A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

Jó reggelt!

Meli: milyen leves? Mehetek ebédelni? Most talán még elkerülöd a legnagyobb meleget a vásárlással. itt még a szél sem mozdul :(
Plútó: azért rókakoma lehet, hogy nálatok is megjelenik mostanában nem? :wink: Tesód biztosan csak félt titeket, nehogy konfliktus legyen köztetek az Anyósoddal, neked viszont ebben a helyzetben talán egy kis segítséget fog Ő jelenteni, nem? Vag rosszul gondolom? A fáradtságon kívül a többi tünetek egyenlőre nem piszkálnak?
Málna: hülye napszúrás, annyira könnyen eléri a gyerekeket, de örülök, hogy Máté jobban van. Ezektől a cumis sztárfotóktol meg elolvadtam teljesen, látszik, hogy Apa az Isten :)
Hoppá: akkor így még elviselhető a munka és mindjárt itt a szabi. Gertek Ti is Bulgáriába, érdemes kipróbálni, a tengerben és a
kajákban tuti nem lehet csalódni 8)
Nagyon eltünedezik mindenki a fórumról, nem is tudom kit kérdezzek, hogy van, mindenki érdekelne, jelentkezzetek
Lányok! :!:
Szép napot mindenkinek mára! Kép

Andi
candi

Sziasztok!Sziszi,hogy érzed magad?28.nap és van valami jel,ami arra utalna??Remélem Katával most nem együtt véreztek el,hanem együtt örültök!!!
Én nem fogok viszamenni dolgozni mindaddig,amíg a gyerekem nem lesz ovis,igaz,mivel anyunál dolgozom bármikor be tudok majd segíteni nagy alkalmakkor(Nőnap,anyák napja,ballagás..)nálunk nincs bölcsi,csak óvodai minicsoport,de nagyon gáz az az ovi,ahol ez működik....nagyon sok anyuka panaszkodik a körülményekre,akkor telt be a pohár,amikor az egyik szülő elmesélte,hogy ő akkor rakta át a kisfiát másik oviba,amikor a csndespihenő után a gyerekek az udvaron játszottak,az ő fia pedig a nyitvafelejtett kiskapun kiosont és hazaszökött!!!!!!!A 3 éves gyerek!!!!!!!!És az volt a legdurvább,hogy az óvónők még akkor sem vették észre,hogy mi van,amikor visszavitte.......kicsit durva....szóval én eleve másik oviba viszem,ott nincs minicsoport,tehát maradunk itthon....egyébként addigra lehet,hogy belevágunk apával egy közös vállalkozásba,ha jut pénz idén felújítani a házunk alsó szintjét,és akkor itthondolgozónő leszek!!!!

Hú,de hosszú lett,bocsika

Kép Kép
meli1118

Candi,frankfurti levest csinálok!!!!Már puha a káposzta,mindjárt belekarikázom a virslit és csá......jöhetsz,szívesen látlak....persze,csak ha bejön nálad ez a leves....apa kívánsága volt,én nem rajongok érte,megeszem,de csak úgy kedv nélkül.....
Gabi,Candinek igaza van....a tesód félt téged!!!!Főleg,hogy ismeri a körülményeket anyósod körül :( de azért remélem ő is kedves lesz hozzád....egy szava sem lehet,3 unokával ajándékozzátok meg!!!!!
Na pusza

Kép Kép
meli1118

Meli: hát..én is úgy szeretem ezt a levest, mint Te. Köszi a meghívást :wink: Mibe akartok belefogni Apával? Már ha publikus?

Andi
candi

Sziasztok!
Megjöttem a védőnőtől fogytam 1 kilót.
Ez nem baj. Július 31-én megyek genetikára.

Candi
Megkérdeztem a fogorvost, 1-szer el kell menni, de te kérheted, hogy ne csináljon semmit csak szűrést. Én ezt teszem, majd nyaralás után.

Meli!
Kajáról írtok s már éhes vagyok. Én nem nagyon szeretem a levest, de mivel terhes vagyok megerőszakolva magam igyekszem mindennap enni. Nektek jó étvágyat hozzá!

Málna!
A hétvégén mi is voltunk a Balcsin Vonyarcvashegyen. Sokat úsztam.
Ti hol voltatok? igen aranyos a fiad.

Kis_Plutó!
Kitartást az álomkórhoz. Mikor mész dokihoz?

Hoppá!Anyusziszi!Málna!
Már csak pár nap a tesztlésig jól látom?

Vikike
Hol vagy társam?
Nekem olyan tűnetem van,h ogy aderekamnál becsipődik az ideg, felállok, lépek, vagy fekve megfordulok nem mindig ritkán. azt mondták ez normális, ahogy nő a méh. Nyugodtan tornázhatok.

Csajok!
Kép ciki informatikai cégnél dolgozom, de úgy szkennelték be a képet, hogy nem tudom lekicsinyiteni. Én közgazdász vagyok s nem informatikus, könyviteli programokat okatatok be.
A cégnél mivel nem tudják még csak aközvetlen fönököm, ő cseszik elmondani följebb már 1 hete várom, így nem tudok megkérni senkit, hogy segítsen nekem :((

Szép napot mindenkinek!

Kép
nika04

Szia Nika!!!Nem baj,ha fogytál,ha minden más rendben van!!!!Ne aggódj,én informatikai fősuliba jártam,de én sem vagyok mindenben túl ügyes....mondhatni,csak ahhoz értek igazán,amit minden nap használok!!!!Ez van :oops:
Candi,privi ment!

Kép Kép
meli1118

Szia Meli,
nem érzek semmit és ezek szerint meg fog jönni, mert eddig sem éreztem semmit...
Én imádom a frankfurti levest, de még soha nem főztem.
Tartanál egy kis oktatást?
Vendég

Nika,
ha nem azért fogysz, mert nem eszel rendesen vagy bizonyos dolgokat nem eszel, akkor nincsen baj.

Csajok,
mégha valamit nem is kívántok, akkor is mindent enni kell.
Mostanában már két nagyon rossz tapasztalatom is van olyan kisbabákról, akinek anyja a húst és halat nem ette egyáltalán, a másik meg állandóan a kalóriákat figyelte és fogyózott a terhesség alatt.

Ha meghíztok, majd utána leadjátok, most a baba a fontos.

Na, nem prédikálok tovább....
Vendég

Sziszi: ezek a prédikációk hsznosak, úgyhogy csak előre! :wink:
Kedvenc Pasinkkal mi újság? Élvezi, hogy otthon lehet igaz?
Nika: köszi az infót, így azért megnyugtatóbb!
Ennyi fogyásilyen melegben teljesen normális szerintem, főleg ha mindketten jól érzitek magatokat. A kép miatt meg ne izgasd magadat, én már el is képzeltem magamban......gyönyörű a Csöpp. :D derekadra vigyázz, ne erőltesd túl!
Meli: vissza privi

Andi
candi

Helló!!Candi megkaptam a prividet! :wink: És Te az smst?
Meli,Te?
Mi van a Málnával??Hol van??Nyaral??Kimaradtam valamiből?? :oops:
Nem maradok sokáig,mert hozzák a kaját,és megyünk Anyuval vásárolgatni!!Kaptam a Dokitól olyan fogkrém mintát,amit a Málna ajánlott,de mégcsak egyszer használtam,igy véleményt nemtudok mondani!! :( De Dokim is aztmondta,hogy jó fogkrém!!
Tök jó a fogamat fehér töméssel látni!! :D :D

Kép
bea27

Mentem..................!
Ha tudok még délután jövök!!Szerintem fogok tudni!! :)

Kép
bea27

Sziasztok, megjöttem.
Tegnap szabin voltam, a doki miatt, meg még maradt tavalyról öt napom, ideje lenne kivenni :D
Úgyhogy abban maradtunk a főnökömmel, hogy hétfőnként szépen kiszedegetem…

A második hormonos csapolás is jó eredményt hozott, minden határértéken belül.
A 495-ös prolaktinom valóban magas, de mivel a ciklusvégi progeszteron is magas, nincs gond, úgy tűnik, hogy én ilyen magas prolaktinnal működök. És mivel az egyéb tünetek, mint rendszertelen ciklus, hajhullás, tejcsorgás elkerülnek, itt nincs gond. Most apa következik, aug. 15-én megyünk az „ő ügyében”, korábban nem tudunk az ő edzőtábora és a nyaralás miatt.
Addig meg még bármi megtörténhet. :wink:
A doki nagyon nagyon jó fej volt, mindent elmagyarázott és lerajzolt (!) nekem, hogy minden világos legyen, egyáltalán nem éreztem, hogy futószalagon lennék…
És ha apa is rendben van, akkor januárig várunk, és ha addig sem történik semmi, akkor jön az altatásos-kék festékes izé, ami szintén új infókkal szolgálhat. :?

Hát most itt tartok, nem vagyok elkeseredve, és furcsamód a türelmetlenségem is elmúlt.

Gabi, hát a patkány nem pele, de ha vándor, előbb-utóbb úgyis odébbáll :D
A zacsit biztos a költözéshez gyűjtötte be :wink:

Meli, nagyon jól hangzik, amiket a kertbe terveztek! Én csak átültettem a muskátlikat az erkélyen – nagyobb ládába, és felraktam a korlátra, hogy nyúlgyerek ne érje el, de olyan jólesett kertészkedni. Csaba is szeretne tavacskát, de az erkélyen kicsit macerás lenne… :shock:
A masszírozást én is szeretem, de azért a te eseted nagyon más

Zsizsik, jobbulást a lánykádnak, remélem gyorsan kilábal belőle.

Bea, jobbulást a fogadnak, De hogyhogy mindig újabb gond jön elő? Elég alapos a doki, mindent átnézett, amikor utoljára nála jártál?

Sziszi, naggyon várom a képeket Tomiról :oops:

Kata, sikerült megoldást találnotok az új helyzetre a főnököddel :?:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

bekukkantotam hozzátok, nekem most volt 3. beültim, és sajnos úgy tűnik sikertelen, megjött, és elég intenzív. Megcsinálom holnap az esedékes tesztet, de tuti az eredmény. Ezt a topikot nem olvastam végig, de a régiektől kérdeznék.
1. Van - e valaki, aki Szegedre jár? A legtöbben ugyanis Pestre járnak, még nem láttam/olvastam szegedi Kaálist.
2. Van-e köztetek 4. lombikos, milyen volt a harmadiknál a stimu és milyen a negyediknél? Illetve változtattak - e valamit a stimuk között?
3. Fekvés vagy nem?
4. Tudtok - e fagyis babáról? Hogyan simuzták?
Nekem mindkét oldalon el van záródva a petevezetékem, így az inszemi szóba sem jöhetett. Most tele vagyok kérdésekkel.
Tudtok segíteni?

Köszi

Gigi
gigi002

Bea: én is megkaptam, gyere délután! :wink:
Muszkuru: jó híreket hoztál és örülök, hogy ilyen normális orvost fogtál ki,biztos segíteni fog, hogy ihamarabb Baba legyen a dologból! Na meg itt az augusztus, pihenés, nyár, tenger..... :arrow: Bébi
Gigi: üdv. Sajnos én nem tdok segíteni, de lehet, hogy van valakinek válasza a kérdéseidre, bár itt senki nem jár azon az úton amit te teszel meg éppen. Szerintem próbálj a beültetés előtti és utni topicban érdeklődni, Ők biztos okosabbak már!

Andi
candi

Szia Musz,
örülök, hogy Te elégedett vagy az eredménnyel...
Apa hogy áll a vizsgálatokhoz, mert nálunk mióta én megcsináltattam, a férjem elodázza a dolgot, mondván ő már bizonyított...

Candi,
Tomi délután jön haza anyutól és otthon alszik. Nagyon megzavarta ez a nyaralás, mindig sír, ha átviszem reggel, mert azt hiszi megint egy hétig nem jövök érte. Olyan tündéri, ahogy kapaszkodik a lábamba és nem enged dolgozni menni.
Azt mondta reggel, hogy neki nem kell pénz és akkor nem baj, ha nem veszek neki semmit.
Vendég

Andi, igen, a doki is azzal búcsúzott tőlem tegnap, hogy irány a tenger :D
Hm, de ha ki sem jövök belőle, lehet, hogy úsznom kell majd hozzátok. Mit is írtál, 20-30 km? :lol:

Gigi, én csak a hormonok terén vagyok okos(ka), beültetés és lombik, és fagyibébi témában nem :?

A 20. ciklusnapi csapolásom - előkerestem a leletet - 459,4 prolaktin, ami magában nagyon magas, de a 43-as progeszteron kíséretében már elfogadható.

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

Musz, a főnökömnek megmondtam, hogy ilyen feltételek mellett nem vállalom el... Nem örült, próbált rábeszélni, de természetesen az meg sem fordult a fejében, hogy mélyebben a zsebébe nyúljon. Úgyhogy, ha lesz összesen 300 diákunk, maradok ebben a pozícióban, ahol eddig, ha nem, akkor csak simán tanítani fogok. (nem bánnám ezt a "visszaesést" sem.)

Ja, a prolaktin magas (de még határértéken belüli) szintje
miatt kaptam én Bromocriptin nevű gyógyszert, amit szedek most is, napi felet.

Sziszi, gondolom megzabáltad Tomit, amikor a "nem kell pénz" dolgot mondta :lol: :lol:

Gigi, sajna én sem tudok semmit erről...

Meli, hogy te milyen gondos kis feleség vagy már megint :wink: Frankfurti leves nálunk a férjem egyik kedvence.

Nika, jól látod, nekem pl elvileg - Bilings szerint- holnap kéne megjönnie, de semmi érzés, csak napok óta fájnak a cickóim, de ez mostanában így szokott lenni pirike előtt. Én nem fogok tesztelni, az tuti. Nincs is itthon teszt, nem is akarok venni. Eddig a "rekord" 37 nap volt, amíg megjött. Így nem izgatom magam addig. Ha még akkor sincs semmi, akkor oké, de ez még messze van. szerintem úgyis megjön...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata, a doki is említette nekem a bromo dolgot, de mivel nem produkálom az ezzel járó tüneteket, nem írta fel.
Azt mondta, ez egy elég komoly gyógyszer, amíg nem muszáj, nem veti be.
A magas prolaktin elvileg megakadályozza a peteérést, de mivel a progeszteronom is magas - ez azt mutatja, hogy megfelelően érik a petém.
Örülök, hogy sikerült jól dönteni munkaügyben!

Musz

KépKép
muszkuru

Szép napot mindenkinek!

Meli!
Na,jól sikerült a frankfurti leves?
Kérdezted a balcsit,hogy mit ajánlok,mi Csopakra,Alsóörsre,meg Füredre(Kisfaludy strand) szoktunk járni.Mindegyik jó nagy területen helyezkedik el,de ettől függetlenül Csopakon általában tömeg van,a másik két strandon azért jobban eloszlik.A Füredin szoktak jó programok lenni+esténként is vannak rendezvények.Mást ajánlani most hirtelen nem tudok.

Nika!
Vonyarcon mi is voltnk párszor(ott vizisíztem életemben először,meg eddig utoljára),egyik barátunknak ott van nyaralója.Még mindig olyan iszapos az alja?

Málna!
Jó,hogy előkerültél :D Máté -tudom,hogy ilyet nem szoktak mondani kisfiúkra,de akkor is-gyönyörű :D

Candi!
Hol foglaltatok le szállást Bulgáriában?Hotelba mentek?

Anyusziszi!
Én batartom,amit te is mondasz.Nem az alakommal foglalkozom,hanem hogy egyek mindent amira szükségem van,és jól esik.Persze 15 kilós hízás után biztos visszafogm magam :D

Bea!
Tényleg csak szerdán jösz?

KépKép
takido

Látom,közben lemaradtam pár dologról.

Bea!
Örülök,hogy mégse tüntél el 2 napra :D

Muszkuru!
Ezek nagyon jó hírek.Akkor nincs más hátra,minthogy mindent beleadjatok :D

Hoppá!
Remélhetőleg az a fránya mensi jó ideig nem kopogtat be hozzád :D

Anyusziszi!
Édi egy fiad van :D

Gigi!
sajna ebben a témában én sem tudok segíteni.

KépKép
takido

Szisztok!!!!Megjöttem árubeszerzésből!!
Bea,üzi jött,mentem az új tel.számot!!!!

Candi,a válasz a privire:nem ,én nem fogok ott tanítani:addigra anyuka leszek :wink: :wink: remélem 8)

Kata,meg is érdemli a drágám,hogy ilyen korán már megfőzök neki,tegnap csak megemlítettem,hogy elfogyott a szénsavmentes és este ott várt egy karton Szentkirályi!Annyira figyel rám...imádom :lol: Nem szép a főnöködtől ez a hozzáállás...akkor most mi lesz??

Muszkuru,nálam a kertészkedés ugye hivatás...de az építkezés befejezéséig csak álmodom róla,hogy milyen lesz majd ülni a tó partján egy padon....ölemben a fiam.... :lol: :lol:
Ti mennyire előreláttok!!!Mi még csak októberben tervezzük a doki bevonását a projektbe....addig megy minden a maga útján!!Talán nem is kell semmi beavatkozás :lol: :lol:

Sziszi,olyan megható,ahogy a kisfiad kinyilatkozott!!!!Ez eszembe juttatja,amikor nálunk is ez volt,mondtam anyunak,hogy nekem nem kell játék,csak ne hagyjon az oviban :cry:

Mindenkinek szép napot!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

alig birtam visszaolvasni, annyit termeltetek....

Mindenkinek köszönöm a "jobbulást" üzeneteket, Eszter tényleg egy picit jobban van. Tegnap voltunk orvosnál és tényleg skarlátos. Kapott antibiotikumot (penicillint) és vesztegzárat rendelt el a doktor néni. Nem tudom, mennyire lehett bika erősségű ez a gyógyszer, de két óra alatt (!!) levitte a 38 C-os lázát és azóta csak hőemelkedése van. Ma anyukám vigyáz rá egész nap, így be tudtam jönni dolgozni, aztán holnaptól megint én leszek vele. A skarlát tipikusan gyermek betegség, nagyon magas láz, torok és/vagy mandulagyulladás kíséri, málna szerű nyelv, lepedékes fehér trutyival rajta, aztán néhány nap múlva kis pöttyök lepik el a testét (itt még nem tartunk)

Candi: a teheléses cukor és inzulin vizsgálat azért kell, mert az a bizonyos PCO nevű betegség, amit nálam felfedeztek, alapvetően diabéteszes eredetű, és a gyógyszere is diabéteszes. Sajnos nőgyógyász nem írhatja fel, ezért kell a "bizonyíték" hogy igen, én mondjuk diabéteszes vagyok. :cry: jó kis hülyeség, de csak így juthatok hozzá ehhez a gyógyszerhez.

Kis_plútó: a patkány tényleg átmegy a falon, nekünk a hálószoba melletti helység falát rágta át, mi még hallottuk is Lacival este, mikor lefeküdtünk, hogy valaki rágcsál, és még jókat nevettünk is rajta, hogy "biztos valaki rágja éppen a falat", aztán közben tényleg ez történt.... :shock: :cry: tiszta horror volt, mikor megtaláltuk a járatát és rájöttünk, hogy anno mit is hallottunk az ágyban fekve.... :roll:

Málna, igen, beszéltünk az augusztusról Lacival, és kategórikusan elzárkózik attól, hogy Esztert is vigyük.... :cry: nem akartam vele összeveszni, úgyhogy per pillanat ráhagytam a dolgot....
Manócska jól van már ?
zsizsik

Szia Dóri!!!Köszi a tippet,majd eldöntjük,ha már úton leszünk!!!!Azok az igazán jó dolgok,amik spontán jönnek!!!!Teljesen igazatok van,én azért fogytam direkt 8 kilót,hogy ha terhes leszek ne vonjak meg magamtól semmit!!!Nem érdekel az alakom,a baba után úgyis le fog menni,csak Ő a fontos!!!!Neked nincsenek émelygős napjaid?Vagy ezen már túl vagy??Úristen,már te is majdnem a 16.héten vagy!!!!Hihetetlen!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Zsizsi,tényleg jó erős gyógyszer lehet!!!!Az meg mekkora baromság,hogy egy alapvetően nőgyógyászati problémára nődoki nem írhat fel gyógyszert!!!!Főleg,hogy megalapozott az igény rá....ezt egyszerűen nem értem!Remélem segíteni fog rajtad a gyógyszer!!

Kép Kép
meli1118

Sziszi,
Amikor a dokinál szóba került az apák vizsgálata, én is rákérdeztem, hogy szükség van e erre, miután én már produkáltam egy pozitív terhességi tesztet, tehát Csaba valahol már bizonyított.
Erre a doki azt a szemléletes példát mondta, hogy ez olyan, mint egy futóverseny, ahol indulnak a versenyzők, és van közöttük, akinek keze-lába össze van kötve. Ha mindenki kidől, akkor előbb-utóbb beér, és ő nyer, de ha észrevesszük, hogy van ilyen versenyző, miért ne oldanánk le róla a kötéseket inkább a siker érdekében, és ez gyógyszerekkel megtehető.
Szóval úgy kell felfogni, hogy ez is egy lehetőség, a listán szereplő hibalehetőségek kiiktatására.

Tomi nagyon édes Kép , a szívem szakad meg érte, kis manóka, még az ajándékokról is lemondana...

Musz

KépKép
muszkuru

Zsizsik!
Jó,hogy a lázát sikerült levinni Eszterkének.Mielőbbi gyógyulást kívánok neki,szegény pont nyáron kapta el,ebben a hőségben :cry:

Meli!
Valóban már a 16.héthez közeledek.Pénteken megyek AFP-re.
Szerencsére hányingerem az első harmadban sem volt.inkább ezt a hőséget nem bírom,fáj a fejem+ha nem eszem reggelit,hajlamos vagyok rosszul lenni :cry:
De remélem hamarosan mindannyian hasonló cipőben jártok,és kívánom hogy mindenkinek hasonlóan teljenek az első hetei.(rosszullétek,és hányás nélkül)

KépKép
takido

Meli: remélem is, hogy addigra babázol, mi meg mindannyian látogatunk téged és kész is a magánovi. Jó ötlet? :wink:
Muszkuru: tessék edzeni, nem olyan sok az a 30km, most keresek éppen autóbérlést a barátainknak 8)
Sziszi: Hogy milyen logikusan gondolkodik Tomi, ennivaló egy kis krapek :lol: Tényleg minek is az a pénz... elég neki a Mamája ölelése.
Zsizsik: olvasgattam a másikban, hogy ez a gyógyszer milyen hatásos PCOs ban, ezért erthetetlen, hogy miért kell ennyire megnehezíteni a hozzájutását, és még az orvosoknak is kiskapukat kell keresniük. Vajon ki alkotja ezeket a rendeleteket, a másik a lombik gyógyszerek ára, na ezt sem tudom megemészteni.... :evil: Bocsi a kirohanásért! :oops:
Remélem Eszti hamar túl tud jutni,minden nehézség nélkül ezen a nyavaján, milyen a kedve? Nagyon levert?
Dóri: Hotelbe megyünk. Tavaly is ott voltunk és tetszett, kiváncsi vagyok mit fejlődött azóta a hely!
Magadról semmit nem írsz! Hogy vagy? Hogy s mint telnek a napjaid? Hiányzik a munka stb.... :)
Kata: én nagyon remélem , hogy nem lesz piri nálad, a gyógyszer mostmár rendbetette a problémát, nem? Én drukkolok neked is

Andi
candi

Sziasztok!

Múlt hét csütörtökön voltam dokinál, de sajna képet nem tud adni, majd megpróbálom a nővédelmiben, talán ott van. Amúgy rendben van a kis drágaságom, láttam a két kis kezét, lábát. Éppen mocorgott mikor néztük a dokival, aztán egy picit megállt, mondta az orvos, hogy biztos melege van neki is :) . Kismamik, nektek sem adott a magán doki leletet? Nekem csak a kis könyvembe írt be, de alig tudom kivenni, hogy mit. Bpd:21mm, Fl:7mm.

Nika neked nőtt már a pocid? Fürödtél a balcsiban? Megkérdeztem a dokit és mondta, hogy nyugodtan fürödhetek, meg a házasélet is mehet :D .

Képzeljétek végre épül az otthonunk ha minden igaz akkor decemberre adják át. Remélem a babóca már oda születik!

Kép
vikike_

Candi!
Aranyos vagy,hogy érdeklődsz :D Köszönöm kérdésed jól vagyok.A fejfájásom megvan,de legalább már néhanapján elkerül.
Eleinte nagyon nehezen találtam fel magam,hiányzott a munka,meg a közösség,furcsa volt,hogy nem volt kihez szólni.(Anyuék is pont nyaralni voltak)Aztán szép lassan kezdek hozzászokni,eddig is itthon voltam nyáron 7-8 hetet :D Csak akkor mindig strandoltam,most ezt csak mértékletesen tehetem.De már nem unatkozom :D
Bulgárián belül hova érdemes menni.Napospart,Aranyhomok...?Ti hova mentek pontosan?

KépKép
takido

Szia Viki!!!!Nagyon jó lehetett látni a picid!!!!
Candi,imádom az ötleteidet,mindenkit szeretettel várok a magánovimban!!!!Teljesen igazad van,elképesztő árak vannak :cry: puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Vikike!
Épül a házatok,hát ez szuper :D
Nekem a 12.hetes UH-ra a kórházba kellett mennem,és ott kaptam rendes papírt,amin le voltak írva a méretek,meg még 1-2 dolog.
Én is rákérdeztem múlt héten a dokinál a balcsiban való fürdésre,és ő is azt mondta,hogy nugodtan,csak utána cseréljem át a fürdőruhát szárazra.

KépKép
takido

Vikike!
A BPD a fejméret,az FL meg a comcsonthossz.
NT-t nem tudsz kiolvasni?Az lenne a nyaki redő,ami ilyenkor a lényeg.Abból is szűrik a Down-kórt.

KépKép
takido

Sziasztok,

kismamák,
a fürdőzésnél nekem a nődokim azt javasolta, hogy a hüvelybemenetbe borsónyi canesten kenőcsöt kenjek, amikor fürdeni megyek. Én még 8 hónaposan is úsztam reggel-este a Kis-Dunaágban.
Így még véletlenül sem kaptok el semmit.
Vendég

Meli, Takido, Candi: köszi, nagyon aranyosak vagytok ! Már ettől is biztosan sokat javul Tücsköm állapota.... :lol: Ma már jobb állapotban van, de két napig olyan elesett volt szegénykém, annyira sajnáltam őt....nagyon ritkán, szinte soha nem beteg(kop-kop-kop!) és nem vagyok "hozzászokva", hogy ennyire betegnek lássam.... de már sokat javult !
A gyógyszer felírása csak július 1 óta ilyen nehézkes, bár a doki állítása szerint eddig is "félillegálisan" írta fel az arra rászorulóknak. Mostantól egyáltalán nem lehet állítólag felírnia. De ugyanez a helyzet az allergiás gyógyszerekkel, a háziorvos csak akkor irhatja fel, ha egy szakorvos diagnosztizálta. Mindegy, csak kapjam meg.

Meli, mi ez a magán ovi ?? Ezt nem hallottam eddig, vagy csak lemaradtam néhány fontos inforól...?? :?: :roll:
zsizsik

A Bpd-t meg az Fl-t tudom, utána jártam a neten :), Nt nemigazán látom, lehet, hogy azt is írt, de olvashatatlan. Annyit tudok kiolvasni, hogy végtagok hiánytalanok, durva kóros elváltozásra utaló jel nem látható. A többit nem tudom elolvasni.

Kép
vikike_

Zsizsik,
örülök, hogy jobban van a kicsi. Nálunk is volt skarlát járvány az oviban pont beiratkozáskor, de megúsztuk. Jobbulást.

A magánovit a lányok javasolták Melinek, ha már sokan babásak lennénk, akkor mindenki odavinné a gyereket ... :lol:
Vendég

Vikike!
Akkor az a lényeg,hogy minden ok :D

KépKép
takido

Sziasztok Lányok!

Csak itt olvasgatlak Titeket és irigykedem:)
Annyira nincs kedvem dolgozni, hogy hihetetlen.
Tegnap megnéztem a Jónás naptárt is, most egész normális időpontot adott ki.
:)
Megyek, mert muszáj dolgozni:(

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Anyusziszi

Sajnos ez még csak terv.A főnöknőmmel beszéltem.De a férjével csak a héten tudnak leülni megbeszélni.

Meli

Én sem így terveztem.Én is 3 éves koráig itthon akartam maradni,de sajnos anyagilag ez elég gáz...augusztustól már csak a gyest kapom.Ha két terhesség között nem dolgozom akkor meg még kevesebb pénzt fogok kapni.Az jó ha válalkozó vagy mert ott akkor mész vissza dolgozni amikor csak akarsz.

Nika

Szemesen voltunk.Valszeg oda megyünk augusztus elején is.

Lányok!
A természetes vízben való fürdéstől szerintem nem kell félni.Jó ez a canestenes ötlet.Egy starndon sokkal hamarabb összeszedhettek bármit,ami fáj szúr és bizsereg

málna2162

Kép

málna2162

Kép

málna2162

Biztos ami biztos

málna2162

Sziasztok!!!Zsizsi,te is hozhatod majd a magánovimba a kicsid!! :wink: Sziszi jól írta....

Málna,ez az igazán elszomorító,ahhoz,hohy szinten tudd magatokat tartani el kell mennie az anyának is dolgozni....egy normális világban az apa keresne annyit,hogy el tudja tartani a családot és az anyának csak akkor kellene elmennie,ha nem tud már magával mit kezdeni....lehet,hogy én is csak álmodok róla,hogy én majd otthon maradok....ez van!Nem politizálunk....

Esztike,miért irigykedsz??
Tökjó helyen zümmög az a kis méhecske....ha hazamész okvetlenül vedd elő apát :lol: :lol:

Megyek vissza dolgozni :roll: puszi

Kép Kép
meli1118

Málna köszi a táblát!!!

Kép Kép
meli1118

Vikike: betöltötted a 13. hetet és minden szuper :lol: :D
Fészekrakáshoz gratulálok, tudja a Babóca mikor kell bekopogtatnia hozzátok :wink:
Zsizsik: nem is tudtam, hog már az allergis bogyikat is így kell, na ezen is felháborodtam... :evil:
Dóri: remélem mostmr el fogod hagyni fejfájást és felhőtlen lesz a nyaratok!
Bulgiban mind a két helyre érdemes menni, a szállásról azért kérjetek képet is. Mi a kettő között leszünk egy kisebb faluban, itt minden fele áron van, mint a felkapottabb helyeken és ha este mulatni akarunk, vagy kirándulni, olcsó a taxi és lehet kocsit is bérelni. Titeket is érdekel?
Elkezdett esni az eső és én mindjárt elalszom :o

Andi
candi

Hello Candi, engem érdekelne ez a féláras hely...

Kép

Kép

hoppá

De jó, akkor Bulgáriában lesz a mini-topic-tali :D

Andi + Kata + jómagam :D

Csajok, még valaki? :D

Musz

KépKép
muszkuru

Most el kell távoznom, de holnap beszámolok mindenről Kata jó?!
Puszi mindenkinek!

Andi
candi

csak próbálkozom, melléklettel

Kép

Kép

hoppá

Helló!!Itt vagyok!!Málna!!!Te????

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás