A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hi!
Tévedtem. Már csak 107 nap van! Kép

Kép
vizkriszisback

Krisz Kép
barlangi esküvő?! Barlangban lesz az esküvőtök?
gmarta

SziasztokKép

Gtünde,
légszi javítsd a táblázatot,
ma vagyok 1.cn Kép Kép Kép
Vendég

Pénteken mentem volna dokihoz, hát nem kellKép
Vendég

Sziasztok Lányok!
Egy gyors bekukkantás. Sajnos mostanában nem tudok jönni az új munkahelyem miatt. Eladtuk a lakást is, nemsokára költözünk. Az új lakásunk csak ősszel-télen lesz kész. Addig anyunál fogunk lakni.
Egyébként nem történik velem semmi. Most nem marad időm ezzel foglalkozni.

TündiKép
8. cn-on vagyok. Kívánom, hogy minél hamarabb múljon az émelygésed.

Mindenkinek sok kitartást kívánok. Ne szomorkodjatok, egyszer nekünk is sikerül!
Igyekszem majd időnként benézni.
Puszi mindenkinek!

Kép
mofly

HagaKép
Ez hogy lehet?!?! Nem is tudok mit mondaniKépKép Annyira sajnálomKép

MoflyKép
Jó, hogy jelentkeztél. Jó költözést!

MárcsibeKép
Szióka! Jó hallani felőled. Nagyon pozitívnak tűnsz és ez szuper!

VKriszKép
Te kis eltűnt! Ügyi vagy, hogy ilyen olcsón tudtál csizmát venni. Gondolom, már vágjátok a centit az esküvőig. Örülök, hogy jól bírod a kezelés mellékhatásait. Meg főleg annak, hogy csak úgy sugárzik belőled az optimizmus.
gtünde

Haga
Sajnálom...
Mi történt? Ez biztos?
Nem hiszem el.KépKép
Vendég

Haga!

Sajnálom!!
Fel a fejjel!

Kép
lara26

Holnap reggel bemegyek a kórházba, mert ép hpgy csak barnázgattam. Egy kis ideje meg semmi, csak náha fájdogál.
Tegnap meg erős pozitív lett a második tesztem isKép
Nem tudom, milyen esélyeim, lehetőségeim lesznek, mit mondanak a dokik. Kép

Lányok, a kokárdákat kitűztétek?
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Ti, mint tapasztalt lányok, biztos tudjátok, hogy milyen bogyókat szedetnek az emberrel, ha esetleg még megmenthető a "baba".
Jó lenne utánanéznem azoknak a bogyóknak, mert van allergiám is, meghát akármilyet nem veszek be.
Vendég

HagaKép
Allergiára semmit!!!!
Nekem is van, rendszeresen járok a pulmonológiára. Még "babagyártás" kezdetén abba kellett hagynom az allergia elleni bogyók szedését.
Vendég

HagaKép
Lehet, hogy félreértettelek. Gyógyszerallergiád van?
Vendég

Sziasztok!
Haga!!!!!!!!
Olvastam a másikban....nem vérzel,csak rózsaszínes nyák...az nem vérzés,lehet progi hiányod van...utrot-duphastont szedsz?Lehet,csak kis támogatás kell!Annyira erős a tegnapi teszted!MagneB6-ot kezdjél el szedni 3x1-et legalább,hogy a simaizmok elernyedjenek!Nyugi és legyél sokat vizszintesben!Pihenj,aludj!Holnap meg a doki majd megnyugtat!Kép

Többieknek is szurkolok,csak olvasgatok,de képben vagyok!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

GyugyiKép
igen, laktózérzékeny vagyok, emiatt sok bogyót eleve nem szedhetek.

KandiKép
nem szedek semmit. A magne b6 is laktózos, megkérdeztem a patikában.Helyette magnézium tartalmú pezsgőtablettát iszok, napi 2 a megengedett. FincsiKép b6-ot napi egyet kapok be.
Vendég

hova tűnt az előző üzim???????????
Vendég

most meg ott van
hm.
érdekes dolgok történnek néha a babaneten
Vendég

Haga!
Sajnálom,hogy nem szedhetsz mindent!Kép
Pihi akkor ezerrel!Hátha csak tágulgat a méhed!Reggel meg akkor doki,okosabbakat mond majd!
Ne add fel és ne engedd el ,ilyen könnyen!
Kitartás!
kandi72
Budapest III. kerület

HagaKép
Szerintem még ne mondj le arról, hogy terhes vagy. Amíg nem vérzel rendesen, addig van esély. A hődet mérted (persze csak ébredéskor)? Ha nagyon lent van, akkor nincs remény, de ha 37 körüli v. az feletti, akkor még simán lehet rendben. Sokan vérezgetnek a babásodás elején, mensi ideje körül.

Kép
Kép
tiza

HagaKép
Kicsit azért megnyugtattál, hogy csak barnázgatás volt. És igenis, a teszted tök erősen két csíkos. Pihengess, és reggel azonnal irány a doki!!

Kandi édes
Szióka! Nagyon el vagy tűnve!! Írnék Neked, csak ha olvasgatsz is, akkor úgysem tudok semmi újat írni. Veled mizujs?? Nem tudok Rólad semmit!!

TizaKép
Tüszőid kidurrantak? Remélem, kihasználtátok az elmúlt napokatKép Holnap már dolgozol?
gtünde

Tündanyu!!!!!!!!!
Holnap kezdem a 3.havi duphaston kúrámat!
Ha megjön,utána Uh-kontroll,vérvétel stb.Szóval semmi extra még...remélem lesz észlelhető változás!
Képecskéd nincs?Vagy csak Én nem láttam?Pocakod mekkora?
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

HagaKép
A zebrád még marad!!Kép

Kép
Kép

MaryKép
Pihi megy?? Már csak 5 nap!!!

FruzsiKép
Neked meg csak 6!!Kép

Jövő hétre zebraesőt akarok!!!!
gtünde

Kandi baba
Sajna képet még nem sikerült szereznem. Nem is merem írni, hogy pénteken megpróbálok szerezni, mert biztos megint nem sikerül. De akkor nem tudom mit csinálok. Pocakom, érzésem szerint, nem nőtt. Vagy ha igen, akkor közben a hájam tűnt elKépKép
gtünde

Haga+++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Szia KandiKép! Rég jöttél már, látom azért csendben zajlik tovább az élet, remélem a kúráknak lesz eredménye és jön a kistesó!Kép

Tüncsi, lesz ám kép!!!!!!!!!! A pocakod meg először nem nől olyan látványosan, de nyáron cipelheted ám majd a nagy melegbenKép

Kicsit lemaradtam, 5napig nem voltunk itthon, majd megint bekapcsolódom.
Holnapra mindenkinek szép napotKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
HagaKép
Reméljük nem lesz semmi baj,holnap irány a doki.Mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NyuszifülKép
Rég jelentkeztél,lehet h már nem is aktuális,sajna nem tudtam megszerezni a doki nevét,nagyon röstelem,pedig mentem utánaKépAzért remélem találtál már orvost!

Szép éjszakát Lányok!!!!KépKép
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Jó reggelt!!!
gtünde

Sziasztok!

Tündi Kép
Javíts légy szíves 3. cn-re. Számítottam rá, úgyhogy most nem vagyok annyira készen, mint az előző alkalommal. Köszönöm szépen! Kép

Mot Kép
Milyen volt a vizsgálat? Mi lett az eredménye?

Mindenkinek nagyon sok türelmet és kitartást kívánok, a pocakosodóknak pedig nagyon sok boldogságot, örömöt és nyugalmat az elkövetkezendő hónapokra és életre Kép

Ja, még azt szerettem volna kérdezni, hogy a menzesz kezdetétől vissza számolt 14 nap a peteérés időpontjára mennyire valós "szabály"?

Köszi,sziasztok!
csepke

Mot Kép
Bocsánat, látom írtál, nem olvastam vissza eléggé.
csepke

Tünde Kép
Most láttam még a Te kérdésedet is, a magzatvíz vizsgálattal kapcsolatban.
Nekem mesélte egyik kolleganőm, azokat a dolgokat amit abból néznek, a Czeizelnél egyszerűbben is meg tudják nézni (vér+nem tudom mi, de közel sem annyira drasztikus, mint a "klasszikus" módszer). Én biztosan hozzá megyek majd ezzel. Voltam már nála konzultáción, és nagyon szimpi.
csepke

CsepkeKép
Nekem is csinálnak többmarkeres vérvételt, de abból csak azt tudják megmondani, mekkora az esély, hogy beteg lesz a baba. Konkrét betegséget nem mutat ki, csak a valószínűségét. A magzatvíz vizsgálat viszont kimutatja a kromoszóma-rendellenességeket. Úgyhogy én meg fogom csináltatni. Azért köszi a reagálástKép
gtünde

TüncsiKép
Mától dolgozom. A tüszőim valszeg megrepedtek, mert nem nagyon érzek semmit, de holnap megyek UH-ra, hogy leellenőrizzék. Remélem redben lesz. Amúgy az otthon töltött napokat kihasználtuk, meglátjuk mi lesz az eredménye. A ciklusom most rövidebb lesz, mert a hőm már a 13. napon felment. Az Utrogestan kitolja a ciklust?

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Nekem úgy tűnt, hogy kitolja a ciklust. Aztán lehet, hogy nem. Én is holnap megyek UH-ra, csak más miatt. Remélem, Te meg pár hét múlva mész babanézőbeKép
gtünde

TüncsiKép
Hát remélem úgy lesz.

Kép
Kép
tiza

TüncsiKép
Hát remélem úgy lesz.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Csajok!

TündiKép köszönöm a táblát!

A legfontosabb: HAGA ! S.o.s menj orvoshoz! Ez nagyon fontos, akár a babókás élete is múlhat rajta. Nekem kedden azt mondta a doki, hogy az a legfontosabb hogy ne legyen semmiféle vérzés!! Kérdeztem tőle, azt mondta, akár 1 csepp vért is látok, azonnal menjek be a kórházba, őt még akár 7végén is behívják ezért.
Hál'Istennek engem ezeddig teljesen elkerült! És remélem hogy így is marad! De minden alkalommal mikor WC-re megyek aggódom és figyelem a papírt és a bugyimat! Egyébként valóban van olyan hogy vérezgetés még egészséges terhességnél is. Azt olvastam valahol, hogy a terhes nők 20%-a vérzik terhesség alatt, és ezen nők közel fel tudja kihordani a bébit. Szóval semmi nincs még veszve. Szerintem leesett a hormonszinted és lehet hogy kapsz egy kis pótlást!

A cicid fáj, feszül? Mert az jó jel!
Kérlek írj hogy mi van Veled, drukkolok nagyon!

Tényleg Tündi, a mellfeszülés végig van, vagy pár hét után elmúlik?

Én kedden megyek a védőnőhőz, és holnap kezdjük a 7. hetet!Kép
Drukkoljatok hogy minden rendben menjen, az első 12 hét nagyon rizikós sajnosKép

Képet sajnos nem tudok feltenni a hüvelyi UH-ról mert nincs scannel-ünk, ha mobillal lefényképezem meg semmi nem látszik sajnos.
Hamarosan veszünk egy digitális gépet és akkor ez a probléma megoldódik!

Puszi Mindenkinek!
Tűzmanó
5+7
Vendég

Na most megpróbáltam egy másik technikával lefényképezni, talán így már látszik vmi!

Kép
Vendég

Én meg képzeljétek dögrováson vagyok itthon. Tiszta nátha vagyok úgyhogy nem is mentem dolgozni. Remélem hamarosan jobb lesz. Bosszús vagyok hogy szegny babót ennek teszem ki már a 6. héten, de sajnos egy gonosz multinál dolgozom ahová mindenki betegen jár beKép és megkaptam. Próbálok nagyon vigyázni magunkra sok pihi, meleg mézes tea ennél többet most úgyse tehetek.
Vendég

TűzmanóKép
Aranyos a kis pontocskádKép Tényleg olyan bosszantó, amikor azért leszel beteg, mert a "kedves" kolléga szarik otthon maradni. Nekem a cicifájás az elején volt elég erős, most is van esténként, de sokkal kevésbé. Úgyhogy szerintem enyhül. Aztán ki tudja, lehet, hogy később megint beindul.
Jó pihizést és mielőbbi gyógyulást!!!
gtünde

Sziasztok lanyokKép

Lenne egy kerdesem mindenkihez: Abban az esetben ha elmarad a peteeres ugyanugy termelödik az a bizonyos cervix-nyak , es a meh ugyanugy nehezen kitapinthato a felidöben?
Azert vagyok bizonytalan, mert a högörbem sem egyertelmü, + az ovulacios monitorom szerint nem volt ovulacio. Gondolhatjatok mennyire magam alatt vagyok. Ez a 21. cn.-m.

Elöre is köszönöm a valaszokatKép

Mindenkinek tovabbi szep napotKépKépKép

Kép
Kép
jucmuc

SziasztokKép

Tűzmanó, én drukkolok Nektek az első 12hétben+++++++++++++++++++++++++++++++++
Kérdezted, hogy feszül-e a cicim: NEM, és semmi tünetem nincs, csak szédölgök, de azt amúgy is szoktam, mert alacsony a nyomásom. Mondjuk, nem ilyen sűrün szoktam. Várom az émelygéstKép de nem jönKép
Picit rám ijesztettél az életveszéllyelKép

Nem tudtam reggel dokihoz/kórházba menni, a másikban leírtam miért: elkapott a hasmenésKép
barnázás, görcs nincs tegnap délután óta.Fekszek. Ezt mondjuk nem nekem találták ki, mert mindig izgek mozgok vmit. Úgyhogy, kínlódok az ágyban, de muszáj. Fölkelni csak wcre menetkor kelek fel (elég sűrün Kép ), meg ekkor kukkantok be a számgéphez is.
Reggel megyek dokihoz, 9kor kezdődik a rendelés, és első akarok lenniKép
Vendég

Haga, nagyon drukkolok Neked hogy minden rendben legyen! Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni!Kép
Nekem ez mondta a doki, amit írtam. Egyébként nagyon jó hogy vannak pozitív teszteid, ez mindenképp terhességet jelent csak maradjon is ez így. Ha ma már nem tudsz, holnap jó korán menj oda, hogy elsőnek vegyen. Szegénykém Te is dögrováson vagy. Pihenj sokat, esetleg hívd őt fel hátha tud valamit mondani. Egyébként a legjobb barátnőm aki most a 2. babócáját várja, ő mesélte nekem, hogy az elsőnél neki is volt pecsételgetés, elrohant orvoshoz, de semmi bajt nem találtak szerencsére. A kislánya mostmár 3 éves és gyönyörű!
Mindenkinek kellemes napot!Kép
Vendég

Sziasztok! Kép

Tündi!Kép

Ma vagyok az 1.cn-n.
Ma kapom meg az időpontot, hogy mikor lesz a laparom.
Ha megtudom megírom!

Haga!Kép

Drukkolok neked nagyon!!!XXXXXX

Kép
lara26

SziasztoKép

Tünde kijavítanál a táblában, ma vagyok az 1cn-enKép de nem is baj inkább örülök neki kezdem a closti szedését, és jöhet is a 2.inszem... ezt most szinte sokkal jobban várom mit az előzőtKép ( most már legalább tudom mire számíthatok)
HagaKép
kell az a pihenés, kitartás, nagyon fontos, holnapra mennek a megadrukkok!!!
TűzmanóKép
Nagyon nagyon gratulálok, olyan édes az az gyöngyszem, és hogy fog majd növekedni!!!
Én is nagyon mérges voltam mert az inszem után 2 hétig nyomtam az ágyat, mert olyan megfázást kaptam el hogy csak na, de most nagyon érzem, hogy minden rendben lesz!!!
Most el kell köszönnöm, mert szabin vagyok és nem tudok többet írni, elvileg csak szerdán megyek dolgozni legközelebb de megpróbálok olvasni majd azért közben!
hagaKép
Tényleg tessék pihenni!!!
pbj12

JuditKép
SajnálomKép, de örülök, hogy előre nézel. Küldök sok-sok drukkot a 2. inszemhez.

JucmucKép
Én ennyire sosem figyeltem magam. Különben a peteérésre a legbiztosabb az UH. Talán a többiek tudnak valami okosat írni.

LaraKép
OK, vettemKép Ha megtudod az időpontot, akkor beírom.
gtünde

Judit! Kép

Sajnálom!

De azért nem kellett volna utánoznod engem!

Kép
lara26

Kép
Kép
gtünde

Megvan az időpont!

Március 21.-én kell bemennem a kórházba, és 22.-én szerdán lesz a műtétem.

Köszi Tündi!! Kép
Vigyázz magatokra!!

Egészen jól néz ki a táblánk!
Mindenkinek lázas folyamatban van a dóga.

Kép
lara26

Miattam ne dobj új táblát!
Kép

Kép
lara26

LaraKép
OK, majd holnap dobok új táblátKép
gtünde

TündiKép olyan jó látni hogy befejezzük a 6. hetetKép

A 37,5 hüvelyben mérve így délután még ok, ugye?nem kell rá bevenni semmit?-

már jövök ki ebből a hülye megfázásból, és nem nagyon akarok semmit bevenni..

Pb.:9 köszönöm és pihenj nagyon jól! Emlékezz arra hogy új hónap, új lehetőség!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?