A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

A Wunschkinder oldalon bepötyögtem a régi terheshőmet, de nem tudom átvarázsolni a babanetreKép
Vendég

Hajrá Gili!!!Kép
Vendég

köszi GYUGYI bocs de úgy izgulok.kivel osszam meg ha nem veletek.tök jó a piás képed.nekemis vannak ilyen star fotoim.KépKépKép
gilingalang

Sziasztok!
Csak gyors bekukk.

Gyugyi
Haláli lehetett ez a reggeli torna, amit a fiúk csináltakKép
Kérd meg férjecskédet, hogy fényképezzen le nem kompromittáló testhelyzetben, és azt rakd fel, mert nem látszol jól a képekenKép

Saci
Holnap tesztelek.Kép

Babcsibe
Reggeli hőjelentés: még mindig 37. Remélem, jót jelent. Holnap kiderül. F*sok is rendesenKép

Giling
Küldök hétfőre sok csíkot: ---------------------------------------Kép

Katka
SajnálomKép Bár még ki tudja, amíg Piri nem lábatlankodik nálad, addig van reményKép
gtünde

Gyugyi
Mentsd el képként, aztán töltsd fel mellékletként. A legjobb, ha jpeg-ben mented el.
gtünde

Vendég

Tüncsi
Megpróbálom.
Ha ráklikkelsz,megjelenikKép
Vendég

Na itt a görbéd:
Kép
gtünde

Na most megyek ebédelni. Majd még benézek.
gtünde

Köszi!
Ez egy babás görbe!

Jó étvágyatKép
Vendég

Gugyi
Örülök, hogy jó hangulatban vagy ma reggel, és hogy ezt ránk is átragasztod. Kép
Kinezológia? Tegnap nekem is eszembe jutott, hogy voltam természetgyógyásznál közel fél éve...és, hogy ő azt mondta, hogy nincs endom...illetve nem állapított meg semmilyen női bajt a gépével meg az ügyes kezeivel. Vmi bél táji gondokat észlelt...de az van is...legalábbis az a vérezgetés menzikor...(azon kívül amúgy semmi bajom a beleimmel).
A hormonjaimat is rendben találta, legalábbis ez a ciklus első felén volt...ami tényleg rendben is találtatott. Ha a következő ciklusban laparra kerülök...meglátjuk mennyire volt igaza. Kép
Most beléptem az ekonetbe...megint egészségesebbek leszünk egy fokkal. Kép Megy a méregtelenítés, erősítés ezerrel. Kép

Giling, Babcsi, Tündi és a többi menzi előtt álló!
Lássuk azokat a pozitív teszteket!!!
Krisz

Kép
vizkriszisback

GTündi
Te ezen el tudsz igazodni? Kép

Kép
vizkriszisback

Én is kíváncsi lennék, mit látna bennem.
Illetve meglátná-e a sok nyavajámat?
(van pár)
Vendég

TÜNDI köszike
SACI
hányadik cn vagy?
gilingalang

hány nappal a mensi elött lehetne tesztelni ami már mutat csíkot?
gilingalang

Nekem a 27.cn-on pozitív lett. 12 évvel ezelőtt
Vendég

Ja, és 26-27 napos ciklusaim voltak akkor.
Vendég

VKrisz
Min tudok eligazodni?Kép
gtünde

Gyugyi Kép viccesek lehettek a fiuk :0Kép. jo az italozos kep rolad..hihih

Tundi Kép megy a drukkkkkkk holnapra ! remelem nem idegeskedsz..

Babcsi Kép te nem tesztelsz ? nem lattam, hogy irtal volna errol, de ha igen, bocsi

Galang Kép a 4. napon vagyok,,hettfon v kedden megyek uh ra es utana lesz az inszem. bar csut tol tovabbkepzesre megyek,,es nem hianyozhatok. Ha akkorra esik az inszem, akkor elbuktam Kép

Wish Kép koszi, hogy leirtad. Akkor nem "lathatta" a kin., hogy nem lesz gyerek. De jo !! akkor biztos minden rendben,,ugye?
nem is tudtam, hogy te / ti is csinaltatok ilyet...Remelem meglesz a gyumolcse hamarosan.

Krisz Kép mi az az ekonet? es hogy tisztultok? erosodtok? en naha aloes kurat szoktam csinalni - az jot tesz,,azt erzem...
saci

Saci
Ha eszembe jut, mindig elkezdek izgulniKép Félek, hogy nega lesz.
gtünde

Ha jól olvastam vissza, akkor Babcsibe csütörtökön tesztel. Na persze, ha addig kibírjaKép
gtünde

Saci
Akkor 6. vagy 7. napon lesz inszemed?!
gtünde

Na még itt is Gyugyi párjának a képét kell bámulni Kép nekem elég élőben is Kép amugy puszika keresztanyu / Gyugyi/
keresztlány

Sziasztok Csajok!Kép

Gyors bekukk aztánmegyek apával DVD-zniKép

GilinKép
Látod! Akkor bizony, lehet. A fertility azt írja, hogy ez gyakrabban fordul elő terhességi görbénél!! Nagyon drukkolok!!

TüncsikeKép
ez Gyugyi görbéje? mert ezen is van beágyazódási hőleesésKép
A hőd csúcsszuper!!! Annyira izgulok érted! Képzeld ma nekem is van olyan menziszerű fájdogálás, de nekem a menzi előtt csak kb. 2 nappal szoktam érezni. A hőm ma csak 36.9, tegnap 37.1 volt. Kíváncsi vagyok holnap mi lesz. Azért én is izgulok egy kicsit, háthaKép

SaciKép
Majd csütörtökönKépAkkor kéne nem megjönnie legkorábban.vagy max. szombaton. Addig nem merek. Bár teszteltem pár napja egyet de csak úgy tesztelési kívánalomból mert pé után pár nappal voltam.

KrisztaKép
Bár úgy lenne!Kép Nagyon drukkolok, hogy minden rendbe legyen nálad!! Hajrá méregtelenítés! Egyébként az sokat segít!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szia Keresztlányom!
Benéztél a mamik közé?
Vendég

Hamár egyszer felcsaltál akkor persze KépKép
keresztlány

Babcsibe
Hát ez az, az enyémen meg nincs leesésKép Mindegy, nemsokára megtudom.
Jó DVD-zést. Megyek én is, mert a tv-ben semmi jó.
Később még benézek.
gtünde

Keresztlány
Aztán nehogy kedvet kapjál a babagyártáshozKép
Anyád kitérne a hitéből.
Nem morog rám nagyon?
Vendég

Babcsi
Mit néztek?
Vendég

néha morog de tudod milyen Kép mostanában egyre kevesebbszer hozza fel hogy hülye vagy :D egyszer belenyugszik Kép most jobban leköti hogy van barátom és faggat ezerrel Kép már kezdenek előjönni a nála ilyenkor szokásos tünetek mereng a jövöbe mi lesz majd ha....elköltözünk és mit vár el akkor tölünk néha kiborit Kép

babagyártás még hanyagolva van szerintem a barátom ki is térne a hitéből Kép még ő is gyerek na meg aztán én se vagyok még abban a korban
keresztlány

Akkor addig gyakoroljatok szorgalmasan, hogy pár év múlva sikerüljön a bébiKép
Vendég

Most látom, hogy már nem vagyok kezdő felhasználó. Előléptettek!!
Vendég

Igyekszem ma a gyakorlás elmarad sajna bajna gyakorlo társam ment szülinapi buliba szentendrére valami ismerősének az imserőséhez ... kb itt vesztettem el a fonalat Kép és holnap meg melozik .... pedig ezt a leckét szivesen gyakorolnám Kép

tegnap kiakadtam szembesültem a ténnyel hogy 20 éves leszek .. vége a tizenévesek gondtalan életének lassan majd Andikát kell faggatnom milyen tininek lenni Kép vicces lesz
keresztlány

amugy gratula Kép tényleg mikor lesz már msnetek?? majd mikor levonatozok Győrbe???
keresztlány

20 év? Szemtelenül fiatal!!!
A szomorú az, hogy én 17 éves voltam, amikor a keresztvíz alá tartottalak. 17+20=?
Ha jól számolom az 25. Vagy mégse?
Vendég

Betti
ammi? mármint az msn?
Mikor jössz?
Vendég

Majdnem!! de mindenki annyi idős amennyinek érzi magát Kép simán letagadhatsz a korodból 5 évet Kép
keresztlány

TüncsikeKép
Nem mindig van hőleesés csak lehetKép

GyugyiKép
A fiók -ot. Elég szürrealista, és még nem bontakozott ki a cselekmény. Most fel is álltam egy pillanatra, mert nehézkes.

Kép

KépKép
babcsi

mi az hogy mi az msn??? lecsaplak!!!!!! Apudnak is van!!!! Kép nemtudom mikor megyek amikor a suli engedi de már rég ittunk KépKép
keresztlány

Babcsi
Sose hallottam erről a filmről.
Mi az Üvegtigrist néztük meg a héten
Meg az Egészséges erotikátKép
Vendég

No de Betti, én nem szoktam inniKép
Addig gyere, míg nincs baba, mert akkor már Garrone tilalom lesz. Bár több marad neked.
Vendég

www.letoltes.lap.hu ott rákeresel a csevegőprogramok ikonra / klikk rá/ majd az ikonon belül megtalálod hogy MSN Messengere magyar / klikk rá / és onna már minden lépésről lépésre levan irva!!!! ezt talán nélkülem is megcsinálod Kép bizok benned
keresztlány

Lehet jobban megéri nekem hogy akkor menjek mikor már baba van a pocakodban de egyedül nem jó Garronét inni anyummal meg nem lehet mert ő... szoval tudod milyenKép a tetkorol még mind a mai napig nemtud
keresztlány

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Még nagyon kezdő vagyok.Azt szeretném kérdezni, hogyha 5 napja volt a peteérésem, és azóta a hőmérsékletem 36,8 reggelente.Meddig szokott a peteérés után magasabban maradni a hő?
ildike25

Szia Ildike
Elméletileg a mensiig fent kell maradnia.
a peteérés után egy magasabb, platószerű szakasz következik.
Vendég

betti
Csak már baba lenne a pocakomban...
Vendég

én szurkolok neked Keresztanyu bár nem értelek de ha te igy látod ill. érzed hogy szeretnél még egy babát akkor rajtam ne muljon támogatlak Kép még anyummal szemben is Kép
keresztlány

Még egy utolsó kérdés: ha a peteéréshez viszonyítva nő a hőm,(és nem vagyok beteg), akkor az mit jelent?
ildike25

Kép
A házi oroszlán
Vendég

mi a turo van a macska nyakában?? Kép
keresztlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?