A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tundi,
koszi, itt is es a masik topikon is.
nem tudnatok nekem egy-ket (ha lehet tobb) ovulacios tesztet ajanlani? ne csak mikroszkoposat, hanem mas tipusut is?
jangi

Sziasztok lányok!

Hát halljátok a ma reggelem szörnyű volt, megpróbálom röviden leírni szerintem tanulságos. Ma reggel fél nyolckor már a BMC-be voltam hogy most hogyan tovább hogy megjött. A reggeli vizeletem egyértelműen nem mutatott negatívat így vettek tőlem vért, közölték velem kb 1 óra múlva ( nővér) hogy sikerült és terhes vagyok na ez után jött a pofon nem az én eredményemet mondták meg félre nézték. Ott helybe elbőgtem magam tudtam hogy menstruálok de mégis elhittem hogy igaz lehet hallottunk már csodákat. Végre délbe sor került rám a doktorúr sűrű elnézést kérve ismét bocsánatott kért a hibáért és megcsinálta UH. Lombikot nem akkar csinálmi mert fiatal vagyok nagyon ( 26 év) így csak az inszeminációval lehet tovább folytatni, én megkérdeztem hogy mi lesz ha elfogy mind a hat akkor még kell várni 4 évet hogy harmic legyek.Most ismét elkezdtük a harmadik stimulációt. Nem mondom hogy a mai nap után nem csalodtam az orvoskba és ebbe az egészbe! Bocsika hogy ilyen hosszú lettem de nagyon rosszul érzem magam lelkileg, beszélnem kell róla.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi,

Kép
Ez nagyon vacak lehetett, de ne add fel, ilyen hulye hibak vannak... nekem mehnyakrakot diagnosztizaltak elcserelt lelettel... hat nem eletem kedvenc napja volt es amikor kiderult, hogy mi a helyzet, azon kivul hogy igen nagy ko esett le a sizvemrol iszonyuan duhos lettem. Mindez raadasul kulfoldon tortent...
jangi

Noémi,
gratulálok!!!! Azt hiszem, itt mindannyiank hasonlóan fogunk érezni, ha egyszer nekünk is sikerül. Köszi, hogy megosztottad velünk érzéseidet.

Wish,Ági,
drukkolok Nektek!!!

A cickafarkat úgy tudom, lehet egyfolytában inni.

Jangi,
van egy Baby-mark vagy ilyesmi nevű. Én is pont gondolkoztam, hogy kellene szerezni, ez a "nyalogatós" állítólag nem megbízható, olyanom van. Akkor szívesen várjuk a tapasztalatokat. :-))))

Jógával nem próbálkoztatok még lazításképpen? Sajnos én is csak ritkán jutok el, de nagyon ki tud kapcsolni és lazításra nagyon jó! :-)))))))
plussz

Zita,
feltennél engem is a táblába?
30 év
2003. év eleje óta próbálkozunk
Budapest
most a 2.cn
28 napos ciklusaim vannak (általában)

Köszi!
plussz

Barbi,,,hat ez szornyu ! En is ki lettem volna!
De valami vigasztaljon, hogy tenyleg fiatal vagy meg,,en irigykedem am! Kép
Drukkolok, hogy neked is nagyon hamar sikeruljon !!!+++++
Mennyi pocakos lesz itt tavasszal?!
Nagyon varom mar!!
Kép
Jangi,,latod megjott Orsink! es bocs,,akkor en tudtam rosszul a cickafarkkal. bocs-de mar en is okosabb lettem...
saci

Barbi
Tudom nagyon rossz lehetett, de túl kell lépni a dolgokon. Képzeld nekem is volt ilyen rossz tapasztalatom. Legeloszor elmentunk a férjemmel egy kozpontba ahol ilyen problémákkal foglalkoznak mint a miéink-nem tudom hogy nevezzem. A férjemnek ingyenes spermakép nekem pedig UH+gynekológia vizsgálat volt.
A DOKTOR UR azzal kezdte a kiértékelést, hogy maguk mi szerint találtak egymásra ezek szerint a problémák szerint? Meghult bennem mindem mert azzal folytatta, hogy a férjemnek rettenetes a spermaképe és nekem meg nagyon kicsi a méhem és soha nem lehet gyerekunk -természetesen modon sot!!!! esetleg lombik...
A foldon voltunk mind a ketten....Másnap mondtam a férjemnek hogy menjunk el egy másik helyre, kikérni más orvos véleményét is. Hát igy is lett. Igaz a férjemnek itt se volt valami jo eredménye de ott szépen elmondták hogy ezen lehet segíteni. Az én méhem meg normában van, sot szultek már kisebbel is.
Csak az a szornyu ebben az egészben hogy elkeseredett párok keresik fel ezt a kozpontot és ha nem olyanok mint én /tobb vélemény/ akkor simán elhiszik azt amit mondnak nekik. En azt vontam le belole hogy nekik a lombik a bisnis és más modszereket nem nagyon nyomnak. Kulonben ez után kb természetesen teherbe estem /igaz elveszítettem/ de megcáfoltuk amit az orvos mondott. Hogy lehet egy orvos ilyen szívtelen hogy csak az uzleti szempontokat nézi...Nem értem.Lehet hogy tévedek, de én ugy gondolom ez lehetett a dologban.Azota is ebbe a másik kevésbé felkapott magán kozpontba járunk ahol emberségesebben bánnak az emberrel.
Kicsit hosszú lett de még most is konnyes a szemem mikor írom, és jo hogy kiírtam magambol.
mili

Agi!

Nem nagyon értek a pajzsmirigyhez, de ha attol is vagy fáradt ez még nem zárja ki azt a tényt hogy valami kis pirinyóka fejlodhet benned.Kép Ne add fel! Bízzál nagyon-nagyon és sikerulni fog mert sikerulnie kell.
mili

Barbi,
hát nem lehetett túl kellemes!

Ezek után én biztosan máshova járnék a helyedben!
Én is jártam a BMC-be, de amikor 5 hónap után se történt semmi, és Arnold doki megnézte a legelső vérvételem eredményét, és azt mondta, hogy az LH-FSH nem is jó (dec-ben az aug-i eredményre), és előtte senki nem mondta ezt meg, nem érdekelte őket, hát persze, hogy átmentem hozzá a Söfi-be.

Miért nem csinálnak lombikot? Szerintem a 30 év nem kritérium! Úgy tudom, hogy 6 sikertelen inszem után meg kell csinálniuk.

Egyébként mi a problémád, neked vagy a párodnak van?
plussz

Barbi.
Tényleg nagyon szar lehetett. Igazán figyelhetnének egy kicsit jobban.
Tényleg és mit válaszolt a doki, amikor kérdezted, hogy mi lesz ha mind a 6 inszem elfogy?
Én igaz még az első inszemnél tartok, de azt mondta a doki, hogy 6 inszem után lombik jön, holott ugyanannyi idős vagyok, mint te.

Kép

Kép
pkagi

Plussz Kép
Nekem is ő a dokim. Kép

Kép

Kép
pkagi

Barbi Kép
Most nincs időm írni, mert mindkét gyerek ordít. DE!!! ÉN 24 éves voltam, mikor tavaly lombikoltunk. NINCS ÉLETKORHIZ KÖTVE!!!!!!

Orsi

leszek bővebb is

Orsi
KépKépKép
icsilya

Elméletileg PCO-om van semmi más bajunk nincs és ez nem elég a dokinak ahhoz hogy lombik legyen. Most legalábbis azt mondta majd meglátjuk mi lesz. Megmondom őszintén ma már semmi nem érdekel csak az hogy minnél hammarabb haza érjek és aludjak, nagyon fáj a fejem!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mili Kép szornyu tortenet ! sajnos vannak ilyen dokik is ...de orulok, hogy elmentetek mashova,,ugy latszik dolgozott a belso hang, hogy vmi gyanus.
nekem is buzlik, hogy az en lapar. mutetem (75. 000 Ft volt !!!! ), "csak ugy" lett megcsinalva. A mostani dokim allitja, hogy nincs pco-m. Fene tudja. Mondjuk, en bizom benne, de o meg az inszemeket nyomatna nalam,,aminek semmi eselyet nem latom. Lehet, hogy ezert tagadja a pco-t? mert akkor lombikozhatna? Valoszinuleg sosem tudom meg! Kép
saci

Viki csináltál másik tesztet?

Kép

Kép
pkagi

Saci Kép február 22. vagy 23. Kép

Szilvi Kép szorítok a holnaphoz! Minden rendben lesz! Ez azt jelenti, hogy az utat már megtaláltátok, csak végig kell rajta menni. Na, ez a nehezebbik fele Kép de jó a vége Kép legalább is eddig Kép

Wish Kép nagyon jó a két tüszőcske! Csak így tovább! Remélem neked is az első lombik sikerül, mint Cat-nek Kép Észre se veszed és te is kismama leszel! Csak győzd felfogni! KépKépKépKép

Barbi Kép Orsinak igaza van! Különben ez tényleg szörnyű lehetett! Az én fejemben is megfordult ez a hibalehetőség múlt héten. Ne aggódj különben a korod miatt, a 3. sikertelen inszem után a BMC-ben szinte mindig lombikot csinálnak és leigazolják a maradék 3-at, ha Zekéhez vagy Konchoz jársz! Ha nem, a 3. után kérd be magad valamelyikhez. Vagy akár előtte is! De sokkal jobb lenne nektek, ha mondjuk a 3. inszem sikerül. UGYE???? Pénzben is meg lelkiekben is! Próbálj meg felkészülni rá és aztán hajrá! Mikor kezded a stimulációt? Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!! Én különben 27 éves vagyok Kép
Vendég

BarbiKép
Szegénykém, ez nagyon kemény lehetett, tisztára felidegesített a dolog!
A BMC-ben azt mondták neked, hogy 30 éves kortól lehet csak lombikolni??? Hát ilyet sem hallottam még!!! Nekem is egyből OrsiKép jutott eszembe, aki látom, már reagált is a dologra. Ja és én is 28 voltam, mikor elkezdtük...Kép
hajnesz

Ja, és Barbi Kép lazíts! Ez a legfontosabb!
Közben látom, hogy Arnoldhoz jársz! CatKép is hozzá járt, de őt Zeke kezelte. Szerintem beszéld meg vele, hogy szeretnél Zekéhez járni. Valahogy biztos sikerül. Persze csak ha ez megnyugtat. Az egyik legfontosabb, hogy bízz az orvosodban.
Vendég

Noémi,

Már ma elkezdtem szúrni magam,Koncz doktorhoz járok! Persze hogy jó lenne de én már kezdek nem bízni benne, de talán már holnap máshogy látom a dolgokat. Ez az inszemináció számomra olyan eredménytelen tűnik persze hallotam hogy sok mindenkinek sikerült de én úgy érzem hogy nekem nem fog.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

No, most is visítanak Kép de jövök bővebben.

Tehát a lombik NINCS életkorhoz kötve. Törvényileg a 6 inszemináció kötelező abban az esetben, ha ismeretlen eredetű a meddőség ill. ha olyan ok áll a meddőség hátterében, amely az inszeminációt indokolja.
Bizonyos esetekben nem kötelező sz inszem, ilyenkor kell az adott orvostól egy igazolás, hogy a párnak csak IVF-fel (lombik eljárás) lehet gyermeke. pl. alacsony spermaszám, elzáródott 2 petevezető, petevezető hiánya.. stb.

Én azt mondom, hogy most már ezt az inszemet mindenképp csináljátok végig, de utána, ha nem siekrülne, akkor gondolkozzatok el azon, hogy intézetet váltsatok. (nekem a Koncz dokival előítéleteim vannak, így én többet a BMCvel kapcsolatban nem írok).

Ajánlani a Kaálit és a volt (leendő) orvosomat nyugodt szívvel tudom, de a többi intézetről is nagyon jókat lehet olvasni.

Nyugodj meg! El tudom képzelni, hogy mennyire rosszul érintett a reggeli tesztes történet, mert tudom milyen, amikor az ember minden tény ellenére lehiszi, hogy babás lehet, majd a végén kiderül, hogy mégsem. Drukkolok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Barbi Kép az utolsó mondatot verd ki a fejedből! Ez gátja lehet egy sikeres folytatásnak!!! Szerintem Konc biztosan nem mondana olyat, hogy 30 alatt nem csinál lombikot, én is hozzá járok. A második sikertelen inszem miatt mondhatta azt, hogy menjetek még tovább, mert még fiatal vagy. 30 felett szokták kihagyni az inszemet, ha indokolt lenne. Ekkorra csökken statisztikai adatok szerint ugrás-szerűen a szervezet babaképessége.

Úgyhogy NE AGGÓDJ! Nagyon jó kezekben vagy!!! Már csak te kellesz ahoz a babához! Nélküled viszont nem fog menni! Vegyél ki egy pár nap szabit is lazíts!!! Nekem segített!

Pusz
Noémi
Vendég

Noemi: a jonas szerint a napjaid: febr. 22-25 ig voltak,,szoval akkor nalad bejott, lehet, hogy veletlenul esett egybe,,de a lenyeg, hogy SIKERULT Kép Ez a fontos ! Kép
kulonben 2 nap volt inszemed? vagy nem emlekszel, hogy melyik nap volt? vegul is mindegy..
pusz:saci
saci

Barbi Kép
Ezt Snori írta az inszemes topikba. Olvasd el.

"Mindenkinek mondanám. Én nem értek egyet Egérnek a kérdésfeltevésével és az ezen való túlgondolkozással.
Most pénteken azt kaptam házi feladatul, hogy itthon csendben, kisbaba képeket nézegessek. Eddig kerültem ezt, mert azt mondtam, micsoda önkínzás. De el lett mondva, hogy az ember úgy működik sokszor, hogy a kép, amit kivetít saját maga elé, az segít mozgásba lendíteni a gépezetet. Sok meddő nő azt mondogatja magának, neki lehet, hogy sosem lesz gyereke. Ez borzasztóan káros. Az is, hogy lehet, hogy megint elvetél. Meg hogy beleőrül. Ezek a sötét képek mind ott vannak előttünk. Így nem lehet.
A SAJÁT KORLÁTAINKAT SOKSZOR MI ÉPÍTJÜK!!!!

Aki nem hisz közülünk benne, megrendíthetetlenül, 100%-ig, hogy saját babája lesz, nincsen hite, az félig elvesztette a meccset. (Akkor aztán a jó szakember szart sem ér.) Akkor segítséget kell kérni, hogy a hitünket visszanyerjük."

Ha jól tudom neki sajnos volt már vetélése is.
Vendég

Saci Kép 22-én volt az inszem és 23-án szerelem Kép
Vendég

Saci, én is néztem az interneten a Jónást de nem vagyok benne biztos hogy jol mert nem értettem mindent. Megnézdéd légyszi nekem is. Kíváncsi leszek te mit látsz. Mert az enyém szerint nem fog egybeesni az inszememmel. Koszi. 1979 máj 9
mili

Noémi!

Ez nagyon jo otlet volt hogy idemásoltad. Szerintem ez teljes mértékben igaz. En azt is hallottam hogy sokszor magadelé kell képzelni a vágyadat látni lelki szemeid elott és elobb utobb beteljesult. Mert ezzel vonzod magadhoz.Viszont a negatív gondolatok meg taszítsák. Szerintem mukodik. Ezért szokják mondani hogy a gondolatnak is nagy ereje van és nem csak a kimondott meg a leírt szónak
mili

Mili Kép Sajnos ezt is tanulni kell. Mint minden mást az életben. Kár, hogy célállítást és álom-állítást nem tanítanak az iskolákban. Kép

Most haza kell mennem.

Mindenkinek pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Noémi!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Vikimi!
Azt hiszem az újfajta ClearBlue tesztek már így jelzik, nem két vonallal. Ha az volt, akkor Neked is sikerült! De próbaképpen vegyél még egy tesztet!

Barbi!
KépKépKép - a mai nap miatt! De csakis ELŐRE!!!!!!! Fogunk mi még kocsit tologatni! De nem a lerobbant családi autót KépKépKép!

Saci!
Sajna, nálunk az ilyen praktikák nem jönnek be Kép, de...
A kolleganőm elhozta nekem a maradék Elevitjét, meg utánnanézek valami Gynex nevezetű lötyinek is, és jöhet, aminek jönnie kell!

Amúgy én is rendkívül fáradt és álmos vagyok, időnkénti émelygéssel, nem esik jól az étel-lel, ja, és RETTENETESEN VISZKET A BŐRÖM, az arcomon, a karomon, testemen. MEGŐRJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍT. Nem száraz, kenegetem. Amúgy, amikor száraz volt, már hámlott, akkor sem viszketett! Viszket, ha kenem, de, ha nem kenem, akkor is. A családból senki másnak, csak nekem!

DE: Itt a TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi
Kriszta

mohácska

Sziasztok!
Na a reggeli tesztemről annyit,hogy a keresztcsík eltünt,de maradt a függőleges,kb 8 perc alatt,jött ki ezért nem igazán merek még reménykedni sem.Most is csináltam egyet és szintén ugyanaz,keresztcsík utána függőleges 8 perc alatt,tudom,hogy ez nem számít,de akkor miért van???????????Lehet azért mert a hormonok hatása,vagy azért mert csak a 8.napon vagyok inszemtől számítva........néhez a nők sorsa..........
Vendég

Noemi Kép szuper, amit kimasoltal ! es milyen igaz!!!!! Kép Minden nap el fogom olvasni!
Tundi,Kép,en aterzem amit irtal,,de azert hidd el ebben a kimasolt szovegben nagy az igazsag. Idot kell persze magadnak adnod,,de ahogy "ismerlek", Te kepes vagy a +valtozasokra!!

Millie Kép majd megnezem,,csak meg azt is ird le kerlek, hogy hanykor szulettel (minel pontosabb,annal jobb..) es hogy hol ?
saci

Saci,

2 30-kor ejjel. koszi.
mili

Hűűűű mennyit írtatok Kép

Barbi Kép
Csatlakozom a többiekhez, nem életkorfüggő a lombik. Úgy van, ahogy Orsi leírta, szóval ne aggódj, tovább az inszemmel, aztán sikerülni fog. Vannak rá jó példák itt a topikban is Kép

Vikimi Kép
Vegyél egy másik fajta tesztet, és próbáld ki azt is.

Lányok!
Nem két tüszőm van, hanem sok Kép! Azt írtam, hogy mind a két oldalon vannak szép tüszők. Mind a két oldalom felsorolt vagy 8-10-et a doki, de annyira izgultam, hogy nem jegyeztem meg Kép
Szóval van sok Kép, bár a doki szerint a baloldaliakat nem fogja elérni, mert túl közel van a méhemhez.

wish

Azt majd reggel!
Vendég

Sziasztok lányok!

Bogi!
Merre vagy? Jól telt a hosszú hétvége?

Tündi!
Megértem, hogy most semmi kedved babák közé menni, de sokan halottuk, hogy néhányan akkor estek teherbe, amikor egy kisbabót örökbe fogadtak. Nekem a szomszédom fog szülni májusban, és már megdumcsiztuk, hogy majd sokat babázhatok. Már alig várom.
A pároddal kapcsolatban, ha én arra várnék, hogy a párom valamivel kapcs. kezdeményez (ami nem sexKép) akkor sokáig várhatnék. Én hoztam fel annak idején a lakásvásárlást is, ... stb. Remélem a te párod más.

Viki!
Én még nem láttam egy pozitív tesztet semKép, de remélem neked az lesz.

Noémi!
Kismami, remélem hamar megszokod a megszólítást, és a gömbölyödő pocakod miatt mindenkinek el kell újságolnod: Igen, babát várok!!!

Jangi!
A cickafarkos teát az első menzi nélküli naptól kell inni, a 14 cnig. A tea, meg a folsav nem viheti fel a hődet, én is iszom-szedem, és nálam nem magas. A hőd meg attól is fenn lehet, hogy babás vagy. Halottam már nem egy olyan esetet, hogy a menzi ellenére valaki babás lett. Szerintem tesztelj. Ja, és írta itt valaki, hogy a cickafar terhesen nem jó.

Wish!
Gratula a szép tüszőcskékhez, mikor veszik ki őket? Akkor eddig 100e volt a gyogyik? Nagyon soknak tűnik.

Barbi!
Ez nagyon durva, de ők is csak emberek, tévedhetnek. De legalább bocsánatot kértek. Nagyon drukkolok, hogy ez legyen az a bizonyos hónap. Ne add fel, légy pozitív és akkor jön a babóca(cák).

Mili!
Ez a topik szerintem arra is jó, hogy mindenki kiöntse a kicsi szívét, és akkor talán könnyebben vesszük az akadályokat. Mi is eléggé kétségbe estünk, amikor kiderült, hogy mindkettőnknél baj van. De az óta kicsit összeszedtem magam, bízom, hogy lesz megoldás.

Pusz
Nina
nina79

Milli, es hol? mar csak az kellene Kép

Nina, milyen jokat irtal! Kép

nagyon meg van mindenki taltosodva !!!! +++++

Wish,,a vegen ikreid lesznek!! De jo Kép
saci

Igazi helyet én sem talaltam de a legkozelebbi varos Galánta.
mili

Sziasztok!Kép

Gyors egy tábla, aztaán majd jövök!

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Nina,
koszi, en is gondoltam ra, mert derekam is faj, de nem tudom, nem tunik tul valoszinuleg. ma voltam gyogyszertarban, de nem vettem tesztet vegul... mar annyi negativ tesztem volt regebben, kicsit felek a kudarctol...
amugy annyira egyet ertek a rahangolodassal, meg bizakodassal. Sokaig feltem, hogy nem lehet babam, mert negy evig korabban nem sikerult. aztan valahogy egy nap ugy ereztem, hogy de igen... es azota igy gondolom, remelem mielobb igy is lesz.
bocsi hosszu voltam
Angi
jangi

Viki Kép
Reggel mindenféleképpen jelentkezz. Kép
Én kivárom a vérvételt. Nem tesztelek.Kép

NinaKép
Nálad mi a helyzet, lehet, hogy kimaradtam egy körből, de nem tudom. Kép

WishKép
Hú mennyi tüsző. És mind szép nagy?
Ebből többesiker lesz. Kép 3-4? Kép

MiliKép
Nem semmi azért a ti történetetek se. Mindenhol vannak rossz és jó dolgok. Az klassz, hogy mertetek továbblépni, mert sokan szerintem belenyugodnak a dolgokba és nem harcolnak ellene.
Kitartás. Kép Én nagyon szorítok neked. Kép

NoémiKép Kép KépKépKép
Szokj hozzá a kismamaság gondolatához. Kép
Élvezd ki minden percét. Aztán az ultarhangos képet várjuk. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mindenki!
hogyan lehet bekerulni a tablaba? kinek es mit irjak meg? koszi
angi
jangi

Wish Kép
Hányadik napon vagy ma? mekkorák a tüszők?
a tüszőknél alapvetően az számít, hogy nagyjából egyformák legyenek, és szép érettek persze.
Nagyon szép ez a mennyiség Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági!
Én is kivárnám a vérvételt,ha visszahívott volna a doki,de mivel nem hívott vissza,marad a teszt.
Szerintetek a hormonok amiket kaptam inszemre,illetve a duphaston megmásíthatja a teszt eredményét?????????
a második is halvány síkos lett,igaz 8 perc elteltével,ezért nem merek még bízni......
A remény hal meg utoljára.....

Viki
Vendég

Barbi!

én is javaslom, hogy ha tényleg szeretnél babát, akkor kicsit másképp állj a dologhoz.

Sacinak ígértem agykontrollos technikát, szerintem mindenkinek hasznos lehet.
Ha nem voltál tanfolyamon, és nem tudsz alfába menni, akkor egyszerűen csak lazulj el teljesen. Lazítsd el mindenedet a fejed tetejétől a lábad ujjáig, közben mindig az adott testrészre figyelj, mélyeket lélegezz, így kb. eljutsz alfába.
Képzelj magad elé egy fekete keretű tükröt, benne a képedet egyedül, gyerek nélkül, szomorúan.
Ezt a tükörképet töröld le, majd balra told félre. (Ezt csak első alkalommal kell) Majd képzelj magad elé egy fehér keretű tükröt, amint babádat tartod, játszol vele, szoptatod, vagy bármi ami jólesik, lényeg, hogy úgy lásd, hogy az a TE babád, és közben vidám legyél és mosolyogj!!!
És ezentúl a meditálásoknál mindig ezt a fehér keretes tükröt lásd!

Pussz
plussz

Orsi,

a tüszőrepi szuriban nem HCG van?

P.
plussz

Orsi Kép
Ez volt a stimuláció ötödik napja. A tüszők 8-13 mm-ig voltak, zömében inkább 8 és 10.
A Doki nagyon elégedett volt velük Kép

Nina Kép
Nem volt azért 100e, "csak" 95 ha jól számolom Kép

Saci Kép
A párom szerint tuti hármasikrek lesznek...
Háááát, nem is tudom, szerintem ne legyünk telhetetlenek Kép

wish

Wish,
hova jársz?

Nem feszít nagyon a petefészked?

A gyógyik ára nagyon durva!!!!!!!
plussz

Plussz Kép
A tüszőrepesztőben CSAK HCG van. Miért kérded? általában 10.000 NE-val szoktak repeszteni, és lombiknál a transzfer után van akinek adnak még 5.000 NE-t ill. 2*2.500 NE-t (de ez nagyon függ a leendő mami állapotától)

Wish Kép
én "csak" két babát kívánok Nektek, ha nem haragszol meg... 3 babát kihordani mindenkire nézve veszélyes. Elég 2 örökmozgó Kép
Ennyi lesz az össze gyógyszerktg, vagy írnak még fel valamit?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

van valakinek endometriozis problemaja? nem lattam ilyen topikot
jangi

VikiKép
Persze, hogy tesztelsz.Kép Én sem azért írtam, mert le akarlak beszélni, csak én nem merek inkább megvárom a vérvételt. Elég furi, hogy neked a dokid nem hívott vissza. Kép
Neked ez az első vagy hanyadik inszemed?

Kép

Kép
pkagi

Ági! Kép

Egyébként hogy vagy? Tünetkéid meg vannak még?

Katie
katie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?