A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilcsikeKép
Ezt találtam Neked (myoma műtét kés nélkül):
http://www.medical-tribune.hu/index.php?pid=2&lid=1&sid=106&aid=1522
gtünde

Bocsi, kétszer ment el.
gtünde

Szilva069
Annyira sajnálom, de azért várd meg mira az a (...)myoma,nem lesz ott. Hiszen meg kell, hogy tapadjanak a manócskák, és muszáj, hogy sikerüljön a fagyibabás. Ne sírjál, mert veled együtt fogok én is. Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

SzilvaKép
Annyira sajnálom, hogy nem kaptál valami jó híreket. Nagyon bele tudom képzelni a helyedbe magam, én állandóan ilyen hírektől rettegek, habár szerencsére még sosem kaptam (ezért is félek, hogy a nagy számok törvénye alapján már jöhet valami rossz is). Csak sírjál nyugodtan, utána mindig jobb egy kicsit, de azért még nem dőlt össze a világ. Az is lehet, hogy most rendben lesz a mensid és az a fránya betolakodó még sincs roszz helyen. Tudom nagyon nehéz még egy hónapot is várni és ilyenkor csak vánszorog az idő, pláne ha kétségek közt vagy. Azért mi veled vagyunk.

TüncsanyuKép
Én azt hittem, hogy mindkét tali február 11-én lesz. Rosszul vagyok informálva? Egyébként hogy vagy? Sokat gondolok ám Rád. Köszi, hogy szorítottál, de én már régen éreztem, hogy ez sem az a hónap. Pár nappal ezelőtt azért is voltam elkeseredve, de már jó kedvem van.

Kép
Kép
tiza

Szilva
Annyira sajnálomKép
WishKép
beirnád 1cn köszike
ildikoo5

Sziasztok

Ma közölték velem, hogy nem kell többször munkába járnomKép
Mi van akkor, ha esetleg a kis trónörökös meg most fog kopogtatni? Esélyem sincs úgy más munkát találniKép
Mondjuk, itt mifelénk amúgy sincs semmi lehetőség, még takatítás semKép Kép
haga_28

SzilvaKép úgy sajnálom, nem is tudok mit mondani!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilcsibe Kép
nem is tudom, mit mondjak. Igazságtalanság. Sírd ki magad jól, aztán meg hajrá, tovább, előre. Itt már annyian drukkolunk neked, hogy már csak azért is muszáj előbb-utóbb sikerülnie.
gmarta

Szilva !

Szerintem kérdd ki más szakember véleményét is a myomáról. Az én kolléganőm mikor eldöntötte, hogy babát szeretne, elment egy nőgyógyászhoz, hogy megnézze, minden rendben van-e? Akkor találták a myomáját. Az orvos azt javasolta, hogy ha akar gyereket, akkor csak utána operáltassa meg. Így is lett, két gyereket szült problémamentesen a myomájával.

Ja, Sosi voltam a Babaprojectes topikból.

Kép
Kép
sosi

Lányok ez a myoma a műtét( kaparás) miatt alakul ki vagy más dolog befolyásolja?lehet hogy hülyeséget kérdeztem.
Szilva egy kolléganőmnek is mymoval lett babája most volt egy éves a pici.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép

Hát erre aztán nem számítottam. Én le vagyok maradva, mert azt nem is tudtam, hogy kialakult nálad ez a mióma.Kép Nem is tudok mit írni, de azt ugye tudod, hogy nagyon erősnek kell lenned? Én tudom, hogy ezt is át fogod vészelni, és lehet hogy távolabbinak tűnik a cél, de a lényeg, hogy van cél, és meg lesz az eredménye ennek a sok szenvedésnek. Másképp nem lehet.

Úgy látszik ma csak rossz híreket kapok. Tudjátok írtam, hogy az unokanővéremnek sem sikerült az első lombik, hétfőn volt HCG-je. Két napja begörcsölt a hasa iszonyatosan, kiderült, hogy a fehérjedús táplálkozás nem tett jót az epéjének, és meg kell műteni. (Már régebben is volt vele gondja, de másfél éve jól volt, csak pont a fehérjéket kellett volna kerülnie). És a műtét után sem javasolják a túlzott fehérje bevitelt, szóval akkor hogyan lombikozzon?!

Hát most megint elszomorodtam rendesen......
mary78

Szilcsibe Kép nagyon sajnalom Kép - remeljuk a doki altal javasolt elso megoldas fog mukodni ...
jol sird ki magad, vmikor csak az segit, es ha most ugysem babasodsz, javaslom azt a vorosbort estere. talan kicsit tobbet, mint 2 dl Kép - bocs, hogy elbagatelizalom a gondod, de hatha segit.. Kép
ja,,es en is ismerek miomas terhesedest. szoval ez ugylatszik elegge altalanos es nem lehetetlen a baba...

Iza Kép mi a mammutban talalkozunk febr 11 en 11 kor , a III em i Miro kavezoban.

tuncsi Kép meg csak a 27. napon vagyok, akkor meg korai a teszt,nem? vagy holnap teszteljek?
saci

Lányok Kép
Köszi az együttérző szavakat.
Hát én sem tudom mit is írhatnék. Pocsékul érzem magam Kép Itt ülök a székemen és értetlenül bámulok ki a fejemből. Már megint olyan érzésem van, hogy ez nem is velem történik. Szeretnék valami bíztatót kitalálni magamnak, de nem tudok. Soha nem gondoltam magamról, hogy ilyen kripli vagyok Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Stella vagyok...
Én is hasonlo cipőben járok mint ti... lassan 2 éve vágyunk babára, de ...
egy év után, tavaly májusban sikerült teherbe esnem... náluk boldogabb nemigen volt, de ... a 10. héten közölte velem az orvosom, hogy sajnos nincs szívverés,a pici elhalt... azt hittem azokat a napokat nem élem túl. Korházba kerültem, elvették a picimet. Borzasztóan fájt, fáj még ma is. A napokban születne meg a baba...
A vizsgálatokon szerencsére később már minde rendbe volt, így 3 hónap után azt mondta a doki, hogy újra próbálkozhatunk... de azota sajnos nem sikerül, pedig nagyon vágyom egy kisbabára
stella78

Szilva Kép nem vagy krpili !!! jezusom ! sajnos ezek "csak" feladatok elottunk, es majd kesobb derulnek ki, hogy miert volt jo most, ami van...Kép
Meg hat az ido sem segit az ember lelkivilagan..de 2 honap es jon a tavasz KépKépKépKép

Stella Kép szia itt. nagyon sajnalom, hogy neked is van ilyen szomoru torteneted, - irjal nekunk, hatha kicsit tudunk segiteni. Es remelem hamar jon az ujabb baba.. KépHany eves vagy? ha visszanezel, vannak tabalazataink, ott mindenkirol megtalalod az alapinfot,
saci

Haga Kép nagyon sajnalom . merre laksz amugy?
segitseg, jojjon vki ma vmi jo hirrel is, mert tul sok a szomorusag itt Kép.
remelem a holnap szebb lesz mindenkinek,
saci

Szilva, dehogy vagy kripli, egy nagyon erős lány vagyKép!!! Úgy megölelnélek téged és együtt sírnék veled ha ezzel könnyebbé tehetném a lelkedet!

StellaKép sajnálom hogy te is már átélted ezt a szörnyűséget, én már kétszer ,nekem is megszületett volna a babám ha az első sikerül! De muszály előre nézni és bízni a jövőbe.Kitartást kívánok neked a következő időszakra!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilcs Kép amit a Tundi kuldott cikket olvastad? de azt nogyogyaszatban is hasznaljak? mert a szivsebesz klinikan van...Amugy nekem is miomam volt, azert lett a hisztero+ lapar mutet, de nem vagtak fel, hanem 4 helyen mentek belem. Semmi nyoma nem maradt. mekkora a miomad most? most vettek eloszor eszre, vagy volt mar, es nott azota?
sacko
saci

TizaKép
Pont azt írtam én is, hogy egyazon napon lesz a 2 tali. Gondolom, akkor Tündi a másikra megy. Igaz, ettől még jöhettek/mehettek együtt Bp-reKép
Köszi, jól vagyok. Néha rámtör az émelygés, de ennek ellenére állandóan tudnék enni. Ja, és jól be is szoktam kajálniKép Amúgy szörnyű álmom volt hajnalban. Azt álmodtam, hogy elmentem WC-re és véreztem, és kiabáltam Apának, hogy jöjjön gyorsanKép Remélem, tényleg csak álom marad!

SzilcsikeKép
Olyat, hogy kripli vagy, meg se halljak! Értve vagyok!! A mióma nem attól van, mert valamit rosszul csináltál. Nehéz most bármi okosat mondani, de tudom, hogy erős vagy és össze fogod magad szedni. Szóval, ne ostorozd magad! Küldök sok-sok pozitív energiát: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SackóKép
És menzi sehol? Szerintem még várj kb. 3-4 napot. Talán a hétvégén érdemes lenne tesztelned. Nagyon-nagyon szorítok!!!
Vazze, tényleg lehet, hogy szívizomra vonatkozott a cikk. Hm, most elszontyolodtam.
gtünde

Sackólány Kép
24 mm-es az a "dög", de ügynökünk nem javasolta (nem tudom miért) a lapart.
A vetélés utáni első UH-on, kb 1 hónapja vette észre. Akkor úgy látta, hogy "jó" helyen van, de most azt mondta, hogy az egyik metszetben hozzá van nőve a méhhez, vagy mi? Nem is emléxem pontosan mit mondott, annyira váratlanul ért, pedig elmagyarázta, meg megmutatta a monitoron is. Azóta nem nőtt.

Barbi Kép
Nyugodj meg, nem a "kaparástól" lett, hanem a hormonok miatt. Azt olvastam, hogy leginkább a 30-as évek közepe utáni nőknél jelenkezhet ez a sz@r.

Kép
Kép
szilva069

Szilva069
Kripli???!!! Na azért ilyeneket ne is mondjál magadról, ne is gondoljál. Bárkivel előfordulhatót volna. Látod megyünk mindig előre, és mindig van valami amin át kell lépni. Hiszen ott van a végén a kisbaba aki rád vár, és ránk. Próbáld meg magadat össze szedni, hidd el nekem 1-2 hónap már nem olyan sok. Az is lehet, hogy nem is befolyásolná a megtapadást. Majd meglátod, hogy idén még babás leszel. Csak bízzál benne.

kagyló

Kagyló Kép
Biztos rossz utat választottam, mert csak akadályokkal találkozom Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Annyira sajnálom Kép
De NEM VAGY kripli. Egy erős és jófej csajszi vagy, akire méltán lehet büszke a párja és a szülei. Mgelátod minden rendbe fog jönni!!!!!!!!!!!

SaciKép
Jól vagy? Drukkolok nagyon!!! Annyira szeretném, ha sikerülne neked.

A tüszöcskék tovább nőttek, zömében 8-10 mmesek. Pénteken újból megkusksizzuk őket.

wish

Szilcsi Kép engem a nyiroben mutottek, ott volt egy csaj, akinek alma nagysagu !! miomaja volt. azt vmi gyogyszerrel kisebbitettek , majd laparral mutottek. Tudom , h szereted az Sz. ugynokot, de fol ne vagasd magad, csak ha muszaj. Tessek tobb orvost is megkerdezni. (legalabb meg 2 -t !! )
Mennyi ido alatt nott ekkorara?
www.vargagyogymod.hu -t ismered? nekem is most ajanlottak, lehet, hogy en is kiprobalnam,,szerintem neked is erdemes . talan. Mindent meg kell mozgatni az ugy erdekeben....
remelem mar nem sirdogalsz. Bor megvan mar? KépKép

tuncsi Kép kosziiii, ja, majd hetvegen teztelek- ha nem jon meg. Te,,en ugy izgulok es bizakodok.Kép:
Bar sajnos a 3. inszemnel is csak a hulye utro tolta el a mensimet..De lehetnek csodak. Lsd . a te babad is. Ezek a tortenetek adnak erot nekem,...
saci

Szilva!

Másik topicba szoktam írogatni, de szoktalak titeket is olvasgatni és mindenkinek drukkolok tiszta szívemből. Ma vagyok 21+5 hetes terhes és van egy miómám is. Az orvos azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, 26x22 mm-es és a mellső falon van, ugyanúgy, mint a placenta is. Eddig minden ultrahangon megjegyezték, hogy van, látják, de ne törődjek vele. Remélem, hogy egy kicsit én is meg tudtalak ezzel vígasztalni, kívánom, hogy mielőbb legyen babád és ne kelljen tovább a poklokat járni.

Betti

Betti
betti73

Kép
Kép

wish

SzilcsiKép
Megríkattál...Kép
Vendég

pbjKép
Én a kalóriákban hiszek. Persze arra is figyelek, hogy mit eszem. Zöldség, gyümölcs, joghurt, üres leves, cukormentes kávé (jó sokKép), virsli magában. Ilyenek. Napi max 1000 kalória.
Nekem ez működik. Szülés után is így dobtam le 35-öt.Kép

AmicaKép
Megértelek. Én is úgy éreztem, mintha a szívemet tépnék ki. Nem tudsz "beszélni" a fiaddal? Babákkal eljátszani, hogy mi volt az oviban. Hátha kiderül valami apróság. Most kezdte az ovit? Bocsi, nem emlékszem.Kép
Vendég

Balatonpart
haga_28

Sziasztok!
Szilcsi! Nagyon sajnálom,hogy miken mész keresztül Te is!Hidd el,hogy lesz bébikéd!Ha másra nem,gondolj Rám,Én mennyit vártam Natira és még Õt is majdnem elveszítettem!A majd megszületendő gyermeked ezt tudni fogja és kárpótól majd mindenért!Hidd el megéri várni!Olyan nincs,hogy ne akard és zsupsz...mert míg a férfiak a szexre,mi mind itt a babákra gondolunk!
Kitartás!

Jó hír!Tőlem....ma megjött a 94.napon!KépKépKépKép
még jövök
***pusza Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

szilcsiKép
mérhetetlenül sajnálom, nagyon szomorú lettem, és nagyon eggyütt érzek veled, de nem szabad feladnod, és nem vagy kripli!!! Ilyenre ne is gondolj. Nézd meg valaki még csak az út elején van...mint pl én, de Te már nagyon közel vagy a babucidhoz, csak egy ici pici kitartás kell még!!!

GyugyiKép
A kalóriásat én is próbáltam, valahogy úgy vagyok vele, hogy én egy fogyókúrát nem tudok csinálni, hanem mindenből kiveszem azt ami tetszik... na ez meg lehet, hogy nem hatásos...erre fogomKép
pbj12

Wish Kép kosziiike a biztatast + tablat is. Anelkul nem tudom, hogy hol allok Kép

KAndi Kép de jo !!! Vmi jo hir is ma !!!

Gyugyi Kép ugyes vagy

Szilcsi Kép kitartas !!!!
saci

SackóKép
Képzeld, én is szerdán voltam a 27. napon. És hétvégén, a 30. és 31. napon teszteltem pozitívat. Úgyhogy hajrá-hajrá! Nem lehet véletlen egybeesés. Legyünk kicsit babonásakKép

WishKép
Szupi hír!! Növesztgesd továbbra is a picurkákat!!

Kandi baba
Juhhéjj!! Milyen jó, hogy valaki a menzinek is tud örülni.Kép

GyugyiKép
Tényleg ügyi vagy. Én nem bírnék diétázni. Most is, hogy néha émelygek, azért jól be tudok zabizniKép
gtünde

TüncsiKép
Terhesen én se tudtamKép Az émelygés ellen meg csak az evés segített.Kép

KandiKép
Na végre! Hogyan tovább?

WishKép
Mekkorára kell megnőniük? 20-22mm? (Nekem nem nőttek akkorára.Kép)
Vendég

Tüncsike!
Ha már másnak nem örülhetek,legalább ennek KépKépKép
Ma már elseje van!Kép
Gyugyi!
Cserélgetem a dugokat 3óránként....KépKépKépvagy nem erre gondoltál?KépKépKépSemmi extra,még hatnia kell a merckforminnak,amit a PCO-ra szedek!Ja és van még 2 hónap hormonkezelésem,duphastont kell szednem 3x1-et,a 16-25.napig!Utána,meg várom a csodaII-öt!
Saci!
Érzel valamit?Érzékeny tesztet vegyél ám!Kép
Noi Hívott tegnap,csak úgy repked a boldogságtól!Ma mentek Uh-ra,remélem kapott képet és felteszi ide,megkuksizni!
....na elcsitulok,mert sok leszek!....
***pusza Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt, pár napja olvasgatom a topicokat és nagyon tetszik a hangulat és a segítőkészség, amit itt tapasztaltam.
Olvastam a hasznos infos topicot is, nagyon klassz.

Néhány dologban segítséget vagy tanácsot kérnék tőletek
1. 8 hónapja próbálkozunk a 3. babával. Mindkét gyermekem rögtön fogant, soha semmilyen nőgyógyászati problémám nem volt, egyedül az életkorom nem kedvező most már: 38 vagyok. Elkezdtem hőmérőzni, vettem ovulációs tesztet, ami kellő időben kellőképpen pozitív lett és akcióztunk is, aztán mégis megjött.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan természetes szereket ajánlani, amelyek a beágyazódást segítik?

2. Van-e valami hatása a termékenységre a vörösbornak. (Valahol mintha olvastam volna...)

A dokibácsi 4 hónap után még nem vette komolyan a problémát, de a következő hónapban megyek megint hozzá, 9 hónap után már érdemes megnézni egy-két dolgot.
Előre is köszi a segítséget nektek!!!

Kép
regina3

Szia ReginaKép
"Kezet foghatunk"Kép
Mi is a 3. babára gyúrunk, kevés sikerrel. Az első rögtön, a második a 4. ciklusban összejött szoptatás mellett. Most meg semmi.Kép (12. ciklus)
Én 37 leszek a nyáron.
Hőmérőzésben megingott a bizalmam, amikor UH-n kiderült, hogy nem is akkor volt a pé-m, amikor a hőgörbe mutatta.Kép
Homeos szereket Banya ismeri. A nevüket felírtam, talán veszek. még nem tudom.
Agnus Castus, Folliculinum, Almaecet

A vörösborról azt hallottam, hogy a vérképnek jó.(?)

Dokit 9 hónap után biztos lép már valamit. Én is akkor mentem el hozzá. Sok sikert! Kép
Vendég

Sziasztok! Háát nem ilyen hírekre számítottam...Kép
Szilva!Kép Sajnálom a rossz hírt, de egyetértek a többiekkel: leszel te még babás ebben az évben! Bízz benne!

AmicaKép Ha otthon másképp viselkedik a gyerkőc mint az oviban, mindenképpen érdemes lenne kideríteni az okát. Elképzelhető, hogy vmi negatív élmény érhette a lurkódat.... Milyen a viszonya a társaival? És az óvónőkkel? Új gyerek a csoportban? Milyenek mostanában a rajzai? Ne keseredj el! Tapasztalatból mondhatom, hogy minden gyerek más és más és mindennek meglehet az oka...Kép Ha segítség kell, csak szólj!Kép Nehéz gyerekek esetében ma már elég "profinak" számítok!Kép))

Kandi Kép Örülök, hogy így örülsz a mensinek... én vhogy annak örülnék ha jó messzire elkerülne...Kép
banyanya

Gyugyi! Köszi a választ és örülök, hogy "sorstársra" akadtam. Nekünk az első gyerköc lényegében védekezés mellett fogant,a második pedig rögtön az első ciklusban! Épp ezért sokkol, hogy most mi ez... Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindkét esetben császároztak, ami rontja az esélyeimet.Gyógyszert viszont csak a két gyerek között szedtem 20 hónapig és azóta eltelt 10 év
A homeopátiás tippeket köszi. 3 hónapig szedtem a Hormeel S cseppeket, az nem tett csodát, de úgy érzem, hogy nálam nem a megtermékenyüléssel, hanem a megtapadással lehet a baj. (Vagy a párom a hunyó...) Mindenesetre az elmúlt 8 hónapban olyan tüneteim voltak a ciklus második felében, amelyek mensi előtt SOHA, a várandósság alatt viszont igen. Nem hiszem, hogy véletlen egybeesés lenne...
Iszom a cickafark-palástfű teát, női dolgokra mindenképp jó és ginseng royal gelly ampullát is. Ha más nem, legalább egészségesebb leszek...

Kép
regina3

Banyanya!
Jobb a biztos (megjön végre a 94.napon),mint még várni a bizonytalanra és csak telik az idő!Volt már 169-napos ciklusom is,vagyis,ekkor más normális nő 6 hónapos terhes,és hetek kérdése és majdnem szül!KépKépKép
Téged is elfog kerülni jó messzire az a szenyó kosaras!Most is itt lebszel nálam Kép
kandi72
Budapest III. kerület

ReginaKép
Nekem is 2 császárom volt!Kép
Nem tudtam, hogy az rontja az esélyeket.Kép
Vendég

Bocsi csajok, hogy ide dugom az orrom, igazából Banyanyához lenne kérdésem.
Mik azok a homeopátiás cuccok amik elősegítik a megtapadást?Gondolom teák. Mindegyiket kell inni vagy egyszerre csak egyet? És mennyit? Hol lehet beszerezni?
Előre is köszi

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!
Micsoda nap voltKép
Holnapra szebbet, éjjelre jobbat!

Banyanya, szólok ha kell, bár most nagyon rajta vagyok a dolgon, hogy ha kell valamit változtassunk. Tegnap beszéltem az óvónénivel. Oviban csendes, inkább kívülálló, zárkózott. Itthon ok, bár mindig csendesebb gyerek volt. 20hónappal fiatalabb húga itthon van velem, gondolom ez az egyik ok és pocakban a kistesó ami megint egy újabb féltékenységi forrás lehet mégis úgy érzem az oviban lehet valami kis gond ami rágja. Majd jövök, köszönömKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok! Szilva, ne keseredj el, legyél továbbra is olyan erős, amilyen eddig kellett hogy legyél.Gondolom, most kevés a szó,de mindannyian melletted vagyunk!!Akiknek még ezután következnek a próbatételek,belőletek is vesszük a hitet.Én is azt mondanám,hogy kérd ki másik orvos véleményét is a műtéttel kapcsolatban.Gondolok rád, jó éjszakát.
andisuti

Saci, remélem az idő minket igazol, és a vizsgálatoknak meg lesz a gyümölcse.Ha így,ha úgy,de sikerülnie kell!!Nem igaz?!
Gtünde, örülök hogy más is így gondolkodik az "élet nagy döntéseit"illetően.Aranyos vagy hogy megosztottad velem, egy picit attól tartottam hogy önzőnek fogtok gondolni.Köszi a jó kívánságokat,ti is legyetek boldogok a pároddal+ nagyon kellemes babavárást kívánok!
andisuti

Kedves Szilva!

Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, de nekem is van miómám és szeretnélek megvígasztalni. 3. babámat várom, és ajánlanám itt a babaneten (bár már lehet, hogy megtaláltad) az anyaságról c. topikban a myoma altopikot. Ott elég sok infót találsz. Minden jót kívánok, főleg, hogy elkerüld a kést. És persze mielőbbi babásodást Neked és a többi várományosnak.

Enikő 37+2
máriá

Sziasztok!
Szilva
Elég sok pozitívat írtak neked a lányok, remélem jót tettek és javult a hangulatod az első döbbenet óta. Kép
Sackó
Megy a drukk Piri ellen.
Wish
Hajrá a tüszönöveléssel!!!
GTünde
De jó, már el is felejtettem, hogy a párod 9 évvel fiatalabb nálad, csakúgy mint az enyém nálam. Ez olyan izgi. Kép (ne kérdezd miért) További kellemes hónapokat!!!
Kandi
Végre! Gondolom, már alig vártad. Kép Küldök azért fájdalomcsillapítót!!!
Én jövő hét keddre kaptam időpontot Debrecenbe. Más hírem nincs.

Jó éjt mindenkinek!!! Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Lányok,jó éjszakát mindenkinek!
andisuti

Szilcsike Kép annyira sajnálom, hogy ügynökünk nem tudott jobb hírrel fogadni téged, de tarts ki kérlek, idén tényleg lesz babád. Talán most még hihetetlennek tűnik, de bíznod kell benne, és az a legfontosabb, hogy 9 hónapig a legnagyobb biztonságban legyen a pocakodban. Én nem értek a myomához, de hátha sikerül így is a következő hónapban. Klassz csaj vagy, és igaza van Wishnek, büszke lehet rád a párod, és a szüleid, és a babócád is majd, amikor elmeséled neki egyszer, hogy mennyit vártál rá és mennyit kűzdöttél érte. Imádni fog, hogy ennyit kűzdöttél az életéért és végtelenül hálás lesz érte. Küldök neked sok-sok pozitív energiát!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Wish Kép nagyon drukkolok a tüszőcskéidnek, szépen hangzanak, további tüszőnövelőket küldök neked!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kandi Kép úgy örülök! Hihetetlen, hogy a mensinek is így lehet örülni Kép

Amica Kép remélem hamar túl lesztek ezen az időszakon. A babócád különben jól van? Én is szívesen írok ide, szeretek itt lenni, bár mindig csak magamnak írok, ilyenkor már mindenki alszik Kép. Az létezik, hogy a mi babócánknak 101 mm az ülőmagassága? Ma annyit mért a doki, igaz, hogy a koránál 4-5 nappal idősebb az UH szerint, ami pont az inszeminációval megegyezik. De a 10 cm az nem kevés, mi 8 cm-re számítottunk. Fotót sajnos nem kaptunk, de megdicsért az orvos, olyan szuper a vérképem, hogy vért adhatnék, kérdezte is, hogy mit szedek, mert ugye hízni még nem híztam egy dekát sem, és általában nem jó a kismamák vérképe.

Sakcólány Kép drukkolok neked nagyon! Mikor tesztelsz? A természetes vitaminok tényleg szuperek, én vagyok most rá a példa Kép Úgyhogy hirdessük továbbra is Kép A szintetikus gyógyszertáriak sajnos nem szívódnak fel olyan jól. Ezt a dokim is megerősítette.

Most muszáj lefeküdnöm, mert nagyon elkezdett fájni a fejem, de holnap este jövök.

Sok puszi
Noémi és pocaklakó
13+7 (ma töltjük Kép)
Vendég

Jó reggelt
Én ma korán keltem, nem tudom aludni. Megyek tüsző nézőbe. Kicsit zaklatot vagyok. Mindig gondolkozom, "mi van ha még nem sikerül"?! Egyáltalán nincsen kedvem semmihez sem. Még olyan elfoglaltságot sem tudom ami megnyugtatna. Azt hiszem kész vagyok, esek szét....Kép

kagyló

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?