Sziasztok!
Először is: boldog névnapot Hékásnak!!! Kicsit lemaradt, de legalább mára is jut valaki, aki megköszönt.
Brigi, igen, sikerült. Győrben voltam, az Árkádban. Azon belül egy csomó helyen: vettem szoknyát, kabátot, pulcsikat, felsőket, melltartókat, arckrémet, arctonikot, körömlakkot, rúzst, parfümöt (a páromnak), esernyőt, kötött ruhácskát, harisnyákat. Azért se lesz rosszkedvem.

Mondjuk, időszerű volt: rádöbbentem, hogy a ruhatáram 85%-a kosztüm, és hozzávalókból áll.

De mivel nem fogok bankban dolgozni, így szabadabban öltözhetek.
Szisz, nagyon szép a lakásotok.
Ronci, édes lehet, ahogy csikiz.
Ildi, sajnálom, hogy ilyen hányós vagy. Nagyon rossz lehet. Viszont, azért nagyon vicces lehetett a közös hányás Lilluval.
Nitácska, azt hiszem, én is várnék a 6. hétig. Nem voltam alul formában előtte még. Mit röhögtem, hogy kb olyan érzés volt, mintha megint szűz lennék.
Sucer, egyáltalán nincs harag. Mióta ritkábban tudok jönni (bár már igyekszem), én is folyton összekeverek valamit. Aha, jól bevásároltam. Én általában így vásárolok: egyszerre nagyobb mennyiséget, és utána aztán hónapokig semmit (csak ha vmi nagyon jót látok). Párom folyton kiakad, mert cipelem órákig, mert nekem az a fontos, hogy neki tetszem-e.
Susy, ez az idő teszi a depit. Nem könnyű átállni. De lassan sztem átállítják az órát, az segít kicsit.
Ma kaptam egy állásajánlatot, de nem megyek. Ez is bank... Nem, nem.
Megyek, megcsinálom a gombaszószt!
Jó éjt!
K.