A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Most látom, hogy tele volt az előző válaszom szerintem-mel!!!
SorryKép

manda

Mary Kép
Hát nem tudok hozzászólni, mert én Clotrimazolt raktam magamnak. Az kenőcs amit te kaptál? Hogy kell használni? Ha nem jutsz dűlőre, marad a telefon. Csak nem veszi le a fejedet!

Manda Kép
Nem jön Piri. Lehet, hogy megvárlak a mensivel, hogy együtt mehessünk!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Semmi baj, ahhoz képest, hogy én nem rég minden hozzászólásomat 2x küldtem el Kép
(Mondjuk nekem fel sem tűnt!)

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Ok. Együtt megyünk, együtt babásodunk és együtt szülünk, igaz te Pesten, én Fehérváron!!!Kép
Tök jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

SzilvaKép

Most kimentem szurizni. Sztem a Menopurt már el is b...tam. Még nem adtam be. Segíts kérlek!

Felszívtam az oldószert az injekciós tűbe, belefecskendeztem a tablettára, és szívtam volna fel megint, de honnan tudjam, hogy hol a fele? Annyira kevés lett, és sztem az oldószerből is maradt egy pici az ampullában. Ha felszívom a tűbe, akkor kb. 5 pici egységig lesz tele.
Most mit csináljak?
mary78

Mary Kép
A fecskendő be van jelölve egységekre. Felezd meg a folyadékot, ami benne van. Ha úgy érzed, hogy maradt még a porból az ampullában, visszaengedheted rá az egészet!

Kép
Kép
szilva069

Mary
Ja, 1 egységgel többet hagyj a felénél a tűk megcserélése előtt, mert a vastag tűben is marad lötyi!

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Az egészet fel kell szívni, és a fecskendőben kell megfelezni, ahogy már írtam. Ha felszívtad, nyomd ki a majdnem felét, aztán cseréld át a tűt, és szúrj, mint állat. Remélem most már érthető voltam.

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Tök jó lenne Kép

Mary Kép
Mi van?

Kép
Kép
szilva069

BabcsiKép, nagyon jól érzem magam, estére nagyon elfáradok, már öt óra felé majd leragad a szemem , ha sokat mozog estére egy kicsit szúrkál a pocim, ezektől eltekintve nagyon jó érzésKép
Már nagyon várom a pénteket hogy minden rendbe legyen és lássak egy kis pöttyöt.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Köszi. Beadtam, de nem tudom hogy jól-e. Ha felszívom, akkor 4 pici egységnyi van az injekciós tűbe, megpróbáltam felezni úgy, hogy tűvel lefelé tartottam és kinyomtam belőle a fölösleget. De vagy több ment ki belőle, vagy kevesebb. A combomba adtam, és most jut eszembe, hogy azt mondta a nővér, hogy teljesen nyomjam be, én meg csak félig nyomtam be a tűt.
Hát most elég ideges lettem.
mary78

Mary Kép
Ne idegeskedj, nem lesz ebből baj.
Ha akarsz hívj fel, elmondom, hogy csináld, vagy leírom.

Kép
Kép
szilva069

Ha megírod a számod, felhívnálak!
mary78

Mary Kép
06 30 400-9660 Híjjá

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
06 30 400-9660 Híjjá

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
06 30 400-9660 Híjjá

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Tegnap este én is elrohantam, a mikulás betett nálunk. Végignéztem hogy hányta ki az ágyban okos fiacskám aki nem hitt nekem, hogy sok leszKépKép
Na majdnem követtem, piszok nehéz volt kitartaniKép
De egyedül voltam velük nincs segítség, Janka is nagyot alakított, még a csokimikulásoknak is be kellett mutatni a biliben a produktumotKép, alig bírtam ki...
Gili, együttérzek!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy ma kicsit szebbnek látom a világot, rohanok főzni, valaki tanácsolta:
Csipeszt az orromraKépKépKép

Bocs a natúráért, de ez van...

Kép
Kép
Kép
amica

Hú, csajok, alíg bírtam visszaolvasni, annyit írtatokKép

Babcsibe
Fenéken billentelek!! Kép Még jó, hogy a hőmet nem tudod kikövetkeztetni.

Gili
Sajnálom, hogy rosszul vagy, de gondolj arra, hogy mitől és mindjárt jobban is leszelKép

Mary
Nagyon szupi híreket hoztál. Akkor még karácsony előtt bebabásodsz, igaz?Kép

Szilcsike
Ez a genya Piri! Hogy esne ki a szeme! Hú, de az nem jó, mert akkor nem tudja nézni a térképetKép

Amica
Látom, nem unatkozol.Kép

BarbiKép
Hasonló óriáspöttyöt kívánok neked is, mint Noénak van. Mikor is mész UH-ra?
gtünde

Wish
Szupi, hogy jó lett a genetika!! Annyira örülök!Kép

Szilcsike
Nálunk sz*r, borult idő van. Reggel még szemerkélt is az eső.Kép Ha legalább hó esne...

Tizom, Márcsibe, Mot, Gyugyi, Manda
SziasztokKép

Mofly
Ez elég jó hő egy babához, nem?! Nem lehet, hogy esetleg mégis????Kép
gtünde

Szia Tüncsibe!

Igen, még karácsony előtt lesz a transzfer, ha minden okés lesz. Márpedig az leszKép, kivéve ha nem cseszem a szurikat, de most már Szilcsibe kiokosított, úgy hogy nem fogok bénázni.

Köszi mégegyszer SzilvaKép (Ja és nem tudom miért, de valahogy mélyebb hangot képzeltem el neked, és úgy meglepődtemKép)

Egyébként Fehérváron gyönyörű napsütéses idő van, ha kinézek olyan, mintha tavasz lenne. (Amíg nem látom a kopasz fákatKép)

Lányok még mindig nem dolgoztam semmitKép Most meg már lassan ebédidő, mi lesz így belőlem???
mary78

Mary Kép
Ez tök jó, mert én meg azon lepődtem meg, hogy milyen mély a hangod. Hát igen, az enyém cérna Kép
Ügyi légy holnap!

TüncsiBunyika Kép
Olyan jót röhögtem megint Piri rohadt szemén! Csipogom a humorod Kép

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Majd te is hozzál nekünk képet!! Biztos nagyon szép babócid van!Kép

MaryKép
Szegénykém! Még jó, hogy Szilcsike tud segíteniKép

TüncsikeKép
Akarod, hogy megsaccoljam a hődet, sőt ha akarod vezetem is a görbédetKépKépKép

AmicaKép
Látom nálatok is folyamatos történések vannak! Kitartás és csipesz az orraKép

MandaKép
SziamiaKép

GiliKép
Küldök hányingert csillapítót:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Kedden remélem már kipukkadt vezértüszőm lesz. Ma (13.nap)még megvan (18,5 mm).

Valami jótanács a sikerhez?

Szorítsatok! (köszönöm)
mot

MotKép
Én elkezdeném az LH tesztet mert már elég nagy ez a tüsző és 20mm-sen már pukkadhatKépHa pozitív aznap akció de addig is hajrá-hajrá, akció minden másnap.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!

Pont erre voltam kiváncsi! Tegnap letámadtattam magam, de akkor ma kapjon szabadnapot az én kis drágám! Ugye?

Egyéb "népi bölcsességek"?
mot

Mot Kép nepi bolcsesseg - jo szex Kép

Amica Kép - nem semmi

Wish Kép orulok, hogy rendben ment ! Ezzel nagy ko esett le a szivedrol..

Szilva Kép kuldom a mensit ! Hihetelen, hogy kinek, mi kell

Ginling Kép remelem jobban leszel. Neztem a hotmailt , de meg mindig nem kaptam meg. mi a te cimed? irok neked es akkor arra, ha valaszolsz - tutira megkapom. Majd ha raersz

babcsik, Tundi, Kép hogy vagytok?

MAry Kép sok sikert a szurikkal

Barbi Kép remelem jol no a kis pottyod.

Sackolany
saci

Iza Kép jobb a nyakad? masszazst probaltad? csontkovacs?
most a nlcafe.hu - n van cikk errol..
saci

Saci!

Köszi!
mot

MaryKép
Hú, nem irigyellek. Kitartás, csak ügyesen! Kép

SzilvaKép
Ha te még vársz, akkor bocs, de én elhappolom előled! Kép

TündeKép
Sajnos nem. Ez tök esélytelen hónap. Már fájdogál a hasam. A múltkor is ez a cirkusz ment napokig. Aztán 1 napig volt meg. Pedig jók az eredményeim, most kaptam meg. Azt mondta a doki, tuti, hogy van tűszőrepi.

AmicaKép
Ja, igen én voltam az az "okos". Kép
Hozzátok kéne betenni egy live kamerát! Kép

Kép
mofly

Babcsibe
Hát kérlek szépen, felőlem elkészítheted a görbémet. Majd tedd föl, hogy láthassamKép
Ja, és lécci csinálj már LH tesztet isKép Vagy már volt pé-m??KépKép

Szilcsike
Örülök, hogy jót vidulsz rajtamKép

BunyeszKép
gtünde

SackólányKép
A nyakam már egész jó. Egyetlen dolog segített (ennyit a mindenféle gyógymódról), tekergetni kellett abba az irányban, amerre fáj. Erre tegnap az ágyban jöttem rá, ezért 20 percenként tekergettem, mint egy hattyú (na, jó nem olyan szépen.)

Kép
Kép
tiza

Mofly
SajnálomKép
gtünde

Iza - orulok, hogy jobb
saci

Lányok úgy felbosszantott a kolléganőm, hogy majdnem elbőgtem magam( azok a fránya hormonok), már nagyon ki van vele a törpöm mindenkivel üvőlt, én meg közöltem hogy kivel üvőltsön, nem tetszett neki. Még most is remeg a gyomrom!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Most ne hagyd, hogy felidegesítsenek, főleg ne üvöltözzenek Veled. De nem is értem. Én el sem tudnám képzelni, hogy egy kolleganőm üvöltözik.
Ne csak Veled, de mással se tegye, szerintem ez primitívség.
Egyébként meg tojd le. Úgysem sokáig kell már elviselned. Meddig szeretnél dolgozni?

Kép
Kép
tiza

Hát ha isten is úgy akarja akkor minnél előbb otthon szeretnék maradniKép
Sajnos nagyon hirtelen haragú és vannak lelkigondja( jár dokihoz is),az a baj hogy egy szobába vagyunk, már a héten egyszer kimentem a szobánkból mert veszekedett a kollégámmal és én nem hallgatom, nyugodt szeretnék maradni, de néha nem megy!
Ilyenkor hívom a páromat aki lelkierőt próbál adni, hogy kitartás már nem tart sokáig!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok!
Holnapig elköszönök. Lassan húzok haza.
Mindenkinek szép estét kívánok!
Tizompacsirta

Kép
Kép
tiza

BarbiKép
Ha nagyon nem bírod, kiíratod magad! Nem?! Különben is nem mondták neked a BMC-ben, hogy menj táppénzre? Sz.ügynök mindenkit táppénzre küldene az első három hónapban!
Vigyázz ám magatokra!!!!

manda

Szia IzaKép
Jó pihizést!!!

manda

Tündi!

Óriási gratula a vizsgaeredményedhez!

Kép
lara26

SziasztokKép

WishKép
örülök, hogy minden rendben.

TizaKép
Apa nem lepődött meg.Kép Régi szép idők...Reggeli ébredés:kávé, cigi, algopyrin.Kép Utoljára a 30. szülinapomon sikerült magam kiütni. Arra emlékszem, hogy apa szólt a gyereknek: "Ne mozgasd anyádat!" Pedig nem is ittam sokat, csak a pezsgőt nem szabad kevernem, mert azt nem bírom. Na, a végén még tényleg azt hiszitek, hogy alkesz vagyok!KépKép
161 cm, 51 kg...Tavaly nyáron még én is ilyen voltam. (Na jó:162cm, 53kg) A mostanit nem írom megKép

GiliKép
Kitartás, elmúlik. Látszik már a két térded helye a WC előtt a padlón?Kép

MaryKép
Beindult a gépezet!! Hajrá!

BarbiKép
Képet kérünk majd!

TüncsiKépSzilcsiKépAmicaKépMotKépMoflyKépMandaKépBabcsiKépSaciKép
De sokan vagytok!Kép Remélem senkit nem hagytam ki!
Vendég

LaraKép
Vendég

Hatóanyag: többszörösen antibiotikum-rezisztens Bacillus clausii spóra 2 milliárd / 5 ml-es ampulla

Segédanyag: tisztított víz
Külalak: színtelen, szagtalan, enyhén opaleszkáló szuszpenzió.

Javallat: A Normaflore belsőleges szuszpenzió a bél normál flórájához tartozó, nem patogén Bacillus clausii spóráit tartalmazó készítmény.
-A bélrendszer baktériumegyensúlyának felborulása és ennek következtében kialakult hasmenés illetve vitaminhiány kezelése és megelőzése.
-A bélrendszerben a baktériumegyensúly helyreállítására antibiotikumokkalvagy kemoterápiás szerekkel való kezelés során kialakuló eltérések (hasi fájdalom, hasmenés, hányinger) esetén.
-Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bél rendszeri fertőzés miatti hasmenés, illetve mérgezésnek, vagy a bélrendszerben lévő baktériumegyensúly felborulásának, és ennek következtében kialakult vitaminhiánynak tulajdonítható gyermekkori akut és krónikus gyomor-bélrendszeri betegségek.

Ellenjavallat: -ha túlérzékeny a készítmény összetevőjére.
Mellékhatás: A készítmény alkalmazása során fellépő nemkívánt hatásokról ezideig nincsenek adatok.
Terhesség / Szoptatás: A készítmény terhesség és szoptatás időszakában való alkalmazásának nincs ellenjavallata.

Adagolás / Alkalmazás: Amennyiben a kezelőorvos másképp nem rendeli, szokásos adagja:
Felnőtteknek: 2-3 ampulla naponta.
Gyermekeknek és csecsemőknek: 1-2 ampulla naponta.
Rendszeres időközönként (3-4 óránként) ajánlott alkalmazni, az ampulla tartalmát édesített vízben, tejben, teában vagy narancslében elkeverve.
Az ampullában esetlegesen látható részecskék a Bacillus clausii spórák összecsapzódásai és nem jelentik azt, hogy a készítmény bármilyen változáson ment volna át.
Az ampullát az alkalmazás előtt fel kell rázni.
Antibiotikum kezelés ideje alatt a készítmény bevétele az antibiotikum két adagjának bevétele közötti időszakban történjen.
kandi72
Budapest III. kerület

Gyugyi!
....de igen....Engem.... Kép
kandi72
Budapest III. kerület

KandiKépKép
Vendég

gyugyika Kép hihh, tetszett ez a "ne mozgasd anyat"...

Barbi Kép - Kép es kulonben is nemsokara babazni fogsz otthon. Nyugiban !
saci

Megvan a hormonom. A dokim persze szabin, fölöslegesen mentem el.Kép Jó lett volna már tudni...
Ahogy én nézegettem, minden jó, csak az OESTRADIOL kevés. Szerintem. (46,9 pg/ml)
Ez nagy baj?
Vendég

Meg engem isKép
Szia GyugyiKép

WishKépOlyan jó,hogy jók az erdményekKép

MaryKépNagyon ügyi vagy,engem a hideg ráz ha belegondolok,hogy magamnak kéne beadnom,mondjuk a cél érdekében mindentKépSok sikretKép

KandiKép
Írtam választ!

NoémiKép
Mikor sikerült felkelned reggel?Kép
Vendég

KépIlyen fát szeretnék!Nem mű-fát!
kandi72
Budapest III. kerület

Gyugyi!
Folliculáris f.-ben ez még jó! Kép
kandi72
Budapest III. kerület