Sziasztok!
Olvasó módban vagyok, mert mostanában Niki és a házimunka leköti az összes időmet. Amíg alszik addig tudok házimunkázni, amikor meg ébren van, esélyem sincs bekapcsolni a gépet, mert a gép itt van a nappaliban, ahol Niki is játszik, és rögtön észreveszi, hogy gépezek, és jönne az ölembe püfölni a billentyűket, úgy meg nem tudok egy értelmes mondatot se leírni.
Vicky: Sajnálom a hasfájást.

Tudom milyen rossz látni szegény csöppséget szenvedni. Nekünk csak a hordozóban ringatás, autózás, rajtunk alvás jött be. Semmi patikai szer nem használt igazán, mert Nikinek refluxa is volt egyben, ami miatt ezektől a patikai szerektől a büfivel együtt a tejcsi is jött vissza. Nagyon nehéz volt, úgyhogy nagyon együtt tudok érezni veletek.
Lina: Nagyon édi a kispasi!

Niki is a mutató ujját rágcsálja, mostmár azzal az egy szem fogacskájával.
Viki: Jól bedobozolta magát Lackó!

Csak lecsukod a tetejét, és már küldheted is postán!
Monic: Gratula a jó afp-hez!

Mikor mentek a 18. heti uh-ra? Szerintem a kinőtt kisfiús ruhákat elcsomagolhatod, mert nem lesz szükség rá!

Remélem, nem lesz túl szégyenlős, és megmutatja a lábaközit. Már nagyon kiváncsi vagyok.
Dita: Én is hason altattam Nikit, mert a pocakfájás miatt is jobb volt úgy neki, meg a reflux miatt is, mert úgy ki tudott csorogni a büfi a szájából. És úgy néz ki szeret is hason aludni, mert most, hogy már pörög-forog mindenfelé, bejárja az egész kiságyat alvás közben, a hátára nagyon ritkán fordul.
Nemone, Évi: Tündériek az 1 éveseitek!