A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilvanyuKép
Nekem nem mondta még senki, hogy milyen csak vkitől hallottam vagy vki írta, hogy akkor fáj, ha hátrahajló.
Csak azt tudom, hogy a HSG nagyon fájt, a beültetés is, de az csak rövid ideig tartott és olyan szúrásszerű volt.
Ettől az egytől félek csak a transzfernél.

manda

Manda Kép
Ha nem mondta Sz. ügynök a vizsgálatokkor, akkor tuti nem hátrahajló. Remélem, most nem fog fájdalmat okozni neked!
Különben pedig nagyon változó, sokaknak fáj a transzfer, van aki pedig meg sem érzi Kép
A HSG-ről ne is beszéljünk...

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép nekem is hatrahajlo, de semmenyire sem fajt..

Szilva Kép ikrek vannak ? akkor tuti? lattam hogy vki irta,,de nem latom az eredetit, hogy Te hol irtad.

1 napig nem vagyok es nem tudom behozni a lemaradastKépKép
Babcsi, Lara, Fruzsi, Wish, Tunde, Amica, Kandi, Krisz, Mofly - hellosztok

Wish Kép a genetiaki vizsgalat utan jan, ban lesz a kov. lombbik, jol tudom, ugye? es miert most ajanljak a vizsgatot? az is a devaiban van? vagy a Czezelnel?

micsoda ido van ! imadom !!!!!!! KépKépKép - Saci
saci

Csajok!Kép
Hát akkor már nem tudom! Majd nem azt írtam, hogy legközelebb megkérdezem tőle, de az már csak hétfőn lenne és nem hiszem, hogy a műtőben lesz idő ezzel foglalkozni. Na, majd egyszer!!!

Szia Saci!Kép

manda

Igen! Gyönyörű idő van! Még gondolom, Mindenki bírná egy kicsit!

manda

Manda Kép hogy ment a vizsgalat a bmc ben? biztos irtal rola,, de nem tudok mint visszaolvasni.

jajjj, sok a munka ! KépKép
saci

SaciKép
Minden rendben volt, hétfőn fagyibaba transzfer, a mhny. tegnap 11-es volt, remélem addig még növöget. Tegnap este kellett beadni egy tüszőrepesztőt. Röviden ennyi!

manda

Sackó Kép
Le vagy maradva! Nem tesz jót ám a sok meló!?
Két petezsákot láttak, és az egyikben már dobogott a kisszive Kép
Piri már elmúlóban?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Barbi, a kozmetikusom soha életében nem barnázott, tesztet csinált, negatív, nagyon megijedt, két nap múlva elment dokihoz, hogy valami gond van erre ott derült ki a "baj", egy mostanra kétéves kisfiú.
Gondolom nagyon jó lenne ez neked is!!!!!KépKép
Fogadd meg a csajok tanácsát, ártani nem árt, ha baba van akkor meg segít!

BAbcsi, megint tesztkorszak kezdődik? De jó, hogy vidám vagy és újra mérsz, tesztelszKép

Saci, szerintem is ajándék ez a nap!

Wish, szeressétel egymást az "emberrel", együtt megint erőt gyűjtötök és jönnie kell annak a várva-várt gyermeknek!

Manda, de jó!Kép

Tüncsi, Szilcsi! Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Szia Kép
Mi újság nálatok? Mosod a pockokat?

Kép
Kép
szilva069

Szia Amica!Kép

manda

Amica Kép
Már megint csak beköszöntél?

Kép
Kép
szilva069

Lányok köszönöm a segítségeteket, elkezdem ma használni a kúpot( miért nem jutott ez előbb eszembe)Kép Mi veszteni valóm van csak a mensim késhet igaz
Igaz kevés esélyt látok a sikerhez, de mi van a mégis.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hallott valaki valamit a Tüncsibéről?Kép

manda

BarbiKép
Jól tetted!
Most én is utro-zok, ma kezdtem el, majdnem elfelejtettem a délutáni adagot. 3x3 kell használnom, ez a Sz.ügynök utasítása.

manda

figyusztok..ma 6 napja hogy megjött és 4 napja szedem a clost....-et reméljük sikerrelKép az szerintetet jó-normális, hogy kicsit szúrogat-fájdolgál úgy mintha érneKép) Ti szoktátok érezni? és mindig ugyan abban az időben?( mert én szoktam..., na de nem a 6.napnon)
pbj12

AmicaKép
Bizony, bizony! Tesztelhetek megint!!Kép Meg méregetek! hihihi...

SaciKép
4. cn.!!! Kép Igen, ez az idő annyira fel tudja dobni az ember hangulatát.Kép

BarbiKép
Így is van! Bármi lehet (vagyis bárki), szóval csak kúpoljad magadatKép

Kép

KépKép
babcsi

JuditKép
Én is szoktam érezni elég rendesen. Te már a 2. cn.-on kezdted a clostyt. Én csk holnap az 5.-en kezdem. Igaz Tüncsi meg a 3-on. Hogy mi alapján választják ezt ki? Ciklushossz? Na mindegy , nekem a műlt hónapban 37 napra jött meg mert ki tudja hány pé-m volt. Az is lehet, hogy csak egy de az a 21. napon.Kép

Kép

KépKép
babcsi

tényleg csajok, Tüncsi nem ma van UH-n? és szombat vagy hétfő inszem?

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Tüncsibe ma volt UH-n? Juj, de izgulok!
Na, akkor várom a híreit, remélem benéz ma még?

manda

Manda Kép
Azért ez a 3x3 durva nem?

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
A genetikára a Szabolcs utcába küldtek mindket. Veszenek vért és kromoszóma vizsgálatokat csinálnak. És igen, csak akkor folytatjuk, ha megvan az eredménye, legkorábban januárban, de előfordulhat, hogy csak februárban.
Azt mondt a dokim, hogy csak 3. sikertelen lombik után engedik ezt a vizsgálatot, azért csináljuk most. Mindenesetre kíváncsi lennék mennyibe kreül, lehet hogy olcsóbb azért, mint három lombik. Persze nemlehet tudni előre.

JuditKép
Clostitól több tüsző nő és azért érzed valószínűleg.

wish

wish

SzilvaKép
Miért, te mennyit használsz?
Nekem Sz.ügynök mindig ennyit mondott!
Meg úgy tudom a többieknek is, punkció után a papíromon is 3x3 szerepelt.

manda

Hánydik napon van a mi Tüncsikénk?
Remélem látnak már szép nagy tüszőcskéket!

Judit Kép
A Closty egy tüszőnövelő csodaszer, úgyhogy simán azt érezheted, hogy növekednek a tüszőcskéid! Az a jó, ha szúr!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Nekem is ennyi az adagom, csak együttérzésből írtam! Tudom milyen érzés Kép
Mondjuk megéri, már teljesen hozzászoktam! Hiányozni is fog, ha egyszer abbahagyhatom!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Azt hittem, hogy te kevesebbet használsz!!!
A papírja szerint max.6db-ot lehetne, de úgy látszik a BMC-ben 9db a szokásos adag.

manda

WishKép
akkor a párnám alá teszem a dobozkát minden este..Kép

SzilvaKép
hát szúr mint fene, de akkor ez örülnivaló szúrás lesz ezentúl.

BabcsiKép
..hát én már nem tudom, hogy számoltam 6 napja jött meg, na jó péntek nagyon nagyon este és a 3. napon kezdtem el szedni 2x 2 de hogy már a 3. alkalommal emeli 1x1 ről 2x2 ez kéréde, de jövő pénteken jól kikérdezemKép
pbj12

JuditKép
Ugye azt tudod, ha este 6 után jön meg, akkor az 0.napnak számít?!

manda

JuditKép
2x2 a nagyon sok. UH-ot csinál közben, vagy csak beszedeti?

wish

JuditKép
2X2? Az tényleg sok. Én össz. napi 1-t szedek az. 5.cn-tól a 9.-ig.

MandaKép
Mondjuk Tüncsike is ma van a 4. cn-on. és tegnap kezdte szedni a clostyt. Akkor nem ma hanem jövő csüt. megy UH-ra. De buta vagyok.Kép

SzlcsibeKép
Igen, az a 3X3 tényleg durva, az ember orrán száján jön az utro, nemKép már elnézéstKép

Kép

KépKép
babcsi

JuditKép
és így is a 12. cn.-on volt 2 17mm-es és egy 13mm-es tüszőm a múlt hónapban.

Kép

KépKép
babcsi

Csajok,
eccer beszéltetek itt a szocpolról, hogy ha nem vettétek föl az elején, akkor már nem lehet. De lehet, amíg a törlesztés futamideje szól, csak meg kell várni, míg megszületik a babó. Utána kérelmezni kell, mert vannak bizonyos feltételek (mi pl beleférünk), és akkor levonják a törlesztésből + a lakás vásárlása óta eltelt idő szerinti szocpol kamatot is visszamenőleg. Most érdeklődtem meg attól a banktól, akitől a hitelt felvettük anno.

Hajrá, csajok!

Wish,
jó, hogy így összetartotok ti ketten.
Remélem minden rendben lesz a genetikán. Meddig leszel fizetésnélkülin? Mik a terveid arra az időre?

Manda,
szorítok neked hétfőn meg utána 2-3 hétig még legalább.

Szilva,
mikor mész UH-ra legközelebb?
potter_76

Nekem nem olyan vészes az a 3x3 utro. Kibírom, csak legyen eredménye.Kép

manda

Manda-WishKép
Hetente megyek UH ra...
péntek éjszaka 0 nap
szombat 1 nap
vasárnap 2.nap
hétfő 3.nap és azt mondta hogy a 3. napon kel elkezdeni.
pbj12

Az a baj csajszik hogy nekem most mennem kell...és sajnos csak szerdán tudok jönni!!!

Hétfő lesz a drukkolás napja!!!MandánakKép

Mindenkinek nagyon jó pihitKép)
pbj12

Potter Kép
Még nem tudom pontosan.
Sportolni szereték, hogy lemenjen még jó pár kiló a következő lombikig. Biztos sokat fogok olvasni és végre egy kicsit több időt tölthetek a barátaimmal. Talán egy kisebb üdülés is belefér, de ezt még meg kell beszélnem a párommal.

Wish

wish

JuditKép
Neked is jó pihizést!!

Kép

KépKép
babcsi

Na itt vagyok lányok, csak a melóhelyen nem volt net, meló után meg németen voltam fél ötig.

Szóval: csak jövő pénteken megyek UH-raKép Most még kicsit korai lenneKép

JuditKép
Én is a 3. napon kezdem, de én csak 2x1-et szedek. Így is elég jók szoktak lenni a tüszők + a mnyh. is.

Manda
Nem tűntem elKép A helyedben én is nagyon izgulnék. Én már azt számolgatom, hogy mennyi idő van jövő péntekigKép

Barbi
Nem tudnál mégis valahol egy vérvételt csináltatni? Ha nem, akkor tedd azt, amit a lányok javasoltak. Nagyon drukkolok, hogy babó legyenKép
gtünde

Most telefonált a párom, hogy már ma hazajönKépKép
És csak kedd este megy vissza. És jövő szombaton nem kell dolgozniaKép Hurrá, hurrá!Kép
gtünde

TüncsikeKép
Éljen-éljen!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Nem a suliban vagy?Kép
gtünde

Babcsibe
Neked automatikusan frissül a babanet, vagy mindig frissítened kell?
gtünde

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, képtelen vagyok visszaolvasni.
minden ok, a mensim még nem jött meg, de holnap megyek a BMC-be.

Szilva Kép mégegyszer nagyon köszönöm a csodapuregont. KépKépKépKépKépKép További drukkok a másik babának a jövő heti szívhangig KépKépKépKépKépKép

Manda Kép óriási drukk a babócáknak, hogy megtapadjanak!!! Én is 3*3-at kaptam áprilisban Kép

Babcsi Kép még mindig megy a drukk! Ez már biztos baba, nem???

Többieknek is nagy drukkok, próbálok jelentkezni még este. Teljesen felgyorsultak most a napjaim, de igyekszem valahogy lehiggadni Kép.

Puszika
Noémi
Vendég

Tündi Kép jobb egérrel tudsz frissíteni a frissítés gombbal Kép
Vendég

Noé
Tudom, hogy kell frissíteni, de a menőbb helyeken magától frissül. Gondoltam, hátha itt is ,csak én vagyok a béna. De úgy látszik nemKép
Mennek a drukkok a holnapi BMC-beli látogatásodhozKép
gtünde

Amúgy F5-tel is lehet frissíteniKép
gtünde

Hmm... Megint egyedülKép
gtünde

Manda Kép 11 mm, az szuper ! drukkolok, hogy minden jol menjen hetfon, hany fabibabat kapsz vissza? mennyit lehet egyaltalan visszakerni? 4 a max.? vagy focicsapatot is lehet ?

Szilva Kép az mit jelent? hogy 1 baba tuti, a masodik talan? igen,,sok a munka, de kell a penz a vizsgalatokra KépKép
nekem alt. 3 nap alatt el szokott mulni, de most barnazas,,meg minden,,meg van borulva a szervezetem es ugy erzem, hogy sosem mulik el...
es en is ezt kerdeztem, hogy a 3 x 3 utro nem brutal -e? de az Sz. ugynokod mar bizonyitott, hogy vmit tud..

Amica Kép hogy ment az 1. ovis nap?

Wish Kép a Szab. utcaban a meddosegi reszen van ez a genetikai resz? mert meg sosem lattam ..lehet, hogy masfele van ott. De legalabb egy helyen leszunk...nem tudod, a Dravucz fogja csinalni? o vmi fo fo ott..Orulok, hogy ilyen eros es ugyi vagy ! sikerulni fog elobb- v utobb !!++++

Noi Kép jo, hogy porogsz,,jobb mint ha a dolgozoban ulnel,,sok sikert holnapra !

Babcsi Kép, Tundi Kép ez a honap lesz a nyero,,ugye???Kép
ja,,es en nem szedek clostyt. bocs,,mar nem ertem,,ti mindketten szedtek? es bromot is? en csak a fel bromot eszem estenkent. Semmi bajom nem volt idaig, de ma egyszer ugy elszedultem, hogy azt hittem osszeesek..vagy csak az idotol? Kép
saci

Noé:
Hát baba az most nics mert megjött és ma vagyok a 4. cn.-on. De a drukkot erre a hónapra elteszem és megy neked is.Kép

TüncsikeKép
Nekem sem frissül automatikusan. Ma nem mentem suliba mert úgy fájt a fejem, hogy ki sem bírtam mozdulni. Jó kifogás mi?Kép

SaciKép
Igen, mi mind a ketten szedjük a clostyt és a bromót is, sőt most már egyszerre menstruálunk isKép Szerintem az időtől szédültél meg, nekem a fejem úgy fájt, hogy csak na! Asszem jön a hideg.

Kép

KépKép
babcsi

Saci
Úgy van, ahogy Babcsibe mondja. Mindketten szedjük mind a kettőt, de asszem a bromot más dózisbanKép A Babcsibe meg később kezdi a clostit, mint énKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?