A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsi Kép ja,egyutt lesz "lovesunk" + Tundi nek is ! + noi nak is. vagyis neked "csak" akcio. De az is loves , nem Kép (na jo,,abbahagyom hihihi)
nekem a heti / jovo heti project, hogy keressek egy helyet, ahol 14-15 nappal az inszem utan, ingyen vagy penzert de egy korrekt ver es vizeletvizsgalatot csinalnak-->terhessegi teszt gyanant. en nem ohajtok megint meghulyulni a 2 het varakozasban. flugos vagyok, mi? tudod,,pocok, meg most ez. De eskuoszom, hogy talalok egy helyet, es akkor mindenkinek megmondom. ahhoz kepest, hogy a Quipido 1 400 ft. Es abbol egy idegeskedo no kepes jo parat megcsinalni...ugye? Kép
saci

TüncsikeKép
Remélhetőleg december elején tudunk költözni. Annyira jó lenne már ott KarácsonyozniKép
Én is dobtam egy LH-t és már erősödik a tegnapihoz képestKép

SaciKép
Akkor most mindenkinek lövése leszKép hihihi...Szerintem is keress egy helyet ahol majd csinálnak vértesztet mert a múlt hónapban össze-vissza idegeskedted magad!

ZaziKép
Lehet több napig is pozitív az LH teszted de a lényeg, hogy az első pozitív utáni kb 12-36 óra után van pé.

Na most megyek pihizni, holnap estefelé remélem tudok jönni. UH-ra 6-ra megyek. Mindenkinek puszi és csíkos álmokatKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi utan szabadon :
CSikos almokat ! Kép Kép Kép mindenkinek !
nagyon jooo !

Saci
saci

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Hello mindenki, jó reggelt Kép

Alig győztem visszaolvasni, annyit írtatok. Kép

Szilva Kép nagyon szorítok az UH-hoz, már majdnem óriásbébik vannak a pocakodban, biztosan! Várjuk a képeket, kérjél, mert jár! KépKépKépKépKépKép

Fruzsi Kép nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! Ha semmi jel, az jó jel! KépKépKépKépKép Tesztelsz? Vagy vérvételre mész?

Barbi Kép Remélem nem csak inszemből az utolsó neked, hanem a beavatkozásokból is. KépKépKépKépKép

Saci Képakkor szinte egyszerre szülünk KépKépKépKép

Kandika Kép már addigra elment a puregonod, láttam a másik topikban. Remélem nem haragudtál meg rám.

Tündi Kép remélem jobb a kedved, új nap, új kedv? Kép

Manda Kép már csak 9 nap, küldök babatapit KépKépKépKépKép

Wish Kép küldöm a számom mégegyszer! Csörögj nyugodtan.

Zazi Kép én zab vagyok a tesztekhez, de sok szerencsét nektek!

Mofly Kép ha nincs kedved hozzá, szerintem inkább hagyj ki néhány hetet, hónapot. Semmi sincs rosszabb, mintha kényszerből mennél a vizsgálatra, inkább majd akkor menj, ha jobb lesz a kedved. A "babaprojekt" csúnya szóval, nem kötelező dolog, van, amikor rosszul esnek dolgok az élettől. De az a jó benne, hogy új hónappal mindig új remények jönnek és el is felejtjük az előzőeket. Vagy legalább is próbáljuk. Kép

Tündi30 Kép maradj a táblicskuban, kérlek. És nem baj, ha nem jössz minden nap, engem nagyon érdekel, mi van veletek. Kép Szorítok ám nagyon!

Ági Kép mizújs a kisfiaddal? Remélem olvasol minket! Gratula a 32. betöltött héthez!

Most megyek aludni, holnap is jövök, remélem Kép emberi időben Kép

Puszi
Vendég

mindenkinek jó reggelt
ZAZI üdv itt.én is azon gondolkodom veszek ilyen lh tesztet én ma vagyok a 10cn,nagyon izgulok mert múlt hónapban lecsúsztunk mert a 16 cn voltunk együtt.na mindegy.
BABCSI
szerinted hülyeség a 10cn től minden nap sexelni?félek ha 2 naponta megint kicsúszunk.mi a helyzet veled?vegyek lh tesztet te tesztelős?KépKép
gilingalang

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt Magyarország! Kép
Köszi a drukkot mindenkitől a szép tüszőcskémhez. Valszeg ma megreped. A hőm ugyanis 36, 6. Papírforma szerint holnap megy fel. Meglátjuk. Az lh tesztem ugyanakkor majdnem negatív. Lehet,hogy már lekéstem róla és a 11. napon mutatott volna pozitívat. Mindegy, az uh nem hazudik. Kép Tegnap elkaptam apát, ahogy mondani szokás Kép...szóval csak nem marad ki ez a hónap sem az esélyesek közül.
A nyákról annyit, hogy én sem turkálok: pisilésnél észreveszem amikor kitörlöm.... Illetve ami érdekes, hogy a 11. napon és tegnap akció után is észrevettem. Épp kiengedtem a kiskatonákat pár perc után(mert annyira erősen nem görcsölünk, hogy gyertyázzak)amikor is 15-20 cm-esre is nyúlt vmi. Hogy ő vagy én, vagy ketten együtt...nem tudom Kép
Ja, el is felejtettem, hogy voltunk ám kirándulni hétfőn. Diósgyőrig jutottunk. Jól éreztük magunkat, csak kicsit fáztunk mert 5 felé voltunk ott és azt hittük még nyár van ...de tévedtünk. Kép

Manda
Mennek a babatapik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fruzsi
Helyzet? Változatlan? Remélem.
GTündi, Saci, Babcsi Barbi és mindenki aki most növeszti a tüszőcskéit: HAJRÁ!!!
Kandi
Küldd már el Pirit melegebb égtájakra, még megfagy szegény! Lassan visszasírod azokat az időket, amikor évente csak párszor menstruáltál. Kép Persze az csak a babó után lesz.
Legyen szép napotok!

Kép
vizkriszisback

Valakinek gondot okoz itt ha naponta "kell" szeretgetni egymást a párjával??? Szerencsére nekünk nem. Kép Nem akartam goromba lenni, csak örülök, hogy mi iiiiiiiiiiiiiiiilyen boldogok vagyunk. Kép Persze , lehet tényleg nem is olyan egyszerű ez...de végülis csak pár napig "kell" naponta. Kicsit kreatívnak kell lenni, az már igaz....hogy ne legyen rutinszerű. A változatosság azonban gyönyörködtet. Kép
Mi ha ideig így lazán nem jön össze akkor majd próbálkozunk azzal, hogy mint a spermavizsgálat előtt kihagyunk pár napot...de ez megerőltetőbb lesz nekünk mint az, hogy mindennap szeretgessük egymást. Kép
Másrész akinek viszont a kiskatona minősége nem a legjobb ott pedig ajánlott ha csak minden másnaponta van akció. De akkor viszont ügyesnek kell lenni, hogy le ne maradjatok semmiről.
További sok sikert mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Lányok,

Helyzet változatlan továbbra sem fáj a hasam, csak kicsit puffandt. Ma vagyok a 28 cn.-on. Csináltam egy tesztet de az negativ lett. Még reménykedek és várok.

Noémi,
Amikor sikerült neked a terhesség, akkor nem fájt a hasad ? Amikor nem sikerült, mindig volt valami pecsételő vérzés menszesz környékén, a progesteron gyógyszertől függetlenül?
Én Duphastont szedek, szedett valaki még ilyen gyógyit inszem után?

Kinek milyen tapasztalata volt inszem után?

Nagyon izgulok és türelmetlen vagyok...

Fruzsi

fruzsina32

Krisz, olyan jókat nevettem az írásodonKép
Nálunk se okoz gondot a naponkénti szeretgetés, néha a párom szokot viccelődni, hogy ő ezt már nem bírja Kép
Igenis légy büszke, boldog az életedre és mutasd meg másonak hogy ezt így is lehet művelni!

Én aztán ezerrel nővesztem azt a tüszőt remélem most már célba ér a dolog.

Szilva , kapd el " sz" ügynököt hogy adjon neked képeket a babákrólKép

Noémi, te se tudsz az éjjel aludni ahogy látomKép

Manda, neked küldőm a mai adag babatapit, babatapit, babatapit, babatapit, babatapit

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Fruzsi kár volt tesztelni, várhatál volna még egy pár napig , tudom ilyenkor az ember olyan türelmetlen. Nem feladni még semmit nem jelent az a negatív teszt, főleg ha nincs semmi barnázás. Mikor nekem sikrült ( igaz méhen kivűli volt)nem éreztem semmit, de szerintem ahány ház annyi szokás!Nekem inszem után ultogesztan kúpot kell használnom napi 3*1.
Mikor viszel vizeletett a BMC-be?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Krisz,
Tényleg jó, hogy ilyen klasszul vagytok, főleg, hogy ha nem rontja el az élményt a gyerekcsinálási görcs, mert azért ez már nálunk néha bejátszott. De nekem mindig azt mondták a dokik, hogy nem jó a naponta! 2-3 nap kell, mire termelődnek rendesen a spermák. Egyes véleménynek szerint az akció után 24 óráig nem termékeny a pasi. Én legalábbis csupa ilyen okosságot hallottam. Volt, akik kipróbálták az 5-6 napig "gyűjtögetést" és az jött be hosszú próbálkozás után...

Kép
Kép
emma1976

Emma
Erről a 2-3 nap pihenésről annyit, hogy nálunk ez egyik inszemnél reggelre kellett vinni a kisfickókat, de akkor nem tudták megcsinálni az inszemet. Délre kellett visszamenni friss anyaggal, aminek az eredménye még jobb is lett, mint amikor legelőször vittük megnézetni őket. Úgyhogy szerintem ez is személyenként változik. Nem tudom, végeztek-e ilyen felmérést egyáltalán vagy ez csak amolyan tipp - mármint a 2-3 nap várakozás.
gtünde

Babcsibe
Hőjelentés: 36,4. LH teszt negatív.Kép
gtünde

Fruzsi
Szerintem se add még fel. Érdemes lenne egy vérvételt csináltatni.
gtünde

Szilvanyu
Mi újság?? Jelentkezz ám hamar!! Drukkolok nagyon!
gtünde

Sziasztok Csajok!!!

SzilvanyuKép
Már várom a híreket! Drukk megy++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Neked is fájt már ilyen korán a pocakod?
Nem tudom jó vagy rossz jel?!
Sokszor a derekam is fáj, oda sugározhat?

Csajok!Kép
Köszönöm a babatapikat, remélem hatni fognak!

Saci, Barbi, Babcsi, Tünde, NoémiKép
Mennek a tüszőnövesztők+++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok lányok!
Már biztos elfelejtettetek, de sajnos nem tudtam eddig írni, mert az irodában cserélik a nyílászárókat és most még itt vannak a kőművesek. A gépemhez már hozzáférek, de iszonyú porban és felfordulásban ülök. Egyszer hétvégén el kezdtem visszaolvasni, de csak most jutottam a végére. Sajnálom, hogy még nincs babásunk, de mindent bele azoknak, akik a ciklus közepén járnak!

MandaKép
Nagyon szurokolok, hogy Szilva nyomdokaiba lépj. Vigyázz magadra!

Tündi30Kép
Pont úgy vagy, mint én. Nekem is minden eredményem jó (a férjemé is), most már csak a lapar van vissza. Én is decemberben megyek. Azt egyébként pé előtt szokták csinálni, úgyhogy még az a hónap is esélyes lehet.

Én ma vagyok a 25. cn-on. Kivételesen egy cseppet sem barnázok. Már ennek is tudok örülni, de biztos nem vagyok terhes, mert már 3 napja mensis görcseim vannak.
Nem tudom mi van velem, de tegnap alig aludtam éjjel, ma meg felébredtem 2.43-kor és utána már semmit nem aludtam. (Ja és egy héttel ezelőtt ugyanígy jártam.)
Reggel még el mentem futni, de azóta jottányi erőm sincs.

Kép
Kép
tiza

Szia IzaKép
Köszi a szurkolást! Szeretnék a Szilva nyomdokaiba lépni, remélem sikerül.
Neked kitartást, biztos sikerül lapar után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

manda

Tiza
Dehogy felejtettünk elKép Nekem a 20. nap körül volt a laparom. Neked pé előtt lesz?
Hát én sem aludtam vmi sokat. Tudod, anyukámékhoz közel van a Sörház étterem, és állítólag disco is van benne (vagy mi), és hajnali kettőtől van hogy ötig pont az ablakunk alatt ordibálnak a részeg fiatalok. Marha jól lehet így aludni. A rendőrség meg azt mondja, ők nem tudnak mit csinálni. Szerintem inkább nem akarnak semmit tenni. Ja, és ez kb. 2 naponta ismétlődik. Múltkor fél 9 körül mentünk el otthonról és már egy csomó részeg fiatal ott randalirozott a parkolóban. Nem elég hogy hangosak, még az üres üvegeket, sörösdobozokat is eldobálják. Bocsi, hogy panaszkodtam, de tök elegem van már belőle.

Manda
Babatapi adag: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Tüszőnövelőket eltettemKép
gtünde

Sziasztok Csajok!

megint egy gyors bekukk házépítés és miegymás közöttKép

GilingKép
Szerintem nyugodtan akciózzatok minden nap, de csak napi egyszer ámKép

KrisztaKép
Az LH teszt lehet, hogy este lenne pozitív vagy hajnalban és néha azért van, hogy nem csinálsz + tesztet. Szóval ne aggódj és igen az UH a legbiztosabb.Kép

TüncsikeKép
36,4 ma? Tegnap mennyi volt? Holnap már otthon lesz apa, ugye? és mész UH-ra is, igaz? nagyon drukkolok, hogy minden szupin menjen!!!!!!!!!

SzilcsibeKép
nagyon várjuk ám azt a kélpet!!!!Kép

FruzsiKép
nagyon drukkolok és küldöm a babatapikat: babatapi, babatapi, babatapi,babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi,

MoflyKép
Még egy kis kitartás és meglesz a gyümölcseKép Ne add fel! nagyon drukkolok!!!!

barbiKép
Mi van a tüszőkkel?

Noé, Saci, Amica, Saci,Kép
Mi a helyzet veletek?

Kép

KépKép
babcsi

TündeKép
Én ettől a ricsajtól idegbajt kapnék. Hála az égnek mi csendes környéken lakunk. Eddig nem is volt baj az alvókámmal. Nem tudom most mi a franc van velem. 10 napon belül 3x nem aludtam. Ráadásul tegnap nagyon nehéz napom volt, biztos voltam benne, hogy úgy fogok aludni, mint a bunda. Ja. Ez így is volt 10-2.43-ig.
Hogy állsz pé ügyileg? Lesz inszem?

Kép
Kép
tiza

Babcsi nem tudom mekkora(ák), hétfőn megyek uh. nézőbe addig nővesztem őket, hétfőn mikor voltam jobb oldalon volt 4 db 5mm, bizom benne hogy egy jó lesz belőle.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Tiza, én is vacakul aludtamKép

Ma meg nem vagyok valami vidám. Egyszerűen semmi sem akar sikerülni. Egyedül leszek szombat estig a kölykökkel, elég hisztisek mostanság ők is. Na de ez van. Legszívesebben szunyálnék egy jót, de Janka mellett nem lehet!

Szilva, gyere!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lányok!

A véleményeteket szeretném kérni. A múlt héten már írtam, hogy a 28. cn-n negatív lett a tesztem, és segítséget kértem tőletek, hogy szedjem-e az utrot vagy ne.
A meddőségi szakrendelést felhívtam, és ott azt mondták szedjem egészen addig, amíg meg nem jön.
Ha nem jön meg a hétvége fele, a hétközepén menjek vissza.
Ma vagyok a 37. cn és már 4. napja barnázgatok, de nem úgy mint inszem előtti időben a mensi előtt (sokkal világosabb). Sajnos nem érzem magam terhesnek se cicifeszülés, se poci szurkálás és a rókakoma sem kerülget. Így magamtól ma abbahagytam az utrot. Ha nem jön meg ma sem, holnap megyek vissza a dokihoz.
Szerintetek jól tettem, hogy a három napja tartó barnázás után abbahagytam a gyogyi szedését?

Bahika
bahika

Tiza
Hát én is hozzászoktam már a csendhez, mert Vasason lakunk amúgy és ott elég csend szokott lenni. Itt meg még a buszokat is hallom.
Holnap megyek UH-ra, aztán szerintem szombaton lesz az inszem.
gtünde

Bahika
Sajnos én nem tudok ebben segíteni. Nekem is az a gondom, hogy lehet, hogy múlt hónapban még tovább kellett volna szednem az utro-t. Amikor abbahagytam - mert elfogyott és a doki nem mondta, hogy szednem kell-e tovább - rá két napra meg is jött. Addig nem volt barnázgatás meg semmi. Azt sajna nem tudom, mi lett volna, ha tovább szedem. De holnap én meg fogom kérdezni, nehogy emiatt ne maradjon meg a baba. Vérvételt nem ajánlottak?
gtünde

Ráadásul a másik topikban olvastam, hogy valaki írta, hogy amíg nem hagyod abba a szedését, nem is jön meg. Úgyhogy én nem értem az egészet.
gtünde

BahikaKép
Én azt mondom nem baj, hogy abbahagytad. Én is úgy jártam, hogy az utro kitolta a menses kezdetét, nekem mondjuk nemcsak barnázgatás vol, hanem több, de mégis kevesebb.

manda

Fruzsi Kép drukkolok ! lehet, hogy meg koran teszteltel !...

Noi Kép , Babcsi Kép , Tundi Kép tobbiek...Kép
jelentem, hogy lekestem Kép az inszemet. el sem hiszem, hogy ilyen is van,,de lagalabb nem kell gorcsolni ebben a honapban,,es mehetek szaunazni...probalom a jo oldalat felfogni. sok sikert nektek,,en mar csak dec. ben babasodom.Kép

puszi: Saci
saci

Saci
Az hogy lehet??? Miért??
gtünde

Bahika Kép en is ugy tudom, hogy az utrot addig kell szedni amig meg nem jon, viszont azt hiszem az a hatasa , hogy eltolja a menstruaciot. na ,,itt legy okos KépKép
ha mar barnazol, vagy rozsaszin,,szerintem abbahagyhatod,,de inkabb kerdezd a dokit ("kezeloorvosat es gyogyszereszet.."Kép)
saci

Saci
Rosszul számoltad a napokat?
De spontán nem jöhetett össze? Vannak még csodák!
gtünde

tundi..
haat, ugy, hogy megrepedt a tuszo. ugye a sok gyogszertol barnaztam es nem tudtam, hogy hogy szamoljam a mensit,,nekem inkabb kesobb mint felidoben reped meg. Szoval lehet, hogy a barnazast is mar 1 cn napnak kellett volna szamolnom.
mindegy,,magamat sem ertem,,de valahogy megkonnyebbultem. igy legalabb bulizhatok es nem kell varakozni,,ami nekem nem az erossegem...KépKép
majd dec. ben....
saci

Tundi Kép ja , spontan meg lehet. Amiota nem "kell" akcioznunk, mert elvileg a pozitiv pct miatt amugy sem igen lehetek (egyes velemeny szerint ) terhes,,azota allandoan akciozunk.
lehet, hogy bejon? ha meg nem,,akkor "csak" az elvezet miatt sem rossz KépKép
saci

Saci
Spontán nem jöhetett össze? De mikor repedt meg? Még lehet, hogy elkaphatták volnaKép
gtünde

Saci
Na és ha pozitív a PCT? Tudod, a kivételek erősítik a szabálytKép Én azért még szorítok neked!
gtünde

Saci ez érdekes, de azért még akciózatok tüszőrepi után 1-2 nappal még esélyes lehet a dologKép
Én úgy tudom hogy a barnázás nem számit bele a mensibe

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci
Ha meg Babcsibe "példáját követed", akkor két peteérésed is lehetKép Nem kell még visszamenned vmikor UH-ra, úgy 20. nap környékén? És látta, hogy megrepedt vagy semmi tüszőt nem látott?
gtünde

SaciKép
Sajna, pedig a nov.hó a miénk!!!
De még hátha?!

manda

Szilvanyuuuuu!!!!
Merre jársz??? Már tűkön ülök és az tudod, milyen kényelmetlenKép
gtünde

Manda
Tunde
Barbi
KépKépKép
koszike,,,ja - lehetnek csodak Kép
saci

Persze SaciKép
Te a pozitivitás mintaképe!!!!Kép (jó értelemben írtam)

manda

Manda Kép
hohoohoh
saci

Sziasztok!
Csak gyorsan bekkunkntok,majd még visszaolvasok!
Most jövök a dokitól
Minden problémám okozója a prolaktinom.Van tőle másodlagos PCO-m Kép
Most kaptam Bromocriptint,2 hónap múlva labor controll.Köv. ciklustól UH-s nézelődés peteügyben. Kép
Azt mondta kb. 2-3 hónap,és megoldódik a probléma.Bár úgy lenne!!Annyit talán még tudok várni.
Most a hőmérőzésnek sincs értelme,de én azért mérek sztem(tudjátok a függőség,az függőség) KépKépKép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

OKriszta
Végre akkor tisztázódott mi gond. Üdv a bromot- szedők táborábanKép Lehet, hogy a bromo-szedéssel együttjár a hőmérőzés-fügőség?Kép
gtünde

Sziasztok!
Saci, talán meglesz a baba otthon is!

Ma továbbra is vacak napom van...
Szilva, hozod a kölyköket?

Most azt érzem, nem baj, hogy kicsit várni kell, ott fúrja egymást a két gyerekünk ahol tudjaKép Én meg alig élek már olyan fáradt vagyokKép

Kép
Kép
Kép
amica

SaciKép
Hát ez nem semmi, de sebaj, jó lesz az a bébi decemberben is Kép, hacsak nem ügyeskedett valamelyik katona a PCT ellenére Kép

BahikaKép
Az utro és a duphaston kitolhatja a mensit, de mindenkire másképp hat. Megjön mellette is, csak esetleg késöbb és nehezen (barnázás, pecsételés), csak akkor nem jön meg mellette, ha terhes vagy.
Szóval szerintem nagy bajt nem csináltál azzal, hogy abbahagytad, ha terhes vagy, akkor továbbra is barnázni fogsz csak jobban, ha nem akkor meg fog jönni, de ez mág 2-3 nap is lehet.

MandaKép
Remélem pihizel és melengeted a kis babókákat. Nagyon drukkolok nektek Kép

(G)TündeKép
Basszus megértelek, én is utálom az ilyet. Mi az hogy a rendőrség nem tud semmit tenni. És az, hogy este 10 után törvényileg nem szabad zajongani az utcán, az nem érdekli őket?

Tündi(30)
Már hogy vennélek ki a táblából? Nem baj ha ritkán jössz, én azért szeretlek és úgyis figyellek a másik toipkban is, csak most elbambultam és nem javítottam át a cn.
Jössz ha tudsz, szerintem ritkán is örülünk neked.

Tiza Kép
Nem megy ám olyan könnyen az elfelejtés Kép
Mikorra ütemeztétek be az átjárhatóságit?

KriszKép
Ez tök jó, amit írtál, szeressétek is egymást minden nap Kép
Nálunk ugye a sok androlgiai vizsgálat miatt és a lombik alatt nem is lehetett. Ez az év nagyon gázos volt szex ügyileg. Úgyhogy ideje a bébinek, mert ennyi önmegtartóztatás már sok! Ne tudjátok meg milyen disznókat álmodtam már néha Kép

wish

Szia AmicaKép
Fel a fejjel, küldök sok energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Szia WishKép
Köszi a drukkot, eddig remélem minden rendben!!!
Te hogy vagy?

manda

Wish Kép de jo, hogy jottel. koszi a biztatast.
remelem itt maradsz velunk, hogy drukkolhassunk neked is. mikor mesz a Szabolcsba a kivizsgalasra?

Okr Kép mennyi bromot szedsz? napi 1 ? vagy napi fel ?
nekem is hasonlo a problemam,,allitolag a bromo jol leviszi a prolk.-t, csak ne hagyd abba, mert akkor a duplajara no !

Amica Kép koszi. es haat gondolom nem unatkozol a 2 gyerek mellett..Lehet, hogy meg jol jon ez a kis szunet a 3. bebi elott..
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?