A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilvaKép
Én is még csak kalkulálok, mert még úgy néz ki ez nem az 1cn. Talán holnap, bár nem kívánom a hasfájást, ami mindig kisériKép

manda

Manda Kép
Amikor mi ott laktunk, akkor még nem volt olyan jó és szép hely. Amennyit láttam mostanában Fehérvárból, meglepő, mert nagyon sokat változott előnyére.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Sajnálom, mikor fogsz tudni pihenni?!
De hátha segít, hogy Piri meglátogasson!!!Kép
Hogy dolgozol az ünnepek alatt? Remélem tudsz majd pihenni. Mi szabin leszünk, ráadásul a januárt festéssel kezdi a cég, úgyhogy akkor sem megyünk, bár az pár nap lesz. De remélem én táppénzen leszek!Kép

manda

Manda Kép
Nekem viszont tényleg lassan egy üveggömbre lesz szükségem, hogy a jövőbe lássak. Nem is lenne rossz, mindenkinek megmondanám előre mikor lesz kisbabája Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Mikor laktatok Fehérváron?

manda

SzilvaKép
Hát igen tök jó lenne, ha megmondanád, hogy mikor lesz babánk! Nem kéne annyit görcsölni miatta!
Gondolkodtam már jósnőn, hogy elmegyek egyhez, de még nem tudom! Kicsit hajlok az ilyen fajta dolgok felé, horoszkópomat is el szoktam olvasni, de ritkán jön be! Viszont amit a Bakokról írnak, sokban passzol rám! (pesszimista, precíz, maximalista)

manda

Manda Kép
A Karácsonyt Veszprémben fogjuk tölteni a Bátyámnál családi körben. Aztán ünnepek között dolgozom, mert kell a szabi a lombikra. Nagyon nem fogok pihizni, de már 3 éve ez megy az építkezés miatt, úgyhogy megszoktam már. Majd pihizek a lombiknál. Úgy várom már!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Jó, ha hiszünk valamiben. Ki tudja mi jön be. Így vagyok ezzel a Kineziológussal is. Ha nem fog sikerülni a fagyibabás tr., akkor szerintem én is elmegyek hozzá. Hátha, nehogy már ezen múljon. (Én is pesszimiska vagyok Kép )

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem hiszem. Optimistának (vagy legalábbis nálam) ismertelek meg. A kineziológusról már én is gondolkodtam, pont úgy, mint te, ha most nem sikerül, lehet, hogy felhívom azt, akihez a Giling járt, elküldte nekem a számát.

manda

SzilvaKép
Ha nem titok, hol épíkeztek?

manda

MandaKép
Én is jártam a Velinszky oviba, de csak másfél évig, mert aztán átvettek a Münichbe (akkor ott még laktunk a lakótelepen).
Én szerettem Fehérváron lakni, csak a párom ragaszkodik Budapesthez és mostmár Pestet is megszerettem Kép

wish

WishKép
Én is szeretem Fehérvárt, bár mióta megismertem a férjemet és Gántot, szívesebben élnék ott. Jobban szeretem, igaz ott mindenki ismer mindenkit, de tetszik az a kisfalu. Majd egyszer lehet építkezünk ott, van egy telek a két fiú részére. Csak majd autó is kell, mert nagyon rossz a buszközlekedés, 2óránként jár.

Én úgy érzem, és nehogy megharagudj, de Bp-en nem tudnék lakni.

manda

Manda Kép
Én magamban tartom a problémáimat, ezért sokan nem is tudják, hogy vannak.
Egy rugóra jár az agyunk Kép
Remélem nem fogjuk megismerni a kineziológus Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Érdligeten építkeztünk. Szemben egy lovarda van, mellettünk még 2 ház, aztán pedig egy gyümölcsös. Ha elmegyünk a kutyákkal sétálni akkor olyan, mintha kirándulnánk.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen, hasonlóan gondolkozunk!Kép
Akkor már ott is laktok, nagyon jó?!

manda

Manda Kép
1 éve októberben kaptuk meg a lakhatásit, azóta ott lakunk. Még nincs kész egészen, de azért lakható. Csak lassan tudjuk befejezni, mert elfogyott a pénz Kép
De a gyerekszoba már kész.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem tudtatok felvenni szocpolt vagy kedvezményes hitelt? Vagy lehet, hogy nem akartatok?
Asszem már kérdeztem korábban.
Mi a lakásvásárláskor vettünk fel 6,5milliót, mert muszáj volt, de ez használt és erre semmi nem jár.Kép

manda

Manda Kép
Dehogynem. 8 M a kölcsönünk 20 évre, és bevállaltunk felelőtlenül egy gyereket is. Sajnos már csak 1 évünk van a teljesítésre, ha nem sikerül, akkor még azt az 500 ezret is vissza kell majd fizetnünk Kép
Akkor ti is nyöghetitek a törlesztőrészletet.
Ti is vállaltatok be gyereket?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Mivel használt lakást vettünk, nem jár rá szocpol.Kép
Még egy év alatt sok minden történhet, biztos sikerül legalább egy gyermek, bár te esélyes vagy az ikrekreKép

manda

Manda Kép
Látom inkább a takarítást választottad Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Na jó, mégse.
Ha most vennétek fel a hitelt, akkor már járna a fél szocpol nektek is, nem?
Jó lenne, ha nem csúsznánk ki az időből, és nem a kölcsön miatt.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Most jól lemaradtam, próbálok visszaolvasni.

BabcsiKép
Tavaly mi is ilyenkor költöztünk. Kb. két hónapig tartott a lakásfelújítás. Karácsonykor csak beestünk a fa alá. Berendezve még azóta sincs teljesen, még mindig hiányoznak dolgok. Csak a beépített szekrény 300 ezer lenne. Szilveszter napján vettük meg a kanapét, hogy legalább legyen hová leülni tévézni. Szép emlékek Kép

SzilvaKép
Mi is pont ennyi kölcsönt vettünk fel, csak mi devizában, így nem kellett gyereket bevállalni.
Piri még nem jött meg hozzád? Hat hétre meg kéne jönnie. Ha nem, akkor meg kell beszélni a dokival.

Egyébként én a tampon-csapatba vagyok. Ki nem állhatom a betétet. Úgy érzem magam mintha bepelenkáztak volna. Már bocs, de úgy beleffülled az ember feneke, ha ettől nem lehet valamit elkapni, akkor nem tudom mitől. Mondjuk a vetélésem óta ezt használom, de nagyon szenvedek tőle.

Kép
mofly

SzilvaKép
Igen, elkezdtem a takarítást, de most újra benéztem, mit válaszoltál.
Azt hiszem járna a félszocpol, de nem tudom, nincs életkorhoz kötve?
Mikor mész haza? Négyig vagy?

manda

Szia MoflyKép

manda

Mofly Kép
Miért, ha nem jön meg 6.hétre sem, akkor valami bajom lehet? Hétfőn jár le az időm Kép
Saci ezt ne olvasd!
Van otthon 1 csomag betétem, még a kutyámnak vettem 2 éve valamikor tüzeléskor, hogy varrok neki bugyit, és beleteszem a betétet. Nem jött be a kutyának sem, nem sikerült a terv. Kutya és mi bugyi nélkül viseltük a nehéz napokat. Most ezt a betétet használtam, mert néhányszor kellett a BMC-ben a lombiknál + a műtétnél. Az a bajom a betéttel, hogy nekem csak tangáim vannak, és ahhoz nem igazán kompatibilisek a betétek. Szóval, vagy vásárolok olyan bugyit, amibe be tudom rakni a betétet, vagy marad a tampon Kép Vagy csak én vagyok béna, hogy nem tudom rendeltetésszerűen használni Kép

Manda Kép
Jézusom, az is korhoz van kötve? Ezt nem is gondoltam. Szerintem ott is 35 a bűvös korhatár. Te még beleférsz Kép Én sajnos már nem Kép
Engem mindenhonnan kiközösítenek Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem tudom, csak kérdeztem. De lehet, hogy már a szocpolt is felemelték 40-re, valami ilyesmi rémlik. Most tényleg pesszimista vagy csak szomorú?
Én azt mondanám, hogy ha nem jön meg jövő hét elején, akkor még ünnepek előtt menj el Sz.ügynökhöz!

manda

Szilva
Kép Ja, nekem is ez a bajom, hogy nem találok hozzá bugyit.
Szóval, nem akarlak ijesztgetni, nehogy megrémülj. Hétfőig, keddig még különben is van idő. Nekem csak mondta a doki, hogy ha addig nem jön meg, akkor szóljak.

Szia MandaKép
Nem csodálom, hogy nem tudnál itt Pesten lakni. Én is jobban vágynék a friss levegőre. Csak munkát nem lehet vidéken találni, az a baj.

Kép
mofly

Manda Kép
Ha nem jön +, akkor inkább majd felhívom a jövő héten ügynökünket, mielőtt bemennék hozzá. Pirit tényleg jól elküldtem a pi...ába Kép
Nem vagyok szomorú Kép
Lassan megyek haza, 4-ig dolgozom Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Ha nem érnék vissza, mikor elmész haza, kellemes hétvégét kívánok, igaz tapétáztok, de pihenjetek is!!!!!!!!!!!! Remélem Piri meglátogat hétfőig, ha nem gondold át, amit írtam!

MoflyKép
Nekem szerencsére itt Fehérváron van munkalehetőségem, nem mennék Pestre, de most remélem majd táppénzre mehetek legalább 9 hónapra.

manda

SzilvaKép
Pusszancs!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

manda

Mofly Kép
Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül a betét+bugyi problémában Kép
Akkor asszem az lesz, hogy én is rákérdezek a dokira!

Manda Kép
Köszi a hétvégi pihi-kívánságot, azért esténként összebújunk apával a TV előtt Kép
További jó takarítást, ragyogjon is a konyhabútor, mire Karcsi haza ér!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Kicsit elhavasztam az utóbbi három napba,de azért olvastalak benneteket!Kép

KismamáinkKép,olyan jó benneteket olvasni,csak úgy sugárzik belőletek az örömKépKitartás az émelygéshez,küldök rókaüzőtKép

GyugyiKép
Megy hétfőre a drukk!!!!!!!

Most ennyi telt tőlemKép

Képzeljétek,reggelre úgy elfeküdtem a lapockám,h 1dudor nőtt rajta,na +úgy megyek mint vmi vén asszony,nem tudok rendesen kiegyenesedni!
Tegnap voltam orvosnál is:nem csinált Uh-t(pedig betétet raktam beKép)+ebbe a hónap nem is lesz semmi a karácsony miattKép
A köv.ciklusba lesz teljes vérkép,cukor,progi...+uh-val figyeljük a fejleményeket.azt mondta ha már a kezébe lesznek az eredmények,akkor mond vményt,szerinte csak uh-val+horm.vizsg-ból felelőtlenség volt pco-t mondania a dokinak.Röviden ennyi volt!Kicsit azért nyugodtabb vagyok!

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

Sziasztok!

Sokat olvaslak titeket, de visszaolvasni egyszerűen képtelenség.
Hátha tudtok nekem tanácsot adni:

Kisfiam egy éves. Mióta megvan, még nem jött vissza a mesim. De mi szeretnénk már kistesót, nem is védekeztünk eddig sem, így úgy látom, mesi nélkül nem is fog összejönni.
Még mindig szoptatok, bár már nem sokat, csak este kéri, meg éjszaka ha felébred. De kb. öt perc után alszik is vissza.
A fiam Closty segítségével lett.

szerintetek van olyan hormontartalmú gyógyszer amivel visszajönne a vérzésem? És ugye szoptatás mellett lehetne szedni???

Valaki esett már úgy teherbe, hogy szoptatott és semmi mesi nem volt?

Ha tudtok adni tanácsot, nagyon megköszönném.

Sziasztok
hellász

Wish
Tényleg nem tudom, mert attól függ mikor lesz meg. Utána 1 hónap fogamzásgátló szedés.Utána megy élesben...Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Manda
Akkor szép születésnapi ajándék lenne ha sikerülne!!! Úgy legyen! Kép
Wish
Te hol tartasz?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van,és várja a karácsonyi ajándékokat!
Mostanság keveset vagyok,visszaolvasni sem tudok.Kép
KismamiknakKép
TesztelőknekKép

Hellász
Ha még szoptatsz,nehezebben esel teherbe,valószínűleg.Persze sokaknak sikerült már,így is.Sztem nézessed meg a prolaktinodat.Nálunk is az a bibi,bár már nem szoptatok úgy 4-5 hónapja.Ja,a mensi hiánya nem jelenti,hogy nem vagy termékeny,ebben az esetbenKép
Puszi mindenkinek:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Jó hétvégét!

Csak benéztem, mert elfelejtettem megírni, hogy mégsem megyünk Hamburgba. Aminek tulképp. örülök, mert így karácsony előtt nem hiányzott, ráadásul a városból nem is láttunk volna semmit. De ami késik, nem múlik.

Manda, Szilcsike
Látom jól eldumcsiztatok tegnapKép

Szilcsike
Te hogy bírod elviselni a tangát? Én már attól is rosszul vagyok, ha a normál bugyi bevág a fenekembeKép

Pirike szórakozik velem. Tegnapig alig-alig volt meg, ma már volt egy klassz hasfájásom, jobban is vérzek, de még ez sem olyan, mint lenni szokott. Hülye ez a kiscsaj!Kép

Babcsibe
Jó költözködést! Látom, te sem sűrün vagyKép

Többieknek szia!

Na, el is köszönök. Lehet, hogy még vmikor benézek.

Csocsi
gtünde

Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt kérdeztem a peteéréssel kapcsolatban valamit tőletek, így utólag is köszi a válaszokat. Nagyon ritkán tudok netezni sajnos, de azért, ha tudlak elolvasak titeket.
Most azt szeretném kérdezni, hogy általában mikor történik a beágyazódás? Az együttlét után hány napra?
Több oka is van annak, hogy ezt kérdezem:
Cigizek, elég erősen, s nagyon félek, hogy mi van akkor ha terhes vagyok most.
A párommal egy hete voltunk együtt, azaz 10.-én.
Én a peteérést megérzem, és az 11.,12.-én volt.Tegnap este óta fáj a hasam, úgy mintha megakarna jönni, vagy mintha föl lennék fázva.De azonkívül más egyéb furcsa dolgot nem vettem észre.
Tesztet, úgye ilyenkor még nem érdemes venni?
ildike25

IldiKép
Kb. 5-6 nappal a megtermékenyülés után ágyazódik be a megtermékenyült pete. A cigiről meg tessék leszokni!!
gtünde

Ha 26 naposak a ciklusaim, akkor mikor vegyek szerinted tesztet?Ma a 19.napon vagyok.
Előfordulhat, hogy azért fáj a hasam, mert lehet, hogy terhes vagyok?
Lehet ez a jele?
ildike25

Ildi
PasszKép De szerintem, amikorra várod, tehát a 26. napon csinálj tesztet. Mondjuk abból nincs baj, ha előbb tesztelsz. Max. negatív lesz a teszt.
gtünde

Tündike!
Írtam mailt Neked tegnap,nem az axára!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jó estét!
Kandikám sajnálattal olvastam,még mindig semmiKép
Legalább már egy zebra jöhetne akkor!!!!!!!!!!!!!Kép

Gtündi
Sajnálom ,hogy nem utaztok!Bár látom,te nem vagy szomorú miatta,azért egy kis kikapcs sosem árt.
Bugyi dolog:A normál bugyit én is utálom,ha belevág,épp ezért hordok tangát.az oda van rögzítve,éy nem mozogKépKép
Bocsi,de nem tudtam ehhez nem hozzászólniKép
Kép
Kellemes karácsonyelőt lányok:
KépKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Csajok!

Megint csak gyors bekukk, visszaolvasni sajna már nem nagyon van erőm. Nemrég fejeztük be a mai adag csomagolást. A házba már hordjuk ki amit lehet, hogy keddre ne maradjon sok soboz. Jajj, nagyon fáradt vagyok de nagyon izgi is. Már pár napja szurkált a hasam és a p.fészkem feszített és két napja elkezdtem barnázni. Szerintetek ez peogihiány lehet? (dokihoz max. hétfőn tudok bemenni ha lesz egyáltalán időm) A hőm nem ment le sőt egy tized fokot fel is ment, szóval nem értem. Nem igaz, hogy mindig van valamiKép

MoflyKép
Akkor megérted, hogy egy kissé le vagyok fáradvaKép de azért örülök.

TüncsikeKép SzilcsikeKép
Sziamia ÖtyetársakKép

Mindenkinek sok puszi, majd jövök ahogy tudok...meg amikor lesz netem mert lassan apa szétszereli a gépet is és az új házban egy pár napig nem lesz még bekötve.....

Kép

KépKép
babcsi

OKrisz
Engem nem az idegesít, ha mozog, hanem az, hogy egyáltalán belevágKép

Babcsibe
De jó Nektek!! Igaz, hogy biztos fárasztó a költözés, de tényleg izgi az egész. Már én is nagyon vágyom egy saját házra, annyi elképzelésem van, hogy melyik szobát hogy rendezném be. Addig is abban élem ki magam, hogy többször átrendezgetem a szobánkat ittKép Na nem mintha sok variáció lenneKép Ha már ünnepek előtt nem tudsz jönni, akkor:

Kép
gtünde

Jujjj,de nincs itt senki!!!
....Aki bekukkant,annak:Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Én is csak bekukkKép

Ildi, ha majd elkezded nem kívánni a cigit akkor már bízhatszKép Ezt több dohányos kismama állítja, én szerencse nem cigiztem.

Hellász!
Nekem sikerült a második az első ciklusban szoptatás alatt, 1 éves volt akkor a fiam és még 6-szor szopottKép. Az lett volna talán az első mensi ha nincs baba. Szóval ne add fel!
Most is szoptatás mellett sikerült, de már rég megvoltKép

Kandi, pusza, meddig kakas? Mikor zár a bölcsi?

Többieknek is szép álmokat, megyek még dolgom van.

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Amica drága!
Szerdáig egész napos vagyok (1/2 8-16ig,vagyis...nem 5-kor van az ébresztőm!),csütörtök-péntek szabi!Bölcsi végig van,vagyis 23.-án is még!Nem leszünk ügyeletesek,szóval 2.-án kezdek újra!Addig lustálkodok!Kép
Remélem jobban vagy!?Gyerköcöknek,adjál normaflore kurát...tuti jó,Natinak is csináltam,még az étvágya is jobb lett!Kép
Na pusza....vigyázz Magatokra!
Andi
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok éjjeli baglyok! Kép
Velem semmi extra ...csak benéztem.
Most lettek kész az esszéim az egyetemre. Phew! Kép
Meg vmi sci-fit nézünk közben...egyre gusztustalanabb. Brrr.
Még három nap van a suliból. Már csak. Kép
Elizabeth
Megkérdeztem a gyógyszertárban azt a két homeos bogyót. Nagy nehezen találtak...de azt tanácsolták, hogy beszéljek egy term.gyógyásszal...amúgy az én házidokim az lett. Te hogy szeded? Én már most nem biztos,hogy elkezdek bármit is szedni...mert nem tudom egy ciklusra érdemes-e. Nekem amúgy nem a peteéréssel van gondom hanem a progeszteronommal.

Jó éjT!!!

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?