A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Én mint fö oroszlán (holnap lesz a szülinapom és holnap megyek UH-ra) egyet értek az elöttem szoloval.

Huzzunk bele lányok!!!! Kép

Pucur
Pucúr

Lányok, nekem nem valami fényes a kedvem. Kép
Most tudtam meg, hogy az egyik ismerösöm elvetélt.
De most igazán nem is szeretném, ha nekünk összejönne, mert neki nagy fájdalom lenne. Hülyeséget beszélek! Dehogyisnem szeretném, csak most a helyzet egészen más. Remélem értitek.
De arra legalább "jó" a helyzet, hogy nem akarom mindenáron.

Rita
Krita

Pucur!
Hát akkor boldog szilinapot neked! Kívánom, hogy mielõbb kapd meg az élet legnagyobb ajándékát, a babát.

Krita!
Sajnálom, ami az ismerõsöddel történt. És azt is értem, hogy ti most hogyan akarjátok a babát. Mennyi idõs terhessége volt az ismerõsödnek?

Éva
Éva

Pucur!

Nagyon Happy Szulinapot!KépKépKépKép:KépKépKép

Krita!

Szerintem ha most osszejonne mire elmeselheted neki,mar jobban lesz es o is veled egyutt fog orulni.majd egy picit kesobb mongyatok el nekik.De azert ti csak gyartsatok a sajat kis piciteketKépKép

Puszi K
kriszti

Kriszti, Éva!

9 hetes terhes volt, s már mindenkinek elmondták a jó hírt. Amerikába is meghívták öket, de inkább itthon maradtak, nem vállalták a repülést.
Biztos, hogy ha nekünk összejönne, közlés szempontjából nagyon óvatosak lennénk. Még nem tudom, szegények mikor próbálkozhatnak újra, mert nekik müvi befejezés volt. Most a csaj kórházban van. Kép
Még azt se lehet tudni, miért volt.

Azért mi persze barkácsolunk, barkácsolunk folyamatosan. Kép

Rita
Krita

Krita

En nem hiszek abban,hogy ha nem mondom el 12. hetig akkor biztosan megmarad.Szerintem ha azonnal elmeselem barkinek attol meg ugyanugy megtortenhet a baj de ugyanugy meg is szulethet a kisdraga.A lenyeg az ,hogy vigyazzunk ra ahogyan csak tudunk.
Szegeny csajszi biztos a 3 honapot fogjak javasolni.

Kriszti
kriszti

Nagyon rossz emlékeket idézett nekem Krita története. Én is így voltam pont egy éve. Most, megint terhesen, szörnyen rettegek.
adri
adri

Adri

Megertlek,DE a szornyu retteges biztosan nem befolyasolja pozitiv iranyba a baba kihordasat vagy a megmaradasat.Most biztosan jobban fog a dokid is figyelni rad,te is meg elovigyazatosabb leszel.Meglasd majd ugy meg szeret odabenn lenni,hogy ki se akar majd bujni!!!Kép

Kriszti
kriszti

Kriszti
Kösz a biztatást. Nagyon elõvigyázatos vagyok, tavaly is az voltam, mégis.... Reménykedjünk a legjobbakban.
Tudat alatt is bennem van a félsz, persze próbálok uralkodni magamon.
Legyünk optimisták !!!! KépKép
adri
adri

Adri

hat lehet maskepp????????csak optimistan!!!!
El kell hinned ,hogy O mar veletek marad es keszKépKépKép

puszi Kriszti
kriszti

Adri!

A félsz mindenknél ott van, aki igazán várja a picit. Tényleg nem szabad a rosszra gondolni! Beszélj hozzá sokat! Kép

A csajnak fél év türelmi idöt mondtak. A férjem meséli, hogy a papa nincs egyáltalán letörve, lazán mondja, hogy "Újra játszunk!"
No comment....

Rita
Krita

Krita!

Fogadjunk,hogy ripsz-ropsz terhes lett a lany vagy meg tul fiatalok.Tudom,hogy most rossz indulatunak tunok de ha 1-2 evet kuszkodtek volna a babaert akkor nem venne ilyen konnyen.Egyebkent nem lehet,hogy csak nem akarja kimutatni,hogy megviselte??

megyek haza lanyok,holnap ujra,ugyanitt!

Cuppppppppi Kriszti
kriszti

Krita!

Úgy őszintén, és mit mondjon, hoyg Úristen, meg összedől a világ. Ha nem így, ha nem optimistán fogja fel, ha nem bízik a jövőben.....
Hiszen minket is ez éltet hónapról-hónapra az optimizmus.
Tudod, Chocito reklám: "NE ítélj elsőre!"

Kicsiandi
Kicsiandi

Jó reggelt mindenkinek !KépKép
Ma reggel megyek a dokihoz, tegnap felhívtam telefonon, és azt mondta, ne halogassam, ma vár.
Kicsit fáj a hasam, de remélem ez nem gond, csak együtt jár a terhességgel. Valami enyhe folyásom is van. Elmondom ezeket neki.
Szorítsatok, ûgy kalapál a szívem.
Ha visszajöttem beszámolok. Kép
adri
adri

Kicsiandi!

Nem, szó nincs arról, hogy rásütném a közöny bélyegét, de a srác nevetve mesélte a történteket, mintha egy jó ki sztorit adna elö.
S anno, mikor kiderült, hogy terhes a barátnöje, akkor se nagyon repesett, most nagyon úgy tünik, megkönnyebbült.
Nem vagyunk egyformák, van, akit tényleg nyomaszt az ilyen felelösség.
Ugyanez a srác kb pár hónapja elutazott 3 hétre Franciaországba persze a párja nélkul haverokkal.
A srácnak a férjem szerint kell még néhány év, hogy felnöjön. (elég régóta ismerjük)

Szóval itt tényleg nem az optimizmusról van szó, hanem arról, hogy fel se fogta, mi történt.

Most pedig elég a borús történetekböl, lányok elö azokkal a két csikokkal!!!
Kép Kép

Rita
Krita

Sziasztok!

Adri! Szorítok értetek. Nem lesz semmi baj, meglátod. De azért nagyon várom a beszámolódat. Úgy emlékszem azt írtad, hogy egy éve veszítetted el a babát, és azóta most estél újra teherbe. Ez alatt az egy év alatt volt valami kezelésed, szedtél valami gyógyszert vagy csak vártátok, hogy "magától" jöjjön a baba? És most, ebben a ciklusban, amikor teherbe estél, most szedtél-e valamit, ami segítette a teherbeesést?
Kérlek, ne haragudj, hogy most, amikor végre lehet örülni és végre újra boldog vagy én a múltról kérdezlek, ami esetleg még fáj neked.
Várom válaszod

Éva
Éva

Adri!

Nagyon-nagyon izgulok érted. Csak optimistán!!!
Csak ez használ a babának, no meg a sok pihenés!!Kép.

Amúgy én is elnézést kérek, úgy mint Éva, de engem is érdekelne, hogy szedtél-e gyógyót stb...
Puszi Mindenkinek.
bubi

Jo reggelt Mamajeloltek!!!

Adri!

Meselj lecci!KépKép
Bubi

Latom mar jobb a kedvedKépKép

Szandra: 4 c 51 cn Mohács 23 év
Ancsi: Adács 27 év
Lora: 8 c 30 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 27 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 27 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Boglarka: 6 c 19 cn
Margit: 4 c 19 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 19 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 16 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 16 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 16 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 12 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 6 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 4 cn Szekszárd 21 év
Bella: 14 c 2 cn Debrecen 25 év

pussszantas K.
kriszti

Adri!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! KépKépKép

Kriszti!
Sajna nem tudok menni a talcsira, csak két hét múlva megyünk Pestre, nem most hétvégén.

Pussssz
Ildi
másikildikó

Kedves Kriszti!
A kedvemmel nincs baj, csak adriért úgy szorítok.

Amúgy itt az ideje,hogy bevegyetek a topicba.
Szolnok 28 év. Nem szeretnék sokáig szerepelni benne!
bubi

Bubi

meg add meg azt is,hogy hany ciklus ota probalkoztok es ,hogy hanyadik ciklusnapon vagy ma!
Gondolom te sem jossz a talcsira!?Kép
Ha innen nem jon senki akkor en sem latom ertelmet elmenni mert masokkal nem tartom a kapcsolatot csak veletekKép

Pa,K
kriszti

Most mit adjak meg ciklusként 3 évet???? 3 cn
Na jó nézzük csak az év elejétől 5c

Puszi

Adri?
MI a helyzet??? Érj már ide és mesélj!!!
bubi

Ja a találkozót elfelejtettem. Nem most nekem se jó!!!Kép
bubi

Bubi:5c 3 cn Szolnok 28 ev

Mar benne is vagy!!!!!

K
kriszti

Na most!!!!
kriszti

Üdv Mindenkinek! Kép

Kedves Pucur!
Kép \image{...eme kis virtuális tortával!}

Kedves Adri!
Csak nyugalom, csak kitartás. Minden rendben lesz. KépKépKép És tényleg beszélgess hozzá! Kép

Kedves Krita!

Hát, mit lehet erre mondani? Kép Nem vagyunk egyformák. Még jó, hogy a mi párunk kedves, megértõ és (majdnem) tökéletes! KépKépKép Igaz lányok? KépÉn úgy érzem, hogy erõs vagyok és mikor kritikus helyzetek jönnek, kiderül, hogy õ az, aki inkább képes tartani bennem a lelket. Kép AKKOR is õ volt az erõsebb. Nemrég pedig sajnos meghalt az õ unokatestvére, akit nagyon szerettünk, és mégis engem kellett felmosni a temetésen. Kép

Na de a kitérõ után vidámabb téma:
Tegnap kipróbáltuk a nagypárnát, na meg gyertya is volt. (Úgyhogy kedves Ildi, jelentem szót fogadtam és volt próba a 7. napon is! Kép)Mit mondjak? Tényleg jól szórakoztam. KépKépKép Na nem baj: a cél szentesíti az eszközt. Kép

Ha tudok, még jövök. Ha nem, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Üdv Mindenkinek! Kép

Kedves Pucur!
Kép Kép

Kedves Adri!
Csak nyugalom, csak kitartás. Minden rendben lesz. KépKépKép És tényleg beszélgess hozzá! Kép

Kedves Krita!

Hát, mit lehet erre mondani? Kép Nem vagyunk egyformák. Még jó, hogy a mi párunk kedves, megértõ és (majdnem) tökéletes! KépKépKép Igaz lányok? KépÉn úgy érzem, hogy erõs vagyok és mikor kritikus helyzetek jönnek, kiderül, hogy õ az, aki inkább képes tartani bennem a lelket. Kép AKKOR is õ volt az erõsebb. Nemrég pedig sajnos meghalt az õ unokatestvére, akit nagyon szerettünk, és mégis engem kellett felmosni a temetésen. Kép

Na de a kitérõ után vidámabb téma:
Tegnap kipróbáltuk a nagypárnát, na meg gyertya is volt. (Úgyhogy kedves Ildi, jelentem szót fogadtam és volt próba a 7. napon is! Kép)Mit mondjak? Tényleg jól szórakoztam. KépKépKép Na nem baj: a cél szentesíti az eszközt. Kép

Ha tudok, még jövök. Ha nem, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

...bocs a duplázásért, csak elsőre nem sikerült a meglepetés! Kép

Üdv mégegyszer, Koalamaci
Koalamaci

Itt a legeslegújabb lista. (Most jövök a WC-rõl)

Éva: 26 c 1 cn Nyíregyháza 26 év

Bõgök, most sem bírom sírás nélkül. Remegek a félelemtõl, a jövõtõl.
Ne haragudjatok, de nem tudok optimista lenni.

Éva
Éva

Draga Eva!

Tudsz te optimista lenni csak nem ma es nem holnap de par nap mulva ujra szepnek fogod latni az eletet.Ott van a parod aki majd megvigasztal es itt vagyunk mi.
Sajnalom,hogy most sem sikerult ,tudom milyen regota probalkoztok.
Legyszi ha kisirtad magad probalj ujra elore nezni.Kuldok nekedKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lanyok!

Andy irt sms-t.Kapott peterepesztot es jatszanak ezerrel,nagyon hianyzunk neki de hetfon mar jon.

Puszi Kriszti
kriszti

Kedves Éva!
Két napja még én is bőgtem, jót tett.
De mára már ismét önmagam vagyok.
Sírd ki magad, utánna jobb lesz.Kép
A következő majd sikerül. Tudom, hogy ti is régóta próbálkoztok, de mi már 3 éve. Most megfogadtam, hogy mindent beleadok anyait-apait.Kép
bubi

Drága Éva!

Ennek a topicnak nem elvárása, hogy mindenki mindig optimista legyen (szerintem), hanem inkább buzdít rá. Az lenne a fura, ha most nem éreznél így, add ki nyugodtan magadból ezeket. Ahogy olvastalak Erazmusz topicjában én úgy látom, hogy jó esélyeid vannak nagyon is, ne rettegj a jövőtől, mert arra nincs okod egyáltalán. Persze nagyon nehéz elfogadni azt, hogy ilyen hosszú a várakozás én is félek tőle. Nem írom azt, hogy ne gondolj rá annyit görcsösen, mert tudom, hogy ugysem menne nagyon, inkább csak annyit, hogy sirasd meg a mensidet nagyon és tudatosuljon benned, hogy lám eljön a következő lehetőség ami szintén kétesélyes, de mindig közelebb kerülsz a célhoz.
Bocs, ha banális dolgokat írok, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan korrigálódik majd minden szépen a testedben, jó úton haladsz.

Bőgd ki magad, legyél a padlón, aztán nyugodj meg és lásd a kis lépéseket magad előtt a nagy célig, amik eddig mind mind közelebb vittek a dologhoz.

Puszi,
Évici
Évici (Évic

Sziasztok ! Kép
Nagyon klassz ez az ünnepi hangulat !
Pucur ! Kép Boldog szülinapot !
Kedves Éva, bubi és Krtszti,
A vetélésem óta nem szedtem semmit, nem volt semmi kezelésem.
A pici egy tengerpaton fogant. Mindketten pihenten, boldogan álltunk neki a "gyártásnak", és az a kellemes sós levegõ.......
Azelõtt stresszesek voltunk, sokat dolgoztunk.
Próbáljátok ki a tengerpartot, nekem biztos siker volt. KépKépKép
Koalamaci, Ildi kösz KépKép
Voltam a dokinál, látszik a pici, azt mondta kb 3 mm, folsavat, E vitamint, és 2 progeszeron injekciót írt fel. Két hét mûlva vissza kell menjek.
Sok puszit nektek, és még egyszer kösz az érdeklõdéseteket. KépKépKép
adri

Sziasztok!

Krisztike nehogy már ne gyere el!!!!!!!!!! Hé, én senki vagyok? Kép Mégha már nem is ide tartozom, oszlopos tagja voltam én ennek a topicnak! Na! Kép

cupp,
Beja
Beja

Hello Lanyok,
Kedves Rita, Kriszti, Koalamaci, Eva, Adri, Bubi (bocs akit kihagytam)nagyon-nagyon koszonom a batoritast, igazan aranyosak vagytok! Puszi erte mindenkinek, hogy igy ismeretlenul is mellettem alltok! Mar jobban is erzem magam....Kicsit Kép
Eva,
Fel a fejjel, mert a sok rossz utan csak jo kovetkezhet. En is ezzel vigasztalom magam. Ezek szerint a kovetkezokben egymas mellett haladunk majd a cel fele! Kép
Pucur,
Boldog Szulinapot! Kép
Jo hetveget mindenkinek!
Szia
Bella
Bella

Kedves Adri!
Úgy örülök nektek, csak így tovább!!!3mm? Kis aranyos petezsákocska!Hányadik napon vagy most?

Sajnos nekünk a tengerpart nem igazán jött össze. És képzeld itthon a párnák között sikerült az első, Fél siker!
Mostmár nagyon vigyázz magatokra!
Pusszi
bubi

Adri!
Örülök, hogy minden rendben, Ugye mondtam, hogy nemlesz baj?Vigyázz azért nagyon a babára meg magadra!!Kép

Kriszti, Bubi, Évici!
Köszönöm a bátorítást, hát tényleg ez van. Sírás (elég nehéz itt megtartani a látszatot munkahelyen, hogy úgy tegyek, mint akinek kutya baja),meg ott érzem az esélyeimet a béka vallaga alatt.
Csak a férjem elõtt már nem merek sírni, mert mindig azt monja, hogy ne sírj, majd egyszer sikerül. Na igen. Majd egyszer. De mikor? Nem bírok még éveket várni.
A "barátnõm" is azt mondta vetélésem után, hogy nehogy azt higyjem, hogy az életben minden úgy alakul, ahogy szeretném. Meg még azt is mondta, hogy ha nem az 1. vagy 2. terhesség, akkor majd a valahanyadik megmarad. Hát én erre nem szóltam semmit. Könnyen beszél õ, hisz nekik elsõre minden gond nélkül összejött a kisfiúk.
Úgy döntöttem, hogy a fájdalmaimat már csak Nektek mondom el drága igazi barátnõim. Mert csak ti értitek meg, hogy mi zajlik bennem. Se a férjem, se az itteni "barátnõm".

Ne haragudjatok,hogy ennyit írtam

Éva
Éva

Bella!

Neked is köszi. Igen, együtt haladunk most a CÉL felé.

Éva
Éva

Beja!

Epp most keszultem neked emilt irni.Szoval csak MIATTAD akarok elmenni,mar meg is beszeltem a ferjemmel,hogy megis megyek csak inkabb olyan 15 ora korul,mert elotte elvisszuk a gyerekeket a strandra.Ott leszel meg akkor???Biztosan elmegyek csak igy nem latom ertelmet ott logni egesz nap.
Valaszolj lecci!!!!!!

Adri!

Nagyon orulok neketek,vigyazz nagyon magadraKépKépKép

Eva!

mar en is igy vagyok vele,rajtatok kivul senkinek nem beszelek a gondolataimrol.A ferjemnek azert nem mert annyira sajnal es nem tud rajtam segiteni es erzem,hogy ez bantja.Amikor allandoan nyavajogtam neki akkor mar kezdett eroltetette valni a probalkozas es nem volt kedve a legtobbszor.Szerintem nem az a gond a ferjekkel,hogy nem ertenek meg minket inkabb az,hogy tehetetlenek,nem tudnak segiteni.Sajnos ezt a ferfiak nagyon rosszul turik es frusztraltak tole.A baratnommel detto ua.az ahelyzet mint a tieddel elsore beficcent a kislanya,halvany goze nincs arrol mit erzek.

Bella!
Na ugye,hogy velunk sokkal konnyebb??

Puszi Kriszti
kriszti

Kedves Bubi !
Köszi Kép A 31-ik napon vagyok, de a ciklusaim átlagosan 25 naposak.
Éva KépKép Tudod az ne adjon tanácsot, aki nem élte át a szörnyüséget. Én ezt a tanácsot nem venném jó néven. Fel a fejjel. Pussz... Kép
Kellemes hétvégét, legközelebb hétfõn jelentkezem.
adri
adri

Sziasztok Lányok!

Ne tessék ennyire negatívan hozzáállni a találkozóhoz!!! Tudom, hogy vannak köztetek olyanok, akik esetleg a gyerekek és a babák látványa miatt nem szeretnének eljönni, pedig nem egy, nem két olyan baba lesz, aki hosszú, hosszú próbálkozások után vagy akár lombikbébiként jött világra. És a szüleik és a baba látványa talán belétek is újult eröt tudna önteni.

Éva!

Kérlek, ne légy szomorú! Ha valaki ennyire szeretne egy babát, mint te és mint az ide író lányok nagy többsége, kizártnak tartom, hogy ne jöjjön össze. Valószínüleg csak nem talált még meg titeket a tökéletes BABA! Fel a fejjel mihamarabb, légy eltökélt, és ne hagyd, hogy a fránya Természet le merjen törni!!! JUSZT IS!!!

Bubi!

Örülök, hogy ennyire jó kedved van. Ezek szerint most semmi esély? Bocs, csak egy pár napig le voltam maradva...

LÁNYOK, KÉRLEK, GYERTEK EL A TALÁLKÁRA, A BABANET TITEKET IS UGYANÚGY JELENT, MINT A MÁR POCAKOSOK VAGY BABAKOCSISOK TÁRSASÁGÁT!!!

Puszi:

Dia
Dia

Hát kedves lányok!
A férjekről csak annyit, hogy tényleg tehetetlenek, mert ugyan mit tudnának tenni...?
Szóval ilyen helyzetben arra jók, hogy tartják a vállukat és simogatják a hátadat, miközben te zokogsz a vállukon. És mondogatják, hogy majd a következő..., vagy még ennyit sem.
És igazuk van, ezzel az érzéssel, nem nagyon lehet kívülállóként mit kezdeni. Csak ha az ember benne van, akkor tudja, mi is ez!
Évi!A barátnődnek meg túró a fülébe!Ha a fordítottja lenne,akkor ő zokogna ott a válladon és neki sem esne jól ha ilyeneket mondanának neki.
Különben itt igazolódik az, hogy ezzel egyedül neked kell megküzdeni és elég erőt gyűjteni ahhoz, hogy a következő összejöjjön.

Lányok !
HARCRA FEL!
Pucurka
BOLDOG Szülinapot!!Kérj meg valakit, hogy húzza meg a nevemben a füledet.
Koalamaci
Ugye nem is olyan rossz a nagypárna buli??
Kép
bubi

Kedves Adri!

Csak nem rám gondoltál, hogy ne adjak tanácsot? Nem tudom miért kell ilyen támadóan reagálni. Legalábbis ez volt az érzésem, mikor olvastalak. Ha nem rám gondoltál, bocsi.

Ha igen, majd írok még pár sort válaszként a helyzetemről, (ami még nem olyan szörnyű, csak elég nagy a beleérzőképességem) De lehet, hogy ezután nem kotyogok bele, csak sajnos egy kétszer nem tudom megállni.

Szia,
Évi
Évici (Évic

Evici

Szerintem vlamit felreolvastal,nem netes baratnorol van szo hanem egy altalunk ismeretlen hus-ver baratnorol.

Dia

En megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubi

Sajnos a legtobb ferj meg a havi zokogast is rosszul turi.Nem azert mert nem szeret elegge csak talan az sajat kudarcanak is tekinti.Amit ugye koztudottan nem kezelnek jol.De azert imadjuk oket.Azert mert nem sir es depizik minden mensinel velunk meg ot is nagyon bantja a dolog.Csak nem szeretnek beszelni rola.

K
kriszti

Hajaj, akkor most már tényleg nem értem. Adrinak bocsi, ha összekavarodtam.

Szeptemberben vágunk bele konkrétan a párommmal a próbálkozásba, most éppen a 2 gyógyszer mentes hónapomat taposom. Az első mensim 6 év gyogyi után 37. napra jött meg, ma megint a 37-en vagyok és még sehol semmi mensi. A dokim szerint 3-4 hónapig célszerű várni, hogy a szerveztet magától helyrebillen-e. Nagyon jó dokim van, remélem nem kell majd rá gyógyszer, de már látom, hogy lehet, hogy szeptembertől jövök közétek gyakarabban. Szóval félek (nagyon-nagyon) a jövőtől én is, hogy helyreáll-e a honrmonháztartásom. Egyébként 23 vagyok. Bocsi,ha hosszú voltam.

Kitartást mindenkinek!
Puszi,
Évici

Maradok addig is hű olvasótok! Kép

Puszi,
Évici
Évici (Évic

Lanyok!

Ilyen hetveget kivanok nektek Kép Kép Kép Kép

hetfon talalkozunk,remelem nehanyotokkal a talcsin is talalkozom!

cuppppp Kriszti
kriszti

Kép
kriszti

Na mit szoltok,nem zabalni valo??????
A kep cime HOT-DOG

Jo hetveget

Kriszti
kriszti

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntést, a férjemen kívül NEKTEK örülök a legjobban.

Ma rakoncátlankodott a gépem, és megdöbbenve láttam du. 3-kor, hogy reggel 8 ora ota nem irt senki semmit. De most már látom, hogy mégis!

Szuper! Akinek rossz a kedve, annak jobbulást kivánok a hétvégére és sok-sok akciot!!!

A képek nagyon klasszak, igazán feldobják a hangulatot.

Ma voltam UH-n 4 db petém van 18, 16, 13, 12mm-sek. Hétfön ujbol UH, hogy megnézzék mekkorák. Aki többet tud erröl megmondaná nekem, hogy ez most jo, kevés, sok, kicsi, nagy vagy mi a helyzet???? Vérvétel csütörtökön lesz. Aki hömérözik: hányadik napon kell akciozni?

Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönöm, DRÁGÁK VAGYTOK és olyan jo, hogy VAGYTOK!

Puszi mindenkinek és jo hétvégét: Pucur
Pucur

Az elöbb elfelejtettem mondani, hogy Ancsi küldött egy SMS-t, jol van és üdvözöl mindenkit. Többet nem tudok én sem.

Pucur
Pucur

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?