A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsi Kép
Azt tudom, de szerintem már kifele megy, lassan hozzá is jön az a buz... kiscsaj! Csak bíztatni próbáltam ezzel, mert úgy éreztem hétvégén kicsit elkenődőben volt! Remélem már jobb kedvében van! Ugye Saci Kép
Tényleg, gratulálok a (remélhetőleg) sikeres vizsgához! Ügyi vagy!
Neked mikor nem kell megjönnie?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok!Kép

SzilvaKép
Köszi, hogy így izgultál miattam, nagyon jól esik.
Még egyszer nagyon boldog névnapot és csupa- csupa jót hozzon neked az elkövetkezendő idő!!!
A sok rossznak legyen vége és csak jó érjen Téged!!!Kép

BarbiKép
Remélem minden rendben lesz!!! Küldök babatapit, használd fel majd kellő időben: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi.

NoémiKép
Neked is mennek a babatapik: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi.

SaciKép
Remélem, ma már jobb kedved lesz? Hogy merítsek erőt belőled?!

TüncsibeKép
Mikor is lesz a nagy nap, biztos megírtad már, de nem emlékszem?

manda

Gyugyi Kép
Ezek szerint tanár vagy? Hol tanítassz, és mit?
Jó munkát!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Köszi a jókívánságot, remélem be fog jönni. Azzal vígasztalom magam, hogy azért szerencse is egyben, hogy terhes maradtam, talán ez azt jelzi, hogy sikerülhet...
Dolgozol már?

Kép
Kép
szilva069

WishKép
Úgy néz ki ma vagyok az 1.cn.-on, javítsd majd ki a táblában!
Köszi!
Csak nem Czeizelnél voltatok?

Köszi a csajok, hogy küldtétek Pirikét.Kép

Megint úgy jönnek ki a napok, hogy hétvégére esik a 12.nap, de most úgy néz ki, hogy szombatra.
Persze, ha a mai nap az első.
Szerintetek menjek pénteken a 11.cn.-on, vagy hétfőn a 14.cn.-on?

manda

Szilva, Manda
Ha péntekig Piri nem néz be, akkor asszem aznap megyek vérvételre. Akkor leszek a 26. napon. Szerintetek nem lesz az korán?
gtünde

Manda Kép
De jó neked, hogy már el is kaphattad Pirikét! Én pénteken mennék!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Persze, ez azt jelenti, hogy terhes tudsz lenni és ez nagyon jó!!!!
Majd szerdán megyek dolgozni, mert holnap előadásra mék. Ma reggel felkeltem, felöltöztem, hogy indulok az előadásra, amikor felötlött bennem, nem holnap lesz. Még jó, hogy megnéztem, jól jártam volna, ha oda megyek az terembe és nem lesz ott senki.
Úgy döntöttem, akkor szerdára íratom ki magam, majd megyek most nemsokára a nővédelmibe a táppénzt intézni.

manda

Tüncsi Kép
Én a helyedben várnék hétfőig. A lombik után is 14. napon hívtak be vérvételre! Ha ott a babuci, akkor azon a 3 napon már nem múlhat!

Kép
Kép
szilva069

TüncsibeKép
Nem tudom, hogy szokott lenni a ciklusod, hány napos?
Kb. két hete lesz már pénteken nem? Én a 11.napon voltam transzfert követően, ha már túl leszel azon, akkor biztos jó lesz a péntek.

SzilvaKép
Jó, hogy itt a Pirike, de a hasfájást nem kívántam hozzá, de már beszedtem egy algopyrint (ha rosszul írtam a nevét, sorry) és remélem 1-2 óra és hat.
Bár holnapra vártam, mert az éves horoszkópom szerint az lesz életem legrosszabb napja. Vagy az előadás lesz annyira rosszKép

manda

Szilva
Ez mind igaz, csak vasárnap elfogy az utrom. Igaz, azt felirathatok eredmény nélkül is.
gtünde

SzilvaKép
A 14 napot nem a punkciótól számoltad?

TüncsibeKép
Jó a hétfő is, akkor már biztosabb és magasabb is lesz a HCG szintje.

manda

Manda
Hát elég változó volt mostanában a hossza. Múlt hónapban 29 napos volt, előtte 27, azelőtt meg 24.
Az asszisztens csajszi az inszem utáni 14. napot mondta, de az pont szombat. Ezért gondoltam a péntekre.
gtünde

TüncsibeKép
Hát akkor nem tudom, mind a kettő nap jó lehet?
Ha nagyon izgulsz, menj vissza pénteken és akkor már hétvégére tudod az eredményt.

Lelépek, elballagok a nővédelmibe, ha visszaértem, majd még benézek.

Pusszancs!!!

manda

Manda Kép
Punkciótól számoltam, mert hát az inszem is onnan kezdődik!

Tüncsi Kép
Vasárnap már nem is tudsz kúpozni?

Kép
Kép
szilva069

szilva neked is minden jót és mielöbbi babát.látom jól vagy örülök.
GILI
gilingalang

AMICA
csajok
remélem attól feszül.néha émelygek de arra nem adok azt már megszívtam sokszor
gilingalang

Gili Kép
Köszi, a babát viszont kívánom! Nem hagyom, hogy depis legyek. Mire lenne az jó?!

Kép
Kép
szilva069

Gili Kép
Miért nem tesztelsz? Még korán van?

Kép
Kép
szilva069

MandaKép láttom nagy hatással volt rád a horoszkópomKép

Szilva, nekem is azt mondták hogy a sok rosszba van valami jó, teherbe tudok esni ennek örülni kell még akkor is ha szomorúan végződik, a következő terhesség hammar fog jönniKép

Lassan elindulok a BMC-be, párom már leadta a gyerkőcőketKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Jó utat, és sikeres inszemet kívánok Kép
Úgy hiányzik a BMC, 1 hete nem voltam!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Vasárnapra még van. Hétfőre nincs már.
gtünde

Gyugyi
Most látom, hogy győri vagyKép Párom most ott dolgozik.
gtünde

Tüncsi Kép
Te döntessz, de szerintem próbáld meg kivárni a hétfőt, az biztosabb lesz! Hétfőn pedig már tudsz reggel feliratni!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
OkéKép Megpróbálom.
gtünde

Tüncsibe Kép
Látom nagyon be vagy zsongva, de megértelek!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Inkább félek, hogy megint nem sikerült és szeretnék minél előbb biztosat tudni.
gtünde

szilva 21cn vagyok
gilingalang

Tüncsibaba Kép
Hát én ezt is értem Kép
De most még inkább legyél pozi. küldök neked kitartást, és sok-sok türelmet ! +++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

ha most tesztelnék ....nem akarom elvenni a helyet a főtesztelősünktőlKépKépKép
gilingalang

Gili Kép
Akkor még ne tesztelj! Drukkolok, hogy a jelek AZT jelentsék!

Kép
Kép
szilva069

Gili Kép
Hát igen, Babcsi drága biztosan megbántódna Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva
KösziKép És tényleg megpróbálok hétfőig kitartani.
gtünde

köszi
ami még furi hogy sok lett a folyásom ez is jel?
gilingalang

Gili Kép
Hát azt nem tudom? Vegyük annak! A héten talán kiderül...

Kép
Kép
szilva069

Lányok Kép
Ti tudtok olyan esetről, akinek fagyibabákból lett babája? Kíváncsi lennék, hogy milyen a statisztika a fagyibabáknál.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok,
Olyan sokat kellett visszaolvasnom hogy csak HúúúúKép
WishKép
Köszi a TopiK címet a KaáilirólKép, Te is oda jársz?

Mire végigolvastam a 3 nap termését, mer összekeveredtem, hogy Ki-Kik izgulnak már a teszetelés miatt, küldök nekik-nektek mind babatapi sokaságot!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Ma vagyok a 23. napon, de a cicim úgy fáj már 2 napja, hogy nem bírok hason aludni....jöhetne már az a piri...Kép ha a doki úgy is azt mondta csütörtökön, hogy nem volt pé-em, de ezt szerintetetk 100% ra meg lehet állapítani?
pbj12

Szilva,
boldog névnapot. Kép

Manda,
sajnálom, hogy így alakult. Kép
potter_76

Kandi72, Tsaci!
Köszönöm, a bíztató szavakat!
Holnap tesztelek!
Szerintem - at !aZTÁN DU IRÁNY A DOKI!
hA NEM OLYAN LESZ MINT ÉN ELKÉPZELEM OTTHAGYOM!
Előtte milyen vizsgálatokra kell sztámítanom?
Kérlek írjatok, nekem mindenre fel kell készülnöm lelkileg és , több idő mint másoknak!
hukmuk

Gtunde!
Kérdezek egy irtó béna bolgot, bíztos tudnom kéne:
Az h halvány 2. csík és utána - azt jelenti, h volt baba, csak nem maradt meg?
Bocsi az idióta kérdésért.
puszka
Mindenkinek ezer drukk és jó lenne ha vki bezebrásodna már és erőt adna a többieknek!
hukmuk

Manda

Nagyon sajnálomKépÉN bízom benne decemberben sikerül!!!!!!!!!!

Mindenkinek sok drukk megy,a mielőbbi babásodáshoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépSOK ILYET KÍVÁNOK NEKTEK

KépKép

KépKép
okr

GilingKép

Te is ÖTYE vagy? Hány éves vagy?Kép

a sok váladék és a pocifeszülés is jó jel!

ez bemásoltam neked a terhesség jeleiről:

A terhességnek vannak gyanújelei, valószínűsítő, továbbá biztos jelei. A gyanújelek azok a szubjektív tünetek és panaszok, amelyek az idegrendszeri változásokkal függnek össze, az egész szervezetet érintik, és akár a nem terhesekben is előfordulhatnak. Ilyen az émelygés, a hányinger, a hányás (ezek korán, már a fogamzás utáni 3-4. héttől tapasztalhatók), a fokozott nyálelválasztás, az ételek megkívánása vagy az azoktól (akár a kedvelt ételektől) való undorodás, a szagérzékenység (például a dohányosok füsttől való undorodása). E tünetek jellemzője az, hogy általában reggel, éhgyomorra következnek be, s gyakran hányás (vomitus matutinus) is követheti őket.
A valószínűségi jelek olyan elváltozások, amelyeknek együttes előfordulása nagy valószínűséggel terhességet jelez, külön-külön azonban terhességen kívül is előfordulhatnak. Ezek a nemi szervek látható, tapintható vagy egyéb módon kimutatható változásai, az emlő változásai és a terhességi reakciók.
Magunk is megvizsgálhatjuk az emlő feszülését, nyomásérzékenységét, növekedését, a mellbimbó és a bimbóudvar pigmentáltságának fokozódását, később azt, hogy jellegzetes váladék (colostrum) préselhető ki az emlőből. Intő jel az esedékes menstruáció elmaradása, bár ennek még számos más oka is lehet (pszichés megterhelés, betegségek, endokrin zavarok, időjárás vagy életmódváltozás).
Az orvos ennél többet is meg tud állapítani: a hüvely szederjes, kékes elváltozása (lividitása), bővebb váladékozás (fluor), a méh (portio uteri) lividitása, felpuhulása, a méhtest (corpus uteri) alakjának, nagyságának, állagának és összehúzódó képességének változása.

JuditKép
A doki mire alapozta, hogy nem volt pé-d? Nem emlékszem méred a hődet? Abból kiderül, hogy volt-e.

TüncsikeKép
Látom rádragadt a tesztelhetnék! Ha én kibírom, hogy várjak te is kibírod, igaz? Pedig én függő vagyok!Kép Ahogy néztem mások görbéit a fertilytiben úgy látom, hogy van akinek kell legalább 2 hét, hogy kimutassa, persze van olyan is akinek már 10 nap is elég.

GyugyiKép
Szerintem is jó, hogy elmész a dokihoz már most, lehet, hogy hormonálisan van valami (mondjuk prolaktin, Tüncsinek és nekem is magas) és akkor bogyóval rendbe lehet hozni, de az is lehet, hogy semmi bajod csak több idő kell. Drukkolok, hogy minden rendben legyen és hamar babásodjál!!!!
Hol tanítasz?

MandaKép
Szerintem menjél pénteken. Ha előbb mész az nem bajKép

SzilcsibeKép
Mégegyszer boldog névnapot!!!!!!! Küldöm pirikét, hogy hamar odaérjen: pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjS zilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez ,pirikemenjSzilcsibéhez,pirikemenjSzilcsibéhez,Kép
Ma 37 a hőm 22.cn. Azon aggódom, hogy tényleg volt-e pé-m. bár úgy tűnik, hogy igen. Ma du. kéne menjek a dokihoz UH-ra de szerintem még mindig nem javították meg. Ez már tiszta röhej, hogy úgy járok UH-ra, hogy rossz a gépKép hihihi....

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Szerintem téged már soha se fognak meg UH-ozni Kép
Végülis én saccolhatok neked pé-t is! Mikorra parancsolod? Én roppant rugalmasan tudok saccolni!
Várom azt a rüheteg kiscsajt!
Fájogat az oldalam, lehet, hogy pé-em van?

Kép
Kép
szilva069

Hukmuk
Szerintem nem volt baba, mert elég korán teszteltem. Először 22. napon, akkor lett egy nagyon halvány csík, viszont a 25-en negatív lett, a 30-on meg is jött.
gtünde

BabcsiKép
Megvizsgált csütörtökön UH-on, akkor voltam a 20.napon és akkor mondta, hogy nem volt pé-em, pedig tökre szép 3 volt(25mm,23mm,23mm), csak hát nem lett belőlük semmi, nem ragált még az szurira semKép És utána megvizsgált csak úgy somán is, és akkor is mondta hogy hát igen sajnos nem volt...Kép
De most már nem vagyok úgy elkeseredve, akkor nagyon el voltam, de 29-én megyünk a Párommal a kaálibaKép azt már várom nagyon!
Hómérőzni nem szoktam...úgyhogy arra sajna nem alapozhatunk.
pbj12

Szilva

En csak annyit tudok, hogy csak 3%-kal kisebb az esély a fagyibabáknál a nemfagyikhoz képest.Ezt jol leírtam...Kép - ez az elmélet.... én ismerek valakit akinek az elso baba nemfagyibol lett, a második fagyibol és elsore és most a harmadikért megy a kuzdés...de azóta lehet hogy már a pociban van.
mili

Mili Kép
Én is csak azt tudom, hogy 3 %-kal kisebb az esélye a fagyibabáknak, de nem ismerek olyat, akinek fagyibabákból van a picurija! Akkor te ezek szerint tudsz róla, hogy van akinek sikerült!
Mi van veled? Mikor dől el, hogy tudtok-e indulni a lombikkal?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Bocsi, az inszemekhez nem értek, nekünk nem lett volna értelme csinálni, mert irtóra kicsi az esélye, hogy azzal babánk legyen.
Az egyik ismerős házaspárnak fagyiból (1.fagyis transzferből) ikreik lettek, most kb.12 hetesek, nem tom pontosan.
És igaza van a Milinek csak picit kisebb az esély a fagyibabáknak a nem fagyisokhoz képest.

TüncsibeKép
Maradj a hétfőnél, az a biztosabb!!! Megy el jó korán és írasd fel az utrot is.

Potter, OKrisztaKép
Köszi csajok!!!

manda

SzilvaKép
Bocsi, az inszemekhez nem értek, nekünk nem lett volna értelme csinálni, mert irtóra kicsi az esélye, hogy azzal babánk legyen.
Az egyik ismerős házaspárnak fagyiból (1.fagyis transzferből) ikreik lettek, most kb.12 hetesek, nem tom pontosan.
És igaza van a Milinek csak picit kisebb az esély a fagyibabáknak a nem fagyisokhoz képest.

TüncsibeKép
Maradj a hétfőnél, az a biztosabb!!! Menj el jó korán és írasd fel az utrot is.

Potter, OKrisztaKép
Köszi csajok!!!

manda

SzilcsibeKép
Igen lehet, hogy pé-d van.Kép Persze te csak este hőmérőzől. Hőmérőzz reggel is!!Kép Nekem jó lenne ha visszamenőleg saccolnál nekem a 17.cn-ra egy pé-tKép

JuditKép
azt nem mondta, hogy mit lát vagy mit nem lát az ultrahangon amiből megállapítja, hogy nem volt pé-d? Tök kíváncsi lenné rá! Szerintem hőmérőzz mert abból tutira meg lehet állapítani, hogy van-e pé.Kép

TüncsikeKép
akkor vársz a teszttel? Komolyan mondom eddig fel sem merült bennem, hogy teszteljek de annyit mondogatjátok, hogy kezd ingerem támadni!KépKépKép
már Amica is folyamatosan a tesztelést latolgatjaKép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?