A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsibe
Ha benéznél, a hőm reggel: 36,9. Nálad mi a helyzet?
gtünde

Kriszta
SajnálomKép Az ajtót jól bezártamKép
gtünde

Hát Lányok, most eszembe jutott hogy én is novemberben szülnék.. Kép

Kép
mofly

Kép
gilingalang

Mofly
Kép

Nekem meg megint kezd fájni a pocim, szerintem holnapra itt van Pirike. Csak már jönne, ha jönni akar! Akkor már megint nézhetnék előre, számolgathatnám hány nap van még az UH-ig, aztán ugye inszem...
Szóval, mit szórakozik ez a kis piros szoknyás mesehős velem?!
gtünde

Sziasztok!Kép
TüncsibeKép
Akkor, ha meg jön Pirike, inszemed lesz novemberben. Remélem, ahogy este is írtuk együtt leszünk terhesek novemberben!Kép

manda

Már hát nekem is, ha lesz jővő héten valami, csak novemberre lesz eredmény.

manda

sziasztok
nekem is jön akis görény csajszi a kosarával.szerintem holnapra ide is ér.és milyen pontos.
gilingalang

Manda
Én benne vagyok a novemberben isKép Csak jöjjön már az a baba!

Giling
Hány napja is mondogatod, hogy jön Piri, aztán még oda se ért.Kép Jól ki vagytok írva az ajtóra? Lehet, hogy nem talál tégedKép
gtünde

Megyek, megejtek egy kis délutáni sziesztát. Később még benézek.
Kép
gtünde

Sziasztok csajok!

35.cn. hőm még mindig 37. Holnap már meg kéne jönnie de semmi jele, csak a cicim növöget (mondjuk nem árt Kép) de pocifájás sehol. Hát érdekesen alakulok, na mindegy pár nap múlva csak kiderül, hogy mi van már.

Tüncsike!Kép
Még mindig szupi a hőd!!!!Kép Én is várom már a kiscsajt, hogy jöjjön mert már nagyon szertném a köv. hónapot kezdeniKép

KrisztaKép
de új hónap, új remények!Kép

GilingKép
Neked is benéz piri!? A franc! Akkor neked is drukk a köv. hónaphoz!

MandaKép
Hamarosan kapod vissza a babucikat!! Nagyon drukkolok!!!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszi a drukkot! Ha Pirikét várjátok küldjem?
Menj Piri! Menj Piri! Menj Piri! Menj Piri!Kép
Remélem megy!!!

manda

Manda
Én azért annyira nem váromKép Csak ha biztos, hogy amúgy is jönneKép

Babcsibe
Hát én nem értem a hődet!
gtünde

Galang Kép ma vagyok a 31 cn-n

Tunde Kép quipidot csinaltam...remelem nem jol erzed, es nem fog megjonni megsem...es nem a gyogyszerek miatt, hanem a baba miatt

Mofly Kép sajnalom, akarmennyire elcsepeltnek hangzik..Kép

Manda Kép hetfon, vagy kedden mesz a dokihoz vissza?

Babcsi Kép vicces hod van. jo cicinovelest Kép pocak utan azt a legjobb novelni KépKép

Wish Kép hogy vagy ? kibirtad, hogy azota nem teszteltel?

saci
saci

Saci
Nekem is az volt. De most arra gondoltam, hogyha kell, akkor másikat veszek. Egy olyat, ami a magasabb értéket mutatja csak ki, nehogy úgy járjak, mint most. Még mindig nem jött meg. Néha fájdogál, aztán elmúlik. Passz.
Neked vannak vmilyen tünetetid?
gtünde

SaciKép
Hétfőn megyek Sz.ügynökhöz UH-ra. Amint hazaértem majd megírom mi volt. Drukkoljatok ezerrel!!!!!!!!!!!!Kép
TüncsibeKép
Persze, csak akkor menjen Pirike, ha menni akar.
Nem küldöm csak úgy! Ha meg nem megy, akkor meg baba jöjjön!!!!!!!!!

Elbúcsúzom Mindenkitől! Mék fürödni, aztán megindul a buszunk Gántra (tudjátok búcsú). Úgyhogy net közelben csak este leszek.
Addig legyetek jók!!! Akinek kell a mesehős, ahhoz menjen!
Többieknek drukk, babatapasztó, poz.energia+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok! Jó pihit a hétvégére!!!!
Manda no és Karcsi

manda

Manda
Jó kikapcsolódást!Kép Hétfőre pedig mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Manda Kép persze, hogy drukkolunk hetfore !!! jo bucsu -zast...

Tunde Kép nekem is szur, nyom,,stb a hasam, olyanmint mensi elott, de megis mas (vagy csak bebeszelemKép ) ?
saci

Saci
Remélem, nemKép De én felkészültem a menzireKép Nem fogok kiborulni, hiába is akarja PirikeKép
gtünde

Kandika
Levél ment!Kép
gtünde

Nagy a pangás, csajszik! Hm.. Akkor én is lepihenek!
Kép
gtünde

Mindenkinek szép jó reggelt!Kép
gtünde

Szép jó reggelt neked is Tündi...meg persze mindenki másnak!
2.cn. Jól vagyok. A hasam se fáj. (koppkoppkopp).Csak péntek este meg szombat reggel kellett fájdalomcsillapító. Remélem nem is kell több.

Jó hír:
Képzeljétek barátnőm szombat hajnalban megszült. Elméletileg (még vita tárgya) a 34. héten szült ikreket. Kristóf és Dorka jól vannak. Mindkettő több mint 2000 gramm és több mint 45 cm. A kis Kristóf indította be a szülést: akkorát rúgott, hogy megrepedt a magzatburok...most meg az inkubátor falait rugdossa. Kép Természetes szülés volt, 2-3 óra volt mindössze. A kismami és a kispapi is remekül vannak. A babák amúgy clostys babák voltak, mert az anyucinak a fogigátló után nem jött meg a vérzése pár hónapig...na meg a clostytól sem...uyanis egyből babás lett. Kép Szóval hajrá csajok!
Pusz:Kriszta

Kép
vizkriszisback

Krisz Kép jo ilyen tortenetet hallani, gratulalok a baratnodnek !

Tunde Kép hogy vagy ? meg mindig semmmi mensi? nekem nincs, de ha holnap sem jon meg, en elmegyek barhova es kerek egy vervetelt - ha mar az en helyemen nem csinaljak meg. nem szeretnek meg 1 hetet varni....de gondolom megerted....
Milyen aranyos a kis sarga figurad !! KépKép
saci

Kriszta
Ez jó kis történetKép Gratulálok a barátnődéknek. Örülök, hogy a hasfájásod elmúlt!!

SaciKép
Nekem sincs még semmi menzi, ha keddig nem jön meg, akkor megyek kedd reggel vérvételre. Szerencsére anyukám volt (nyugdíj előtt) a laborban a fődoki, úgyhogy könnyen el tudja intézni.
Tegnap reggel elhasználtam az utolsó bogyót is. Szerintem is menj el vérvételre. Amúgy anyukám ismerőse, szintén laboros, nincs jó véleménnyel a terhességi tesztekről; azt mondja, nagyon sok minden befolyásolja az eredményt. Szerinte is a vér HCG vizsgálata pontosabb eredményt ad.
Ha tetszik a figura, el tudod menteni.
gtünde

Szisztok Csajok!

KrisztaKép

Ez nagyon szupi kis sztor!! A Closty az jó kis anyagKép

TüncsikeKép
Sehol semmi? Az jó!!!! Drukkolok!

SaciKép
Neked is mennek a drukkok! Olyan jó, hogy még neked sincs pirike!! Nem is jön!!! Elküldtem messzire!!!

Mai hőjelentés: még mindig 37. A hasam este és reggel is menzisen fájt, eléggé. Most megint semmi. Cici feszül. Hát úgy tűnik, hogy nem a 20. napon volt pé-m. Most a köv. teória amit a fertility jelez, a 22. cn. Akkor kedden már tényleg meg kéne jönnie. Jövő héten meglesz a hormontükör, ha az sem mutat semmi bibit és nem is jön meg akkor mi van? Én ezt már nem értem. Van olyan, hogy túl korai a vérvétel a teszthez? De 5 mm-es mnyh-val lehet még baba? Én nem hiszem.

Kép

KépKép
babcsi

Ja és 36. cn.-on vagyok. Ti hol tartotok?

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
Ha kedden mész vérvételre akkor aznap már meg is van az eredmény?

Kép

KépKép
babcsi

A vérvételem elvileg pé után 12 nappal volt. Az már ki kellett, hogy mutassa. De az is lehet, hogy csak 10 nappal utána. Mit össze nem filózok. Cask annyira nem értem az egészet.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok
Látom többeknek késik!KépSzuper!!!Ne is jöjjön 9 hónapig!!!
Én ma 44.cn-n vagyok,37,1C volt reggel a hőn,csak sajna barnázom,ma 3. napja.Kép

Babacsi
Vérből HCG-t néztek,vagy csak hormonokat?
Mert hormontükör nekem is volt pénteken.Itt az eredménye:
LH :17,78 norm. 1,0-11,4
Progeszteron 23,58 norm.5,3-86
ösztrogén 448,30 norm161-774
FSH 4,4 norm 1,7-7,7
Prolactin 782 72-511

Az 5 mm-es nyh-a szerintem nem rossz.Bár őszintén szólva nem tudom,hogyan kell ennek alakulnia.
A cicifeszülés pedig bíztató!!!!

KépKép

KépKép
okr

Természetesen Babcsi,és nem babacsi.
Az inkább a pocakban legyen!

KépKép

KépKép
okr

gtünde

Babcsibe
Hát én sem értem, mi van veled. Remélem, mihamarabb kiderül.
Ha jól tudom, akkor délutánra megvan az eredmény. Csak jussak el odáigKép
gtünde

Babcsibe
Az az 5 mm szerintem túl vékony ahhoz, hogy baba lenne a dologban. Tudod, a 8-9 mm-esre mondják peteéréskor, hogy jó, onnantól pedig szerintem vastagszik. Nekem a reggeli hőm: 37 volt. Habár a hétvégiek szerintem nem mérvadóak, mert később tudom csak mérni, mint hétközben.
gtünde

Babcsibe
Ma vagyok a 29. cn-on.
gtünde

Tünde:
Hol tartasz a ciklusban?Mennyi szokott lenni?

KépKép

KépKép
okr

Képzeljétek, ma délelőtt tököt vájtam. Ilyet:
Kép
Mindjárt lefotózom, milyen lett.
gtünde

Okr
A legutolsó 27 napos volt, előtte 24-25 naposak.
gtünde

Tündi!
Akkor meg tessék bizakodónak lenni!
Én drukkolok neked++++++++++++++++++
Érdekel a töklámpa,töltsd fel ide,hagy lám!

KépKép

KépKép
okr

Okr
Köszi!
Hát kicsit életlen lett a kép, de íme:
Kép
gtünde

Ez meg egy füstszínű váza, amiből ezt csináltam:
Kép
gtünde

Ja, csak volt füstszínűKép
gtünde

Lehet, hogy orrot is kellene vágnom rá?!
gtünde

az orr már csak rontott volna rajta,ez így TÖKéletes!KépKép
A váza csodaszép!Nagyon ügyes vagy,hogy ilyen szép dolgokat tudsz csinálni!

KépKép

KépKép
okr

Na megint egyedül vagyok. Sebaj, úgyis pakolnunk kell. Csáó
gtünde

Okr
Azóta lett orra isKép Szerintem kellett rá! Most tényleg megyek, mert össze kell még pakolni a páromnak holnapra.
Szia
gtünde

TüncsikeKép
Szerintem is túl vékonyka. Nekem a 12. cn-on is annyi volt! Akkor nekem nem vastagodott meg? A ciklus vége felé nem vékonyodik csak a menzi napján leválik, ugye?
A hőd szuper és a 29.cn. nagyon jól hangzik!! Nagyon várom a vérvétel eredményét!Kép

OkrKép
Látim neked is magas a prolaktinodKép Majd egy kis bromóval beállítják! Mi is azt zabáljuk Tüncsikével!Kép hcg-t is néztek vérvételkor és negatív volt.
Neked miért nem néztek hcg-t ha már a 44. cn.-on vagy?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Menotesztet csinálnak vizeletből.Az negatív lett.
Itt nálunk vérből nem néznek HCG-t.

KépKép

KépKép
okr

OkrKép
De a menoteszt (nekem azt is csináltak) az nem olyan mintha otthon megcsinálnál egy érzékeny tesztet? mondjuk quopidot?

Kép

KépKép
babcsi

OkrKép
Azt írtad, hogy a gyermekednél is csak 3 hét után mutatta ki a teszt, hogy babás vagy, jól emlékszem? Az is menoteszt volt? És akkor sem volt vérvétel?

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?