A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde,

Szerintem amire te gondolsz azzal nem vártam mert tegnap is akció nap volt.:-) Én arra gondoltam, hogy kíváncsi vagyok mi lesz a hőmmel. Nem kellett volna már felmennie 37-re legalább 2 nap LH csúcs után. Így is lehet sikeres akció?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Nekem 29 napos a ciklusom és szombaton volt a 10 cn. Ha igaz a 20-44 óra akkor ma vagy holnap kellene lennie ov-nak. Nem akkor a legbiztosabb a dolog?
Ne keseredj, mert az én papírom szerint akár 10 napot is kell tesztelni az első teszt naptól (8 v. 10 most mindegy) mire + teszt jön létre. Tehát semmi sem biztos még. Nem gondoltál arra, hogy elmész a dokihoz, hogy nézzen peteérést?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Dolgozik egyáltalán már a dokid?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Most szabin van. Meg a gyógyszert sem szedem, amit eddig, úgyhogy lehet, hogy elmarad a peteérés. Csak azért csinálom a tesztet, mert kiváncsi vagyok, hogy gyógybogyó nélkül is van-e peteérésem, na meg hátha így (inszem nélkül) sikerül a baba. Habár elég pesszimista vagyok.

Tünde
gtünde

Tünde

Tudod, én is azért kezdtem szedni újra a bromót, hogy nehogy ez szabjon gátat a dolgoknak. De azért nem biztos, hogy nálad is ez van. Ha mégis és nagyon szeretnéd tudni, menj le a háziorvosodhoz és kérd meg, hogy csináljon ő egy tesztet, így is előbbre vagy, mert az eredmény az kb. 1 hét ugye. Azt vigyed majd a nőgyogyidhoz. Én is ezt csináltam amikor a dokim szabin volt és kíváncsi voltam hat-e a bromó 10 nap után. Most pl. nem tudtuk, hogy magasabb-e az érték persze a dokim feltételezte, valamint azt mondta, hogy egyébként is elősegíti a termékenységet.
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Hogy kell szimbólumokat beszúrni? pl. mosolygóst.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Én nem bromot szedtem, hanem clostit, ami serkenti a tüszőképződést. De úgy gondoltam, nem is baj egy kis szünet. Jövő hónapban úgyis megy tovább a dolog, gondolom. Amúgy meg háziorvoshoz nemigen járok, mert anyukám orvos. Csak ha táppénzre kell mennemKép

A mosolygós: kettőspont és egy jobb oldali zárójel, a szomorú: kettőspont és bal oldali zárójel.

Amikor beírod még nem alakítja át, csak ha már nézet/küldés-ben vagy. Próbáld ki.

Tünde
gtünde

Babcsi

Jut eszembe, 10 db hullócsillagot láttam. Remélem, mindenkinek elég leszKép

Tünde
gtünde

Tünde

Nem szedtél bromót egyáltalán? Bocsi úgy emlékeztem, hogy igen. Kép Köszi, működik.

Akkor bizony meg kell várni a dokid, addig kis pihi és rákészülés.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

De szedtem, de csak rövid ideig, valamikor a múlt év végénKép A másik gyógyszert meg azért kaptam, mert nagyon rövid lett a ciklusom.

Tünde
gtünde

Tünde!

Én sajna egyet sem láttam mert elfelejtettem és nem figyeltem oda, de a te 10 db-od szerintem mindenkinek elég lesz! Milyen kedves tőled, hogy így megosztod! Kép
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Nem kéne akkor azt az említett hormonvizsgálatot megcsinálni, mert ugye a magas prolaktin szint is okozhat cikluszavarokat és ebből adódóan meggátolhatja a peteérést. Szóval én ragaszkodnék hozzá!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Hát én is legalább 1-2 órát bámultam az eget. Majd kitört a nyakamKép De nagyon klasszak voltak. Én már tavaly is láttam, meg előtte pár évvel is hullócsillagot. Hát remélem működni is fogKép Mármint a kívánság.

Tünde
gtünde

Babcsi

De a gyógyszer mellet nagyon szép tüszőim voltak. Habár anyukám is mondta, hogy lehet, hogy azért nem tapad meg esetleg. Igaz, a magas prolactin vonatkozásában ilyenről még nem olvastam. Majd meglátjukKép

Tünde
gtünde

Babcsi
Tudod, én az a típus vagyok, akit úgy kell elvonszolni a dokihozKép Ha rajtam múlik, lehet, hogy még később kerestem volna fel egy szakembert. Habár a laparoscopiát én akartam, hogy csinálják meg, mert arra gondoltunk, hogy csak egy kis elzáródás van és attól nem megy az egész. Hát nem jött beKép

Tünde
gtünde

Tünde

Az lehet, de úgy sokkal tovább elhúzódhat a dolog és lehet, hogy egy vérvétellel megoldódik a probléma. Persze neked kell tudni. Én inkább olyan "na gyorsan nézzünk csak mindennek utána és derítsük ki a lehetséges gátakat, ne pazaroljuk az időt" tipus vagyok. Ez benne a szép, hogy nem vagyunk egyformák! Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok!

Kicsit kívülállóként kérdezhetek valamit? Sunridert szedett már valamelyikőtök? Tudom, ez a topic nem reklámokról szól, de mivel nekem ez a munkám, el kell mondanom, hogy már több párnak is sikerült vele a baba, akikről az orvosok "már lemondtak". Nem is akarok többet írni, ha tudok segíteni, és érdekelne Benneteket, írjatok a címemre: aprily.renata@mail.datanet.hu , nagyon szívesen válaszolok, mert tudom, milyen "amikor megint megjön", bár nekünk elég gyorsan sikerült a babóca.

Üdv.
Renáta
renita

Babcsi

Nem hinném, hogy a prolaktin lenne a probléma, mert miután normalizálódott a szintje sem jött a baba. De lehet, hogy megnézetemKép

Tünde
gtünde

Tünde,

A progeszteron szinted rendben volt?
Csak egy tipp ez az orvos válaszol a netről, de lehet, hogy emiatt szeded a clostit.
"A női ciklusban alapvetően két, petefészek eredetű hormon vesz részt: az ösztrogén(ek) és a progeszteron. Ezek egy bonyolult agyi szabályozás alatt állnak. Ösztrogén a ciklus teljes ideje alatt termelődik, progeszteron csak a ciklus második felében, és csak akkor, ha peteérés-petekiszabadulás (ovuláció) történt. Ilyenkor van mérhető progeszteron szint, laborfüggő, hogy mit tartunk alacsonynak, de, ha alacsony az azt jelzi, hogy a petefészek működése nem kielégítő, nem alakult ki kellően hatékonyan a sárgatest. Ezt kívülről bevitt progeszteronnal alig lehet javítani, inkább a peteérést kell serkenteni. Általában a progeszteron szint nem ok, hanem következmény ( a terhesség alatt is), ezért nem tüneti (progeszteron adás), hanem oki (a peteérés elősegítése) kezelést kell folytatni. A teherbe esés és a progeszteron szint között NINCS direkt összefüggés, a progeszteronnak a korai beágyazódásnál van szerepe, de az sem csak ettől függ. Azaz lehet alacsonyabb progeszteron szint mellett is terhes, de kicsit kisebb az esély a terhesség kihordására, mint magasabb értékek mellett."

Én tavaly láttam hullócsillagokat de akkor még mások voltak a kívánságaim! Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Ja, és én is úgy tudom, hogy a magas prolactin "csak" az ovulációt gátolja és felboríthatja a ciklust.
(mondjuk ez bőven elég)
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Azzal nem volt gond. Minden hormonszintem OK volt, csak a prolaktin volt magas. Nekem sajna már tavaly is ez volt az egyik kívánságomKép

Most nem is filózom azon, mi nem jó. Ráérek köv. hónapban foglalkozni a dologgal. Most egy nyugis hónapot szeretnék, hogy ne kelljen azon görcsölni, hogy sikerült-e vagy sem. Habár úgyis fogokKép Csütörtökön meg megyünk hosszú hétvégi pihenésre Egerbe. Lehet, hogy jó hatással lesz rámKép

Tünde
gtünde

Babcsi

Csak az a poén, hogy amig a pr. szintem magas volt, nem volt gond a ciklusommalKép Szerintem én alapban valahogy rosszul működöm.

Tünde
gtünde

Tünde,

Igazad van. Pihenj, kapcsolódj ki és érezd jól magad! Ez már alapban segít!Kép

A prolaktinodat tényleg nem értem. Fordítva működnél? Kép Nem hiszem, csak nem vagyunk szakértők. Majd olvasgatok a neten.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Én arra is gondoltam, hogy azért volt magas, mert akkor kezdtem dokihoz járni és biztos a stressz miatt. Mert ugyi amiatt is megugorhat.

Tünde
gtünde

Babcsi

Most megyek pihizek egy kicsit. Képzeld, haza kellet jönnöm a melóból, mert elkapott valami hányingeres-hasmenéses-görcsös izé. Már kezdek jobban lenni, de azért rápihizek. Később még benézek.

Tünde
gtünde

Szilva Kép de jo hogy visszatertel hozank,,Hogyhogy mar lombikra mesz? neked meg nem volt olyan sok inszsemed,,nem?
vagy csak besokaltal? en megertelek,,mert hiaba sokkal komolyabb beavtkozas a lombik,,megis nagyobb az eselye. ! neha en is igy erzem, hogy csak az idot huzzuk az inszemekkel.
Honnan tudod elore, hogy a long protokoll kell? vagy ezt mar mondta a dokid?

LaraKép nem ma kell tesztelned?

Wish Kép el vagy tunve ! vagy treningezed magad a kovetkezore? remelem igen !!!! Kép

pusz saci
saci

GTunde Kép remelem hamar jobban leszel !!!...az alvas sokat segit,,meg a kamill tea,,vagy komeny mag forralva,,ha szereted !

Babcsi Kép kosz a infokat a prolaktin rol,,nekem is egy kcisit magaas,,de meg nem kaptam bromot ra.

saci
saci

komenymag - egy szo Kép
bocs,,annyit elutok a rohanasban,,de vegul is mindneki erti,,remelem Kép
saci

Tünde,

Naaaa...mi történt? Elkaptál valami nyavalyát?Kép Pihengess! A stressztől tényleg lehet magas a prolaktin, ez így van.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Saci,

Nem is mondta a doki, hogy esetleg zavarokat okozhat? Vagy nem annyira magas? A ciklus második fele egyébként sem mérvadó ha akkor tesztelték mert akkor mindenkinek magasabb.
De ha jól emlékszem nálad minden rendben volt a pé-vel, nem?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Saci Kép
Jól esik, hogy hiányoztam. Egyetlen jó a mai napban, hogy b.netezhetek. Különben jó sok munkám van. Azért végig olvastam az elmúlt 2 hetet. Jó sok minden történt.

Gratula a két zebrásnak!

Szóval, éppen 1 hete kellett visszamennem a dokihoz az inszem után. Akkor már tudtam, hogy sajnos nem sikerült. Ez egyébként a 3. inszem volt. Behívott a fő-fő dokija a BMC-nek, és felajánlotta, hogy mivel 35 éves múltam, nem kell végig csinálnom a 6 inszemet, elkezdhetem a lombik programot. Persze a lombikot választottuk, élemedett korom miatt!!!
Csináltak még pár vizsgálatot a múlt héten, aztán a doki a long protokollt választotta. Ez hosszabb stimulációt jelent, és így több petesejtet nyernek, szemben a rövid protokollal, amikor rövidebb a stimu, kevesebb petesejt keletkezik, viszont azok állítólag erősebbek!
Tehát ennek a ciklusnak a 21. napjától kezdődik a stimu, és szeptemberben lesz a beavatkozás.

Noémi Kép
Olvastam, hogy érted is kell már szurkolni.
Remélem szép nagy tüszőket látott ma K. doki bácsi. (Jót nevettem, valaki azt kérdezte, hogy ki az a "K"? Valami ügynök?)
Szóval a fentiek történtek velem a múlt héten a BMC-ben. Csodálkoztam is, hogy K. beszélte meg velem a továbbiakat. Kicsit el is bizonytalanodtam, hogy akkor Õ akarja csinálni a lombikot? De gondolom maradhatok a régi dokinál. Csak az volt fura, hogy azt mondta, hogy a vizsgálatok után menjek vissza hozzá, és felírja a gyógyszereket...

Kép
Kép
szilva069

Saci!

Az előző ciklusban nem volt pé., mert cisztám lett (almányi nagyságú)! Kép
Elfelejtetted? Kép Bárcsak igazad lett volna!De majd ebben a ciklusban remélem fogok tesztelni
Vasárnap délutánra megjött megint de csak csepeg. Alig van meg! Ha elmúlik akkor megyek dokihoz megnézzük, hogy kitisztuntam -e.

Kép
lara26

Szilva Kép
Hajrá! Inszemek után általában egyből szokott sikerülni a lombik, legalábbis én ezt tapasztaltam. Úgyhogy nagyon jú eséllyel indultok szerintem. Drukkolok Kép
A K ügynök én voltam. A Man in Blackben hívták így a két főszereplőt. K ügynök és J ügynök. Egyébként képben vagyok, hogy kiket takarnak a betűk Kép

LaraKép
Ez a rövid mensi nem hagzik túl jól. Lehet,hogy pont a ciszta miatt nem jön meg rendesen? Azért remélem beindul és kiürül a ciszta is.

Saci Kép
Vagyok, csak dolgozom és sok a munka. Néha bekukkantok, de írni nem nagyon van időm.

Wish

wish

Sziasztok!

Képtelenség sajna visszaolvasni egyelőre, 4 órát vártam ma az UH-ra, de végül sorra kerültem. Látott egy 17 mm-es tüszőt, meg néhány kisebbet, ezeknek elfelejtettem az értékét. A méhnyálkahártya 10 mm volt ma. Szerdán megint vissza kell mennem UH-ra, kaptam a Puregon mellé 3 adag Orgalutran-t, valószínüleg pénteken lesz az inszemináció. Jó fej volt K. ügynök Kép nagyon örülök, hogy nála vagyok, még 4 óra várakozás után is. Kép.

Szilva Kép nagyon drukkolok nektek az első lombikhoz, jó kezekben leszel. Egy HSG-ről megismert barátnőm 35 évesen 3 sikertelen inszem után (BMC más doki) került K-hoz, és az első lombikja sikerült. 2 hete van a szülésig! Nagyon drukkolok nektek!

Meg a többieknek is. Muszáj most dolgoznom, mert korán le akartam lépni. Holnap többet jövök.

Puszik
Noémi
Vendég

Wish Kép
Úgy legyen, ahogy írtad. Remélem ezúttal mindkettőnknek sikerül!
Még mindig kuncogok a K. ügynökön. Nagyon jó poén! Főleg, hogy egyáltalán nem úgy néz ki!

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép
Pont egyszerre írtunk! Szurkolok érted!

Kép
Kép
szilva069

wish Kép akkor jo munkat..neha nezz be azert

lara Kép ja,,hulye vagyok,,bocsi ! de azert nem rossz omen. Es mit csinalnak ekkora cisztaval? azt gyogyszerrel lehet csokkenteni,,en ugy tudom. es utana szoktak laparral muteni ! de tegyel meg mindent es csak vegso esetben mutsek ! mar doki velemenyet nem kered ki? nekem is volt laparoszkopias mutetem, de utolag tobb doki mondta, hogy sok ertelme nem volt, hogy megcsinaltak.

Szilva Kép hat ez nagy lepes, de jo jel, hogy ennyire figyelnek ott a dokik..bmc? igazuk van, mert mulnak a honapok,,es gyereket kell beled noveszteniuk!!! Kép

Babcsi Kép igen van peteeresem, de egy picivel az atlag folott van a prolaktinom. egyes velemeny szerrint ez meg nem szamit, masok szerint gyogyszer kell ra. majd meglatjuk, hogy mi lesz...
pedig tenyleg nem (nagyon) stresszelek ...Kép
saci

Noémi, örülök hogy minden rendbe ment még akkor is hogy ilyen sokáig kellett várnod. Remélem nekem nem kell ilyen sokat várnom én dél körül megyek UH-ra.

Szilvi örülök hogy sikerült a célhoz közelebb kerülni. Szerintem jó esélyekkel indulsz , mert a szervezeted már hozzá szokott a stimulációhoz.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noémi

Azért az a 4 óra nem kevés! Ezek az értékek jónak hangzanak. A 10 mm a ciklus jelen ideje szerint jó nem? Nagyon drukkolok!!!Kép

Tünde 10 hullócsillagot látott és felajánlotta őket a köznek kívánni!!

Saci
Igazad van ne stresszelj. Ha van pé-d akkor meg főleg ne. Vannak akik szoptatás alatt esnek teherbe, akkor pedig tényleg magas a pro.

Lara
Ha vasárnap du. jött meg akkor még megindulhat rendesen (mégcsak hétfő van!). Drukkolok!!

Szilva, Wish

Drukkolok nektek! Össze kell jönnie! Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Csak nem bírtam, ki... Kép

Szilva Kép én is nektek nagyon. Én legszívesebben most abbahagynám a munkát. Már annyira nem érdekel itt benn semmi, 3-ra jöttem ma dolgozni, de minek... Kép bár lenne mit csinálni. K. azt mondta most, hogy a vetélés miatt kapom most a három Orgalutrant a stimuláció alatt, ami így jobb minőségű tüszőket csinál, darabja 10,000 forint. A mai gyógyszertári vásárlásommal ebben a ciklusban 70,000 forintnál tartunk az inszemhez. Nem panaszképp, csak leírtam. Érdekes, hogy Z.ben mennyire bíztam, pedig ő csinálta a vetéléskor a műtétet. Olyan vagyok, mint a sinus görbe Kép. Meg bromot is szedek a prolaktinra.
Elkértem a TORCH vizsgálat eredményeit, a toxoplazmára fokozottan veszélyeztetett vagyok terhesség alatt, még sosem estem át ilyen betegségen. Na, így állunk. Kép

Kivel mizújs? Próbálok visszaolvasni.
Vendég

Na, egyszerre írtunk, most se olvasok vissza Kép.

Barbi Kép szerintem holnap kevesebben lesznek. Én ma 1/2 11-re mentem, 2-kor hívott be a vizsgálóba Kép és 1/2 3-kor kaptam meg a plusz szurit. Drukkolok!!!!

Babcsi Kép igazán kedves vagy, én is remélem, hogy jó a 10 mm.

Msot már tényleg visszaolvasok, fogalmam sincs mizújs csütörtök óta!
Vendég

Na, visszaolvastam. Kép

Szilva Kép K-val kapcsolatban, mivel ő az intézet vezetője, minden lombikról tudni akar, a stimulációt is az ő szakértelmével csinálják. Mivel Sz. még nagyon kezdő, szerintem rá nem bízzák 100%-ban a lombikokat, mert nagyon nagy a tétje, nekik is meg neked is (anyagilag meg lelkileg meg számban is - ugye csak 5 támogatott lehetőség van). Z. is K.val konzultálja a lombikokat, pedig ő már adjunktus, úgyhogy ez nem baj. Nagyon szurkolok!!!
Remélem találkozunk még odabenn KépKépKépKép.

GTündi Kép ahogy olvastam a soraid úgy érzetem, talán segíthetek neked. Amiken most átmész, azon mindannyian átmentünk már. Így, visszatekintve, én azt tudom javasolni (majdnem 3 évnyi próbálkozás és 2 vetélés után) hogy - pláne, ha amúgy is utálsz orvoshoz járogatni - válassz egy meddőségi szakembert, aki érti a dolgát és nem kell neked külön kiokosítanod magad mindenről, menj el hozzá és ha megbízol benne, akkor kezdjétek el orvosi segítséggel. Tündi Kép Mivel elmúltál 30, szerintem minden hónap számít. Én Szilvának is ezt javasoltam annakidején. Épp akkor jött a babanetre, amikor nekem sikerült a második inszemem, azóta volt egy vetélésem, kivártuk a 3 hónapot és a 2. inszemnél tartunk. Õ pedig az első lombiknál. A mi történetünk: nálunk sem találtak semmi különös eltérést, én szedek bromot, bár fogalmam sincs, hogy mennyi mostanság a prolaktinom, mert januárban nézték utoljára. Én 27, a párom 35 éves. A vetélés óta eljárok pszichológushoz, előbb kellett volna, sokmindent másképp éltem volna át a babával kapcsolatban. Nagyon szorítok, hogy mielőbb egy boldog kisbaba mégboldogabb anyukája lehess.

Kajamán Kép a sorok között neked is írtam. Depis hangulatra tényleg válassz minket, ahogy Saci is írta 10 alkalomból 9x. Amit még megtehetsz, olvass sokat a hasonszőrű történetekből, mert erőt adnak. Remélem, hogy hamar te is boldog kismama és anyuka leszel. Ha bármilyen segítségre van szükséged, fordulj hozzánk nyugodtan. Én tavaly egy éve csatlakoztam a babanetre, megmondom őszintén, azt hittem, csak átmeneti lesz az ittlétem. Hát... nem így sikerült.

Saci Kép kegyetlen a sors, hogy ilyen sok spontán tüsző meg egy spermabank mellett Kép ennyi ellenanyaggal áldott meg. Az inszem biztosan sikerrel jár majd nálatok. Nagyon drukkolok!!!

Jiny Kép telik-múlik az idő, de azért még várj a teszttel!!! Nagyon izgulok értetek!!!

Babszi Kép a magas prolaktin a peteérést gátolja, és mindegy, hogy a ciklus alatt mikor nézik. Nekem hosszú éveken át még előtejszerű is jött a mellemből nyomásra, mindig azt hittem, terhes vagyok. Mikor bekerültem a BMC-be, akkor derült ki, hogy a magas prolaktintól van. Pedig volt peteérésem, meg mensim pontosan 28 napokra, még terhes is voltam. Persze, fogalmam sincs, hogy mitől nem tudok természetes úton teherbe esni. Mi az ismeretlen eredű x%-ba tartozunk.
Nálatok mizújs? Ne haragudj, le tudnád írni mégegyszer?
Vendég

Noémi

Köszi a sok jó tanácsotKép A dokim valószínű érti a dolgát, egyelőre megbízom benne. Ha legközelebb megyek, majd részletesebben kifaggatom, hogy mi következik, mit kellene lépni stb. Nálunk a párom 27, én meg 36Kép

Ja, amúgy már kezdek jobban lenni, csak még van egy kis hányingerem. De kibírtam én már többet isKép

Nagyon szurkolok neked, a 10 mm szerintem is jó. Nekem is annyi volt a 12. napon 22-23 mm-es tüszők mellett.

Az anyagiakkal nekem szerencsém van. Eddig csak a closti meg anno a bromo került pénzbe. Még a műtétekért sem fizettem. Habár ez adódhat abból is, hogy anyukám is orvos volt ugyanabban a kórházban és jól ismerik egymást. Végül is anyukám "vonszolt" el hozzá. De még azt sem bánnám, ha fizetni kellene, mert egy bébi mindent megér.

Saci

Köszi a gyógytanácsokat, de asszem nem olyan súlyos a helyzetKép

Tünde
gtünde

Kajamán

A depis hangulatra én is a fórumot választanám. Nekem is sokat segítettek, kezdem már optimistábban látni a dolgokat.

Tünde
gtünde

Babcsi!

Az a baj, hogy már pénteken megjött és vasárnap majdnem "elmúlott" aztán megint beindult de nem olyan intenziven mint szokott.

Kép
lara26

Lara

Nem lehet, hogy pénteken a ciszta ürült ki? Most meg esetleg kezdődne a menzid?

Tünde
gtünde

Saci,

Mi még kezdők vagyunk a témában. Most kezdtünk csak el 2. hónapja próbálkozunk. 10 évig szedtem gyogyót előtte. Nekem a nőgyógyászati vizsgálaton minden rendben volt, de a prolaktinom magas (728) így bromot szedek. Most voltam a dokimnál. Sok tüszőt látott és a nyálkahártya is vastag (12.cn.-on). Az LH tesztem is 2. napja pozitív. Azt mondta, nem lát kiemelkedő nagyságú tüszőket, de minden teljesen o.k. A páromnál minden rendben, egy kicsit lassab az átlagnál de a többi értéke meg nagyon jó sőt jobb az átlagnál. Szóval nagyon remélem, hogy össze fog jönni mihamarabb. 36 éves vagyok és nincs sok időm próbálkozni. Tudom, hogy hozzátok képest én piskóta vagyok, de itt legalább mindenki ugyanazt akarja és megértjük a másikat. Neked a pároddal minden o.k.? Itt sok mindenkinek szuper a párja eredménye még az övé is és mégsem jön össze könnyen természetes úton.

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Lehet, hogy frontos vagy! Kép Ha elmegy a front jobban leszel. Vagy csak átszaladt rajtad valami ki virus. Jobbulást!Kép

Lara
csatlakozom Tündéhez..lehet, hogy ürülget!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tündi!

Legyen igazad!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Babcsi

KösziKép De nálam a fronthatás migrénben szokott jelentkezni; lehet, hogy rosszat ettem. De már jobbulokKép

Tünde
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?