A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi Kép
Ahogy mondja Babcsi Kép Noéminek pénteken lesz az inszeme. Legalábbis hétfőn még így volt!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Jiny
Ez nagyon jó hír! Szorítok!

Babcsi
Megcsináltam reggel az LH tesztet és már látszik egy halvány csík.Kép Remélem holnapra még erősebb lesz. Pont jókor utazunk el.Kép

Tünde
gtünde

Babcsi Kép kosz jol vagyok,de rengeteg a munka most,,de majd probalok benezni. majd meg visszaolvasok,,olyan jo, hogy ilyen sokat irtok. olasz tolmacs voltal??az jooo !! imadom az olaszt !
ja,,es a ho...! -> azt egy helyen szabad csak merni, es akkor vegig ugyan ott, kulonben ahogy te is mondtad mas eredemenyt produkal.

NoeKép akkor drukkolunk pentekre,,tenlyleg akkor lesz az inszem? ropul az ido!

Jiny Kép huuu,de izgalmas !! mindenkepp jelentkezz !

Barbi Kép allitolag jot tesz ha sokat vagyunk kisgyerek kozeleben,,osztonzi a hormonokat. meg hat tunderiek is Kép
saci

Jiny
Nem ismersz mert ritkán jelentkezem (minden nap olvasom a babanetet), de szorítok neked.Kép
Azért milyen furcsa, hogy egyetlen szállal akár ikreket is várhatsz.

Megy a drukk!!!!!!!
Bahika
bahika

Tünde!

Hajrá-hajrá! Meglátod egyre erősebb lesz!!(hanyadik cn.vagy?) Nekem a 10.-en szombaton lett erős és hétfő du-ig tartott. Neked mit ír a papír hány napig tart a csúcs! Az enyém 1-2 napot (10-20 szoros értéknövekvés) írt és, hogy utána visszaál az eredeti szintre. És, hogy az első + eredmény után 20-44 óra az ov. Szerinted az lehet, hogy akkor az a 11 és 12 cn. volt? (az a híres..höhöhö..hőm is a 10. cn.-on esett le 35,8-ra, bár az én hőm ugyi nem mérvadó Kép)

Nekem mára már alig látszik a csíkom, tegnap du. még elég erős volt, de már valamivel halványabb mint a tesztcsík. Azt hiszem most már nem tesztelem tovább. Ezek szerint akkor tényleg lefutott az ov.-m,nem?
Na asszem jó sokat írtam!Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Saci,

Örülök, hogy jól vagy!KépKép
Az ok., hogy egy helyen, de akkor most melyik az a hely? Félre a tréfát, tegnap azt olvastam, hogy csak h.-ban szabad mérni mert a szájban történő mérés nem megbízható, sok minden befolyásolhatja ott a hődet. Szóval aki mér, mérjen h-ban. KépKép

Tünde te is méricskéljél! KépKép csíkod is van!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Én a 13. cn.-on vagyok. Remélem, tényleg erősebb lesz. Annak ellenére, hogy 25-26 napos a ciklusom, olyan 14. nap körül szokott lenni a pé-m. Az enyém is hasonlókat írt, úgyhogy belehúzunk.Kép
Szerintem ne tesztelj tovább. Majd két hét múlva jöhet a terhességi.Kép

Tünde
gtünde

Tünde,

Az szupi, akkor mindent bele és használjátok ki rendesen a hétvégét!Kép

Ja, igen, már csinálnám is!! Olyan jó lenne! Na de most még várakozzunk és ne gondoljunk ugyi semmire.KépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Majd lestrapálom papát.Kép

Hát nagyon nem szabad beleélni magadat, mert akkor nagyon rossz, ha mégis megjön.

Tünde
gtünde

Tünde

Helyes csak keményen!!KépKépKép

Tudom és nem is akarom beleélni magam. Azért jó lenne!KépKép

Lassan mennem kell. majd d.u. jövök.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

OK, szia.

Tünde
gtünde

jiny

nem rajtad múlik, ezt ne feledd, de azért sokan vagyunk itt úgy, hogy szurkolunk neked!

kívánom, hogy sikerüljön, mert akkor áprilisi babád lesz, mint nekem!!!Kép számítok rádKép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Noémi
SZoritok neked a pénteni inszemhez! Mindent bele! Kép

Lányok
Voltam ma reggel UH-n, és úgy tűnik növekszik a jobb oldalon egy szép nagy tüsző, ami 1-2 napon belül megrepedhet. A dokim azt modnta, hogy akkor holnap lehet próbálkozni Kép Pénteken reggel pedig megyek megint UH-ra, kíváncsi vagyok hogy alakul majd Kép

Druszám
Én is 13. napon vagyok Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Így kezdődnek nálatok a vizsgálatok? Remélem nem kell sokat várni és az a szép tüszőcske szép gyerek lesz!

Lányok
Mire rávettem magunkat a gynevacra nem lehet kapni. Bejártam a soproni gyógyszertárakat, semmi, mert itt csak rendelésre tartják és azzal meg cseppet sem bíztattak, hogy sikerül szerezniük.
Gondoltam ez jó kezdés lenne a harmadikhoz, hogy kicsit rendbe szedném magam, kúra után doki és hajrá, de most lelombozódtam kicsit.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Igen, így Kép Most megnézzük UH-n hoyg van-e peteérésem, aztán jön az andrológia, közben vérvételek is remélhetőleg, aztán egyszercsak HSG. Én is gondolkodtam korábban a gynevac-on, de talán nem véletlen hogy éppen azóta szünetel a forgalmazása...

Tündi
Vendég

Amica én úgy tudom hogy már kb fél éve nem lehet kapni az egész országban. És nem is tudják hogy mikor kerül újból forgalomba. Azért ne keseredj el!

Mindenkinek köszi a bíztató szavakat! Du-án amint tudok valamit jelentkezek! Kép

KépKép
jiny

Jiny
Várunk az eredménnyel! Én is nagyon drukkolok nektek!+++++++

Bár a ma délután nekem is izgalmas lesz, életem első ovodai szülőiére megyek...

Tündi
Akkor nekünk sikerüljön anélkül ha még országszerte sincsen!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

ET 9.napon vagyok és 0,1 alatt van a hcg. Kép A kaáliba 14.nap után kell telcsizni. Még lehet csinálok akkor egy tesztet, csak a rend kedvéért. Szerintetek szedjem még az utrot addig?

Mindenkinek köszönöm a bíztatást meg a szurkolást, ez most így sikerült. Kicsit padlón vagyok még, de majd egyszer folytatjuk... Kép

KépKép
jiny

Jiny, nehéz bármit mondani ilyenkor, sajnálom!!!!!
Nem feladni, tegnap Te mondtad nekem!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jiny Kép
Nehogy abba hagyd az utrót! Amíg a dokid azt nem mondta hogy abbahagyhatod, addig szedd.
Sajnos ez a HCG eredmény tényleg nem sok jót mutat Kép
De azért drukkolok a 14. napig, és ha mégsem most, akkor legközelebb. Meglátod sikerülni fog Kép

wish

Jiny

Nagyon sajnálom.Kép

Tündi

Akkor lehet, hogy egyszerre sikerül?! Kép

Amica

A www.gynevac.hu-n olvashatsz a gyógyszerről, de ha jól rémlik, ott is azt írták, hogy április óta vmi miatt nem forgalmazzák ideiglenesen.

Tünde
gtünde

Tündi

Te hova jársz dokihoz?

Tünde
gtünde

Jiny

Ne add fel, tudom, hogy nehéz de ne keseredj el, kelleni fog a kitartásod ha most véletlenül nem jönne ösze.

Noémi
Megy a drukk az inszemnhez!

Tündi
Neked is megy a drukk!

Noémi
Mik a híreid?

Tünde
Szióka..Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Szia. Most mennem kell, mert be kell festenem a húgom haját. Később még benézek.

Tünde
gtünde

Na, most mentek el a húgomék. De látom, nem sok mindenről maradtam leKép

Na jó éjt mindenkinek! Megyek pár napra üdülni, vasárnap este benézek, mi történt Veletek.

Tünde
gtünde

Jiny Kép
Csak a közhelyeset tudom írni:
Nagyon sajnálom, és folytatni kell, hiszen nem is tehetünk mást ilyenkor!

Noémi
Mi van veled? Ennyire fáj a derekad, hogy nem is dolgozol, vagy miért nem írsz?

Kép
Kép
szilva069

Tundi Kép akkor elkezdodott.....sok sikert ! el ne felejtsek a pct -t megcsinalni !! latod,,nalunk is az volt az utolso vizsgalat es persze hogy + lett Kép

Jiny Kép nagyon egyutt erzek veled...sirjal sokat, dumald ki magadbol az osszes fajdalmat,,es aztan tovabb kell menni. Irjal , hogy hogy vagy!!!!!!

noeKép drukkkkkk+Kép=Kép holnap lesz ,ugye??
saci

Tünde
A dokimnak magánrendelője van a Búza téren oda járok hozzá, de a Megyei H-ban dolgozik. Majd szülni is nála szeretnék, mert szülész-nőgyógyász Kép

Saci
Igen, elkezdődött Kép Sor kerül a PCT-re is biztosan, egyenlőre az andrológia nagyon érdekel... Kép

Tündi
Vendég

Lányok én is kaphatok egy kis ++++++++ drukkot a mai vizsgálathoz, mindent megtettünk hogy szép nagyra nőjjön a tüsző,kíváncsi leszek mekkorát nőt a két nap alatt.

Tündi nagyon szépek az eredményeitek, ügyesek legyetek a pároddalKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Jiny
Hogy vagy?

Tündi
Megy a drukk!Kép

Noémi
Nem jelentkezel. Mi a helyzet?

Tünde

Milyen színű lett a hugod haja. Remélem odafigyeltél és nem lett zöldKépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Barbi

Természetesen küldöm: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Remélem te is ilyen mosolygós arccal fogsz jönni, és közölni a hírt, hogy jól meghíztak a tüszőid!!
Tényleg, akkor 2 van?
Szorítok érted!!! Kép Kép Kép Kép
Remélem nem kell majd sokat várnod a BMC-ben!

Kép
Kép
szilva069

Szilvi elméletileg kedden egy 11mm és egy 13 mm volt, bízom menne hogy az egyik megnőt kb már 18 mm re.Tudom nem lenne szabad negatívnak lenni de kétlem szerintem 16mm körül lesz, akkor van értelme az inszemnek nem tudjátok!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Kép Én úgy számolom, hogy 17 felett lesz már a nagyobbik! Bízz benne kérlek!
Már írtam, hogy az első inszememnél nekem is alig akart beindulni, aztán meg a méretekkel nem lett probléma.

Kép
Kép
szilva069

Lányok,

Már 3. napja olyan menzi előtti nyomás van a pocim tájékán, néha szurkál egy kicsi és hányingerem is van. Tegnap meg úgy szédültem majd elestem. A hőm csak 36,6 (tegnap még 36,8 volt) és a 15. cn. vagyok. A pé.m a teszt szerint a 10.cn. volt és utáni 3 nap akció volt. Szerintetek lehet ez valami, lehet ilyen korán érezni valamit vagy csak beképzelem magamnak (eléggé frontérzékeny vagyok, talán amiatt)?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Sajnos fogalmam nincs, hogy meg lehet-e érezni ilyen hamar a terhességet. Hallottam már olyat, hogy valaki azt mondta, hogy már nagyon hamar tudta, h. babás.
Kívánom, hogy legyen úgy, de azért inkább ne éld bele magad túlságosan, mert nagyot koppanhat az ember. Még 13 nap és megtudhatod!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Barbi ne aggódj szép nagyok lesznek azok a tüszők.

Babcsi egyenlőre ne nagyon éld bele magad, mert sokkal rosszabb a csalódás. Én is éreztem most mellfeszülést, fájt is. A pocim is szurkált, a mai napig is. Hányingerem is volt, van is. Nagyon gyorsan fáradok, de mégis 0.1 alatti a hcg-m.
Ne aggódj lesz időd még örülni neki!Kép

Ma beszéltem a Kaálival. Azt mondta a dokinő hogy ne hagyjam abba a gyógyikat, mert lehet ott még baba, csak nem kettő. Meg hogy még akkor is lehet ha elkezdenék vérezni. Hát... tegnap óta barnázok. Én már nem bízom benne, de szedek mindent tovább meg a kálciumot is amit mondott hogy kezdjem el. Mindenesetre már készülök a következő hónapi spontán akciózásra! Kép

KépKép
jiny

Szilva, Jiny

Igazatok van, csak jól esik rágondolni! Kivárom.Kép

Jiny

Erről a bárnázásról olvastam már az archív topikban. Ott is egy lány azt írta, hogy el van keseredve mert barnázik, erre az volt a válasza valakinek, hogy a terhessége elején ő is barnázott!! Sőt vérezgetett egy picit és tessék!!! Szóval nehogy elkeseredj! A többi tüneted meg pláne jóKépKép Persze nem neked, hanem a cél szempontjából!!KépKép Nagyon drukkolok!!! Ja és gondolj arra, hogy az érzékeny tesztek sem mutatják ki a terhességet túl korán mert nem elég még a hcg szinted olyankor! (bocsi, de már megint nem emlékszem mikor körül kéne megjönnie?)

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Megjönnie mostanában kellene. Cn 29. Már nem tudok hinni benne!

KépKép
jiny

Jiny!!!!!!!!!!!!

Nem szabad!!! Tessék hinni!!!KépKépKépKép

Sok pozití energiát küldök+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép
Én is ilyen vagyok, hamar le tudok törni, és elkeseredni. Nem tudom mit mondjak! Ha szeded a gyogyit, vagy kúpot akkor egyáltalán meg fog jönni? Én a 2. inszemnél már barnázáskor abbahagytam a kúpozást, aztán 1-2 napra rá meg is jött rendesen. Persze a lombik más, úgyhogy semmiképpen ne hagyd abba, és persze még mindig van egy kis remény! Kitartás!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok,

Megjöttem a dokitól vegyes érzelmekkel, eredményeim, bal oldalon semmi , jobb oldalon egy db 11mm, db 13mm, és egy 15 mmes, nyálkahártya 9mm -es. Doki szerint egyáltalán nem rossz, felírt nekem egy új inekciót orgalutran nehogy megredjen, erre én mi az a 15mm-es, erre jól leszúrt!A szúrit ma kell beadnom comba, rá egy órára hasba a tüsző növelőt és holnap újra látni akkar. Szerintetek milyen az eredményem?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok,
Eddig csak olvasgattam a társalgóban a hozzászólásokat. Hasonló cipőben járok én is, ezért tévedtem ide internetezés közben. Jó látni hogy megosztjátok egymással a gondokat, félelmeket, szorítotok, drukkoltok egymásnak. Mi a párommal év eleje óta próbálkozunk, most kezdtem utána nézni milyen lehetőségek, tesztek vannak hogy tudatosabb lehessen a dolog. Most sajnos nekem is megjött, de ha tudom hogy nem vagyok egyedül biztos könnyebben megy majd a bizakodás, próbálkozás.
Üdv.: Betti
behorvath

Barbi ez egyáltalán nem rossz! A nyh nagyon szép vastag! Nekem az ET napján volt ilyen. Inszemen vagy ugye? Hanyadik napnál tartotok?

Betti üdv köztünk! Ne maradj sokáig, legyen minél hamarabb babád!Kép Spontán babóval próbálkoztok?

Noémi mi van veled??

Kandi???

KépKép
jiny

Jiny a 10 napon vagyok és a negyedik inszemre készülők.Csak az a furcsa hogy 7-8 napos inekció kurára szoktam reagálni és most nem. Remélem a dokinak igaza lesz és nem csak azért mondja hogy megnyugtasson.
Hogy vagy Jiny?
barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jiny Kép
nem is tudom mit mondjak. Amikor én tartottam ott mint te egyik percben bíztam 100%-kkal másikban meg bőgtem, hogy nem sikerült. Azt hiszem azen túl kell esni valahogy, amíg biztos nem lesz a dolog.
A természet furcsa dolgokat tud produkálni, úgyhogy egy picit szerintem még reménykedhetsz. A barnázás egyábként teljesen általános tünet a terhesség elején. A mellfeszülés, fáradékyonyság, émelygés lehet a gyógyszrektől is, azt ne vedd nagyon tünetnek.
Én még mindig drukkolok Kép
Mikor kell menned legközelebb vizsgálatra?

Barbi Kép
Szerintem ezek tök jó eredmények, ebből még hármasikrek is lehetnek Kép
A 15 és 13 biztos be fog érni, de szerintem a 11-nek is van esélye. A nyálkahártyád meg szuper Kép
Lehet, hogy azért nem regélsz annyira jól most szurikra, mert a szervezeted a mennyiség helyett, most a minőségre törekszik.
neked is ennek a drukkok Kép

Betti Kép
Üdv itt, ne maradj sokáig Kép

Wish

wish

Zbarbi,

Én a 2. inszemre készülök, szombaton lesz. Örömmel olvastam a jó eredményeidet. A nyálkahártyám nekem sajnos a 10 cn-on csak 6 mm-es volt. A tösszőim között nekem van egy 20 mm-es, ami az orvos szerint jónak mondható és még van 3 kicsi is. Neked mikor lesz az inszem, és hová jársz?

Noémiről nincs hir?

puszi

Fruzsina

fruzsina32

Wish nem kell mennem vizsgálatra! Most sem kellett volna. Nem a Kaáliba mentem, hanem a saját nőgyógyászomhoz. Nálunk a kaáliba nem csinálnak semmi vizsgálatot az ET után. Csinálj tesztet 14 nap után otthon, hívd fel őket és ha negatív akkor ennyi...

Barbi 10. napon ezek szép eredmények, egyáltalán nem rosszak!! Kép

KépKép
jiny

Sziasztok Lányok!
Mi több mint egy éve próbálkozunk a párommal. Sajnos közben volt egy vetélésem a 10. héten. Most újra próbálkoztunk, kevés sikerrel. Kép Nem baj most vettem egy ovulációs tesztet, hátha segít. A mensim max. 3 napig tart. Attól tartok, lehet h túl vékony a nyálkahártyám. Olvastam itt többször a baby aszpirinröl. Az szeretném megkérdezni honnan tudjátok h ez jó nyh vastagításra? A leírás alapján inkább pont nem tesz jót a szervezetnek. Köszi a segítséget.

Kép
mofly

Fruzsi, a BMC be járok tanár úrhoz Ko.., az a 20mm es tüsző nem semmi az már tényleg nagyon jónak mondható drukkolok nekted is,nem tudom hogy
mikor csináljak így úgy gondoltam hogy pénteken, tévedtem. Bízom benne hogy hétfőn csak attól félek hogy jönn a hétvége és lefogunk csúszni idő előtt megfog repedni, ettől nagyon félek.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?