szia imádok főzni és ujj recepteket kiprobálni mert a sima pörik már a tökömön jönnek ki! köszi jol vagyok csak elfáradtam a torna miatt na meg ilyenkor a meleg is rátesz egy lapáttal gondolom én! és te hogy vagy?
jó nektek hogy mentek nyaralni!aztán sess vissza egy pozi tesztel!!!!!!!!!
Muszály tornáznom mert a végén anyira meghíznék hogy már élni se akarnék!
de miota tornázom sokal jobb a kondim érzem!na és a kilok is mennek le!
1 hét alatt 2 és fél kilo lement!!!!!!!!!
Nita!
Nem hiszem hogy eljutok a tesztelésig. Most legalábbis így érzem. Pedig olyan jól elterveztem, hogy a páromat meglepem egy pozitív teszttel a házassági évfordulónkra.
zsuzska köszi!
a torna az annyi hogy vettem egy rubint réka dvd-t
"az igényes nők edzésprogramja"címmel és minden nap csinálom!
de anyuéktol kaptam biró ica torna dvd-t de az nem annyira jo mert nyujtásokrol szol az egész!
amugy csak tornázom én nem tudok koplalni max annyit teszek meg még hogy durum lisztet és tésztát fogok venni!
Itt vagyok jelentem. De sajnos annyira kimerültek az energiatartalékaim, hogy most már gyakorlatilag csak a vegetatív állapot fenntartására vagyok képes. Még három nap és jön a SZABADSÁG!!!!!
Üröm az örömben, hogy nem megyünk Balatonra! No mindegy...
Látom valami van a levegőben, mert nálunk is ma készülődik valami! Zsu! Hajrá, szorítok érted is!
Anda!
Te aztán sokat dolgozhatsz .
Mi történt, hogy mégsem mentek a balcsira?
Zsuzska, Nita!
Ti fennt vagytok az iwiw-en? Ha igen, akkor bejelőlhetnénk egymást. A nevemet megtaláljátok pár oldallal elöbb. De ha úgy könnyebb akkor küldöm priviben a nevem.
Köszönöm, hogy meg nézted.
igen 2 napja.
Ebben bízom én is, de semmi jele nincs a fizikai változásnak...
Márciusban amikor terhes lettem a testem jelezte, de most semmi lehet még korai...