A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mot Kép
HSG = pvez. átjárhatósági vizsg.
Hát, igen sajnos... ki kell várni a sorunkat.

Kép
Kép
szilva069

Köszi,mostmár jól. Két hete volt a 3. beültetésem, sajnos eredménytelen, pénteken derült ki. Úgyhogy kezdjük elölről az egészet, eddig fagyibabákból volt a 2. és 3. transzfer. MIvel nem voltam egyáltalán stimulálva a 3.-nál, nem kell várni és miután megjött, majd elmúlt mehetek is felíratni az új gyógyikat. Kicsit több mint 1 éve "járunk" a BMC-be, a 2. sikerült, de csak a 8. hétig. De pozitivan nézek a jövőbe, más is túlélte már ezt. Legközelebb sikerül.Bocsi, kicsit bő lére eresztettem.

Kép
Kép
zuzmó

SzilvaKép
Igen kicsit el voltam veszve, de nagyon sok volt a munkám, meg volatm síelni is..., na az nagyon király volt.
Meg amíg voltak a vizsgálatok nem akartam az idegeitekre menni! De most már hogy látom az algút végét sokkal jobb. Nagyon sajnáltalak ami veled történt, és olyan jó, hogy így átvészelted, nagyon erős voltál, és lárod már tényleg mindjárt itt van a szerdai csodanapKépKép mit fognak csinálni szerdán csak vizsgálat lesz, vagy már kapsz konkrét időpontot is a főnapra?
pbj12

Zuzmo Kép

Irigylésre méltó a lelki erőd!!! Hajrá!!!!! Csak így tovább!!!!!! A történeted erőt ad másoknak!!!! Kép

Szilva Kép
Párom kiskatonáit már ők vizsgálták, remélem még egy kontroll és engem HSG-vel nem zaklatnak!
mot

Mot
Köszi!Kép
HSG-vel kapcsolatban el kell, hogy keserítselek.Nekünk egyből lombikkal indult a dolog, mégis kellett HSG- vizsgálat, valószínűleg azért, mert a stimu során létrejött petesejteket tüszőrepesztés után a petevezetékből szívják le azzal a folyadékkal együtt amiben úszkálnak, ezért 1-2 el is veszhet. Ha nem átjárható a petevezeték akkor ez nehezebb. Legalább is én így tudom. De ne félj a HSG-től, nem olyan vészes.Kép

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó Kép
Nagyon sajnálom Kép Azt hittem még nem volt eredményhírdetés! Kívánom, hogy a következő tényleg sikerüljön Kép
Te kihez jársz a BMC-ben?
Mondtak valamit neked, hogy miért történt a vetélés?

Kép
Kép
szilva069

Zuzmo Kép

Köszönöm az infót! Kép Szerdán erre is rákérdezek! Logikusnak tűnik!!!! Kép
mot

Pjb Kép
Nagyon kedves tőled az együttérzés Kép
Szerdán az fog kiderülni, hogy rendben van-e nálam minden, hogy egyáltalán ebben a ciklusban lehet-e fagyibabás transzfer. Minden esetre én mindent megteszek az ügy érdekében. Sokat iszom, és sok fehérjét eszem. Egyre jobban bizakodom. A továbbiakat nem tudom, hogy lesz?

Kép
Kép
szilva069

Szilva69
Nem mondtak semmit, sajnos ez a kockázat benne van, nem tudják az okát.De senkit nem szeretnék ezzel rémisztgetni, nem szabad ilyenekre gondolni, semmi értelme örlődni, nem tesz jót főleg azoknak akik punkció, transzfer v. inszem előtt állnak. Én is megpróbálok csak előre nézni.
Egyébként Wiegandthoz járok és elégedett vagyok vele az eddigi sikertelenség ellenére. Nem ő tehet róla.Hiszek benne, hogy a kitartás és a türelem meghozza a gyümölcsét.Csakúgy mint a fogyókúránál. Hát abban nem vagyok jó.Kép

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!
Még mindig le vagyok maradva...Kép

Giling, Noi, hogy vagytok?Kép
Én ma készülök dokihoz. A nyáriba se nagyon írogatok, visszanéztem, épp "vitatkoztak", nem volt hozzá kedvem.

Tüncsianyu?Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Zuzmó Kép
Azért kérdeztem, mert sajnos a 8. héten velem is ez történt Kép , de nekem sem tudtak semmit mondani. Most készülök a vetélés utáni fagyibabás transzferre, ezért várom annyira a szerdai UH-ot.

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép
Várom a híreket, biztos óriásit nőtt már a baba Kép
Noémi jól van, néha szokott írni. Betöltötte már a 12. hetet, és minden rendben náluk! Te nem jössz a találkozóra? Febr. 11-én lesz a Mammutban!

Kép
Kép
szilva069

Ti már nagyon kenitek ezt a témát..: mennyi vizet kell-érdemes inni inszem elött? és ez tényleg olyan nagyban befolyásolja, hogy megtapadjon, vagy nem is arra hat...
na ézt most jól megkérdeztemKép
pbj12

Pbj Kép
A méhnyálkahártya vastagítására szolgál a víz+fehérje. Nagyon sok elmélet van, hogy mit érdemes enni-inni. Remélem ezek tényleg bejönnek. Kárt biztos nem okoz Kép
Én most is iszom, mint állat Kép

Kép
Kép
szilva069

Pbj Kép
Ja végülis nem írtam meg a vízmennyiséget: Minimum 2 l kell tudtommal...

Kép
Kép
szilva069

Szilva69
Akkor mindent bele. Ezek szerint hamarosan transzfer.Szerintem pozitív jel, hogy egyszer már sikerült.Várhatóan mikor lesz?
Jut eszembe, a másik topikon már ajánlottam a lányoknak 1 könyvet, gondoltam itt is közkincsé teszem, a címe: Egészséges táplálkozással a gyermekáldásért.A szerző: Fern Reiss.1250-Ft. Szerintem sok hasznos infó van benne, kiegészítő terápiaként jó lehet akár lombik, akár inszem mellett.

Kép
Kép
zuzmó

szilvaKép
glugy glugy nekem is eltünk 2dlKép
pbj12

Zuzmó Kép
Igen, ha minden úgy alakul ahogy szeretném, akkor szerintem 1 hét múlva transzfer. (Persze nem merek előre tervezni, mert az se biztos, hogy egyáltalán lesz pé-em?)
Köszi a könyvajánlót, majd jól megnézem magamnak ezt a könyvet.

Pbj Kép
Már csak a többi 1,8 decit kell utána küldeni Kép

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép
Voltunk tüszőnézőben, 10 darab indult be és szépen nődögélnek. Majd szerdán megkukkoljuk őket megint.

wish

WishKép
de szuper csudajó, 10 darab, az nem semmi, csak nőjenek szépen tovább!!!!
átírnál a táblában? ma vagyok a 12cn-en és márciusban első inszemKép
köszi!

SzilvaKép
2 liter az nehéz , nekem max 1,5l megy le, de majd igyekszemKép tea nem helyettesítiKép?
pbj12

Wish Kép
De jó hír Kép Jó sokat vannak Kép
Küldök tüszőnövelőket ++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pbj Kép
A teát nem ér beleszámolni Kép

Kép
Kép
szilva069

Wis Kép
Akarom mondani SOKAN vannak!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
A teát miért nem lehet beleszámolni?
Már egész nap fáj a hasam, piri sehol.

Kép
Kép
tiza

Tizomp Kép
Állítólag a teának éppen folyadékelvonó hatása van, ugyanúgy, mint a kávénak.

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Vízhajtó hatása van a teának. Persze szerintem még mindig jobb, mint ha semmit nem iszol.
És gyümölcsteát lehet inni, feketét biztos hogy nem, a zöldet nem tudom.

SzilvaKép
Igen sokan vannak, de ennyi szokott lenni mindig, aztán csak 3-4 marad beültetésre.

PbjKép
Átírtalak.

wish

ZuzmoKép
Gyógyszerköltségek hogy alakultak?

SzilvaKép
Ez a HSG dolog elszomorított.
mot

Wish Kép
Végülis elég lenne egyetlen stramm petike is Kép

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Ne parázz, ki lehet bírni! Nem nagy ügy!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok CsajokKép
Majd este visszaolvasok, mert volt elég termés mára. Most értem be a munkahelyemre, hát rengetegen voltak a BMC-ben.
Már ott voltam fél 8 körül és kint kellett állnom az ajtón kivül annyian voltak. Fél 10-ig ott voltam, de akkor is a kinti vasajtóig állt a sor. Én még ennyi embert a BMC-ben nem láttam!
Szörnyű, hogy ilyen sok fiatalnak kell MC-be járnia!
Lényeg, 50 egység Puregont döfök majd, egy hét múlva újból UH. Egyszerű stimu ez, mint az inszemeseknél. A transzfer időpontját ügynökünk még nem tudta megmondani, majd meglátjuk.
Ennyi! Puszi!

SzilvaKép
Köszi a dicséretet, de annyira nem vagyunk szépek!

manda

Szilva, WishKép
Köszi a teás választ. Én gyümölcsteát iszom kb. 1,5 l-t egy nap cukor nélkül. Plusz kb 1 l ásványvizet. Ennél többet nem tudnék meginni csak nyáron. A nyálkahártya vastagságommal nem volt még baj.
Ellenben a mostani kedvemmel igen. Teljesen le vagyok lombozódva és úgy érzem, hogy soha nem fog sikerülni. Most még az is idegesít, hogy nem akar megjönni rendesen. Reggel óta nincs semmi, most nem is görcsölök. Ki érti ezt?

Kép
Kép
tiza

Szia Szilva!
Már a múltkor megírtam, hogy sajnos nem tudok menni. Felvételi előkészítőt tartok jan-márc-ig és épp aznap lesz órámKép
Holnap majd mesélekKép
Meddig kell leadni az adóbevallást ha nem vagyok vállalkozó és lehet, hogy idén nem csinálják meg a munkahelyemen?Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Manda!
Nem láttad véletlenül Chestit és Tüssikét?
De jó, hogy már itt tartasz!!
Mot
Pontosan nem emlékszem, mert már 1 éve volt a "nagy" stimu, amiből fagyibabák maradtak, de talán olyan 150E körül.

Kép
Kép
zuzmó

Manda Kép
Akkor is szépek vagytok. Sugárzik az a kép Kép
Remélem ügynökünk szép kis pé-t csinál neked!

Tizomp Kép
Ne legyél máááááááá ilyen! A múlt héten még nagyon bizakodó voltál?

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép
Bocs, nem emlékeztem rá Kép
Az önbevallók adóbevallásának határideje, ha jól tudom, március 20.
Ugye Manda?

Kép
Kép
szilva069

MotKép
Tényleg nem kell félni a vizsgálattól, én kb 1 hete voltam és nem volt gáz!!!

WishKép
Köszi hogy javítottál!
pbj12

SzilvaKép
Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
amica

SzilvaKép
Igen, egy hete még bizakodó voltam, mert akkor nem álltam közvetlen menzi előtt. Most azt sem tudom eldönteni, hogy melyik nap számít megjöttnek. Még nem vérzek rendesen, csak pár csepp volt, de így még nem jártam, legfeljebb barnázni szoktam. És egyébként is korai menzinek, mert a 15. napon volt pém és ma még csak a 27. napon vagyok, de már tegnap este kezdődött a csöpögés. Nem korai ez?

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Szerintem a műtét zavart be nálad. Várd ki Piri érkeztét türelemmel. Úgysem tehetsz egyebet. Azért drukkolok, hogy mielőbb megtaláljon (már ha menni akar egyáltalán hozzád)

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Köszi, de már biztosan itt kopog a riherongya, mindegy neki, hogy idő előtt. Bezzeg Téged meddig elkerült.

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Be lehet adni a bevallást már márc.-tól a magánszemélynek, de a határidő május 20 lett, már tavaly óta.
Tudod más, ha valaki egyéni vállalkozó vagy önálló tev.végző magánszeméy, nekik febr.15 a határidő.

Köszi dicséretet! Igen bízom ügynökünkben!

ZuzmóKép
Nem tudom láttam-e őket, az egyik csajszi mintha a Chesti lett volna, majd este megkérdezem tőle!

manda

Szilva069
Látom már el kezdtél te is fagyibabák felé haladni. XXXX Mikorra várható?
Wish
Hát szuperek a petikéid. KépMikor lesz a leszívás?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Egy vidám történet:
Párommal elindultunk a Camponába megnézni a Csak szex és más semmi című filmet. Beszálltunk az autónkba. Elindultunk. Megjegyezte Drágaságom, hogy milyen jó egy kicsit kiszakadni a baba, lombik témából. Belépünk a Camponába. Ezer és ezer 0-3 éves korig terjedő gyermek rohangált fel s alá. Kifestve, lufival a kezükben. És egy rakás terhes nő.

Szakadtunk a röhögéstől.
Kép

A film viszont nagyon jó, ajánlom mindenkinek!!!!
mot

Sziasztok! Még nem tudtam visszaolvasni az irományokat, úgyhogy rögtön a lényegre térek. Miben maradtatok találka isőpontjában? Ki tud rá eljönnni? Már tegnap este írtam néhány sort, de senki nem reagált rá.Kép Ezek szerint nem hiányoztam...Kép Ti már kezdtetek hiányozni.Kép Különben múlt héten dokit váltottam, mert megelégeltem a lekezelő, megalázó stílusát előző orvosomnak. A mostani dokim rögtön méhnyakrák szűréssel kezdett nálam. Most meglehetősen be vagyok ....., hogy mi lesz a vizsgálat eredménye...
MandaKép Megnéztem a fotótokat. Szerintem aranyosak és nagyon boldogok vagytok rajta. Kép
banyanya

BanyaKép
Dehogynem hiányoztál, csak a tegnapi hozzászólásokra már kevésbé szoktunk reagálni. Mire végigolvassa az ember elfelejti.
Ha nem voltál megelégedve a régi dokiddal, jól tetted, hogy kerestél másikat.
A talit illetően azt hiszem az a helyzet, hogy február 11-én lesz, 11 körül a Mammut II-ben, de javítsatok ki, ha nem jól emlékszem. Én szeretnék elmenni, ha nem jön közbe semmi.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Még nem írtam ide Hozzátok, de hátha tudtok nekem segíteni.
Nem tud/használ valaki közületek vmi olyan homeopátiás szert vagy bármi természetes alapanyagokból álló dolgot, ami segíti a peteérést, kicsit a helyére teszi a hormonháztartást és segíti a megtapadást? Nem szeretnék egyelőre semmilyen "komolyabb" cuccot beszedni, de elvetéltem a második babánkkal a 8. héten novemberben, (az első gézengúz másfél éves), azóta még csak egy ciklusban próbálkoztunk, ami nem volt sikeres. Gyanítom, hogy vmi a peteéréssel nem stimmelhetett, mert nem volt Billings és az LH teszt is csak egy este volt pozitív, másnap délben már negatív.
Szóval ha tudtok, segítsetek, kérlek!!!
Előre is köszi Nektek!
Kitti
rkitti

Sziasztok!
A héten alig fogok jönni, annyi dolgom van.

MandaKép
Jó, hogy minden OK, hétfőn mehetünk együtt UH-ni. Nagyon szívesen elviszünk, és akkor hamar haza is érünk, és mehetünk utána dolgozni.Kép OK?

Sajnos nem is tudok most visszaolvasni, csak érdekelt, mit mondott Sz. ügynök.

Ma volt az unokanővérem is vérvételen, sajnos neki sem sikerült az elsőKép

Reggel 7-től dolgozok mint állat, most meg megyek haza mosni, takarítaniKép

Puszi
mary78

Sziasztok,
segítsen biztasson valaki.
Rendszeres 31 napos a ciklusom, mindig 1-én jön meg a menstruációm. Így számolnom is nagyon könnyű. Legutoljára január elsején jött meg. Január 5-től január 16-ig kétnaponta együtt voltam a férjemmel. Január 16-án délelőtt erősen megszédültem. Azon a napon többször is szédelegtem. Azóta ritkábban, de együtt voltunk. A szédülések abbamaradtak, nagyon ritkán de érzem enyhén...a mellem fáj pár napja. Ma vagyok a 30. napon. Medilab-bal
negatívat teszteltem Kép,február 1-én kéne megjönnie.) A hőm ma hüvelyben mérve 37,6.
Lehet hogy terhes vagyok...?
dandi

Sziasztok!!

Lányok nyomás nézni a Spektrumot! %-10 perc és kezdődik egy babás műsor. Kép

Kép
lara26

Sziasztok Lányok!

Annyira izgulok. Május óta próbálkozunk, most rámparancsolt a doki, hogy hőmérőzzek, ez a 2. hónap és februárban kell visszamennem. Elvileg 17. napon volt peteérésem és ma vagyok a 23. napon, azóta a hőm fent, reggel 36,7, most 37,1.

Annyira félek, hogy beteg vagyok és azért magasabb... Már annyira jó lenne, ha sikerülne...
katibaba

Szia Katibaba!Kép

Ha hőmérőzöl, csak akkor hiteles, ha egy időben méred! Ez csak is kizárólag reggel értendő. Mielőtt még felkelnél az ágyból! (ébredési hőmérséklet).
A lényege az, hogy a ciklus első felében lent, majd a második felében fent van.
Mindjárt keresek neked egy hőgörbét.

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?