Szia Princess!
Azt megértem,hogy január az még odébb van,és hát még én is borzasztóan kiváncsi vagyok nálatok a változásokra,hát még akkor ti mennyire.
És annakidelyén nálatok is azoospermia volt?
Vettem még multi macát,meg olyat,amiben van E-vitamin,cink meg szelén.
Ugyanis nem tudtam dönteni a cink meg a szelén között.Bár így csak az E-vitamin a napi 100%-os,a cink 80%-os a szelén pedig csak 38%-os.Mármint a napi ajánlott mennyiséghez képest.Csakhát nálunk a cink után volt javulás,ezért azt mindenképp akartam,de nálatok meg a szelén után volt óriási javulás,így nehéz volt döntenem.Annyit meg nem akartam külön-külön,mert még C vitamint is szedünk.
Annak nagyon-nagyon örülök,hogy mostmár a párom is hisz a vitaminokban!
Mert szerintem ez is fontos.Így ő is kevesebbet stresszel,mert tudja,hogy tesz valamit a javulásért és van miben hinni.Már ez önmagában egy pozitív gondolkodás,ami ugyebár nagyon fontos!
Én nem szeretem a sütőtök "illatát".És akkor most nagyon finoman fogalmaztam.Bár a halnak az illatát sem szeretem,a halat mégis.Ki tudja,egyszer talán megkóstolom.Ha máskor nem is,de a gyerekünknek majd biztos csinálok,mert úgy tudom az jó nekik és nagyon szeretik.
Erika!
Holnap már december!
Még néhány nap,és máris megint indulhat a babaprojekt.Már nagyon várom,mit mond a doki nektek!