A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Olik Kép
Jól van, látom nem hiába drukkoltunk végre Kép
Gratulálok Kép

Nicika Kép
A clear blue nekem eddig mindig + lett pár óra múlva. Azért nem szabad 10 perc után figyelembe venni az eredményt. Valami olyasmi van, hogy a kontrollcsíkból átszivárog a cucc és amiatt lesz +.
De amíg nem jön meg addig bérni lehet Kép
Én egyébként a 15 napra tenném a tüszőrepit. (Hol mérted a hőt?) A másik leesés vagy mérési hiba, pl ha hónaaljban méred és ki voltál takarózva elötte, akkor elehet alacsonyabb, vagy ha korábban méred, vagy kevesebbet aludtál akkor is.
Vagy, ami még lehet esetleg, hogy két tüszőrepid volt, de ez csak ötlet, nem tudom valójában, hogy az milyen görbét mutat.

Wish

wish

Azért izgat ez a tesztelés. Mindegyikötők tesztel, de hányadik napon? Én most vagyok a 24-ik napon. Ma poénból megmértem az ébredési hőmérsékletemet és 36,9 lett. Ez jelent valamit? Nehéz lesz csütörtökig. És persze nagyon szomorú leszek ha nem jön össze. Olik, gratulálok csodás a teszted. Nicika köszi, hogy szoritasz, hátha mégis összejön, veled mi a helyzet tulajdonképpen?
berci

Olik
Gratulálok, ez már tuti babo.

Nicika
Jelentkezz mi a helyzet a kovetkezo tesztel. Szorítok. Hány napot késik? Kaptál valamilyen szurikat?
mili

Berci
Szerintem még várj a tesztel mert a tuszorepi szuri még benned van. De ha úgy dontesz hogy tesztelsz akkor két tesztet vegyél és két nap múlva ismételd meg. Ha a második teszt erosebb pozitív csíkot fog mutatni mint az elso akkor valoszinu babás vagy, ha fordítva akkor nem. Szorítok

Emi,Szilva,Petri?????? Merre vagytok?
mili

OLikKépKép Szuper hír!!! Gratulálok!!! Várjuk a fejleményeket!

WishKép CatKép Egyelőre nem váltunk, mert most hallani sem bírok az egészről. AZ ösztrot mérte, hétfőn voltam vérvételen és szerdán volt a leszívás. Tehát megvoltak a műtét napjára, csak az utazás alatt elpukkantak. Én azt az egyet nem értettem, miért nem mentünk azonnal a műtőbe, amikor látta, hogy még van ép is?? legalább egy órát még várnom kellett!!!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Olik!Kép

Gyönyörű teszted van!!!KépKépKépKép
Gratulálok!Kép Nagyon örülök a jó hírnek!!!!KépKépKép
És természetesen minden rendben lesz!!!Kép

Zitus
8+3Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lanyok! Latom halad a "beigert" babasodas ! Agi, Olig,,GRATulalok Kép Kép Ez eleg szep tavaszi ajandek.

Zituska Kép- mea culpa, de 1 hete probaltam irni,es nem engedett -turlemem meg elfogyott
mavagyok a 7. cn on. Kulonben nekem is mernem kell a homet, es hihetetlen kesze-kuszasagok jonnek ki...

Madaran Kép lemaradtam a fejlemenyekrol,,de majd visszaolvasok

Cat, de jo, hogy itt jarsz ! Kép
Wish Kép koszi a levelet,,majd irok...Lassan itt a junius ! es akkor mentek megint ! Uj honap! jok a megerzeseim ! Kép
saci

ja,,es meg annyit az intim tornahoz, hogy mar 3 het utan is oriasiak a fejlemenyek, apu szerint is Kép Kép
es mivel ez nem csak a feszes huvelyt eredmenyezi,de megszunteti a legtobb fertozest is. en meg vagyok gyozodve, ha ezeket az okossagokat idoben tudom, akkor nem mutenek meg !!! Kép de ez mar keso ugye !
szoval Lanyok, fel a tornara, www.intimtorna.hu
saci

SaciKép

SajnálomKépKépKép
Viszont örülök, hogy bejön az intimtorna!Kép Biztos segíteni fog a babásodásban is!KépKép

Dobok táblit!
Még mindíg szivesen átadnám valakinek, aki sűrűbben jár erre, mint én!

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Bahika Kép
udv nalunk !
miert kell neked a laparoszkopias mutet? nekem volt,,es nem valami kellemes es allitolag eleg sokszor vegzik el feleslegesen...szoval nezesd meg magad mas orvossal is !!!!!!!!!!

a polip/mioma ahogy kialakult, ugy vissza is fejlesztheto. A meh megbetegedesi tipikus jelei a noiseg elfojtasanak/kreeativitas nem meg elesenek. Lehet, hogy nem leszek ezzel a nezettel nepszeru, de sajnos en magamon latom, hogy igy van.
Szoval erdemes nem csak orvosokkal, hanem onvizsgalattal is foglalkozni. PErsze sok esetben nem lehet kizarni a dokikat...

sok sikert Kép - saci
saci

Kép Zituska,,de gyors vagy !! koszike Kép
saci

<font color="aa00aa">ZituskaKép
Köszi a zebrácskátKép
Mindenkinek köszi a gratulációkat. Holnap jelentkezek doki után.
Puszi</font>
Vendég

Zituska, bekerülhetek megint a táblicskuba?
Ma 2. cn.Puszi
Noémi
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a friss babásoknak!
Ebben a hónapban kezdtem el a hőmérőzést és a pg53 rendszeres használatát.
Nekem már a ciklus 5. napján kezdett páfrányosodni.A 10. napon nagyon páfrányos volt.
Szerintetek mennyire megbízható? Lehetséges, hogy nem a középidőben volt a peteérésem?

Móni
moni_73

Moni - siman lehetseges !! Kép (marmint, hogy nem kozepidoben van peteeresed)

sok sikert az akciokhoz !!

saci
saci

Wish Kép akkor meg mindig nem jott meg neked?? az jo hir,,nem?? Kép
saci

Zitus!
Szívesen átvenném a táblát,de én sem járok erre mostanában,azt hiszem most ezzel is pihenek egy kicsit,lelkileg is helyrerakom magam.
Ja és 4.cn-on vagyok.
Sok sikert mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Olik!
KépKépKép és irigy-irigy!

Zituska!
Ha senki nem jelentkezik, átveszem a táblit. Hátha hamar megszabadulhatok tőle KépKépKép. Bár vannak, akik sokkal rászorultabbak, mint én: Wish, Viki, Saci, Hajni.

Puszi Kriszta

Ui: Szilva, Nicika, Wish, Timika?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????

mohácska

Sziasztok!

Tegnap megtörtént az első inszeminációm. (13. cn-on)
Éjszaka volt némi hasgörcsöm... s nem tudom, hogy ez normális-e, vagy jelent-e bármit is. Azonkívül az egyik cicim mintha feszülgetne... amit most szintén nem tudok hova tenni... mert ugye még be sem ágyazódhatott, vagy hogy is van ez innentől?
Segítsetek, kérlek!
Köszönöm.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép az inszemináció olyan, mintha természetesen termékenyülnél meg.
Olvasd el ezt. http://szuleteshete.hu/cikk.php?id=46&cid=342

Sok sikert! Innentől a természeten a sor Kép
Pusz
Noémi
Vendég

Megjött...

KépKép
nicika

Mohácska Kép
Ha szeretnéd vedd át nyugodtan a táblát. Hátha szerencsét hoz neked. Ha nem akarod, akkor átveszem én.

Wish

wish

Nicika
Sajnálom....

Érdeklődésetekre:
Tegnaptól elkezdtem a stimut az első inszemre!
Nagyon jó volt beadni az első szurit. Szeretném ha sikerülne!

Zituska
Javíts ki, ma vagyok a 3. napon!

Kép
Kép
szilva069

wish Kép akkor meg mindig nem jottmeg neked? es mit erzel?

Fanni Kép meg nem ismerjuk egymast -szioka ! hogy vagy tegnap ota?

Szilva Kép sok sikert akkor az inszemhez ...nagyon drukkolok

noemi Kép en nem tudtam elolvasni azt a cikket...de biztos en vagyok a bena...

tundi, hogy vagy? Kép
saci

Saci Kép
Müködik végre Neked is a babanet Kép
Nem jött meg. Teszt negatív.
Hisztis vagyok (szegény Apa Kép)és néha görcsöl a hasam. Holnap megyek dokihoz.

Wish

wish

Sziasztok! Olik Gratula, de csak halkan!
MA emgyek megint a dokihoz, a múlt heti eredménytelen vizeletvizsgálat után vasárnap csináltam még egy teszet, olyan gyorsan és élénen jelent meg a második csík hogy csak na!
Kiváncsi leszek mit mond ma az orvos! Holnap jelentkezem!
fulopmonika

Szilva Kép nagyon drukkolok neked az inszemhez. Kíváncsi vagyok az UH-ra. Mikor kell menned?

Én is 3. cn. Kép
És 29 nappal a vetélés miatti műtét után jött meg. Ez a legjobb hírem most. Kép

Wish Kép hátha Kép

Moni Kép ez már GRATULA !!! KépKépKépKépKép
Olik Kép neked is !!

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!
Akkor Mónika, neked lehet gratulálni? Kép

Saci!
Kibírható alhasi görcsöcskék... ezt másnál is olvastam. De ez a mellfeszülés kicsit bosszant...
Volt valakinek hasonló tünete az inszem. utáni 1. napon???

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Noémi
Jó, hogy végre megjött neked is!
Szombaton reggel, majd jövőhét hétfőn megyek UH-ra. Köszi a drukkot. Valószínűleg v.mikor a jövőhéten lesz az inszem. Jól gondolom?

Saci
Neked is kösz. Jó, hogy újra irogatsz!

Emi
Mi újság? Érzel valamit?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi, gondoltad volna hogy jó hírnek fogjuk tekinteni a mensit.Remélem hammarosan nekem is megjönn, csütörtökön lesz egy hónapja a mütétnek, igaz én két hétig véreztem utána!

Olik,gratulálok remélem csupa jó hírrel fogsz jönni hozzánk!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia Saci!
Köszi, megvagyok! Még mindig babátlanul Kép Pipáljuk a hónapokat, remélem augusztusban dokihoz megyünk...
Ti hol tartotok?

Tündi
Vendég

Kriszta
Timika elutazott Németo-ba, jövő héten már lesz Kép

Tündi
Vendég

Fanni Kép nekem ugy remlik, hogy a Pkaginak is ilyesmi tunetei voltak,,es neki bejott, szoval ne aggodj !!

Tundi Kép drukkolok neketek, lehet, hogy a nyar meghozza a sikert ! Jo lenne ! mi kosz jol, voltunk Czeizelnel,,aki talalt vegre vmi bibit. A prolakitin szintem magas,,de orulok neki (Kép ), mert igy legalabb van mire fogni a sikertelenseget. 2 het mulva megyek vissza hozza es kapok vmit ra. Addig: merem a homet, amitol kivagyok..Kép

Wish Kép neha a negativ teszt pozitiv !! +++++++++kivanom, hogy holnap a doki is ezt mondja!! Majd irjal !

Kosz, Szilva: Kép jol esik...
Akkor neked is jon az inszem mindjart? Az jo hir...!
saci

Fanni Kép nekem ugy remlik, hogy a Pkaginak is ilyesmi tunetei voltak,,es neki bejott, szoval ne aggodj !!

Tundi Kép drukkolok neketek, lehet, hogy a nyar meghozza a sikert ! Jo lenne ! mi kosz jol, voltunk Czeizelnel,,aki talalt vegre vmi bibit. A prolakitin szintem magas,,de orulok neki (Kép ), mert igy legalabb van mire fogni a sikertelenseget. 2 het mulva megyek vissza hozza es kapok vmit ra. Addig: merem a homet, amitol kivagyok..Kép

Wish Kép neha a negativ teszt pozitiv !! +++++++++kivanom, hogy holnap a doki is ezt mondja!! Majd irjal !

Kosz, Szilva: Kép jol esik...
Akkor neked is jon az inszem mindjart? Az jo hir...!
saci

Saci
Igen, inszem, várom már eléggé....
Kíváncsi vagyok, hogy mit fog felírni neked a Czeizel, mert a barátnőm is járt nála ezzel a problémával. Õ Utrot, és Clostyt szed.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Lányok, a prolaktin nagyon egyszerűen kezelhető, nekem is magas, bromocriptint kapok rá. A magas prolaktin viszont gátolja a peteérést, ezért okozHAT meddőséget.

Barbi Kép remélem neked is hamar megjön. Én se gondoltam volna néhány héttel ezelőtt, hogy örülni fogok annak, ha megjön. Nekem szombaton volt 4 hete, hogy műtöttek. De már múlt hét elején elkezdtem barnázni egészen szombat estig. Vasárnapra pedig zutty Kép
Hogy érzed magad? Írj, hogy mi történik veled. Nagyon ritkán jelentkezel.

Puszi
Noémi
Vendég

Saci! Bárcsak, bárcsak... Kép
Szilvia Kép
Neked is nagyon drukkolok! Neked hol csinálják az inszem-et?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Noemi Kép igen,,nekem is azt akarnak adni !
de idaig senki nem mondta, hogy nem ert volna a petem. sot : az inszemeknel miert latta a doki, hogy ott "ulnek" sorban a peteim?
A bromonal milyen tuneteket erzel?

Szilva Kép majd tudositok
saci

Noémi,
Mindennap olvaslak benneteket, de nem igazán történik velem semmi így nem írok.
De olyan aranyosan kérdezted így írok,sikeült fogynom 2 kg-ot ettől jó kedvű vagyok még 3-at kellenne és akkor elérném az ideális súlyomat 58 kg.t. Vizsga időszak indul a főiskolán tanulás ezerrel! Teljesen jól érzem magam várom már a nyárt hogy tovább lépjünk!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Újabb zebra! Kitünő!!!!!!!!!!!!

Wish!
Te (Ti) előbb kezdtétek... rászorultság elve alapján, Tied a tábla...

Tündi!
Köcike az infót Timikáról.

Drukkolok mindenkinek továbbra is.

Puszi Kriszta

mohácska

Zituska Kép
Akkor nincs más hátra, mint előre kérem szépen a táblát, ha már nem akarod csinálni Kép
A profilomban lévő mail címre küldd el légyszíves.

Wish

wish

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van itt köztetek olyan kismama vagy volt kismama akinek a mensije várható idején vérzése volt?

KépKép
nicika

Igen, nekem, anno 11 éve...
December közepén megjött, de Karácsonykor már tudtam, hogy terhes vagyok. Januárban pedig már 8! hetes voltam. Igaz, az UH-tól kezdve még 3 hétig 8 hetes voltam KépKépKép.

Puszi - Kriszta

mohácska

Normálisan megjött? És honnan tudtad hogy terhes vagy?

KépKép
nicika

Wish!Kép

Elküldtem a táblát, sok sikert hozzá!!!KépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Nicika!

Rendes vérzésem volt. De szinte rögtön megéreztem a terhességet. Nem is tudom igazán. Olyan anyai megérzés volt. De akkor még nem volt téma köztünk a baba. Nem volt tudatos "babagyártás". Nem voltunk rákattanva. Egyszerűen nem védekeztünk.

Most meg... többször is azt hittem, aztán meg... koppantam. Meg rá vagyok kattanva a babatémára. Bár nem hőmérőzök, nincs ovulációs tesztem... És a menstruációim sem normálisak... szerintem.

Puszi Kriszta

mohácska

Köszönöm Kriszta! Kép

KépKép
nicika

Zituska Kép
Az excelt is küldd el légyszi.
Köszi Kép

Wish

wish

Fanni
Én a BMC-be járok a János-ba. Nagyon szimpi hely!

Kép
Kép
szilva069

Szilvia!
Én a Kaáliba járok... majd inszem után írd meg lécci, hogy s mint volt... Szeretném összehasonlítani az én benyomásaimmal!
Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?