A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MotKép
Akkor az 1. cn-t mikorra írjam? Ügyes legyél ám a szurival!

BabcsibeKép
A végén még matekzseni leszelKépKép
gtünde

MotKép
Akkor az 1. cn-t mikorra írjam? Ügyes legyél ám a szurival!

BabcsibeKép
A végén még matekzseni leszelKépKép
gtünde

Tünde Kép

Kedves vagy. Igen ma 1.cn!!!!! A most érésnek induló petikék lesznek megtermékenyítve.....
mot

TüncsikeKép
Na, azért túlzásba ne essünkKép Egyszerűen csak Einstein nyomdokaiba akarok lépniKépKépKép Vagy legyek inkább atomtudós!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi:

Köszi.Bármit kibírnék ezért a Maszatért de azért jobb így kicsit.
Hűűűűű,ha ezt előbb tudom,akkor nem játszanék két lottószelvénnyel.Nem is értem miért csak 2-es volt a legtöbb.

Hajrá matek!!

Mot:

Soha nem vártál még ennyire szurit igaz?Szorítok,hogy több kis lurkó is legyen.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Mot! Kép
Örülök, hogy már nyílegyenesen haladsz a cél felé!!
Drukk ezerrel, hogy sikereüljön!!

Nekem nem tudnátok valami kis piroskát küldeni?
Már nagyon várom!!
Szóval ha valakinek már nem kell piroska akkor most boldogan átvenném ha lehet akkor még ma postázza! Kép

Kép
lara26

LaraKép
Szióka!! Én küldöm a kis nyomikosarast mert már úgy min. 9 hónapig nem nagyon szeretném látni!!! Ha kb. 2 hét múlva nem jönne hozzám azt nagyon megköszönném!Kép

RönciKép
Kép

Kép

KépKép
babcsi

Vendég

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sok nyuszit, babát mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

<font color="ff0000">Kellemes Húsvéti Ünnepeket, sok locsolót és zebrás tesztet kivánokKép
Puszi</font>
Vendég

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és babásodást kívánok mindenkinek!
Kép

tynus12

Nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!
Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok csak gyors bekuk csütörtökön haza engedtek a kórházbol jólvagyok úgy ahogy de méd mindig fáj majd elmúlikKépha kicsit jobban leszek majd vissza olvasok és irok mivolt de most csak ennyiKép
Nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánok MindenkinekKépKép
Puszi Ildikó
ildikoo5

Sziasztok!

Tündi! Kép

Ma vagyok az 1. cn-n! Kép
Annyira örülök neki! Kép
Végre elkezdhetjük már élesben.

Holnapra sok locsolót kivánok mindenkinek! Kép

Kép
lara26

Ó most nézem akkor ma már nem az 1. cn-n vagyok, hanem a 2.-on! Kép
Mára ért ide az üzim! Kép

Hogy repül az idő!

Kép
lara26

1.cn.Kép
No coment.
Vendég

mm
Vendég

Szép hétkezdést mindenkinek!

Csak gyors bekukkra jöttem, hogy küldjek drukkokat a sok leendő pocaknövesztő maminak.
Nem feladni!

Akiknek meg aktuális, továbbra is további drukkok KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

És valakinek nagyon erős drukkok péntekre!
Remélem olvassa a írást holnap Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok puszi
Noémi és Dani baba
24+4
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Ma irány W. doki, UH, megnézni mi újság petikékkel. Három szurin már túl vagyok, az ügyeleten hol rendes emberke volt, hol nem. Na mindegy, különbözőek vagyunk.....
mot

Tiza!

Sürgősen szükségem lenne Panka doki telefonszámára. Amit a múltkor adtál meg, ott takarékszszövetkezet jelentkezik 513-000

Kép
ancsa34

Szép jó reggelt!

Andreák! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!

Kép
gtünde

AncsaKép

A neten találtam egy számot, 536-000/5176.
gtünde

Dr. Panka Tibor PTE ÁOK Szülészeti Klinika 7624 Pécs, Édesanyák u. 17. 72/536-000/5176 30/929-5328
gtünde

AncsaKép
Hát Tüncsi már válaszolt helyettem is. Nem tudom hogyan lehettem ilyen hülye, hogy rossz számot adtam meg, biztos valahol máshol járt az eszem. Azért tudósíts mi van veled.

TüncsiKép
Köszi, hogy ilyen buzgó voltál. A mobilt még én sem tudtam. Mi újság?

Kép
Kép
tiza

Tüncsi, Tiza!

Nagyon-nagyon köszi. Tegnap sajna megjött, úgyhogy elkezdem a kivizsgálást. Ha van infóm, jelentkezek.

Kép
ancsa34

TizaKép
Köszi, semmi különös. Most megint ezen a magzatvíz vizsgálaton rágódom. Tudom, hogy nekem kell döntenem, de pont ez a rossz. A héten várom a második eredményt a genetikáról. Hétfőn doki, szerintem akkor döntök. Teljes káosz van a fejemben.
És Te hogy vagy??
gtünde

Tüncsi, Tiza!

Már kaptam is időpontot, csütörtök este megyek.Köszi a segítségetKép

Kép
ancsa34

GyugyiKép
SajnálomKépKép Most hogyan tovább?

Kép
Kép
gtünde

AncsaKép
Szívesen máskor is, ha tudokKép
gtünde

TüncsiKép
Velem nincs semmi különös. Dolgozgatok (csak úgy lightosan). Örülök, hogy süt a nap, ilyenkor jó kedvem van. Kicsit unatkozom és várom már, hogy ebédidő legyen. Kicsit elengedtem magam a húsvéti kajálásban, ezért büntiből ma reggel 11 km-t futottam.

AncsaKép
Örülök, hogy kaptál időpontot. Lehet, hogy én is elmegyek csütörtökön, mert szombaton kellene megjönni, és ha előre nem kérek receptet, akkor lemaradok a következő havi stimuról, mert a rákövetkező kedden már a 4. napon lennék. Megvárom a csütörtököt, akkor a 12. DPO (ovuláció utáni nap) lesz, olyankor már görcsölni és vérezgetni szoktam.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Gyugyi!
Sajnálom, hogy megjött.Kép

Rönci!Kép
A hányinger állandó társam már, egész nap tart, és még éjjel is felébredek. Még van 4hetem a 12.-ig, remélem, gyorsan eltelik, mert ez már nagyon rossz.
Ma voltam dokinál, láttam a pici kis szivét dobogni neki!Kép
Voltam vérvételen is, meg gyógyszert is kaptam, mert valami húgyuti fertőzésem van.Kép
Te hogy vagy?

Tiza!Kép
11km!?? Hogy bírod? Nekem 1 is nagyon sok lenne. A futásra mit mondott a dokid? Szabad ennyit?
Vigyázz magadra!Kép

Lara!Kép
Szorítok neked!+++++

Babcsi!Kép
Mi újság? Teszt?Kép

tynus12

TynaKép
Remélem a hányingered hamar elmúlik, én azért a cél érdekében szívesen bevállalnám.
A futásra azt mondta a doki, hogy melegen ajánlja és semmi köze a teherbeeséshez. (Az előző dokim is ezt mondta.) Egyébként 9 km-t szoktam, de azt majdnem minden nap. De már két hónapot kipróbáltam úgyis, hogy nem futok, (sőt volt, hogy sérülés miatt hónapokig nem sportoltam) mégsem lettem terhes. Ebben a hónapban pedig nem foglalkozok nagyon a babásodással, inkább vissza akarom nyerni a formámat és jó úton haladok effelé (kivéve a húsvéti zabát.)

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!Kép

TüncsiKép
Hogyan tovább?
Fáj a hasam. Nekem ez nagyon fura, mert nem szokott. Sőt, a szokásos kevéske helyett most niagara van. A ciklusom az elmúlt három honapban újra normális lett. A 22-24 napos ciklusok helyett most 27-28 napos. Ez jó. Elméletileg mind a kettőnknél minden rendben. De... nem vagyok már 20 éves.
Elmegyek megint a dokihoz, megbeszélem vele, hogyan tovább. Illetve én már döntöttem: Ennyi és nem tovább. Nem lesz inszem, nem lesz lombik, ez teljesen biztos. Clostit, uh-t még vállalom újra, de tovább nem.Ha nem lenne két gyönyörű, egészséges gyerekem, akkor elmennék a világ végére is. De ők vannak nekem és szükségük van rám. Nem görcsölhetek rá a kistesóra túlságosan. Le nem mondunk róla, próbálkozunk szorgalmasan.Kép De maradunk a hagyományos módszernél. (ágyban, párnák közt) Lesz ami lesz.Kép
(Csak lenne már...Kép)

Remélem mindenki kipihente magát az ünnepek alatt. Ki hány kilót hízott?Kép
Én nem merek mérlegre állni.
Vendég

GyugyiKép
Teljesen megértelek és egyet értek Veled. De kívánom, hogy a próbálkozásaitok minél előbb sikerre vezessenek.

Hízás? Asszem én nem híztam, de ez nem igazán látszik. Én újabban mindig felfúvódom, úgyhogy egy kiadós kaja után úgy nézek ki, mint aki a 9. hónapban van.Kép
gtünde

TüncsiKép
Köszönöm szépen!

Druszáim!!
Sok boldogságot kívánok nektek erre a szép napra!!!!

manda

Sziasztok Csajok!Kép

TüncsikeKép
Nemsokára tényleg a 9. hónapban leszel!Kép

GyugyiKép
Nagyon sajnálom, hogy megtalált nyomikosarasKép Az viszont jó jel, hogy niagara van és beállt a menzid! Minden o.k. lesz és megértelek, jönni fog az a babuci simán párnák között is!Kép

AncsaKép
Sajnálom a nyomikosarastKép pedig olyan bíztató volt a görbéd! a süllyedést követően végig fent volt a hőd?

TynusKép
A Hányinger ide vagy oda a picike szívecske dobogása biztos rögtön elfeledtette veled!Kép Szuper érzés lehetett!Kép

tesztelni a 18. napon? HááátKép neeeem, most tényleg várok. Ebben a hónapban LH tesztet sem vettem!

Minden Andinak nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Ezt nevezem. És nincsenek elvonási tűneteid?
Hogy állsz a vizsgákkal, Einstein papát beérted már?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok , előkerültem én isKép)

Ma voltam tanárúrnál 39 cn vagyok mensi sehol, teszt negatív, hogy akkor most mivan. Nincs semmi ciszta vagy valami rossz dolog amiatt ne jönne meg, nyálkahártya 10mm. Lehet hogy azért késik mert nagyon későn volt pém a 25 napon és onnan legalább 15-20 nap míg megjönn. Szörnyű ez a tehetetlen várakozás, kezdtem bízni benne hogy baba van a dologba de tévedtemKép
Pedig már kezdhetnék a lombikot.
Szilva holnapra egy kalappal , sokat gondolok rád.

Mindenkit puszilok!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
De jó, hogy jelentkeztél!!! Bizti, hogy nem lehet baba a dologban?? Ha későn volt pé-d, még az is megeshet. Húú, én nagyon szorítok!!
Mi lesz Szilcsivel holnap??
Puszi Neked is!

BabcsibeKép
Azért még korai lenne. Még csak 17+4 vagyunkKép
gtünde

BabcsiKép

Sajna tegnapelőtt leesett a hőm, és tegnap már meg is jött.Ezért döntöttem a kivizsgálás mellett. Így legalább tudni fogom hol a gond. Azért köszi az együttérzést.

TizaKép

Még az is lehet hogy összefutunk egyszerKép
Mindenképp beszámolok a fejleményekről.

Kép
ancsa34

Tündi aranyos vagy nagyon, de még talán 1-2 nap esély van arra hogy kimutassa a teszt.Elméletileg petéréstől számított 14 napon vagyok. ilyenkor kellenne viszamenni a BMC-be eredményhirdetésre. Én már annak is nagyon örültem hogy volt pém. A hőm 37,2 de ez a doki szerint nem jelent feltétlenül babát, most várunk megint...

Veled mi újság, hogy vagytok,minden rendben van veletek?Hihetetlen hogy már ennyi idősek vagytok nagyon gyorsan megy az idő!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

IzaKép
A helyzet az, hogy nincsenek, bár most hogy mondodKép
A vizsgákkal úgy tűnik jól állok, most lett meg a számvitel jegyem (3-as) még várom a számtechet is. Házidogákat adom le folyamatosan. Most már mintha látnám a végét. Még lesz egy közgász szigorlat, még egy matek és még 3 könnyebbnek tűnő vizsga az idén. Szóval Einstein apánk kezdhet lassan irigykedniKépKépKép

Szia BarbiKép
Jó felőled hallani!! Azért még én is drukkolok neked mert ha tényleg ilyen későn volt pé-d, akkor még az UH-n sem látszik semmi!

Mi van Szilvával? Eredmény miatt drukkolsz?

SzilcsikeKép
Ha olvasol minket nagyon drukkolunk mi is neked mindenhez!!!! és ha van híred írjál légyszííí!

TüncsikeKép
Hamar elszáll az a röpke pár hónap és kicsi Ficánka ott fog vigyorogni a karjaidban! Kép

AncsaKép
Helyes, a kivizsgálás megnyugtat majd! Mennek a drukkok ezerrel!

Kép

KépKép
babcsi

Igen lányok holnap lesz eredmény hirdetés Szilvának ha jól emlékszem!

Babcsi az a baj hogy a teszt is negatív pé után 14 nappal.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok lányok!

Ma voltam UH-n ma vagyok pontosan 8 hetes. Minden rendben volt, azt mondták erős magzat, megfelelő a mérete is. A múltkor amikor elhalt a babám a 10. héte, akkor már a 8 hetes UH-n mondták, hogy kisebb a koránál és le van maradva a fejlődésben. De akkor azt gondoltam, majd megnő....Szóval most megnyugodtam egy kicsit és legalább egy hétig nem parázok.

Tünci,
Én bejelentkeztem egy komplex Down-kór szürésre a 13. hétre, ahol valami új technológiával 95% -ban kiszűrik ha baj van. Az Istenhegyi Klinkát csinálnak ilyen vizsgálatot és a Kaali Intézetben ajánlotta nekem az orvosom. Fizetni kell a vizsgálatért, de én mindenképpen elmegyek. Nem tudom, neked lehet-e még ezt a vizsgálatot kérned, nem tudom hány hetes korig csinálják meg. Ha érdekel a dolog itt olvashatsz róla http://www.gendiagnosztika.hu/down.html

Nem tudjátok mivan Sacival, olyan régen nem jelentkezett?

Puszi

Fruzsina

fruzsina32

BarbiKép
Az még nem biztos, hogy kimutatja, van akinek csak az elmaradt menzi utáni 2 héten lesz + a tesz! Én drukkolok neked! Amíg nincs nyomikosaras, addíg azért van remény, nem?

Szilcsikének pedig mennek a drukkok ezerrel!!!!!

FruzsiKép
Ez szuper hír!!! Nagyon örülök neki!

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép

<font color="ff0000">Andreáknak Nagyon SOk Boldog Névnapot Kívánok,és minél előbbi babásodást!!!!!
Puszi</font>
Vendég

BarbiKép
Köszi az érdeklődést! Jól vagyunk. Én tuti, a babát 6-án láttam UH-n, akkor minden OK volt. Most az a rossz, hogy még nem érzem, de már a hányinger sincs. Szóval fura. Jó lenne már érezni a mozgását. Én azért még drukkolok Neked. A másik topikban is volt egy lány, pont a napokban, akinek az első tesztjei negatívak lettek, aztán most tesztelt egy pozitívat. Úgyhogy drukk-drukk!!
Hogyhogy Szilcsinek már eredményhírdetés? Nem 10-én kapta vissza a babákat? Vagy fagyibabáknál hamarabb lehet tudni az eredményt? Mindenesetre mennek a drukkok ezerrel!!!

FruzsiKép
Örülök, hogy minden OK Veletek! Képed nincs? Én voltam genetikai vizsgálaton, a korom miatt. A 12. és 16. héten is, UH + vérvétel. Ez egy többmarkeres vizsgálat, és ingyen van. Szerintem ez ugyanaz, amiről írtál. De ezzel az a gond, hogy nem a betegség jelenlétét vagy nem jelenlétét mutatja ki, hanem hogy mennyi az esély rá. Az amniocentesis viszont a kromoszómákat vizsgálja. Mindenesetre Anyukám kért nekem időpontot május 2-re. Asszem elmegyek. Remélem, minden OK lesz. Nem is az eredménytől félek, hanem a vetélés veszélyétől. Amúgy ma jött meg a 16. heti genetikai eredményem, és az is jó lett. De itt bújkál bennem a kisördög. Azt is hallottam, hogy pl. Franciaországban meg sem kérdezik 35 felett, hogy valaki meg akarja-e csináltatni a magzatvíz-vételt vagy sem, hanem automatikusan megcsinálják. Mindenesetre ezt nekem kell eldöntenem, senki nem dönthet helyettem. Én meg ilyenekben sosem voltam jóKép Bocsi, ha hosszú voltam.

BabcsibeKép
Te kis EinsteinKépKép
gtünde

Meglestem Amicat a soproni topikban. Akkora pocija van már, hogy csuda!KépKép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?