A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi
A méhtágítással humánusabb a műtét.
Te semmit sem csináltál rosszul, senki nem tudja miért alakulnak így a dolgok. Én azzal vígasztaltam/lom magam, hogy nem volt egészséges, nem tudott életben maradni szegényke!
Szeretnék valami bíztatót írni, de csak azt tudom, hogy idővel jobb lesz! Sokat fogok rád gondolni holnap, hogy minden rendben menjen!
Nem szabad feladni!

Kép
Kép
szilva069

Ági Kép
Gratulálok Domihoz! Sok boldogságot!
Várjuk a beszámolót!

Kép
Kép
szilva069

Barbi!

Holnap én is gondolok Rád!

Légy erős!
mot

Barbi
Ledobbentett a hír. Azt hittem hirtelen hogy az régi hozzászolásokhoz tévedtem. Szornyen sajnálom hogy mégegyszer át kell élned ezt. Igazábol nagyon nehéz bármit mondani ilyenkor....Sajnálom...

Ági
Itt is gratulálok sok boldogságot kívánok nektek már így hármasban. Kép
mili

Kandika
Gratula Áginak a hatalmas kisfiúhoz!!!Kép
gtünde

BarbiKép
Persze, hogy gondolunk Rád holnap, ez a legkevesebb!! Bárcsak többet tehetne ilyenkor az ember!
gtünde

Barbi
Nagyon sajnálom!!!KépKépRengeteg erőt ,és kitartást kívánok most neked!!!

KépKép

KépKép
okr

Vizkrisz
Hogy vagy? Mi a helyzet?

Tündi
Vendég

Barbi
Nagyon sajnálom! Kép Ez tényleg igazságtalan! Holnap gondolunk rád.

Kép
mofly

Barbi
Nagyon sajnálom, azt hittem rossz helyen járok. Holnap gondolunk rád. Nagyon megdöbbentem.

Ági
Ez az élet hihetetlen, szomorkodunk a másik szemünk meg rád nevet. Gratulálok! Megvárta a dokit is ez a legény!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Barbi
Nem tudom mit írjak, a könnyeimmel küszködöm, nagyon-nagyon sajnálom. Veled leszek én is holnap.
Nem tudok többet írni, vigyázz magadra!
Puszi!

manda

ÁgiKép
Gratulálok, sok-sok boldogságot kívánok Domihoz!

manda

szilcsibe Kép kosziii a biztatast. Te, barmi lehet ! Kép Kép
saci

Barbi
KépKép
Vendég

Kedves Barbi!
Tiszta szívemből együtt érzek feled!Kép Holnap majd én is gondolok rád, sírd ki magad,attól majd meg fogsz nyugodni, és légyszi gyere velünk tovább, mi melletted leszünk...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok! Nemrég értem haza... BarbiKép Teljesen le vagyok döbbenve.... Ne hibáztasd magad érte! Szerintem Ti mindent megtettetek a babáért, amit lehetett... Holnap szorítok érted, hogy minden rendben menjen...
banyanya

Barbi! Bár én olvasó üzemmódban voltam, de együtt érzek veled. S drukkolok, hogy ne legyen semmi baj... Fel a fejjel kitartás

Ági izgultam a kislegény miatt gratula
pancsi20

Ági Kép Majdnem elfelejtettem neked gratulálni... Sok boldogságot kívánok Neked és a kis lurkónak!
banyanya

Sziasztok!

Mint régi topiklakó írok: [color=#ff0000]

Barbi!
Ez rettenetes, gondolok rád!Kép

Ági!
Gratulálok! És minden jót kívánok a további életetekhez!

Hellasz!
2 hete ugyanezzel a tesztel ugyanígy jártam!! Örültem, mint majom a farkának két év után, főleg, hogy meg is volt minden tünetem.
Rá 3 napra egy tök negatívat teszteltem.

Kriszta

mohácska

Barbi Kép nem is tudom mit írhatnék, annyira sajnálom! Nagyon sokat gondolok rád, tudom min mész most keresztül. Nagyon sok erőt kívánok most nektek a pároddal, ha megoldható, menjetek el kettesben egy-két napra valahová a hétköznapok elöl. Emlékszem, az én párom is ekkor láttam először zokogni.
Az idő segíteni fog. Nagyon sok erőt kívánok neked! Vigyázz magadra!

Olyan jó lenne, ha holnap látna szívhangot K. még a műtét előtt. Bármilyen csoda jól jönne!

Ha tudsz, gyere majd ide, átsegítünk az első néhány héten, amennyire csak tudunk!
Vendég

Lányok Kép ne haragudjatok, nem tudok most többet írni, végigolvastam az elmúlt két napot. Barbi híre nagyon megdöbbentett. Bejelentkeztem holnap estére UH-ra magándokihoz. Kérhetek egy kis drukkot?
Vendég

Noémi
Drukk,a holnapi vizsgálathoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi
Drukk neked is a holnaphoz!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Noi!Kép
Ne idegeskedj minden rendben lesz!!!!
Mennek holnapra drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Domi képei!KépKépés még ezek is!KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Barbi
Nagyon sajnálom! Veled leszünk holnap álmodban!!!
Noi
Tényleg ne idegeskedj...de ha attól megynyugszol, menj uh-ra! Kép
Tündi
Eddig örültem, hogy 22. nap és még semmi barnázás. Erre most miután együtt voltunk a párommal...a kikatonák már rózsaszínban pompáztak. Akkor hát lapar 2 hét múlva. Hívom a dokit, amint megjön.
Ági
Gratula a NAGY Dominikhoz!!! Kép
Jó éjt!
(az esszém még nincs kész...még vagy 700 szó kell Kép, de mára ennyi)

Kép
vizkriszisback

ÁGI!Kép
Milyen gyönyörű, mosolygós kislegény Domi! Mégegyszer hatalmas gratula!!

NoiKép
Mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ne izgulj, nem lesz semmi gond.

BarbiKép
Egész este rád gondoltam. Veled leszek gondolatban.
gtünde

Kriszta Kép
Remélem elkészültél az esszéddel Kép
A rózsaszínezés nem jó hír Kép sajnálom.

Ági Kép
Csodaszép kis lurkó Kép
Még egyszer óriási gratula!

Noémi Kép
Jó ötlet az UH. legalább megnyugszol Kép Puszi!

Barbi
Egyfolytában te jársz az eszembe. Újra átélem a velem történteket. Nagyon sajnállak. Remélem mielőbb túl leszel rajta.
Most viszont azért küldök drukkot, hogy jól sikerüljön a műtét, mert az is nagyon fontos a további babásodásban! ++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt mindenkinek!

Szilva Kép

Dr. Csusz!

És ma délután minden kiderül!
mot

Mot Kép
Drukkolok nektek, hogy jó híreket kapjatok ma!!!
Sejtettem, hogy nem Szics! Mondjuk a Csusz is elég fura név????????? Mindegy, csak jó doki legyen Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Nagyon aranyos ez a kisbaba! Kép Tényleg szép nagy. Kép

NoémiKép
Veled szerencsére minden rendben van, ne izgulj.
Most te adsz nekem reményt, hogy ennyi rossz dolog után végre sikerrel is lehet járni.
Nagyon megrázott Barbi esete, mert bennem is megvan ez a félelem, hogy hiába leszek még egyszer terhes, velem is előfordulhat ismét. Persze nagyon bízom benne, hogy nem, de azért bennem van.

Kép
mofly

Mohácska! KÖszi a hsz-t. Én is negatívot Kép

Ismeretlenül is Barbi! KItartás. És nagyon sajnálom. Kép
hellász

Barbi Kép veled vagyunk !!!! +++Kép Kép ++++

Noi Kép majd irj az uh utan,,jo??

Agi Kép nagyon helyes a legeny !! gratula ! Kép

Amica Kép te hol szulsz? kinel? egy baratnom sos. keres dokit.
koszii . Ha nem akarod ide irni, akkor priviben is jo .
Hanyinger elmult mar?

Mofly Kép ne felj,, ez nem torvenyszeru. Es elore felesleges beprogramozni...

Mot Kép gyere majd a hirrel

Babcsika, Tuncsibe, Szilcsibe KépKépKép hellllooo

Sackolany
saci

ki hanyadik napon van?
csak hogy kb tudjuk, ugy latszik Wish a Bahamakon nyaral.KépKép

Krisz - 22. cn,,ugye azt irtad ??
En- 24. ik cn
saci

SziasztokKép

Karcsi tegnap este meséltem, hogy mi történt a Barbival, és ő is nagyon ledöbbent,nekem sem megy ki a fejemből azóta sem.
Lehet, hogy ennek a hatása, hogy egy olyan dolog érlelődik a fejemben, ha most az utolsó fagyi nem sikerül, lehet, hogy még egy stimut végig csinálok, aztán többet nem. Majd meglátjuk!
Anyagilag is elég megterhelő, lelkileg meg aztán még inkább.
De az is lehet, hogy ez csak pillanatnyi érzés!
Most tudatosul bennem jobban, hogy nekünk még csodánk sem lehet természetesen úton, hiszen bebizonyosodott, hogy sehogy se lehet úgy bébink, hiszen mindkettőnknél van probléma, ami ezt gátolja.
De nem vagyok ezért szomorú!
Karcsival beszélgettük: van egy nagyon kedves házaspár, akiknél nem lehetett baba és azóta sokat utaznak országszerte és külföldön is, sokat is dolgoznak, tehát megérdemelten, majd mi is utazunk velük, ha nem lesz gyerekünk!KépKépKép (ezt most tényleg vidáman írom, ha szóban mondanám, lehetne érzékelni a hangsúlyokat és a vigyorgó arcomat)

BarbiKép
Drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!

NoémiKép
Neked is küldöm a drukkokat az UH-ra, biztos minden ok lesz! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Mofly Kép
Érdekes, mert nekem eszembe sem jutott a rövid terhességem idején, hogy bármi baj történhetne. Egyszerűen nem is gondoltam arra, hogy velem is megeshet, hogy elveszítem a babát/kat. Kép
Azt hiszem ez a gondtalanság már nem lesz jellemző a következő terhességemre.

Kép
Kép
szilva069

ÁgiKép
Nagyon édes a kisfiad! Én már tegnap meglestem ám, a másik topicban, ahová a férjed írt!Kép

manda

Szilva
Először nekem se jutott eszembe. De igaza van Sacinak, gondolni sem szabad arra, hogy megismétlődhet.
Nekem most ilyen hangulatom van. Ebben a hónapban reménykedtem hogy összejöhetett valami. De most már tudom hogy nem. Már a mellfájásom is lecsökkent. Itt sírdogálok magamba. Nagyon csalódott vagyok és lehangolt. Így sokkal rosszabb mint amikor nem számolok semmire. De majd elmúlik.

Kép
mofly

MoflyKép
Nem szomorkodj!!!

SaciKép
Én azt hiszem, hogy ma a 16cn-on vagyok, hiányzik Wish táblázata, mert már megszoktam, hogy ott szerepelek.Kép

Tényleg hol jársz WishKép
Mi van veled? Ünnepek jól teltek? Jól elteltek,mi!KépKépKép

manda

Mofly Kép
Szomorkodd ki magad, más egyebet úgysem tudunk tenni. Aztán majd pár nap múlva úgyis kezdődik minden előlről. A bizakodás, aztán egyszer csak bejön nekünk is Kép
Én sem vagyok valami fényes hangulatban. Megvisel a Barbival történtek Kép

Manda Kép
Nem tudom mi lehet Wish-sel, mert már nagyon rég nem jelentkezett. Egy másik topicba még karácsony előtt írt, de azóta sehol nem látom! Remélem csak pihizik jó távol a nettől.
Azért egy picit már aggódom érte.
Én legalább tudom, hogy még mindig a tábla legalján csücsülök Kép
Te, hogy vagy?

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Bocs, nem láttam, hogy felljebb éppen az érzéseidről írtál. Már tudom, hogy vagy! Ne haragudj, nem vettem észre a hozzászólást!

Kép
Kép
szilva069

Mofly Kép
Te komolyan gondolod, hogy nem fog majd eszedbe jutni? Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem haragszom! Kép
Szerintem mindegyikünk így lesz majd vele, hogy először érjük meg a 12 hetet, aztán meg jók legyenek a vizsgálati eredmények, pl. APF, magzatvíz vizsg., mert ugye az is lesz a lombik miatt és nem csak a kor miatt, aztán meg érjük meg a 9 hónapot, ne legyen gond a szülésnél, stb.... Ha meg megszületett, akkor meg őérte fogunk aggódni egész életünkben! Ez az élet rendje! Sajnos!!!

manda

SzilvaKép
Biztos eszembe jut, de mit tehetünk? Csak bizakodunk! Kép

MandaKép
Örülök, hogy nem vagy elszontyolodva. És úgy is sikerül! Miért is ne sikerülne?!

Kép
mofly

MoflyKép
Hát még bízom benne, hogy sikerül! Csak most biztos a Barbi miatt is van (annyira sajnálom és fáj, hogy ez történt vele), de már fáradok!

manda

Sziasztok csajok! Bocsi hogy így ismeretlenül ide kukkantottam, de.
mindenkinek kitartástKép) Manda biztos sikerülni fog.
Noémi csak ügyin ám. Saci te is ügyi leszel biztosanKép)
pancsi20

Köszi Pancsi!Kép
Te hol irogatsz? Itt a környéken? Te hogy állsz babaügyben?

manda

Manda Kép
Igazad van, bizonyára az egész gyermeknevelés egy örökös aggódás, de az egészben az a legszomorúbb, hogy mi még el sem jutunk odáig Kép
Na min1, azért remélem egyszer velünk is megtörténik a csoda Kép
Megértem a csüggedésedet.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Még azért ne adjuk fel!Kép

manda

Manda Kép
Feladásról szó nincs Kép
Csak rögös és hosszú ez az út!

Kép