A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kép

Zituska!
Igen, valamennyire felkészült a párom. De én úgy indultam neki ennek a baba projecnek, hogy sok mindent tanulmányoztam, és felkészültem, hogy nem lesz egy séta galopp. A páromnak is rögtön mondtam, hogy ha eddig, meg addig nem, akkor ez és ez lesz. Ja és nagyon sokat segített, hogy egy kedves közeli ismerős házaspár szintén ilyen gondokkal küzdött. Hamarabb kezdték, és a férj sokat beszélgetett a párommal. Nekik egyébként már sikerült egy hónapja voltak 4d uhn, fiuk leszKép Nagyon drukkolok nektek, igazán megérdemelnétek már azt a kis babócát. Örülök, hogy jól érzed magad a bőrödben, csak így tovább.

Katie!
Gratula a gyerkőchöz. Drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön a következő.

Wish!
Drukkolok az uh-hoz.

Barbi!
Nagyon sajnálom, de jól mondtad, fel kell állni, tovább kell menni. Nagyon drukkolok nektek is.

Pusza
Nina
nina79

Sziasztok csajok,

Barbi,Tundi!

Nagyon sajnálom, én is ilyen érzésekkel voltam teli 6 nappal ezelott. De arra kell gondolnunk hogy most megint uj reményekkel vághatunk neki ennek a nehéz sárga útnak. Próbálok én is elore látni és felejteni azt amit magam mogott hagytam. Rám ez tavaszi ido nagyon jol hat, feltolt pozítív energiával és sokkal jobban érzem magam. Fel a fejjel meglátjátok, a kovetkezo honap lesz a MIÉNK!!!!

Szilvi!
En is kuldok neked sok ++++++++++++, menzi uzo energiát! Es nagyon drukkolok.

Viki!
Neded is sok drukkot kuldok, és majd ha ide jutsz, akkor írd le nekunk az érzéseidet, kívancsi vagyok rá és majd azokat fogom olvasgatni én is az inszem után. Lehet hogy még korai de lehet hogy már valami tunetek jelentkezhetnek.

Ági!

En is vártalak már mikor jossz és mivel jossz Kép
Te is írj hogy miket érzel, hisz már tényleg csak pár napod van hátra és nagyon-nagyon bízunk benne hogy határtalan orom fogja betolteni a sziveteket. Kép En is visszaszámlálgatok már lassacskán mert már 9 nap múlva én is sorra kerulok Kép
Jok a képek én is kiprobálnáp a búvárkodást azzal a felszereléssel. En 2 kétig nyáron szinte minden nap búvárkodtam de csak amator szinten./békalábak, szemuveg, levegozteto/De nagyon élveztem. Órákig elvoltam a tengerben.Kép

En is babáztam egy kicsit a hétvégen, igaz már "nagy babával" de jo volt. 5 éves kisfiu a férjem testvériéké, ott aludt nálunk, furdetés, rajzolás stb. A megasztár felét nem láttam miatta Kép, de jo volt. Ugy tetszett neki nálunk hogy másnap nem akart hazamenni.

A vérvételrol jut eszembe, ha lehetséges lesz én is fogok kérni a dokitol.
mili

Mili Kép
Az az igazság, hogy nem igazán akarok bemagyarázni magamnak semmit se, hiszen általánosan is az a helyzet, hogy a terhesség első hónapában nincs semmilyen tünet. Kép
Nekem az inszem után volt egy kis felfúvódás, de egy nap után elmúlt. Szerintem sok dolog azért van, mert jó sok hormont kapunk és ez egy kicsit felborítja a szervezetünket. Kép
Néha egy kis szúrkálás van a pocimban, de ez kb 1 nap egyszer.
Ezt a bőrszárasságot sem tudom igazán hova tenni, mert igaz hogy száraz volt mindig is a bőröm, de nem ennyire, szerintem ez az utrotól van.Kép

Kép

Kép
pkagi

Barbi Kép nagyon sajnalom, hogy nem jott ossze, de nagyon tetszik, hogy nem vagy elkeseredve! csak igy tovabb!
sikerulni fog ! Kép
++++++

Saci
saci

Szia Wish!!!!
Na írom Neked,hogy kell színessen írni!
1 \
2 red-ekkor piros lesz!
3 {ide a színes szöveg}-ebbe a zárójelbe
és kész!...fontos,hogy szóköz nélkül legyen írva...csak a zárójelbe írt szövegben lehet szóköz...normális írással!

Színek:red,orange,yellow,green,cyan,blue,purple,white,
gray,black stb.

Na jó színesedést!
Kandi
kandi72
Budapest III. kerület

Wish! Kép

Köszi a gratulációt, tényleg sok nehézség, kivizsgálás, gyógyszer után lett a kislányunk.

Remélem Nektek is mielőbb sikerül!!! Kép Régóta, 2001 óta olvasgatom ezt a topicot. Volt időszak mikor hónapokig felé sem néztem, mikor lelkileg padlón voltam.

Mostanában nem irja senki a Maca Vibe-t pedig 2 évvel ezelőtt nagy sláger volt itt. -Mellesleg tényleg jótékony hatással van a tüszők érésére.!! A Jónás holdnaptárhoz meg annyit, hogy 3 év alatt 3szor voltam terhes (2 vetélés) és egyetlen egyszer sem a Jónás szerinti időpontban sikerült.

Katie
katie

Katie Kép
Pajzsmirigyedet megnézedted már?

Kép

Kép
pkagi

sziasztok,
IVF kezelésemből maradt 15db 2005 májusáig jó Decapeptyl injekció, természetesen hűtőben tárolva. ha kell valakinek ingyen elvihető.

egyszer már feltettem ezt, csak sajnos az e-mail címemet nem írtam meg (azt hittem a rendszer tárolja és kikeresheti bárki).pedig jojo-nak kellett volna. bocs Kép
kisbaba most 7 hónapos úgyhogy időhiányban nemigen olvastam a topicot.
ha még kell neki, vagy bárki másnak: kata.gyorgy@chello.hu

gykata
gyorgy

Pkagi!

Igen, szerintem az inszemek előtt engem is A-tól Z-ig kivizsgáltak. Szerintem ott nézték. Meg még a lányom előtti terhesség előtt is megnézettem, mindig a jó tartományban volt. Kép Nálam inkább a progeszteron hiány ami miatt nem esem teherbe.
Sajnos Kép

Drukkolok Ági! Kép

Katie
katie

Kathie,,erdekes, hogy neked nem jott be a jonas...
nalatok mi a bibi? sperma? vagy nalad vmi? (mert a jonas csak "egeszseges" paroknal mukodi/mukodhet)
De az a lenyeg, hogy egy lurkod van mar !!!! Kép

A vegen megiscsak marad a minden vagy max. minden masnapi szex. Kép Akkor abba beleesik a jonas,+ meg a "hivatalos" kozepido is. Ha most nekem megjon,,akkor eskuszom, hogy vegigcsinalok igy egy honapot ! Kép
saci

SaciKép

Nekem progeszteron hiány miatt nem lett babám régen, a lányom előtt. 2 évig kisebb nagyobb közökkel szedtem Clostit mindig 2x1et. Aztán egyszercsak kaptam 3x1et és rögtön terhes lettem. De el is vetéltem a 7-8. héten, szintén progeszteronhiány miatt. Aztán 2 hónapra rá ismét 3x1 Closti és mellé napi 2x1 Duphaston és igy lett a lányom. Inszemre készültünk, de az ajtóban (szó szerint) meggondoltuk, ha már 2szer terhes voltam, miért ne lehetnék harmadszorra is. UHot csináltak előtte, tudtuk hogy vannak érett tüszőim. És lám, lett egy babánk 9 hónap múlva. Az első terhességem 9 éve, rossz helyen tapadt, és elhalt.

De hogy most miért nem sikerül, azt nem tudni. ugyanaz a dokim, aki Áginak, ő szerintem profi, ő sem tud rá semmi magyarázatot. Civilizáció az oka Kép, azt mondja. Sebaj, majd költözünk az őserdőbe Kép Kép Kép

Katie
katie

Katie ti mióta próbálkoztok a másodikkal? Most is 3x1 clostyt szedsz?
Inszem?

Kép

Kép
pkagi

Ági! Látom itt vagy, nem jössz át a chatre, ott tudunk beszélgetni... !!! Kép
katie

Megpróbálom, de még nem voltam ott. Van privát is?

Kép

Kép
pkagi

Gyere te is én máris megyekKép

Kép

Kép
pkagi

Kathie,,ertelek. Ez jo ez a "dzsungeles"...Kép

Ennyit szamit a 3x1 closy? mert nekem most kell megjonnie,,es akkor kezdenem a 3. naptol szedni. De akkor talan en is 3X1 et vennek be. Idaig 1 x szedtem,,de akkor azt hiszem 2x1 volt az adag.
Orsi, te is nagy szakerto vagy...mit szolsz ehhez?
De Kathie,,a te velemenyed is erdekel persze !!!
Meg a tobbieke is! koszi
sac
saci

Sac Kép
Ha eddig 1-t szedtél nehogy bevegyél 3-t mert úgy túl leszel stimulálva, hogy ihaj! Mindenkinek egyénileg van egy mennyiség, amitől szép tüszői lesznek, ami másnak jó, az Neked nem biztos, hogy használ. Csak annyi hormont szedj be, amennyi Neked elő lett írva. Se többet, se kevesebbet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Saci!!!

Isten őrizz!!! Nekem is gondos ellenőrzés mellett adagoltak 3x1et!!! Nehogy többet szedj, csak anyit amennyit enged a doki!!!

Komoly következményei lehetnek!!!

Katie
katie

Sziasztok!
sajnos én is csatlakozom a Barbi-Tündi-Mili csapathoz, mert ma megjött. És a 21.napon, úgyhogy fura, el is megyek vérvételre a héten.
Ennyit arról, hogy a Jónás napom és a 14. nap egybeesett!
De most már a 2 év alatt hozzászoktam, és nem borulok ki ilyenkor, bízom a következő ciklusban. :-))))))))

Saci, a 3x1 closti szerintem is nagyon sok, nekem tavaly napi 1-től volt 4 db tüszőm az egyik petefészkemben, mindenem szúrt, úgy feszített!!!

Ági,Saci,
nekem is van búvár vizsgám, Ági gondolom a Vörös-tengerben merültél, én is voltam ott egy hétig csak búvárkodtunk, csodálatos élmény! Azután az Adria elég kiábrándító volt, hogy lenézel, és szinte semmi.......

Katie,
a Maca a nőknek is jó? Nekem a férjem szedi.

Az én férjem is rendes volt, mikor mondtam neki a spermavizsgálatot, nem ellenkezett, jött. És eleinte mindig eljött velem vérvételre és vizsgálatra is, csak egy idő után jártam egyedül.

Szerintem az nagyon fontos, hogy kisbabákkal legyünk néha, ha lehetőség van rá, és van a rokonságban, barátoknál. Állítólag jó hatással van a hormonokra, és lelkileg nagyon fontos, hogy érezd a babaillatot, játssz vele. Eleinte persze nehéz, főleg ha ki vagy borulva, mert neked nincs, de ezen túl KELL lendülni.

Saci,
majd írok az agykontrollról, már így is nagyon hosszú lettem.

Pussz
plussz

Plussz

Igen nőknél is növeli a termékenységet a MACA. Nők is szedhetik.

Katie
katie

Koszi Orsi, Kathie,,Kép
jezus,,en bevettem volna a 3x1 et,,csak ugy !!! koszi az info-t! nem tudtam, hogy ennyire szamit. Pedig a mutlkor sem pontosan vettem be,,mert egy este elfelejtettem, aztan masnap vhogy 3 at vettem...
de kov.re akkor maradok majd a 2x1 nel

Plussz, Kép sajnalom, hogy megjott! a fenebe! De tavasszal mindenki teherbe fog esni! nagyon remelem! Kép Igazadvan,,sajnos hozzaedzodunk a kudarcokhoz! en is erzem ezt neha.
majd ha raersz,,irj egy sort az agykontrollrol
saci

mi az a Maca?
saci

Majd meglátjátok lányok átalakul a táblánk zebracsordává. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Jó sokan lettünk Kép((, és egyre többen leszünk, akik babára várnak. Régen mennyivel könnyebb volt. De jó is, hogy ennyien vagyunk, mert mindíg van, aki erőt tud adni a reménytvesztetteknek.

Sajnálom, akiknek megjött, de új hónap, itt a tavasz, a megújulás, tisztulás időszaka, aztán jön a május, a szerelem hónapja, úgyhogy semmi kesergés Kép))))))))))), fő az optimizmus!!!!!!!!! Mondom én KépKépKépKép.

Mi egyelőre csak az élvezetnek adjuk magunkat. Persze közben várom, hogy azuram mikor megy el dokihoz. Már 2 hónapja. Időnként megpedzem, de aztán mindíg közbejön valami KépKép.
Ez a hét is befuccsolt. Addíg körülnézek vitamin ügyben mindkettőnknek, (bár azokat szedni is kellene) hátha nem is kell menni már sehova Kép.
Annyira nem kesergek, bár rossz, hogy nem jön össze, de nekem már van egy gyönyörű 10 éves fiam. Látod Saci, nekem van, a második mégsem akar jönni. És nem volt sem abortuszom, sem vetélésem, sem missed ab-om. Fiam volt az első, egyetlen és ezidáig utolsó terhességem. Egyszerűen öregszem, meg valószínű viselem a (rossz) császár következményeit. De ez csak a párom vizsgálata után derül(ne) ki.
Nem baj, addíg el tudok menni tüdőszűrésre isKépKép.

Na ennyi elég is belőlem!

Puszi Mindenkinek! A babásainknak kitartást és további erőteljes gömbölyödést kívánok.
Nekünk meg? Afrikai szafarit... ha már a zebrák nem akarnak jönni, menjünk mi értük! Hawaii helyett afrikai szafari, pihi, happy és happyend!

Kriszta

mohácska

Mohacska,,koszi a biztatast !! Olvasd el feljebb, pont a "hogyan vigyuk el pasinkat a dokihoz" volt a tema hosszasan. Hatha segit Kép
nekem megjott, ma van az 1 cn-om....bar mar ereztem, szoval nem ert nagy meglepetes.
Majd kovetkezore! Kép

Hajni,,mi van Veled?
Megmindig nem tudom, hogy mi az a MACA?
puszi mindenkinek: Saci
saci

<font color="aa00aa"> Maca Vibe potencianövelő kapszula
kandi72
Budapest III. kerület

Lányok nagyon fáradt vagyok.
1. Lehet ez a terhességtünete, bár szerintem még korai lenne. Kép
2. Vagy a pajzsmirigyem állapota romlott meg, de most nem érzem a torkomban a szorítást, amit akkor szoktam, amikor rosszabodik.
3. vagy előjön a tavaszi fáradság?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Ildi, Saci, Mili, Barbi
Sajnálom, hogy nektek sem sikerült most Kép

Köszi a vígasztalást, olyan jól esett! Persze boldog nem vagyok most sem, de igyekszem a gondolataimat rendbetenni, az életemet visszaállítani a normál kerévágásba. Babák közé nem megyek, nem vagyok rá képes, sőt kismamaközelbe se akarok kerülni Kép
Páromat nem nyaggatom a vizsgálattal, sőt, megvárom, míg ő szól hogy most már akkro menjünk. Én le akarom zárni az elmúlt 8 hónapot, és kezdem újra...

Tündi
Vendég

Tudom korai volt,de teszteltem és nagyon fura valamit kaptam eredménynek.ilyet még nem láttam.Tudom,hogy negatívnak számít de azért felrakok róla egy rajzot érdekességképpen.Mik vannak???????Ma megyek dolgozni.
a keresztcsík halványKépszerintem rossz a teszt
Vendég

Viki
Én még ilyet sose láttam, de ha tutit akarsz, vegyél másik tesztet Kép Drukkolok neked!

Tündi
Vendég

Sziasztok

Ismer valaki olyan vitaminkészítményt hogy "Calibrum baby plan"- ha valaki tudna valamit írja meg.

Agi!

Kép nehéz lenne még most 100% megmondani de ezek szerint pajzsmirigy nem, tavaszi fáradság talán még korai... úgyhogy....konnyen meglehet hogy az a harmadik lehet...Kép Nekem a fáradság /az elozo terhességemben/ kb 3. 4.hétben jelentkezett.-nekem ez volt az elso jelem csak akkor nem tudtam mitol. Kuldok +++++++++++++++++ neked, úgy érzem most nekem elég sok van, igyhát kuldok. Majd ha elfogy, majd szolok, aztán meg majd kuldtok ti nekem KépKépKép

Tundi!
Sok erot és kitartás kívánok neked az újrakezdéshez Kép

Viki!

Hát én sem láttam még ilyen tesztet. Szerintem is vegyél egy másikat. De drukkkkkkkkkkkkkk!
mili

Saci!

Sajnálom, de arra gondoljunk hogy a jovo honapban akkora zebra csorda lesz itt, hogy talán be se fogunk férniKépKépKép
mili

Sziasztok!
Pkagi!Átjöttem ide,de amikor irtál a "sikeres inszemináció"topikba,(amit iditottam)nem voltam gép közelbe.Elutaztunk,igy csak most néztem meg.
Nem is tudom,hogy hol kezdjem elKép:Nekem nehezen sikerült teherbe esnem,sok vizsgálat+egyéb dolgok után 2003 szeptemberében,a 4. inszeminálás után terhes lettem.Most egy 8,5 hónapos kislányom van.
Olvastam,hogy neked most végezték az inszmet, hányadik?Hol végezték?Akinek esetleg tudok segiteni irjon!
Ja!Mi 3 évet vártunk a babára.
Sapé

Kép
sapé

Viki Kép a vékony csík is csík, nem? Kép
Nagyon drukkolok neked.

Először is, szeretném MINDENKINEK nagyon megköszönni a gratulációkat. Olyan kedvesek, drágák, aranyosak, figyelmesek, rendesek és szeretetreméltók vagytok számomra!!!

Képzeljétek, csak hétfőn délben mertem tesztelni, miután megittam 1,5 liter vizet. Ilyet még nem láttam, még el sem ért a teszt-ablakhoz, de a másik jel már pozitívat mutatott azonnal. Olyan furcsa volt. Itt olvasgatom a gratuláló írásaitokat és ... biztos kinevettek, majdnem én is írtam ennek a Noéminek egy gratula szócskát, aztán rá kellett jönnöm, hogy ez én vagyok. Teljesen hihetetlen az egész még mindig számomra. Számolom a napokat. Olyan, mintha valaki másnak írnátok ezt a sok kedves sort, és aztán kiderül, hogy ez tényleg én vagyok ?!?! A lelkelmben még mindig a pozitív hozzáállásommal arra gondolok, hogy tovább kell menni és egyszer majd sikerülni fog. Őrült lennék? Dehát sikerült!
Köszönöm nektek!!! Nélkületek a pozitív hozzáállásomat sutyba dobhattam volna! Topiklakók, mindenkinet nagyon drukkolok, tripla a köbön drukkokkal!!! Kép

Tündi Kép veled mi van? Ott elvesztettem a fonalat, hogy leesett a hőd. Van valami jel??

Ági Kép Viki Kép Nagyon szorítok nektek is!

Sac Kép a jónás módszert nem tudtam kitölteni, de ha megnyugat téged, akkor nyugodtan csináld meg: 1978.02.24. 23:30 Budapest
Az inszeminációval tényleg teljesen megkavarják a ciklust, nem nevezhető természetesnek csak a foganás. Minden mást mesterségesen segítenek elő. Nekem pl. most így a 10-11. napon volt a foganás, ami normális ciklusnál ugye elképzelhetetlen.

Ági Kép Viki Kép tünetek azok vannak. Így utólag nekem is voltak. A baj csak az, hogy sose tudod, hogy ez mitől van. Attól, hogy meg fog jönni, vagy attól, hogy nem Kép Nekem a mai napig szúrkál a hasam, olyan, mintha épp most jönne meg. Ráadásul a 3*2 utro is megteszi a hatását. Azért inkább a második KépKépKépKép
Mikor lesz eredmény nektek?

Wish Kép nagyon szorítok! KépKép

Pusz

Noémi

Elnézést, akit kihagytam, olvasok tovább és akkor írok még Kép
Vendég

Noémi
Olyan jó olvasni az örömödet! Kép Aranyos vagy Kép Biztos nem könnyű átállni egyik gondolatról a másikra, hogy egyszer majd összejön és hogy nekem már sikerült! Kép
Nekem megjött a menzim szombaton, úgyhogy ma 5. napon vagyok Kép Csak a fonál kedvéért... Kép

Tündi
Vendég

NoémiKép
Talán már csak én nem gratuláltam még, amit most gyorsan meg is teszek: GRATULÁLOOOOOK!!!!!!Kép
Pont akkor jelentetted be, mikor hazamentem a szünet előtt és csak most tudtam visszaolvasni...jól lemaradtam, de az a lényeg, hogy ilyen csodálatos hírre jöhettem vissza ide!!!!
Lányok tessék követni Noémi példáját!!!KépKépKép
hajnesz

sziasztok!
normalis az szerintetek, ha mensi utan a testhomersekletem 37 fok felett marad? muszaly lemennie 37 ala? mensi elott 37.5 volt, turszorepedes ellott pedig 36.8
jangi

Jangi
Ennyire magas lenne az alaphőd? Kéne látni egybe egy görbédet.

Tündi
Vendég

Igen, mindig huvelyben merem, rogton ebredes utan, mar folyamatosan ugy fel eve. altalaban a magas plato 37.2 szokott lenni, a tuszorepedes elottti pedig ugy 36.7-37 kozott ingadozik. Ebben a honapban meg nem ment 37.1 ala, pedig mar a ciklus 8. napjan tartok. nem tudom, kb ket-harom hete iszom cickafarkfuteat, meg folsavat szedek, ettol valtozhatott?
jangi

NoémiKép
Köszi a bizatató szavakat. Kép
Én hétfőn megyek vérvételre. Kép
Nekem is hihetetlen lenne ha sikerülne, úgyhogy nem is élem bele magamat.

Kép

Kép
pkagi

Jangi,,a cickafarkat nem csak kuraszeruen szabad inni?
van nekunk egy Orsink,,o mindent tud,,ha szerencsed van,,majd ir. A homerohoz sajnos nem ertek,,nekem ahhoz nincs turelmem,es tul rendszertelen eletet elek, hogy biztosat mondjon.

Noemi,, koszi es de mar csak azt kell tudni, hogy melyik nap estel teherbe? ha egyaltalan tudod..

Sape, kosz, hgy leirtad a tapasztalatod,,es orulok, hogy neked osszejott ! megerte a kitartasod..

Kandi, koszi, majd kiprobalom

Vikimi, csinaltal masik tesztet azota?

Mili, koszi es igy lesz !
saci

Saci,

koszi, utananezek!
jangi

Noémi Én is szeretnék neked gratulálni, és tessék hozzászokni a gondolathoz, hogy KISMAMA vagy!!!! Minden jót kívánok, és vigyázz magatokra!

Lányok, akinek pedig nem sikerült ez a hónap, annak kívánom, hogy a következő csíkokban gazdag legyen!

Mi holnap megyünk először a BMC-be a férjemmel. Már nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni, mit fognak mondani! Holnap megírom a fejleményeket... (ha érdekel benneteket)!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noemi,,ja persze, hogy tudod a pontos napot,mert inszem volt Kép
szoval mikor is volt A Nagy Nap ?
koszi..saci
saci

Szilva Kép
Hát persze, hogy kíváncsiak vagyunk a fejleményekre. Kép
Mindenféleképpen írd meg nekünk.

Lányok mostmár érzem a szorítást a torkomban. Kép Pajzsmirigy.Még ha sikerült volna is az inszem kb 5 % az esély, hogy megmarad, hacsak nem történik a pajzsmirigyemmel gyorsan valami. Kép

Kép

Kép
pkagi

Most egy kicsit kanalazom magam a földről. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Ne add fel, még nincs minden veszve! Mikor kell menned vérvételre?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Voltam UH-on, van sok szép nagy tüszőm mind a két oldalon Kép. Kaptam egy újabb fajta injekciót és otthagytunk megint 50e Ft-ot a patikában. Majd holnapután kell mennem megint ultrahangra.

Ági Kép
++++++++++++++++++++++++++++
Remélem minden rendben lesz.

Saci Kép
Sajnálom. De ez a hónap muszáj sikerüljön, különben hogyan fogunk együtt babakocsit tologatni?

Tündi Kép
"Lazítani, próbálj meg lazítani.." Bár nem én fogom megtanítani, hogyan kell Kép
Remélem elmúlik hamar ez a korszakod, hogy nem bírsz babát látni. Én is átestem rajta, tudom milyen rossz. De meglátod, minden sikerülni fog elöbb-utóbb. A fonal meg márt csak azért is fontos, mert ha kell annál fogva húzunk tovább a sárga úton. Esteleg fonunk belőle egy lasszót és elkapunk vele egy zebrát. Jó??!! Kép

Noémi kismama Kép
Olyan jó látni, hogy így örülsz Kép
Elhiszem, hogy nehéz felfogni én még a lombikot sem fogtam fel teljesen, néha úgy érzem, mintha nem is velem történne mindez. Fura Kép

Gyönyörű napsütés van Kép

wish

Wish, IGAZ !!! Kép
Nagyon jol hangzik a 2 nagy tuszo,,az 50 E mar kevesbe,,de hat ha ez kell hozza....?
+++++++++++++
saci

Wish Kép
Köszi, a lasszó jól hangzik Kép A lazítást elhatároztam, csak megvalósítani nem olyan könnyű.
Gratulálok a tüszőidhez! Így tovább, kitartás a szurikkal! Drukkolok nagyon! Hihetetlen, hogy milyen vidáman, boldogan csinálod! Irigyellek! Kép

Ági
Ugye te sem érted,mért kell a női szervezetbe ennyi nyavalya a terhességhez? Kép Mért nem csak 1 hormon van, és az lát el minden feladatot, mért kell ennyi dolog miatt aggódnunk? Kép Remélem nincs igazad pajzsmirigy ügyben, de ha ismerős az érzés számodra, akkor nem olyan jó a hír Kép

Jangi
Hát akkor tényleg ilyen jó magas az alaphőd. Teákhoz nem értek, folsavtól biztos nem változik a hőd.

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?