A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi
Nem is értem, miért akarsz megharapni?Kép Ez valami terhességi tünet?!Kép
gtünde

Kriszti
Nem tudok írni, mert nincsen meg az E-mail címed.
Manda
Igen erre gondoltam. De nekem sajnos nem lesz jó. De azért köszönöm a választ.
Szerintetek mit szabad csinálni lombik után? Mivel lehet rásegíteni a terhességre?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Bocs, nem volt időm visszaolvasni.
Most kaptam egy emailt, tanítottam kéthetente 4órát egy művészeti iskolában, táppénzesen, terhesen már nem kellek. Ez van csajok, kicsit offKép
Másfél éve csináltam, ez lesz az utolsó félévük, vizsgázhatnak majd másnál...
A távoli főnökeim döntöttek teljesen személytelenül, egyébként is nagyon fafejűek voltak, de a közvetlen munkatársak nagyon jók voltak.
Bocs, egyedül vagyok, férj még sehol ki kell magamból adni mire hazaér!
Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
SajnálomKép Olyan szemetek tudnak lenni az emberek. A terhesség elején miért ne taníthatnál??? Ez igazságtalanság.
gtünde

Tüncsi, a gyes csak 22.600Ft, holnaptól táppénzre megyek, ami a bejelentett minimálbérem után persze alig több, de ez is kell, és nem találnak nekem megoldást, hogy kifizessenek, ez van.

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Ez nem volt szép tőlük!Kép Nagyon sajnálom!!!

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép

Amica
Szerződésed volt velük? Hogy küldhetnek el egyik napról a másikra?Kép

Tündi
3 hónap tényleg jobban hangzik, mint a 6!Kép

Tüncsi
Még nem volt időm benézni a virágboltba "Katka-ügyben". Talán holnap...
Vendég

AmicaKép
Nem küldhetnek el, terhesen védett vagy, de most látom mégy táppénzre.

manda

De ugye nem passzív táppénzre mész?

manda

Amica Kép haat, ez nem jo ! nagyon sajnalom KépKép

Tundi30 Kép bocsanat, hulye vagyok., szoval 1 oras a mutet,,Azert is erdekelt, mert az enyem 1,5 ora volt es kb 3 x jobban megviselt. Ha itt lenne a Potter KépKép ( halllo, itt vagy ?) akkor elmagyarazhatna, hogy is van ez az altalas. (o anaszteziologus)

Tunde Kép koszi, hogy gondoltal ram,,ja, remelem dec, ben meg belefer az inszem. Most aztan senki nem mondhatja, hogy turelmetlen vagyok. Es te? hanyadikara fog esni? vagy meg nem szamoltad ki?
Sacko - de jo. hiihihih

Krisz Kép remelem nem lesz lapar. jan. ban. Es bejon a kov. honap.

Babcsika Kép jo tanulast..!
saci

Sziasztok!

Először is Köszönöm mindenkinek a névnapi jókivánságokat.

Voltam dokinál, clostit írt nekem.
2 hét múlva lesz vérvétel eredményem.
Ha ez a gyógyszer nem segít akkor továblépünk.
Említette a petevezeték átfúvását is.

Jó éjszakát!

Kép
lara26

Sziasztok!
Most már jobban érzem magamKép
Hozzátok mindig jó jönni mielőtt itthon kezdem rontani a hangulatot! Köszönöm!
Lányzók, módosítják nov. 30-ig a szerződést, így zárul a dolog.
Elköszönök, ma órákig vártam a gondozóban is, JAnka sem tudott délben lefeküdni, kipurcantunk...
Jó pihenést!

Manda olyan aktív vagyokKép

Kép
Kép
Kép
amica

Kandi, szép álmokat!
Nem is tudtam megnézni mi lett veled reggel..

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi a drukkokat csajszik!Kép
Kagyló
vizkrisz@msn.com, vizkrisz@freemail.com
Amica
Sajnálom. Kép
Jó éjt!
Megpróbálok ma hamarabb ágyba kerülni. Kép

Kép
vizkriszisback

Amica Kép nehogy aláírj semmiféle szerződésmódosítást, terhesen erre nem kötelezhettek. Én is így úsztam meg, hogy kölcsönzési szerződés keretében foglalkoztassanak, táppénzre mentem.
Különben hogy vagy???

Barbi Kép még nem tudtam visszaolvasni, de nagyon drukkolok ám holnapra, várunk a jó hírrel! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Tündi30Kép úgy örülök, hogy a 6 hónap 3-lett, akkor jövő karácsonykor már szülünk! KépKépKépKépKépKépKép

Lányok Kép próbálom felvenni a fonalat, kicsit visszaolvasok. Képzeljétek, ma elmentem egy privát dokihoz, persze csak dacból, K. ügynök azt mondta, hogy jövő héten látunk valamit UH-on, na, ma láttak egy 8(!) mm-es petezsákot. A doki szerint ez egy héttel nagyobb a koránál, dehát az ugye nem lehet, mert tudjuk, hogy mikor volt az inszem, úgyhogy izgulok, mit mond jövő héten K. ügynök! KépKépKépKépKépKépKépKép
Vigyorgok, mint a tejbetök, és folyton azt kívánom, bárcsak mindenkihez leszállna egy angyal a pocijába Kép.
Vendég

HellókaKép

Tündi30,nagyon szuper,h csak 3 hónap kell mégisKép,úgy el fog telni,h észre se veszedKép

Noémi,úgy örülők,hogy te is örülszKépHatalmas nagy manócskád van márKép

AmicaKép,sajnálom a melódat na meg a diákokat,nekik is biztos rossz,de próbáld meg a legtöbbet kihozni a dologból,mert azért a pénz se mindegy hogy mennyit kapsz majd.

MandaKéppéntekre mennek a drukkok.

Lányok tudtok nekem vmit mondani a KECSKERUTAFÛ teáról?
Vendég

SziasztokKép
Ma nem voltam gépközelbe, te egy teljes délutánt a keresztfiammal voltam (15 hónapos), olyan jót játszottunk, annyira édes, én is akarok ilyet, az se baj ha lányba van csak Kép

AmicaKép
Sajnálom, hogy ilyen szemetek veled Kép

NoiKép
Óriásbébid lesz Kép Kíváncsi vagyok jövő héten mit fognak látni.

BarbiKép
Nagyon drukkolok holnapra. Azaz mára Kép
Megértem, hogy nem szereted a Barbikát, az már tényleg csöpög. A barátnőm még a Barbit sem engedi Kép

Ilyen csillagot csináltam maKép:
Kép

Puszi mindenkinek Kép

wish

Kép
Kép

wish

Sziasztok!
Na csak jöttem jelenteni,hogy ismét negatív,ma vagyok a 32.napon.....nem tudom miért gondoltam,hogy más lesz!Kép
Nagyon jó tesztet vettem Unilatex a neve,10-az érzékenysége( 3 napos terhességet kimutat) és csak 797.- az Auchan-ban!Szóval 2majdnem kijön a QuPido árából!
Na pusza,mert elkések....majd jövök délután!
Szép napot Nektek!
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Még csak 5:28-van...a gép meg már 45-öt ír!Még sem fogok elkésni!
....de megyek iszok egy kávét....bosszúból!....
Noi Mekkora már az a béby.....a csodapiruktól nő,mint a gomba Kép
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

jó reggelt...
írtam az előbb jó sokat, és mind elszállt Kép Kép Kép
most már nincs idő rá, hogy még 1x leírjam, de majd napközben igyekszem pótolni. addig is kellemes csütörtököt nektek! Kép
gmarta

mégis próbálom gyorsan újraírni:

Noi Kép
nagyon örülök az örömödnek és kívánom, hogy K. ügynök még hatalmasabb baba-palántát lásson majd!

Amica,
ez nagyon nem korrekt. Reméljük, azért rendeződik valahogy a helyzet - ha mégsem, akkor hagyd a fenébe és vigasztaljon a picibaba, aztán meg előbb-utóbb majd rendbejön minden.

Tündi30 Kép
a 3 hónap sokkal-sokkal jobban hangzik, mint a 6! ez nagyon gyorsan elrepül majd és aztán máris jöhet a babuci - reméljük, nem késlekedik sokat!

Tüncsibe Kép
Dolgozni voltam Szombathelyen... Tudod, az ország összes régiójában vannak irodáink (Pécsen is) és kb. kéthavonta találkozunk a kollégákkal, hogy megbeszéljük, mi újság, mik a gondok, stb. Ez sokszor fárasztó (kedden is 8 után értünk vissza Pestre), de hát ez van.
Egyébként nyomipiri már kerülget - hiába üzentem neki, hogy Szilcsibéhez kell mennie előbb, nem ért a szép szóból...

Tegnap voltunk végre a BMC-ben, megtörtént az első nagy találkozás K. ügynökkel és indulhatnak a vizsgálatok, aztán meglátjuk, hogy tovább. Mindenki nagyon-nagyon kedves volt.
Bosszantó, hogy a nőgyógyi által elrendelt ciklus közepi hormonvizsgálatra K. ügynök azt mondta, a világon semmi értelme nem volt... Ezek szerint még jó, hogy nem a nőgyógyinál folytattam a vizsgálatokat.
K. ügynök is mondta, hogy 36 éves kor körül már csökken a termékenység a nőknél - hát ezt tudom, de hátha mégis van remény. Bezzeg a párom a maga 36 évével még fiatalnak számít... micsoda igazságtalanság Kép

Aki látja a nyomi kiscsajt, légyszi mondja neki, hogy vagy ma jöjjön hozzám, vagy szombaton - és semmiképp se pénteken, mert ha nem így lesz, kitekerem a nyakát!
gmarta

Jó reggelt csajok!

KandikaKép
Ezt akkor nem értem, vajon mi lehet?

NoéKép
Olyan jó ennyire boldognak látni téged!!! Annyira örülök! Csak úgy sugárzod a sok pozitív energiát!! Ez kell nekünkKép

MárcsibeKép
Örülök, hogy végre eljutottatok a BMC-be. Mi az hogy csökken a temékenységünk, még mint nem! MOnd meg neki, hogy te most vagy a legtermékenyebb!!!Kép

WishKép
Jajj, de szépek!! Mindig olyan klassz dolgokat csinálsz!Kép

LaraKép
A closty bizti segít! Lesznek szép nagy tüszőidKép

AmicaKép
Remélem mára túltetted magad a munkahelyi gondokon!! Hiszen neked ott van most a picibabókád!Kép

Kriszta, Gyugyi, EllaKép
SziókaKép

MandaKép
Hogy vagy?

TüncsikeKép
Képzeld lehet, hogy ma van pé-m. Lement a hőm 36.5-re. A 7. cn.-onKép kicsit tréfás lenne, de hát ha így akkor agy. Majd meglátjuk.

SzilcsikeKép
SziamiaKép Mi a helyzet? Saccolnál nekem mára pé-t?Kép

SaciKép
KösziKép Tanulok..hátha okosabb leszekKép

Kép

KépKép
babcsi

Márcsibe
Ok, intézem Pirivel a dolgotKép Milyen vizsgálataid lesznek?

Csajszik!
Most hívott anyukám. Beszélt reggel a dokival. Õ is azt mondta, ne folytassuk az inszemeket, hanem jöjjön a lombik. Úgyhogy, ha februárig (vagy januárig, végül is tőlem függ) nem jön össze a spontán babó, megyek lombikra. Kicsit sokkolt a dolog, pedig előbb-utóbb, ha nem jött volna össze, úgyis ott kötöttem volna ki. Csak ez most olyan váratlan volt. De végül is örülök neki, mert sokkal több a bizodalmam a lombikban, mint az inszemben.Kép
gtünde

TüncsikeKép
És mire alapozta azt, hogy ne folytassátok az inszemet? Látod Noé-nak is sikerült.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Szerintem a korom miatt. Meg nem tudomKép
gtünde

Vagy lehet, hogy unja már a képemetKép
gtünde

TüncsikeKép
Hát nem igazán értem. Azért még spontán is öszejöhet!Kép

Szerinted mi olyan öregek vagyunk? Én nem érzem így, bár lehet, hogy a szervezetünk másképpen gondolja?Kép Ötyecsajok, ne hagyjuk magunkat!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsi Kép
Ha esetleg lombikra kerülne a sorod, akkor ugyanaz a doki csinálná, aki az inszemeket? Én nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen szükséged a lombikolásra, DE ha mégis akkor még sokkalta sokkal jobban.

Babcsibe Kép
Ma reggel azzal ébredtedm, hogy látomásom van. Képzeld láttalak magam előtt és olyan érzésem támadt, hogy a termékeny napodba kerültél. A hődet is éreztem, nagyon hideg voltál Kép
Ne fáraszd ki magad nagyon, estére mindent bele Kép

Amica Kép
Sajnos a munkáltatótól kevés empátiát és segítőkészséget kap az ember (tisztelet a kivételnek), nem szép dolog a mit veled művelnek, de nem értem, hogy miért mondtad el ilyen hamar, hogy babás vagy? A bajban vígasztaljon a babóca a pocakodban, mert ugye Õ a legfontosabb most!

Noémi Kép
Óriási szerintem már a p.zsákod! Gratulálok!
Derekad, hátad hogy van?

Márta Kép
Örülök, hogy végre találkozhattatok K. ügynökkel. Most már jó kezekben vagy! Milyen vizsgálatok lesznek? Szurkolok, hogy minden rendben legyen nálatok!

Kandi Kép
Sajnálom, hogy nega lett a teszt Kép

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
Szerintem nem vagyunk már fiatalok (sajna). Nézz körül, hogy milyen korú lányok "szoktak" terhesedni. A mi korunkban max. a 3. gyereket szokták bevállalni Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Lehet, de nézz körül a világban, hogy mennyire kitolódott az életkor a szüléseknél. Pl. a barátnőim mind korombeliek és most gondolkodnak csak a babásodáson. Van aki azért mert eddig karriert, házat stb. építgetett van aki későn találta meg az igazit. Szóval Egyrész igaz másrészt meg ez vanKép Szóval azért még jár nekünk babóca, nem?Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsibeKép
Pedig igenis öregek vagyunk. Lehet, hogy lelkileg nem, de a testünk sajna már nem olyan, mint egy huszonévesé.

SzilcsikeKép
Nem ugyanaz a doki fogja csinálni, mert lombikot csak a klinikán csinálnak, én meg a Megyei Kórházba jártam. Neked is a 3. után jött a lombik, nem?
gtünde

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy velem együtt örültök, olyan jól esik! Kép

Noémi
Én még nem szülök jövő karácsonykor az biztos, de addigra nagy eséllyel pocakos leszek Kép És ha a jó Isten is úgy akarja, akkor a melóhelyről megyek táppénze nagyon korán, és akkor egyenlőre nem szűntethetik meg a munkaviszonyom Kép Ráadásul rengeteg időt tölthetek a pocaklakómmal kettesben, míg apa dolgozik Kép De szép álmok..... Azért jobb lenne még ébren lenni, és csenben hinni tovább.

Tündi
Vendég

Noi
Szép méretes petezsákocskád vanKép SzupiKép Óriásbébi várhatóKép
gtünde

TüncsikeKép
Hanem olyan mint egy tizenévesé?Kép hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
KépKép Kívülről lehetKép Habár az enyém sajna nem olyan kívülről sem.Kép
gtünde

SzilcsikeKép
Most látom, hogy látomásod volt! Jajj, akkor igyekeznem kellKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Csajok!

Ne banyáskodjatok már!Kép

Csak hogy tudjátok, hogy még nektek is simán összejöhet:

1. A barátaink szomszédjának 38 évesen sikerült a lombikja.

2. Van egy ügyfelünk, 3 éves ikrei vannak, a minap voltak itt, az anyucijuk 41 vagy 42 éves, pontosan nem tudom. Tündériek a lánykák.

3. Anyukámék szomszédja már nagymama volt 40 évesen!, és alkoholista, amikor is terhes lett alkoholista párjától, a kislány már 6 éves. Szegénykét sajnálom, hogy ilyen családba született.

Ezek most csak 1 perc alatt jutottak eszembe, de még egy csomó ilyen eset van. És olyan is van, hogy valakinek huszonévesen 35-40 évesnek felel meg a szervezete. És hány nő van, akik 30-as éveik elején korai klimaxban szenvednek, és csak petesejt donorral lehet gyermekük.

Úgyhogy Ti igenis nagyon jó esélyekkel indultok a babáért, és a kis agyacskátokba ezt tessék betáplálni, nem pedig azt, hogy öregek vagytokKép
mary78

Tüncsibe Kép
Igen, én is 3 inszemet "szenvedtem" végig. Aztán látod sikerült az első lombik, igaz baba nem lett belőle, de ez spontán terhességnél is előfordul. Én nagyon bizakodó voltam a lombik elött, és úgy gondolom, hogy muszáj igyekeznünk, mert így is eltelt 1 év azóta, hogy végre dokihoz kerültünk.
Kiemelten drukkolok minden Ötyének, mert számunkra véges a várakozási idő!

Babcsi Kép
Tényleg kitolódott a gyermekvállalás, én is éppen ebben a cipőben járok, de ez akkor sem jó. Sajnos így alakult, most már mind1, de én is remélem, hogy fogunk mi még saját babát ringatni a karunkban.

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Kösz a bíztatást, példákat én is tudok sorolni, de azért ezek csak kivételek. Reménykedjünk, hogy mi is a kivételesen öreg kismamik soraiba kerülhetünk.
És ezeket nem keserűségből írom a magam részéről, hanem csak tényként. Nem is azért, hogy sajnáljatok minket, csak hát ez van.

Kép
Kép
szilva069

Mary
Igenis, értettemKép

SzilcsikeKép
Ezért bízom én is jobban benne. Meg lombiknál azért látják, hogy megtermékenyül a petesejt. Imszemnél meg ki tudja, összetalálkoztak-eKép
Nekem most októberben volt 1 éve, hogy elmentem a dokihoz. Persze mehettem volna előbb is, csak reménykedtem.
gtünde

Sziasztok Csajok!
Kedden a BMC-ben ült három kb.40 körüli csajszi, mindhárman egyidősek voltak és mindegyik pocójában 2-2-2 gyermekkel.
Na, tessék nem síránkozni, igenis lesz bébitek és kész!!!!! (Remélem, nem haragszotok meg rám!)

manda

TüncsibKép
Én jó gondolatnak tartom, hogy lombikra menjetek. Talán nagyobb az esély a bébire! Kicsit pihizel, lelkileg felkészülsz rá és hajrá január vagy február!!!!

manda

Manda
DehogyisKép Még jól is esik, hogy ennyire törődtök velünk!
gtünde

MárcsibeKép
Én is így látom, én nem érzem magam hozzá öregnek. Szóval nem is gondolok rá! Jó?

TüncsikeKép
Ha a lombikban jobban bízol akkor hajrá! Én nagyon drukkolok neked!!!!Kép

SzilcsikeKép
Mi is fogunk saját babát ringatni!!! Igenis lesz hamarosan babucink!

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsib=Tüncsibe
Csak röviditettem Kép

manda

Wish Kép te olyan ugyes vagy ! edes lehet a keresztfiad..

Noi Kép ez erdekes. De a lenyeg, hogy ott a petezsak. te, lehet, hogy nem az inszemmel lettel terhes? hanyadik napon lett + a teszted?

Marta Kép sok sok sikert Nektek !

Kandi Kép - Kép

Babcsi Kép lehet, hogy ma ugrik a tojasod ? Kép Akkor hajra !! ja,,es biztos okosodsz...

Tundi Kép orulj neki, en mar "unom" az inszemeket,,semmi ertelmet nem latom (nalunk ), en mar alig varom Kép a lombikot. Azzal nagyobb az esely, bar megterhelobb. De a cel erdekeben mindent ! De meg febr. ig barmi lehet. ..Remeljuk..

Szilva :Kép micsoda latomas !! es hat oregszunk, de en nem erzem..Kép

Tundi30 Kép szioka

Mary Kép koszi a biztatast, jol esik !!

Sackolany - ahogy a tundi mondta hihihihi
saci

MandaKép
Dehogyis haragszunk!!! Köszi a bíztatást!

Kép

KépKép
babcsi

De SzilvaKép itt vagy Te is éppen jó példának, hiszen neked elsőre sikerült a lombik (most a folytatástól eltekintve), amire csak 20% esély van, ez azt jelenti, hogy egészséges a szervezeted. És valószínű, hogy az inszemeid meg azért nem sikerültek, mert nem is találkozott egymással a petesejt meg a spermium.

Egyik nap azon gondolkodtam, hogy talán életemben először most lesz rá 20% esélyem, hogy teherbe essek. Ez így elég ijesztő az elmúlt 3 év távlatában. És ez is csak 20%.
mary78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?