A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nyugodtan menj hozzá, biztosan nem fogod megbánni.

Kép
Kép
tiza

FruzsiKép
Nagyon-nagy gratula a pocaklakódhoz!!KépSok boldogságot és egészséget kivánok nektek!!!Kép
Vendég

Jó reggelt!
Fruzsi, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!Kép

Babcsi, olyan vacak képeket csináltam magamról, majd a közönség segítségét kérem és csinálunkKép.

Mindenkinek szép napot!
Lassan kezd cserélődni a topik...KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt Mindenkinek!Kép

BarbiKép
hihihiKép

AmicaKép
Magadról csináltál képet? hihihi..és mi van rajta, egy nagy pocak?Kép

A cserélődés természetes velejárója a topiknakKép Azért van aki nem hagyott minket el babával a pociban semKép

Csajok!Kép a pocakról jut eszembe, mostanában nem mosunk pockot! Vagy csak nem számol be senki róla! én múlt héten mostam, és olyan szép tiszta lett. Persze igaz, vigyázni kell nehogy elkopjon.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggeltKép
Most jöttem UH-ról. A doki szerint minden rendben, nem lett hiperstimuláció, szépen eltűntek a tüszőcskék. A rossz hír, hogy hajnal óta menzisen fáj a hasam és ezt mindig pé után 12. napon kezdi és ma pont az van. Annyiban más a helyzet, hogy ilyenkor már vérezgetni szoktam és a hőm is elindul lefelé most meg a csúcson van (37,3) és nincs se barna, se vér, de ez biztos az Utro miatt van. Már feladtam a reményt.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok,
8 nap szabi után itt vagyok megintKép Olyan jó volt otthon, annyi mindent el tudtam intézni, és az idő is szuper volt.
FruzsiKép
Gratulálok, hogy beléptél a pocakososk közé, nagyon vigyázz magatokra ám!!

SzilvaKép
Mi volt tegnap a dokinál, ugye nincs semmi baj!!!
TizaKép
szerintem nem szabad fealdni a remény, mikor kell tesztelni, már csak 2 napKép én nagyon drukkolok!!

Én holnap megyek uh-ra tüszőnézőbeKép és ahogy számolom kedden lesz az inszem
pbj12

sziasztok!
Új vagyok itt, bár olvasgattam a beszélgetéseiteket korábban.Ma vagyok az 50. napon, még nem jött meg, a 35. körül csinéltam tesztet és negatív lett. Januárban találtak egy cisztát, akkor is sokat késett - valószínűleg amiatt, de aztán mondta a doki, hogy fel fog szívódni. Egy hete megint éreztem, hogy fáj a cisztám, időnként görcsöl a hasam, és pár napja a mellbimbóim érzékenyek.Nem hinném, hogy lenne valami, jövő hétre bejelentkeztem UH-ra, csak érdekelne, hogy volt-e már így valaki, hogy ilyen sokáig nem jött meg, és mégsem vár babát.Bocs, hogy hosszú voltam.
sziasztok!
csellista_lány

Ja, azt elfelejtettem, hogy a doki szerint akármi is lehet, mert még mindig nagyon vastag (15mm) a méhnyálkahártyám, de én már nem reménykedek, ezt a fájást nem lehet semmivel sem összekeverni.

Kép
Kép
tiza

IzaKép
Már sokaktól hallottam ( barátném is mondta), hogy olyan menzi szerűen fájt a hasa mikor terhes lett!! Szóval nem feladni, akár még jót is jelenthet. Ha barnáznál az is jelenthet jót (lásd Tüncsi is barnázott a várható menzi napján), mert lehet a terhesség jele. Szóval a hőd az valami szuper!! Nagyon drukkolok!! és nyomikosaras rühes kis mesefigura tűnj el Tiza közeléből!!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Szia JuditKép

én jó hosszú ideig nem voltamKép kedden lesz az inszem? nagyon drukkolok, hogy szupi tüszőid legyenek!!!!!

IzaKép
ez a 15mm-es nyh-a nagyon szuper!!!

én tegnap voltam UH-n. Mindent rendben talált a doki, mnyh most 8mm, de azt mondta, hogy még sokat nő (17. cn-on vagyok).

Kép

KépKép
babcsi

JuditKép
Növesszél szép kis tüszőket jövő hétig és szurkolok. Köszi a bíztatást. Ha vasárnapig nem jön meg, akkor már tesztelni fogok.

BabcsiKép
Én is hallottam már, hogy menzi szerűen fáj a poci terhességkor is, (az én barátnőm is ezt mondta az előbb), csak az a gyanús, hogy pont azon a ciklusnapon kezdte, amelyiken a menzi előjele szokott jelentkezni.
Te most spontán próbálkozol? A 8mm jó a nyálkahártyának, tüszőkkel mi újság?

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Látod! Akkor addig ne idegeskedj amíg menzinek jele sincs! Az is lehet, hogy a várható menzi napján fájdogálnia kell. Érdekes a szervezet, mert vannak olyanok is akiknek még egy napig vérzés is van és azt hiszik nincs semmi aztán mégis ott a babóca. Biztos a hormonok szórakoznak velünk.

Ebben a hónapban pont szabin volt a dokim amikor mennem kellett volna tüszőnézőbe, sőt most akarta a hsg-t is megcsinálni. Szóval nem tudom, hogy mekkorák voltak, de volt + LH tesztem a 10. napon és éreztem is. Majd meglátjuk. Igen, mi spontán próbálkozunk. Egyenlőre a vizsgálatok szerint(még a hsg-t meglátjuk) úgy néz ki minden o.k., csak a magas prolaktinomra szedek bromo-t, de az már szépen beállt. Háát, meglátjuk mikor lesz belőlem cserebogárKép

Kép

KépKép
babcsi

Köszönöm a bíztatástKép
most hogy kicsit otthon tudtam lenni szinte teljesen lenyugodtam, bár lehet, hogy ez nem tart sokáig.
A múltkor mikor volt az első inszem végig olyan rossz érzésem volt, hogy nem sikerül...meg ilyenek, végig vizsgálgattam magam....már a 10 napon teszteltem.., szóval tiszta gáz voltam!
De most sokkal jobban vagyok várom, és bizakodok, és magfogadtam, hogy nem tesztelek előtte , csak 2 napot leszek otthon és után jövök dolgozni is, mert a múltkor kifogtam egy megfázást is és majdnem 2 hétig voltam otthon, azt hittem lekaparom a falatKép mert hát mire gondoljon az ember ha nem arra, hogy sikerül-e vagy nemKép))
Szóval Tiza, nyugi vasárnap hamar itt lesz, próbáld meg lefogklalni magad sikerülnie kell!!!!Kép
pbj12

Hát voltunk orvosnál, nem lesz inszem lombik lesz,a harmadik napi vérvétel fogja eldönteni hogy hoszzú vagy rövid protokoll, vegyes érzelmek kavarognak bennem. Istenhegyi útra is felküldtek minket genitikai vizsgálatra kb. két hét múlva lesz eredmény. Velem minden rendben a vetélés óta, vettek kenetet rák szűrésre,és tenyésztést is csinálnak.

TizaKép nem feladni, tessék bízni abba a babába!

SzilvaKép merre vagy?!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Akkor örülj ennek, hátha ez biztosabb és hamarabb leszel babás. Hát elég nehéz reménykedni. Minden alkalommal félve megyek pisilni, pedig elég gyakran járok, mert egész délelőtt teázgatok.

SzilvaKép
Tényleg jelentkezhetnél. Régen olyan aktív voltál. Tudom, hogy most nem valami szép időszakát éled az életednek, de Te mondtad mindig, hogy "Ne légy nega!" Áprilisban lesz fagyibaba?

Kép
Kép
tiza

BrabiKép
Akkor biztosan így kell lennie! Igaza van Tizának, biztos így hamar a babásodók között találod magad!Kép

SzilcsikeKép
Igen, tényleg mi az eredmény?

Kép

KépKép
babcsi

Lányok Kép
Nagyon aranyosak vagytok Kép A cisztám szerencsére felszívódott. Most nem találtak nálam semmi újdonságot. A gyogyit is abbahagytam. A napokban kell majd megjönnie, aztán a 12. cn-on megyek vissza ügynökünkhöz. Ha lesz szép vastag mnyh. illetve pé. akkor visszakapom a fagyibabyket. 2 hét múlva kiderül, hogy hogyan tovább.

Kérdeztétek, hogy hova tűnt Sackólány. Nos, Saci meg van, lassan készülget a lombikra, csak éppen Õ is besokallt egy picit. De puszil mindenkit, különösen Wisht és Mandát!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Nahát, ezek igazán jó hírek. Nagyon örülök és drukkolok Neked, hogy minden rendben menjen és vissza kapd a kis édeseket. Mensit meg küldöm, menjen innen el!

Hasfájásom még van, de enyhült, de azért zavar.

Kép
Kép
tiza

Fruzsi Kép
Gratulálok neked!!! Kép Kép Kép

2 képet dobok fel az én kismanómról Dominikről Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi!
Nagyon édes a kis fickó! Mennyi idős?

Tiza!!
Ne add fel!
Nekem ez a 12. nap, hogy 37 fölött van a hőm.
Most a 30.cn-on vagyok, és én is feladtam. Aztán ma reggel rágyújtottam egyet, és elkezdtem öklendezni. Rögtön jövök tábla, teper át a Dm-be, megveszi legdrágább teszt, clearblue, és ++++++++++++!Kép
Nagyon szorítok neked! Akár még szülhetnénk együtt is.Kép
Kedden megyek a dokihoz. Be kell hozzá jelentkezni?

A terhességet a fogantatástól vagy a beágyazódástól számítják?

tynus12

Sziasztok kedves Mindenki, Régik és Újak!

Na végre sikerült visszaolvasnom ami az elmúlt néhány napban történt, hú, nem semmi történések, zajlik az élet úgy látom !!Kép

Először is TizaKép nagyon sok drukkot küldök! 24-26 napos ciklusokkal és magas hővel, szerintem szuperül alakul Nálad, ez erősen babásodást jelent...ilyenkor máskor már leesett volna! Nem akarsz tesztelni holnap reggel? A mensi-szerű fájdalom miatt egy percig se aggódj, ez tök természetes, nekem a mai napig van! Ja és még a szakmabeliek között sincs teljes egyetértés mert volt olyan aki azt mondta nekem hogy hú ilyen alhasi fájdalmakkal sürgősen orvoshoz kell menni mert vetélést jelent, más meg jót mosolygott ezen és azt mondta ez a kora terhesség abszolút velejárója mert a méh már nagyon korán elkezd nőni és természetes hogy húzódik. Na azóta mi van?: csak a megérzéseimre hallgatok, sőt, ha érzem hogy fájdogál, ami egy pár óra után mindig elmúlik arra gondolok, most biztos nőtt 1 mm-t a babókám! Úgy vagyok vele, hogyha esetleg ne adj' Isten azt 100% hogy megérezném és tudnám! Nekem egyébként jellemzően az van, hogy éjszaka arra ébredek hogy olyan érzés mintha éppen meg akarna jönni, aztán persze semmi. Szóval nem kell aggódniKép

FruzsiKép ha esetleg nem mondtam volna, sok szeretettel gratulálok én is és kívánok Neked gyönyörű pocakosodós hónapokat!Kép

Kedves Csellista lány üdv itt!Kép Szerintem egyáltalán nem normális ha 50 napja nem jött meg, és negatívakat tesztelsz, ciszta ide vagy oda. Szerintem mindenképp menj el hozzáértő nőgyógyászhoz, aki alaposan kivizsgál. Még az is előfordulhat hogy egyéb hormonális problémák is vannak, amiket jó ha kikezelnek. Kívánom hogy minél előbb rendeződjön a helyzeted.

Ami engem illet, ma kezdtük a 8. hetetKép. Tegnap egész nap a kórházban ültem a különböző beutalókkal, ma megyek a leletekért. Vicces volt ahogy a különböző vér-kémcsöveimet át kellett vinnem egyik szárnyból a másikba, de hát a különböző szempontok szerint vizsgálják őket. aztán 2 órát ültem a védőnőnél. Érdekes helyzetben vagyok mert a kórház védőnője adja a beutalókat, és közban el kellett mennem a lakhelyem szerintihez is ahol kiállították a terhes kiskönyvet, ott viszont 2 órát töltöttem el, mert a védőnő - nagyon lelkiismeretesen - mindent mondott magyarázott, szóval végülis nem bánom.
Még 3 hét van a következő UH-ig (nőgyógyász) aztán a rákövetkező hét a nagy, 12 heti UH..csak ezt a három hetet nagyon nehezen bírom, hogy nem látom hogy minden ok-e a babókával...Kép

Nagyon szép délutánt mindenkinek!Kép

Tűzmanó 7+0

TüncsiKép Nagyon komoly kérdést vetettél fel. Jól meggondolva én nem vagyok benne biztos h a helyedben bevállalnám a magzatvíz vizsgálatot! Az végülis egyáltalán nem veszélytelen beavatkozás. Azért a durva rendellenességeket egyéb módon is felfedezik - UH, stb. - de ha a nagy nehezen összehozott babókával történik a szurkálás miatt valami, akkor az pótolhatatlan veszteség. Nem akarom elültetni a bogarat a füledben és befolyásolni sem szeretnélek semmilyen irányban, de mindenképp gondold át és járd körbe a kérdét mielőtt dönteszKép

Saci nekem is hiányzik, kár hogy nem jön néha visszaKép
Vendég

TynaKép
Gratulálok!!!!!! Ha már a Clearblue is kimutatta, akkor tényleg terhes vagy (az nem egy érzékeny teszt annak ellenére, hogy drága).
Hát akkor hasonlóan állunk, de én még csak a 24. napon vagyok és 12 nappal pé után, de ezt annyira nem tudom pontosan megállapítani, mert ugye több tüszőm volt és azok nem feltétlenül egyszerre repedtek meg. Én még nem tesztelnék csak olyan vasárnap körül, de addigra sztem megjön. Amúgy tényleg tök jó lenne egyszerre terhesedni.
A terhességet az utolsó menzid első napjától számolják, szóval te 4 hetes és két napos terhes vagy. Ha a Panka dokira gondolsz, hozzá be kell jelentkezni az asszisztensénél: 536-000/5176.

Kép
Kép
tiza

Egyégként miért gondoltad, hogy nem vagy terhes?

Kép
Kép
tiza

Azért gondoltam, mert 3 év óta most februárban jött meg először, és álmomban sem hittem volna, hogy hamar összejön.
Ez a 3. teszt a héten, 2.naponta csináltam, mert a kisördög azért bennem volt végig, várni meg Babcsihoz hasonlóan nem tudok, gondolom ezért hívjátok tesztkirálynőnek. A dm-es csaj esküdött erre a clearblue-ra, azt mondta, nagyon jó, vagy csak jutalékot kap, nem tudom. Különben nekem is vannak menzi tüneteim kb.1,5 hete, csak az a különbség, hogy az egész mellem érzékeny, nemcsak a bimbók. Viszont 1-2 futó görcs az van.
Igen, Panka dokira gondoltam, már ketten ajánlottátok, úgyhogy ő vezet, nála maradok már.
Ha jó ez a hőmérőzés, akkor 5-én,vagy6 fogant, igaz nincs is nagy választási lehetőség, olyan kötelező szex íze volt a dolognak.
Apa még dolgozik, úgyhogy nem tudja, de vettem egy pár kiszokni, majd ha eszik, odarakom, hogy nagyobb lakás kell.Kép

tynus12

Sziasztok Lányok! Nagyon régen nem jelentkeztem, de azért olvasgattalak Benneteket.Lehet hogy valaki még emlékszik rám,azért nem "szólaltam" meg hosszú ideje, mert ezidáig nem történt semmi fejlemény, csak vártuk hogy a gyulladásom lehúzódjon.3 antibiotikus és 1 gyulladásgyökkentő kúrán vagyok túl, a gyulladás nem tűnt el....Nem akarom hosszúra fogni a dolgot, cisztára gondolt utána az orvos, de ma kiderült hogy miómám van.Ápr.04-én lesz a műtétem(lapar)egyidejűleg a petevezetők átjárhatóságát is megnézik.Közben volt hormonvizsgálatom is, csak a 4. nap eredménye van készen(3. napon nem tudtam vérvételre menni),természetesen az sem jó.Túl magas a hormonszintem,de részletesebben még én sem tudok erről többet. Ez egy kicsit most nekem is sok,de bele kell törődnöm.Kitartást mindannyiunknak, sziasztok!
andisuti

TynaKép
Akkor még lehet, hogy találkozunk a Pankánál valamikor. Ha megjön a menzim hétvégén sztem én is megyek hozzá kedden. Most már nem fáj annyira a hasam, de még mindig érzem. A cickóm nekem is érzékeny egy kicsit, de ez az előző ciklusban is így volt, gondolom a rengeteg hormon (most még progeszteron pótlást is kapok.)

TűzmanóKép
Nálam is éjjel kezdődött a hasfájás. Biztos voltam benne, hogy ma már elkezdek vérezgetni, de még nincs semmi. Bárcsak tényleg a babó miatt fájnak a hasam.
Egyébként elhiszem, hogy lassan telik az idő. Nekem ez a néhány nap is vánszorog. Vasárnap előtt nem akarok tesztelni.

AndiKép
Hát ezek nem túl jó hírek, de nem is katasztrófa. Biztosan minden rendben lesz. A hormonokon is lehet segíteni.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!Kép
TynaKép
Óriási gratula Nektek!!!Örömteli pocakosodást kivánok!!!!Kép

PkagiKép
Nagyon szép Tündéri kisfiú Dominik!
Éjszakák hogy telnek,szopizik rendsen van tejcsid?

TizaKép
Mennek a drukkok,Ne add még Fel!!!!!Kép

SzilvaKép
A legjobbakat!!!!!

Wish,Saci,Manda
Sok pihit,jókedvet,nyaralást,és minél előbbi babásodást küldök Nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++

AndisKép
Régen irtál már!Láttom elég rossz hirekkel jöttél!Gyulladás ,baci nekem is meg van még,egyszerűen nem tudjuk kiirtani!
Remélem nem irok hülyeséget,és kérlek javitsatok ki ha tévedek,de ha van gyulladás akkor nem igazán jó megcsinálni az átjárhatóságit,mert fentebb kerülnek a bacik vag yilyesmi rémlik!
Velem kb. ennyi is van mostanába,ezért nem jelentkezek sűrűn,na meg sok időm sincs!!Kép

HellókaKép
Vendég

Tina!
Óriási gratula!!!! és boldog 9 hónapot!!!!

A hasfájásról annyit, hogy nekem is fájdogál már úgy 2-3 napja, pedig ma még csak a 17. cn-on vagyok (27 napos ált. a ciklusom). Aztán ki tudja, a hormonok játszadoznak csak velem. De tesztelni azért azt még neeeem!Kép hihihi

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsikeKép
Nagyon örülök, hogy eltűnt a ciszta!!! Szuper és hajrá fagyibabák!!!! Jobb a kedved egy kicsit? ugye, jobb?

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Pedig már éppen kérdezni akartam, hogy mikor tesztelsz. Hi-hi

EllaKép
Köszi a drukkot. Olyan aranyosak vagytok, hogy így bíztattok. Nem tudom miért nem reménykedek, pedig még a férjem is azt mondja, hogy arra kell gondolni biztos sikerült.

Kép
Kép
tiza

Látom másnak is lhet itt gratulálni. Kép

Domi 11 hetes és 1 napos. Az éjszakáink már jók 19.30-20 óra között alszik el és reggel 5-kor ébred akkor kb 10 perc alatt megeszi a maga kis mennyiségét és alszik 8-ig. Utána már napközben egyetlen hosszabb alvás van az 3 óra ezalatt el tudok végezni itthon.
Tejem van szoptatok, de nem elég sajna így ki kell egészíteni egy kis tápszerrel s mostmár gyümölcslézünk is és nagyon ízlik neki. Kép

Barbi Kép
Szurkolok, hogy a lombik sikeres legyen!!!

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Azt kérdezném,hogy akinek már volt átjárhatósága, azt neki is még a menstruáció alatt csinálták? Nekem kb. 2-3.napra adott a doki időpontot?

Ez így szokott lenni?
katibaba

Katibaba Kép
Kicsit csodálkozom, hogy mensi alatti időpontot kaptál. Nekem azt mondták, addig nem lehet, amíg teljesen, de teljesen el nem múlik, de a ciklus első felében kell - úgyhogy nekem kb. 10. napra esett. Hát nem tudom... Többiek?

egyébként szép napot mindenkinek Kép
gmarta

KatibabaKép
Nekem ugyan nem volt hsg-m, de nagyon csodálkozom, hogy a mensi idejére kaptál időt. Általában a mensi és a pé közötti napokra szokták időzíteni.

MártiKép
Neked is szép napot. Amúgy tényleg szép. Süt a nap, sehol egy felhő és péntek van. Hurrá!!!

Nálam a helyzet változatlan, hőm 37.3, már csak néha érzem a hasam (ez nem jó jel, mert mensi előtt is egy napig görcsölök, utána nem és a következő nap megjön) és vér, barnázás sehol.
Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek az Utro-val kapcsolatban, de még most szedem először. Szóval Utro mellett is leesik a hő mensi előtt v. fent marad és kb. hány nappal nyújtja meg a luteális fázist?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
KatiKép
Nekem is a mensi után csinálják. (8.cn) Külön kérdezte a doki, hogy hány napos szokott lenni, mert csak utána lehet.

TinaKép
Gratulálok!

SzilcsiKép
De jó, hogy eltűnt az a fránya ciszta. Jobb a kedved, remélem.KépKép Megint látszik az alagút vége!Kép

TüncsiKép
Szép időnk lesz ma? Itt süt a náp, ha kinézek. És ott?Kép

ÁgiKép
Már 11 hetes!!! Hiszen "tegnep" olvastam, hogy megszületett!Kép
Nagylányom ránézett a monitorra és kicsúszott belőle a kérdés: " Ki ez a pánk?" KépKép

TizaKép
Baba lesz!!!Nem kell már sokat várni és kiderül. Én bizom benned!KépKép

AndiKép
Kitartás. Legalább tudod, hogy mi a baj. Hamar segítenek Neked és jöhet a baby.Kép

EllaKép
Szie itt is. Kukucskáltam!Kép

MárcsiKép
Jó reggelt. Kell vinni a kórházba papucsot, meg köntöst, meg pizsit, meg ilyeneket? Kaját adnak? Nem tudom, hogy készüljek. Tiszta ideg vagyok.

BabcsiKép
Jó olvasni a neved. Pörög az élet amióta visszatértel.Kép Hányadik cn-en vagy most?

TűzmanóKép
Kapunk majd képet a "bogyóról", ugye? Ilyen "macerás" sok vizsgálat kell? Bár már azon "bosszankodnánk"(Kép) már mi is, hogy de sokat kell várni a kiskönyvre!

BarbiKép
Hajrá lombik!Kép

Bocsi, ha kihagytam valakit!Kép

További napsütéses szép napot Mindenkinek! Innen bentről melegnek néz ki... és kintről?
Vendég

GyugyiKép
Hsg-re mész? Az nem nagy dolog, ne legyél ideges. Nekem a lapar sem volt borzasztó.
A lányod megjegyzése nagyon tetszett.

Kép
Kép
tiza

SaciKép
Azért olvasol minket??
Nem vagy ám elfelejtve!Kép
"Kapirgáld össze" Magad és gyere vissza! Együtt könnyebb.KépKép
Vendég

TizaKép
Igen, hsg.
Nem is a vizsgálat miatt. Annak örülök, legalább kiderül, hogy mi van odabent.Csak a gyerekeim nem tudnak semmiről és nem is akarom, hogy megtudják. Fölöslegesen nem "stresszelem" őket. Sőt! Anyukámék se tudnak semmit.Kép Meglepi unokával készültünk, csak nem jött össze. Lehet, hogy Anyunak elmondom. De csak azt, hogy bemegyek. Babaprojekt titkosított.
Vendég

GyugyiKép
Ha nem akarod, ne mond meg. Ez nem akkora dolog. Alig több, mint egy nőgyógyis vizsgálat, nem kell napokig kórházban lenni. Megértelek.

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép
Nem tudtam visszaolvasni, majd szerintem este otthon, csak gyorsan írok.
Csajok, hiányoztok, én szívem szerint megint rendeznék egy talit, de most mindenkinél zajlanak az események, biztos nem érnétek rá.

SzilcsiKép
Úgy örülök, hogy az a fránya ciszta eltűnt és hogy indulhat a fagyis transzfer!!! Annyira drukkolok és nagyon sokat gondolok rád! Néha felhívnálak, aztán meggondolom magam!

BarbiKép
Nyugi, minden rendben lesz, tudom félsz a lombiktól és az okát is mondta, de ha azt mondták, hogy inkább az legyen, akkor biztos úgy kell lennie. Na, ezt jól megfogalmaztam!Kép

IzaKép
Drukkolok, hogy bébi legyen!!!! Nyugi!!!!

BabcsiKép
Már nagyon hiányzott az optimizmusod és a tapasztalatod!!! Neked is nagyon drukkolok, még ha nem írok is!

TüncsiKép
Nem tudom mi van velem, de lehet, hogy ma van az 1.cn-on?! Egy hete már maszatolok, ma már több is lett.
Remélem jól vagy, én biztos megcsináltatnám a magzatvíz vizsgálatot, de majd meglátod, neked kell érezni, hogy mit szeretnél.
Sok-sok pihenést kívánok és további sok-sok boldog pocakos hónapokat!

Mindenkit üdvözlök és gratula a leendő kismamiknak!

Magamról csak annyit, hogy fogyózom, járok tornázni és most éppen zárok, ápr.12-től könyvvizsg., a kedvem is jobb.

Sackólányt nagyon nagy szeretettel üdvözlöm, ha beszéltek vele!!!

WishKép
Neked is drukkolok!!!

manda

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Szilva Kép
Örülök a jó híreknek!!!
mot

Jó reggelt lányok!
Köszönöm a gratokat!
Tiza!
Nagyon szorítok, most már pár nap múlva te is tudni fogod, hogy mi van.Ma kérek időpontot az orvoshoz, majd egyszer biztos összefutunk ott.
Nekem a hasam ma nem görcsölt még, de a melleim eszméletlenül bedurrantak, úgy érzem mintha lenne vagy 5kg-os darabja, pedig 70-es a méretem.
Apa is örült, de azt mondta, még ne éljük bele magunkat, kicsit szkeptikus a drága, de lehet, hogy igaza van. Ha esetleg méhen kívűl lenne, akkor már rosszul lennék?

Babcsi!
Neked is mennek a drukkok, látod, az én példám is bizonyítja, hogy milyen idegőrlő ez a türelmetlenség. Már a dm-es lányok is velem izgultak a héten, hogy kétnaponta mentem.

Rajtuk kívűl mindenkinek nagyon szorítok, csak nem tudok mindenkihez szólni, mert sok dologhoz nem értek, amiről itt szó van, hülyeségeket meg nem akarok írni.

Szép napot Mindenkinek!Kép

tynus12

Szép reggelt Mindenkinek!

TizaKép
Lassan elkezdek rajta gondolkodni, mert már a 18. cn.-on vagyok!KépKépKép szerintem itt az ideje az első tesztecskéknek!Kép
A 37,3 az nagyon szuper hő. Nekem akkor ment fel max. 37.1-re amikor closty-t szedtem. Egyébként max 37, de inkább alatta szokott lenni. Most akkor mikor kéne nem megjönnie? Holnap? Vagy ma? Én nem várnék azzal a teszttel azt tutiKép

GyugyiKép
Ma vagyok a 18.-on. És ahogy Tizának is írtam még nem teszteltem! Valami hihetetlen önuralom vett rajtam erőt!Kép
Úgy néz ki ha ez a hónap nem jön össze megyek én is hsg-re. Nekem azt mondta a doki, hogy 15 perc az egész és utána pár órát bent kell maradni és du. haza lehet menni. Semmi pizsi, meg köntös meg ilyenek. Majd heveredsz a saját rucidban egy kicsit.

MandaKép
Aranyos vagy! Nekem is nagyon hiányoztatok! Hogy haladsz a nyaralási készülődéssel? Csoki barnán fogsz pocakosodni? Szuper!!

Kép

KépKép
babcsi

TinaKép
Köszi a drukkot! Ne aggódj minden rendben lesz és 9. hónap múlva gyönyörű pici babucit ringatsz majd!!!!

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Örülök, hogy írtál és úgy érzem egy kicsit jobb a hangulatod. Így is kell. A drukkot köszi.

TynaKép
Biztos minden rendben lesz, de mégértem, hogy még nem élitek bele magatokat.
Hát a DM-es lányokkal jó poén lehetett, ráadásul a legdrágább és legkevésbé érzékenyebb tesztet ajánlgatták neked. Hi-hi.
Annak pedig örülj, hogy sokmindent nem értesz. Ez azért van, mert hamar sikerült teherbe esned és nem kellett magad a témában kiművelni. Sajnos itt a legtöbben nem így vagyunk.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok mindenkinek!

Itt vagyok ám még!Rájöttem,hogy mennyit segíthetett volna nekem ez a topik,amíg próbálkoztunk.Azt gondoltam rossz hatással lett volna rám,de egyátalán nem igaz.

Közben rengeteget lehet tanulni tőletek.
Nagyon jó,hogy így támogatjátok egymást!

Tiza:

Nekem a 25. napon görcsölt a hasam,azóta nem.Nem is tudtam a görcsöt hová tenni,mert a ciklusom szabálytalan.Azóta szinte tünetem sincs.

Oly annyira,hogy tegnap is csináltam egy tesztet,hogy van e babó.-+

Barbi:

Ne aggódj a lombik miatt!A fő,hogy jó úton haladtok.Tudod én milyen sok lombikos mamával találkozom?És olyan boldogok!!A sok szenvedést pedig hamar elfelejtik.Legalább megvan az esély jobban,hogy egyből 2 gyerkőcötök lesz.Bízz benne!!!

Szorítok nektek!!!

Tynus 12:

Hűűűű,gratula!
Próbáltam visszaolvasni amit 2 napja írtál,mintha magamat látnám.Én is így mustráltam magam.A dokim mondta,ha terhes leszek,észre fogom venni,tesztet se vegyek.
Nem így lett.
Tegnap mégegy tesztet csináltam,ahogy Tinának is írtam.
Azért nagyon várom már a keddet.
Tegnap is szekáltak a szüleim.Kár,hogy nem mondhattam meg.

szép napot kívánok!
A tavasz is segíteni fogja a babásodást!

KépKép
rönci

BabcsiKép
Még nem merek tesztelni. Igazából fogalmam sincs, hogy mikor kellene megjönni. Általában a pé utáni 14. napon szokott. Az holnap lenne, az előző egyébként stimulált ciklusomban is így volt. De a ciklus 12-13-14. napján kellett próbálkoznunk és ha mondjuka a 14. napon fogant volna meg, azt még nem biztos, hogy kimutatná a teszt, mert még csak a 25-en vagyok. Vasárnapig már kibírom.

RönciKép
Elhiszem hogy alig várod már a keddet, én is így lennék. A francba, valamit mindig várni kell.
Nekem sincs azóta görcsöm. Most már kezdek egy kicsit reménykedni, de még mindig lebeszélem magam róla, mert nem akarok csalódni.

Kép
Kép
tiza

Tiza:

Ez érdekes dolog.Én már tényleg feladtam,a vitaminszedést is abbahagytam 8 hónap után,termékenység szobrokat eldugtuk a szekrény aljára,és eldöntöttük,hogy ha megjön,elmegyünk a II-es nőire meddőségi vizsgálatra.Nem az 1 év volt hosszú,hanem,hogy 31 múltam.

És nem hiszek a sorsban,de ezek után?????
A barátnőm méginkább várja az én keddemet,napok óta nyúz,hogy menjek előbb.
Õ is babás,2 év próbálkozás,szép sztori.
Egyszóval most nagyon örülünk egymásnak.

Mindezt csak azért írtam,hogy lehet ha feladod az sem baj,sikerülni fog!!!

ITT A TAVASZ,EZ SOKAT LENDÍT MAJD RAJTATOK!!VÉGE A DEPINEK!!

ÉN NAGYON SZORÍTOK!

KépKép
rönci

Sziasztok Lányok!

Sajnos tegnap nem volt jó a net Győrben, így nem tudtam bejelentkezni.

GyugyiKép
Tegnap este óta Pécsett vagyok, úgyhogy nem tudom, "felénk" milyen idő vanKép Mikor is mész pontosan HSG-re??

WishKép
Köszi, jól esett, hogy válaszoltál. A 12. heti több markeres vérvételem eredménye nagyon jó lett. Még megyek a 16. hetire 2 hét múlva, aztán ha az is jó, valszeg nem kockáztatom meg az 1%-nyi vetélési kockázatot. 3 évet vártam rá, nem szeretnék egy egészséges babát elveszíteni.

TynusKép
Gratulaaa!!!! Ha a Clearblue is kimutatja, akkor már tutiKép

RönciKép
Akkor Te már pozitívat teszteltél? Már nem tudom követni, ki hol tartKép

TizaKép
Elárulom, hogy én is görcsöltem 1 napig, asszem a 24. napon. De aztán utána semmi. Szerintem nagyon bíztatótak a tüneteid, a hőd főleg (nekem utro mellett is leesett), a mnyh-ról nem is beszélveKép De szupi lenne!!!!!!!!! Hú, nagyon drukkolok!!!

SzilcsikeKép
Hurrá!! Hülye ciszta eltűnt! Nagyon örülök! Előre a fagyibabákért!!

MandaKép
Jó volt megint hallani felőled. Köszi a véleményt isKép Most vegyelek mára 1. cn-re vagy várjak még?

BabcsibeKép
Ejha, így bírod tesztelés nélkül? Nem semmiKépKép

ÁgiKép
Nagyon szép DomibabaKép Jó husiban vanKép Eszméletlen, hogy hogy rohan az időKép Mintha még tegnap lett volna, hogy bejelentetted, hogy babát várszKép

Bocsi, akinek nem írtam, de olyan sokat írtatok, hogy nem bírtam mindent megjegyezniKép
gtünde

SackólányKép
Én is a várható lombik előtt tartottam szünetet, mert elegem lett egy kicsit az állandó dokihoz-járásból, magamat-figyelgetésből. És láss csodát!! Szóval, teljesen megértelek. Biztos jót fog tenni, hogy kicsit elvonatkoztatsz az itteni dolgoktól. Küldök sok-sok pozitív energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?