Meggyüttem a nyaralásból. Jelentem, munka mellett 1 napig tartott végigolvasni a másfél hét termését, jojóznak is a szemeim. Előre is mondom, hogy nem reagálok mindenre, remélem nem lesz belőle sértődés.
Csakegy, szuper, hogy te is átélheted ezt a csodát, gratulálok! Vigyázz azért magadra, bár én nem tartom veszélyesnek a sátrazást! Magam is a tömjük teli a hálózsák végét módszert szoktam alkalmazni lábkihűlés ellen.
Kavicska, ejnye-bejnye, felhívsz a nyaralás közepén, ráadásul hajnali 9-kor
A topiktalálkozó időpontját bevéstem a határidőnaplómba (ha nem leszünk éppen Balcsin, akkor megyek!), nem ismerem a Camponás palacsinázót, de nekem bármi jó, ami nem dohányfüstös. A légkondis plázákról meg csak annyit, hogy tegnap pont ilyen célból mentünk moziba, hogy a 35 fokos panel helyett egy hűvös helyiségben töltsük az estét, erre nem működött a légkondi és fullra teli volt a terem. Kicsit voltam csak ideges.
A valami kék igényt nem lesz nehéz teljesítenem, ez a kedvenc színem. Én a lányomat is kékbe fogom öltöztetni.
Norka, én is jelentkezek egy láncszemnek a Bogi kézről-kézre adogatásánál, nagyon jó referenciákkal rendelkezem az unokaöcsikéim révén.
Lara, fel a fejjel! Tudom, hogy ez nem vigasz, de ha a természet úgy dönt, hogy nem marad meg a baba, akkor az jobb, ha a nagyon korai szakaszban történik. Kitartás a továbbiakhoz, mi nektek szurkolunk!
Okr, nagy kár hogy elmentél! Okr, de jó hogy visszajöttél!
Rambóka pocakján én is elámultam, aszta mekkora.
Metformin ügyben csak annyi, hogy nekem a házidoki nem volt hajlandó felírni. Mutattam neki a cikkeket, a leleteimet, bólogatott, hogy milyen ügyes vagyok, hogy mindezt kikerestem, de ha nem gond, akkor továbbra is csak írja fel a nőgyógyász. Igazából azért próbálkoztam vele, mert kicsit sokallottam Ácsnál a 7000 Ft-ot egy receptért.
Csillagfény, úgy irigyellek, hogy te már túlvagy a 12. heti UH-n, én jövő kedden megyek.
Ja és Vöcsök, nagyon boldog szülinapot!
Pussz Espero

Elfelejtettem
, mint repedj!