A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok!
Azt hittem ma tudok egy kicsit csevegni veletek, de most meg annyira elkapott a betegség, hogy hazamegyek. Kezdek már lázas lenni, a torkom úgy bedagadt, hogy alig tudok nyelni és folyik az orrom.
Holnap vizsgáztatok, szerdán megint benézek. Remélem hamar jobban leszek.

Kép
Kép
tiza

Szilcsi Kép
másokkal kapcsolatban elég jók a megérzéseim (nem így ha saját magamról van szó) - úgyhogy fel a fejjel, Pircsi JÖN! Kép
gmarta

Tiza Kép
Érdekes lehetett! Olyan lehetett, mint a korabeli filmeken! Az idő legalább kegyes volt hozzátok? Kíváncsian várjuk a fotókat!
Mondjuk, csak a közeledő karácsony viszont megnehezíti a felejtést. Azért megvagyok.

Kép
Kép
szilva069

Iza Kép
Jobbulást!

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Érdekes lehet az a vidék.
Gyógyulj meg hamar! Peteérésre mindenképp. KépIsmerős tünetek. Sajnos nekem legalább két hétig tartott.

SzilvaKép
Ne izgulj, jönni fog Pirike. Egy hét múlva küldöm nyomikosarast. Addig csak regenerálódj!

Kép
mofly

Mofly Kép
OK, de ha nincs más dolga, jöhet előbb is Kép

Kép
Kép
szilva069

IzaKép
Jobbulást!

SzilvaKép
Megvagyok. Változóan, de próbálom lekötni magamat mindenfélével. Játszom, olvasok, néha kicsit dolgozok. De valahogy most nem tudtam még 100%-ban talpraállni, még mindig nagyon sokszor elsírom magam és e legváratlanabb dolgoktól. Vaahogy ez a három sikertelen alkalom nagyon betett, de remélem azért lassan elmúlik.

A többieknek összesítve válaszolok, ha nem baj, mert hasonlóakat kérdeztetek, és még mindig sok a pocok, csak éppen pihenek.
Szóval a genetika eredménye még nem jött meg, de nem is telefonáltak eddig. Kettő és fél hete voltunk, remélem ha gond van akkor már hívtak volna és mostmár csak a levelet kell megvárni.
Jövő héten megyek a dokimhoz megbeszélni a folytatást, ha a genetikával minden rendben, akkor januárban kezdünk megint.

KézművesekKép
Tegnap megtanultam papírcsillagot hajtogatni szalagokból. Már nagyon régen szerettem volna, mert még gimis koromban kaptam egyet ajándékba és azóta kíváncsi vagyok hogy kell készíteni, de most a sok szabadidőmnek és az internetnek hála megtaláltam a neten a "szabásmintát" és másfél óra küzdés és bénázás után sikerültKép Igaz közben néztem a Tróját a tvben.
Itt a minta, szerintem tök jól néz ki:
http://www.howtomakestars.com/instructions.html

wish

Wish Kép
Soha nem írsz magadról, de valahogy éreztem, hogy nem vagy még rendben. Az az igazság, hogy nagyon megértem, hogy el vagy kenődve, és azt gondolom, hogy a legjobb az amit teszel, hogy sok mindennel elfoglalod magad. Nagyon erős vagy, és kívánok még egy kis kitartást az elkövetkezendő kb. 1 hónapra! Talán hamar el fog telni az ünnepek miatt. Én is csak ebben bízom a magam részéről!

Kép
Kép
szilva069

WishKép
Tényleg jól titkoltad az érzéseidet. Érthető, hogy így érzel. Vigasztaljon, hogy nemsokára újrakezdhetitek. Csodállak benneteket, hogy ennyi mindenen keresztülmentek, és nem adjátok fel. Velem század ennyi nem történt, mégis pihenőben vagyok.
Ügyes vagy, hogy a mintán eligazodtál. Nekem csak a szemem jolyózott Kép

Kép
mofly

Mofly Kép
Nekem nincs mire várni, ha gyereket szeretnék, mindent meg kell tenni érte!

Kép
Kép
szilva069

Csajok!

Megjöttem a dokitól és nem kell ebben a hónapban clostyzni. Azt mondta, hogy nem kell minden hónapban. Jövő héten hétfőn megyek UH-ra tüszőnézőbe és meglátjuk.

IzaKép
Üdv. itthon. Nagyon szép lehetett az a vidék. Sajnálom, hgy lebetegedtél. Küldök gyogyító energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MoflyKép
Köszi a bíztatást, én is remélem, hogy rendben lesz minden. Veled mi a helyzet?Kép

SzilcsibeKép
Biztos hamar itt lesz piri, Márcsibe is megérezte, és már mehetsz is a BMC-be a fagyibabucikért!Kép

WishKép
Remélem nem sokat kell már várjál a boldogsághoz! Szívből kívánom, hogy rövid időn belül ott lapuljon a kis pocaklakó!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok !!!
KépKép mar hianyoztatok, most probalom potolni a lemaradast...Kép
wish Kép nagyon megertelek...en teljesen azt hiszem, hogy jol vagyok,,de en is sokat bogok,,tok hulyesegeken..
. Ugy latszik, hogy ez mutatja, hogy igenis labilis lettem erzelmileg, csak mar valosziluleg magamat is jol be tudom csapni. (mert 95 % ban nem erzem, hogy a gyerek-project megvisel)
3 probalkozas,,nem lehet konnyu. de most talalkoztam egy regi ismerossel es a lanya 39 !!! evesen az 5. lombikkal lett terhes es most nagyon boldog ! szoval ossze fog jonni, csak legyen eronk, turelmunk kivarni.
Biztos szep lett a diszetes a lakasban.

giling Kép en is elkerhetem a kinez.telefonszamat?
kosziii. es gratula megegyszer

tobbiek? noi ? osszejott a baba nov. ben?

inszemesek? lombikosok? hogy alltok ?

Saci
saci

Noi !!! KépKép most olvasom, hogy terhes vagy !!! SZIVBOL GRATULALOK !!! ez volt a 5.inszem? akkor nekem is lehet, hogy az lesz a nyero ? de jo ! es hogy vagy? hanyadik napon teszteltel? hanyadik napon lett csikos a teszted?
szuper ! orulok !! +++++++
saci

SzilvaKép
Persze. Igazatok van. Csak nekem valószínűleg kevesebb a kitartásom. Meg hiába akarom, sokmindent nem tudok tenni. Átjárhatóságin még nem voltam. De vhogy nem érzem, hogy kéne. Februárban még átjárható volt. Jó tudom, azóta történhetett akármi. Ha muszáj elmegyek. A múltkor a párom eredménye nem lett olyan jó. Januárban meg kell ismételni. A BMC-ben meg nem foglalkoznak velem, azt mondták várjak még egy évet. Úgy hogy várom a csodát, és itthon próbálkozunk egyénileg. Már azon gondolkozom, ha jövő június 20-ig nem leszek terhes, akkor nem is vállalom. 35 fölött nem szívesen szülnék. Aztán ha megint bekattan az agyam, úgy is másként fogom gondolni. Meglátjuk.

Kép
mofly

SACI
CSAK ÍRD MEG AZ I MAILODAT ARRA ELKÜLDÖM
gilingalang

Moflyka Kép
Ne szabj ilyen határidőket magadnak. Inkább mondd azt, hogy ahogy lesz, úgy lesz, aztán majd meglátod. A határidők úgyis mindig megdőlnek, meg az előre elképzelt nagy tervek is. Szerintem az itteni 35 fölötti kedves sorstársak (beleértve magamat is) egyike sem úgy tervezte, hogy 35 fölött legyen mami - de ha egyszer így alakult, hát mindegy, teljesen mindegy az a néhány év ide vagy oda, csak sikerüljön!
gmarta

Giling
sacixx@hotmail.com, meg az is ird meg legyszi, hogy hol van
koszi Kép

Babcsi Kép az jo, hogy nem kell clostyznod. Jo a kis szunet a szervezetednek...

Iza Kép aludj sokat + citrom. Remelem jobban leszel hamarosan.Sajnalom, hogy skot program igy volt szervezve...legkozelebb melegebb helyre menjetek,,oda amugy is eleg egy kis taska Kép
saci

Sziasztok Estiek!
Nem tudtam sokat olvasniKép

Voltam ma dokinál, megvan a kölyök, dobog a szíveKép
Wish, ha írok adatokat jöhetek a tábliba?

Szép álmokat!

Az advent a várakozás ideje, hát itt rengetegen vártok, remélem hamar gyógyulnak a sebek és eltelnek az ünnepek azoknak akik már a januárra várnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

SaciKép
Szióka! Veled mi a helyzet?Kép

AmicaKép
Jajj de klassz lehetett látni a kis lurkót!!Kép Annyira szuper!

Kép

KépKép
babcsi

Hello!
De komoly a hangulat. Mindenkinek kitartás csajok!
Hát megvan a kenetem:
"Vegyes baktérium flóra tenyészett ki."
Ennyi. Hát hogy ez mit jelent?! Mindenesetre coccus nics. Kép Vagy csak olyan sok fajta baci van, hogy azt írták vegyes? Kép
Pusz.

Kép
vizkriszisback

Amica
Szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Kép

Kép
vizkriszisback

Mire jó a net?
Már utána is kerestem a neten a vegyes baktérium flórának. Azt írja az nem rossz...az a rossz ha egyféle baci tenyészthető ki...akkor kell antibiotikum. Kép

Kép
vizkriszisback

KrisztaKép
Ez akkor jó hír, reméljük hamarosan beköltözik az a pocaklakóKép

AmicaKép
Hát persze, hogy bekerülhetsz a táblába. Sőt mi több, ott a helyed Kép

wish

SaciKép
Már olyan régen hallottam felőled, meg volt a fejtágítás? Mennyivel nőtt a kerülete? hihihiKép
Ne légy szomorú!!!
Ahogy leírtam Karcsi rögtön megszólalt: Bagoly mondja verébnek! Jó nem?!
Na, de jövő hónap inszem? Szorítok!!!!
Addig is...
Kép

manda

AmicaKép
Szuper, hogy hallhattad a babócát!!!
Kép
Vigyázz magatokra és pihenj sokat!!!

manda

Márcsibe
Vagyok ám, de inkább csak olvasgatok, mert most semmi érdekes nem történik velem. Még mindig szorítok, hogy Piri elkerüljön tégedKép

Babcsibe
Az jó, hogy most nem kell clostiznod, egy kicsit legalább pihen a szervezeted. Ha meg így is lesz pé-d, az külön jó. Hú, úgy irigyellek, hogy mindjárt kész a házatok! De ez olyan jóindulatú irigységKép

Szilcsike
Nem volt azért megterhelő a hétvégeKép Viszont legszívesebben odaköltöznék apához, de sajna, nem lehetKép Pirike remélem már feléd orientálódik, és nem téveszt megint céltKép

Tiza
Azért látom nem volt olyan rossz az út. Nagyon klassz lehetett az a falu azokkal a régi házakkal. Várom a képeket az útról! Jobbulást és decemberben babára fel!!Kép

SaciKép
Szióka! Mikor lesz inszemed??? Nem a napokban? Vagy megint elmarad? Remélem, nem.

VKrisz
Remélem, ez a sok baci jót jelentKép

Amica
Végre bekerülsz a táblába. Olyan klassz, hogy már megvan a szívhangocskája is a babótoknakKép Gyerkőcöknek mikor jelentitek be? Megvárjátok a 12. hetet?

Wish
Tényleg csodálatra méltó erővel rendelkezel. Én meg itt a kis piti inszemjeimtől szenvedek. Néha szégyellem is magam miatta. Remélem, hogy a genetikával semmi gond, és most már nemsokára belevághattok a köv. lombikba.Kép

Mofly
Ne a koroddal foglakozz, hanem azzal, hogy legyen babó. Márcsinak igaza van, egyikünk se így tervezte, a sors hozta így. Lehet, hogy mindegyikünknek lehetett volna előbb babája, csak nem biztos, hogy olyan embertől, akivel életünk végéig szerettünk volna élni. Senki nem tehet arról, hogy mikor találja meg az igazi párját. Na, nem okoskodom itt továbbKép Szóval nem ér feladni!

Manda
Ügyesen holnap a dokinálKép Vastag mnyh-ról szeretnék hallani!Kép Lenne egy kérdésem. Ismerősök most kezdték a második lombikot, és lehet, hogy lesz nekik is fagyibabájuk. Szóval a kérdés: fagyibabás lombiknál mennyibe kerülnek kb. a gyógyszerek?

Barbika
Remélem, a fájdalmak terhességiekKép Csütörtökön vérvételed lesz? Szorítok nagyon egy zebráért neked!! Milyen klassz névnapi ajándék lenne, igaz?Kép

Gilike
Mikor mész UH-ra megnézni a babócádat? Megint valakivel keversz, mert nekem nem fáj hónaljbanKép Múlt héten menziztem, úgyhogy baba sehol.

Kandi-babám
Nem vagy elfelejtve, csak tudod, írtam, hogy nem vagyok egy híres levélíróKép Most biztos örömködsz, hogy Nati megint otthon van. Ne dolgozd agyon magad!! Nem tesztelsz vmikor?
gtünde

TüncsibeKép
Nekem nem kellett a fagyi babás lombiknál gyógyszereket venni, hanem előtte a rendes lombiknál, stimunál kellett.
Ott kb. 150 ezer Ft volt, de attól függ, milyen gyógyszereket ír fel a doki.
A holnapot meg majd meglátjuk, nagyon arra fele orientálódom, sajna van rózsaszin., hogy halasszunk.
Jó pihit neked!!!

Kép

manda

Jóccakát mindenkinek!!!

Kép

manda

Sziasztok!
OLvastalak benneteket de nem volt túl sok erőm írni.
Jövőhétre vizsgálatokhoz,eredményekhez +tesztekhezKépsok-sok drukkot küldök.Kép
Cserébe nyugodtan küldjétek pirikét hozzám.
Jó éjszakát!
Szép álmokat!
Vendég

Tüncsibe Kép
de jó, hogy megvagy végre! már aggódtam tegnap, hogy merre járhatsz. Ha csak átmentél "olvasóba", akkor minden ok. Kép Egyébként minden tisztelet neked és párodnak, hogy ilyen hősiesen bírjátok a távkapcsolatot - így azért nagyon nehéz, de hátha nem kell sokat várnotok és változik a helyzet Kép Szerintem NyomiPiri sajna nem fog elkerülni engem ebben a hónapban sem: tegnap már csak 36.6 volt a hőm, ma 36.5 (23. cn) - visszanéztem az előző ciklusokat, és szabályszerűen a "magas" napok után leesik 1-2 napra, aztán visszamegy, aztán jön Piri. Hát biztos most is ez vár rám.

Manda Kép
a legjobb hírekkel gyere vissza ma a BMC-ből - remélem, a mnyh sokat nőtt és a rózsaszín sem jelent semmi rosszat!

Amica Kép
örülök, hogy minden oké a babóval - vigyázz rá nagyon!

Szilcsi, Ella Kép
küldöm Pirit - pirimenjszilcsihezéselláhozazonnal pirimenjszilcsihezéselláhozazonnal pirimenjszilcsihezésellához azonnal - remélem, használ a varázsige Kép

Vizkrisz Kép
ha tényleg semmi gáz a sok bacival, akkor jó - hátha előbb-utóbb kopogtat a babuci nálatok. mész még vmilyen vizsgálatra?

Szép napot kívánok mindenkinek - sajnos csak este látom majd a fejleményeket, mert Szombathelyre megyek. (azért is vagyok most "hajnali üzemmódban") Írjatok sok-sok jó hírt! Kép
gmarta

tünde bocsi
millyen tünde van még ?neharagudj lehet félreolvastam de rád gondoltam az tutiKép
gilingalang

Márcsi
Hát igen, ez a távkapcsolat nagyon megy nekünkKép Amikor megismerkedtünk (elárulom, csak neked, hogy a netenKép), akkor ő Veszprémben tanult a fősulin. Úgyhogy az első 1-2 évünk is úgy telt, hogy leginkább csak hétvégéken találkoztunk. Na jó, a második már nem annyira, mert úgy vette fel az óráit, hogy minél többet itthon tudjon lenni. A lényeg, hogy van már benne gyakorlatunk. Ami nem jelenti az, hogy jó érzés, csak kibírhatóKép
Mi jót csinálsz Szhelyen?
gtünde

Giling
Hát még van egy másik Tündi is Pécsről (Tündi30), de neki most derült ki, hogy endometriózisa van, úgyhogy ő sem várja mostanában a babát. Szerintem, mintha Babcsibe írt volna ilyen jellegű hónalj-érzésekrőlKép De neki meg közben megjöttKép
gtünde

GyugyiKép
Nagyon eltűntél!! Nem tudod, Katkával mi van? A másik topikból is eltűnt.
gtünde

Sziasztok!
Megvagyok ám, olvasok minden nap, csak egy kicsit karácsony előtti rohanás van nálam. Utálok decemberben vásárolni!!!

Katkát meg fogom nézni a virágboltban. Már biztos dolgozik. Épp tegnap kérdezte a párom, hogy voltam-e nála.

Szép kivilágítva Győr, ugye? Tiszta karácsonyi hangulatom van márKép

Többiekről is tudok mindent, nem vagytok ám elfelejtve!KépKép
Vendég

Olyat álmodtam ma,hogy csuda. Még mindig a hatása alatt vagyok!
Álmomban produkáltam egy + tesztetKép
Annyira valósagos volt. Már terheskönyvem is volt, azt olvasgattam.Volt benne egy bejegyzés: Különleges feladatok: a 3. baba megörzése.
Tökre fel vagyok dobva.Kép Álmomban is csak vigyorogtam, nem tudtam abbahagyni!Kép
Vendég

Gyugyi
Én is mindig a végére hagyom a bevásárlást, hiába tervezem el mindig, hogy már jó előre megveszek minden ajándékot. Ilyenkor meg már kapkod az ember, meg aztán az ötletek is nehezen jönnek. Ha milliomos lennék, nem lenne ilyen gond, de addig a pénz eléggé korlátoz. Hiába szeretnék valamit megvenni, ha nincs rá keretem.
Tényleg nagyon szép volt Győr.Kép Remélem, amikor legközelebb megyek, nem fog esni az eső.
gtünde

Gyugyi
Kívánom, hogy váljon valóra az álmod. Nekem, sajna, nem jött be még a dolog. Pedig álmomban már szültem isKép
gtünde

Egy időre lelépek.
Kiugrom a "nagy" TESCO-ba, levásárolom a hónapok óta gyűjtögetett utalványaimat.
Este benézekKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Manda Kép
Remélem minde OK. lesz! Szorítok érted ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++

Tüncsibe Kép
Nem ettetek Győrben rétest? Az anyukám Győrben lakik, és most a karácsonyi vásárba rétest süt hétvégenként! Állítólag nagy sikere van, egy jótékonysági sátorban árulják.
A távkapcsolatba szerintem bele lehet inkább rázódni, hozzá lehet kicsit szokni. Remélem nem kell már sokáig nélkülöznötök hétköznaponként egymást!

Babcsibe Kép
Pirike még nálad van, vagy már meglépett? Remélem az UH-on szép tüszőt fog látni a doktor bácsi!

Én azt hiszem, megint hazavágtam magam tegnap a tornán. Nem kíméltem magam, azt hittem már teljesen jól vagyok, úgyhogy a régi eddzésemet csináltam. Alig aludtam éjszaka, annyira fájt az oldalamnál, és hát most sem sokkal jobb. Asszem veszek be MagneB6-ot, hátha segít.

Kép
Kép
szilva069

Szilva, érezd magad leszúrva, miért nem vigyázzol magadra, így bevérzéstől kezdve bármi közbe jöhet kell ez neked! Így csúszhat az egész beültetés, tessék jobban oda figyelni magadra!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Igazad van, csak olyan jól esik! Kicsit be is vagyok kakilva tőle, remélem nem okoztam magamnak bajt Kép
A férjemnek el sem mertem mondani.

Kép
Kép
szilva069

TüncsikeKép
Ez a távkapcsolat nem könnyű. Apával az elején 6 hónapig mi is csináltuk, mert ő másik városban dolgozott és csak később talált Pesten munkát. Így csak hétvégeken tudtunk együtt lenni. Hát, az igazat megvallva nem kívánom vissza azt a 6 hónapot.

SzilcsikeKép
Ejnye-bejnye!! Nem szabad ilyeneket csinálni!!!! Tessék magadra jobban vigyázni!! Senkinek sincs vasból a szervezete!!! Még neked sem!
Piri már elvándorolt tőlem, úgyhogy most már hamarosan nálad lesz!Kép

KrisztaKép
Örülök, hogy jó a leleted!! Jöhet a babóca!!Kép

MandaKép
Mennek a drukkok!!! Remélem a rózsaszínezés nem okoz gondot!

GyugyiKép
Szióka! Nekem is olyan karácsonyi hangulatom van már!!

GilingKép
Hogy vagytok?Kép Igen, nekem fájdogált hónaljban, de azóta megjött és ma már az 5. cn.-on vagyok.

MárcsibeKép
Azért még reménykedjünk, hogy piri elkerül.!!! Küldök piriűzőt : pirihagydbékénmárcsibét,pirihagydbékénmárcsibét,pirihagydbékénmárcsibét,pirihagy dbékénmárcsibét,pirihagydbékénmárcsibét,pirihagydbékénmárcsibét,pirihagydbékénmá rcsibét,pirihagydbékénmárcsibét,pirihagydbékénmárcsibét,Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Már érzem rendesen a derekamat, úgyhogy remélem ez a nyomi csajszi hatása, és nem a tornáé!
Mikor költöztök már?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Csak szeretnék nektek sok kitartást kivánni mertnagyon megéri!Az én ikreim is úgymond a BMC ben készültek.Sok szerencsét mindenkinek,hogy át élhessetek ezt a hihetetlen boldogságot!
haji

Szilva nem csodálkozom hogy nem merted megmondani a férjednek.
Bízzunk benne hogy a mensit érzed!Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
A mensit a derekamban érzem - ha igaz, de belül szerintem a tornát Kép

Haji Kép Hajni?
Gratulálok az ikreidhez, sok boldogságot nektek! Már megszülettek a picik?

Kép
Kép
szilva069

Nem Hajni! Köszi!
Igen megszülettek már 2évesek.
haji

Haji Kép
Még1x óriási gratula! Akkor már nem is olyan pincurkák!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép akkor ma mesz dokihoz ? drukkolok..koszi kerdesed, jol vagyok...elmaradt az inszem,,de ez van. Igen, tagult az agyam a hetvegen, Kép eleg uncsi volt....
Karcsit is udv. es jol esik a biztatas. Neha mast konyebb biztatni, mint magunkat. Kép Igy legalabb egymast istapoljuk.

Babcsika Kép koszi remekul, bar lemaradtam az inszemrol...m,ajd dec.ben. Kaptam uj gyogyszert a bromo helyett. allitolag az nem veszi igenybe a szervezetet. na most nekem egyaltalan nem veszi igenybe,,mert meg ki sem valtottam KépKép sehol nem lehet kapni. Orulok, hogy nem eszed a clostyt most...Mikor "ugrik a tojasod?" (a nemet es angol igy mondja a peteerest...hiihihih)??

gyugyi Kép jo jel az alom ! remelem hamarosan ebren is + lesz a teszt !! en meg nem erzem a Karacsonyt,,de lassan atkapcsolom magam Kari-uzemmodba...Ugy latszik meg nem ittam eleg forraltbort

Szilva Kép nem semmi ! vigyazz magadra azert ! magne B6 segit, meg a forro furdo vagy szauna is lazitja az izmokat..

Tundi Kép helloka...sajnos lekestem az inszemet,,ahogy fentebb olvashatod Kép majd dec. ben..remelem nem pont karacsonyra esik a "tojasugrasom" (Babcsinak irtam, hogy a nemet/angol igy mondja..vicces , nem??? )

Wish Kép Krisz Kép Ella Kép Marta Kép Mofly Kép HELLLLOO

Noi Kép hogy van a boldog anyuka? legysziii irjad le hogy volt az egesz...Hanyadik nap lett csikos a teszt? mit ereztel? Erezted, hogy az 5. inszem sikerult ??

hu, de hosszu voltam, Kép
Saci
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?