A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsibe Kép
Erős kiscsirke vagy Kép

Kép
Kép
szilva069

Tündi
Ne legyetek már ilyen letörtek. Akkor én hogy maradjak vidám?Kép
gtünde

Szilvanyu
JaKép BekeményítettemKép
gtünde

Húúúú Tiza Kép
Akkor ez a lapar nem kis dolog! Ebben az esetben tényleg meg kell gondolnod mikor csináltatod meg!

Kép
Kép
szilva069

Tündi sajnálom, de tényleg jó hogy ilyen erős vagy Kép
Tiza nekem is volt laparoszkópiám, én nem keptam beöntést , két vágásom van (egy köldökbe, egy bal oldalt a petefészeknél), mütétből semmit nem éreztem csak az altatás volt számomra szörnyű ( hányás, fejgörcs), 3 napot töltöttem a kórházba utána egy hét betegállomány

Noémi hol vagy? hiányzol ám, veled álmodtam!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
De neked a petefészkeddel is csináltak vmit?
gtünde

Tündi sajnálom,nekem is 36,9 ma reggel meg tegnap is elötte 37 és 37,1 volt.egyértelműűűű jön pirike.fáj a hasam is gáz az egész de...KépKépKép
gilingalang

Tünde de igen, a petezsákot vágták le mert rossz helyen tapadt mega baba, de az elv ugyan az nem?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Giling!
Hát gázKép De igenis nem fogok összetörni, nem hagyom hogy egy holmi kis mesebeli pirosruhás kiscsaj keresztbe tegyen nekemKép
gtünde

Barbi
Igen, de akkor neked egy lyukkal többet csináltakKép
gtünde

Tiza
Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy egy kék színű folyadékkal csinálják a festést, amitől kéket fogsz pisilni egy-két napigKép De szerintem azért is jobb, mint a HSG, mert az esetleges összenövéseket is látják, és meg is tudják oldani.
gtünde

Tüncsike
Hogy az a jó....!Kép Egyébként nagyon helyes, hogy nem törsz le, de biztos nagyon sz..r volt látni, hogy nincs csík pedig annyira bíztunk benne!! Szerintem nekem sincsen odabent senki és erra is számítok, szóval rosszul fog esni ha bebizonyosodik de majd a köv. hónapban reméljük. Úgyis együtt kell szülnünk Szilcsibe meg kitart itt velünk amíg nő a pocija, ugye Szilcsike? Szóval előre a célért tovább!!!!!

SzilcsibeKép
Ne izgulj, nincs semmi gebasz! Miért kéne fájnia a pocidnak? azért az még sem lehet baj ha nem fáj!Kép

hihihi..pedig tényleg szerintem a pé-m....Kép Na jó majd meglátjuk. A pisi holnapra meglesz a vérre meg azt mondta a nővérke, hogy nem hiszi, hogy a héten meglesz de azért hátha, bár eddig sem csinálták túl gyorsan. Nem baj ha hétfőig nem jön meg akkor talán van valami ha meg igen akkor van egy hormontükröm a ciklus végéről. Az meg úgyis aktuális volt már.

BarbiKép
Ez a hő szuper!!!! Nagyon drukkolok!

Kép

KépKép
babcsi

Ez az TÜNDI KépKépKép mesebeli csajszi ez k.... va jóKépKépKép
gilingalang

TüncsiKép...hahaha....az a dög kis mesefigura, mi?!!! Már nem tudom, hogy kéne kiűzni őt az életünkből legalább 9 hónapra (azért néha szükség van rá egy kis pé-hez)..szerintem küldjük el pockot gyüjteni Szibériába! höhöhö...jól kiszúrunk vele!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Holnap mikor fogsz tudni valamit? Telefonálni kell?

Kép
Kép
szilva069

Tündi, két vágásom volt csak,plussz egy napig katéterKép

Babcsi csak kiváncsiságból mértem meg , semmit nem jelent szerintemKép

Szilva, Babcsinak igaza van attól még hogy nem fáj a pocid nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolniKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Képzeljétek el, majd mikor a piroska és a farkas c. mesét fogjuk olvasni a gyerekeinknek...
Hát biztos emlékezni fogunk a topicra!

Kép
Kép
szilva069

A supi az hogy 10 re megyek vigyázni a tesóm babyére holnap lesz 3 hetes édes nagyon.imádom.MAJÁCSKA,a neve.babázok egy kicsit.
gilingalang

Barbi
Értem. Nekem csak a köldökömben volt vágás. Szerencsére katéter nem volt. Az szar lehetett. A sebben volt?
gtünde

ja halálra fogom röhögni a mesét a gyerek nemfogja érteni mi ilyen vicces hogy a farkas megesz mindenkit.KépKépKépKép
gilingalang

Sziasztok

Szilva
Belestem, hogy lássam mi van veled. Már tudjátok hogy hányan vannak a pocidban?

Mostanában nem tudok jonni mert rengetek a munkám.

Wish
Ma 37.cn napon vagyok, légyi javítsd be.

Magamrol
1,5 honap után megkaptam a genetikai kivizsgálások egy részét. Orulok hogy kromoszóma ugyben minden rendben van. Még 2 eredményre várunk de az csak 1 honap múlva lesz. Menzi még nincs, valoszinu bekavart a sikertelen leszívás vagy ilyesmi.

Mindenkinek kitartás és sok drukkot kuldok.
mili

Giling
Irigyellek. Olyan jó babaillatuk van azoknak a kis lurkóknakKép Én a húgom gyerekeit már nem szaglászhatomKép Ahhoz túl idősek. Már jó lenne a sajátotKép De ami késik, nem múlik!
gtünde

Gili Kép
De jó neked! Kép Már most gyakorolhatsz!
Képzeljétek, én még soha nem voltam nagyon közeli kontaktban picibabával. De komolyan, csak a kollegáim gyerekeit láttam. Sajnos a barátnőm is babaproblémával kűzd, úgyhogy még nem is tartottam a kezembe egy ilyen picuri csecsemőt!
Már nagyon vágyom rá!

Kép
Kép
szilva069

Szilva te babás vagy nem????nekem már van csak 13 éves már rég volt baba de imádom.jönnek mindjárt a pasik hozzá azt nagyi leszek.basssszzzus.
gilingalang

Szilvanyu
Hát én már két babán is gyakoroltam. Ráadásul az elsőnél még nem volt annyira divatban a Pampers féle eldobható pelenka, úgyhogy a régi fajta pelenkába kellet a bébit csomagolni + betét bele, hogyha kaki van, akkor könnyen ki lehessen dobni.Kép Aztán szegény húgomnak még áztatni is kellet a pelusokat mosás előtt. Akkor még én is tudtam textilpelenkát a gyerekre adniKép Ma már nem biztos, hogy menne.
gtünde

Mili drága Kép
Aranyos vagy! Én köszönöm jól vagyok, bár mindig aggódom valamin! A lányok már biztos ki vannak tőlem...
Remélem mihamarabb átveszed itt mindenki mensijét, és akkor folytathatjátok az "utat" !
Ugye nem adod fel? Ilyen problémák sajnos előadódhatnak, de a következőnek már sikerülnie kell! Addigis próbálj kevesebbet dolgozni, többet pihenni, és gyakrabban jelentkezni. Nagyon érdekel, hogy mi van veled! Szorítok, hogy mielőbb kezdhessétek!

Kép
Kép
szilva069

Giling
Hát azért jó lenne, ha még nem kezdene fiúzni. Nekem annyira nem tetszik, hogy manapság már a 13-14 éves csajok tapasztaltabbak, mint mi voltunk 18 évesen. Alig tudnak gyerekek lenni.
gtünde

Gili Kép
Jaj de hülye áll..at vagyok, hát persze, tudom, hogy már van egy nagy "babád"! Nem baj, akkor is gyakorolhatsz, mert ugyebár már rég volt az amikor Õt tetted tisztába!

Kép
Kép
szilva069

hála az égnek nagyon gyerek még.meg komolyan sportol és leköti a ló imádat.mindig mondja neki első a ló.
gilingalang

rég bizony most gyakorolok hogy ha össze jön nekünk nehogy anyósom jöjjön okoskodni mert felrugomKépKépKép
gilingalang

Giling
Na, tiszta barátnőmKép Régebben mindig azt mondta, neki nem gyerek kell, hanem ló. Hát most van is neki, gyereke meg nincs. Meg sajna, most épp egyedül is vanKép
gtünde

Giling
Látom, szereted anyósodatKép
gtünde

Tüncsi Kép
A férjemnek az a dilije, hogy a babánkat majd textil pelusba kell csomagolni! Azt hallotta egyszer egy rádió műsorban, hogy a baba bőrének sokkal egészségesebb! Ráhagyom, majd meglátjuk, hogy boldogulunk vele! Azt tudom, hogy nagyon macerás az áztatás+ mosás, és gondolom maga a pelenkázás is.

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Holnap reggel kell telcsiznem a dokimnak és megmondja, hogy mi van az UH-val ha jó megcsinálja de. ha nem akkor du. megyek a másik rendelőjébe. A pisi szerintem már reggel meglesz. Aztán majd megmondja mikor telcsizzek a véreredményért.

CsajokKép
Én a keresztfiamat babusgattam de már ő is 11 éves lassa. Most voltak viszont itt nemrég a barátaing a 10 hónapos ikrekkel, velük babáztunk egy egész hétvégét. Pár hetesen pedig olyan édi picurkák voltak, hogy még. Szilcsike, majd meglátod milyen szuper lesz!!!!!! pici kis kezecskéjük és lábacskájuk meg az egész kis babatestük!! Annyira picik és cukik!! Jajj Csajok! belegondolni is olyan jó érzés!!!

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Ha a férjednek ez a mániája akkor szerintem beszéld meg vele, hogy majd mossa és főzze ő a pelusokat!! Kíváncsi vagyok a válaszáraKép

Kép

KépKép
babcsi

Szilvanyu
Na meg ereszt is ám. Nem olyan biztonságos, mint az új, eldobhatósak. Hát én biztos nem fogom textilpelusba rakni. Főleg, hogy jól megszívja magát pisivel, aztán szegény babó bőrét meg kicsípi.
De ha két babátok lesz, akkor tesztelhetitek, melyik jobb. Az egyiket textilbe, a másikat eldobhatóba csomagoljátokKép
gtünde

Tündi még neki van ideje.egyenlőre örülök hogy nem a plázákban akar lógni hogy jó levegőn van és hogy van elképzelése a jővőjét illetően.3 éves kora óta űzi.ez már komoly nem hobort.és iszonyú tehetséges.a vele egykorúak nagyon levannak maradva mellette.van fórja.versenyezni akar díjugrat.csak iszonyú sok pénz.de a mai gyerekeknek még elképzelése sincs.ezért támogatjuk amig bírjuk.igaz a cipőm mellett járok néha Kép de kit érdekel.büszke vagyok rá.
gilingalang

GilingKép
hahahahaha...anyósimádat a köbön!!!

Kép

KépKép
babcsi

imádom a kedves mamát
gilingalang

GilingKép
Ez tök jó!! Nagyon jó szülők vagytok!!!! Gratulálok a gyermekedhez!

Kép

KépKép
babcsi

köszike.Kép
gilingalang

Giling
Teljesen igazad van. Nem lesz olyan beszűkült agyu bugyuta csajszi, mint akik az idejük nagy részét semmittevéssel, vagy agyleépítő tevékenységekkel töltik. Meg persze az állatok szeretete sem utolsó!
gtünde

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül írok nektek, de szeretnék kérdezni valamit. Biztos van közöttetek aki használ pg/53-at. Én ebben a hónapban használtam először és nincs tapasztalatom. Nekem csak egy napig volt páfrányos, másnapra semmit nem mutatott. Kérdésem: hány napig kell páfrányosnak lenni?
Előre is köszönöm a válaszokat
Ibee
ibee

hát ez van most megyek babázni meg nyunyurgatom kicsit Majust és majd benézek dél felé.szép napot kedveskéim.
gilingalang

Szia Ibee!
Üdv itt! Nekünk nem túl jó a véleményünk róla, többet érsz, ha veszel LH tesztet DM-ben vagy a Rossmanban. Az is a peteérést mutatja, de szerintem biztosabb, mint a pg53.
gtünde

GilingKép
Neked is szép napo!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok!

TüncsibeKép
Hát a franc essen abba a Piribe! Sajnálom, hogy totál negatív lett a teszted! De majd legközelebb biztos sikerül!Kép
Küldök fájdalomcsillapítót+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Örülök, hogy pozitív vagy!!!

Manda

manda

IbeeKép
Üdv. itt. Hanyadik napon lett kristályos? Egy nap az furi mert azért egy 4-5 napig annak kéne lennie amikor az ösztrögén csúcs van az LH csúcs előtt. Tüncsinek igaza van mert az LH teszt a vizeletből mutatja kb.24 órával előtte a pé-közeledtét (a pg kb. 3 nappal előtte)és sokkal megbízhatóbb mert az első + eredményt követően kb 24 óra elteltével várható pé és aznap a legbiztosabb a teherbeesés. A pg-t egy csomó minden befolyásolhatja, nem ehetsz vagy ihatsz előtte stb. Én pl. mindig reggel csináltam közvetlen ébredés után és csak kiegészítőként az LH teszthez.

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép

Már várom a te eredményedet is! Drukk-drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

SzilvanyuKép
Látom, jól vagytok! Nagyon vigyázz Magatokra!
A babucikkal hidd el, ha majd oda kerülsz simán boldogulsz, anyai ösztönök műkődnek ám majd!!!!Kép
Azt mondják minden kialakul bennünk a terhesség alatt!!!

Manda

manda

Manda
Köszi a fájdalomcsillapítót, elteszem későbbre, mert még nem kell. Szerintem majd holnap vagy éjszaka. Ezt utálom az egészben a legjobban, a hasfájást. Habár lehet, hogy elhasználom a fejfájásomraKép Reggel erre a klassz dologra ébredtem.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?