A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andi
Jó az a lengőfotel!Hintázni is lehet benne?

Babcsi
Nekem eddig 12 mm-nél még nagyobb tüszőm nem is volt.
Ha megreped,azt onnan látják,hogy bevérzik a helye,és folyadék kerül a Duglas-üregbe.
Úgyhogy ,bizt megrepedt!Persze repizhet még másik is!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti ,igen lehet hintázni benne...Natit sokszor altattam abban,vagy szoptattam (ölemben feküdt stb.).

Ja és az 5.terhességemnél,első béb 6.héten,második béb a 11.hét végén lett angyi!
kandi72
Budapest III. kerület

Andi
Ez neked nagyon nehéz időszak lehetett!!
Én azt mondom inkább ne is sikerüljön,minthogy elmejen.Kép
Így is csupa kudarc minden mensi,de elveszíteni pár hetesen még szörnyűbb!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Nagyon jóóóóóóóóóóó!!!!!!!Kép
Hol lehet ilyet beszerezni?Esetleg a férjed csinálta?

KépKép

KépKép
okr

Okr Én meg olyan csajszit szeretnék még....mint a kis Ada! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Ezt sajna nem Õ csinálta...ez rattan...vagy ,hogy az istenbe kell írni!Férjem butorokat készített egy ismerősnek és a felesége ilyen boltban dolgozott,így van egy pár ilyen butorunk.Amíg csak egy-két dolog volt rattanból...nem tetszett,de most már szeretem,és tetőtérhez illik is...szerintem! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Andi
Lesz is ,még cukibb is mint Ada,mert ő a tiéd lesz!Meglásd hamarosan ringatod a kislányodat a fotelban!Kép
Hihetsz nekem,mindig jók a megérzéseim!Pl. Azt is tudtam,hogy kislányom lesz ,az első perctől fogva.

Egy érdekes sztoricska,röviden leírom:
A 12 hetes UH-n mondta a dokim,ő úgy látja kislány lesz.Én meg mondom,tuti az lesz,mert álmodtam,hogy kibontom a pelust,és kislány.
Na mindkettőnket jól kinevettek a szonográfusok,hogy abból a pirinyó emberkezdeményből ilyet leszűrni!!Az én álmomat kb olyan hitelesnek vették,mint az Dokim állítását.
Hát kislány lett!!!!

KépKép

KépKép
okr

Én is szeretem a rattan bútorokat.KépKár,hogy nagyon drágák!Kép

Na én azt hiszem lelépek.A gyerek percenként sír.talán,ha melléfekszem megnyugszik(vagy nem )
reggel 6-tól ébren vagyok,és már nem nagyon bírom a strapát.
Kép
Pusszantás!!!!
Holnap jövök!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Bizti megérzi az ember,vagy az álom,az a valóság?????Kép
Én mindig,csak lányos anyának tudtam elképzelni magamat!ill. kislányt szerettem volna!-és a férjem mindig mondta,hogy tuti kettő fia lesz...na abból egy már jövőhéten 7éves lesz!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Neked is szép álmokat!
Én 5-kor ébredek ismét...vagyis remélem nem alszok el!
Na puszaKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
19 év!!! Gratula!!! És még párszor ennyit kívánok boldogságban! Ennyi angyalkát!!! Mi volt a baj?
Okr
Köszi a pletyót. Kép
Tünde
Éljen a 9 év!!! Nálunk is annyi. De mi se az általánosban jöttünk össze....egyszerűen így alakult...de életünk legnagyobb és legjobb döntése volt, hogy elkezdődött köztünk vmi.

Jó éjt mindenkinek! Mennem kell. Holnap csak este jövök, mert továbbképzésre megyek.
Pusz

Kép
vizkriszisback

jó reggelt
VIZKRISZTI
dehogy sértődtem meg csak azért gondoltam hogy nálatok még hevesen megy a dolog amit végül írtál.19 hónap?hát akkor még én is napjában 3 x is ...mi már 11 éve.és imádom kívánom nincs semmi baj.a legjobb ember a világon.és az ágyban...Képna téma lezárva nem pletyizek.ja meg mivan tanitványod?az meg pláne tök izgi.KépKépKép
gilingalang

babcsi tündi mizu van most már itt vagyok csak kicsit kodórogtam.nekem ma 11cn.már izgulok.36,5.és nem kaptam ilyen LH bigyót vettem helyette pg53.az milyen szerintetek?valaki próbálta?Kép
gilingalang

SZILVA
drukkolok holnapra de a dokik néha olyan hülyék hangosan gondolkodnak.lehet csak nem jól lát a maki dokid.szóval nyugi ,előre ne idegeld magad.Kép
gilingalang

KANDI
nekem is három angyalka volt.de van a 13 é kislányom akit imádok.megtudlak érteni.és 19 év.gratula.
gilingalang

Szilva, gondolok rátok nagyon sokat, holnap biztos minden rendben lesz, szoritunk nektek mindannyianKép

Noémi veled mi újság, nem ma mész UH-ra ,lesznek nagy tüszők úgye?

Manda neked megy a szokászos babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva
Csak most olvasom, mennyire nehéz most neked... Nagyon-nagyon drukkolok, hogy a pici baba rendesen megkapaszkodjon és meginduljon a fejlődés!!!! Egyél sok vitamint, és ne add fel!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!
Megjöttem az UH-ról. Endometrium:6 mm - kérdeztem, nem kevés-e, azt mondták azt nem nézik. Bal oldalon 2 db 18 mm-es, jobb oldalon 1 db 30 mm-es. Nem nagy ez kicsit? Remélem nem lesz belőle ciszta. Habár tüszőrepi szurit megkaptam, remélem az is megreped. Holnap fél 11-re megyek inszemre.
gtünde

Szilvanyu
Nagyon-nagyon szorítok neked ezerrel, hogy jobb híreket kapj szombaton!! Küldök sok ölelést és puszit!! Még ne add fel!!

Manda
Babatapi-hegyek mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
gtünde

Tündi Képszépek a tüszőid, nem akarlak megijeszteni de 28mm felett már cisztának számít nekem pont múltkor mondta a doki ugyan ekkor a volt! A másik kettő nagyon igéretesen hangzik!

Szerintettek nem baj hogy még mindig vérzek, ma lesz az ötödik napja hogy szúrom magam ( 6cn vagyok), ha még hétfőn is meg lesz az UH akkor elmaradhat az inszem?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Ja, és rákérdeztem, 2 héttel az inszem után érdemes HCG-t nézetni. Én kénytelen leszek előbb nézetni, mert az pont szombatra fog esni. Az Utro-ra meg azt mondta az asszisztensnő, hogy ha abbahagytam és megjött, akkor amúgy is megjött volna. Terhesség esetén viszont folytatni kell az utro-zást.
gtünde

Barbi
Hát én is arra gondoltam, hogy ciszta, de nem mondott rá semmit a doki. Gondolom a repi meg talán megrepeszti. Szép-szép a 18 mm, de nekem eddig mindig 20-23 körül voltak. Kezdek elromlaniKép
Szerintem hívd fel a dokit és kérdezd meg.
gtünde

Tündi én is erre gondoltam, du. felhívom talán addigra nem lesz annyi betege.De szerinted se jó igaz?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Sajnos nem tudom. Miért szúrod magad? Pé-hez?
gtünde

Tündi igen, hogy legyen tüszőm.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Mindenképp beszéld meg a dokival. A 6. cn-on vagy? Akkor szerintem lehet, hogy elnyúlik a menzid. Persze attól is függ, mennyire vérzel.
Közben utána néztem, mi a ciszta. De csak akkor műtik, ha több hónapja megvan és 5 cm-nél nagyobb. Remélem, nekem megreped.
gtünde

Wish Kép kosz a kepet, nagyon profin nez ki...Milyen gyakran hasznalod ? es akkor mennyit?

Kandi Kép 19 EV !! a sok ! Kép Le a kalappal ...

Babcsi Kép irtam tegnap,,az van, hogy lekestem a "lovest", mert az uh-n kideult, hogy megrepedt a tuszo. Kép. majd dec. ben megyek. addig akciozunk otthon. Kép

olvasok vissza, de sokat irtatok...
saci

Tunde Kép
Noi Kép mikor lesz az inszemetek?
saci

Sziasztok Csajok!Kép

OKrisztaKép
Csak akkor maradok táppénzen, ha terhes leszek, hanem, megyek dolgozni és a köv. hóban újabb fagyis lombik.

TüncsibeKép
Szerintem is szépek a tüszőid, mnyh. meg még nöhet. Köszi a babatapit!

BarbiKép
Neked is köszi, küldöm a tüszőnövesztőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++

manda

KandiKép
Nagyon szép a kisfiad!!!!
Jól néz ki az a függő is!

manda

BabcsiKép
Jól vagyok, csak már várom a jövő hét végét!

manda

TüncsibeKép
Hajrá a holnapi inszemhez, sok-sok drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++

manda

Saci Kép
Most bevezetésben vagyok, mert a lombik semmittevés alatt kicsit kiestem a formából. De egyébként egy héten minimum 4x, de van hogy mindennap és kb 30-40 perc, ami 5-6 kilométernek felel meg. És persze közben figyelek, hogy a pulzusom ne ugorjon meg túlságosan Kép
Ha nagyon belejövök, akkor reggel és este is szeretném lenyomni ezt a mennyiséget, de ezt majd még meglátom.
Fitt kismami szeretnék lenni Kép

wish

Kép
Kép

wish

OFF
Wish Kép ugyi vagy,,De tudod, hogy 45 percen tul erdemes sportolni, mert addigra "bemelegszik" a szervezeted,,es a jotekony hatasa utana kezdodik. Igyal kozben kis kortyokban vizet, hogy a vered ne surosodjon...bla bla (fontos!). Ha folmegy a pulzosod, akkor gyalogoljal lassabban, akkor mar ugyanannyi zsirt eget a szervezet.
ON

Tundi Kép most latom, hogy 18 mm tuszo ! nem rossz az ! gondolj arra, hogy en hogy orulnek ebben a honapban egy 18 mm esnek Kép. bocs,,lehet ,hogy mar irtad...de mikor mesz inszemre? nem ma?
saci

Saci
Holnap fél 11-re visszük a kiskatonákat, aztán gondolom kb. fél óra múlva lesz az inszem.
gtünde

SziasztokKép)
Hú el vagyok havazva annyit kellett olvasnom, de azért sikerültKép

SzilvaKép
Nyugyi nyugi figyeld meg holnap jó híreket fogsz kanpni!!!Nem szabad izgulni!!

El akartam mesélni neketk, hogy voltam most dokinálKép 14. napon vagyok és van 3 nagyon szép 1 db 25mm és2db 23mm.. én is alig hittem elKép mondta hogy nagyon jól reagáltam cl-re...mondtam hogy ez nem csoda, mert olyan adagot írt fel. Apával megbeszéltük jól elkapjuk egymástKép
TüncsibeKép
nagyon szoritok holnap!!
MandaKép
kitartás, mindjárt itt a jövő hét és akkor majd tuti madarat lehet majd fogatni veled! addig is pihi!!Kép
pbj12

Tunde Kép nagyon drukkolok. Ha mar nekem nem,,remelem neked tutira a nov. lesz a nyero honap. !!!
Ugyesen ! KépKép++++++++++

Szilva Kép hogy vagy ???? nagyon aggodom, de remelem rendben lesz minden. mit erzel ??? Kitartas, es ne add fel ! ++++++++++++++++++KépKép

Noi Kép neked mikor van az inszem?

Babcsi Kép hogy allnak a tuszoid? hod? gorbeed? epitkezes ?

Manda Kép megy a pihenes ?

Barbi Kép sajnos nem ertek a szurikhoz + hatasahoz..remelem vki okos valaszol.
saci

Pbj Kép ezek aztan a meretek ! gratula ..csak igy tovabb
saci

Saci Kép
Én fél óráról tudtam azért csináltam 40 percig. De majd megemelem az edzésadagot Kép

PjbKép
Ez nem semmi, reméljük Apa belead majd mindent és két hét múlva már a zebrádnak örülhetünk.

SzilvaKép
Hogy vagy drága? Gondolom, nagyon le vagy törve, azért nem jelentkezel. Nagyon sokat gondolok rád és drukkolok, hogy az egy picikével ne legyen semmi baj.

wish

igen SaciKép

SzilvanyuKép
Ne izgulj, csak nyugi, holnap minden kiderülKép
Én is drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

JuditKép
Szépek nagyon a tüszőid, hajrá, mindent bele!!!!!!!!!!

manda

Az előbb láttam a másikban, már hallotam erről, de döbbenetes! Mi lesz a fiainkkal, ha férjeket is lenulláztuk...Kép

"A Wellnes magazinban olvastam a meddőségről, és Czeizel nyilatkozta, hogy nagyon sokat esett a spermaszám, míg 20(?) évvel ezelőtt 80M volt a határ, ma 20M. És ennek egyik oka a fogamzásgátló tabletta. Mivel a vizelettel kiürül, és így bekerül a szennyvízbe. A tisztítók a hormonoktól nem tudják megszűrni, így bekerül az ívóvízbe, így aférfiak szervezetébe..."

Nem olvastam vissza, csak bekukkantottam, mennem kell,üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

Wish - irtam privibe...

Amica Kép szornyu..ezert nem szabad csapvizet inni...en csak azt tudtam,hogy a noket teszi meddove , a ffiak spermaszamarol nem hallotam
saci

Bár én soha nem szedtem bogyót.
Most sem akar rávinni a lélek...

Kép
Kép
Kép
amica

Sackó!
És mi van a bolti vizekkel, ti azt isztok?
De kérdezhetném, mivel főzzünk és egyebek....brrrrrr

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Tegnap minden rendben volt a műtét előtti vizsgálaton, úgyhogy már tuti a lapar és társai. Jövő héten csüt. megyek be a H-ba, aznap műtételőkészítés, másnap műtét, és szombaton mehetek haza.
Hát mit mondjak, annyira fosok hogy el sem tudom mondani. Tudom nem nagy dolog, de mégis tiszta para vagyok Kép Asszem az eredménytől félek leginkább.

Druszám
Köszi!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül írok, de van egy nagyon tanulságos történetem, amit most elsősorban Szilva figyelmébe ajánlok!

A férjem exfeleségével történt a következő: 6 év próbálkozás után (a második férjével), spontán ikerterhesség, hatalmas öröm. 7. héten minden rendben az UH-on, 9. héten elhalt az egyik baba, de a másiknak semmi baja. Azért egy hét múlva nézik mégegyszer, biztos, ami biztos. 10. hét, nem él egyik sem, (péntek) hétfőn befejezik. Anyuka egész hétvégén érzi, hogy ő márpedig terhes, továbbra is produkálja a létező összes tünetet. Hétfőn a műtét előtt szó szerint kihisztizik még egy UH-ot, ahol kiderül, hogy mégis él az egyik baba. Annyira ideges, hogy úgy dönt, keres egy másik kórházat, másik orvost. Elmegy az első vizsgálatra, direkt nem mond semmit, erre az UH-os közli vele, hogy "Anyuka, ugye tudja, hogy kettő van???" Már túl vannak a félidőn, minden a legnagyobb rendben. Azt hiszem, no comment...
Én sajnos tudom, milyen érzés elveszíteni egy magzatot, azt is, hogy rengeteg terhesség így végződik, de van ilyen is, és nagyon elgondolkodtató.

Sziasztok

Bea
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?