Nagyon szépejk a gyerekek, csak fotókat néztem meg kicsit beleolvasgattam...hűű milyen napjaim vannak. Kicsit sűrű. Mostanában Balázsom csak úgy alszik el ha én is a szobában fekszem. Úgyhogy most legalább a rengeteg elmaradt újságot, könyvet olvasom, mert azt lehet csak ne tegyem ki a lábam a szobájából. Meg kell zabálni olyan kis önálló lett. Rohan tesz-vesz rosszcsontkodik. NAgyon várom már a nyaralást a szüleimmel megyünk, ők vigyáznak majd rá mi meg éljük világunkat. Bár most épp megint el van téve a klistesótéma. apropó...
Tündi látod nálunk sem fenékig tejfel, a párom már volt, hogy mondta igen jöjjön, volt hogy mondta, hogy még nem. NA az szarul esett bevallom. Aztán volt, hogy én is örültem,h ogy megjött. MOst éppen egyikünk sem "akar", persze egy szerencsés véletlennek örülnénk, de véletlenek nincsenek, legalábbis ennyi tudás birtokában a fogamzásról elég nehéz véletlent generálni. Képtelen vagyok elfeledkezni a ciklusomról
Minyu, rendbe fog jönni a szexuális életetek, nekünk jobb mint fénykorunkban
)) talán ezért nem akarja a kistesót 

Cat, jól látom, hogy Oli áll?
Jó hír!!!! Ilducinak 1 babája van. meg egy vérömleny is ezért feküdni kell de egy baba megtapadt!!! Fáj a cicije nagyon. Meg felpuffad estére mint a lufi. De nagyon boldog csak még ő sem meri elhinni.
Virág köszi a könyvecskét, Balázsom már rá is vetette magát, lapozgatta, aztán a legnagyobb megtiszteltetés érte: majdnem a wcben landolt. Időben elkaptam. De csak a szupijátékokat hajigálja be vagy a budiba vagy medencébe
Az őszi talit szept 8 után szervezzétek mert akkor jövünk haza, nem szeretnék lemaradni!!!!
Pusz Erika