A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilvaKép
Akkor szupi, most már csak rajta múlik, hogy vállalja vagy sem. De hát miért ne vállalná?!Kép

manda

Manda Kép
Nem is mondtam még, hogy én Fehérvári vagyok. Te hova jártál suliba? Én a Hunyadi-ba közgazd.szakközépbe.

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe te édesKépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Tunde Kép sajnos nem ajanlottak a vervetelt, bar tudhatnak, hogy ilyenkor szegeny noknek minden nap szamit...
szoval ha holnap sem jon meg, folhivom oket es kerek egy idopontot vervetelre. Annak mennyi ido mulva jon meg az eredemenye?

saci
saci

Saci Kép
Én 4 óra múlva tudtam az eredményt Kép
Inszem-nél a BMC-ben sem szokták behívni az embert vérvételre. Nekem se ajánlották soha!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép de jo, hogy mar a szulesrol beszelhetunk !! a legfontosabb, hogy bizz a dokidban,es hogy ne legyen vmi orias sztar nogyogyasz, aki hetvegen eltunik,,,stb.
ez a SZ. ugynok mar eleve bevalt es bizonyitott. Kép Ugyebar.
sokan azt mondjak, hogy a jo szuleszno/baba az igazi kincs, mert o fog melletted allni , a dokinak csak a komplikaciokor van szerepe. kerdezd meg, hogy a janosban milyen a szuleszno garda. A MAVban pl. legandasan szuper. sokan azert mennek oda.

Wish Kép koszi a tablat !! remelem mulik a hanyinger, es nonek a baba(k) !
saci

koszi Szilva Kép akkor csak totyogjak holnap be,,es kerjek egy vervetelt? ezt mondod , ugye?
na jo, akkor meg is beszeltuk !! KépKép
ha minden ilyen egyszeruen menne...hhiiiihi

saci
saci

SzilvaKép
Nem is tudtam, hogy te fehérvári vagy? És mit keresel Pesten?
Én a Vasvári gimibe jártam német spec.osztályba, csak aztán elkalandoztam a egerszegi Számv.fősuliba.

manda

Saci Kép
Próbáld meg, ha nem tudsz várni! Ha kérdezik, hogy miért, mondd nekik, hogy furán érzed magad és kész!
Én valószínűleg császárral fogok szülni, mert nagyon ramaty állapotban van a retinán, bármikor leszakadhat, úgyhogy a szemész semmiképpen nem ajánlotta a hagyományos szülést. Persze majd meglátjuk.
Akkor próbálj meg kérni holnap 1 vérvételt!
Ugye nem érzel mensi jeleket? Holnap kéne nem megjönnie? Utrogestant nyomatsz? Mert annak olyan hatása van, hogy késlelteti a mensit!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Érettségi után költöztem fel Pestre, dolgoztam, meg közben fősulira jártam!
Karcsi is fehérvári?

Kép
Kép
szilva069

szilva Kép - jezus,,az utrogestan az keslelteti a mensit? az nem jo !! a fenebe. !
es ha nekem ma vagy holnap kene megjonnie, akkor nem fognak meg elkuldeni, hogy ha holnap kerek egy vervetelt?
te hanyadik napon mentel vervetelre?

a szulessel kapcsolatosan : a szem az erzekeny,,akkor kulon vigyaznod kell, es akkor duplan szamit a doki, meg az is hogy nem kaszabolnak ossze-vissza..ha meg ikrek lesznek (??) akkor meg ok alt. ban ugyis csaszarral szuletnek..nem?
saci

SzilvaKép
Karcsi nem fehérvári, ő Gánton lakott, amíg össze nem házasodtunk 2000-ig, utána költözött be Fehérvárra.
Melyik fősulira jártál?

manda

saci te hogy szeded az utro ... mert most dumáltam a dokival hogy mielött átfújna probáljuk meg azt.de erre ő hogy ahoz terhesnek kell lennem hogy adjon mert a sárga t.növeli.de ha éppen ezért jön meg mert nemtud megtapadni sem??????
gilingalang

miért akkor akarja kezdeni amikor már tudom hogy terhes vagyok.vagy az elején még elég a sárgat.?
gilingalang

segítsetek léci léciKép
gilingalang

Csajok!
Hinhetetlen a mennyiség, nem bírok visszaolvasni...

Tünde!Kép
Láttam, kicsit bánt, hogy már én is azt írtam neked, hogy tuti...
Legközelebb csendben maradok!!!!!!!!!!!!!!!!

SaciKép

Többiek, rohannom kell márton ma alszik először az oviban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

Kép
Kép
Kép
amica

Saci Kép
Én is utrog. kúpoltam inszemek után, és én általában rendes időben, vagy 1 nap után elkezdtem barnázgatni. Na az már a vég. Akkor én abbahagytam a kúpot, és aztán 2 nap múlva meg is jött rendesen.
Remélem neked szerencséd lesz, és elkerül a mensi!
Én csak a lombik után mentem vérvételre, méghozzá a leszívás utáni 14. napon!

Manda Kép
Tényleg írtad is valamelyik hétvégén, hogy ott jártatok látogatóban. Úgy emlékszem Gánt szép hely, mintha jártunk volna ott osztálykiránduláson?!
A Pécsi Janus P.-nak volt egy kihelyezett tanszéke, úgyhogy HR-es vagyok.

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép
Szia, már el is rohantál?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen, múlt hétvégén voltunk, Teréz napot köszönteni, anyósomat.
De megyünk most is, mert búcsú lesz.

manda

Szilvanyu
Akkor én most mikor hagyjam abba a golyócskázást? Még szombat reggelig van belőle
gtünde

Manda Kép
Remélem jó időtök lesz hozzá!
De nem válaszoltál: jól emlékszem, hogy szép hely?

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép
Nyugodtan tömd magadba, főleg ha addig nem jön meg, de ha megjön, akkor már felesleges.
Képzeld, én 3x3-at kúpolok belőle a transzfer óta! Gondolhatod milyen kellemes... Na de nem is panaszkodom, ez a legkevesebb kellemetlenség.

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
És az mind felfér?Kép Vagy szájon keresztül adagolod? Nekem 2x1, hüvelybe.
gtünde

SzilvaKép
Bocsi!Kép
Nagyon szép hely. Karcsi szeret ott lenni, meg én is. Sokkal nyugodtabb az élet, mint a városban. Igaz, mindenki ismer mindenkit, de az nem mindig rossz.
Gyermek szempontjából is ideálisabb, tiszta levegő, természet, stb.
Szeretnénk oda építkezni, van egy telek, ami közös a két fiúnak. Hát már nem sok időnk van, 40 éves korig lehet igénybevenni a szoc.pol.-t, addig meg kellenne valósítani, csak hát itt a lakás hitele is.

manda

Hello,
Én is fehérvári vagyok, és én is vasváris voltam

Kép
Kép
emma1976

Tüncsi Kép
Naná, hogy belefér Kép És nem a számba...

Manda Kép
Akkor elhiszem, hogy odavágyódtok!
Nem is tudtam, hogy a szocpol. 40 év felett nem jár! Ez is milyen igazságos dolog!
Mi is bevállaltunk a lakáshitel miatt egy gyereket. Már majdnem lejárt a teljesítési határidő!

Hány km-re van Gánt Fehérvártól?

Kép
Kép
szilva069

Emma Kép
Szia! Te hogy állsz mostanában?

Kép
Kép
szilva069

Szia EmmaKép
Üdv.! Ha a 76 a szül.dátum, akkor két évvel alattam járhattál, ha nem vagy évvesztes.

SzilvaKép
Azt hiszem 25 km-es körzetben van, de pontosan nem tudom!
Én is bevállaltam volna gyermeket, de használt lakásnál nincs szocpol. Helyesebben most már van idéntől, de mi még 2002.évben vettük a lakást.
Tök szemétség, hogy nem vehetjük igénybe utólag, hiszen még hiteltörl.van.Kép

manda

CsajokKép
Mi is laktunk ám Fehérváron. Ott jártam oviba egy ideig. De sajna már nem sokra emlékszem a picikoromból.Kép Ja, és nekünk is volt Gánton egy telkünkKép

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép

Viszont, ha egy gyermekre vállaltátok be és most ikrek lesznek, akkor a második után is igényelhetitek. Hát nem szupeeeeeeeeeeeeer!Kép
Látod, mennyi minden jó adatik a babán kívül!

manda

Na csajok!Kép
Nem hiába szokta a Karcsi mondani: GÁNT A VILÁG KÖZEPE!!!!!!!!!!!!!!!
Minden szál odafut!Kép
Na kedves földieim, nincs igaza????!!!!

manda

Mi van csajok mindenki fehérvári egy kicsit?
mary78

Manda Kép
Nagyon ki van ez találva! Ha esetleg nekünk még születne gyerekünk, akkor csak egy újabb lakásvásárlás esetén vehetnénk igénybe a másik gyerekre a szocpolt, pedig ott van még 19. évig a felvett hitel.

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Szerintem nem igényelhetjük, mert már megkaptuk a lakhatásit.

Karcsinak biztos igaza van!

Kép
Kép
szilva069

Szia Mary!Kép

Hát látod, minden út vagy Fehérvárra vagy Gántra vezet? Kép

manda

SzilvaKép

Sajna, pedig azt hittem, hogy még igénybe tudjátok venni!Kép
Ühüm-bühüm
A franc esne ebbe a rendszerbe!

manda

MandaKép
És Gánton nem szoktatok véletlenül fini fagyit venni egy fehér Merci mirelites autóról? Ami úgy jár, mint a Family, csak nem a Family!
mary78

MaryKép
Anyósomék szoktak fagyit venni, nemcsak Family-s autótól, hanem valami ICL vagy más. Ha jól tudom Pinkvin fagyit is szoktak venni.
Miért, csak nincs érdekeltséged a dologban?

manda

Halihó!
26. nap. 37,0 volt a hőm reggel. A pocim érzem, de még nem jött meg Piri. Hulla fáradt vagyok...de még dolgoznom kell. Kép Mostanában a szokásosnál is fáradtabb vagyok. Kép Megpróbálok ma nagyon tartalékon pörögni a nyelvsuliban...vagy hamarabb befejezni ma az órát, hazamenni és azonnal aludni. Aztán felébredni és aludni éjjel.
Sajnálattal olvastam ma a sok negatívat. De azért még van remény, hogy egyeseket elkerüli Piri ebben a ciklusban. Hajrá csajook!
További szép napot. Majd még este jövök.
Kriszta

Kép
vizkriszisback

MandaKép
De Karcsinak teljesen igaza vanKép

Kép

KépKép
babcsi

MaryKép
Látod? Mert Fehérvár az jó helyKép

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
És ízlik a Pinkvines fagyi? Sztem a legfinomabb a piacon. A Pinkvin cég tulajai nagyon jó barátaink, a párom a legnagyobb vevőjük. Az ICL-es kocsiban meg egy másik nagyon jó barátunk ül, aki a páromnak apja helyett apja. (Igazi régen meghalt.)
Na mit szóltok, én is kapcsolódok Gánthoz!!!
mary78

Lányok, segítsetek most vettem észre hogy barnás lett a folyásom, mitől lehet ez már a második ilyen hónap hogy félidőbe egy -két napig ilyen. Már lassan 2 hónapja mézpempőt eszem ami ugye beállitja a hormonokat vagy még se? Volt valakinek hasonló probémája?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia Barbi!Kép
Sajna én nem tudok segíteni, nekem is szokott köztes vérzésem lenni. Nem lehet, hogy összefügg a peteéréssel.
Kérdezd meg a dokitól, ha legközelebb találkozol vele?

MaryKép
Tényleg klassz! Mégis inkább az igaz, hogy minden út Gántra vezet!!!!

Manda

manda

BarbiKép
Pé-nél előfordulhat pecsételés. Azért kérdezd meg a dokidat.

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Azt olvastam, hogy ovuláció környékén is lehet egy kis vérezgetés, barnázás (pont 1-2 napot írtak). Nem lehet, hogy ez az?

Kép
Kép
tiza

Tiza az biztos hogy tüszőrepedés után 2-3 nappal jeletkezik a probléma. Szívem szerint fel hívnám , de nincs ilyenre ideje leráz valami ürügyel.Kép
Lehet hogy talán most kezdek jól müködni? Ne rögtön a rosszat keresem!
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Giling Kép tolem kerdezed az utro rol az infot? en sajnos nem ertem pontosan, hogy mit kerdezel...
azt mondod, hogy a dokid nem akar folirni neked, amig nem vagy terhes?! ezt en nem ertem...

Szilva Kép koszi a valaszt, nekem holnap lesz 14 nappal az inszem utan. Az utrot akkor is szednem kell egy ideig, ha kiderul, hogy terhes vagyok,,nemde?

AmicaKép elso nap az oviban....nagy dolgok ezek !! sok sikert Marcinak,,de foleg Neked...

Barbi Kép a barnas folyas nem olyan jo,,de a legjobb, ha a dokit kerdezed. ez a sok szar hormon,,megboritja a szervezetunket

Emma Kép nem is irtal aztan a laparrol...

Krisz Kép nem vagy te babas? drukkolok..

saci
saci

KrisztaKép
A fáradtság jó jelKép
Mostanában én is fáradékonyabb vagyokKép De én biztos csak azért mert keveset alszomKép hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép hat ez az ! mar annyira figyeljuk magunkat, hogy ha faradekony vagyok,,akkor mar nagyon orulok en is,,hogy ez a baba jele,,vagy ha pisilnem kell, vagy ha nem kell kakilnom, vagy ha kell, vagy ha melegem van (ugye a MAGAS hihihiKép hom miatt)----> orulet az egesz !
de apropo : mar a 31, napon van magacska? vagy 32? az jo nem? mar nem is merem kerdezni, de mikor tesztelsz megint? KépKép

Wish Kép drukkolok !!! KépKép +++++
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?