A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mili,
A görcsölés szerintem rosszat jelent! Főleg hogy én a menzi előtti napon szoktam elkezdeni és csak másnap jön meg. Most is ez lesz belőle. Gyógyszert még nem vettem be, de nemhiszem hogy sokáig fogom bírni.Kép
Majd a következő hónap lesz a miénk!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Wish
Fígyeld meg, hogy te is pozítiv tesztel jössz majd. Itt baba van!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Milli Kép
32. cn-on vagyok, de most inkább az számít, hogy 16. nap a transzfer után.

Olyan rendesek, vagytok. Tisztára meg vagyok hatódva, hogy így izgultok ti is értünk Kép

Most még azon parázom, hogy tegnap miután egész nap majd leszakadt a fejem annyira fájt, a pecsételés után, megkönnybülve, hogy a mensitől fájt a fejem bevettem egy quarelint. Remélem nem ártott a babáknak. Úristen, még mindig bízom benne. Annyira szeretném....

wish

Wish
Nyugodjál már meg! Már nem görcsölsz?

kagyló

Kagyló Kép
De, néha görcsölök egy picit, de végig görcsöltem, úgyhogy ez nem zavar.
Most megnézek egy filmet, hátha az megnyugtat Kép

wish

Hűű, a babanet törölte a felhasználói nevemet. Újból kellett regisztrálnom. Fura.

wish

Már régebben akartam volna írni de nem lehetett. Ujra kellett magam regisztrálni. Ezért most ez lesz az 1. uzenetem. A másik topikban is ezt írták a lányok. Szoval ha valakinek ilyen problémája van regisztrálja magát ugyan azon a néven amin van.

Wish
Az szerettem volna neked mondani, hogy a babaszoba internet oldalán ezt írták a terhesség kezdeti stádiumával kapcsolatban:

Némely anyuka különlegesnek tűnő tüneteket is produkál, eldugul az orra, fokozódik a nyáltermelése. Nem ritka a fejfájás sem, amire általában Quarelint szoktunk javasolni.

Ezek szerint nem árt a Quarelin. Kép
mili

Wish
Elérted már a dokit?
mili

Mili Kép
Igen, azt mondta szedjem tovább a gyógyszereket. Már nem pecsételek és nem is barnázom. Remélem vaklárma volt.

wish

Wish
Ez azért megnyugtato, pihizz sokat és meglátod hamarosan bekoszont hozzád a golya. Vagy zebra?Kép
Lehet hogy mindketto KépKépKép
mili

Biztos valami vírus, hogy újra kell mindenkinek regisztráltatnia magát. Kép

Kép

Kép
pkagi

Hello Agi, látom te is tiszta lappal indultálKépújbol kezdo felhasználok vagyunk.
Szerintem mindenkire ez vár. Sajnos tényleg valami vírus ugy lehet.
mili

Hát azt hittem már sose tudok újra írniKép
A hasam is görcsölget de már enyhült a fájdalom.
Ez a bizonytalanság kikészít!Kép
és pont ilyenkor sza*****ik a babanet (bocs)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Halihó!
Most nincs itt senki??? Vagy nem működik a babanet?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szia Petri itt vagyok, csak olvastam Kép
Kiolvastam egy könyvet gyorsan. Na jó, gyerekkönyv volt, de azért aranyos volt.
Hányadik ciklusnapon vagy?
Kicsit bagoly mondja, de azért mondom: Nyugi Kép
Én már jól vagyok Kép Abbamaradt a barnázás is teljesen.

wish

SZiasztok!

Nem nagyon tetszik ez az új regisztráció Kép Remélem ezzel vége van a szerverproblémáknak.

Nekem ma megjött, ezzel kezdjük a 10. hónapot Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Tündi
tündi

Tundi
Sajnálom. Mi a tervetek a kovetkezo honapra? Otthon probálkoztok majd vagy dokihoz is készultok?
mili

Wish
Orulok hogy jobban vagy. Jo gyorsan haladsz az olvasással. Legalább elterelodik a figyelmed és nem agyalsz folosleges dolgokon.

Petri
Mikor tesztelsz?
mili

Mili
Köszi! Még nem megyünk dokihoz, csak 2-3 hónap múlva, szóval még próbálkozunk. Amúgy jól viselem, nem is bőgtem, meg semmi kiborulás Kép ez az első ilyen menzi, ami miatt nem sírok Kép Csak nehoyg most akarjanak a kismama barátnőim meglátogatni, mint múlt hónapban, mer akkor viszont megint összedőlhet bennem a világ Kép

Tündi
tündi

Tundi Kép le a kalappal, hogy nem borultal ki !! Kép de nincs is miert...mert hamarosan ugyis sikerul.!!!!!!+++++++..tudom, hogy te ezt mashogy latod,,de 10 honap az semmi, en de orulnek, ha meg csak ott tartananak...

wish Kép orulok, hogy mar nem barnazol. Nagyon jol haladsz...csak majd gyozzunk beerni Kép
saci

Barbi! KépKépKépKépKép szívből gratulálok! Micsoda hírek! Igen, nekem is felemelték 3*1-ről 3*2-re az utro adagomat. Kedd óta már 3*3-at kapok Kép

Ági Kép valószínüleg a tüszőrepesztő injekció olyan gyorsan megrepesztené a tüsződet, hogy hétfőig a petesejt már nem lenne termékenyíthető. Ezért hétfőig valamikor a hétvégén megreped és utána hétfőn még beleférhet az inszem. Nagyon drukkolok! FEL NE ADD!!!

Tündi Kép akkor ne érj rá, ha most akarnak jönni. Nem éri meg mások kedvéért magad marcangolni. Úgyis tudod majd, hogy mikor Kép!

Wish Kép ez még nem jelent semmit. Az meg szuper, hogy a barnázás ilyen gyorsan elmúlt. A babácskád biztosan mostanában ágyazódott be a pocakodba, ezért volt. Catnek is volt vérzése, aztán ott lapul a két fiú most mellette Kép Várd meg a vérvételt! TE SE ADD FEL!!!
Én is kűzdök még mindig Kép

Puszika

Noémi
8+0

Ui: még később írok többet is Kép
Vendég

ÁgiKép
Drukkolok!
szilvi26

Wish
Most sikerült végre regisztrálnom magamat. Már eddig háromszor írtam neked, de egyszer se sikerült. Hát újra leírom: Rákerestem a netten a lombik babás vérzésekre, és tényleg elég sokszor előfordul, hogy van ilyen. Van akinél 1-2 napig is eltarthat, de attól függetlenül terhes az illető. Lehet rózsaszínes, barna, sőt pirosos is. Görcsölhet a has, mintha meg akarna jönni. Szóval ne izguljál. Kép

kagyló

ÁgiKép
Szerintem azért nem adta be a Choragont a doki, mert valszeg már látott tüszőfolyadékot, és most ovulálsz. Azt írtad, hogy korábban több kicsi tüsző is volt. Lehet, hogy azok már megrepedtek, és ez az egy nagy várja még a sorát.Kép Szerintem akkor ma este és holnap is essetek egymásnak a pároddal, hátha elcsípitek. Ha jól értem akkor hétfőn lesz inszem ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Wish,
A 28.cn vagyok, a görcsölést nem bírtam tovább bevettem egy gyógyszert. Örülök hogy legalább Te jól vagy.

Mili,
Azt hiszem nem kell tesztelnem mert kezd megjönniKép
Majd a következő hónap lesz a miénk!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nee, itt a CAt !! Kép hogy vagy? fiuk ??

saci
saci

Na, megint pecsételek. Aludtam egy csomót és mire felébredtem megint. Nekem már tényleg mindegy mi lesz, csak ez a hinta ne legyen. Jöjjön meg rendesen, vagy hagyja abba...

wish

Wish Kép NEM FELADNI!!!!!

Olvasd vissza Cat tavaly feb 18-i hozzászólásait, meg a néhány nappal előttieket!

Pusz

Noémi
Vendég

SaciKép
Köszönjük jól vagyunk, a fiúk már fél évesek voltak tegnap. Nagy betyárok ám.

Te hogy vagy ? Várunk ám odaát nagyon, Noémi és Dodo húzni fog le.Kép

WishKép
Én is feladtam már tavaly, mert elkezdtem vérezni, mintha a mensim jönne meg. Negatívakat is teszteltem ráadásul. Nekem amúgy is nagyon hülye mensim van (gyér), és nem tünt fel, hogy ez a pecsételgetés nem mensi. Tehát ne add fel, mert semmi nincs veszve. Csak a HCG vérvétel mutatja ki még ilyenkor a babót.KépKép Veled vagyok.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Voltunk tegnap a Kaáliban és úgy nézz ki jövő ciklusban ha nem jön közbe semmi el is kezdhetjük a lombikot.Nagyon örültem,de nem tartott sokáig...

este elmentem a dokimhoz,hogy megrendeljem a kaálinban kért vizsgálatokat,megnézett Uh-on és talált valamit.........

még ő sem tudja mi.5mm-es azt mondta cisztának kicsi,petezsákra(inszem idejének megfelelő méretű) is gyanakszik,de ha az akkor minnél hamarabb el kell távolítani,mert nem jó helyen van...cervixben....

hazarohantam csináltam egy tesztet ami negatív lett,tehát valószínű nem terhesség.Még soha nem örültem ennyire a negatív tesztnek.....
De akkor mi??????????azt mondta cisztának kicsi!!!!!!!A kaáliba kedden kell 23.napos Uh-ra menni,és ha az a valami még ott lesz akkor ugrott a lombik...egy időre.
[color=#ff0000]Kép
Vendég

Sziasztok!

Háááááááááááát meglett a BétaHcG-m: 1,18 mIU/l így egy nagy SEMMI!!!!!!!!!!! Szóval a múlt heti vérzés az marad a "rendes", bár annak nem nevezhető, így ma vagyok a 10 cn. Lecsúsztam. Várok-várok, csak egyre kevesebb türelemmel. Ennyi. De NEM SÍROK, nem buktam ki, de azért nagyon bíztam a dologban. Majd legközelebb. Hátha közben azuram is rászánja magát a vizsgálatra könyörgés nélkül.

Wish!
Nagyon drukkolok! Jó lenne neked is egy vérvizsgálat!! Jó lenne már ide újra egy zebra!!

Vikimi!
Ne pánikolj! Az csak tovább ronthat a helyzeteden! Tudod! Több szem.... Nyugi, hétfőn kiderül minden. Ha meg csúszik, akkor is a Te érdekedben! Leszel te még 2006 év eleji babás!

Puszi Kriszta, aki a középhaladóból kezdő lett

mohácska

Mohácska!
sajnálom,de majd legközelebb.........írom én aki nagyon maga alatt van....
Vendég

Cat Kép
Visszaolvastam a sztoridat. Hát nem volt piskóta, amit átélhettél. Asszem tudom milyen Kép
Most sétáltunk egy nagyon a párommal, de továbbra sem indult be mensiszerűen, csak masztol, szóval azért még reménykedem. Ha olyan végeredménye lesz, mint nálatok, akkor nem bánom Kép

Lányok Kép
Mindekinek köszönöm a támogatást, nagyon sokat jelent nekem, hogy itt vagytok és törödtök velem.

Pusza:
Wish

wish

Wish
Hogy vagy? Remélem már elállt a pecsételgetés. Szórítok!!!

kagyló

ÁgiKép

Kerestelek a messengeren. Nem válaszoltál!

Wish Kép

Azért csak a vérteszt lesz a biztos!!!

Drukk ezerrel.

Katie
katie

CatKép
Drága vagy, hogy válaszoltál. PróbálkozunkKép

VikiKép
Hogyhogy máris lombik???

KatieKép
Vagyok most még egy darabig a messengeren.
Úgy szerintem egy órát.

Kép

Kép
pkagi

Lányok, bocs ha megint nem tudtalak mindannyiótokat visszaolvasni. Azt láttam, hohy Petri kérdezett tőlem.
Tehát, ez az első állomás, ha a pár mindkét tagját rendben találják. Nem szól másról, mint arról, hogy a mensi 1-2. napján UH, aztán az 5 naptól Closti, és a 8-9. nap után 2 naponta UH annak ellenőrzésére, hogy mekkorák és hányan vannak a tüszők. A növekedésük serkentésére kaptam 2 Puregon injekciót. Aztán amikor a doki már látja, hogy mikorra várható a tüszőrepedés, akkor megmondja pontosan a napokat (3 nap), amikor együtt kell lenni minden nap. Innentől a természetre van bízva a dolog. Nálunk , a tervek szerint, 3 hónap telik el így, utána következik (remélem, nem!!!) az inszemináció.
lkt

Katie Kép
Nem lesz vérteszt. UH-ra kell majd mennem szerdán.
Ha addig minden jól megy.

wish

Vikimi Kép
Kicsit öszeszedegettem magam, és most írok neked.
Elhiszem,hogy nagyon megijedtél én is elkámpicsordtam, amikor olvastam mi van veled.
De a legfontosabb azt hiszem az lenne, hogy próbálj megnyugodni. Akármi is az az 5 mm-es valami, vagy felszívódik, vagy kiveszik. Bármelyik történik is meg, neked semmi bajod nem lesz (az ijedtségen kívül). Az egyetlen negatívuma csak az lehet a dolognak, hogy esetleg késöbb tudjátok kezdeni a lombikot.
A dokid mit mondott mi most a teendő? Én a helyedben mindenképpen beszélnék a Kaális orvosoddal is, ha már van, hogy képben legyen. És mivel a tesztek nem 100% biztonságúak, jó lenne esetleg egy vérvétel is, a HCG szint pontos meghatározására.
Az biztos, hogy nem a legjobbkor jött ez a kis valami, de gondolj arra, hogy lehet, hogy szerencse, hogy most UH-oztak a lombik miatt és megtalálták és lehet, hogy valami olyat sikerült ezzel idejében elkapni, ami késöbb nagyobb gondot is okozhatna.
Pihend ki magad a hétvégén, próbálj meg kikapcsolódni. Próbáld meg elterelni a figyelmedet. Tudom, hogy nem könnyű, de én is ezt próbálom tenni.

Lányok Kép
Bár néha elfutja a könny a szememet (főként persze pisiléssel egybekötött pecsétszemle után Kép, és sajnos a három liter víztől elég gyakran kell), azért kidolgoztam a túlélő stratégiát és ettől sokkal jobban is vagyok.
Nagyokat sétálok (ma este is voltunk), aztán vettünk két DVD-t és az egyiket meg is néztük egy kis rosszalkodós csipszmajszolgatás közben Ha így folytatom nagyon kövér kismama leszek, úgyhogy ez egyszeri rosszaság volt és holnapra már csak gyümölcs van itthon nasinak. Elkezdtem olvasni egy izgalmas és megnyugtatóan vastag könyvet (500 oldal Kép), aminek még van két ugyancsak hasonlóan vastag kötete, ha esteleg megszaladna a szemem a betűkön Kép Erre ugyanis hajlamos vagyok Kép
És mai találmányom az is, hogy elkezdtem csinálni egy listát (azaz tulajdonképpen kettőt), hogy miket fogok csinálni abban a három hónapban amíg a következő lombikra várunk, ha nem sikerült, illetve miket fogok csinálni akkor, ha mégis sikerült. Ez is jó elfoglaltság és rájön közben az ember, hogy megvan a maga pozitív oldala mindkét esetnek, bár az egyik (azaz sorrendben inkább a másik) sokkal örömtelibb esemény lenne.
Mind a két lista olyan jól sikerült, hogy ha választanom kéne, az sem lenne könnyű Kép De azért tudnék választani Kép

Jó éjt mindekinek. Érezzétek jól magatokat a hétvégén Kép

wish

ÁgiKép
Az nem jelent semmit, hogy a PCT rossz lett, mert Bogárnak is rossz lett, és a 2. babáját várja. Sőt Rékacsnak is rossz lett, és Ők kitaláltak egy beszállós módszert erre. Mivel a nyakcsatorna leöli a matyikat, csak az ejakuláció idejére szállnak be a hüvelybe, így a matyik fel tudnak jutni a nyakcsatornán hirtelen.KépKép Így lett Hanga is, ezzel a beszállós módszerrel.Kép

Azért drukk az inszemhez, hátha elcsípitek azt a kis petécskét.

Cat

Cat
Kép
cateye

Wish,
Hogy vagy?
Nagyon jó ötlet ez a listakészítés. Azt hiszem én is fogok ilyet csinálni majd a következő inszem után.
Ma azt hiszem rendesen megjött (csak azért azt hiszem mert nekem egy napig szokott tartani és az is elég gyér, sőt két hónappal ezelőtt reggel megjött és este befejezte, persze a görcsölésem két napig tart)Szerinted ezzel az egynapos menzivel minden rendben van? A dokim nem mondott rá semmit. Hétfőn újra elkezdem a stimut. Remélem nagyobb szerencsével járok ebben a hónapban.
Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Viki,
Próbálj megnyugodni talán tényleg jobb, hogy most vették észre azt a valamit.
Én azzal nyugtattam meg magam a sikertelen inszem után, hogy úgysem akartam karácsony körül szülni. Inkább kicsit később, majd tavasszal. Nekem ez most bejött nem kenődtem el, pedig ilyenkor mindig csak egy kiadós sírás tett rendbe. Nem is értem mi van velem. De biztos Ti segítettetek át ezen.
A Kaáliba csak lombikkal foglalkoznak vagy inszemmel is? Én ugyanis a klinikára járok és úgy érzem ott olyan futószalag szerűen mennek a dolgok.
Petra

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petra!
A Kaáliban végeznek inszemet is,de ránk van bízva a döntés,és persze a doki az eredményekből javaslatokat tesz.Nálunk a párom eredményei nem okék és így lesz lombik,azt mondta a doki felesleges idő és pénzpocséklás,az inszem azoknál válik be ahol mind a két félnél minden rendben van.
Én is tavasszal szeretnék szülni...az olyan szép időszak.
Szolnokon jársz a Klinikára?

Viki
Vendég

PÁgi!
Azért lombik,mert hiába javult a párom eredménye 20 millióra,állítólag az még mindig kevés a sikeres inszemhez,meg mi kértük,biztosabbnak érezzük.Bízom a dokimban.

Wish!
Köszi a biztató szavakat.A Kaáliban van már dokim kedden kell mennem Uh-ra,hogy megnézze van e valami akadálya,hogy elkezhessük a stimulációt.Ha az a valami addigra eltűnik,akkor fel is írja a szurikat. Az orvosom(nem a kaális)szerint elég ha akkor szólok neki,majd ott eldöntik mi legyen a következő lépés.
Vér- és vizelet vételen voltam,mert a lombikhoz ugye kell,gondolom abból kiderül ha esetleg mégis petezsák lenne,azt nagyon nem szeretném.Most tornázok,ha ciszta akkor hátha kipukkan/felszívódik keddig,addig meg megy az izgi...
Mikor lesz neked pontosan az UH?Ha még nem jött meg neked akkor annak biztos oka van...és ha jól olvastam és emlékszem hétfőn kellett volna megjönnie???????????
Vendég

Sziasztok!

Petri!
Azt hiszem én is hasonló cipőben járok, mint te. Nekem tavaly januárig rendes 4-5 napos mensesem volt. Amióta próbálkozunk, fél-1 napra csökkent. Az is úgy, hogy egy közepes zuttyal Wc-zés közben kijön a lényeg, utána marad a barnázás. Esetleg még másnapra is marad egy ici-pici maszatolás. És az én dokim sem mondott rá semmit. Igaz, mi még előtte vagyunk a kivizsgálásoknak. Csak az uramra várok... még egy darabig türelmesen.

Wish!
Jó dolog ez a lista. Tényleg, mindkét eshetőségnek megvan a jó és rossz, de inkább úg mondom, hogy jó és mégjobb (így nem olyan tragikus Kép) oldala. Nagyon szurkolok, hogy inkább a mégjobbik listádat kelljen használni.

Jó hétvégét Mindenkinek.

Kriszta

mohácska

Kriszta,Kép
Hát tényleg hasonlóak a mensi tüneteink. A különbség csak annyi, hogy akkor volt 4-5napos amokor még fogamzásgátlót szedtem. Utána 2-3 nap ami mostmár egy. Nemsokára pedig nem is lesz...?
...mert terhes leszek és Te is!!!!
Nálam és a páromnál elvileg minden rendben van.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Viki,
Én nem Szolnokra járok, hanem oda Debrecenbe. Itt felénk sajnos nincs rá lehetőség. Azért kérdeztem csinálnak-e ott inszemet mert ha több inszemem se sikerül lehet, hogy máshol is meg kellene próbálnom. Azt hiszem nem vizsgáltak még meg eléggé. Has és méhtükrözésen vagyok túl. A párommal minden OK. Sápy a dokim, ismered?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Wish
Pont én is erről írtam pár napja, hogy meg kell találni mindennek a jó és rossz oldalát, még a baba nélküli időszaknak is. Elhatároztam, hogy próbálok úgy élni, hogy kihasználjam azt az időt az életemben amíg "szabad" vagyok. És ez számomra is tök megnyugtató volt, hogy ez tudatosúlt bennem, olyannyira, hogy ha csak ősszel lennék kismama azt sem bánnám, mert így lenne még egy szabad nyaram, amit ki tudnék használni.
Nem akarom elkiabálni, de holnap kéne hogy megjöjjön, de még semmit sem érzek az alhasamnál.
Na mit szólsz, lehet hogy tényleg ez a felfogás kell ahhoz,hogy zebrásak legyünk?
Na majd meglátjuk.

Alina
Vendég

Sziasztok Kép

Alina Kép
Szerintem nálam már nem a felfogáson múlik (sajnos)Kép. Vagy odabenn csücsülnek a babák és jókat röhögnek a paráimon, vagy nem.

Mohácska Kép
Sajnálom, hogy megjött. De mivel ilyen nehezen és volt egy halvány teszted elötte, lehet hogy elindult valami, nem? Én bízom benne, hogy elöbb-utóbb sikerülni fog neketek. Végül is a ti párosotok egyszer már bizonyított.

Petra Kép
Mensiügyben én nem tudok túl okosat mondani Nektek, nekem mindig 4-5 napos és bőséges. Ezért is gondolom, hogy ez most (még) nem az. De van egy barátnőm, akik szintén babával próbálkoznak és neki is egy napos szokott lenni, és nemmondta a dokija, hogy gond lenne vele.

Vikimi Kép
Érdekes, hogy nálatok a 20 millióra lombikot mondtak. A páromnak az andrológus amikor 12 millió lett (60% mozgott), arra már azt mondta, hogy inszemre alkalmas. Aztán Dévai mondta, hogy ne szórakozzunk. Adott is végül az andrológus egy papírt, hogy akkor lombik, de nagyon nem ért vele egyet. És ragaszkodik hozzá még mindig, hogy azért van rossz eredménye Apának, mert lázas volt. Tényleg az volt, októberben. Azért annak mér elmúlt a hatása szerintem. Na mindegy, végül is lombikoltunk ez a lényeg.

Olyan álmos vagyok. Tegnap aludtam délután egy csomót, de este alig bírtam kivárni a páromat, majd leragad a szemem. Csak a neketek írt kisregény segített fennmaradni. Most meg felkeltem hatkor betteni az utrot, ami után már nem szoktam visszafeküdni, de most nem tudtam egyenesen menni olyan álmos voltam, aztán felkeltem fél kilenckor bevveni a gyógyszereket, és utánna is visszaaludtam nulla perc alatt. Aztán tízkor hívott Anyu, akivel félálomba beszéltem egy kicsit, majd most nagy nehezen felkeltem, hogy azért legyen ebéd és most is el tudnék aludni bármikor. Azt hiszem jól kifárasztott ez a tegnapi nap. Na megyek főzni, hogy mire Apa hazajön legyen finom ebéd.

wish

Petri!
Tök jó,hogy Debrecenbe jársz,én is.Lehet már találkoztunk....
Meddőségi osztályra jársz!
Dr Fekete?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?