A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde
Nekünk (még!) távfűtés van és az bizony még nem indult be, szóval fagyoskodunk! De az új házban már saját cirkónk lesz és akkor aztán befűtünk mi is!
Lesz sok szép tüszőm!?Kép Jajj de jó, ha ikerbabák lesznek kevés lesz a szoba az új házbaKépKép Höhöhö...majd kiköltözöm a konyhábaKép
Képzeld, már megterveztem a konyhát is, és voltam az asztalosnál, valami szép bükk színűt szeretnék. Kinéztem a tűzhelyt is, felül gáz alul elektromos, külön beépíthető. Azért nem semmi minden milyen tök drága, nem is gondoltam volna!

Kép

KépKép
babcsi

Tünde
Én is izgulok miatta, de biztos minden rendben lesz és hamarosan már babázgatunk! Nem tudom meddig kell bent lennie de a csajok közül valaki biztos tudja akinek már volt.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Én is külön beépíthetőt szeretnékKép Tudod, a sütőt szemmagasságba. Szintén gáz főzőlap, elektromos sütőKép LégkeverősKép
De én saját építésűt szeretnék, Ytongból.
Küldjek konyha képeket is?Kép
gtünde

Akkor várom azok válaszát, akik tudjákKép
gtünde

Tünde
Igen, küldjél konyhaképeket is!Kép de komolyan! Amit én néztem ki az rendes magasságban van mint a normál sütők.
A csempe olyan szürkés krém színű lesz, 4-5 domborműves (a saját színében) betétcsempével. A járólap is majdnem ugyanolyan színű lesz. Már nagyon várom, hogy kész legyen! Szeretnénk már ott karácsonyozni ha lehet.

Kép

KépKép
babcsi

Tünde
Ezt a saját építésűt, hogy képzeled? Mert nekem a konyhabótorba lesz beépítve.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

A Kandi férje is asztalosKép
Ami oldalt meg megadott, tele van klassz gyerekszoba bútorokkal.
gtünde

Babcsi

Irigyellek. Nekünk még a ház sem állKép
Én a sütőt szemmagasságba szeretném beépíttetni, hogy jól lássam a benne sülő dolgokat + nem kell hajolgatniKép
Az Ytong falazóelem, ebből akarom az alsó szekrények oldalát stb.
Milyen stílusú, színű érdekel?
Ja, kiváncsi vagy, milyen lesz a házunk, ha valaha elkészül?Kép Tudok mutatni képetKép
gtünde

Nekem ez teccik:
Kép
gtünde

Tünde
Igen, kíváncsi vagyok milyen lesz, küldjél képeket! Most már értem, hogy akarod! Nekem világos konyha tetszene és egyszerű kifinomult stílus, sima ajtókkal, amikből csak egy szekrény lesz üveges.

Kép

KépKép
babcsi

Meg ez a csaptelep:
Kép
gtünde

Ez a leendő házunk szemből:
Kép
gtünde

Ez is szép, szerintem:
Kép
gtünde

Itt egy világos:
Kép
gtünde

Itt van még egy szupi csaptelep:
Kép
gtünde

Ajánlom ezt az oldalt, sok jó és fontos infot tartalmaz:
http://www.konyhaweb.hu/news/
gtünde

Ez balról:Kép
gtünde

Ez pedig jobbról:
Kép
gtünde

Hova tűntél??
gtünde

Na sziasztok csajszik!
Szép az idő...Képnem baj-jobban nő a gomba!Férjem 6-óta nem ért még haza a Szentendrei úton....Képcsak akkora a dugó,útfelbontás és a sok béna essőben vezető!)
Tök jó lesz az a ház...Én is költözni akarok mááááá:Kép
Nem teszteltem,majd szerda körül,vagy a 70.napon....az olyan szép kerek szám:Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Helló Kandika

Végre egy ismerős arcKép Nemcsak az én megunt sajátomKép
Hát Bp-en autóval közlekedni egy rémálom. Lassan itt is hasonló lesz a forgalom, persze tele csigalassú, nem indexelő, pirosban átmenő stb. sofőrökkel.
gtünde

Mag még nem ért oda?
gtünde

Tünde! Szilvának kb 1-2 órát kell feküdnie punkció után. Aztán haza lehet menni. Legalábbis itt Szegeden így ment.

KépKép
jiny

Jiny

KösziKép Ez így azért már jobb.
gtünde

Tündi-bündi!
Még nem ért ide...esső van,a postások is lassúak Kép
Szilvának!...sok pihi 2óra után,se árt!
kandi72
Budapest III. kerület

Na, mivel mindenki eltűnt én is megyek.
Jók legyetek, szép álmokat, jóéjt!
gtünde

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi-bandi!

Csodáltam is volnaKép
Na puszi, legyél jó!
gtünde

Dehogy tüntem el,csak szarakszik a net!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Hát nekem is elég lassan ment el az előbbi üzi.
Megnéztem a faktumot, tök jó kis bútorok vannak ottKép Csak kár, hogy itt Pécsett nincs boltjuk.
gtünde

Döntöttem, Dubai-ba költözömKép
gtünde

jó Én is megyek a családommal!VÁrj meg!
kandi72
Budapest III. kerület

OkéKép Majd azt hazudjuk, hogy állampolgárok vagyunk, aztán csak ömlik a pénzKép Még dolgozni sem kell érte.
gtünde

Ja, és a csajoknak is küldünk belőle, igaz?Kép
gtünde

Na, lépek.
Cső
gtünde

....na Nekem nem ment el az elöbbi üzim.....basszus....na mindegy,férjem haza ért!Mennem kell!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Mire eltűnt mindenki ideértemKép
Ez amúgy sem az én napom. Nálunk is esik az eső és holnap panoráma röntgenezik az egész fogsorom. Hát nem vagyok tőle valami boldogKép
Segítség! Felfaltak a gyerekeim!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Megjártuk a dokit, mi voltunk az utolsók. Fél kilenckor jöttünk el. Péntektől nyomjuk a szurikat. 150 Gonal és 1 menopur + 1 closty.
Szegény nézte a múltkori adataimat és teljesen el volt keseredve, hogy miért nem sikerült, pedig mind a 2x milyen jók voltak az eredmények. Jó hormonok, sok petesejt, szép nyálkahártya... Egyfolytában a fejét csóválta. Aztán mondtam neki, nem baj, majd most sikerülni fog. Mondta is a biológus csaj, hogy hogy van ez, hogy a beteg vígasztalja az orvost
Szóval a dokikám azt mondta, hogy puszilgassam meg a férjemet, hogy ügyes legyen, mert az én eredményeim nagyon jók, ezekkel sikerülnie kellett volna. Úgyhogy most Laci minden puszit orvosi utasításra kap Kérdezte is, hogy valami komolyabb kényeztetést nem javasolt az orvos? Kép
Meg azt is mondta a doki, hogy egyen vitamint, pl. elevitet. Na ezek történtek, majd hétfőn megyek, hogy megkuksizzuk, hogy nőnek a kicsik.

wish

huu, mennyi kep ! azt hittem rossz topicban vagyok Kép

Wish Kép milyen jo fel a biologus csaj ! es ha minden igy klappol, akkor muszaj sikerulnie most !
hetfoig jo novesztest kivanok...

Amica Kép szegeny- sajnallak a fogad miatt..remelem jobban leszel

jo ejt : saci
saci

TündikeKép
Bocsi, hogy tegnap így eltűntem, de hazajött a drágám és éepattant a gép elé még elköszönni saem tudtam. Szuper az új házatok!Kép Mikor lesz kész? A képek amit külstél megint tuti jók! Az ablak feletti kis konyhaszekrény nagyon jó ötlet csak persze nem mindegy a belmagasság. Nagyon szépek a csaptelepek. A baj csak az, hogy nem nagyon válogathatok mert kludi-t raknak be és pont. Ha valami jobbat,szebbet, mást szeretnék az mind plusz pénzike és hát az nem megy. De szerintem a kludi csaptelepek is szépek, nem?

Kandika, TündikeKép
Mielőtt elköltöztök Tündével Dubai-ba szóljatok és küldök nektek csadortKép Vagy ott nem kell csak szári?Kép vagy az sem? Jól fogtok mutatni talpig bebugyolálva 40 fokban...hihihi....

AmicaKép
Küldöm a foggyógyító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++és ne izgulj mert ezek a mai modern röntgenek szinte semmit sem sugároznak. Én is megkérdeztem a múltkor a dokit, hogy lehet-e egymás után két felvétel, azt mondta, hogy akármennyi mert ezek a gépek már modernek. Szóval egy szó mint száz, szerintem aggódj egy picit de csak amennyit muszály és kérdezd meg a dokidat te is erről.

WishKép
Ezerrel mennek e drukkhegyek és babatapasztók:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++ sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog,

Kép

KépKép
babcsi

Hello,
Én meg tegnap reggel átestem a 4. számún. Nagyon rosszul indult, dokim nem tudott jönni, 1 óra volt, mire kerítettek valamkit, és persze be voltam tojva, hogy milyen lesz, főleg, hogy mikor láttam, hogy 70 év körüli. De aztán minden jóra fordult, mert egy tündér volt, és még annyira sem volt kellemetlen, mint az előző 3 alkalommal. Most végre nem dolgoztam, feküdtem egész nap. Remélem ez segítKép

Kép
Kép
emma1976

Ma beadtam magamnak az elso szurit amit a koldok alá 2-3 cm re a bor alá kellett beadni./valami olyasmi hogy orgalutran/ Meg tudná valaki mondani nekem,hogy normális e ha a helye felduzzadt? Olyan volt mintha megcsípett volna valami.

Emma
Szorítok hogy minden rendben legyen. Ma már dolgozol vagy pihengetsz?

Wish
Péntektol kezdodott a stimud a lombikhoz? Hanyadik cn napon volt az?

EmmaKép
Örülök, hogy minden jól ment és küldöm a babatapasztókat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++megy a sok drukk!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Emma Kép vegul minden jol alakult ! de jo ! mar csak 2 hetet kell izgulni,hogy mi lesz. Addig probalj (konnyu mondani...) masra figyelni !

Mili Kép sajnos nem tudok segiteni szuri ugyben. De hamarosan jonnek a lanyok es vki biztos tudja ! faj is?
saci

Mili Kép
Normális ha megduzzadt a szuri helye. De azért majd mondd meg a dokidnak.
Nem kelzdtem még el a szurikat, csak most pénteken fogom. Az lesz az 5. cn.

Babcsi Kép
Hát pesze, hogy sikerülni fog Kép

EmmaKép
Akkor végül is szerencsésen túlestél rajtaKép

SzilvaKép BarbiKép
Mennek a drukkok!!!!

wish

Sziasztok!
Úgy látszik sokaknak különleges drukkra van szüksége....tehát küldöm ezeket mindenkinek aki inszemes vagy lombikos:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem láttátok tegnap a TV2-n a Papás- mamás címü filmet? Egy vígjátékféle volt (de nem annyira) egy párról akiknek nem jön össze a baba. Viszont lehetett látni benne minden praktikát, vizsgálatot stb amiken mi is keresztül megyünk.
A höm ma 37,1 de elöbb utóbb teljesen meg fog jönni...bár azóta nem volt semmi. De a sok pattanás elég egyértelmü.
További szép napot!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Saci Kép
Nem sokára ti is kezdtek Kép

wish

Mili Kép én is kaptam ilyet, sajnos nekem is felduzzadt egy kicsit a szúrás helye. Egy-két óra múlva el kell, hogy múljon.

Wish Kép nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!

Szilvával Kép mi van????
Vendég

Sziasztok!

Jól eltűntem egy pár napra, de alig voltam bent az irodában. Végigolvastam az előző 4 nap hozzászólásait, de bocsi, ha nem tudtam mindent megjegyezni.

PotterKép
Gratulálok és nagyon irigykedek (na csak olyan jóindulatúan.)

Emma, Szilva és a többiek, akikért izgulni kell szorítok.

Szerintem ez a jónás dolog tök hülyeség. Ennyi erővel egy jósnőre is lehet támaszkodni (én abban sem hiszek), de persze mindenki maga dönti el, hogy miben hisz.

Tegnap elfelejtettem elmenni a hormon eredményemért, ma kaptam meg. Nem tudok mindent értelmezni, mert csak a TSH, Prolactin és Testosteronnál van referencia érték. Azok jónak tűnnek. Van egy táblázatom is a netről, de ott egyes értékek más mértékegységben vannak megadva, így nem értelmezhető. Ha valaki tud segíteni (ért hozzá), az légyszi segítsen!

TSH: 1,72 mIU/l (ref.0,270-4,200) ez jó
Prolactin: 385,8 mU/l (ref.127,0-637,0) ez is jó
FSH: 8,790 IU/l (állítólag 6-9 között még jó)
LH: 7,840 IU/l (7 alatt kéne lenni, ez nagy eltérés?)
Östradiol: 137,500 pmol/l (erről fogalmam sincs)
Progesteron: 0,932 nmol/l (szintén fog. sincs)
Testosteron: 0,556 nmol/l (ref. 0,22-2,9) hát ez is jónak tűnik, szóval a sport nem emelte meg annyira.
Azt elfelejtettem írni, hogy a ciklus 4. napján vették a vért. Még vissza van a 21.nap körüli.

Kép
Kép
tiza

Kép
Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?