A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kandi
És milyen e-mail címmel vagytok fent? Vagy inkább ne zavarjak? Ott tudnánk priviben beszélni.
gtünde

Most férjem és Nati fog játszani!-ha utána ide férek....jövök!Bár Duum-al játszanak,lesz vagy 1 óra!Mail-ben elküldöm a címemet,de ma szerintem már nem tudunk beszélni!
Szép estét!
Pusza!
kandi72
Budapest III. kerület

Semmi gond. Akkor majd valamelyik nap megcsináljuk az összekapcsolódástKép
gtünde

Jó éjt!!
gtünde

Sziasztok!

TüncsibeKép
Mikor gratulálhatunk?
Ügyes voltam, nem semmi a szóbeli eredményed, biztos sikerült az írásbelid is!!!

KandiKép
Köszi!!! Remélem egyszer nekünk is lesz bébink, még ha egy is, akkor is, csak legyen egy baba.
Bár azt mondtam a Karcsinak, ha nem lesz, akkor az összes pénzünket arra költjük majd, hogy járjuk az országot és a világot.

BabcsiKép
Köszi a drukkot, reméljük a köv. sikerül majdKép

AmicaKép
Várom a nyomi kosaras csajszit, küld csak!!!

NoémiKép
Hogy vagy? Mikor lesz eredményhiredetésed? Küldök babatapit: babatapi, babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,babatapi,babatapi

WishKép
Neked is köszi!!!

Ha valakit érdekel, mi is tudunk Messengerezni.

manda

Sziasztok!
Tüncs, drukkoltam.
KAndi, csaÓ!
Többiek, mwgint rohanokKép

Manda még nem ért ide, csüt-re kellett volna, lehet, hogy hallgatott rám, ide nem is jön csak hozzád? De a múltkor is ezt csinálta velem a nyomi kosaras.

Kép
Kép
Kép
amica

Kandi Kép válaszoltam Kép
De jó, hogy jöttél! Van itt még valaki egyáltalán?

Amica Kép te is késői bagoly vagy? Gondolom Manda helyett Pirikét akartál írni KépKépKépKép

Tüncsibe Kép én elnéztem az írásokat rendesen. Furcsa is volt, hogy vasárnap nyelvvizsga.
Szóval, nagy-nagy gratula a szóbelihez! Már fél siker! Nagyon ügyi vagy! Hó végén meg megtetézed egy zebracsíkossal, jó? Remélem nem nagyon izgultál, az idegeskedés nem tesz jót. A vizsgadrukk azért kicsit belefért Kép.

Manda Kép nagyon köszönöm a babatapikat, remélem használnak. 25-én viszek HCG-s vizeletet Kép. Annyira sajnálom, hogy nem sikerült a beültetés most nektek. De biztos, hogy nem tudjátok körbeutazni a földet, mert minden fillért a gyerkőcökre fogjátok költeni inkább helyette. Persze, csak ha éppen nem aktívan dolgoztok a pénzért Kép munkahelyen, hanem valami másképp Kép.
Mert akkor jut is, marad is KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Na, azt hiszem megint lekéstam a csevejt Kép
Vendég

TüncsikeKép
Ilyen korán 27.1 az nagyon szupi. Nekem is állandóan wc-re kell mennem ha izgulokKép de ez sokaknál így van. A ma reggeli hőm 37.1 volt, bár ez 8:30-kor volt és ált. 7 -7:30 köröl szoktam mérni. A fertiéity most 17-re tette a pé-met. Mondjuk + LH tesztem nem volt csak 17 körül volt erős a csíik. Hát majd meglátjuk, hétfőn kéne megint a dokit hívjam, hogy mi van az UH-valKép
Egyébként, hogy vagy? Van valami tünetjellegűd?Kép

AmicaKép
Köszi a köszöntést ma pl. ünnepeljük nov. 12-ét.Kép

BarbiKép
Mennek a drukkok hétfőre!!!!!!!!!

GilingKép
Tündi kiderítette, hogy te vagy a másik névnapos!! Boldog Névnapot!!!!

Mindenkinek jóéjt és csíkos álmokat!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Elfelejtettem gratulálni a szóbelihez!!!! Nagy-hnagy gratula!!!!!!!!!!!!!! Biztos jól sikerül az írásbeli is!!!!
mennek a babatapik:babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatap i,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,Kép

NoéKép
én is küldök sok babatapit: babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapiKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsika Kép köszönöm szépen!
Elteszem őket Kép.
Viszontküldök én is, az sosem árt Kép
babatapi, babatapi, babatapi,babatapi,babatapi, babatapi,babatapi, babatapi, babatapi
Vendég

Szia Noémi!
Csak bekukkantottam, csevejre már alkalmatlan vagyokKép
De hcgnövekedj,
hcgnövekedj,
hcgnövekedj,
hcgnövekedj,
hcgnövekedj!!!!!

MAndának küldöm a pirimet, de se itt, se ottKép

Babcsi, mi ma egész nap ünneoeltünk, hihihi, anyukám ma 65 évesKép

Kép
Kép
Kép
amica

Noi
Megkaptam a mailt,és szerintem megyek Kép!

Tündi-B
Holnap kapcsolodjunk össze,oksika...ha neten leszek-kereslek!Kép-és a képek?Halacskákat akarok látni!Kép

Amica!
Kosaras vagy kosár nélküli kéne?Nyomi vagy egészséges?Lehet,hogy rosszul kérted,hogy látogasson meg,és elkerül bosszúból vagy másfél évig!Kép
Babcsi!
Még mindig nem vettél egy Uh-gépet?Mondtam ,hogy be kéne szerezned...Kép
Na jó éjt!
Megyek fürcsizni!
Ma már nem jövök!
puszaKépAndi
kandi72
Budapest III. kerület

Na Csajszik felébredtem és nem tudok visszaaludniKép

Noé, Babcsi, Manda, Amica
Köszi a gratulációkat!Kép Meg a babatapikat. Utóbbit küldöm mindenkinek viszont!! Akinek most nem kell, az rakja el köv. hóra!

Babcsibe
Tünetem nincs. Én ilyen tünettelen vagyok.Kép Igaz, tegnap fájdogált a pocim, remélem, nem Pirike jelzi jövetelét.

Manda
Milyen e-mail címmel fut a Messengeretek? "Rádcsörgök" szívesen.
gtünde

köszönöm a névnapi köszöntést aranyosak vagytok.
mi a helyzet?mostanában nem voltam annyit itt.
BABCSI
nemtom hogy rakjam fel a hőm lehet írtad már de nemtaláltam mert az elözményeket nem mutatta a gépem.hogy kell?az a fertilyti vagy mi?
gilingalang

Szia Giling!

A hődet a www.fertilityfriend.com nevezetű oldalon tudod regisztrálás után vezetni. Angol nyelvtudás szükséges. Ha nem tudsz angolul, szívesen megcsinálom neked, csak küldd el e-mail-ben a hőadataidat (ciklus első napja mikor volt, az egyes napok hőértékei, mikor mérted stb.). A címem a profilomban olvasható.
gtünde

köszi tündi légyszí te mert nem megy úgy az angol aztán ha látod kiváncsi vagyok a véleményedre nagyon mert a múlt hónapban már a 16 napon 37,2 volt és fenn maradt a mensiig most meg meglátod
köszi
gilingalang

Sziasztok Csajok!

NoéKép
Köszi én is a babatapikat!!Kép reméljük ebben a hónapban mindannyiunknak haszára lesznek!Kép

AmicaKép
Látod, látod! Éreztem én, hogy van mit ünnepelni. Édesanyádnak Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!!!Kép

KandikaKép
Igen, igen, az az UH gép már tényleg nagyon kéne! Én mondtam, hgy kéne rá egy alaptíványt létrehozni!Kép hihihihi...

GilingKép
Kíváncsi vagyok a görbédre! Ne aggódj! egyik hónap sem ugyanolyan mint a másik!

TüncsikeKép
Annál jobb ha nincs tünet! Nem kell feltétlenül rosszui lenniKép
Köszi én is a babatapikat!! Most már hatniuk kéne, ugyi?!

SzilcsibeKép
Sziamia! Mi van veled?

Kép

KépKép
babcsi

szia babcsika
igen de ez olyan furi mikorn a 16 nap körül megnéztem a mikroszkóppal a pg 53 al allor voltam páfrányos még írtam is és most megnéztem más nem fogamzó de a hőm meg a béka feneke allatt vóót
gilingalang

tünde
elküldtem mindig reggel 6.30 kor mérem akkor kelek
gilingalang

Giling
Mindjárt megnézem.
gtünde

Gili
Ma vagy a 20. napon?
gtünde

igen tündi
gilingalang

tündi
lerajzoltam magamnak de jó lenne ha mindenki látná elégfuri
gilingalang

Giling!
Szilva!
Bolgog névnapot!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Megcsináltam neked Excel-ben. Felrakom, hogy Babcsibe kielemezhesseKép
Kép
gtünde

Boldog Névnapot Szilva!Kép
Na és aki még Szilvia itt,csak álnéven.....hihihiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Tündike drága!
Most elmegyünk Nati bulijára és ha hazaértem....kereslek.....4-re meg Noi-hoz megyek!
Na pusza...várj rám...Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi-Baba
De addigra már lehet, hogy elmentem AnyukámhozKép
gtünde

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

na akkor gyorrsan hívj meg a Msn!!!!!!!!!!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

na oksika!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Sokáig nem jelentkeztem, úgy éreztem, hogy nem vagyok igazán ide való, de most szükségem lenne a segítségetekre! 45. napon vagyok, és még nem jött meg (24. naptól voltunk együtt, előtte fogorvos-project volt Kép ). Hajnalban teszteltünk, Medilab-bal nagyon halvány második csík (lehet, hogy rosszul csináltam valamit?), Corax Rapi-preg-gel negatív (állítólag kivonták a forgalomból?). Lehetek-e egyáltalán terhes? Van-e pé ennyi idő után? Kedden tesztelek még egyet! Melyik tesztet ajánljátok? Melyik a legérzékenyebb? Én úgy hallottam, hogy a Qupido az, de hol lehet kapni? Kedden elmegyek a dokihoz, ha negatív, azért, hogy mi van, ha pozitív, akkor meg ...
Puszi
hukmuk

köszi a névnapi köszöntőt mindenkinek
köszi TÜNDI kiváncsi vagyok BABCSI dr nő véleményére
gilingalang

Hukmuk
Szurkolok, hogy pozitív legyen az a másik teszt. Igen, a Qupido a legérzékenyebb. Sajna múlt hónapban nekem is volt egy halvány csíkom, aztán rá három napra totál negatív lettKép Remélem, nálad nem így lesz.
gtünde

Szia
Köszi nagyon ari vagy !
Reélem én is de félek, h ez -
Akkor is , vmi itt nem stimmel!
A 26 naptól fájdogál a pocim, mintha meg akarna jönni!
puszi
hukmuk

Szerintem azért, ha nem jön meg, tesztelj még egyet. Hány napra szokott amúgy megjönni?
gtünde

GilingKép
Na szóvalKép úgy tűik, hogy 36,4-nél volt pé-d. Szerintem tutiKép

HukmukKép
Bizony lehet pé-d még a 35. napon is. Szóval hajráKép Nagyon drukkolok!!! A Corax-ot nem vonták ki a forgalomból csak egy kis időre szüneteltették valami miatt az árusítását. A qupidot én patikában vettem de nem mindenütt lehet kapni. Tüncsike a www.hazipatika.hu-ról szokta rendelni. A vérteszt a legbiztosabb!!!! Mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TüncsikeKép KandikaKép
PusszancsokKép Ezerrel takarítok mert csak most van időm ráKép Azért néha-néha bekukkantok ámKép

Kép

KépKép
babcsi

Névnaposok!!!!
Boldog Névnapot!!!!!KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Hukmuk Kép ha vki megert,,akkor az en vagyo,,a mult honapban amit eloadtam,,az nem volt semmi. REmelem neked be fog jonni a + teszt. Nagyon bizom benne. Kellenek a zebrasok !! Sok sikert es probalj ne agyalni olyan sokat, ha lehet ezt mondani.

Saci, (ugyanaz,,csak ez egy masik gep,,es nem enged a Saci nevvel...)
tsaci

Tundi Kép latom sikerult a szobeli ! de jo !! ugyes vagy !

Babcsi Kép 37,1 es ho,,az nagyon jo,,nem? vagy neked mindig ilyen magasabb?

NoiKép nagyon kuldik a babatapikat a tobbiek. Mikor volt az inszemed? bocs,,nem tudom minden nap nezni az esemenyeket Kép

Giling Kép boldog nevnapot !

Tundi 30 Kép hogy sikerult a mutet? jol vagy ? mit a diagnozis?

Krisz Kép fertozes elmult? remelem gyorsan hatnak a gyogyszerek.

Wish, Manda, Kandi, Amica Kép jo pihit nektek is !

puszi : Ugyanaz a sac.
tsaci

Babcsi,Kép tundi Kép
nektek megvolt mar a vervetel, azota hogy egy ideje szeditek a bromot? nekem ha megjon, utana a 3 cn on kell mennem. Nagyon kivancsi vagyok, hogy mennyire ment le (foleg, hogy csalok Kép - jajjj. es csak negyedet szedek. - sajna a fetol beajultam egy ido utan.)...
Ki van olyan terhes anyuka aki szedett bromot es a 12 hetig szedte? nem veszelyes akkor hogy visszaugrik a prolaktin es elmegy a baba? vagy hogy kell ezt csinalni? koszi, ha vki olvassa..

Saci
tsaci

SaciKép
Én napi 1/2 bromot szedek este és igen volt vérvételem és minden o.k. a priolaktinommal. A 37.1-es hő jó, persze ha tényleg volt pé-mKépMár második hónapja, hogy felmegy 37 fölé is, bár ez nem jelent semmit, mert az a lényeg, hogy felmenjen 4 fokot és fent is maradjon, az kb. mindegy, hogy honnanKép Érdekes, hogy nekem nem volt + LH tesztem már 2 hónapja csak nagyon erős csík. Azt olvastam, hogy nem mindig lehet elkapni pont azt az időpontot amikor az LH csúcs van és ez ezért lehet de a hő a legbiztosabb, hogy megállapítsd a pé-t.
A dokim a bromóról azt mondta, hogy ha terhes leszek akkor már nem kell szednem mert akkor már nem érdekes, majd utro-t fogok szedni. Én is olvastam, hogy nem szabad gyorsan abbahagyni mert az vetéléshez vezethet úgyhogy lehet, hogy majd csalni fogok és lassan hagyom abbaKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
KIcsit jöttem míg alszanak a kölykök és kipihenem a délelőttöt. Prsze vár a konyhában a romeltakarítás, de reggel óta pörgök ezerrel.
Pircsi még mindig nem jött, a múlt hónapban is ezt játszotta velem!!!!!!!!!!
Babcsi, tegnap már szemeztem valami teszttel a tescoban, de sajnáltam rá a pénzem, megfogadtam, hogy csak egy hét után veszek a kezembe... a múltkor akkor úgyis megjött. Persze már piri tünetek egy hete, nyomi ez a csajszi!

KAndi, Noi, de jó, hogy találkoztok!
Én sajna nagyon messze vagyok tőletek, de jó, hogy van netKép

Sackó, szép vasárnapot!

Kép
Kép
Kép
amica

Saci
KösziKép A Tündiről olvashatsz a Babaprojectes topikban. Ott leírta Timika, mi lett az eredmény.
Nekem azóta nem volt vérvételem, de úgyis, ha megmarad a baba, akkor megkérdezem a dokit.

Babcsibe
Szerintem az erős csík is csík. Nincs leírva, hogy erősebbnek kell lenni a tesztcsíknál.Kép
Ja, reggeli hőm: 37. Most normál időben mértem.

Amica
Én a Tesco-ban nem láttam sehol tesztetKép Merrefelé van? Gondolom, a pipereosztályon, de azon belül hol?
gtünde

Babcsibe
Itt az én hőgörbémKép
Kép
gtünde

TüncsikeKép
Az csak a terhességi tesztnél van, sajna az LH tesztnél ugyanolyannak vagy erősebbnek kell lennie a csíknak. A mai hőm nekem is 37 voltKép

AmicaKép
hihihi...teszteljünk vagy ne teszteljünk? Hát nehéz kérdésKép...pláne nekemKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Ó, ez gyönyörű görbe!!!! Az én párocskám valamit beállított a gépen és nem tudom elküldeni a görbémet!Kép és ő sem tudja megmondani miértKép

Kép

KépKép
babcsi

Szia Tüncsi!
Most épp a karácsonyi illatszerek miatt az óvszerek mellé pakolták. Nem a betétek mellett sokott lenni.
Én is keresgéltem mire megtaláltam, de tudod nekem is volt halvány csíkom egy hónapja, nem akarok megint a fellegekben járniKép Semmi babás érzésem sincs, csak a szokásos menzi előtti...
3féle volt, de nem jegyeztem meg milyenekKép

Vizkrisz! Nálatok lehetett szerezni gynevacot? Emlékszem írtad már, hogy hamarosan lesz, de ...

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsibe
Először nekem sem ment, de elmentettem jpeg-ként, és akkor sikerült.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?