A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilcsikeKép
Nálam Anyukám az összekötő, majd ráuszítomKép De még megvárom, amíg rendesen megjön.
gtünde

TüncsikeKép
Nem reagáltál a kérdésemre. (8.57-es üzi)

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Bocsi, nem vettem észre.Kép Nekem jó 4. Hol találkozzunk? Árkádban Médiával szembeni kávézó?
gtünde

Vagy menjek érted?Kép
gtünde

Tünde Kép

Nálatok mi a gond? Nálunk a kiskatonám spermái lusták (95% mozdulatlan).

SzilvaKép
Hogy vagy?
mot

MotKép
Nálunk elvileg semmi. Nekem magas volt a prolaktinom, de az gyógyszer mellett most okés. A dokim javasolta a 3 sikertelen inszem után, hogy jöjjön a lombik. De szerintem az is előfordulhat, hogy nem is fog erre emlékezniKép
gtünde

Tünde Kép

Akkor hajrá-hajrá-hajrá.... Kép

Prolaktin? Vérvételből derült ki?
mot

Tüncsibe Kép
Akkor szólj az összekötődnek, hogy vegye fel a kapcsolatot a dokival!

Mot édes Kép
Stagnálok minden értelemben. Semmi különös. Várakozom.
Majd meglátod milyen gyorsan fognak peregni az események. Nagyon el leszel foglalva másfél hónap múlva!

Barbi Kép
Igazad van, tényleg gyorsabban telik a nap a munkahelyen!

Kép
Kép
szilva069

MotKép
Igen, vérvételből.

SzilcsikeKép
OK, mozgósítomKép
gtünde

Lányok ez nehezebb mint gondoltam, nagyon sok kollégámal most találkozom először az új évben és mind boldog új évet kíván és milyen jó nekem hogy múlt héten még otthon lehettem, és nekem erre mosolyogva kell valami szépet válaszolnom.
Igérem befejezem a topik rossz hangulatát, és vigyorgó napsütésre fogok összpontosítani.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva! Kép

Drága vagy! Erről is beszélgettünk kiskatonámmal a hétvégén, hogy febr1-től, a kivizsgálások miatt, utánna meg a "lényeg" miatt pörögnek majd az események,és ha Isten is úgy akarja utánna meg aztán.....

Kérdeznék még valamit:
Az egész terhesség más mint a spontán teherbeesésénél? Spontán esetben ugye kb 6 hetes a magzat mikor kiderül, nálunk remélhetőleg kb 10 napos! De más különbség is van?
Spontán esetben is előfordul, hogy nem marad meg a magzat. (akár úgy is, hogy észre se veszi az ember) Vagy lombiknál nagyobb erre az esély?

Nem tudom értitek-e, hogy mire gondolok!
mot

TüncsikeKép
Akkor találkozzunk az Árkádban 4-kor. Közel van a munkahelyem, úgyhogy átsétálok.
Remélem megismerlek. Próbáltam magamról becsatolni valami képet, de túl nagy. Mindjárt szólok az informatikusnak, hogy csökkentse le.
Igaz, csak esküvőset találtam a gépemen, de talán az is segít.

Kép
Kép
tiza

Mot Kép
A lombik terhességet valóban a transzfert követő 10. nap megtudod. Én úgy gondolom, hogy a lombiknál nagyobb lehet az esélye a vetélésnek és a méhen kívüli terhességnek, mert azért ez erősen beavatkozás a természetbe. Nem biztos, hogy a legjobb minőségű kiskatonák kerülnek kiválasztásra stb.

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép Tiza Kép
De jó nektek, hogy találkoztok!
Én is szeretnélek benneteket megismerni!
(Sajnos Pécs nagyon messze van!) De nagyon szép város. Ott államvizsgáztam!

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Akkor a mozgólépcső mellett, a kávézó oldalán várlak. Én bordó kabátban leszek, a táskám narancssárga. Szerintem ilyen dizájnos, jó ízlésre valló színösszeállítást nem fogsz tudni nem észrevenniKép
gtünde

SzilcsikeKép
Hát még elérhetsz egy IC-tKép Miből államvizsgáztál?
gtünde

SzilcsikeKép
Ha a 12.40-es IC-vel jönnél, 4-re ide is tudnál érniKép
gtünde

Tüncsibeeeeeeeeeeeeee Kép
Dolgozom sajnos Kép Csak az irigykedés marad!
Azért nektek jó dumcsizást kívánok!
Nézd meg Tizomp. hátsófelét!
A Janus Pannoniusba jártam. Humán erőforrás man. vagyok.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Méhen kívüli terhesség? Ezt nem értem!
mot

Kedves Barbi Kép
Én 2 hét +1 napig véreztem a küret után és azt mondta a dokim, hogy akár 3 hétig is normális a vérzés, csak hogy tudd!
Én is visszamentem egyből dolgozni és a "munkaterápia" hasznos is...
Érdekes, én is tornázni kezdtem épp 1 héttel utána Kép Remek feszültség levezető!
Gyors felépülést kívánok...
Fanni (kaális topik)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tüncsibe, SzilcsibeKép
Hát ez tényleg nagyszerű lenne. Szilcsibe, pattanj fel az IC-re.
A férjemnek mondtam a mai találkozót. Nagyon tetszett neki. Egyébként is mindig ostoroz, hogy miért van olyan kevés barátnőm, mert az ő társaságához tartozó fiúk barátnőivel valahogy nem találom meg a hangot.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Remélem, mi megtaláljuk a közös hangotKép Ez az Szilcsi, dobd el a billentyűzetet és IC-re felKép
gtünde

TizaKép
Különben barátnő ügyben én is rosszul állok. A legjobb barátném sajna Zalában lakik, vele ritkán tudok találkozni. Az unokatesóm, akivel jóban voltam, ő meg Finnországban lakik. A kolléganőim meg vagy idősek, vagy vidékiek.
gtünde

Tizomp. Kép Tüncsibe Kép
Nem szép tőletek, hogy még fel is csigáztok Kép Hogy mehetnék ? Nekem hivatásom van. Most is halálra dolgozom magam. (Ma még semmit sem csináltam, de tervezem!)

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Én is hasonlóképp vetettem bele magam a munkábaKép

TizaKép
Kép?
gtünde

TüncsibeKép
A toalettemet elfelejtettem leírni. Barna kabát (prémes), mustár színű gatyó és fekete táska.
Szerintem a közös hangot biztos megtaláljuk.

SzilcsikeKép
Először is Tüncsibe nem fogja látni a hátsómat, mert galád módon olyan felsőt húztam, ami részben eltakarja. Másodszor, ha már eddig nem dolgoztál, ne is tervezd. Tervezd holnapra. Szóval irány Pécs, hogy szétpletykáljuk a fejünket.

SzilcsibeKép

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Én fekete gatyóKép De a narancssárga táskát nem lehet eltéveszteni, főleg bordó kabáthozKép
gtünde

SzilcsikeKép
És 18.44-kor megy vissza ICKép
gtünde

TüncsibeKép
A kép még várat magára. Nincs képszerkesztő a gépemen, az informatikus meg el van havazva.
Esetleg internetes segítség egy műszaki analfabétának? Szóval hogyan lehet a felbontást csökkenteni?

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Start/Programok/Microsoft eszközök-ben van Microsoft Photo Editor. Ebben megnyitod, majd az Image menüben a Resize-t kiválasztod és mondjuk 50%-ra csökkented a méretet. Utána elmented.
gtünde

Tüncsibe Kép
Én megismernélek téged simán!
Nem kell túlzásba vinni a melót!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Nem is viszem. Ma még alig csináltam valamit. De most nincs is sok melóKép
Én is megismernélek Téged, a képed alapján, csak én nem mertem ilyen közelit felrakni magamrólKép
gtünde

TizaKép
A képekről jut eszembe, hogy ígértél skóciai képeket is valamikor régenKép
gtünde

TüncsibeKép
Sajnos nem találom az Eszközöket sem a programok között.

Kép
Kép
tiza

Tüncsibe Kép
Én is csak azért választottam azt a képet, mert ez volt fennt a gépemen. Meg egy csomó építkezős kép. De azokon még rosszabbul nézek ki, no meg leginkább rajta sem vagyok, mert általában én fotóztam. (Bár tudom, hogy ezt nem cikizésből írtad.)
A főnököm síel, úgyhogy kicsit pihizünk mi is.

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Akkor nyugodtan leléphetsz. Még mindig elérheted az IC-t.Én is csak imitálom a munkát. Most pl.
eszek.

Kép
Kép
tiza

Lányok épp most olvasom hogy találkoztok az Árkádba én is megyek ma oda, csak később esett le hogy Ti Pécsen találkoztok és nem Bp.-en.Egy kicsit elnéztem,de legalább jót röhögtem a hülyeségemen, épp írni akartam hogy csatlakoznék hozzátok.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Pedig milyen jó lett volnaKép

SzilcsikeKép
Én dícsértelek a képed miattKép

TizaKép
Én is ebédelek. Kolléganőm hozott fincsi disznótorost, azt falatozzuk.Kép
gtünde

sziasztok csajok
remélem mindenki jól van sajna nincs türelmem vissza olvasni így tőletek kérdem jól vannak a babások?mindenki?
gili
gilingalang

GiliKép
Szia!
Sajnos Barbi elvesztette a babájátKép Noémi és Amica jól vannak. Remélem, te is jól vagyKép
gtünde

Sziasztok CsajokKép
Köszönöm a jókívánságokat!!!

TüncsibeKép
Még egyszer köszönöm a lapodat, olyan édes!
Én is mennék, de még Fehérvárról is messze van Pécs, de éppen arra gondoltam felugorjak Pestre?

SzilvaKép
Pest közelebb van, felugorjak egyszer du-án?Kép

Tényleg Csajok!
Mi van a találkánkkal?

NoémiKép
Igenis tessék jelentkezni! És én is várom a sztárfotókat!!!!
Puszi!!!

BarbiKép
Elhiszem, hogy a munka jó terápia. Múlt héten mi csak csütörtökön kezdtünk, de már alig vártam, hogy jöjjek dolgozni, mert eddig mindig akkor voltam otthon, amikor transzfer volt és mindig arra emlékeztetett.

AmicaKép
Neked is köszi a köszöntést, remélem jól vagytok!
Sok-sok pihit kívánok neked!!!

Puszi mindenkinek!!!
Manda

manda

MandaKép
Nagyon szívesenKép
Pedig szívesen látunkKép
gtünde

Manda Kép
Én nagyon szívesen találkoznék veled!
Du. 4 után általában ráérek.

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Sőt, ha lenne kedvetek, Karcsival szívesen látnánk benneteket nálunk, Érden Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Ezt úgy értettem, hogy mi a Szilárd és én, és benneteket Manda+Karcsi. Szóval nem a Karcsival én... Kép

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Megadom a mobilszámom arra az esetre, ha valami közbejönne: 30/341-2018.
gtünde

Csajok, én olyan szívesen találkoznék veletek, de nagyon messze vagyok!
Itt is van ÁrkádKép Odamanjek?????????????????

Ma voltam uh-n, megmutatom a pockotKép
Már ülve 67mm!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Mindenki!Kép
Se pötty, se görcs, hő: 37 fok árnyékban :D

Köszönöm a gratulákat: Noémi, Amica, Lara, Alina, Ildikó, Barbi, Gtünde, Tiza, és még sokan mások...:D

Mot:
inszemnél is bekövetkezhet méhenkívüli terhesség, gondolom ezt akartad kérdezni Szilvától.
A bejuttatás sajnos nem egyenlő a beágyazássalKép
A hasűr felé ki tud jutni.

De erre gondolni sem szabad!!!

Barbi:
sajnálom nagyon, ami veled történt, de a tested gyorsan, a lelked pedig hamarosan rendbe fog jönni.
A hatodik után azt mondtam, soha többé és el sem tudtam képzelni, hogy valaha még fogok gyerekre gondolni...
Aztán elmúlt fél év és valami hihetetlen erős reménység ébredt bennem...
aszt' most így állunk...Kép
Nektek is menni fog! HIszem!

Szilvi, tetszik a munkastílusod, ezt oktatni kellene :D

Lara mizusj?
Haga mizujs?
Kriszis, mizujs?

Kinek lehet gratuláni?
tündér11

Amica, NAGYON SZÉÉÉÉÉP!!!
A hideg kirázott, mikor megláttam, annyira gyönyörű :D
Congratulacion!!!
tündér11

Amica Kép
Ez óriási, és mindene meg van!
Olyan irigy vagyok ám Kép

Tündér Kép
Igyexik az ember lánya helytállni a munkahelyén! A főnököm azért ennek nem örülne Kép Ugye nem árulsz be?!
Gratulálok a + teszthez. Drukkolok, hogy ezúttal minden rendben menjen! Ilyen + hozzáálással nem is lehet másképp Kép

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?