Még el akarom mondani, hogy örülok, hogy ilyen kellemes élmény volt a mai babásodásod! A férjed még nem ért haza? Ma már meg volt a doki! Ne telhetetlenkedj
Andi! Pusziljuk a fiad! Mond meg neki, hogy az előbb láttama pizsamamrakétát felszállni
Mond meg nekik, hogy már csak reggeli lesz! Nem férünk bele az időnkbe Nekem pl. a mosogatni való tornyosul, dehát legalább másfél órát olvastam Mikor Hanna írta inszemről hazajövet, hogy visszaolvs, feljajdultam, hogy nehogy olvasgasson, hanem írja már, hogy mi volt Arra nem gondoltam, hogy mikor én olvasom ezt az egészet, ő már rég megírta
Hanna, akkor mégsem figyelt eléggé rád Jaj, ilyen komoly dolog és viccelődünk vele....Nem szabad! De azért tök jó, hogy nem úgy jöttél haza, hogy szörnyű volt. Így a babó is jobban érzi majd magát, ha jókedvű az anyukája
Kamilla: nem kap már enni,mert dagi lesz,és azt nem akarom.evett már töltöttképit vacsira,de bélpoklos.
Meg nekünk dolgunk lenne,mert a katicáim a pirosban vannak...
És milyen csodaszép reggel, Betsy!!!!! Nagyon nagyon gratulálok! Ez nem volt kérdéses, hogy pocaklakód van!!! Remélem ahogyan szeretnéd, úgy kislány tündérkéd lesz!! Boldog további pocakos hónapokat kívánok!!!Annyira jó!!!! Szépen telitődik a táblázat!!! Így előzetes számítások alapján mikor születik a babóka?????
El sem tudom hinn!! Annyira drukkoltam Neked/Nektek!!! Ez a szerda nagyon szép!!!
Köszi! Nem lehet, hogy a 10.napon volt péd, azért tette oda? A hődet mindig akkor méred?
Heni!
2007.december 9. a szülés várható időpontja mensi szerint, de gondolom pár nappal kisebb, mert nekem nem 28 napos a ciklusom. Csütörtökön hívom fel a dokit, majd ő megmondja, mikor menjek el hozzá. Az sem baj ha kisfiúcska lesz, csak egészséges legyen!!! Én is meglepődtem magamon, hogy megcsináltam ma reggel a tesztet, mert várni akartam szombatig, de azonnal kimutatta a két csíkot Meg voltak jelek, ami megint csak meglepő, mert Petinél csak 8 hetesen kezdődtek és csak a hányinger, hányás. Ti jól vagytok?
Mindenkinek köszönöm aki drukkolt nekem, szép napot, megyünk reggelizni!
Betsy!
Valójában én nem tapasztaltam semmit 8-án.... se tojásfehérje, se görcs, szóval semmi.
De amúgy igen, minden nap 6:10kor kelek a mérés miatt. Egyetlen nap volt későbbi mérés, de azt be is jelöltem a fertynek, h ne vegye figyelembe.
Na mindegy, majd meglátjuk!
Tök jó, h lesz még idei babánk is!! (bocsi a birtokosért, de...)
Majd még jövök, de muszály gratulálnom Betsy-nek.
Ilyen erős 2 csíkos tesztet még nem láttam.
Nagyon boldog vagyok miattad, remélem jövő hónapban már én is büszkélkethetem egy ilyen teszttel.
Betsy: ebből is látszik, hogy kislány lesz!! Amikor én vártam a kislánykámat, akkor már egész korán 5. héttől állandóan hánytam és nagyon kivoltam....Most egyenlőre néha kis hányinger, rengeteget eszem és jókat alszom....Egyenlőre ennyi! De én úgy érzem, hogy kisfiam lesz...Nem tudom honnan, de teljesen erősen ez jön.... Akkor nyilas lesz! A bátyám dec 8-i és piszok szerencsés az életben!! A Te kicsid is ilyen szerencsés legyen... Az én kicsi babám skorpió lesz, de ha pár napot "késik", akkor már ő is esélyes a nyilasra!
Babszika: én sem tudom a nevét, Csaka Zsuzsa teaként kértem, de holnap elviszem Neked,ha kell, mert a szomszédban laksz (holnap szabin leszek,mert a Dani holnap lesz 13 éves,és mire hazaér a suliból,szeretnénk meglepni,ezért otthon várjuk egy mini szülinappal)
Heni!
Az tök jó, h nem vagy nagyon rosszul!!!!
Az én csop. vezem most már talán a 13. hétben van és ő volt annyira szerencsés, h egyáltalán nincsenek tünetei!!!!!
Én mindannyiunknak ezt kívánom! (de főleg nektek, akiknek épp aktuális)
Jujj, de jó lesz neked Andi!!!!!
Gratulálok a kis.... akarom mondani: a nagyfiadhoz! És boldog szülinapot így előre is neki!!!!
Azt gondolom, h épp emiatt te holnap nem fogsz ráérni.... Már csak azért sem, mert én viszont dolgozom és csak 1/2 5 körül érek haza.
de nagyon rendi tőled! és szavadon foglak ám!!!
Andi, jól van, ahogy gondolod!
Tőlem talizhatunk bármikor.
Ha adsz priviben egy telcsiszámot és hogy mikor vagy elérhető, akkor felhívlak, h megbeszéljük!