A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Chesti,kösz az infót.Szerintem nálunk is ez lesz a dolog vége, mese nincs elmúltam 31.Minden jót kívánok a továbbiakhoz, majd még beszélünk,most vissza kell magam lendíteni a házimunkához/főznöm szerencsére nem kell, megyünk a férjem anyukájához/. szia
andisuti

SziasztokKép
AndiKép
Kedves druszám, idén leszel talán 32?
Én most múltam el lassan egy hónapja és ebben az évben aug.-ban lesz már a 6.-ik házassági évfordulónk.
Járd ki a vizsgálatokat, csak azt tudom ajánlani és biztos meg lesz a gyümölcse!!!

MiliKép
Én is küldöm a babatapikat és pihenj sokat, semmi izgalom +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést!

manda

LaraKép
Köszi, úgy látszik ahogy öregszem, úgy hülyülök Kép

KriszKép
A ruha csodaszép!!! Olyan vagy benne, mint egy hercegkisasszony Kép De nem fogsz fázni a barlangban?

AndisutiKép
Szerintem Gyöngy tüntette el a LadómatKép Azóta sem találom, hogy utána akartam nézni. Köszi szépenKép Pont ezeket az adatokat találtam én is. Február 23-án kell menni Szegedre, ha semmi nem jön közbe. Ne jöjjön.

MiliKép
Gratulálok! Tapadjanak meg!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++3

GtündeKép
???????? Kép

7+2 Kép
tündér11

Adott már be valaki magának choragont repesztésre?
És hová?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Nem voltam netközelben mostanában, még nem tudtam visszaolvasni, de remélem mindenki jól vanKép
Majd jövök!

Kép
Kép
Kép
amica

Szia AmicaKép
Hogy vagytok?
Gyerekek meggyógyultak?
Vendég

Szia Gyugyi!
Jól vagyunk, a gyerekek már szuper rosszcsontok, tehát nem betegekKép!
Hétfőn megyek majd dokihoz is, remélem minden ok és nagyot nőtt a kölyökKép!

Tüncsi, már elkapott az álomkór?Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Mili
Remélem két hét múlva két csíkot fogsz látni...és nem azért mert túl sokat ittál. Kép
Tündér
Majd fűt a szerelem. Kép
Nagyon remélem, hogy kislányotok lesz, mert a GYÖNGY név olyan tuti, és a háttérjelentését nem mindenki tudja majd. Kép
Velem nincs semmi extra...ma nem véreztem...ennyi. Jobban is vagyok.

Mi biztos nem tudunk menni a taira most mert bálba megyünk 11-én. De majd egyszer nem lenne rossz. Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Lányok,

Úgy bánom de nagyon sokáig nem tudtam jönni, mert minden összejött , meg kicsit el is voltam kenődve...de most már talán jobbKép

O de azért néha tudtam olvasni, és nagyon gratulálok minden "Új" pocakosnak"!!!
Szilva-MandaKép
Piri az a fránya...na végre hogy megjött, de csak megjött!!!! Most már minden nappal közelebb kerültök a célhoz, és akkor lesz ám csak nagy örömKép

WishKép
átírnád, ma vagyok a 11cn-en

Vele-rólam , hát azok vannak, hogy a Bp kaáliban végigcsináltunk minden vizsgálatot, és ha megjön , akkor kell elkezdenem a 3. napon Cl-et és kb márc 6. környékén lenne az inszem...(bár milyen jó lenne ha nem jönne meg,) na de most inkább az esélytelen nyugalmával ülök, és várok, mert nem valószínű, hogy nem jön megKép
Jár valaki tőletek a Bp-i Kaáliba?
pbj12

Jó reggelt Mindenkinek!Kép
Nem néztétek véletlenül reggel 8-kor a Discoveryn "A látványos test" című műsort? Fogamzás, terhesség, szülés... Megkönnyeztem.
Vendég

Jó reggelt!
Gyugyi
Akkor még szunyáztunk. KépKár, hogy nem láttuk..érdekelnek az ilyesmik.
Pbj12
És mit találtak?

Kép
vizkriszisback

Amúgy én ma vagyok a 20. napon. (gondolom, ha a hőmből indulok ki...mert az 37 vagy felette) Alig múlt el a műtét utáni vérzés...mindjárt megint menstruálhatok. Kép

Kép
vizkriszisback

Én sajnos nem láttam a műsort, mert már 7 től dolgozom, bevallom nagyon undorító vasárnap reggel 7 re menni dolgozni..Kép ne próbáljátok kiKép
VizkriszisbackKép
nálam minden rendben volt, de apánál nagyon kevés a mennyiség...szegény sajnálom, mert le van-volt törve.
A doki azt monda inszem legyen, mert szerinte az jó lesz nálunk, rendes volt, hát kíváncsi vagyok.
Nálad volt már inszem?
pbj12

Sziasztok Lányok!
Szörnyű egy ébredésem volt.Csütörtökön meg kellett volna hogy jöjjön,de ma reggel 6 óra körül arra ébredtem, hogy nagyon fáj mindenem.Gondoltam a menszi környékez,de már rég voltam ilyen beteg(a hátam, a lábaim,a derekam,hányás,hidegrázás,mindenem görcsölt).9 óra körül egy Cataflam segítségével rendbe jöttem és csak 12 körül éreztem magam jól.Gondolom a gyógyszerek és a gyulladás miatt szenvedtem ennyit.Ne haragudjatok hogy ennnyit panaszkodom, tudom hogy senkinek sem könnyű, csak most olyan jó volt leírni.Ezzel be is fejezem a búslakodást!
andisuti

Manda, látom közel azonosak az évekre vonatkozó paramétereink, köszi a biztatást!Drukkolok neked is, hogy minden rendben menjen.
Szia Ella! Rég nem jelentkeztél.Kérdezted hogy milyen gyógyszereket szedek, ismerős neked valamelyik? Jelentkezzél hogyha tudsz, várunk ám...
Tündér! Nekem azt mondta a doki, hogy a menszesz után valamikor menjek vissza, mégegyszer megnéz ultrahangon.Utána azt mondta, hogy megbeszéljük mikor menjek Szegedre vérvételre.Gondolom a gyulladástól teszi függővé.Észben tartom a febr.23-át,bár most még úgy tűnik hogy távoli a dátum, de nagyon gyorsan el fog telni ez a néhány hét.Addig is gondolok rátok, és mindenkinek jó pihenést vasárnap délutánra!
andisuti

Manda, látom közel azonosak az évekre vonatkozó paramétereink, köszi a biztatást!Drukkolok neked is, hogy minden rendben menjen.
Szia Ella! Rég nem jelentkeztél.Kérdezted hogy milyen gyógyszereket szedek, ismerős neked valamelyik? Jelentkezzél hogyha tudsz, várunk ám...
Tündér! Nekem azt mondta a doki, hogy a menszesz után valamikor menjek vissza, mégegyszer megnéz ultrahangon.Utána azt mondta, hogy megbeszéljük mikor menjek Szegedre vérvételre.Gondolom a gyulladástól teszi függővé.Észben tartom a febr.23-át,bár most még úgy tűnik hogy távoli a dátum, de nagyon gyorsan el fog telni ez a néhány hét.Addig is gondolok rátok, és mindenkinek jó pihenést vasárnap délutánra!
andisuti

bocsi, bocsi,bocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andisuti

KriszKép
Sak a nagy fűtéstől le ne olvadjanak a nemzeti értékek a barlangban...Tudod te, mennyit ér egy cm cseppkő???? Kép

AndisutiKép
Ok.

WishKép, mizujs veled?

GtündeKép
?????
Kétnaponta hullámokban vagyok rosszul... Kép
Rendszerint szagoktól.
tündér11

TündérKép
Vagyok ám. Csak tegnap nem voltunk itthon egész nap. Ma kicsit rosszul voltam. De semmi komoly, csak kis émelygés+álomkór.

Mindenkinek mennek a drukkok!!!

MandaKép
Látom, raktál képet a profilodbaKép Végre Karcsit is láthatjukKép Szép pár vagytok! Látszik, hogy nagyon jól megvagytok!

Na lépek, mert pakolásznom kell még. Majd hétfőn bekukk!
gtünde

TüncsanyuKép
Köszi! Bár a Karcsi profiljában róla már van korábbról kép, de hát ő elég ritkán irogat!
Igen, örülök, hogy látszik, nagyon szeretjük egymást!Kép

manda

AndisutiKép
Ari vagy!Nem,nem ismerem a gyógyszereidet!Egyébként 'panaszkodj 'nyugodtan azért vagyunk!!KépNekem most mensi nélkül is elég kemény hasfájásom van,úgy hogy bizti nagyon szarul voltál!
Csajok most már nekem is küldjétek már azt a rohadékot,mert már megint nem akar jönni!48cn. vagyokKép

szép vasárnap estét!!
Vendég

EllaKép
Küldöm a Pirit!
Piri menj Ellához!Piri menj Ellához!Piri menj Ellához!Piri menj Ellához!Piri menj Ellához!Piri menj ElPiri menj Ellához!lához!Piri menj Ellához!Piri menj Ellához!Piri menj Ellához!Piri menj Ellához!

Remélem, nemsokára tiszteletét teszi nálad!Kép
Neked is szép estét!

manda

Szia Ella, hát nem hiába írtamKép Paradox módon most gondolatban pont azt küldöm Neked, amitől én jócskán szenvedtem.Apropó szenvedés, épp a napokban olvastam valamit erről,le szeretném nagyjából írni.LÁNYOK, előre elnézést kérek azoktól, akiknek nem jön be a pszichológiai lelki fröccs, azok ne olvassák a következő irományomat.
andisuti

AndisutiKép
Kíváncsivá tettél!
Vendég

A szenvedésről másképpen:"Óvjon minket az Isten az olyan emberektől,akiknek minden sikerült az életben,akik sosem tapasztalták meg az emberi lét látszólagos értelmetlenségét.Õk nem tanulták meg a türelmet.Nem volt iskolájuk"Ma már a tudománynak mondanivalója van a szenvedés értelméről,arról hogy milyen hozzáállás teszi elviselhetőbbé, és arról hogy mi a szenvedés hozama.A sajátos hozzáállás a helyzet elfogadása, az aktuális helyzetre kell gondolni,amit nem tudunk az adott pillanatban megváltoztatni.Kimutatták, hogy ez fokozza a szervezet megküzdő képességét:akarni kell nem akarni/persze csak azt,amin éppen nem áll módunkban változtatni/.Ennek a hozzáállásnak a hozama hosszútávon érvényesül:Türelmes emberek leszünk, akiket könnyű szeretni.Bölcs emberek leszünk,akikre fel lehet nézni.Olyan emberek leszünk,akik-mások számára-példát (és nem terhet)jelentenek.A 20.sz. nagy gondolkodója Karl Rahner szerint a szenvedés és minden olyan élmény, amely nem fér bele a hétköznapok egyformaságába "átalakítva felszabadít".Arról a lelki nyugodtság békéjéről beszél, amely SEMMIHEZ SEM RAGASZKODIK TELJESEN, S EZÁLTAL MINDENT ELNYER. Hát ennyi lenne, szóval Lányok türelem és minden a miénk leszKép Szerintem egy gondolatnak nem rossz, aztán majd látjuk....
andisuti

Andis
Ez jó volt,van benne igaszság,csak az a baj nehéz nem görcsössen akarni a dolgokat!Hát igen fel van adva a lecke!!!De előbb utóbb mindenkinek sikerülni fogKép(inkább előbbKép)

Gyugyi
Szia!Mizú veled?
Vendég

Tudom hogy ezzel nagy újdonságot nem mondtam, de hinnünk kell abban amit te is mondasz:előbb vagy utóbb mindannyiunknak sikerülni fog, és majd eljön azidő, amikor a babaszobán gondolkodhatunk (ha-ha-ha)Csak az odavezető út nehéz, de látod nem vagyunk egyedül Kép Ezzel a gondolattal jó éjszakát kívánok mindenkinek, mennem kell hajat mosni,stb...
andisuti

De egyébként szerintem nincs olyan ember akinek mindig minden sikerül,csak ne láttunk bele más ember életébe igy nem is tudunk róla.Az ember olyan lény ha vmilye megvan mindig többet akar,a jobbra törekszik!Én is szertnék egy babát,de már azon gondolkozom mikor jönn vagy mikor sikerül majd a második,pedig még egy sincs!ha van pénzed úgy is többet akarsz,mert ezt+ezt is megszeretnél venni!Ez az én véleményem,persze lehet h nem mindenki gondolja igy,de végülis ez igy van jól!
Na most nagyon oki voltam!Kép
Vendég

Jó éjszakát!!!!!
Vendég

Sziasztok! Hááát ismételten jelentkezem. Már egy ideje hanyagoltam a fórumot, de úgy éreztem, hogy jóót tesz egy kis távollét... Mi újság Veletek? Üdv az újaknak! Velem semmi különös nincs, csak annyi, hogy dokit váltottam...
banyanya

Én is azt a véleményt osztom, hogy az élet azért kerek, mert vannak benne csalódások, sikerek,öröm ,bánat minden.Emberek vagyunk, nem robotok.De azér úgy gondolom sok múlik azon is, hogy az egyénnek milyen a hozzáállása, utólag hogyan értékeljük adott esetben még a krízis időszakokat is.Az a lényeg, hogy az elmélkedés végén azt érezzük,hogy az élet örömei kerekednek felül még is.Képzeld, ha simán jöttek volna a babák egymás után az életemben, nem ismertelek volna meg!!!! Gondolom Te enélkül is meglennél, persze ez csak vicc volt.Nem fárasztok senkit tovább, jó éjt!
andisuti

Jó reggelt Mindenkinek!! Kép

Szilva Kép
Holnapután szerda!!!!! És irány a BMC!!!!!!
mot

Jó reggeltKép
Sajnos már megint hétfő van. Két dolog miatt is utálom. Vasárnap mindig telezabálom magam és hétfő délelőtt emiatt szarul vagyok, meg hát a hét első napja olyan messze van a hétvégétől.

Az a rühes dög egyébként már kezd kopogtatni, de elég furán adja elő. Ma vagyok a 27. napon, de már tegnap este volt néhány csepp vér. Az a fura, hogy rendes piros színe van és nem nyálkás. Ma reggel megint volt pár csepp, azóta semmi. A hasam sem görcsöl (bár néha fájdogál egy kicsit) és a hőm még mindig 37. Csak szerdán v. csütörtökön kellene megjönnie. Máskor ilyenkor barnázni szoktam v. nincs semmi. Ezt most nem értem. Nektek szokott ilyen lenni?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok!
Kaptam ma reggel a háziorvostól utazási utalványt üzemanyag elszámoláshoz.
Kérdésem: Mit kell majd vele csinálni?
Azt látom, hogy le kell pecsételtetni majd a BMC-ben. Honnan fogják tudni,hogy hány km-t mentünk?

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva!!!! Kép
Hogy vagy?

Mesélj az első beszélgetésről!!!!! Kép Kép
Õ beszél, vagy inkább kérdez, vagy mi kérdezünk és ő válaszol?

Kép
mot

Sziasztok lányok szép jó reggelt mindenkinekKép
Kérdeznék valamit nemtudom tud e valaki segiteni szombaton csak a 23.napon voltam együtt voltam a páromal és utána véreztem egy kicsit de tényleg csak kicsit és azóta semmi szeintetek mittöl lehett ilyen még nem volt szerdán voltam a nőgyógyinál estleg az nem kavarhatot e be már erre is gondoltam csak szerda és szombat közt van 2nap hát nemtudom ha valaki tudja segitsen
Puszi Ildikó
ildikoo5

Szilva
Megy a drukk szerdára. Hogy jo hírekkel gyere. En már dolgozom. Már kevésbé fájok. Hétvégén fekudtem, mert eléggé fájtak a petefészkeim meg a vesém. Azt szeretném megkérdezni még toled, hogy mire figyeltél oda mit csináltál és mit nem ET után? Adnál nekem valami tanácsot?

Kagylo
En a tuszorepit farba szúrtam, izomba kell, tehát a tút merolegesen és tovig szúrtam.

Vizkrisz
En is remélem, hogy úgy lesz.
mili

Milli Kép
De jó, hogy írsz! Remélem már a kispockok keresik a megfelő fészket maguknak Kép
Valaki azt írta nekem - és ezt a tanácsot meg is fogadtam - , hogy ha ülő munkát végzek, akkor óránkén szakítsam meg, és sétáljak egy picit, hogy legyen megfelelő vérkeringésem. Szerintem te is tedd meg ezt! Aztán a szokásos. Rengeteg szénsavmentes ásványvíz, és sok-sok fehérje. Joghurt, tej és társai.
Nagyon szurkolok nektek! Transzfer után éreztél vagy érzel valami különöset?
És persze nagyon óvatosan mindennel. Semmi emelés, hajlongás, takarítás. Csak szépen komótosan mindent!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Engem észre sem veszel? Kép
mot

Chesti Kép
Üdv a topicban Kép Mikor kapod vissza a petikéket, és hányat? Drukk neked!
(Én is BMC-s vagyok!)

Manda Kép
Nagyon szépek vagytok a képen! Most már legalább megismerlek majd a talin.

Kriszta Kép
Ez a ruha asszem jobban illik hozzád, mint a habos-babos... főleg, hogy ilyen előélete volt a másiknak.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Miért nem írsz?
mot

Édes Drága Mot Kép
Dehogynem veszlek észre. Nem vagyok én vak Kép Kép Kép Kép
Csak neked külön akartam válaszolni!
Nagyon közeleg a szerda, de jóóóóóóóóóó Kép
Nálunk az elbeszélgetés úgy volt, hogy kb. 2 órát kellett még várnunk a megbeszélt időponton túl, aztán mivel nem volt kérésünk dokit illetően, úgy az akkoriban kezdő Sz. ügynökhöz kerültünk. Ügynökünk feltett egy csomó kérdést az előéletünket illetően, azokat ügyesen begépelte a kórlapra, aztán elmondta az esetleges lehetőségeket. Megbeszéltük milyen vizsgálatokat kell elvégezni, aztán kérdezhettünk is. Kb. 15-20 perc volt a konzultáció. Utána kb 2 hónapot kell számolni a vizsgálatokra. Mondjuk ez attól is függ, hogy éppen melyik cn-on vagy. Tényleg, hányadik napon vagy?

Kép
Kép
szilva069

Már kezdtem megijedni!!!! Kép

Szóval ma vagyok a 2. cn-on. 33.napra megjött!! Ha minden igaz! Lehet, hogy már csak bemagyarázom, de most megint "másképp"jött el piri!
Na mindegy!!!!

Örülök, hogy hallak végre!!!

Felkészülünk a várakozásra!!!!!
mot

Mot Kép
Akkor szerintem 2 ciklust fognak érinteni a vizsgálatok, mert most már az egyik fajta vérvételről lekéstél, és a HSG-t is csak a következőben fogják szerintem megcsinálni. Azért ne aggódj, mert gyorsan el fog telni a vizsgálatokkal az idő, aztán úgyis kiderül, hogy hogyan tovább... Még az is lehet, hogy a HSG-vel nem is fognak foglalkozni, ha mindenképp lombikoztok. Majd kiderül. Nem is olyan sokára Kép

Kép
Kép
szilva069

Szép jó reggelt mindenkinekKép

Én kicsit örülök hogy hétfő van, mert így még közelebb kerülünk a céliunk felé...nem gondoljátok?
Szilvának is már csak kettőt kell aludniaKép)) és akkor mindenki megdrukkolni fogKép

Szerintetek az inszem után érdemes pár napot otthon maradni pihenni, van jelentősége?
És szerintetek az első inszemnél ugyanakkora az esély , a sikerre, mint a 2-3-4-nél?
pbj12

Szisztok!
Én főleg a BMC-s topikba írok, de mindíg olvaslak titeket is- aszzem már írtam ide is- Mandával és Chestivel is ott szoktunk dumálni. Szilva69 kérdezte Chestit, ő épp most van punkción, szerintem délután jön a hírekkel.Ha mindem jól megy lesz 8 petikéje.

Kép
Kép
zuzmó

Pbj Kép
Szia Te elveszett Kép Kép Kép
Most én sem bánom,hogy már hétfő van!
A dokik szerint inszem után a kímélő életmód szükséges. Én másnap már mindig dolgoztam. (Igaz a 3 inszemből nem is sikerült egy sem Kép )
Szerintem rád van bízva, ahogy érzed. Én úgy gondolom, hogy az elsőnek ugyanannyi az esélye, mint a többinek. Jó időben, és jó helyen kell lenniük a kiskatonáknak Kép
Sok sikert az inszemhez!

Kép
Kép
szilva069

Zuzmó Kép
Szia, köszi az infót Chestiről. Én azt hittem, szombaton volt a punkció, azért kérdeztem mikor kapja vissza őket!
Hajrá Chesti Kép
Te hogy vagy?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

HSG -? Átjárhatósági?
mot

SzilvaKép

Nem is csodálkozok, hogy pár nap miatt csúszhat 1 hónapot az akció!!!! Kép))
mot

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?