A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kép

Kép
lara26

Tudom, mindig reggel 6.10-kor mérem amikor kelek, van egy ilyen görbém is...<!--attachment: unbenannt-347357.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*213.4**unbenannt%2ebmp --><center><pre>
Kép
unbenannt.bmp (213.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
katibaba

Látszólag nekem a 13.cn-n volt pé-m.
De ebből sajna nem lett baba. Kép
Hozzá kell tennem ez a ciklus peteérést serkentő gyógyszerrel telt.
A mostani hónapom is gyógyszeres.

Kép
lara26

Serintem nem rossz!
Neked azért nem megy fel a hőd 37,0 fölé, mert (!szerintem!) Neked alacsony (alapban) a testhőmérsékleted! Kép

Drukkolok nagyon!!

Kép
lara26

Akkor te láttad a grafikont? Nekem úgy jelenik meg, hogy nem lehet megnyitni..

Annyira szeretném már, így félek reggelente, hogy lehet, hogy már lent van.. stb., meg hogy lehet, hogy most csak megfáztam, vagy...

Azt mondta a doki, hogy februárban valószínű engem is gyógyszerre állít...
katibaba

Ez a mostani (2.)gyógyszeres hónapom.

Kép

Kép
lara26

De akkor még itt is van esély, nem? lefelé nem indult el...
katibaba

Igen van esélyünk!
Ne is essen le !
De neked se! Kép

Kép
lara26

Én is drukkolok neked!!!!!
katibaba

TizaKép Köszönöm kedves szavaidat.Kép
LaraKép A görbéd már megint biztatóan alakul..KépCsak így tovább!Kép
banyanya

Szia Kitti!Ahol lakom van egy doki,aki homoepátiával foglalkozik.Erős parlagfű allergiám van,ezért keresem fel minden évben.Kiderült hogy a baba is késlekedik, ő ajánlott egy kifejezetten erre a problémára kifejlesztett terméket, a neve:Mastodynon csepp.A Javallatok között szerepel:menstruációs zavarok és/vagy meddőség(corpus luteum elégtelenség).Sajnos nincs személyes tapasztalatom a termékről, nem használtam fel.Lehet hogy hiba volt,mintha azt mondta volna hogy a sárgatestekre is hat.Hát ennyit tudok mondani.
andisuti

Szia Banyanya! Kép

Jó hogy dokit váltottál! Elvégre Mi vagyunk értük ! Mert ha mi nem lennénk akkor felkopna az álluk.

Kép
lara26

Én mára elköszönök: Sziasztok!

Kép
lara26

Sziasztok,
probalok visszaolvasni,,nem konnyu Kép
tuncsi Kép koszi, remelem en is, hogy nem jon meg, de mintha feszitene a pocakom mar.. Kép - Hogy megy a pocakosodas???

Szilva, MAnda Kép jancsiban" elkezdodott vmi? transzfer? vagy az elokeszites?
wish Kép te mikor mesz?
Babcsi Kép teged nem lattalak,,vagy csak vak vagyok???
tobbieknek is udv. sacko
saci

BanyaKép
Köszi a dicséretet neked is!

MaryKép
Ha hétfőn mehetnék veletek, az szuper lenne, légyszi írd meg csüt.-ig legkésőbb, hogy biztos ok-e, mert pénteken még akkor el tudok menni utalványért. Köszi! És jó munkát! Gondolom K-zol, meg bérszámfejtés, stb... finom nyalánkságok!Kép

Nem is írtam talán vagy már nem tudom, nagyon jó előadáson voltunk múlt hétfőn, az új bevallásokról volt szó és hogy kiknek kell havonta bevallást adniuk máj.12-től, elég jól bővül a kör. Ja, és az eddigi 1 helyett két bevallást kell majd havonta beadni és a személyenkénti már biztos láttad vagy hallottad úgy néz ki kb. mint az 53 bevallás! Jó lesz mi?!Kép

SaciKép
Csak nyugi és minden rendben lesz!!!

manda

Sziasztok Kép

Jövök a talira, ne haragudjatok, hogy nem tudok minden nap írni, de ha kell segítség, írjatok ám!

Wish Kép Ezerrel drukkolok neked! KépKépKépKépKépKépKépKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda Kép én is ötven egységet kaptam az elején, biztosan jó lesz! Azért kell egy érett tüsző a transzferhez különben, mert abból lesz a sárgatest, ami a babának a progeszteront biztosítja addig, amig a méhlepény nem fejlődik ki 100%-ra és át nem veszi a sárgatest szerepét. Remélem segítettem. A terhesség elején nálam a sárgatestet is mindig megnézte K. ügynök, hogy mekkora, kb. végig 25 mm volt. Ha ugyanis nincs sárgatest, hiába van ott a baba, a progi pótlás nem elég a szervezetnek, kell a saját "anyag" is.
Nagyon drukkolok az UH-ra!!!!!!

Szilva Kép már csak egyet kell aludnod (nekem még kettőt Kép) szerdáig, nagyon drukkolok! Remélem ügynökünk mindent rendben talál egy kis élet beköltözésére a pocidba! Kép

Mili Kép küldöm a babatapasztókat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Még egy gyors megjegyzés az inszemről, már nem tudom ki kérdezte. Elnézést, ha valakit megbántok vele, nem szándékos, csak egy tükröt szeretnék mutatni, amit én is megkaptam egy babanetes anyukától.
Ha sikerülne spontán teherbe esni, nem lenne szükség az inszemre, pláne nem a lombikra. Sokan az inszemeket mégis úgy kezelik, mint egy spontán teherbeesést, mert kis különbséggel nagyon hasonló a foganás. Csak azt sokan elfelejtik, - én is ilyen voltam az utolsóig - hogy mégsem spontán teherbeesés. Mert előtte stimulálják a petefészkeket, a tüsző sem magától reped hanem hormon hatására, és nem utolsó sorban kezelt spermiumokat juttatnak a méhbe közvetlenül. Akkor hogy a fenébe ne kellene vigyázni az inszem után?! Pl. arra, hogy pihenjél otthon, és legalább annyira komolyan vedd, mint az orvosok, akik kűzdenek érted, hogy gyereked legyen. Csak egy kis besegítés, az tény. De életet menthet. A pocaklakód életét. A mi pocaklakónk így lett ötödik beavatkozásra, amikor igazán komolyan vettem mindent, amit mondtak és írtak. Persze lehet, hogy csak 50%-ban számított, de ki tudja előre megmondani, hogy melyik 50-ben? Táppénzre vételre javasolt. Ezt írják minden beavatkozás után a zárójelentésre. Õszintén, alig szokták igénybe venni. Én sem tettem, max 1-2 nap szabadság erejéig. Milyen érdekes, hogy a babóca akkor maradt meg, amikor ténylegesen otthon is voltam táppénzen utána? És azóta is végig?

Amica Kép én sem írok a nyári topikba, egyszerűen nem látom értelmét. Az inszemes topikban van két nyári lány, velük szoktam értekezni baba ügyben, Kisegér és SNorka. Gyere oda, ha van kedved, úgyis csak hárman vagyunk kismamik még csak. Klassz társaság.

Barbi Kép remélem jól vagy. Találkozunk a talin? Nagyon szeretnélek megismerni!

Jó éjszakát mindenkinek.

Puszi
Noémi és pocaklakó Kép
13+5
Vendég

NoéKép
SziókaKép Jó, hogy írtad ezt a sárgatest dolgot. Amikor voltam az 5 hetes UH-n, a doki mintha a petefészkeimet is megnézte volna. Akkor lehet, hogy sárgatestet nézett?? Már azt hittem, hogy valami rosszat lát. Persze nem kérdeztem meg, de most, hogy írtad, remélem, a sárgatestet nézte.

Manda, Mary, Szilcsike és WishKép
Nagyon-nagyon szurkolok Nektek!!! Bocsi, ha ritkán írok, de nem nagyon történik velem semmi, azon kívül, hogy (nagyon remélem) növöget bennem a babuci.

TizaKép
Jó lenne, ha tudnál jönni a talira. Én már 99%, hogy tudok menni, csak Győrből fogok felutazni. Esetleg a Moszkva téren találkozhatnánk és mehetnénk együtt.

Lara, KatibabaKép
Hajrá-hajrá!!

BanyusKép
Szia! Remélem, beválik a dokiváltás.

MotKép
Már csak egy nap!!!!

SackóKép
Most hányadik napon vagy?? Nem feladni még! Én sem számítottam rá, vártam Pirit. Igaz, azért reménykedtem, mert nem voltak azok a menzi előtti hasfájások. Van valami tüneted? Menzis vagy egyéb?
gtünde

AmicaKép
Jó volt hallani felőled. Azért lécci számolj be, mi van veletek!! Hányinger elmúlt?? Kár, hogy nem jössz a talira, de majd randizunk, ha Győrben leszekKép

BarbiKép
Merre vagy?? Vagy csak én vagyok vak?Kép

BabcsibémKép
Hiányzol ám!!! Nagyon húzódik ez az internet-bekötésKép
gtünde

MiliKép
Pihenj, amennyit tudsz és nagyon vigyázz magatokra!!
gtünde

Sziasztok lányok! Hogy vagytok?

Wish légyszi javítsd át a cn-emet a 21 napra, és nem 2005 május, hanem július óta próbálkozunk! Köszi! Kép

Kép
elizabeth25

Jó reggelt Mindenkinek!!

Segítséget,véleményt kérnék (ismét):
Hol és hogy lehet, hosszabb (több mint 2 óra) ideig parkolni a BMC-nél? Vagy csak a kifutkosás marad? És ha épp akkor hívnak be? Mire párom ki, illetve visszasétál, az elég cikis nem?

Szilva Kép
HOLNAP!!!!
mot

Manda, Szilcsike!
Nem tudom, tudnátok-e segíteni nekem. A köv. a problémám. Másodállásban egyéni vállakozó vagyok (bevételem=0 Kép), és ugyi ápr. végéig a nyugdíjig.-nál be kell vallani, hogy mennyi nyugdíjjárulékot fizettem előző évben; én természetesen 0 Ft-ot. Szóval, a kérdésem: Úgy hallottam, hogy idéntől már havonta kell ezt a bevallást csinálni. Tudtok erről nekem vmit írni?
Remélem, érthető voltam. Előre is kösziKép
gtünde

Mot Kép
Bemehetsz a János-ba 400,- Ft-ért egész napra, de parkolhatsz ingyen a Diósárok u-ban. A Diósárok eleje a Városmajor kereszteződésétől egy darabig fizetős, de kicsit feljebb a VII. kaputól már ingyenes. Onnan csak egy kis séta befelé. Én mindig ott parkolok, mert sajnálom parkolóra a pízt.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Drága Kép

És hol van az a bejárat ahol autóval be lehet menni? A Moszkva tér felöl megyünk.
mot

Mot Kép
A Városmajor u-ról lehet megközelíteni. Felkanyarodni a János H elött a Diósárok u-ba. Ott az első kapun (asszem VII.) érdemes bemenni jobbra.

Kép
Kép
szilva069

Noémi 22Kép
Köszönöm az inszemes leírást, nagyon jókat írtál róla!!, Én is úgy voltam vele, hogy 3-4 napot szeretnék pihenni utána tuti. A munkahelyemen van egy lány akinek elsőre sikerült és ikrei vannakKép)) Õ is jó példa erre, mert pihent utána a3-4 napot, szerintem is ha csak kicsit is de segít a megtapadásban.

lányok hogy nekem milyen rossz álmom valt: Egész éjszaka pisiltem teszteltem, pisiltem tesztelet... volt ebben minden teszet LH meg terhességi is felváltva...Reggel tiszta hülyének éreztem magamKép de rágfogtam a tegnap esti töltöttcsirkére, biztos azért voltKép
pbj12

Pbj Kép
Lepisilted az ágyat? Jézusom, akkor dobhatjátok ki Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
nem hál istennek , de közel voltam hozzá, 2x mentem ki éjszaka, ilyen már évek óta nem volt, De reggel eszembe jutottál....a Víz biztos azért volt, mert ittam ám mint a hal tednapKép
pbj12

Meddő próbák után sikerek
A fogantatáshoz és a megtermékenyített petesejt beágyazódásához nélkülözhetetlen a sárgatest hormon. A méh nyálkahártyáját ez a petefészekben képződő anyag teszi alkalmasság a megtermékenyített petesejt befogadására. Erre a hormonra a fogamzás gátlását és segítését végző szereket egyként alapoznak. Mégis: ritkán vizsgálják, pedig szükséges értékre beállításával menthetetlenül meddőnek titulált nők sora vált már (néha többszörös) kismamává.

Ezt ma olvastam a kiskegyedben
ildikoo5

Pbj Kép
Látod, a víz megteszi jótékony hatását. Csak így tovább. Ma mennyit ittál már meg?

Kép
Kép
szilva069

Szilva,
Kb fél lite víznél és fél liter tejnél tartok, de most bontom a vizesflakont, és ölelgetemKép
Te mennyit ittál már ma?
pbj12

Pbj Kép
Ügyi vagy Kép
Én túl vagyok 1 l tejen, és fél liter teán.
Az ásványvízes palack pedig már ide van készítve az íróasztal mellé Kép
Már nagyon kell pipilnem, de képzeld nincs víz, így a wc-t sem lehet lehúzni Kép Hát ezt jól megszívtam Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Gyors vagyok...
Szilva, Tüncsi, Noi, Manda... minden ok, a gyerek szép nagy lett, holnap már 16 hetes leszek és vérvételre megyek. Nálam is néztek sárgatestet az elején, ami most megdöbbentő, hogy rámszólt a dokim, hogy vegyek vissza, mert könnyen a kórházban találhatom magam. Előzőleg ezzel már csak a 30. hét után fenyegetettKép Fogalmam sincs hogy csináljam. Majd jövök, még nem főztem, sietnem kell. Noi, majd benézek, de hol keressem?
Pusza! Már érzem kicsit a mozgást!Kép
Annyian készültök megint, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
amica

Kép

Napi 2 liter ásványvizet én is elfogyasztok.

Ma veszünk néhány újságot és felkészülünk a holnapi várakozásra. Nagyon jó, hogy elrepült ez az 1 hónap.
Köszi a támogatást Mindenkinek!! Kép

Este még spinning.
mot

Szilva, Judit Kép
Ügyesek vagytok a ivással. Én ma kb. 6dl-nél tartok.

Nem tudjátok véletlenül mennyi a minimálbér nettója?

Nálunk a párom pénteken megy ismételt vizsgálatra. Kiváncsi vagyok mi lesz. Ha rossz lesz az eredmény, az lesz a baj, ha meg jó, akkor értetlenül fogok állni, h. miért nem sikerül. Az a gondom, hogy hétfőn kezdek egy új munkahelyen, kizárt h. bármilyen vizsgálatra v. lombikra el tudjak járni. Nem tudom mi lesz.

Kép
mofly

Mot Kép
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogtok hallani Kép
Ma még én is megyek tornázni, aztán majd meglátjuk...
Akkor odataláltok a kapuhoz?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Látod még jó hogy van víz az asztalodon, azzal le lehet önteni a WC-tKép

MotKép
Nálatok mi lesz a holnapi vizsgálaton, megbeszélitek a dolgot, vagy viszgálni is fognak már? Nagyon szorítok majd!!!
pbj12

Mofly Kép
54.062, Ft

Kép
Kép
szilva069

Kép
Kép

wish

Amica Kép
Mióta mondjuk már itt neked, hogy vegyél vissza a tempóból! Tessék elgondolkodni rajta!
Biztos szép nagy lehet már a babád! Nem modta doki bácsi, hogy hány cm?

Mofly Kép
Remélem a kiskatona vizsgálat eredménye jó lesz! Drukk a párodnak!

Pbj Kép
A jó kis ásványvizet nem szívesen önteném bele a budiba Kép

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Szia! Holnapra szép nagy tüszőket produkálj ám! Kép
Már megint elhagyott a munkakedvem Kép

Kép
Kép
szilva069

Köszi Wish! Kép

Képzeljétek lányok mi Szilveszterkor voltunk együtt utoljára, azután én voltam beteg két hétig, aztán meg a párom, így 30 napig nem voltunk együtt, tegnap viszont bepótoltuk. Remélem, hogy jó nagy löket volt Kép

Kép
elizabeth25

SzilvaKép
Köszi. Tudod, a múltkor (szauna után) csak 40% volt rendesen mozgó. Remélem tényleg csak a szauna volt a gond.

AmicaKép
Tényleg vedd komolyan! Tudom, ez két gyerek mellett nem könnyű.

WishKép
Köszi a táblát. És drukkolok holnapra!

Kép
mofly

SzilvaKép
És egész nap nem lesz víz? Az nagyon gáz lenne.
Remélem az elhagyott munkakedved hozzám jön. Bár az a bajom, hogy nyomnak a tüszöim, ha ülök és most emiatt megy nehezen a munka.

SaciKép
Azért remélem nem azért feszül a hasad, mert meg akar jönni, hanem azért mert nem akar megjönni.

wish

Mofly Kép
Emélxem a szauna dologra, és remélem, hogy "csak" az volt a gond!

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Remélem nem egész nap, az tényleg nagy gondot okozna Kép Elég gyakran van errefelé vízhiány, ráadásul egy kertészetben dolgozom, képzelheted, hogy a növények is hiányolják ilyenkor az "éltetőt" Kép
Tőlem aztán mehet feléd a munkakedvem, nem zavar Kép Az viszont nagyon jó jel, hogy már ennyire érzed a tüszőket Kép Hajrá tüszők, remélem minél többet sikerül ezúttal hadba fogni Kép
Egyet adhatnál belőle, hátha nekem nincs Kép
Úgy parázok a holnaptól. Nagyon ki leszek akadva, ha nem lehet transzfer Kép

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép koszi a tablat es a biztatast

Tuncsi Kép sajna nekem mensis elojeleim vannak..ez van, meg remenykedek..remelem te jol vagy ....

Noi :0 koszi, hogy leirtad az inszemes tapasztalatot,,..engem ugyan sosem stimulaltak tuszonovelovel...repesztot az 5 bol 2 szer kaptam,,es hogy mennyire elek kimelo eletmodot? nem tudom. Ovatosan, de sportolok, nem sulyzozok, hanem uszok vagy bicajgepezek,,de ezt meg terhesen is tehetnem,. annyi a kulonbseg, hogy most az 5 ota nem mentem szaunaba. Nekem az is nagy lemondas. Kép - a tappenzt nem ertem, ha tappenzen lennek, akkor sem agyban fekudnek, hanem ulnek, es pihennek, nekem a munkahlyemen most nincs stressz, ulomunkat vegzek, szoval nem hiszem, hogy ez az akadaly. Egy gyerek, ha akar, akkor jon....csak tudnam, hogy a mienk mire var?? Kép 3,5 ev utan nagyon nehez +an hozzaallni ehhez, de mast nem tehetek...

Babcsival mi van? azota sincs internete?

Szilcsibe, Manda, BArbi Kép -- hogy vagytok? Szilcsi, mentel most dokihoz ugye? tegnap nem neztem vissza, csak atfutottam az 5 oldalt,,,biztos irtad reszletesen, hogy mi van,,
Amica :Kép az mit jelent, hogy vegyel vissza? tobbet aludjal? mar 4 honapos vagy??? hihetelen, Aki terhesedik, annak ropul az ido, istenem, egyszer mar csak en is ott leszek...Kép
saci

MoflyKép
Szerintem el kell, hogy engedjenek a munkahelyedről. Ezt találtam a neten, nézd meg:
www.munkaugy.hu/pages/getpage.aspx?id=B6500845-8385-4526-8896-72D22B3460AD

Szilcsike!
Nem is válaszoltálKépKép
gtünde

Pbj12 Kép
Még csak az első megbeszélés. Remélem felpörögnek a dolgok. Egy hónapja kaptuk az időpontot. Már elég nehezen viseltük a várakozást.
mot

Sackólány Kép
Még ne írd le az inszemet, ok? Drukkolok, hogy amit érzel ne az a rühes kiscsajszi legyen +++
Én holnap megyek majd dokihoz. Holnap dől el, hogy lesz-e transzfer?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?