A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

sZIASZTOK!
Képzeljétek el tegnap megkaptam a vizeletvizsgálat eredményét. Az volt ráírva hogy eredménytelen, egy hét múlva megismétlendő. Azt mondta a hölgy hogy sem a terhességet sem annak ellenkezőjét nem lehet kizárni. Ez most akkor mit jelent? HOgy lehet ilyen eredmény? Vagy még nagyon alacsony a hormonmennyiség?
fulopmonika

Mónika Kép
Azt nem mondta, hogy mennyi lett pontosan a HCG? Azt meg kellet volna mondják! Szerintem kérdezz rá, akkor okosabbak lennénk.

wish

Drága Sacikám!
Hát velem semmi, kicsit járok csak előbb a ciklusomban mint te, 6. cn. De megy tovább az élet, csak egyre lassabban és nehezebben...

Olik
MIkor lehet tudni rólad valami konkrétat? Annyira jó lenne egy újabb zebrás, hoznád a csordát magaddal Kép

Móni
Bocs, lemaradtam a dolgokról, de nem teszteltél egyet?

Anna
Én is nagyon sajnálom! Kép Nagyon nehéz lehet nektek, de biztosan tudom, hoyg nem adjátok fel ti sem amíg nem lesz meg a baba!

Tündi
Vendég

Tündi! Én teszteltem! Halvány második csík lett.
Wish! A vizeletes papíron nincs érték, csak annyi hogy nem értékelhető! Egyik irányba sem!
fulopmonika

Sziasztok!
Én (28) még új vagyok ebben a topikban. Tegnap tévedtem előszőr a társalgóba és szívderítően hatott rám. Eddig csak olyan emberekkel beszélgettem a helyzetemről, akiknek már sikerült az amit én nagyon szeretnék. VAN GYERMEKÜK. Kicsit jól eset látni, hogy nem vagyok egyedül, és ez megváltoztatta az addigi levert hangulatomat.
Röviden leírnám a történetemet.
Kb 6 év nem védekezünk a férjemmel. Az első sikertelen év után elmentünk kivizsgálásra. Az eredmény nagyon letört mindkettőnket, a férjemnek a "kiskatonák" száma nagyon kevés volt. Eldöntöttük, hogy nem görcsölünk, ha mégis összejön a baba örülünk neki. Aztán eljött 2003. és még mindig semmi. Tavasszal a férjem újra megvizsgáltatta magát. Az eredmény jó lett. Õsszel HSG-t csináltak nálam az eredmény szintén jó lett. Majd próbálkoztunk tovább. 2005. januárban dokit váltottam. A vizsgálatok alapján megállapította a doki, hogy a hormonszintem (hogy melyik nem tudom )magasabb az átlagosnál, és nincs megfelelő peteérésem (kicsi a tüsző mérete). Ez a hír nagyon letört. Clostyl-t kell szednem, már a 4-dik adagot fogyasztottam el ebben a hónapban, kétszer kaptam tüszőrepesztő szurit is. Most várom, hogy megjön-e vagy sem,de nem vagyok pesszimista(köszönhetően nektek). Most 16. cn napon vagyok.
A doki azt mondta, hogy ha most sem leszek terhes gondolkozzak el a laparoszkópiás vizsgálaton, de én félek tőle. Kérlek adjatok tanácsot.
Sziasztok, Bahika
bahika

BahikaKép Ne tétovázzatok, menjetek SZAKszerű helyre, valamelyik meddőségi centrumba, ami Nektek szimpi: www.freeweb.hu/medlomb
Nem érdemes tétovázni. Itt csak ilyen problémákkal foglalkoznak.
A lapartól nem kell félni, rutinvizsgálat! és egyáltalán nem fáj.

Cat, drágaKépKép Már Pesten vagyunk ,az eddigieket is a Dévainál csináltuk. Nem tudom, Õ rontotta-e el, ez van. Holnap megbeszéljük, hogyan tovább, akkor majd megkérdezem, ha merem, hogy mitől pukkantak ki idő előtt! Ti jól vagytok?? SZépen növögettek? Hiányzol innen -persze, jobb, hogy már "ott" vagy a babások között. Látod, totál egyedül vagyok a régi motorosok közül. Dodo szokott jelentkezni?
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bahika Kép
Üdv itt.
Szerintem menjetek el egy meddőségi központba. Hat év hiábavaló próbálkozás azt mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben.
Férjedet összesen kétszer nézték? Érdemes lenni azt is újra, mert az is nagyon változik.
Mit jelent a nagyon kevés és mit jelent a jó eredmény nála? A dokid az inszemet nem javasolta?

Wish

wish

Bahika
6 év az iszonyú hosszú idő!
Szerintem nektek már nem nőgyógyásznál, hanem egy meddőségi központban lenne a helyetek. Ott kifelyezetten az ilyen problémákra keresnek viszonylag gyorsan megoldást.
Hol laksz? Biztosan van a közeletekben egy ilyen hely.
A laparoszkópiás vizsgálattal mit néznek? A petevezetékeket?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Nicika Kép
Megjött? Ugye nem Kép

Wish

wish

Szilva
Tiszacsegén lakom a "legközelebbi" város Debrecen, ahol a klinikán Meddőségi Központi is működik. Ha jól tudom a Kaali intézet. Most is a klinikára járok, és a dokim is említette a Meddőségi Központot, meg az inszeminációt, de előtte lapar-t javasol. Amivel a petevezetékem átjárhatóságát néznék meg, de a HSG-vel is azt nézték és átjárható volt. Igaz egy másik kórházban volt a HSG.

Wish
Rosszul írtam az idén márciusban a férjem újabb vizsgálaton volt (a 3-dikon). Az eredménye jó: megfelelő a spermaszám, és mozgékonyak is a fickók.A rossz eredmény az ellenkezőjét jelentette.

Üdv
Bahika
bahika

Bahika Kép
Szerintem ne szórakozzatok tovább akkor, irány a Kaáli!

Wish

wish

Bahika
Én a helyedben mielőbb kérnék időpontot a Kaáli-ba. Nagyon jó híre van a Kaáli-nak, és ott is minden szükséges vizsgálatot megcsinálnak, vagy megcsináltatnak. Szerintem ne húzd tovább az időt, jelentkezz be hozzájuk.
Kíváncsian várom a fejleményeket!
Nyugodtan kérdezz, itt a topicban biztosan mindig tudnak valamit javasolni, sajnos sok tapasztalt csajszi van köztünk!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Bahika Kép
Remélem már felhívtad azóta a Kaálit Kép

Wish

wish

Wish és mindenki
Megmondom nektek öszintén, még reménykedem, hogy most sikerül. Kedden a doki ugy biztatott. A tüszöim szép nagyok voltak (15 mm, 19 mm, 23mm) és egyszerre 3 is. Kaptam tüsző repesztő szurit Choragont és tegnap kellett akciózni. Már kedd estétől szurkált a hasam alja. Ahogy olvastalak titeket tegnap, úgy gondolom hatott a szuri. Ma megint próbálkozunk.
Azt hiszem kivárom a következő menszeszt.

Sziasztok Bahika
bahika

Mindent bele, BahikaKépKép Ha átjárható vagy, akkor egész jó esélyeid vannak.
a

madaran

Móni
És tesztelsz majd újra egyet a napokban? Vagy lesz újabb vérvételed hamarosan?

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy néha bekapcsolódok hozzátok?
Bahika
Nem akarok okoskodni, de szerintem a lapar nem árt, csak nagyon jó szakorvos kell hozzá.
Nem csak a petevezetőt nézik, hanem a méhet is. Megnézik nincsenek- e összenövések vagy endometrozis. Persze nem ezeket kell várni, de az jó ha az ember alapos ha neki fog az inszemnek vagy a lombiknak. 6 év az hosszú idő.
A babó megtapadását összenövések és egyéb dolgok meg tudják akadályozni. És nem jó amikor az ember
megcsinál egy -két inszemet vayg lombikot és kiderül, hogy már elsőre is sikerülhetett volna ha a laparral felkészültek volna. Bocsi, kicsit hosszú lett.
byby

Wish! Még nem jött meg! Kép Úgy reménykedek!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a reagálást és a biztatást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bahika! Nagyon szorítok neked és persze mindenkinek aki szeretne babát.
Képzeljétek a férjem elektro műszerész és hoztak neki egy videot, hogy javítsa meg. Tudjátok mi volt benne? Egy UH-s felvétel. :-) Ma megnézem a kazit.

Kép
lara26

Sziasztok!

Bogi Kép Írtam neked e-mailt (remélem jól emlékszem a címedre...) Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Válaszoltam!És örülök.

Bogi
bogi1975

Szia Tündi!
Csak most olvastam hogy írtál, délután nem tudok gép közelben lenni. Hétvégén még csinálok egy tesztet, kedden meg megint megyek az orvoshoz, aki ha nem lát semmit az ultrahangon akkor valószínű szerdán megint elküld vizelet vizsgálatra. MAjd meglátjuk mi lesz!
fulopmonika

Sziasztok lányok!
Nem tudom ki emlékszik még rám...kb egy éve nem jelentkeztem. Azért ilyen furi a nevem mert nem engedett vissza a gép a régi VIZKRISZ-en.
Szerencsére látom nem sokan vannak itt a régiek közül...szinte senki...viszont annál többen az alattunk lévő babás topicban!!!
Az én történetemről annyit, hogy tavaly év elején volt 3 inszeminációm az ex-férjemmel amik sikertelenek voltak. Ezek mind a Kaáliban történtek pesten. Már a lombik jött volna amikor...inkább szétmentünk. Na nem kell megijedni:nem emiatt bár nem mondom, hogy nem az ő érzéketlensége volt az utolsó csepp a pohárban. De végülis semmi gond...én gondoltam meg magam és úgy döntöttem nem is akarok tőle babát.
Azóta már sok víz lefolyt a Dunán...és én megint itt vagyok.Kép
Kb egy éve új barátom van...bocsi helyesbítek ő már a vőlegényem!!!Kép A babagondokkal a hátam mögött az esküvőt már csak pocakosan szeretném. Még nem próbálkozunk élesbe..talán majd a következő hónaptól amikor is elutazunk angliába egy hétre!!! Egyébként az előző inszemekre azért került sor mert másfél évig nem estem teherbe az akkori férjemtől. Volt jónéhány vizsgálat de nemigen állapítottak meg semmit. Hormonok, petevezető, kisfickók rendben voltak. Összeférhetőségi nem volt. Szóval a mostani helyzet az, hogy csak óvszerrel védekezünk a 11-19-ig napokon. A terv az, hogy még egy ciklus így megy de aztán semmi védekezés. Lesz ami lesz. Nem akarok görcsölni...nem olyan sürgős az ügy. Ha azért nem jön össze a nyáron akkor majd ősszel valószínűleg megint elmegyek dokihoz. Akarnak majd nekem csinálni egy lapart. Mert az még nem volt...és sajnos az a gyanúm, hogy endóm van. Igaz nincsenek klasszikus endós tüneteim...de valószínűleg azért mert nekem a végbelemben van...a székletemen ugyanis véres nyálka van amikor menstruálok...de csak akkor. Viszont tényleg hasznos lehetne egy lapar, hogy megnézzék máshol esteleg nics-e vmi bibi. Gondolhatjátok, hogy nem szívesen feküdnék a műtőasztalra...bár tudom ezt sokan itt már megtették....Szóval ha addig nem lesz baba ősszel valószínűleg rászánom magam. Addig viszont bízok az ALOE VERA mágikus erejében. Kép Azt szedek ugyanis két hónapja (persze az elevit mellett amit a párom is szed) ártani nem árthat alapon. Az biztos, hogy a körmömnek jótt tett Kép meg az emésztésemnek is .
Jó hosszú lettem ma.
Kitartást kívánok tehát minden új társalgónak és üdv a régieknek!
Vizkrisz

Kép
vizkriszisback

AnnaKép
Szerintem váltsatok intézetet! A Kaáliba sikerült Virágnak is a lombik, én azt nagyon tudom ajánlani Neked. Ha kell a Krizsa doki száma, akkor Orsi meg tudja adni. Remélem hamarosan a lentiben találkozunk.

Mi már jó nagyok vagyunk, 7 hósak elmúltunk. Már könnyebb velük, de még azért munkásak a napjaink. De gondolom Te már ezt nem bánnád egy percig semKépKép

VizkriszKép
Én emlékszem Rád. Sajnálom, hogy szétmentetek a pároddal, de így volt jó, hogy még a baba előtt megtörtént a dolog. Ez már a gyerkőccel sokkal nehezebb lett volna.

Sok sikert a babásodáshoz!Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Vizkrisz Kép én is emlékszem rád. Remélem eddig azért nem sikerült, mert nem a megfelelő párod volt melletted. A megfelelővel viszont akár azonnal is sikerülhetne. Nagyon szorítunk! És nyugodtan gyere vissza ide írogatni. Ha jobban körülnézel, azért vannak még itt régiek, pl. Madaran (Anna), Wish és a többiek. Szóval, szép utat nektek Angliába Kép

Puszi
Noémi
Vendég

CatKép ezt nagyon nehezen lépném meg, annyira bízom a Dévaiban. Te is azt gondolod, h. megelőzető lett volna a tüszőrepi?
VizkriszKép én is emlékszem Rád!! Döbbenetes, mennyire nem tudjuk előre a saját sorsunkat, útunkat. Lehet, h. NEked ennyi sikertelenség kellett ahhoz, hogy új életet kezdj! Sok sikert a próbálkozásokhoz, aztán gyere!!
anna

madaran

Vizkrisz Kép
Tényleg emlékszem a nevedre, de én akkor még csak olvasó üzemmódban voltam, szóval szerintem te nem emlékszel rám. Anniyra régi motoros nem vagyok Kép
Nem semmi,hogy mennyit fordult az életed.
Remélem most hamar sikerrel jártok Kép

Wish

wish

Fjm Kép
Mi volt tegnap a dokinál?????????????

Anna Kép
Szerintem is igaza van Cat-nek, A Kaálinak és BMC-nek a legjobb a statisztikája.
Jelentkezz be a Kaáliba egy konzultációra, az még nem kötelez semmire, de a külömbséget meg tudod már állapítani.

Móni Kép
Nem vettek vért, pedig abból egyértelműen kiderül a terhesség. Nem tudsz kérni egy vérvételt???

Vizkrissz Kép
Néha jobb is hogy nem sikerül, legalábbis a te esetedben ez igaz.
Lányok ha jobban belegndolunk, akkor a meddőségi probléma kihozza a kapcsolatok mikéntjét.

Nekem mióta sikerült a férjem érezhetően jobban szeret, persze azelőtt is nagyon klassz volt, de őt annyira boldogsággal tölti el, hogy sikerült. Kép Állandóan babusgat. Kép

Bahika Kép
Igaza van a többieknek. Szerintem elvesztegetett idő, amit nem egy szakember kezében töltesz.

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Szerintem is a kapcsolat legnagyobb próbája a meddőségi kezelés, és az ezzel járó herce-hurca. Ha azt túlélik a párok, akkor mindent túlélnekKépKép

AnnaKép
Tudom, hogy nagyon nehéz intézetet váltani, emrt az ember érzelmileg kötődik a régihez. Gondold el Virágot, hogy 3-at végigcsinált a BMC-ben, mert nagyon ragaszkodott az orvosunkhoz (aki Ágié isKép), de belátta, hogy váltania kell, és meg is mondta az orvosnak, aki messzemenőkig egyetértett
vele. A 4. lombikja már biokémiai terhesség volt a Kaáliban, az 5. meg sikerült.Kép
Nem értem, hogy miért hagyták, hoyg szétmenjenek a tüszőid ? Nem néztek naponta vérből ösztrogénszintet ? Ez jelzi a tüszők érettségét.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép Anna Kép
Amennyire én látom majdnem minden lombikos nagyon ragaszkodik a dokijához, ami nekem azt mutatja, hogy alapvetően mindegyik empatikus a páciensekkel. Szakértelem szempontjából sincsenek szerintem óriási különbségek.
Viszont pszihésen órási nagy váltást jelent, ha átmegy az ember egy másik orvoshoz és emiatt talán nagyobb esélye van, hogy sikerüljön.
Anna én is nagyon ragaszkodom a mi dokinkhoz, és eszembe se jutna váltani (egy lombik után főleg nem Kép).
De őszintén nem tudom. Lehet, hogy a harmadik-negyedik után elgondolkoznék rajta.
Ugyanakkor ott vannak azok, akinek sikerül rögtön az első. Ez megint azt mutatja nekem, hogy nem igazán azon múlik hol csinálják. Bennünk is is van valami.

Na ez most jó zagyva lett, de ilyen zagyvák most a gondolataim sajnos Kép

Wish

wish

Lányok Kép, nekem nincs lombikos tapasztalatom.
Egy barátnőm van, akinek az 5. (!) lombikja sikerült. Az első 2 itt, a második 2 ott és a 3. helyen sikerült a baba úgy, hogy az első négy próbálkozásnál nem vették észre, hogy a ffinek bakteorológiai fertőzése van, ezért azt ki kellett kezelni és utána azonnal sikerült a lombik. Az első két hely privát hely, a második nem privát meddőségi központ volt. Régebben már írtam róluk, de most nem akarom egyik hírét sem rontani. A lényeg szerintem az, mint amit nekünk is mondtak, hogy minden kórház és orvos másképpen áll a kezelésekhez. Vannak helyek ahol kizárólag hosszú protokollal csinálják a lombikot, vannak ahol rövid protokollal. És így tovább. A vizsgálatok sem egységesek. Ahová mi járunk, a tájékoztatón azt mondták, hogy ha kettő nem sikerül, akkor igenis érdemes elmenni másik helyre, mert lehet h az a módszer hatásosabb a páciensnél, mint az abban a kórházban bevált gyakorlat.
Szóval, ennyi.

Jó hétvégét,

Noémi
Vendég

Hol van mindenki???????
Vendég

WishKép
Biztos van ebben is valami, hogy rajtunk is múlik a dolog, de ahogy Noémi írja egészen kis gixereken is múlhat. Például ez a férfi bakterológia ez nagyon kényes dolog, én is hallottam már e miatt meghiúsult több lombikot is, vagy például az ösztrogénszint nézés. És mivel nem értünk hozzá, teljesen rábízzuk magunkat ezekre a magánemberként nagyon szimpatikus, empatikus orvosokra, és nem ismerjük fel a hibákat, mert nem vagyunk orvosok.
Ilyenkor kell bármennyire is fáj, váltani. Ezt nem egy sikertelenség után értem, hanem mondjuk 3 után, mert akkor ott valami nem fekszik nekünk.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Akkor most picit megnyugodtam. A páromat már agyon kezelte az urológus, minden bacira és vírusra tenyésztést csinált neki Kép Sőt mondta, hogy a követlező lombik elött menjel el majd megin, mert akkor megnézi, hogy biztos minden rendben van-e baci ügyileg. Dévai egyébként néz ösztrogén szintet folyamatosan a stimu alatt, úgyhogy nem tudom hogy történhetett meg Annával ez a gixer. Persze az orvosok is csak emberből vannak.
Egyébként egyetértünk Kép

Kellemes hétvégét Kép

Wish

wish

Lányok! Nekem még mindíg nem jött meg, de reggel a teszt negatív lett. Clear blue tesztet csináltam! Annál normális hogy a - jel nagyon halvány?
Van itt nálatok valaki aki ért a hőgörbékhez! Mert az elárulhatná hogy ebből a hónapból mit lehet leszűrni!

Kép

KépKép
nicika

Nicika Kép
A végéből azt lehet leszűrni, hogy meg fog jönni, én gyanítom így a görbédből, hogy egy 3-4 napon belül max.

Kép

Kép
pkagi

A hajnalban megcsinált negatív tesztemből pár óra elteltével nagyon-nagyon halvány de pozitív lett. Ez lehetséges? A Clear Bluenál 1 perc után leolvasható az eredmény, szerintem akkor nem is volt ott függőleges vonal. De az óta is látszik és a párom is pozitívat lát! Akkor most mi van?

KépKép
nicika

Nicika
A Clearblue teszt nagyon rossz és nagyon drága,valaki írta,hogy csak 50mlU/ml-nél mutatja ki a pozítív jelet!Szerintem vegyél olyan tesztet ami 10mlU/ml már kimutatja ...QuPIDO-az nagyon jó,igaz az is drága!!!Gravi-Hcg is 20-as és az is jó szerintem!?
...nekem is lett csikom 1-2 óra múlva...Kép
Sok sikert a következő tesztig!
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Nici Kép
Az kontroll csík Hcg-vel van átitatva pár óra elteltével simán át tud szivárogni a másik helyre.
Ha nem jön meg pár nap múlva tesztelj és érzékenyebb tesztet vegyél. Kép

Kép

Kép
pkagi

<font color="aa00aa">CsajszikKépKépKép
Ehhez mit szóltok? 2 prcen belül jelent meg!!!
Kedden megyek vissza a dokimhoz. Már a múlt héten berendelt! Olyan boldogok vagyunk Kép
Persze nagyon várom a kivizsgálást, mert csak akkor nyugszom meg egy picit!!!
Mindenkinek ezt kivánom!!! Sok-sok zebrát!!!
Puszkó
ps.3 éve ezen a napon eljegyeztünk egymást. Azért ez tök jó kis ajándékKép</font>Kép
Vendég

Olik gratulálok! Az eljegyzéshez és a babóhoz is! Olyan boldog lehetsz most!

Kandi72! Én írtam hogy a Clear blue nem túl érzékeny! De legalább valósat mutat! Akkor én ezek szerint nem vagyok terhes! Akkor most már csak azt nem értem hogy ma mért ment fel a hőm 36.7-re....

KépKép
nicika

Nagyon nehéz megállni az embernek azt hogy ne teszteljen.... Én úgy döntöttem nem veszek tesztet.Azt sem szeretném ha hamis reményekkel kecsegtetne, és azt sem, ha kimutatná, hogy nem vagyok terhes. Annyira jó lenne ha sikerülne elsőre, de nem vagyok túl optimista. Jővő hét csütörtökön úgyis kiderül vérből. Jelenleg fáj a hasim, de ilyen már máskor is volt a menstruáció előtt egy héttel. A mellem is nagyon fájt, szintúgy, az is már elmúlt. Semmi nem utal a terhességre én szerintem, Lehet, hogy meg fogok lepődni?
berci

Berci azért én szorítok!

KépKép
nicika

OLIK
Hát ez tökéletes + jeles teszt!-főleg már 2 perc alatt!
Gratulálok!
pusza AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Nicika
Amíg nem jön meg van remény...de Én pont azt írtam,hogy a Cb-teszt,nem érzékeny,hiába azt hangoztatják!!!!´Vegyél QuPIDO-t az nagyon érzékeny és az kimutatná....ha még csak 20-30 mlU van a vizeletedben....mert hát a Cb-az még nem tudja,csak 50-től!
Szoritok Neked!
Kép
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Köszi Andi! Olyan jó lenne...
De holnap viszont kénytelen vagyok 25-ös ONE STEPPEL tesztelni mert csak ilyen van itthon! Aztán majd meglátjuk! Ha terhes vagyok akkor ugysem fogok vérezni!

KépKép
nicika

Nicika
Azt a tesztet Én még nem használtam,nem is lehet nállunk kapni!25-ös...elvileg holnap ha terhes vagy...lesz egy halvány második csíkod!
Azt még nem is írtam,hogy amikor Natival terhes lettem,csináltam otthon 2db tesztet(pozítívak voltak)aznap laborban leadott vizelet negatív lett!...de azért Én megszültem a fiamat 9 hónap múlva!(Ja és ikreknél a Hcg is több,ikreim voltak a 19.hétig!)Vér eredmény másnap pozitív lett!Azt mondták,bizti elcserélték a leleteket...miért nem mentem vissza közölni,hogy tuti terhes vagyok....még Én voltam a rossz!
....na bocsika a litániáért:pusza Andi
u.i.:ügyi legyél!
kandi72
Budapest III. kerület

Andi! Én a One step tesztet a dm-ben vettem!
Az a bizonyos amúgy is lényegtelen barnás folyás alábbhagyott azt hiszem! Várom a fejleményeket én is!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Olik
HALKAN GRATULÁLOK!

Nicika
Nagyon leesett a hőd. Én olyant olvastam, hogy ha leesik akkor az már a ciklus megjövetelének a jele. DE lehet, hogy szerencsétek van? Ezek a hormonális dolgok nagyon izék tudnak lenni. Lásd Kandi72-t!!!!!!!!!!!

Nekem a 30 napos ciklusom hónapról hónapra 24 -re csökkent. ? Most éppen elmúlott a menzesz de ma már kezd páfrányosodni a pg/53-as tesztem.

Kép
lara26

<font color="aa00aa">SziasztokKép
Köszike szépen a gratulációkatKép Kedden bővebben fogom tudni a dolgokat. Nagyon remélem , hogy minden ok lesz!
NicikaKép
Az én dokim is azt mondta, hogy a hőnek 37. vagy a fölött kellene lennie legalább 3 napig. Az már több mint valószínű, hogy baba. Nálam már 6 napja 37.2. Pedig 36.8 már magasnak számított eddig. Attól függetlenül amíg nem jött meg-remény, remény, reményKép
Puszi mindenkinek</font>
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?