A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

IldikóKép
Muris volt, amit írtál. És megőrzöd a képet a kis "aranyos"-ról?

SzilcsiKép
Megértem, hogy nem nagyon mered magad beleélni, de azért én szorítok.

TüncsiKép
1. cn.
Úgy tűnik nyomikosaras végre rám talált. Felhívtam a dokim asszisztensét és tényleg nem lesz a héten doki bácsi, de közölte velem, hogy amúgy is ki kellett volna hagyni ezt a hónapot, mert már kétszer egymás után stimuláltak és pihizni kell a szervezetnek. Most meg is nyugodtam, egyáltalán nem bánom, talán így fog sikerülni.

Kép
Kép
tiza

BabcsiKép
Nem tudom, hogy olvastad-e de amíg nem voltál volt egy újabb fagyis transzferem, ami nem sikerült és most pihin vagyok.

manda

BabcsiKép
Egy kicsit megcsömörlöttem. Ennyi röviden.
Puszi!

manda

MandaKép
Igen, Karcsi beszámolt róla és nagyon sajnálomKép és megértem a csömört. Gondolom te is egy kicsit pihizel aztán nyaralsz és pihenten akarod folytatni. Ahogy látom, most mindenki egy kicsit elfáradt, én sem vagyok másként. Ha most megtalál nyomikosaras, akkor hsg aztán meglátjuk. Ez van, majd összeszedjük magunkat, nem igaz?Kép

IldikóKép
Műteni kell? Nem lehet ultrahanggal összetörni? Mert azért az mégis humánusabb és nem altatnak stb.

HagaKép
Szegénykém, nem lehet valami jó érzés. Doki nem mondott rá semmit? Szőlőcukor, ilyesmi?

TizaKép
Szóval téged megtalált a ki rühes! Persze, engem is kerülget a szenyaKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Azért még reménykedj, de én tudom milyen ez. Már a múlt hét csütörtökön (pedig az majdnem egy hete volt) görcsölt a hasam és tudtam, hogy nem sikerült.
Azt elfelejtettem írni, hogy az asszisztensnő még hozzátette, hogy csak a gyógyszer marad ki, a próbálkozás nem.

Kép
Kép
tiza

Hát most voltam WC-n és még mindig nem jött meg rendesen. Még nem tudom, hogy első cn-om van-e v. nics. Bocsi Tüncsi. Csak akkor fogom írni legközelebb, ha tutkó.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!Kép

Ne nézzetek ki az ablakon mert hihetetlen depis idő van ma.

HagaKép ..nagyon irigykedem hogy mész holnap szívhangot nézetni....persze csak a jó értelembenKép..nekem még úgy tűnik közel 2 hét várakozás lesz... nagyon drukkolok hogy a kicsi manócskáddal minden rendben legyen.

A cukrod viszont tényleg alacsony próbálj meg rengeteg szénhidrátot enni: tésztafélék minden mennyiségben, fehér kenyér, kalács, stb....

A cicifájás teljesen ok, emiatt ne aggódj, én is úgy érzem néha mintha le akarna szakadni ez főleg reggel ébredéskor van..de pár hét múlva már jobb lesz, hidd el, ez enyhülni fog.

Én is inkább sokszor eszek, de kevesebbet úgy bírja a gyomrom.Kép

Tiza akkor még mindig nem jött Neked meg, akkor még van remény, ugye? Máskor is így szokott történni Nálad a mensi, vagy csak most van így?

Tűzmanó 7+6
Vendég

HagaKép én meg képzeld minden vizsgálaton túl vagyok, már azon a kb. kétszázon, amit előírt a védőnő, megkaptam a kiskönyvet is...szóval már csak ez a kis rákukk hiányzik de nagyon..asszem el is megyek a háziorvoshoz és kérem egy sima beutalót hüvelyi UH-ra..de most mit mondjak hozzá? Hogy kb. 2 hete voltam magánban de akkor még kicsi volt és nem akart a nőgógyász újra fogadni. Vagy hogy fáj a hasam? ...félek ez utóbbi még rosszul is elsülhet mert képes és beutal vmi kórházba...mit csináljaK?
Vendég

TűzmanóKép
Sosem szokott így megjönni, de most szedtem progeszteron gyógyit és szerintem az kavar be. Szombat este óta pecsételgetek. Nem lehetek terhes, mert a hőm 36,7 már két napja. Máskor ilyenkor egyébként már megjön.

Kép
Kép
tiza

Tiza sajnálom h akor most kizárt a babásodás Kép Ehhez a progi bogyóhoz sajnos nem tudok hozzászólni, mert én soha nem szedtem ilyesmit. De tudod, nekem is volt olyan hogy alcsonyabb hő....Kép
Vendég

TűzmanóKép
A szervezetem egyéb módon is jelzi, minden tűnetem meg van, csak épp nem tud leválni a nyálkahártya. Nem értem miért.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Duphastont szedsz? Én is azt szedtem, de nekem nem produkált ilyet, legalább is nem emlékszem ilyenre. Bizti nincs ott valaki?Kép

Nekem a hasam már szúrkál mint állat..szerintem holnap megjön a nyavalyás...

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Utrogestant szedtem, de már abbahagytam. Vasárnap vettem be az utolsót, mégsem akar rendesen megjönni, de most talán már meg fog.
Te azért ne add fel!

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Oké, nyugiba leszek, próbálok, jövő héten már többet fogok tudni, tök jó, hogy a doki is izgul velem együtt.
Ma beszélt vele a párom(sör(s)társak), és kedvesem okosan előadta, hogy 800g!!folsavat szedek. Jól figyelnek a pasik, mi? Az elevitet szedem, és van benne 0,8mg folsav. Vajon Atidoki mit gondolhatott magába?Kép

RönciKép
Te most akkor hány hetes vagy?
Én sem vagyok rosszul, a melleim sem feszülnek annyira, mint a múlt héten. A kisróka remélem elkerül, mert azt nagyon nehezen viselem. Viszont a szagok nagyon megviselnek. Imádom a camember sajtot, és most nem tudom megenni, mert hidrogén hajfesték szagot érzek rajta, de nagyon erősen. Remélem, pár hét múlva nem kell orrcsipesszel ennemKép

Tiza!Kép
Tudod, remény az utolsó pillanatig van! Nekem még mindig 37 a hőm,de ez mindenkinél más sztem.

BabcsiKép
Úgy sajnálom!Kép De talán a szép idő majd meghozza neked is, és mindenkinek.

Tűzmanó!Kép
Szerintem egy hasfájásért nem fog kórházba küldeni, pláne, ha mindent rendben talál az uh-n.
De az is lehet, hogy átlát majd rajtadKép

Ha tehetitek, menjetek el valahová hétvégére(természetesen pé-kor), hátha segít a környezet, a felfrissülés, kicsit kikapcsolódás. Mi is voltunk januárban,és szinte még mindig az élmények hatása alatt vagyok, az ember ilyenkor nagyon fel tud testileg-lelkileg töltődni.
Hátha meghozza a várt eredményt.Kép

tynus12

IldikóKép
Olyanom már nekem is volt, valahol meg is van a fiókban a kő isKép. Javaslom, ha már kiderült, hogy van, hogy tényleg vetesd ki minél elöbb. RutinműtétKép Laparoszkóppal csinálják, szóval heg sem nagyon marad. Nekem sajnos úgy derült, ki hogy kövem van, hogy begyulladt tőle az epehólyagom, szerintem azt nem érdemes megvárnod, az nagyon szar volt.

TűzmanóKép
És ha szépen bevallanád, hogy miért szeretnéd? Vagy nem olyan a magán dokid? De kórházba küldeni szerintem sem fognak.

TizaKép
Nekem is volt ilyen, szerintem 1-2 nap és beindul rendesen.

SzilcsikeKép
Nagyon drukkolok!!! Meglesz az a transzfer, meglátod Kép

Puszi mindenkinek Kép

wish

WishKép
Nem akarom elkiabálni, mint délelőtt, de úgy néz ki, hogy beindult. Nagy megkönnyebbülés lesz.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok! Én még nem írtam ebbe a topikba (sőt másikba se), de gondoltam valamikor el kell kezdeni. Már sokat olvasgattam itt. Természetesen én is babát szeretnék a párommal, mint itt mindenki és sajnos nekem is már hónapok óta (pontosan 13 hónapja) mindig csak ugyanaz jut és az nem egy baba. Szóval eléggé el vagyok keseredve. Elmentünk vizsgálatokra, de többé kevésbé minden rendben volt és azt mondták majd egy fél év múlva menjünk vissza, addig meg mindent bele. Hát most ez van, de egyre jobban elkeserít mikor már megint megjön... Mondjatok valami biztatót...
gombahölgy

TizaKép
Azt elhiszem. Én is nagyon utálom, amikor nehezen jön meg.

GombaKép
Szia Kép Milyen vizsgálataitok voltak, és mit jelent a többé kevésbe rendben volt?
Bíztatólag azt tudom mondani, hogy mindenkinek lesz a topikban babája, csak ki kell várni Kép

wish

Sziasztok lányokKép
Olyan csunya idő van ma megyek elöjegyeztetni a műtétemet mert tegnap mondta a házi doki hogy ne halogasam minélhamarabb kiveszik úgy lesz a jó majd irok ha haza jöttem
TizaKép
igen megtartom a kis aranyostKépKép hihetetlen hogy nekem kővem van mert nemis gondoltam volna, ha a múlthéten nemájulok el akkor elsem megyek a dokimhoz csak én azt hittem hogy alacsony a vérnyomásom de ezek szerint nem az volt a gondKép
Jók legyetek
ildikoo5

Szia GyugyiKép
Megkaptam az üdvözlést at itthon topikbanKép

Jó reggelt mindenkinek! Nálunk hétágra süt a napKép!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Gombahölgy! Kép

Üdv a csapatban.
Ami furcsa számomra: Ha egy dokinak megmondod, hogy 13 hónapja próbálkoztok sikertelenül, akkor miért küld még 6 hónapra haza???? Nem kellene egy meddőségi centrumot felkeresni??????
mot

Gombahölgy! Kép

Üdv a csapatban.
Ami furcsa számomra: Ha egy dokinak megmondod, hogy 13 hónapja próbálkoztok sikertelenül, akkor miért küld még 6 hónapra haza???? Nem kellene egy meddőségi centrumot felkeresni??????
mot

GombaKép
Jól tetted, hogy írtál ide és ha van kedved maradj velünk, sokat tud segíteni (nem csak lelkiekben, mert egy csomó mindent megtud itt az ember.) Nem tudom milyen vizsgálataid voltak. Ami alapvetően kell: hormon, spermavizsgálat, átjárhatósági, esetleg egy ultrahang. Ezek csak az alapok, de már sokminden kiderül belőle és egy év próbálkozás után már illik megcsinálni.
Én egyetértek Mottal, keress fel egy meddőségi szakembert. Persze nem biztos, hogy gond van veletek, az orvosok szerint még a 2 év is normálisnak tekinthető.

Kép
Kép
tiza

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!Kép

TizaKép
Hogy áll a kis rühes?

AmicaKép
Szióka! Igen! Gyönyörű idő van!Kép Hogy állsz a pocokmosással?Kép

MotKép
Szióka

GombaKép
Üdv. köztünk! Milyen vizsgálatokat csináltak?

TüncsiKép SzilcsiKép GyugyiKép MandaKépNoéKép és mindenkiKép SziókaKép Barbival mi a helyzet?

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
A kis rühes nem hiába kerülgetett. Tegnap végérvényesen nálam maradt és nem lett szűkmarkú. Kb. dupla mennyiség, mint szokott, de most nagyon megkönnyebültem és fizikailag is kezdek sokkal jobban lenni. (TüncsiKép 2. cn.)
Veled mi a helyzet?
Barbi úgy emlékszem elutazott.

Ma már nem írok többet, mert délelőtt rendezvényen leszek, délután pedig megyünk Pestre színházba (Operaház fantomja), utána pedig ott alszunk. Majd holnap jelentkezek. Mindenkinek szép napot!!!!Kép

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Örülök, hogy megkönnyebbültél! Gondolom már rég örültél rüheskének ennyire.
Nálam még mindig semmi, most a pocim sem fáj úgy mint tegnap. Hőm még mindig 36.8. (24.cn.) Már nem is értem mikor kéne nem megjönnie. Mert volt már a 24. napon (ha a pé-m. a 10.-en van) aztán volt a 27.-en meg a 28-on is. Érdekesen működöm.

Az Operaház Fantomja szuper előadás (mi is elmentünk megnézni és nagyon jól éreztük magunkat)! Jó szórakozást!!!! Biztos klassz élmény lesz!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Tynus:

Remélem már nyugodtabb vagy!Én 6+3 vagyok,és te?Nekem csak álomkór van eddig,szerencsére.
Camembert amúgy sem lehet terhesen enni,meghát nyers húst és tojást sem.Lehet a természet így figyelmeztet téged!

Jövő héttől újra dolgozom gőzerővel.(remélem)

Tűzmanó:

Én nem értem teljesen,bocsi.Görcsölsz,vagy csak mennél már megint uh-ra?

Ildikó:

Tényleg pech,hogy köved van,de hamar túl leszel rajta,aztán hajrá baba!!!

Gombahölgy:

Én is elmennék egy meddőségi centrumba a helyedben.Nem tudom hány éves vagy,de ne várj!!

Babcsi:

Mi az a pocokmosás?És mi a helyzet most veled?
Egyik nap teszteltél,azt tudom.Mindig uazt a tesztet veszed?

Tiza:

Örülök az optimizmusodnak,így tovább!!!!

KépKép
rönci

Tiza:

Jó szórakozást!!Képzeld mi szombaton megyünk az ea-ra!

KépKép
rönci

Sziasztok! Kép Nagyon szép reggelt mindenkinek!

Wish, RönciKép ..és aki még kérdezte..nem egyáltalán nem fáj a hasam csak gondoltam kell vmi indokot találni hogy fogadjanak. A helyzet az, hogy minden ismerősöm aki terhes lett, ment kb. az 5.-6. héten, amikor ugye csak a petezsákot látták, és mindannyiukat visszarendelték kb. 2 héttel későbbre h megnézzék a szívhangot is. Engem nem! Sajnos még a nőgyógyászomig sem jutottam el, csak az asszisztensig aki azt mondta nekem hogy igazából még a 10. héten sem kéne fogadniuk, csak a 12 héten az első kórházi uh után. ehhez képest úgymond előrébb vagyok azzal h már a 10. héten visszamegyek. Úgy tűnik sajnos kénytelen leszek ezt a másfél hetet most már kivárni. Elmentem a háziorvoshoz és kértem beutalót hogy "Tb alapon" megcsinálják, de még így is a leggázabb kórházba kéne miatta mennem, és még oda is időpontot kell kérni előtte . Szóval mire bejutnék ugyanott tartok mintha kivárom a magánt. Azért elég érdekes, hogy Magyarországon milyen egészségügyi ellátás van! Annak ellenére hogy a népesség csökken, egy terhes nőnek sajnos azt kell hogy mondja, el kell vetélnie ahhoz, hogy orvoshoz jusson! Szomorú! Kép
(Ja és bocsánat ez a kétmilliós főváros, nem egy Isten háta mögötti falucska.)

Viszont ami jó hír: ma kezdjük a 9. hetet!!Kép

TizaKép én is nagyon csodállak azért hogy ilyen erős vagy! Végre új hónap kezdődik Neked és nagyon bízom benne, hogy most aztán tényleg bebabásodsz!!
Vendég

RönciKép
A pocokmosás az polcmosás csak egyszer Amica elírta és azóta szólássá vált. Nem mindig u.a.-t a tesztet veszem, sőt mindegyikből vettem már szerintemKép, mert ugyi ki tudja...

TűzmanóKép
Teljesen igazad van, bár nekem szerencsére jó tapasztalataim vannak mert az én orvosom, nem hogy nem fogad (körzeti) hanem bármikor mehetek sőt 2 hetente járok hozzá és minden vizsgálatot magától megcsinál és nagyon rendes!!! Egy magán rendelésen nem akkor mész amikor csak akarsz? Végtére is ott hagysz egy rakás pénzt!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép igen , én is ezt gondoltam egyébként hogy a magánba bármikor bejuthatok. Hát nem úgy tűnik. A jobb nőgyőgyászoknak nagyon erős szűrőjük van: a saját asszisztensük. Hozzá kell tegyem, mert ez is hozzátartozik az igazsághoz, hogy egyáltalán nem a saját nőgyógyászomat hibáztatom. Abszolút nagyon rendes volt eddig velem. És nem is tudja hogy menni akarnék előbb hozzá. Amikor ott voltam nála, ő maga mondta, hogy bármilyen panasz van, akkor azonnal menjek be, mert őt akár még 7végén is behívják. Szóval nagyon elégedett vagyok vele és ebből a szempontból egy szavam sem lehet!
De hát nincs panasz, ez az egész móka csak az én megnyugtatásomra menne. Persze ha most fognám magam és nem itt a mhelyen cseszném el a napot, hanem besétálnék a kórházba (ahol szülni fogok) biztos ki tudnám harcolni néhány óra várakozás után hogy vhogy fogadjanak..de szerecsére itt nem tartunkKép HÁla Istennek tényleg nincs panaszomKép és valószínúleg én bonyolítom itt túl a dolgokat. Csak tudod, olyan jó lenne látni a kis szívecskét ahogy már dobog...
Vendég

Babcsi, az Operaház Fantomja tényleg kihagyhatatlan, nem szoktam egy színelőadást dícsérni, de ez valóban fantasztikus! Ha még tehetitek üljetek fel a páholyba, onnan sokkal jobban látni..Az a jelenet ahogy szépen beúszik a hajó a színpadon ..le a kalappal a díszletek előtt!
Vendég

BOcsi Kép ez utóbbi Tizának szántam!
Vendég

Tynus Röncinek igaza van camembertet sajnos egyébként sem lehet terhesen enni...én pont most rendeltem holnapra acéghez egy rakás szendvicset, és közben úgy megkívántam...Kép egybként tuti hogy régen soha nem figyelték ezeket a dolgokat az asszonyok, mindent csináltak-ettek , kapáltak ahogy azelőtt, és nem született akkor sem több toxoplazmától sérült gyerek...csak hát ez most már egy komplett iparággá fejlődte ki magát, hogy mennyi mindent nem lehet tenni!
Vendég

TűzmanóKép
Az a jó ha nincs panasz, csak élvezd a pocakosodást. Azt meg megértem, hogy türelmetlen vagy és akár minden nap mennél UH-ra, hogy lásd a picikédet! Szerintem ha babás leszek, akkor ott fogok éjjel-nappal ülni a dokinálKépKépKép Múltkor mondtam is neki, hogy ha végre babásodok még többet lát majd, erre azt mondta, hogy jajj te jó ég, így is én vagyok a leggyakrabban látott pacienseKépKépKép hihihihi....

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép
fejlemény április 10 műtét
most jöttem haza nagyon fáj a fejem 7kémcső vért vetek le még csoda hogy maradt benem
ildikoo5

BabcsiKép
Ma "babázok", semmi pocok!
Megvettem a takaróhoz és a rácsvédőhöz az agyagokat, eddig is én varrtam a gyerekeknek és nem adják a sajátjukat a kistesónak. Mindegyiké személyreszóló és szép volt, hát nem hagyom ezt az egyenlőre még névtelen bébit sem csini kiságy nélkülKép
Már úgy varrnék, na de közben házimunka és egyebek, pedig ha én régen beindultam még nem is ettem, most nem ragadhatok a varrógép eléKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Helloka!
Tök jó a számítógépes óra, nem? Kép Dolgoznak a diákjaim.
Aláírtuk az adás-vételit tegnapelőtt (ja amikor ott voltunk az ügyvédnél...pont beállított az ex-férjem! Asszem nem vett észre minket, csak a lakás eladóit...és őket is ismerte. Na mindegy, de hogy ennek mennyi volt az esélye?! Legutóbb akkor láttam egy pub-ban, amikor épp a barátainkat hívtuk meg a lagzira. Mi lesz legközelebb? Az esküvőnkön vagy a szülőszobán találkozunk?! Kép)
A bankabn is beadtuk a hitelkérelmet. Remélem minden ok-s lesz.
Ma megnéztem a fizetési cetlim, az is többet mutat mint amit vártam...szóval eddig szép a nap.
A nap is szépen süt, meleg is van...nem mintha én fáznék a hőhullámaim mellett. Kép

Tiza
Sajnálom a rühest. De legalább jól kikapcsolódtok a hétvégén. Szerintem jót fog tenni neked az is, hogy nem lesz stimu...és elkezhettél újra futni stb. Biztos fellélegeztél....és az rád is fért. Hiszen semmi szervi bajt sem találtak nálatok.
Ildikoo
Pihizz le! Persze bosszantóak ezek a dolgok, amik hátráltatják a babprojectet...de hát mit tegyünk? Próbáljuk meg kihasználni az időt vmi hasznosra, szórakoztatóra! Kép
Tűzmanó
Amikor én is pocakos leszek, bisztos én is mindig uh-ra akarok majd menni. Kép Én viszont majd szeretném tudni a nemét is...mert akkor úgy beszélnénk hozzá. Én már hallottam olyat, hogy vkit lánynak vártak...és azért lett a fiú olyan lányos és fordítva. Ki tudja mi ebben a reláció?! (költői kérdés)
Gombahölgy
Én elmennék egy másik dokihoz és esetleg azt mondanám, hogy másfél éve próbálkozunk (bár egy év elég szokott lenni). Persze csak ha úgy érzed te már eleget vártál.
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

IldiKép legalább az időpontod megvan..meglátod hamaer túlleszel ez a hülye műtéten! Hidd el nem tart majd sokáig, 2-3 nap és otthon leszel..Nem vágnak majd, hanem pici lyukon keresztül műtenek.

Tűzmanó 8+0
Vendég

IldiKép
10-e az mindjárt itt van. Nekem aznap lesz a hiszterom Kép
A műtét nem vészes, csak az nagyon szar, amikor műtét után magadhoz térsz, akkor iszonyatosan fájnak a hegek. Legalábbis nekem és a másik két szobatársamnak így volt. De adtak fájdalomcsillapítót és fél nap múlva már OK minden, tudsz mozogni és ilyesmi, bár azért elég óvatosan ül fel az ember fekvésből Kép. Az ismerőseim egy hét alatt felépültek, az egyik munkatársam a műtéthez egy hétre már teniszezett is. Nekem a gyulladás miatt lassabban ment a felépülés, de két hét alatt én is rendbe jöttem.
Szóval hamar túl leszel rajta Kép

wish

WishKép
ez olyan lesz kb mint a nögyógyászati lapar mert akkor tudom milyen már volt
ildikoo5

IldikóKép
Akkor pihengess! Jó sok vért levettek tőled, én már biztos beájultam volna! Kitartás, hamar túlleszel az egészen és csak a babaprojekttel kell foglalkozzál!Kép

AmicaKép
Takarót varrsz? De klassz! Nekem a szomszédom szokott takarókat varrni és megígérte ha lesz baba neki is varr egyet meg puha falvédőt isKép

Kép

KépKép
babcsi

IldikoKép
Nekem viszont olyan nem volt. Kép Szerintem kicsit rosszabb, de tényleg nem vészes. Azért csak jobban megmatatnak odebenn. Kiveszik az epehólyagot és a követ, elvarrják a helyét stb. Meg a legnagyobb vágás amit szegycsont alatt vágnak, az elég rossz, az fáj nagyon utánna.
Ja, és utánna hat hétig diétázni kell, de kibírható, azért elég sok mindent lehet enni.

wish

Tiza!Kép
Az utolsó menzim engem is elárasztott, szerintem kijött belőlem a 3 elmaradt évi mennyiség. Majd pár nap múlva megint mindent bele!

Rönci!Kép
Igen, már nyugodtabb vagyok, de néha fáj a méhem tájékán, talán már tágul?
Én még csak 5+1vagyok, érdekes, nem?
Közben énis olvastam a camemberről, nem is eszek, de amúgy sem tudnék a szagtól. A te pirinyód hány mm? Apukám munkatársának a lánya most 6 hetes, és állítólag 1,5cm. Most akkor az én 8,3mm-em az kevés?

Gombahölgy!Kép
Üdv itt, mi sem olyan rég jöttünk Röncivel,nagyon kedves itt mindenki, jó helyre jöttél. Szerintem is menj el esetleg másik orvoshoz, és tegyél rá pár hónapot, lehet, hogy előbb lesz valami.

Tűzmanó!Kép
Azt nem lehetne megcsinálni, hogy az aszisztensnek azt mondod, panaszod van, és az orvosnak bevallod, hogy mi az igazság? Szerintem igenis jogod van hozzá, hogy lásd, minden rendben van, és sztem az orvosod is ezt mondaná. Az cseppet sem segít, ha most 3hétig idegeskedsz!

Babcsi!Kép
Az nagyon tetszett, amit írtál, hogy az orvosnak így is te vagy a leggyakrabban látott páciense! Jót mulattam.Kép Milyen jó lenne, ha az ember férje nőgyógyász lenne, nem?
A Cupidós tesztet is próbáltad már? Valahol olvastam, hogy az a legjobb, ha jól emlékszem.

VizikriszKép
Mi is tudni szeretnénk majd a baba nemét, mert énis szeretném már bent is a nevén hívni.
Meg ha lány lesz, akkor akarok rózsaszín rucikat venni. De szerintem az emberek nagy része tudni akarja, azért jobb előre készülni.

Végre valaki megkérdezte ezt a pocokmosást!!Kép
Szoktatok kötni?

tynus12

Ja, babások!
A pampers.hu-n van egy tökjó terhességi naptár, követi, hogy hányadik hétben vagyok, és leírja, hogy fejlődik a manó.!Kép

tynus12

TynusKép már túl vagyok rajtaKép inkább kivárom még azt a 10 napot..persze szigorúan csak akkor ha semmi panasz nincs. Mert ha van, akkor azonnal megyek! Különben sem nagyon vagyok képes ilyenre hogy beslisszolja utána meg kisomfordálja, az asszisztens meg úgyis vele 1 szobában. Szóval kibírjukKép

A másik hogy ha valaki 6 hetes, ott nem a babó 15 mm hanem csak a petezsák! De az is valamiKép
Vendég

TinaKép
Igen azt is használtam márKép Azért én nem szeretném, ha a férjem nőgyogyi lenneKép tudod, azt azért még seKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!Ma voltam az altatóorvosnál,szóval jövőhéten kedden lesz a lapar(mióma).Akinek volt ilyen műtétje, légyszi írja meg hogy mennyi pénzt adtatok az orvosnak.A műtétnél ott lesz az az orvos, akihez járok magánrendelésre,és egy másik specialista is, aki a klinikán szokta a laparokat csinálni.Fogalmam sincs hogy kinek adjam a pénzt,vagy hogy egyáltalán adjak -e.Akihez járok magánrendelésre, ott egyértelmű a dolog, minden alkalommal 5 ezer forintot hagyok ott.(Január óta megfordultam néhányszor nála.)Mivel nem ő fogja a műtétet csinálni(gondolom csak aszisztál)miért adjak neki?Viszont az elkövetkező időben vele fogom tovább vinni a babaprojektet.Szerintetek?
Holnap szintén csak este tudok babanet közelébe jutni, majd benézek válaszolt-e valaki.Köszi előre is!
andisuti

Szilcsike Kép nagyon drukkolok neked a fagyibabákhoz! Nem nagyon írsz, de nem baj, azért mennek a drukkok nektek! Meglesznek a babócák, ne aggódj, most már túl vagy a várakozásokon!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fruzsi Kép nagyon örülök nektek! Szívből gratulálok! Kellemes babavárást! Kép

Amica Kép tényleg, milyen sokat számít a 2 hét már ilyenkor, nem is gondoltam volna. Kép Én is varrok mindenfélét a babaszobába, most terveztük meg őket, már csak az anyagot kell megvenni hozzá. (Baldachin, takaró, játszópléd meg ilyenek Kép) Különben hogy vagy? Én is csak ide írok (ez sajnos már túlzás) meg a babás topikba.

Vizkrisz Kép gratulálok az új otthonotokhoz, szép év lesz meglásd, még baba is lesz Kép.

Manda Kép Wish Kép olyan jó látni, hogy megint írtok, továbbra is nagyon drukkolok nektek!

Valaki kérdezett UH-ról, mi 1-2-3 hetente jártunk UH-ra a 12. hétig, annyira paráztam. Ez két orvost jelentett felváltva, egyik sem tudott a másikról. Az első UH-ot a 34. ! napon csinálták. Úgyhogy tessék megkérni az orvost, hogy nézze meg, mert nagyon ideges vagy amiatt, hogy minden rendben van-e. Az orvosok nem szeretik, ha a kismama idegeskedik, biztosan megcsinálják. Privát rendelésen ez meg teljesen elvárható. Ha nem, orvost kell váltani.

Nagyon köszönöm mindenkitől a szép hozzászólásokat, képzeljétek, felszívódott a babóca fejéből a ciszta 3 hét alatt. Mérhetetlenül boldogok vagyunk. És kedden már 530 grammra becsülték a súlyát.

Sokat jártok a fejemben, nagyon drukkolok ám mindenkinek! Nem tudok sajnos minden nap/héten jönni, alig vagyok képben. De azért bekukkantok néha. Mindenkit egyesével puszilunk:

Noémi és Dani baba
22+0 Kép
Vendég

Szép jó reggelt Csajszik!
Van egy igen butácska kérdésem, lehet hogy én vagyok az informálatlan, de nem hallottam róla még sosem, hogy ugye hogyha a pasi egyszer fürdik csak forró vízben, majdnem egy hétig életképtelenek a spermák. És ha mi nők ülün forró fürőben pont a peteérésnél? Szerintetek befolyásoló tényező, vagy csak hülyeséget beszélek! Kép
Üdv: Nyuszifül
nyuszifülû

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?