A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ella Kép köszönjük szépen. Ígérem, mutatok jobban felismerhetőbb képet is róla, ha kicsit nagyobb lesz Kép.

Kandi Kép szerintem már mélyen álmodik, szegénykém mindig korán kel, így is csoda, hogy ennyit várt, sajnálom, de valamit csúnyán elszúrtam a gépen Kép.
Kandika Kép jó éjt neked!

Ella Kép neked is. Veled különben mizújs?
Vendég

Doktor bácsi annyit mondott, hogy élő terhesség, mindent rendben talált, szedem továbbra is a bromot és az utrot. De ezt már fél lábon is szívesen megtenném. Persze a bromo csak dob az alvásomon, de 2-4 óra ide vagy oda már nem számít, lehet, hogy emiatt nő annyira?
Vendég

Semmi különös nincs velem,várom pirikét,+ a további vizsgálatokat.Ennyi.Kép
A képeket pedig váromKép
Elköszönök én is, jó éjszakát Neked és a kis 'valakinek'.
Pussz
Vendég

Az a lényeg,h minden rendeben van a kis picurkával.KépEzeket a gyógyszereket meddig kell szedni?
Nem tudok lelépniKép
Vendég

Ella Kép neked is jó éjt.
Küldöm neked pirikét,engem messzire kerüljön el egy darabig! Kép

PirikemenjElláhozis!
MegSzilváhozis!
Vendég

Szióka!!!
Vendég

Úgy látszik én sem Kép
a 12. hétig kell szedni, és folyamatosan lehet abbahagyni. Egyelőre még nem tudom mennyi idő alatt, de majd a kismamik biztosan segítenek benne.
Vendég

Szia Kép
Vendég

Nem értek hozzá!Mire kellett ezeket szedni?
Gondolom ezek is erősítik a kis manódat.Nem?Bocsi ha hülyeséget irok.Kép
Vendég

Bromocriptint az állítólag magas prolaktinomra kapok, de már több, mint egy éve nem nézték. Szóval, fogalmam sincs miért szedem, de most már nem hagyom abba.

Utrogestant pedig az orvosi segítséggel megfogant babáknál szinte mindig adnak a beavatkozás után, hogy jobban megtapadjon a baba, ez progeszteron pótlásra szolgál. Amíg a méhlepény át nem veszi ezt a szerepet, addig a petefészkek termelik a progeszteront, úgy tudom, és ez ezt segíti, vagyis nem bízzák a véletlenre.

Fenn vagy még?
Vendég

Na most már tényleg lelövöm magamKép
Vendég

aha
Vendég

Na jó, akkor nem írok többet, mert így sosem fogsz pihenni.

Puszika!
Kép
Vendég

Egyszerre irtunkKép
azt hittem már elmentél,most már csak akkor köszönök, el ha te elköszönszKépKép
Vendég

Nem hiszem el ezt a nyavaja frissitgetéseket!!!
Mire irtál én már elköszöntem,mire elköszöntél én irtam.kész vagyokKép
Most azért se köszönök elKép
Vendég

NoiKép
Gyönyörű óriásbébiKép

wish

Erre a képre vártam tegnap este!!
Bíztam benne, hogy ma reggel láthatom:Kép
Szép gyerek, tiszta anyja!Kép
Gratulálok.Kép
Vendég

Mennem kell dolgozni. Ma du. még értekezlet is leszKép, aztán doki. Csak este leszek.
Szép napot mindenkinek!KépKép
Vendég

Noé
Nagyon szép kis kerek a bébiKép És óriási! Gratula!

Kandi-bébi
Képzeld, nekem pont ez a kép a hátterem a melóhelyen. Olyan jó hangulata vanKép
gtünde

Ella, Noé
Látom, ti is jól elvoltatok az esteKép
gtünde

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma a 13.napon még mindig megvan a vezértüsző (ciszta sehol) hétfőn a 19.napon remélem már csak az elpukkadt maradványt látjuk. Addig is keresünk valami közös programot!

Noemi22
Szívből gratulálok!
Hányadik napon történt a fotózás? Mesélj!
mot

NoéKép
Én sem bírtam kivárni este...
Gyönyörű babuci!!!Kép Gratulálok!!! Gondolom nagyon büszkék vagytok!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

NoémiKép
Gratulálok, este fél tizenegyig tudtam várni, de jobb későn, mint soha.
Gyönyörü 9 hónapot kívánok neked!!!!

manda

Noémi,gratulálok a pockodhozKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noémi Kép
Nagyon szép a pöttyöcskéd! Mikor kell újra UH-ra menned? A jövő héten már bizti lesz szívhang is!

Gyugyi Kép alias Alkesz Kép
Még jó, hogy a férjed felvilágosított a szó jelentéséről. Nem is csodálkozott, hogy így becéznek a topicban?

Babcsibe Kép
Jó reggelt, látom korán keltél. Reggeli hő?

Bunyibanya Kép
Szia! Végre szép napra ébredtünk. Én már a napot is látom, és semmi eső!

Manda Kép
Néked is egy üdvözlet! Jelentkezhetne már Mary. Nagyon kíváncsi Fáncsi vagyok!

Piri még mindig sehol, még a szele sem Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Jó reggelt neked is!!Kép Reggeli hőm:36.8, majd meglátjuk merre haladKép Képzeld lehet, hogy mégis tudunk költözni, mert a kivitelező azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy kész legyenek. Ha ma beindul tényleg a fűtés, még van reményKép HáthaKép
Ez a dög piri most már tényleg kikeveredthetne az erdőből!

TüncsibabaKép
Neked is szép jó reggelt!Kép Ma vagyunk a 12. cn.-on. hihihihiKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Kép
Kép

wish

Noi Kép
gratulálok - és nőjetek naaagyon nagyra!!!

Szilcsibe Kép
tőlem most indul Pircsi, adtam neki térképet is, remélem, most már tényleg nem téveszti el az irányt a kis nyomi!
gmarta

SziasztokKép

Szilcsike Kép
Ne izgulj, biztos meg fog jönni elöbb utóbb mostmár. Majd amikor nem számítasz rá éppen Kép

Én ma sem nagyon érek rá veletek lenni (a szabadságon lévők nagyon elfoglalt emberek Kép)
De ma megyek a dokimhoz megbeszélni a folytatást. És tegnap végre sikerült elérnem a genetikus dokit is, nem találtak semmi kromoszómaeltérést, elvileg a napokban meg kell kapjuk róla a levelet Kép

wish

WishKép, de örülök hogy minden rendben van a kromoszómákkal, remélem doki csupa jó dolgokat fog neked mondani, szorítok nagyon hogy minnél előbb elkezdhessétek a beavatkozást!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsibe Kép
Rendes a kivitelezőtől, hogy igyexik Kép Nem túl magas ez a hő, mehetne feljebb!

Márta Kép
Köszi az útbaigazítást. Várom, mint állat Pirit, ha már Miki nem jött el hozzám !

Wish Kép
Nagyon jó hír, hogy a genetikával minden rendben van. (Mondjuk én tudtam) Kíváncsian várom, hogyan és mikor tovább neked!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Tegnap szónélkül elszeleltem,(már amennyire tudtam szelelni robotnyakúként), de hirtelen el kellett mennem egy talira.

Azért ma visszaolvastam és köszi az újabb gyógyikat. Mára már jobban vagyok egy kicsit. Rájöttem, ha sokat nyújtogatom a nyakam abban az irányban amerre fáj, akkor javul a helyzet. A tegnapi tizompacsirtáskodás azért még elmaradt (a súlyzókat így még mindig nem csomagoltam ki), de ma reggel már lefutottam a szokásos köreimet.
A fenekemet nem tudtam még megnézni, valahogy jobbról nem megy.

GyugyiKép
Ne izgulj, néha enegem is lealkeszoznak a férjem barátai, mert ki vannak akadva, hogy mennyit bírok inni (na meg enni!) a 161 cm-hez és 51 kilómhoz képest. A jó vörösbort én sem vetem meg, főleg ha villányi vagy szekszárdi. Itt Pécsett ezeket nem nehéz beszerezni.

NoiKép
Visszaolvasáskor már epedve vártam a képet, de amikor megláttam én hülye először nem tudtam mit kell nézni. Hát egy nagy fehérség volt a közepén, gondoltam, hogy nem az a lényeg. Még jó, hogy volt valami kereszt arrafelé a gyengébbek kedvéért. Nagyon irigyellek. Én is szeretnék már ilyet látni (a sajátomat!).

Kép
Kép
tiza

Ja, azt mellesleg elfelejtettem, hogy ma van az 1. ciklusnapom és kivételesen nem fetrengek a görcsöktől. Csak egy kicsit fáj a pocim.

Drága WishKép
Kijavítanád majd a táblicskut?

Kép
Kép
tiza

Tizompacsirta Kép
Sajnálom, hogy popókádat még csak emlékezetből tudod felidézni. Talán holnap már láthatod is! De annak azért örülök, hogy már kicsit jobban van a nyakad. Milyen színűek a súlyzók?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem hiszed el. Még mindig nem néztem meg. A képen kékek.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Az a kedvenc színem!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Érdekes, nekem nincs kedvenc színem, de ruhában nem hordok kéket. (Valahogy nem áll jól.)
Nyomikosarasnak még mindig nincs (elő)jele?

Kép
Kép
tiza

Szép jó reggelt!

Itt vagyok, nagyjából visszaolvasgattam, látom jól elvoltatokKép Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám.

Szóval:
Reggel 3/4 7-től du. 2-ig voltam a BMC-ben, kisebb-nagyobb megszakításokkalKép.
Tegnap elkezdtük a stimut, 100 egység Puregont és fél ampulla Menopurt kell adni a Decapeptyl mellett. Ja és képzeljétek azt mondták, hogy a Menopurt bőr alá is lehet adni, úgyhogy mindent be tudok adni magamnak. Itthon megnéztem a dobozát, tényleg rá van írva, hogy vagy izomba vagy bőr alá. Én meg azt hittem csak izomba lehet. SzilvaKép te is bőr alá adtad?
Hétfőn, szerdán és pénteken kell majd mennem, és ha minden jól megy, pénteken lehet hogy punkció. A héten már kell is EKG-t csináltatnom.
Úgy örülökKép

És olyan jó, hogy találkoztam Noémivel is. És az még jobb, hogy jó nagyot nőtt a babucijaKép

SzilvaKép
Az ugye nem baj, hogy én 10-kor adok be minden szurit, a BMC-ben meg 1 órakor kapom meg?
Küldöm én is Pirit, tőlem most távozott elKép

WishKép
Örülök, hogy minden rendben a genetikával.
És átírnál engem 6. cn-ra? (Pénteken már átraktál 1. cn-reKép)
Köszönöm szépen!

MandaKép
Akkor hajrá januárban. Látod érezted Te ezt!
Szilveszterkor bulizzatok egy jót, aztán uccu nekiKép

Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkinek írni, de most neki kell állnom dolgozni, mert már nagyon szorít az időKép

Puszi
mary78

sziasztok lányok
neharagudjatok hogy nem nagyon jövök mostanában de nagyon szarul vagyok
megjöttek az igazi tünetek hányingerem van egész nap nagyon lefáraszt semmihez nincs kedvem ideülni sem,szóval azért benézek néha puszi
gilingalang

NoémiKép
Gatulálok, és drukkolok, hogy szépen növögessen.

Most már én is várom pirikét. Ma vagyok a 29-en és 37 volt a hőm. Holnap igazán megjöhetne, nincs kedvem megint 34 napig várni.

Kép
mofly

GilingKép
Pont most gondoltam rád. Sajnálom, hogy szarul vagy. Nemsokára elmúlik. Azért egy kicsit irigyellek érte. Kép
Bár én az első sikertelen terhességemnél nem voltam rosszul, reménykedem legközelebb is így lesz.

Kép
mofly

Mary Kép
Annyira örülök, hogy minden sinen van! És úgy érzem te is nagyon fel vagy dobva. Én pont ilyen voltam!
Én is bőr alá adtam a Menopurt. Az az 1 alkalom nem számít. Egyébként sem adhattad volna be előbb, mert mindenképpen meg kellett várni a vérvétel eredményét. Pirit köszi, már annyian küldtétek, nem tom hol lehet?
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön! Remélem hétfőn jó sok petikét fog már látni ügynökünk! Hajrá!

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép

MaryKép
Örülök, hogy már a stimunál tartotok! Mindent bele, hajrá!!!
E hét péntekről beszéltél vagy jövő hétről?
Ha e hét, akkor gyorsan ide ér?
Hány tüszöcskéd van és mekkorák?
Tüszönövelők mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszancs

manda

MaryKép
A harmadik ? helyett !

manda

Manda Kép
Szerintem a jövő hétről beszélt. Hétfőn, szerdá, pénteken megy majd tüszőnézőbe ügynökünkhöz Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Tényleg nagyon fel vagyok dobva. És köszönöm a drukkokat, nagyon bízom benne hogy sikerülni fog!
Egyébként ügynökünk hétfőn-kedden szabin lesz, Z. vagy W. ügynök fog megnézni. Team-munkaKép

Ja van még egy kérdésem:
Sz. annyira rohant, hogy két szót sem tudtam vele beszélni. A stimu lapon a Clotrimazol-hoz beírt egy 1-est 10.-re. Én Gynazol-t kaptam, akkor ez azt jelenti, hogy aznap este azt az 5 g kenőcsöt helyezzem fel? Mert úgy néztem, hogy az csak egyszeri dolog. A Candida ellen. Jól gondolom?
mary78

TüncsikeKép
Most látom, hogy már a 13. cn-on vagyunkKépKép:o Tényleg! Ma szerda vanKép hihihi...

WishKép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a genetikával és mennek ezerrel a drukok:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MaryKép
Jajj, de szuper!! Nagyon gyorsan mennek adolgok!!! Nemsokára ott lesznek a babucik!!Kép

GiliKép
Szegénykém! Sajnálom, hogy sz...rul vagy! De azt hiszem megéri, ugyi?Kép

BarbimamiKép
Hogy vagytok?Kép

IzaKép
Ne aggódj, hamarosan meg tudod nézni a popódat! Gondolom már megvonási tünetekkel küzdesszKép hihihi...

MoflyKép
SziókaKép
Te is azt a kis szenya nyomikosarast várod! Lehet, hogy Szilcsikéhez tart már és azért nem megy még hozzád!

Kép

KépKép
babcsi

MaryKép
Nem egyszerre kell használni szerintem, hanem több napon keresztül. Én legalábbis a Clotrimazolt egészen a punkcióig használtam, mert szerintem ez baktériumtól mentesít. És szerintem akkor már óvakodni kell a házasélettől is.

manda

MandaKép
Most olvastam, de látom Szilva már válaszolt. Igen, jövő héten lesz. A héten már nem kell mennem. Most még csak 4 mm volt a nyálkahártya is, de hát még csak az 5. napon voltam. Majd a hétfő lesz érdekesKép Köszi a tüszőnövelőket, gyűjtöm-gyűjtöm!
mary78

MaryKép
Szerintem tök jó az a mnyh. vastagság, jövő hétig még duplázodhat és az már szupeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SzilvaKép
Küldöm Pirikét!!! Pirike menj Szilvához!Pirike menj Szilvához!Pirike menj Szilvához!Pirike menj Szilvához!Pirike menj Szilvához!Pirike menj Szilvához!Pirike menj Szilvához!Pirike menj Szilvához!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?