A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ági!
Hajrá-hajrá! Ügyesek legyetekKép
gtünde

Sziasztok!

Hogy vagytok ma reggel?

Mary, miért az Elevit hízlal?

Kép
elizabeth25

EliKép
Sokak szerint igen. Szerintem is.
mary78

Manda
Sajnálom Kép

Barbi
Nagyon drukkolok,növekedjen a babuci mega sebességgel.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ági
Drukk ,hogy minden zökkenőmentesen sikerüljön++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Nálam:Tegnap volt labor.Eredmény:Prolaktin-mérhető szint alatt. Ez most JÓ??????
A többi hormon is javulgatKép

Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Mary, én egy hónapja szedem, nem híztam tőle. Én azért kezdtem el szedni, mert babát szeretnénk és ajánlották, hogy szedjem, mert jó hátással van az immunrendszerre és a méhet is erőssíti, "felkészíti" a terhességre!

Kép
elizabeth25

Eli Kép
Az elevit tele van vitaminnal, és nagyon jó étvágyat csinál. Én szedem, bár itt nagyon sokat ellene vannak. Én mellette sokat tornázom, és úgy vagyok vele, hogy ne már, hogy ezen múljon.

Kép
Kép
szilva069

Szilva, értem. Én a hónapban elkezdek konditerembe járni, vagy aerobicra, mert igen csak 10-15 kg-tól nem ártana megszabadulnom teherbe esés előtt. Te mit tornázol? Ti mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

Szilva Kép

Ha jól emlékszem Dr. Szics? De holnap már okosabb leszek!

Elfelejtettem! Nálad mi a következő lépés?
mot

EliKép SzilvaKép
Én is szedem ám minden nap, nem merném nem beszedni. Aztán az is lehet, hogy attól híztam, hogy mostanában tényleg nem sokat mozogtam.
Majd visszafogom magam a kajálásban.
mary78

Eli Kép
Én konditerembe és aerobicra járok vegyesen, már vagy 10 éve.
Több, mint 2 éve próbálkozunk Kép , és ezer éves vagyok Kép

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Babanövesztő sugarak úton: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++
Ági
Mindjárt megláthatod (vagy már meg is láttad Kép) a várva-várt pocaklakót!!! Kép Megy a drukk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ma vagyok a 22. cn-on. Nincs semmi extra. A mellem már kb 4 napja fáj Kép...remélem nem csak izomláz Kép /még 30-án "gyúrtam" karra/...bár mostanában mindig elkezdett fájni a 19. nap körül...de amikor elkezdtem pecsételni a 20, 21-en...elmúlt.

Kép
vizkriszisback

Szilva Kép

Nekem nem is válaszolsz? Kép
mot

Mary az biztos, hogy a mozgás sokat használ, én is lusta vagyok, aztán tessék itt a végeredménye. Kép

Szilva, de hogy vagy ezer éves. Kép Két év, az azért már hosszú idő,de tudod, soha nem szabad feladni!!!!
És hetente hányszor jársz konditerembe?

Kép
elizabeth25

Mary Kép
Ezek a kapott hormonok szerintem nagyon hazavágják az embert. 2005. május óta folyamatosan nyomom magamba a különböző hormonokat, és amellett, hogy tornáztam, éppen, hogy szinten tudtam magam tartani súlyilag. Most, hogy 2-3 hónapja már nem szúrom magam, szépen lement rólam 3 kg. (Igaz tornázom is, mint állat.) Most az a tervem - ha már Kép így alakult - , hogy kicsit ráncba szedem magam külalakilag a transzferig!

Kép
Kép
szilva069

Mot drága Kép
Bocs, nem vettem észre az üzidet!
Arra emléxem, hogy írtad ezt a doki nevet, de nekem gyanús ez a név, hogy van-e egyáltalán ilyen orvos!? Szóval azért írtam, hogy nézd meg, hogy híjják!
Én elvesztettem a babáimat 8 hete, most gyógyszeresen meghozzák a mensimet, mert magától nem jött+ a vetélés után. Kb. 3 hét múlva fog megjönni, utána vissza a BMC-be Ha minden OK lesz, akkor februárban visszakapom a fagyibabáimat.

Kép
Kép
szilva069

Szilva, most olvasom, hogy mi történt. Kép
Sajnálom!!!!
DE nagyon drukkolok, hogy minnél előbb sikerüljön!

Kép
elizabeth25

Szilva Kép Hajrá, hajrá, hajrá Kép

Meddig tudják tartani a fagyibabákat? (ez megint egy kérdés! remek ! Nem bírok magammal)

És a megtermékenyítés egyből a leszívás után történik ?, és mikor tudod meg, hogy sikerült? kell egy-két nap nem?

Újra a régi vagyok! Kép
mot

Kedves Szilva Kép
Én egy másik topikra írok, a Kaálisra, noha itt is látok sok ismerőst!
Tavaly április környékén irogattam ide, akkor úgy volt, hogy Érdligetre költözünk, talán erre emlékeszel, mert írtam.
A lényeg, hogy azért ezt a topikot is szemmel tartom, s tudom, hogy Veled ugyanaz történt, mint velem. Vagyishogy fordítva, mert Te 2 héttel jártál előttem mindenben...
Nekem 6 hete volt az eü. küretem... szintén 2 babóm volt a 6. héten még... aztán nem működött a kis szíve az egyiknek, aki maradt...
A kérdésem az lenne, hogy Neked mit mondtak, meddig várj arra, hogy megjöjjön? S most milyen gyógyszert adtak és mi a további menet?
Nagyon hálás lennék, ha leírnád és így felkészülhetnék rá lelkileg...
Írok egy e-mailcímet, hátha a többieket annyira ez nem érdekli/érinti. fanni73@citromail.hu
Köszönet érte előre is!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
Írtam neked priviben, remélem megkaptad.
Nem tudom melyik címről küldte el a gép, de erre válaszolj: szilvia.strausz@fitoland.hu

Kép
Kép
szilva069

Eli Kép
Úgy vagyok ezeréves, hogy megöregedtem Kép
Ha tehetem hétköznap minden nap megyek tornázni, de min. 3x.
És szó sincs róla, dehogy adom fel Kép

Mot Kép
3 évig tárolják a baby-ket.
A petesejtek leszívását követően egyből megtermékenyítik a petikéket. Másnap már tudod, hogy hány petesejt kezdett osztódni. Kb. a 3. napon kapod vissza őket, aztán a transzfert követő 10. napon van a vérvétel, amiből kiderül a végeredmény.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Köszönöm doktornő Kép

Fanni 73 Kép

Szurkolok neked is, és szerintem ne hagyd abba az írogatást (ide)!!!
mot

SzilvaKép

És mindezek előtt kell rásegíteni a peteérésre, hogy minnél többet tudjanak leszívni? Pl: neked 9 db-ot ?

Gyógyszer, szuri?
mot

Mot Kép
Így van.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Köszi a címed, már írtam is! (Kicsit sokat, bocs... Kép)

Mot Kép
Aranyos vagy!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Barbi !! KépKépKép
nagyon drukkolok hogy jol nojjon a bebi, en bizom benne, hogy semmi baj nem lesz. Lehet, hogy tenyleg rossz volt a felbontas? + a gepek is hibazhatnak !! KépKép ++++++++
kitartas !!

Wish Kép merre vagy? olyan jo lenne egy tabla, foleg, hogy Pagi Kép is itt a babaja mindjart
Agi Kép sok sikert !! gondolunk ratok !! ++++++

Szilva Kép szerintem szuper, hogy ennyit tornazol, jol is nezel ki (foto) !! en is most rakapcsoltam-> uj ev, uj remenyek, nem igaz? Ha marad meg petesejted , akkor te felajanlanad kiserletekre? egyszer ezt mar kerdeztem itt a tobbiektol, de nagy volt a halgatas...Kép.( En pl tuti, hogy felajanlanam.)kulonben neked meg hany fagyibabad van?

Sackolany
saci

Szilcsibe Kép -a fentiekhez meg:- en is igy vagyok vele, ha mar gyerekem nincs, akkor legalabb normalisan nezzek ki..en is rahajtottam a tornara, futas, uszas,,stb. Aztan majd ha szoptatunk otthon a karosszekben,, raerunk hizogatni. KépKép
saci

BarbiKép
Küldöm a baba növesztőket+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ági
Hajrá!Kép

Manda
Sajnálom,h ez a hó kimaradKép,de biztos a gyógyszer segiteni fog!Kép

Többiek is sziasztokKépKépKép
Vendég

Sackólány Kép
Köszi a bókot Kép
Én felajánlanám kísérletre, sőt, beültetésre is ha lehetne. Szívesen segítenék olyanokon akik rászorulnak, de gondolom ezt manapság még nem lehet? A férjem is simán lenne donor, már beszéltünk erről vele is.
A sportolásban egyet értek veled. Mikor a férjem néha szóvá teszi, hogy ma is mégy tornázni? Akkor mondom, hogy örülj neki, hogy oda járok, nem pedig itthon tespedek.
Különben meg lelkileg is nagyon jót tesz, érzem. Teljesen újjászületek utána. Persze szíves örömest lemondanék róla, ha lenne rá ok Kép

Hogy vagy? Ugye 8-án kell nem megjönnie?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Gyógyszer?
Szuri?
mot

SziasztokKép

BarbiKép
Remélem minden rendben lesz, drukkolok és küldöm a babanövelőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

ÁgiKép
Hát 2006.évi akart ez a baba lenni!Kép
Megy a sok drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és sok-sok boldogságot kívánok a kisfiadhoz!!!

SzilvaKép
Én most úgy vagyok a torna témában, hogy nem tudom mit csináljak menjek-e vagy sem. Karcsi szerint ne menjek, még ki kéne találnom. Én akkor amikor elkezdtük a stimut az injekciókkal, akkor hagytam abba, mert féltem, hogy a kettő együtt gond lehet.

OKrisztaKép
Köszi, de nem bánom!

manda

Mot Kép
Ja ez kérdés volt?
Én többféle szurit kaptam. Lombiknál szuriznak, tudtommal minden intézetben!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Én a stimu alatt is tornáztam. A punkció előtt hagytam abba kb. 1 héttel, mert akkor már nagyon szúrt a pocakom a sok érő tüszőtől Kép
Nekem az a véleményem, hogy nyugodtan elkezdheted a tornát, csak ne olyan intenzíven. Szép nyugdíjas tempóban, csak a magad örömére. Jót fog tenni neked is. Hajrá Kép Karcsi meg örüljön, hogy épülsz (lelkileg) ész szépülsz (fizikailag) Kép

(De persze ez a te döntésed!)

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Köszi, majd még gondolkodom rajtaKép

manda

Sziasztok!
Már itt vagyok a suliban. Épp óra van, úgyhogy nagy a csend. Kép
Én is azt mondtam a ciklus elején, hogy menni fog a torna ezerrel (nem gondolok arra, hogy DE mi van ha babát várok? )...de annyival nem ment...talán csak 100-al. Kép Fel is szedtem két kilót. Kép Na nem mintha olyan vészes lenne a 60 kilóm a 172 centimhez...de szeretném ha ennek nagyobb része lenne izom, mint háj. Kép
Ma csak két órám lesz és megyek is haza! Kép Sajna írnom kell egy esszét az egyetemre amit holnap kell feladnom. Kép Szerencsére azonban a nyelvtanfolyam még nem indul a héten, sőt a jövő héten sem, úgyhogy lesz időm LASSAN visszaszokni a taposómalomba.

Kép
vizkriszisback

Szilva Kép allitolag az osszes lombikozotol ezt meg kene kerdezni, hogy felajnaljak-e? furcsa, hogy ezek szerint toled (sem ) kerdeztek meg. Miert? en ezt egy cikkben olvastam, hogy x . meddosegi centrumban csak 1 db par ajanlotta fel a mar fel nem hasznalt petesejtjeit kiserletre. De ha meg sem ekrdik,,akkor hogy ajanld fel?? Ja,,mozgasra fel. Soot, amikor nincs ilyen rohadt hideg, akkor en a szabadba megyek,,az dupla orom KépKép
te,,nekem is nagyon feszit a pocakom mar 1 hete,, az mitol van? nekem olyan sok nem lehet ott, mert csak 1 tuszot lattak..

Manda Kép en is Szilvaval ertek egyet,,csak elkzdeni nehez, de utana olyan, mint a drog. hianyzik. ! Sok sikert !! Uj ev, uj kezdet..hmhmmh? KépKép
saci

Sackólány Kép
Remélem azért feszít a pocakod, mert már egy pocok készül benne Kép De tényleg, simán lehet!

Kriszta Kép
Jó tanulást, illetve essze írást délutánra!

Kép
Kép
szilva069

9 hetes meghalt a babámKép, holnap mütéti úton befejezik.
Szilva mire számithatok

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Ez nem lehet igaz! Kép
Ide írjam, vagy privibe, vagy telefon?

Kép
Kép
szilva069

ha nem baj akkor ide, mert nem igazán vagyok beszámitható, köszönöm

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Dehogy baj!
Leírom, hogy nekem hogy volt!
Reggel 7-re kellett bemennem.
Kaptam ágyat, és egyből mentem a műtőbe, ahol felrakták a méhtágítót. Ez az egyetlen dolog volt fájdalmas, de ki lehet bírni.
Aztán kb. 2 óra tágítás után jött a műtét. Altatnak, úgyhogy semmit nem fogsz érezni. Nekem utána sem fájt semmi fizikailag.
A műtét kb 15-20 perc mindennel együtt.
Utána infúzió, vizit, aztán kb 3-kor engednek majd haza.
Semmi gyógyszert nem kaptam utána.
Kicsit vérezgettem, de másnap már semmi nem volt, nem is fájt. Én 1 napot maradtam otthon pihizni, azóta dolgozom.
4-6 hét múlva kell, hogy újra +jöjjön.
Barbi drága, kitartás, tudom mit érzel, igazságtalan az élet Kép
Küldök sok-sok erőt +++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Barbi DrágaKép

Nem is tudok mit írni. Tényleg igazságtalan az élet. De az biztos, hogy kárpótolni fog téged ezért a sok szenvedésért.
Nagyon sok kitartást kívánok a következő napokhoz!
mary78

Barbi Édes
Nem is tudom mit mondjakKép Annyira nagy igazságtalanság ez. Sok-sok erőt kívánok Neked, hogy minél hamarabb feldolgozd a dolgot.
Puszi és ölelés

Tünde
gtünde

Szilva hasonlót mondtak nekem is,nekem a nőgyógyászaton fogják csinálni nem a BMC-be, annyit mondtak hogy kaparás lesz altatásba, tágításról nem esett szó ,de jó tudni hogy mire készüljek.
Tudjátok az első vetélés könnyebb volt ott még nem lehetett hallni a szíverését, nagyon kavarognak bennem az érzelmek( még talán felse fogtam, azóta folyamatosan sírok), soha nem láttam a páromat sírni és ilyen tehetetlennek, nem értem hogy miért, mit csináltam rosszul az életbe hogy már másodszora élem át.Holnap gondoljatok rám hát ha segít egy kicsit, amint tudok jeletkezek.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kedves Barbi Kép

Így ismeretlenül is küldöm együttérzésem.
Velem is ugyanez történt..., így sajnos tudom, mit érzel.
Nekem egyáltalán nem fájt a műtét, s nyilván a tágítót is azután helyezték fel, hogy elaludtam, mert nem tudok semmiről..., de nekem a II-es női klinikán csinálták.
Utána sem fáj, legalábbis fizikálisan nem!

Kitartást kívánok és azt, hogy mihamarabb visszanyerd az életkedved és újra reménykedni tudj!

Szeretettel Fanni (Kaális topik)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Megérkezett Patkós Dominik 3770g és 54cm!!!!!!!!!! PÁgi babája!
kandi72
Budapest III. kerület

Drága Barbi!
Le se tudom irni mennyire sajnálom, és együtt érzek veled!Ilyenkor semmi nem vigasztal...,de légy erős!!!!
Gabi
Vendég

Barbi! Másikba,már írtam.....!
Nekem 4x volt befejezésem,és Én sem kaptam tágítót!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Andi!Kép

Gratulálok Ági a kisfiadhoz,nagyon sok boldogságot és egészséget kivánok nektek!!!!Kép
Vendég

Barbi Kép - nagyon sajnalom Kép es egyutterzek veled !
nem tudok mit mondani, remelem Szilva tud beled lelket onteni..!!
saci

Aginak Gratula ! KépKép bar most a Barbi hire elvette a jokedvemet,....KépKép
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?