A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Csajszik!
Írtam már egyszer, azt hittem elküldte a net, de látom hogy nem sikerült, úgyhogy újra!
Olvastam ugye, hogyha egy pasi forró fürdőt vesz majdnem egy hétig életképtelenek a spermái! Akkor mi a helyzet ha a nő teszi ugyanezt peteérés idején? Ehhez tud valaki hozzászólni valamit? Nagyon érdekelne!
Pusz!
nyuszifülû

Na ! EGyszer látom egyszer meg nem. Bocsi hogy foglalom a helyet! Kép
Remélem ez a nap igazán boldog lesz! Halljunk minnél több jó hírt!
nyuszifülû

Nyuszifülű!
A hír igaz, az orvosom nekem is mondta 1 hónapja, akkor még nem is tudtam, hogy baba van. Azt mondta, hogy a golyszik nem véletlenül vannak a testen kívűl, mert nem kell nekik az a magas hőmérséklet. A zuhizással nincs gond, de ülőfürdőt ne vegyen! A nőknél nincs ilyen. Van valami olyasmi, hogy ha szex előtt te ülőfürdőt veszel, és megfogan a baba, akkor nagy az esély, hogy lány lesz, mert a melegben az y-ok elpusztulnak.
Remélem, segítettKép

TűzmanóKép
Noémi minden szavával egyetértek, nem jó, hogy idegeskedsz.

tynus12

Jó reggelt!Kép
Vendég

Köszi Tynus!
Akkor megnyugodtam. Már arra gondoltam, hogy azért nem sikerült a baba, mert állandóan olyan forró vízben szoktam legalább fél órákat feküdni, amibe a párom a kezét alig bírja beletenni. Akkor marad a hormonbaj. Valószínű hétfőn tudom meg az eredményem, csak nem értem miért a 14-ik napomon vettek tőlem vért, én ugy tudom hogy a 21-en szokás. Bízom benne, hogy tudja mit csinál a dokim! Kép ( Remélem )
nyuszifülû

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Szilva Drága ! Kép Mi újság? Hogy vagy?
mot

Sziasztok Csajok!

Vége a nyaralásnak tegnap jöttünk haza, annyira jól éreztük magunkat, hogy még egy éjszakát ott maradtunk( Lillafüred).Remélem mindenkivel csupa jók történtek, még nem volt időm visszaolvasni.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi! Kép

Lillafüreden voltunk nászúton...óóóó, de jó is volt....
mot

Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!

TynusKép nem idegeskedem, rájöttem h semmi értelme...azóta relax vanKép

NyuszifülűKép Ezt a fürdős dolgot én is hallottam. Nekem az a véleményem hogyha a sors úgy szeretném h teherbe ess, akkor akár órákat is áztathatjátok magatokat akkor is terhes leszel. Mi mind a ketten nagyon kádpártiak vagyunk (sokszor pezsgőztünk kádban meg ilyesmi) és a 2. hónapban összejött a babó.

Puszi mindenkinek!
Tűzmanó 8+1
Vendég

Tűzmanó! Annál romantikusabb nincs mint a kádban romantikázni! Mi wiskhey-t ittunk. Kép Még szerencse hogy nem vagyunk 120 kilósak! Beleférünk még! Kép
De jó nektek csajok! Lassan már mindenkinek összejön a babóka! Szerintetek mi okozhatja az állandó alhasi fájdalmat? Sokat fáj, mensi előtt, után, középidőben, utána. Hirtelen jövő szurkáló fájdalom.
nyuszifülû

táblát mikor dobtok??????
most azon fogok izgulni hogy ne jöjjön meg 10dikéig
ildikoo5

NyuszifülűKép A szurkálást alhasi fájdalmat sokminden okozhatja: félidőben pl. peteéréskor, de egy cikluban több petesejt is megérhet különböző időpontokban, ill. mensi előtt meg a premens miatt. Azért ha állandóan fáj, szerintem érdemes elmenni orvoshoz, de sokan szerintem egy picit túlreagálják ezeket a tüneteket, (értsd. többet foglalkoznak vele, mint amennyit kellene) és akkor valóban folyton fájKép
Vendég

Szia Tűzmanó!
Köszi az infót. Sajna engem műtöttek lágyéksérvvel, és pont azon az oldalon szokott fájni, ahol vágtak. Ez 6 éve volt, de még mindig sokszor érzem. A hasfájás néha annyira erős, hogy nem bírok felállni sem. Megtanultam, vagyis próbálok vele együtt élni. Kép
Voltam dokinál, mondtam is neki, de nem reagált rá. Majd ha megjön az eredményem, utána megyek ultrahangra, talán többet megtudunk.
nyuszifülû

Sziasztok Csajok!

Na, végre van időn benézni. Persze ma 5-re is megyek vizsgázni (számvitel) és hétfőn megint matek. Ma leesett a hőm 36.5-re de menzi még mindig sehol csak a pocifájás és rózsaszínezgetés, az sem mindig.

a szurkálásról kis görcsölgetésről azt modta a dokim, hogy akkor is előfordulhat amikor a psejt lefelé halad a pvezetőben amit az izmok gyűrűszerű mozgása segít és az is fájdogálhat.(vagy valami ilyesmi, nem értek hozzzá). Érdekes nem?

Most robogok, majd jövök ahogy tudok!Kép

Kép

KépKép
babcsi

NyusziKép
Most látom, hogy műtöttek. Akkor viszont tényleg utána kell járni, hogy mi okozhatja a fájásokat, nem biztos, hogy gond van de azért inkább nézze meg egy szakember.

Kép

KépKép
babcsi

Babcs!
Azt mondta a nődokim, hogy annak már semmi köze hogy legyen a hasfájáshoz, mivel 6 éve volt, és már be kellett hogy gyógyuljon. Érdekes hogy mindig ugyanazon az oldalon fáj.Kép Lehet hogy nagyon érzékeny belülről is. (kívülről nagyon) Kép
Nagyon frankón leírtad! Tök jó! Akkor jó nagy petesejtem lehet!Kép
nyuszifülû

Tűzmanó:

Visszaolvastam amit írtál,és felháborítónak tartom,hogy az asszisztens így beleszól dogokba.És ha erőszakosabb lennél?Nekem is azt mondta a doki,ha késik,neki 1 hét is elég,menjek.Az asszisztens rigtig 2 hét múlvára adott.És,hogy az elsőre nem szoktak a papák bemenni.A férjem igenis eljött,de aztán simán beengedték.
Szóval ha nagyon feszült vagy,tényleg kérj időpontot,majd kitalálsz vmit.
Vagy találjunk mi ki?Biztos menne!!!

Tynus:

Örülök,hogy nyugodtabb vagy!!A mi babánk is még csak egy pontocska volt,de majd hamar megnő.Ha fáj kicsit a méhed,olyankor tágul,én úgy tudom.
Én nagyon nyugodt vagyok szerencsére,és végre fülig ér a szám.Apukám is mondta,hogy feltűnt neki mielőtt bejelentettük.

Babcsibe:
Egy kalappal a vizsgádra.Mateeeeek?Hát nem cserélnék veled?
Lehet különben tudni az okát,hogy miért nem sikerül nektek a babó?

Igaza lehet a dokidnak,nekem a 25.napon görcsölt a hasam(azóta sem),csodálkoztam is,mert a legrövidebb ciklusom is 30 napos volt.Hívtam is a barátnőmet kétségbeesve,hogy már megint nem sikerült.Dehát már tudjuk,nem így lett.

KépKép
rönci

Noémi!
De jó, hogy benéztél! Örülök, hogy minden ok. veletek!
Már készülnek a takaróim, a nagyoknak is varrnom kell, mert megeszi őket a sárga irígységKépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok! Csak most néztem meg újra a topikot és nagyon örülök, hogy olyan sokan válaszoltak nekem is. Szóval leírom nektek milyen vizsgálatokon voltunk és mi lett az eredmény. Pesten mentünk el az OGYEI-be az optimális családtervezésre. Ott csináltak egy jó pár vizsgálatot. Rutin nőgyógyászati, itt minden rendben volt, normális állású, formájú minden és láttak éppen érésben lévő tüszőket is.

Vezetek hőmérsékleti görbét három hónapja, azon is az látszik, hogy van peteérés a ciklus közepén. A hőmérsékletem soha nem megy 37-re vagy fölé, de egy olyan 3 tized fokkal magasabb a peteérést követően, azt mondták az már jó.
Nektek mi a tapasztalatotok, esetleg orvos mit mondott erre?

Spermavizsgálat rendben volt, habár a spermaszám az alsó értéket súrolta, de erre is azt mondták, hogy normál értéken belül van.

Hormonokat is néztek 19-21. napon és itt volt egy kis kilógó érték, magas prolactin, a labor referencitartománya fölött voltam 20 egységgel (430IU), erre most szedek gyógynövénypirulát (premens a neve) és ha nem csökken három hónapon belül akkor ismét fel kell keresnem a nőgyógyászt. Progeszteron jó volt, tehát van sárgatest.

Ami aggaszt, hogy a ciklus második felében mindig vérezgetek egy kicsit, de erre nem mondott semmit az orvos, valószínűleg ő sem tudja miért van ez.

Ezen kívül szedek Elevitet és E vitamint a biztonság kedvéért. Hát ezek az eddigi eredményeink és egy év sikertelen próbálkozás.

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerültem, de próbáltam összefoglalni amit tudok hátha valaki hasonló cipőben jár, de okosabb nálam.

A doki azt mondta, ha fél évig nem esek teherbe akkor csináltatja meg a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot.

Hát várom mi a véleményetek! Üdv, Gomba
gombahölgy

Sziasztok Csajok!

1.cn.-on vagyokKép Tüncsi légyszí javíts.

NyusziKép
Akkor reméljük, hogy semmi baj nincs, de azért egy UH nem ártKép

RönciKép
Hát ez a matek nem egy leányálom, de majd csak sikerül valahogy.
Úgy tűnik, hogy velünk minden o.k. még egy átjárhatósági hiányzik (az a közeljövőben megcsinálják) és ha az is rendben van, akkor minden o.k. Valószínüleg a 10 éves fogiszedés megbolygatta rendesen a szervezetem. kb. 3 hónapja állt be a ciklusom a normálisra. volt egy hónap pé nélkül. Magas volt a prolaktinom ami már ok. mert a gyógyi levitte. Szóval én reménykedem, hogy előbb utóbb már csak öszejön a babócaKép

GombaKép
Nagy gondokat én sem látok a nálatok a leírtak alapján. Én bromo-t szedek a magas prolaktinomra (mert nekem is az volt) és szépen levitte. Valóban az átjárhatósági hiányzik még (nálam is) és ha az is rendben akkor tényleg csak próbálkozni tudtok tovább. Az alacsony spermaszám még nem jelenti azt, hogy nem lehet spontán baba, csak lehet, hogy kicsit többet kell dolgozni rajtaKép Szóval személy szerint úgy látom, hogy ne keseredj el mert össze fog jönni a babóca, csak türelem. Még szokták ilyenkor javasolni az inszeminációt, az megkönnyíti a teherbe esést.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi:

Köszi szépen,hogy megírtad.Én is Bromot kaptam,meg mellette folyamatosan nézte a doki a peteérést.Végül ez vezetett sikerhez.Neked is nézi minden hónapban?

Gomba:

Mi is a családtervezőben kezdtük 1 évvel ezelőtt,mert sok jót hallottunk róla,amiben sok volt az igazság.Mi csak azért haragudtunk meg rájuk,mert megmondták a görbe alapján,hogy mikor kellene.És azt is,hogy mikor ne.Hát a ne a 14!!!naptól volt,amikor az én ciklusom30-35 napos volt.A saját dokim pedig egyátalán nem tartotta jónak a görbéket,mert a ciklus 2.felében ugrált a hőm.

A tanácsom,hogy tovább is próbálkozzatok,biztos ami biztos!!
És esetleg kérd ki más orvos véleményét is.
És próbáljatok nyugodtak maradni,mert nekünk a bizonytalanság miatt nehezen sikerült.

KépKép
rönci

Bocsi, hogy nem voltam a héten, de nem működött a net Győrben.

Most gyorsan dobok egy táblát:

Kép
Kép

Délután majd benézek és írok.
Puszi!
gtünde

BabcsiKép
Bocsi, most láttam, hogy 1 cn. Délután majd javítalak. Jó rövid volt a ciklusod. Na pussz!
gtünde

Szia TüncsiKép
Hiányoltunk!KépKép
Vendég

Sziasztok!

Nekem 22.-én volt laparom és még most is fáj a hasam (belül). Nektek meddig fájt a hasatok?
Biztos most még gyógyul a petefészek. Nem?

Tündi!

De jó hogy jöttél!
Ugye jól vagytok!

Kép
lara26

Tüncsi:

Ha már itt maradtam,beírnál engem is a táblába?Valahogy kimaradtam.
Próbálkozás 2005 május
korom 31 év
Bp
első babi
6+5

Köszönöm!!!

KépKép
rönci

Sziasztok!
TüncsiKép
Jó, hogy megint vagy!

RönciKép
Mikor mész dokihoz legközelebb?

tynus12

Képzeljétek barnás folyásom kezdődött, most vagyok 5+6 napos terhes. Nagyon kiborultam, felhivtam az orvosomat és lehet hogy holnap el tudok menni hozzá ultrahangra. Sajnos tudom,hogy a barnás folyás nem sok jót jelent, igy ment el az első babám is tavaly.

Szóritsatok értem,hogy minden rendben legyen, nagyon el vagyok keseredve.

Fruzsi Kép

fruzsina32

Szia Lara! Nekem is lesz laparom,feltehetek egy kérdést? Mennyire borotválnak le műtét előtt?Ja, és mégegy:Mennyi pénzt szokás adni egy ilyen műtétért,ha adnak egyáltalán.Légyszi válaszolj, mert csütörtökön este is feltettem a kérdést és eddig még senki sem írt semmit. köszi
andisuti

Fruzsina!
Nagyon szorítok neked, hogy ne legyen baj, és még lehessen tenni valamit!
Holnap írj, hogy mi van veled!
++++++++++++++++++++++++++++++++
Tina
5+3

tynus12

FruzsiKép
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy semmi gond ne legyen: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TizaKép
Remélem, jól sikerült a Bp-i kiruccanásKép

TűzmanóKép
Én először a 35. napon, utána csak a 11. héten voltam UH-n. Nehéz kivárni, az igaz, de kibírhatóKép

SzilcsikeKép
Csütörtökre minden drukkom és gondolatom a Tiéd!!

BarbiKép
Örülök, hogy jól sikerült a pihenés. Biztos feltöltődtél pozitív energiákkal, és teljes erőbedobással koncentrálhatsz a lombikra.

JuditKép
Remélem, hétfőn sikeres volt a "belövés"!!Kép

BabcsibeKép
SajnálomKép Akkor HSG??

Köszi Lányok, hogy hiányoltatok! Mi jól vagyunk, habár most az a fura, hogy mivel elmúlt az émelygésem, szinte semmi nem utal arra, hogy babás lennék. Na jó, a cicim fájdogál azért, meg kezd már bebarnulni a bimbóKép De amúgy semmi. A mozgást is csak kb. 2 hét múlva lehet érezni. Még szerencse, hogy csütörtökön megyek UH-ra, akkor láthatom, hogy minden OK.

Na, rakok egy javított és kiegészített táblát. Ha valakinek valami adata nem stimmel, az szóljon, javítom. Nem tudom, jövő héten jó lesz-e a net Győrben, úgyhogy ha nem jelentkezem, az azért van, mert nem jóKép

Kép
Kép
gtünde

Andisuti!

Visszaolvastam. Hát elég meredek így, hogy nem az orvosod csinálja a műtétet.
Borotválás: Barátnőm mondta, hogy érdemes borotválkozni, mert nem eléggé éles a borotvájuk. Így én leborotváltam magam.
20 ezer Ft- ot adtam az orvosomnak, de szerintem megérdemli mindig jött kérdezni, hogy hogyan érzem magam. Beöntéstől is megkimélt: keserűsót itatott velem ami igazán keserű volt Kép .
A műtéttől ne félj nekem ez volt az 1. Az igaz hogy előtte sokat sírtam, de azzal vigasztaltam magam, hogy ez kell nekem, mert különben nem lesz babám egyhamar.

Egyszóval drukkolok neked!!!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Látom itt a szépidő! Kép
Mindenki kimenekült a levegőre? Kép
Ma van a férjem szülinapja. Kép
Meglepem valami krémes sütivel.
Képzeljétek ma nem fáj a hasam annyira mint tagnap!

Kép
lara26

Andisuti
Nekem endo miatt volt laparom tavaly novemberben. Nekem annyival egyszerűbb volt a helyzet, hogy a magánorvosom csinálta. Én 30ezret adtam neki. Másoktól 25ezret és 35 ezret hallottam. De persze, ha ezt soknak tartod, nyugodtan adj kevesebbet.
Fruzsi
Hogy vagy?
Én kedden megyek dokihoz, mert még mindig nem menstruálok, pedig 10 hete kaptam az utolsó szurit. Sajna, valószínű, hogy újabb hormonbogyót kapok, hogy beinduljon. Jövő héten többet tudok.
Drukkolok mindenkinek, csajok!!!!!!!!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekukk, mert nincs időm olvasni. Holnap du. matek vizsga megint és tanulok mint güzü....majd jövök...puszi mindenkinekKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok! Lara, Emma köszi az infót.20-30 ezerre gondoltam én is, lehet hogy 20-at adok annak a dokinak aki csinálni fogja,10-et meg a "saját" dokimnak, aki aszisztálni fog.Esténként rám szokott jönni a sírás, de majdcsak túl leszek rajta.Igazából attól félek, nehogy megsérüljenek a petefészkeim,de a dokim tisztában van vele, hogy eddig még nem szültem és mindenképp szeretnék gyereket.Remélem vigyázni fognak....
Pihenjetek jót, majd még benézek.
andisuti

Sziasztok!
Emma
Hát ugye az sem kezd menstruálni, aki teherbe esett. Nem látod esélyét? Kép Én még csak a jövő héten kapom a 3. szurit. Nekem 6 lesz.
Fruzsi
Drukk a barackmagodnak, hogy ne hagyja magát!!! Szedsz (vagy dugosgatsz) vmi terhességtámogatót?
Noémi
Most látom...felszívódott a ciszta? Ez nagyon jó hír! Kép További kellemes hónapokat!
Lara
Nekem is fájt a lapar után több mint két hétig...de aztán elmúlik lassan.
Boldog szülinapot a férjuradnak! Kép
Tündi
Az jó, ha már nem émelyegsz. Remélem legközelebb adnak képet az uh-n. Kép
Andisuti
Én is leborotválnám magam a műtét előtt. (Bár én amúgy is. )Kép De jobb, mitha vmi vadidegen csinálja.
Zbarbi
Nekünk meg Lillafüreden volt az eljegyzésünk egy éve! Szép hely! Kép
További szép napot mindenkinek! Kép

Kép
vizkriszisback

Fruzsi Kép nagyon drukkolok mára, hogy minden rendben legyen a babával. A barnázás, sőt, a vérzés sem okoz minden esetben bajt. Csak ha görcsösen vérzel. Úgyhogy minden rendben lesz! Nagyon drukkolunk!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha tudsz, feküdj sokat. Az jót tesz, bármi miatt is van a barnázás.

Mindenkinek babás áprilist kívánok!
KépKépKépKépKépKépKép

Stellának tegnap megszülettek az ikrei, akit érdekel a Dévais topikban utánaolvashat.

Sok puszi
Noémi és Dani baba
22+3
Vendég

Fruzsi:

Én is nagyon szorítok!!!!Biztos nem lesz gond,szerintem egy kis barnázás még nem lehet olyan nagy baj,remélem nem görcsölsz.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tünde:

Köszi szépen,hogy beírtál a táblába,ari vagy!!!!

Tynus:

Te azt hiszem most mész kedden dokihoz,én csak ápr.11-én.Remélem jól vagy!Én elkiabáltam,egész hétvégén vacakul voltam,de nem panaszkodom,mert mindent megér!!
Ja és egyátalán nincs étvágyam.

KépKép
rönci

Sziasztok! Még egyelőre nem bírom megjegyezni, hogy ki kivel van és milyen gondjai vannak, de olvasgatlak benneteket és sok érdekes dolgot találok.

Gratulálok mindenkinek, akinek babaház van a hasában, és kitartás az ilyeneknek mint én is!

Hát mi most nem megyünk újra orvoshoz egy pár hónapig, mert a férjemnek elég volt ez a vizsgálatsor és én is úgy gondolom, hogy nem sokat tudna hozzátenni egy másik orvos sem. Remélem tényleg nincs semmi bajunk és mi vagyunk az a 10 %, akiknek a második évben jön csak össze.

Most kell ovulálnom a napokban, ezen kívül mindent megtettünk Kép Nekem mindig a ciklus második fele tűnik olyan hosszúnak mikor várom hogy akkor most terhes lettem vajon? És ha igen akkor pont hány sejtből is áll a kis embercsíra, és hol jár éppen a petevezetőben... Tiszta para... aztán azelőtt való nap hogy megjönne, már biztosra érzem hogy terhes vagyok, és akkor mindig megjön... Most még reménykedem.

Jó hetet mindenkinek! Szép napot!
gombahölgy

Szép jó reggelt Csajszik!
Legyen szép napotok ma!
Szorítsatok nekem, ma délután megyek az eredményemért (hormon).
Nem tudjátok véletlenül, hogy az agyalapi mirigynek van-e köze a hormonszabályozáshoz? Nagyon fontos lenne az infó!!! Előre is köszi, és sok-sok puszi mindenkinek akinek pocaklakója van, és azoknak is, akiknek természetesen nemsokára lesz!
nyuszifülû

Nyuszifül
Sztem van összefüggés. Itt utánaolvashatsz.
http://www.mimi.hu/emberitest/agyalapi_mirigy.html

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt!
Nyuszifül!
Igen, van köze!

Rönci!

Igen, holnap megyek megint, ha minden igaz. Nekem semmi bajom azon kívűl, hogy néha begörcsölök. Akkor percenként nézegetem, nincs-e barna vagy vérzés, amúgy semmi. Hányinger ilyesmi nincs,étvágyam is van. Bár te egy héttel több vagy, mint én, úgyhogy nem vgyok elkésveKép

Szép napot mindenkinek!Kép

tynus12

Köszike!! Akkor leírom mi történt.
A mensim 35-38 napokra jött eddit meg. Hormonvizsgálatra küldtek, mert valami egyébként sem jó. A párom sokat szokta maszírozni a talpim, amit nagyon szeretek. Szemüveges vagyok, és még anno anyukámtól kaptam egy kezelést, a szemem "pontját" maszírozta két hétig minden este. Eredmény: begyulladt a szemem. Szóval azóta hiszek ebben. Pénteken rábeszéltem a kedvesem, keressük már meg az agyalapi mirigyt a talpon, és nyomkodjuk azt is egy kicsit. Megtaláltuk nagy nehezen, de majd betojtam úgy szúrt. Ordítottam a fájdalomtól, de közben jó is volt. 3 este maszírozta folyamatosan, és tegnap este megjött 28-ik napon. Sosem jött még meg időben. Lehet hogy ez egy nagy hülyeség, és csak én gondolom hogy ez miatt lehetett, de legalább a gondolat jól esik.
El kellett mondanom nektek, mert a párom már azt mondja, hogy hipohonder vagyok, és kinevet, annyi mindent diagnosztizáltam már magamnak.
Köszönöm hogy meghallgattatok!
Puszi!
H
nyuszifülû

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Nagyon várom pirit, napok kérdése és irány W. doki!!!!

Nagyon izgulok!!!!
mot

Sziasztok lányok,

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok értem. Vasárnap délelőtt a párom bevitt a Kaaliba és megnézett az orvosom UH-val. A kis pötty ott volt, mindent rendben talált. 2x3 Duphastont irt fel és szigoru fekvést javasolt. Most pecsételő vérzésem van, nagyon meg vagyok fázva, állandóan tüsszögök. Lehet, hogy összefügg a kettő. Nagyon parázom..

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi
Vigyázz magadra!
Nyuszifülű
És miért kerestétek meg pont az agyalapi mirigyet? Direkt a hormonokra akartatok hatni? Kell, hogy legyen ebben vmi amit csináltatok, egy egész tudományág épül rá. Kép

Kép
vizkriszisback

Fruzsi:

Látod,hál istennek!Remélem a doki is nyugtatókat mondott.Most az a lényeg,hogy sokat pihenj!!!

Nyuszi:

Biztos van abban valami amit leírtál.Hisz a reflexológia is hasonlón alapszik.Meg hát a 28 nap a lényeg!!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
rönci

Sziasztok!
Fruzsi!Kép
nagyon örülök, hogy nincs baj, sokat gondoltam rád! Vigyázz magadra és pihizz sokat. A barátnőm is tavaly szedte ezt, most már szoptat. Nagyon rosszul volt tőle, de megérte.

Nyuszi!
Én hiszek ebben. Januárban voltunk Thaiföldön, és elmentem én is test és talpmasszázsra is. A masszázs után több mint 2 óráig tökéletesen láttam hemü nélkül. Amúgy messze nem látok, tehát a bejárattól a digitális órán csak egy vastag csík volt, utánna tisztán láttam mindent. Nagyon jó volt, kár hogy itt aranyáron felül mérik.Kép
Nagyon jó dolog ez, de vigyázzatok vele, mert nagyon nagy károkat is okozhattok, először kérjétek ki szakember tanácsát!!

tynus12

Sziasztok!Nyuszifül, ha szeretnél még többet tudni a hormonokról, akkor nézd meg a következőt: www.hormonlap.hu Szerintem sok jó információ van rajta,szerintem külön ír az agyalapi mirigyről is.Mindenkit üdvözlök, amint tudok jövök netizni.
andisuti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?