A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tiza Kép
Akkor téged a 6.ról, illetve a pincéből kell szemügyre venni?

Kép
Kép
szilva069

Noémi, gratulálok a pocokhoz, úgy örülök nekiKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Ismét jót röhögtem. Tizompacsirtát csak a pincébűű nézzétek. Hi-hi.
Azért nem ennyire gáz a helyzet. Én még nem ismertem olyan lányt, aki teljesen elégedett lett volna magával.

Kép
Kép
tiza

NoémiKép
Gratula a bébihez!!! Várom a képet róla!!!

MaryKép
Mi újság? Stimu indulhat? Mit mondott ügynökünk?

manda

Kandika
Most néztem meg a címeket, amiket írtál. Nagyon szupik a rénszarvasok!Kép Főleg a 3. tetszett - hiphop stílusbanKép

Noé
Juj de klasszKép Várjuk a képet!!!

Mary
Remélem, beindul a dologKép

Tizomp, Szilcsike
A mellem nekem is azóta normál méretű, hogy híztam vagy 15 kilót...hihihiKépKépKép

Tizompacsirta
Nicoflex-szel kend be a húzódást, utána jól mosd meg a kezed, nehogy a szemedbe kerüljön! És vegyél egy másik tükröt(kézi); két tükörrel nem kell nyakat törni, hogy megcsodáld pompás hátsó feledetKép

Amica
Jobbulást a gyerkőcöknek, neked meg rókaűzőket!!

Csajszik!
Képzeljétek, ma fent volt a neten a nyelvvizsga eredményem. Az írásbelim is sikerült: 98% KépKépKép
gtünde

SzilvaKép MandaKép
Szilveszterkor akkor utolsó buli, mert januárban pocakosodunk. Azaz én inkább februárban, mert január végén jön majd meg.
Bár amióta megtudtam, hogy két ünnep között dolgozik a dokim, azon filózok, hogy ha esetleg késne pár napot és karácsony után jönne meg...
A párom szerint gyagya vagyok, és inkább pihentessem még a szervezetemet januárban. Én is tudom, hogy így a jobb, de már annnnnnyiiiiiiira szeretném ha miharabb sikerülne Kép

FitnessladykKép
Én most kipróbáltam, három óra alvás után nem jó edzeni. Abba is hagytam, tíz perc után már elkezdtem szédülni, pedig sehol nem volt a pulzusom Kép

Noémi Kép
Gratulálok Kép Nagyon örülök. Este várjuk a képetKép

Wish

wish

TüncsibeKép
Nagy-nagy gratula! Ügyes voltál!Kép

manda

Manda
KösziKép Legalább valami jó is történik velem ebben az évbenKép
gtünde

TüncsibeKép
A jövő év meg csupa-csupa meglepetést tartogat!!!

manda

TüncsibeKép
Gratulálok a nyelvvizsgádhoz. Nem kellene inkább már a középfokon gondolkodnod, hogy ennyire jól sikerült?
Köszi a gyógytippeket. Még mindig beillenék a Csillagok háborújába robotnak.

Kép
Kép
tiza

Bunyika Kép
Ügyes vagy, gratulálok!

Wish Kép
Nagyon megértelek. Ha nekem most mondaná a doki, hogy berakná a pockokat, hát nem sokat gondolkodnék rajta! Csak hát az a bibi, hogy még meg sem jött az átkozott mensi Kép
Akkor szilveszterkor még buli, aztán készüljünk fel a legjobbakra Kép

Kép
Kép
szilva069

Iza Kép en varnek par napot a nyakaddal, aztan ha mas nem segit--> injekcio. de remelem addig rendbejon. 51 kg ! az nem tul kover Kép hacsak nem vagy 146 cm magas hozza. Kép

Babcsika Kép kuldom a viragot..vajszinu tulipanokat, az jo lesz? nagy csokorral.

lanyok,,milyen viccesek vagytok ma ! de jo Kép

Amica ;) remelem nemsokara hanyinger nelkul elvezheted a terhesseget. lany v. fiut szeretnel? vagy mindegy?

wish Kép neha kell a buli, kulonben en meghulyulnek. ha egy ideig nem iszol semmit, akkor 2 dl jo bortol be lehet mar rugni. Akkor megvan a hangulat es nem is karositod magad. Vigyazz az edzessel...en hive vagyok, de csak ovatosan.
saci

Köszi mindenkinek a gratulát!

TizomkaKép
Hát, középfokúra még sokat kellene tanulnom. Még több nyelvtant, meg szavakat is.
gtünde

Sziasztok Lányok!
Menek haza!

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Pápá!!

BunyibanyaKép
gtünde

Szia Szilva!Kép

manda

Egy kis Mikulásnap, és máris milyen hó a hangulatotok! Kép

Tiza
Kép Kép Kép
Egy hármastükör jól jönne, mint a próbafülkében.
Mi is a Fastum gélt használtuk, de egy pár napig így is eltart mire elmúlik.
A kondi rám férne, az kell mindenhez.

SzilvaKép
Feltűnt neked, hogy nincs is hó? Kép Sajnos tényleg nem havon tanulok, hanem egy műpályán.

Babcsi Kép
Ügyi vagy! Kép

Kép
mofly

<font color="ff0000">Kandikál az esti csillag az ég kapujából
Elindul a jó mikulás , szép tündérországból.

Esti csillag , te szép csillag , hintsd fényed utjára ,
Rátaláljon minden gyermek kicsiny ablakára.

Óh , vezesd el mihozzánk is Isten szép csillaga ,
Kicsi ágyunk , puha ölén várjuk imádkozva.</font>
kandi72
Budapest III. kerület

kandi72
Budapest III. kerület

Tiza!
Diclofenac-ratiopharm gél sokkal jobb,mint a Fastum....,és ha adnának recept nélkül Diclofenac tablettát....az nagyon jó lenne!De egy algopyrint is lehet ilyenkor bevenni!
Mydeton tbl-t szedek,de az csak tuti receptre van!Kép Sajna Én havonta 1x tuti elalszom a nyakam...bár azt mondta a doki.....idegi eredetű is ez!Szóval hülye vagyokKép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!Kép
Szépen kidumáltatokKépKép
Macskajaj nincs, dógoztam. Ti sem pihentetek, ki fut, ki síel, ki jógázik, ki súlyzózik. Már követni sem tudom. Az olvasástól izomlázam lett.Kép

Apa túlvan a kiskatonavizsgálaton.(kicsit furcsán megyKép)
Vélemény:FERTILIS!!!! Mozgó 73%, szám 26 mill. stb.
Szóval velem van valami. Holnap lesz kész a hormonom, megyek is este a dokihoz.

Pussz!
(Van még egy kis forralt bor. Gyorsan megiszom:Kép)
Vendég

Hellóka!Kép
Gyugyi,gratula a kiskatonákhoz,ne idegeskedj a hormonjaiddal is bizti minden rendben leszKépCsajok, meg van a fő alkeszunkKép
Addig mondogatod egyébként míg én is megkívánomKép

Szilva,Manda,Wish sok szerencsét a januárhozKép

Amica,jobbulást a gyerkőcöknek és neked is.

TizaKépKép

KandiKépSzióka!Mi újság nálad?

MoflyKépGtündeKépSaciKépZbarbiKépBabcsiKépVkriszKép...

Olyan aranyosak voltatok ma,tök jókat nevettem rajtatok.Ezt már szeretemKép

Ma bent voltunk városba,csavarogtunk+vásároltunk apával,jó voltKép

Mindenkinek BOLDOG MIKULÁST!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ez szép!!!KépKép
Kérdeztem apát, hogy mi az az alkesz?
Aszongya: alkoholista.
Mondom: Rólam van szó, tudhattam volna.KépKépKép
Vendég

GyugyiKépKépKép
Vendég

Gyugyi Kép
megint formaban vagy Kép !
remelem rendben lesz a hormonvizsg.eredmenye

Ella Kép neked is szio..

Kandi Kép ezt te irtad? nagyon szep !
saci

Saci
Á dehogy....valaki ajánlotta a télapos oldalt,ott találtam....Én ilyenre nem vagyok képes!Kép
Noi
Hívtalak fél 5-körül,akartam volna gratulálni!
Tündi Baba
Most írom a választ!
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Ella!
Neked is írtam a másikba már!
kandi72
Budapest III. kerület

Hello izompacsirták Kép

Tök jó ide járni, hihetetlen miket írtatok, most értem haza hulla fáradtan Kép de alig bírom ki neveetés nélkül.
Ja, én nem sportolok semmit, azért még írhatok ide? Olyan hülyén éreztem magam, míg olvastalak titeket, valamit biztosan rosszul csinálok Kép.

Szilva Kép nagyon drukkolok, hogy Mikulás, vagy Pirike, vagy bánom is én, hogy kicsoda, de hozza meg má' neked a mensit, mert
a BMC
24-25-26-án is nyitva lesz lányok!!!!!!!!!!!
Igaz, hogy csak ügyeletileg, de nyitva lesz! Úgyhogy az isten se ment meg titeket Mandával Kép egy két óriásbébitől KépKépKépKép
Wish Kép a Dévai is nyitva lesz véletlenül? Kép
NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK! ÕSSZEL LESZ ITT LOMBIKOS BABAESÕ!

Maryvel Kép beszéltem, de nem mondott még semmit, még konzultációra vártak, mikor eljöttem. Biztosan jelentkezik.

Kandi Kép nem is láttam a telefonon semmit Kép

Amica Kép én is kezdem az émelygést, de főleg este, pl. most is. Ennem kéne, mert ma alig ettem, de mindentől undorodom. Na, erre varrjak gombot? De nem baj, engem az se érdekel, ha rókakomával kelek-fekszem, ha ez az ára Kép.

Barbi Kép neked is ilyen lesz!!!! Már csak pár nap és te is kapsz egy ilyen fotót!

Még le kell kicsinyítenem a képet, aztán berakom, csak vacakol a program.

Mindjárt jövök még.

Puszi
Noémi
5+5 (rohan az idő Kép)
Vendég

Sziasztok!
Olyan jó, hogy ma benéztem, végre mosolygokKép
Már nem tudok esti lenni, lassan elköszönök, várom haza a férjem, megint nem láttuk két napja. A múltkor meg is kérdezte, hogy mikor csináltuk mi ezt a gyereketKép?

Sackó, az első megérzés lány volt, de nem tudom, nem számítok egyikre sem igazán. Meg fogom kérdezni, de azért, hogy rendes neve is lehessen, mert az nekünk kétszer is elég lassan ment.Kép

Tüncsi, nagyon ügyes voltál, én is gratulálok!

Kandi, szép álmokat!

GYugyi, helyettem is kortyolj egyet!

Babcsi, legalább a szilveszteri rumli még nem az új lakásban ér bennetektKép, oda csak egy gyerek akar majd menni rendetlenkedniKép

Kép
Kép
Kép
amica

NoiKép
Képet gyorsan!!!Kép
Vendég

Ella köszönöm!

Noi, nálam se reggel kezdődött, este és délután sem jobb. Na de majd csak kilábalunk belőleKép
Képzeld, mivel nekem ez már nem az első a pocakom is látszik márKép. NA ebben az a ciki, hogy egy gatya jó már csak rám és vennem is kéne valamit, röhej, 8hetesen... Meg karácsonyig van dolgom a család előtt behúzni a hasamatKép

Puszi mindenkinek, megyek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Noi Kép nem csinalsz semmit rosszul, mert amint latod: terhes lettel ! keped is van?

Kandi Kép akkor is szep a vers...

Amica Kép kivancsi vagyok mi is lesz a babo.. Hulyen hangzik, de irigyellek a hanyinger miatt + hogy "csak ugy" osszejott a lurko. istenem, lehet hogy nekunk is sikerulhet?
ossze kell szednem magam, mert a Manda Kép kiabrandul belolem KépKép - tenyleg: hogy vagy Manda + KArcsi ?
saci

Amica - miert nem tudhatja mar a csalad ?
saci

Saci, a karácsonyt gondoltam szép alkalomnak, hogy elmondjuk, mivel sehol sem számítanak rá. Nálunk szentül megvannak győződve, hogy kettő lesz és kész, a férjeméknél pedig a sógornőmék 10-14éve várnak már gyerekre...
Nem is olyan könnyű bejelenteniKép

A jónásnapom is benne van most a pakliban, de majd megnézem aszerint mi lehet.

Kép
Kép
Kép
amica

Saci, 6.cn volt és lányt mutat, ez még a Wish féle pontos tábli szerintKép

Én is szeretném ha nektek is csak úgy, de ha másképp akkor hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Ella, Gyugyi, Kandi, Mofly, Saci, Noé, AmicaKép
Szóval mindenkiKép
SziasztokKép
Jöttem egy gyors bekukkraKép
Igen, ma jókat röhögtünk, főleg Iza futásán hátrafeléKép

Nekem is hányingerem van most, de az még lehetetlen, úgyhogy lehet, hogy elrontottam a gyomromatKép?

NoéKép
Hol a kép? Nem rakod mégsem fel? Naaaa!!!!

AmicaKép
Szilveszterre úgy sem lennénk itthon mert elutazunk 3 napra, de igaz ami igaz majd a babócánk rumlit képez ahogy járni fog!Kép

Most megyek enni (lehet, hogy azért van hányingerem mert éhes vagyok?Kép), mert most értem csak haza matekról, majd még benézek, hogy láthassam Noé piciny gyermekétKép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok Kép teljesen meghatódok tőletek, nem ér ilyen szépeket írni ám, mert bőgve várom haza akkor a férjem Kép.

Próbálom feltenni a képet, kérlek várjatok még egy-két percet, igyekszem nem elcse××ni.

Kép
Vendég

NoiKép
Vártam, vártam,....
Álmos lettem.
De holnap ugye megmutatod nekünk?Kép

Szép álmokat mindenkinek!Kép
Vendég

Szép estét!
Noi Az otthonin hívtalak fel,de gondoltam apával vagy...nem hívtalak a mobilon....zavarjalak azon máskor?
Tündi B Valamiért nem megy el a levélke....de próbálkozok....ha ma nem,férjem reggel megpróbálja elküldeni!Szép álmokat Neked!Kép
BabcsikaÉn se sportolok,de Natinak van egy trambulinja...azon szoktam ugrálni....az is elég muris lehetKépA szomszédok csak néha látják a fejemet,miközben ugrálok!Kép
Noi Én kitartok,bébi foltot akarok látni!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Noi...nem látom a képet,pedig szugizom a monitort!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

KépEz olyan szép!

....na mi lesz má?.....Várok!Noi
kandi72
Budapest III. kerület

Küld át hozzám,lekicsinyítem....legalább elsőre fogom látni....Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
Feladom....elmegyek csicsizni!
Szép álmokat!
kandi72
Budapest III. kerület

........
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Kandi!
Vagy még?
Vendég

Basszus Kép valami gáz volt a telefonnal, már le is volt kicsinyítve.

Már biztosan alszik mindenki, de legalább küldök holnap reggelre egy ilyen foltocska-csordát minden kismamijelöltnek. Nektek is mielőbb ilyen szépet kívánok!

Puszika
Noémi
és valaki...... Kép

itten ni Kép

Kép
Vendég

Jajj Ella, te még itt vagy?
De jó!
Vendég

Szia NoémiKép
Jaj,de édes kis pöttyöd vanKép,aki már nem is olyan piciKép
Nagyon-nagyon gratulálokKépKépKép