A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Amica drága!
Nem vagy semmi....kiszimatolod,hogy gép elött ülök....hiába ez a terhesség.....jó orrot csinál!KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

KépMentem....
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
Számoljátok a napokat?....Tőle sokmindent lehet kérni csajszik...Tudjátok...a Jézuskától!
kandi72
Budapest III. kerület

Hallo Lanyok!

Tellnek a napok de csak lassan. Meg 8 nap a tesztig. Ugy döntöttünk ferjemmel hogy szombaton hazautazunk es csütörtökig maradunk. Legalabb egy kicsit lekötöm magam. A hasam szurkal meg fajogat. Van egy cikis kerdesem ha valaki tudna valaszolni ra örülnek. Mielött megjön a menszem mindig eg meg mindha csipne a hüvelyben. Nem hiszenm hogy gombasodas mert minden alkalommal igy erzem. Szoval valami mas lehet csak. Ez alkalommal mar vasarnap ota erzem vagyis a transzfer utani 5. naptol. Kicsit korai hogy jelezze piroskat. Van valakinek hasonlo panasza meg ötlete hogy mi lehet.
Remelem mindenki jol van es jo ejszakat.

Pusszancs Eszter
eszter78

szép jó reggelt!
gilingalang

Gyugyika Kép
Ez jó kifogás a tornával kapcsolatban, és elegendő volt 25 évre. Mi lesz majd akkor ha már menopausa van? Új szlogent kell kitalálnod Kép

Sackó Kép
Dehogy vagyok élsportoló. Egyszerűen az történt (szerintem), hogy sokat mentem hegymenetben a futógépen, aztán elkezdtem hasazni is, no meg súlyzóztam is aznap. Kb 2 órát voltam a kondi teremben. Valószínűleg kicsit sok volt a szervezetemnek így 3 héttel a vetélés után.
Éjszaka még fájtam, de mostanra úgy érzem jobban vagyok. Kicsit megijedtem, de remélem helyre jövök.
Remélem gyakoroljátok a pároddal a tojásugrást!?

Kandi Kép
A teszthez sok sikert! Nem értem magunkat, hogy miért nem + tesztet kérünk a gyógyszertárban?!

Eszter Kép
Szia! A kérdésedre sajnos nenm tudok válaszolni, de sokat gondolok rád. Remélem ott lapul már legalább 1 babóca a pocakodban! Itthon biztosan sokkal hamarabb eltelik majd az idő Kép Ha már itthon leszel, utána érdeklődhetnél a lombik-lehetőségnek. Szerintem az lenne a legjobb, ha megkeresnél egy meddőségi központot, és elmondanád a történeteteket. Gondolom ott meg tudnák mondani mik a lehetőségek.

Gili Kép
Szia kismamai! Reggeli émelygés?

Kép
Kép
szilva069

Szia SzilvaKép
Hogy vagy? Pirike nem kerülget már?

Szia GilingKép
Köszi a telefonszámot? Tényleg te hogy vagy?

manda

Manda Kép
Az a rühedék csak nem jön. Mára semmi előjele, pedig két napig úgy fájt a derekam ahogy mensi előtt szokott. Pdig már annyira várom. Miért nem hozzám jön, és nem ahoz aki nem kér belőle?????
És te hogy vagy?

BabcsibeKép Tüncsibe Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Kicsi türelem, tudom nehéz, de biztos jön már a piros fejével és kosárkájával.

manda

Manda Kép
Türelemből van a legkevesebb. Elfogyott 2 év alatt... Kép
Na de nem válaszoltál: Te hogy vagy? Azért egy ici-picit várod a pénteket?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Én jól vagyok, most már megnyugodtam talán, nem lesz transzfer. Pénteket csak azért várom, hogy kiderüljön mi lesz a tüszővel, meg a rózsaszin-sel. Jövő héten szombaton elmegyünk Bécsbe az Ibusszal egynapos kirándulásra, Hofburg lesz az egyik program, no meg a karácsonyi ill. adventi vásár. Én még nem voltam. Tavaly is be voltunk fizeteve dec.4-én, csak én előző este rosszul lettem és a Karcsi a bátyjával ment el. Jó szar volt, végig bőgtem a délelőttöt, már annyira készültem rá.
Na, de most remélem összejön.
Tavasszal már voltunk kint egynaposon a Schönbrunni kastélyban, de most ez jobb lesz, oda már max. a kert miatt mennék ki, de most télen az a hideg miatt, rosszabb, majd tavasszal.

manda

Manda Kép
Örülök, hogy nem bánkódsz nagyon! Ez a kirándulás nagyon jó ötlet! Jó utat, és főleg jó időt a kiruccanálshoz! Aztán nehogy összeegyél valamit előző este!
Mivel szoktál feljönni Pestre, ha nem Karcsival jössz kocsival?

Kép
Kép
szilva069

Kandi Kép koszi,,igen - lesz mit kerni a JEzuskatol. bar mar 2 eve is kertem. Eleg lassu atfutassal dolgozik..Kép

Amica Kép masoknak mikor mondjatok meg? mar 6+6 vagy? istenem,,csak velunk all az ido ?Kép ?

Eszter Kép az utazas jo otlet, eltereli a figyelmet..Remelem mar a baba miatt szurkalsz..A "csipest" meg sajnos nem tudom..

Manda Kép de jo lesz nektek ! biztos szep lesz a kar.vasar. !!!

Szilva Kép jo, hogy nem vagy elsportlo. akkor csak hajra, mozogj, de ne a helyedben nem sulyzoznek..

Giling Kép hogy vagy? nem kaptam meg az emmailt a kineziologussal. Lehet, hogy rosszul irtam a cimet? bocs, akkor
sacixx@hotmail.com. kosziii
saci

Jó reggelt!

Lányok úgye holnap szorítani fogtok nekem?!Megpróbálok jeletkezni majd holnap, de szabin leszek egésznap, és otthon nincs internet, de anyóséknál van.

MandaKép, nagyon jó ötlet az utazás, biztos feltöltődsz vele!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Nincs autónk, mindig vonattal megyünk. Kivéve a transzfert és leszívást, akkor a Karcsi bátyja vitt-hozott bennünket, neki van autója.
Nem szeretnék beteg lenni, tavaly hányás-hasmenésem volt.

SaciKép
A tavalyi képek alapján nagyon szép volt minden, remélem nekem is fog tetszeni.

manda

SziasztokKép

Bocsánat, hogy kéretlenül belekotyogok, de Eszternek szeretnék írni!Kép

Az égő érzés lehehet gomba tünete, mert mensi előtt ált. felerősödnek ezek a tünetek! (tapasztalat)
A terhesség is felerősíti ezeket a tüneteket, én pont így jártam!Kép

http://66.249.93.104/search?q=cache:XFvqVEkMSCQJ:www.scheringclub.hu/amittudnodk ellmielott.php%3Fid%3D54%26ndid%3D2+terhess%C3%A9g+%C3%A9s+gomb%C3%A1s+fert%C5%9 1z%C3%A9s&hl=hu

Remélem megtalálod ebben a leírásban az erre vonatkozó részeket!! (ha van kérdésed, nyugodtan írhatsz nekem e-mailt is!)

Szerintem beszélj erről dokiddal, mert szerintem mindenképpen kezelni kellene!
Szívből kívánom, hogy baba okozza ezeket a tüneteket!!

BarbiKép
Holnap nagyon soat gondolok Rád!!!KépKépKép

Zitus
36+5

Kép
Kép
zituska28

Barbika Kép
Hát persze, hogy szorítunk érted! Semmi mensi?

Manda Kép
Arra emlékeztem, hogy kocsival mentetek a transzferre, de akkor már értem. Szoktál kérni utiköltsgég térítést?
Vigyázz az egészségedre!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Ha vonattal megyünk, mindig kérek hitelezett utazási utalványt a Nővédelmiben. Kicsit macerás, mert mindig sorba kell állni, ill. ki kell várni a sort, de hát ingyen van akkor az utazás. Ha kocsival megyünk a sógorommal, akkor nincs térítésünk.
Vigyázok magamra, de te is vigyázz!!!!

manda

BarbiKép
Mennek a drukkok ezerrel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Még sehol semmi? Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!

manda

Szilva nincsKép, mostmár mintha a szúrkálás is kevesebb lenne vagy csak bebeszélem magamnak, majd holnap minden kiderül.Volt egy nap barnázás aztán semmi!
Lányok lehetne egy kérésem, remélem nem haragszotok meg, úgy utálom ha Barbikáznak olyan mézes-mázas,becézést szeretem, csak ezt nemKép

Köszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Ismét itt vagyok. Azt hiszem hatottak a gyógyis kívánságok, mert már sokkal jobban vagyok. Most már csak egy kis náthám van.

SzilvaKép
Szerintem nyugodtan tornázhatsz, csak egy kicsit óvatosabban. Azért nem muszáj mindjárt 2 órás edzés programot csinálni. Habár megértelek, mert én is tegnap már lefutottam 5,5 km-t, pedig előző este még tök szarul voltam. Nem bírok magammal, muszáj mozogni. Amúgy az nem igaz, hogy babaprojekt előtt nem szabad tornázni. Sőt külön ajánlják elkezdeni, persze nem élsportoló szinten. A babának és a mamának is sokkal jobb, ha a kismama fitt. Én még ha terhes leszek sem akarom teljesen elhagyni a tornát. Vannak olyan sportok, amit a kismamáknak is lehet.

Kép
Kép
tiza

BarbiKép
Akkor no BarbikaKép
Sorry érteKép

manda

Manda Kép
Én a punkciónál hallottam, hogy van ilyen ktg.térítési lehetőség, pedig már 1 éve, hogy odajárunk a BMC-ben,de soha nem vettem igénybe, pedig a kocsira is lehet. Aztán, meg hogy sikerült, már nem is foglalkoztam vele. Lehet, hogy kéne? Én is jobban vigyázok magamra, megígérem Kép

Barbi Kép
Mennek a drukkok holnapra Kép

Tiza Kép
Örülök, hogy meggyógyultál Kép Már dolgozol?
Jó sok vélemény van a soprtolás körül! Én úgy olvastam, hogy aki a terhesség előtt nem sportolt, az a terhesség alatt már semmiképpen ne kezdjen bele, mert számára nagyon megeröltető, és akár veszélyes is lehet!

Kép
Kép
szilva069

Tegnap gépcsere volt, nem tudtam jönni. Olvashattam egy fél órát. Kép

Márti, TündiKép
Persze, tudom, hogy senki nem így tervezte, én se. Nem is adom fel. Lehet, hogy nekem a február ideális a terhesedésre. Kép
Most biztos nem, mert már napok óta fáj a hasam. A hólyagom, meg a jobb oldali petefészek táján. Ma el is megyek dokihoz. Elég gyakran összeszedek ilyen felfázós vírust. Nem tudom mit lehetne tenni ellene.

Kép
mofly

SzilvaKép
Jól hallottad, de én a gyerekprojekt előtti időszakra értettem a sportolás elkezdését, nem amikor már terhes valaki. Szóval, ha valaki eldönti, hogy szeretne gyereket, akkor ajánlják, hogy sportoljon (amerikai honlapokon szószerint: moderate exercise).

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Persze igazad van, értettem is Kép , csak valami okosat én is akartam írni Kép

Kép
Kép
szilva069

Mofly Kép
Remélem kikezelnek ebből a nyavalyából!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Ez aranyos volt.

MoflyKép
Ezek a bajok ismerősek. Régen nekem is nagyon sokszor volt ilyen felfázásom. Végül a doki felírt 3 havi adag Urovaxont (minden nap egyet kellett beszedni) kb 4 évvel ezelőtt, azóta semmilyen hasonló betegségem nem volt.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

MandaKép
Ha kocsival mentek, akkor is lehet kérni papírt, csak mondani kell hogy kocsira kéritek. Régen mi is úgy jártunk, hogy nem is tudtunk erről, de most már mindig kérek, és elég jól kifizetik. Igaz, hogy mi 60 km-ről járunk, de én még nem vagyok bejelentkezve Fvárra, ezért az otthoni háziorvosomtól kérek papírt, így 100 km a távolságKép, erre fizetnek 4.200 Ft-ot. Így mi minden úton nyerünk kb. 2.000 Ft-ot! Tiszta haszonKép

Ma megint csípett egy picit a szuri, nem tudom mitől függ, tegnap semmit sem éreztem.

A sporthoz:
3 éve, mikor elkezdtük a babaprojektet, én is elkezdtem sportolni, minden reggel futottam 2 km-t és jártam spinningre is. Tök jó volt, jól is éreztem magam, fitt kismami akartam lenni én is. Ez egy normál babaprojektnél belefér.
De szerintem, aki egy lombik programban vesz részt, azért rá más szabályok vonatkoznak. Ezt nem szabad összehasonlítani egy normál terhességgel sztem.
És nem azt mondom, hogy tilos mozogni. Sétálni kell nagyokat ... stb. Viszont ha SzilvaKép-bébi lemegy a konditerembe, sztem tutira nem fogja tudni megállni, hogy csak lightosan mozogjon, ismerve vehemenciájátKép
mary78

MaryKép
De ha a sógorom autójával megyünk, akkor is lehet kérni ktg.elszám.papírt?
Nekünk nincs autónk és sajna egyhamar nem is lesz.
Az autóra is pont arra a napra adják a papírt?

manda

Mary Kép
A kocsihoz hol kell kérni papírt, és mi a neve a doku-nak?

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Igazad van, szerintem is tök más egy lombikos terhesség. A lombik alatt nem is mentem tornázni, csak otthon takarítgattam. Természetesen a következőnél sem fogom folytatni a sportot, sőt sok minden mást még máshogy fogok csinálni Kép De addig azért szeretnék kicsit mozogni.

Kép
Kép
szilva069

MandaKép

Igen adnak, tök mindegy, hogy kinek a kocsijával mentek. Ennek Utazási Utalvány a neve, és a legolcsóbb közlekedési eszköz tarifájával fizetik ki. Ezt is kérheted a Nővédelmiben, aztán a BMC-ben a recepción kell lepecsételtetni.
Punkcióra meg transzferre kell egy igazolás a BMC-ből, hogy kísérő szükséges, és akkor úgy kell kérni a papírt, hogy kísérővel, és duplán fizetik.
A papír hátulján van 4 hely, oda beírod mindig a dátumot, lepecsételteted a BMC-ben, és ha betelt, beküldöd az OEP-nek levélben vagy beviszed. 2-3 héten belül hozza a postás a lóvét.

SzilvaKép
Általában attól a nőgyógyásztól kell kérni, aki beutalt a BMC-be. De adhat a háziorvos is, de akkor vinni kell a beutaló másolatát, vagy vmi olyan papírt, amiből kitűnik, hogy Te a BMC-be jársz. De ezt háziorvosa válogatja.
És persze, hogy mozogj, csak a pocakodra vigyázz nagyonKép
mary78

MaryKép
Köszi az infot, előbb is beszélhettünk volna erről, de majd később is jó lesz.

manda

Mary Kép
Én még annak idején a háziorvostól kértem a beutalót. Akkor felhívom majd a háziorvost, aztán megbeszélem vele.
Engem is a guta üt meg, hogy már 1 éve kérhetném a pénzt az OEP-től.

Kép
Kép
szilva069

halohó!
A munkahelyemről írok!!! Éppen "lukas" órám van, amíg megy a fénymásoló, gondoltam benézek hozzátok.Kép
Terhestornára jártam annak idején. Imádtam! Ajánlom mindenkinek, persze, ha az orvosa engedélyezi. Én a nagy antisportoló is élveztem.
Síelni viszont nagyon szeretek.Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma megkaptam az első injekciómat, aminél már csak 1 jobb hír van: nem kell 6 hónapos kezelés, csak 3 Kép

Emma nem jelentkezett itt? Már 1,5 hete megvolt a laparja, de emilt se írt. Remélem nincs nagy baj.

Vizkrisz
Te hogy állsz a műtéttel?

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Éljen, a 3 hónap azért sokkal jobban hangzik Kép Ugye?
Emma nem írt a topicba, de én is remélem jól van!

Kép
Kép
szilva069

Tundi30 Kép ez jo hir ! gratulalok !!
remeljuk nincs baja az Emmanak.
mondd csak, mennyi ido volt a muteted?
fel ora? 1 ? 1,5 ?
nagyon erdekel,,koszi
saci

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekukk mert tanulok ezerrel.

BarbiKép
Mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

SzilcsikeKép
Küldöm megint pirit: pirimenjszilcsibéhez, pirimenjszilcsibéhez, pirimenjszilcsibéhez, pirimenjszilcsibéhez, pirimenjszilcsibéhez, pirimenjszilcsibéhez, pirimenjszilcsibéhez, pirimenjszilcsibéhez, pirimenjszilcsibéhez, Kép Most már csak odaér.

Velem semmi extra, sok a teendő. Ma vagyok a 6. cn.-on. Lassan kéne LH tesztelniKép

Mindenkinek puszKép

Kép

KépKép
babcsi

Tündi
Ez a 3 hónap már sokkal szimpatikusabb, mint a 6Kép Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb rendbejöjj!

Barbi(-ka nélkülKép)
Mennek ezerrel a drukkok holnapra: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Jól hangzik, hogy semmi menzis tünet.Kép Nekem eddig mindig volt, nem is sikerült.

Szilcsike
Óvatosan azzal a tornával!! Vigyázz a babóca kis jövendő otthonára!Kép

Manda
Azért szerintem, ha van szép tüsződ, ne vesztegessétek el. Lehet, hogy lesz majd egy kóbor, árva kis spermium, ami megtaláljaKép Milyen klassz is lenne!Kép

MoflyKép
Remélem, semmi komoly ez a hasfájás.

Gyugyi
Hát én sem vagyok az a nagy sportember. SőtKép De terhestornára már szívesen járnék én isKép Katkával nem tudod, mi van?

Mary
Nagyon ügyi vagy a bökdösődésselKép Mikor mész UH-ra?

Tiza
SziókaKép Olyan hülye esős idő van itt nálunk, nem? Az embernek mindentől elmegy a kedve.

Babcsibém
Merre kódorogsz? Házintézőben vagy?

SackólányKép
Lesz még idén inszem? Vagy átcsúszik jövőre?

Eszter
Remélem, jót jelentenek a tüneteid. A hazajövetel jó ötlet, kicsit elfoglalod magad mással.Kép
gtünde

Tüncsikém drágaKép
Én is inkább olvasó üzemmódban vagyok. Csinálom a házidogákat, a házat intézem meg miegymás...szóval lóti-futi vagyokKép

Veled mia helyzet? Méred a hődet?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Most látom, hogy megvagy, csak tanulszKép Vizsgák mikor lesznek??
Mi lenne, ha ebben a hónapban nem tesztelnél?Kép Én direkt nem számolom ki, hányadik napon vagyok. Csak az a baj, hogy azért kb. tudomKép Nem baj, nem érdekel! Különben is, apa csak hétvégén van itthon. Na, tanulj nyugodtan!Kép
gtünde

Babcsibe
Dehogy méremKép Semmit nem számolok, nem mérek és nem is tesztelek. Ezt csináld utánam!Kép
gtünde

Sziasztok

Használt már valaki adagoló tollat? Milyen injekciókhoz lehet használni?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Tündi, megharaplakKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Halihó!
Üdv mindenkinek!
Tündi30
Tök jó a 3hónap!!!! Kép Úgy örülök!
Ebben a ciklusban és ha kell a következőben beleadunk apait anyait (szó szerint Kép) a projectbe. Megvárom a hormonleletemet (most péntek vagy hétfő) és megyek a dokihoz. Ha nem lesz babó,januárban lapar. Kép
MA reggel mégmindig 36.7 voltam csak 7 óra alvás után. De reggel 1X úgy benyilalt a jobb petefészkem hogy csak na....lehet akkor volt a kilökődés.
Szia Kagyló!Kép
Nem tudok semmit erről.
Írj majd mailt...hogy meddig tisztulsz még. Puszi.

Kép
vizkriszisback

Saci Kép
Egyszer már kérdezted ezt tőlem, és akkor részletesen válaszoltam neked Kép Visszakeresnéd (nov. 15-ei héten)? röviden: 1 órás volt a műtétem Kép

Köszi a drukkokat! Kép A 3 hónap sokkal jobb mitn a 6, ez tény, de ehhez a 3-hoz még hozzá kell adni 8-10 hetet, mert csak akkor jön majd meg az első menzi, és utána lehet closti esteleg, illetve teherbe esés. Szóval májustól remélem indulhat újra a project Kép Addig elszenvedem a mellékhatásokat... Kép

Tündi
Vendég

TüncsibeKép
Persze majd pénteken megfigyelem, mit mond a doki és akkor hétvégén rástartolunk. Hátha történnek még csodák?!Kép

TündiKép
Én is örülök a 3 hónapos várakozási idődnek! Szuper, mindent bele!

KagylóKép
Szerintem a Puregon is adagoló tollas, azt én használtam. Nagyon könnyű volt adni vele a szuriket! Erre gondoltál?

manda

Krisz
Köszi Kép Drukkolok nektek nagyon! Reméljük, a hormonjaid tök jók lesznek, és nem lesz szükség a decemberi apai-anyaira, csak a lájtos verzióra Kép A lapar kerüljön el téged! (az erő legyen veled után szabadon Kép)

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?