A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MandaKép
Tudod, a focista felesége......KépKépKép
mary78

MaryKép
Írtam a másikban!!!!!!!!!!!!!
KépKépKép

Üdv Csepke nálunk és mielőbbi babásodást kívánok!!!

manda

MAry Kép voros afonyale csodat muvel +gyogyszertartban gyomorfekelyre vannak gyogyvizek. Az is sokat segit. + elofloras joghurt,kefir

CSepke Kép udv itt. hany eves vagy? 1,4 evvel itt meg gyerekcipoben jarsz, de kivanom, hogy neked ne kelljen olyan sokaig varni, mint itt sokunknak - beleertve magamat is Kép

Szilcsi Kép koszi a tudositast !!! Noi !!! Kép ELJEN !!! GRATULA Danihoz !!! ++++++++++++

Manda Kép az jo jel nem, akkor "dolgoznak" a babak benned. Biztos fociznak..Jo dvd-st

Lanyok Kép vki nem szeretne a wish helyett ( Wish, ha olvasod ne sertodj meg, de mostanaban nem ersz ra annyira, ami ertheto is..- es a tablicskud nelkul nem tudom, hogy hol allok Kép ) csinalni a tablat ? aki sokat van itt? es lelkes? jajj, csak nem en KépKép
saci

NoémiKép
Gratulálok a nagy fiúhoz!

MaryKép
Most ne röhögjél, de tényleg fel vagyok püffedve már három napja, úgyhogy mára lénapot írtam elő magamnak. Nem tudom kibírom-e, még sosem csináltam ilyet. A franc se tudja mitől vagyok ilyen sz@rul, de azt hiszem a glyx kenyértől. Ez egy rostban gazdag barna kenyér, mindenféle van benne, de most már másodszor érzem, hogy püffeszt. Lehet, hogy az én gyomrom nem bírja, hiába olyan egészséges.

MandaKép
Jó mozizást!

BarbiKép
A nagymamis séta biztos nem fog menni, de azért annyira nem is kell óvatosnak lenni.
Tegnap még mindig tök erős két csík volt az LH tesztemen. Szerintetek ez mitől van? 13-án adtam be a tüszőrepi szurit, 14. leesett a hőm, 15. óta meg fent van.

Kép
Kép
tiza

NoémiKép gratulálok a kis fickókoz,!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hát SaciKép nem tom. Szerintem még túl korai lenne! Attól félek, majd egy negatív eredményem lesz 27-én.

manda

CsajokKép Mozizok igen, Karcsi ide készített nekem egy pár filmet, hogy ne unatkozak.

manda

Manda Kép egyet tudsz tenni, pozitivan allni a dologhoz. Az meg senkinek nem artott, sot csodakat tud muvelni. En tudod, hogy hogy varom, hogy ott legyek, ahol te ..! KépKép
jo mozizast !
saci

Szia Tiza! Kép
Köszönöm Kép
Elírtam! 36,8-9 na, béna vagyok. Bezavartak a tizedesek Kép Akkor ez viszont kevés?

A dokim azt mondta úgyis, hogy ne foglalkozzak ezzel, félidő előtt-után 5 napig 48 óránként menjen a hancúr, az a tuti Kép Most megpróbáljuk ezt a módszert. Kellemesebb, mint a hőmérsékleteken aggódni Kép

csepke
csepke

SaciKép
Köszi, megpróbálom.

manda

Köszi Mindenkinek a visszajelzést és a jókívánságokat Kép Én is mindenkinek a legjobbakat kívánom, és jó látni, hogy ilyen jól bírjátok ezt a nagyon nehéz szitut.

Azt hiszem azért is jöttem ide, mert mással nem nagyon tudok ezekről a dolgokról beszélni. A családi és a baráti körben nem akarom nagyon mondani, mert nem akarom, hogy állandóan kérdezgessenek. A mh. meg persze szigorúan nem tudhat róla.

Egyébként 32 éves vagyok, és sokmindenen túl Kép, de most jött el az a férfi és az az élethelyzet, hogy azt mondjam/mondjuk, hogy már csak az hiányzik, hogy szülessen egy babánk.
csep
csepke

CsepkeKép
A 36,8-36,9 egy picit tűnik alacsonynak, de ha hónaljban méred, akkor nem biztos. (Hüvelyben néhány tizeddel magasabb szokott lenni.) Egyébként a hő egyénenként is változó. A lényeg hogy legalább 3 tized fokkal magasabbra menjen peteérés után.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Hát akkor tényleg a kenyér művelheti veled ezt! Mindenki másként reagál a kül.kajákra. Pl. sokan mondják, hogy a tej meghajtja őket, hát engem meg az puffaszt fel. Nem bírom a körtét, banánt, a nyers uborkát sem. Ki érti ezt?

SackóKép
Köszi a tippeket, az áfonyaléről még nem is hallottam. Most eszek naponta egy kefírt (kaukázusit), meg eszek rosttablettát is. Ezt a lét megérdeklődöm, az tele van C vitaminnal is, nem?

CsepkeKép
Üdv. itt! Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön neked is "megterhesedni"! Hormonvizsgálat után lesz valami más is?
mary78

CSepke Kép akkor egyidosek vagyunk, es nagyon megertem, h nem akarod mindenkivel megosztani a hogorbedet, stb..Erre vagyunk mi itt Kép
MAry Kép en mar hallottam reggebben is, de most a nlcafe -n is irjak, mindjart kimasolom azt az infot

Manda Kép helyes. Ez az elso lepes. Emberek pozitiv gondolkozas miatt kigyogyulnak "gyogyithatatlan" betegesegekbol, szoval a te kis babaidra miert ne hatna a te + energiad?? Muszaj elhinned, hogy sikerulhet +++
saci

SaciKép
Én is 32.éves vagyok, akkor veled is egyidős vagyok?! 74-es vagy?
Most éppen mesét nézek és a Karcsival MSN-reztem, jókat nevetek!Kép

manda

mary Kép
ez a nlcafebol, de miert ennel tablattat a fekete afonyabol, amikor le formajaban is lehet kapni,,es finom is

Értékelés:
Fekete áfonya: (tabletta: Bionet, 90 db, 4780 Ft)

A benne lévő antioxidánsoknak fontos szerepük van a különböző gyulladásos folyamatok leküzdésében. Erősítik a hajszálerek falát, csökkentik az aprócska vérzéseket.
saci

SackólányKép
Köszi az infót, hétfőn bemegyek egy patikába. Te olyan kis tudós-mókus vagy, minden nyavajára tudsz valami megoldástKép
mary78

Lányok ma eldöntöttem, hogy ebbe a hónapba nem lesz hőmérőzés,naptár módszer, hanem csak jól fogjuk magunkat érezni ha kedvünk van összebújunk,nem lesz úgymond muszályból " sex"Kép!
Kiváncsi vagyok befogom-e tudni tartani, egykicsit megpróbálom elengedni magamat!

Mary,SzilvaKép küldőm nektek hétvégére a pirit, hogy együtt tudjatok babázni.

Manda,Wish,SaciKép neked babatapit küldők jó sokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

TizaKép neked kitartást a nem futáshoz és persze még egy kicsit húzatok bele, ki tudjaKép

TündeKép neked hányinger mentes hétvégét, pihizél, a hülye védőnénire meg ne gondolj.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!!!!!!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MAry Kép - csak mukodjon Kép

Barbi Kép HELYES !!! ez jo otlet. nezdd a Tuncsi is igy lett terhes...
Hajra !
saci

BarbiKép
Neked is jó hétvégét!!!!!!!

manda

Írtam egy viszonylag hosszadalmasabb választ, és lefagytam Kép

Tiza Kép
Hát, sajnos nekem nagyon neccesen van meg a 3 tized. Mindegy, megvárom a hormoneredményeket, meg megvárom mit mond a drbácsi.

Mary Kép
Még nem beszéltünk a továbbiakról. Én még mindig bízom abban, hogy sikerül "magától". Tudom, hogy eddig az agyam is blokkolta a dolgot, mostanában érzem, hogy rendben vagyok mindenféle szempontból. Persze a rutinvizsgálatokat meg szeretném csináltatni, de én inkább erősítem a természetesebb "vonalat". Most kezdtem az Avivát, és az elsavasodott vérem helyreállítását (a savas vér önmagában véve elegendő ahhoz, hogy ne jöjjön össze a bébi!), és bízom a kölkében, hogy meg tudom győzni szép szóval, hogy jöjjön Kép Bízom a megérzéseimben, és abban, hogy ez nem időpocsékolás, mert sajnos az évek telnek Kép

Saci Kép
Igen, látom, hogy itt jó a hangulat, és már nagyon kiokosodtatok a témában Kép Remélem én is tudok valamit hozni ebbe a topicba Kép
csepke

CsepkeKép
Igazad van, ennyi idő után azért nem kell annyira aggódni még. Mindenki maga érzi, hogy mikor kell továbblépnie. Én pl. 2002. februárjában hagytam abba a fogigátlót, 2002.-ben és 2003.-ban nem nagyon foglalkoztam vele, hogy nem jött össze, nem is voltunk mindig együtt középidőben, 2004.-ben kezdtem el görcsölni a dolgon, de csak aug. végén mentem dokihoz, aztán igazából 2005. márc.-ában derült ki a bibi. Valaki meg már félév után alaposan kivizsgáltatja magát.
Én nem tartom időpocsékolásnak, hogy vársz még.
mary78

Noémi, gratula!!!!!!!!!!!!!!
Már én is olyan kíváncsi vagyok, (lányt érzek...), de csak 27-én megyek majd uh-ra. Remélem megmutatja magátKép

Reggel épp azt írtam, hogy itt jó, nem is akarok máshova menni. A nyáriból is kikértem magam, tábliból is, mert már hetek óta meg se néztem.
Mary, nem lépek le, ti is jöttökKépKépKép

Tüncsi, mennyit fogsz még bosszankodni védőnők miat... Nekünk épp az ötödik az esedékes körzeti, most kavartak el leleteimet, rohangáljk érte én!!!!!!!!! Egyébként mind mást mond a gyerekgondozásról is! Ez komoly!

Sackó, "a tamponos persze, hogy nem megy vérre"Kép
Tudod, én is veled játszom egy csapatbanKép

Csajok, ma beszéltem négyszemközt pszichóval, bár már kis javulás itthon és az oviban is észlelhető. Nekem is nagyon sokat segített, hogy kimondtam a dolgokat, az oviban is helyretettem amit nekem kellett. Lassan talán kilábalunk. Egyébként szegény Mártonom féltékeny is a jövendő riválisraKép

Remélem a következő talira én is elmehetek, a csudába kívántam szombaton az iskolát!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Üdv CSepke!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép mondtam, hogy segiteni fog a pszicologus,,de jo, hogy sikerult !! hajra "betet, ill vatta-csapat" KépKépKép hihihiih
saci

Hellóka!Kép

JAj annyira jó,Noémi gratulálok a kis fütyishez!Kép
A Dani nagyon szép névKép

Megyek tv-zek,nálunk is egésznap esett a esőKép

Üdv Mindenkinek!KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy a HCC és HSG vizsgálat következik.

Mi ennek a menete, hogy csinálják ezt a vizsgálatot pontosan.

Köszi előre is.
katibaba

KAtib Kép atjarhatosagi vizsgalat, megnezik, hogy a petevezetekeid nincsenek-e "eltomodve".
Olyan , mint egy normal nogyogyaszati vizsgalat, a hosszu, vekony cso ne ijesszen meg, nem fogod erezni. nekem 2 x is csinaltak mar. ! sok sikert .

JO HETVEGET !!! KépKépKépKép

Wish Kép tablat kerunk szepen, ha van /lesz 2 perced ! koszii Kép
saci

Sziasztok! Kép
Üdv az újaknak is itt!!!
Csepeke
Honnan tudod, hogy savas a véred??? Ilyenről még nem is hallottam.
Tiza
Ki tudja, a sok tüsződ egymás után reped meg?! A gyaloglás jó ötlet. Kép Remélem sikerrel jártok a hónapban.
GTündi
Tök szupi! Még mindig kiráz a hideg (jó értelemben) Kép ha arra gondolok: pocaklakós lettél. Nagyon szorítok, hogy élvezetesek legyenek a babavárós hónapjaid!
Noémi
De jó lehet tudni, hogy mi is a neme a babónak. Ha majd egyszer babás elszek, én is szeretném tudni. Csak könnyebb úgy beszélgetni vele, hogy tudod a nemét. Kép
Saci
Türelmetlenkedsz a tábla miatt? Kép Tényleg, akkor most mit döntöttél? Mi nálatok a következő lépés?
Wish, Kagyló
Remélem hamarosan jó hírekkel jösztök vagy jöttök (sose tudom :/). Kép
Katibaba
A HCC-t nem ismerem. HSG-m nekem is volt. Egy nap kórházat jelent, de nem kell befeküdnöd éjszakára. Ha többet akarsz róla tudni, keress rá a neten! Mindenről találsz infót. Kép
Mary78
Ti most hol is tartotok pontosan?
Amúgy szerintem is jól áll neked a piros. Kép
Manda
Az isten megáldott téged Karcsival! Kép Jó pihizést és DVD-zést!!!

Ja, rólam annyit, hogy a pattanásaim visszahúzódtak. Tegnaptól viszont fáj az egyik ujjam. Az izületi fájdalom is egyik mellékhatása lehet a kúrámnak sajnos. Amúgy minden rendben errefelé. Kép
Üdv mindenkinek, akinek most nem írtam.
Pusz

Kép
vizkriszisback

Jó estét!Kép
Hú, mennyit írtatok tegnap! Nekem egész sikeres volt a nap. Megkaptam a kiskönyvemKép Az én védőnőm nem volt ott, valaki más csinálta meg a papírokat. Azt mondta, havonta kell majd járni. Megmérte a vérnyomásom, megnézte a pisim. Kaptam Kismama újságot is. Aztán mondja, hogy a 12. héten lesz UH, akkor szűrnek Down kórra. Mondom, ja tudom, akkor végzik a tarkóredő mérést. Nézett rám nagy szemekkel. Mondom, olvasgatom a netetKép Na meg engem a doki a 11. hétre rendelt vissza, ki érti ezt?!

TizaKép
Szerintem lehet, hogy a többi tüsződ is érik, azért pozitív az LH teszted.

BarbiKép
Én szorítok, hogy meg tudd állni a hőmérést, LH tesztet stb.. hidd el, sokat segít. Lsd. énKép Milyen szupi is lenne. Végül is Te is lombik előtt állszKép

MandaKép
Nagyon rendi a Karcsitól, hogy így gondoskodik Rólad/RólatokKép Jó apa lesz belőle!!Kép

VKriszKép
Annyira jólesik, hogy ennyire örülsz "nekem"Kép

SackóKép
Én csinálnám a táblát, már többször felajánlottam. De ha Wish nem rak új táblát, akkor nehezebb lesz megszerkeszteni. Holnap megpróbálkozom a dologgal.Kép

NoéKép
Gratula Danihoz!! Tök szupi lehetett látniKép Én úgy érzem, lányom lesz, de majd kiderül. Mindkettőnek örülni fogokKép

AmicaKép
Örülök, hogy lassan, de biztosan haladtok a nyugis ovibajárás felé.

Csepke!
Üdv itt! Remélem, hamarosan megterhesedszKép Addig meg nyugodtan kérdezz minket!Kép

SzilcsikeKép
Remélem, rühes pirosruhás már meglátogatott!!

MaryKép
Mielőbbi gyógyulást a gyomrodnak. Hát nagyon szar tud lenni a gyomorfájás. Nem lehet, hogy sok a savad?
gtünde

TüncsiKép
Tök jó! Most már akkor "hivatalosan" is kismami vagy, mármint a védőnők szemében is!Kép
Remélem, nem értettél félre!
Nem tudom Karcsi írta, hogy szeretné a képeket, ha lehet rendes méretben és küldheted kettesével is őket, hogyha nagy lenne a mail.
Nem tom a gmail-es címünket ismered-e?
Most néztem, ismered mert már küldtél rá nekem keresztszemes mintákat, akkor arra kérnénk, ha nem gond?!
Köszi szépen előre is!

Tudom, hogy rendes férjem van, különben nem lenne a férjem!KépKépKép

Pihenj és növeszd a pocakodat és a pockodat is!KépKép

manda

Tuncsi Kép gratula, hogy megvan a kiskonyv !!!
regi tabla alapjan nem tudod megcsinalni?
vagy hat elobb v utobb fog irni a Wish, es akkor elkerheted tole, biztos oromest atadja ! es kosziii elore is !!

Krisz Kép most volt a heten a 6. inszemem, szoval most ez van porondon. a tobbit meglatom.Orulok, hogy a pattanas elmult, hogy alakul az eskuvo szervezese?

Manda Kép hogy megy a pihenes? elvezed?

jo ejt : sackolany
saci

Sziasztok! KépKép

Milyen nyugodt hétvégénk van....

SaciKép
Hogy érzed? Mikor lesz eredmény? Szorítok Neked ezerrel.Kép

MandaKép
Pihengess sokat! Áldott jó férjed van.KépKüldöm a babatapiket!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

WishKép
Neked is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TüncsiKép
Gratulálok! csodás érzés lapozgatni azt a bizonyos könyvecskét. Ezentúl már nem a neveden fognak szólítani, "kismama" lettél. Hamarosan "anyuka" leszel, a gyermeked 18 éves koráig.KépKép

VkriszKép
Fáj még az ujjad? A pattanástalanságért irigyellek.Kép

Ella, Amica, Katibaba Kép
Sziasztok!

BarbiKép
Nekem nem jött be sajnos a "nemfigyelekoda"-módszer. Remélem, Nektek sikerül!!!

NoiKép
Megkukacosodott a babó? Gratula!!KépKép

Szilva, MaryKép
Kitartás.Kép

TizaKép
Te olyan karcsú vagy (irigyellek...), hogy ha "felpuffadsz", az azt jelenti, látszik, hogy van hasad?(Kép) Amikor 50 kg voltam, mindig szekáltak a kolleganőim, hogy behorpad a hasam. Bezzeg most..KépKép

CsepkeKép
Üdv. Mi is egy éve probálkozunk...Kép

Hát, további pihengetős hétvégét. Bocs, ha nem írtam mindenkinek. Pussz!!!

(A ribanc még nem ért ide. Csak kerülget a a kis szemét.)
Vendég

SackóKép
Itt a tábla. Jó lesz így??

Kép
Kép

Akinél kérdőjel van, az lécci adja meg a pontos adatot, hogy be tudjam írni. Akinek meg nem stimmel valami, az is szóljon. Köszike!
gtünde

Szia Tüncsi!
Nicika már megszült, kislánya lett, talán a múlt szombaton ha jól emlékszemKép

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsiKép
Ügyi vagy!
Javíts ki 37 évre, kérlek. Öregszem.Kép
Vendég

TüncsiKép
Nagyon ügyes vagy! Szuper lett a tábla!!!!!!!!!!!
Nekem febr.27-én lesz HCG nézésem. Beírhatod a táblába!
Köszi szépen a képeket!!!!!!!!!!!!
Neked is jó pihizést!

manda

SaciKép
Köszi jól megy. Szegény Karcsi egész hétvégén csak serénykedett itthon. Olyan kis édes!
Mikor lesz eredményed ill. mikor tesztelsz? Gondolom később, mint én. Neked is jó pihizést!!!!!!!!!!!

GyugyiKép
Csak nem mostanában ünnepeltél? Ha igen, nagyon sok boldogságot kívánok! Köszi a babatapikat! Küldjem a Pirit?
További kellemes hétvégét!!!!!!!!!!!

manda

MandaKép
Még nem ünnepeltem, majd 4 hónap múlva. De már közelebb vagyok a 37-hez.
Piri sajnos hamarosan megtalál.Kép (Rózsaszínke már itt van...)ha 6 óráig nem "önt" el, akkor ez a 0. napom, ugye? Akkor holnap az 1.cn.Kép. De akkor a 12. napi UH szombatra esik. Most mi lesz?? Hétvégén hova menjek uh-ra?
Vendég

GyugyiKép
Hát igen, ha este 6 után köszönt be, akkor az a 0.nap Sz.ügynök mondta.
A 12.napi UH miatt szerintem ne izgulj, mi lenne, ha pénteken mennél el akkor, ha szombatra esik?
Szülinapra azt hittem, talán most töltötted be. Szerintem még csak 36. éves vagy, és még csak betölteni fogod a 37.-eket.Kép

manda

Köszi Manda,aranyos vagy. Meggyőztél, 36. Kép
De úgy tudom 35-től már viszafelé kell számolni. Vagy csak két évente van szülinap? KépKép
Vendég

Nicika:
2006.02.11, Szintia, 2500g, 46cm.
KépKépKép
Vendég

TUNCSI Kép koszi ! de ugyes vagy !!! Kép

Manda Kép ohh, az meg odebb van,,,nem is akarom tudni,,hadd teljen az ido Kép - onbecsapas nagy mestere vagyok..Képen nem sokat pihentem a hetvgen, viszont jol ereztem magam..

Gyugyi Kép az evek, azok csak szamok, senkit nem erdekelnek..hogy all a fogyod? -5 kg meg mindig?koszi a drukkot, nagyon elkel !

Szilcsi Kép megjott mar?

Wish Kép hogy vagy?? elmult a natha?
saci

Hellóka!
ÚÚJ tábla????
TündiKép
Akkor engem javits lécci,7 cn-re!
KöszikeKép
Gratula a kis könyvedhez!Kép

Gyugyi,Manda
Sziasztok!Hogy vagytok?
Vendég

SaciKép
Már -6kg!

A clostitól tényleg hízni lehet??

Szia EllaKép
Vendég

Eliza bent van a táblánkban, most látom. 9.cn.
Õ most terhes lett, nem? (??)
Vendég

Gyugyi Kép elvileg igen, de nem feltetlen -erre nem fogjad..Kép
6 kg ! az mar joo !

Tuncsi, Kép terhes lanyok Kép kerdes: fogantatastol szamitva hanyadik napon lehetseges, hogy az embernek hanyingere legyen? az csak a menstruacio elmaradasa utan lehetseges?
Olyan nincs ugye, hogy vki akciozik sikeresen pl dec 1.en es 3. an mar el kezd hanyni ?? Kép
kicsit hulye a kerdes, de engem erdekel, mert elegge hanyos voltam ma...
Kép
koszi:
sackolany
saci

SaciKép
Szerintem korai...
Én a 7. héten kezdtem rókázni mind a kettővel.
A kolleganőm a 9. héten kezdte, de még kórházba is került. Azóta kiderült, hogy ikreket vár!! (Már van 2 fia Kép)
Vendég

<!--attachment: n_vtelen-363716.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*144.0**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (144.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ez a görbém akart lenniKép
Vendég

gyugyi - hat ettol feltem..de koszi az infot..
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?