A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok,

Megvolt a 3.inszem 25-én és azt mondta kékszemű Kovács, hogy most jó esélyekkel indulunk, mert 3 nagy tüsző volt és akiskkatonákl is kiválló minősítést kapta( ennek nagyon örültünk, mert ilyen még sose voltKép )
Olyan furi se nem félek se nem bizakodok, de közben meg nagyon szeretném...
GTündeKép
elvileg 10-én kéne tesztelnem, de ahogy magamat ismerem hamarabb fogokKép , na meg persze 10-én isKépKépKép
AmicaKép
Húúú nagyon megirigyeltem amit varátál, nagyon csodás lett!!!
MotKép
Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!

Tök furi érzés a tábla szerint én tesztelek legközelebbeKép hi hi
pbj12

Csajok, elszálltam, a maradékokból lett még egy pillangós függöny is. Szép lesz ha átvilágítja a nap, mert nagyon vékony, könnyű anyag.

Köszönöm a dícséretet, hát nem zavartam le egyszerűen, hogy már a harmadik garnitúra, de ilyenkor legalább csak erre az egy gyerekre figyelekKépKépKép

Mot+++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

JuditKép
Nagyon-nagyon drukkolok!!!

AmicaKép
Húúú, ez aztán nem akármilyen takaró!!! Gyönyörűűűűűűű!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
Akarom mondani függönyKép

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
Hú, nagyon ügyi vagy. Csak ámulok és bámulok milyen csodákat művelsz. Én még egy gombot sem tudok felvarrni. Semmi érzék nem szorult belém. Gyerekkoromban, mikor babaruhát próbáltam varrni, hozzáöltöttem a saját ruhámhoz. Na, én akkor ott feladtam, azóta sem próbálkozom.

JuditKép
Reméljük igaza lesz a dokidnak és ez a hónap lesz a nyerő. Mi szorítunk.

BabcsiKép
Tesztekkel hogy állsz? És a tanulás?

Ma reggel voltam UH-n. Most azért nem lett olyan mega mennyiségű tüszőm. 5 db elég nagy van (11,5; 15, 16, 17,5; 19 mm-esek). A nyálkahártyám még elég vékonyka (6mm), de még csak a 10. napon vagyok. Szombaton és vasárnap kell akcióznunk.
Tüncsivel és Gáborral találkoztam a kórházban. Szegény Tüncsi eléggé be volt rezelve, de hát érthető. Délután engedik haza, utána 2 hét pihi. Reméljük minden rendben lesz velük.

Kép
Kép
tiza

Tiza
Kép Én is pont így jártam babacucc varrással anno. Kép
Szerintem tök jók az értékeid. Hajráhajrá. Kép

Mi a baj Tündével??? Mindig olvaslak titeket, de lehet, hogy lemaradtam vmiről???
potter_76

PotterKép
Nincs vele semmi baj, de mivel elmúlt 37 kockázatosabb a terhesség és ilyenkor szoktak csinálni (Te biztos jobban tudod) amniót. Õ bevállalta és ma csinálták meg a klínikán Pécsett.

Köszi a bíztatást, majd belehúzunk a hétvégén.

Kép
Kép
tiza

TizaKép

Szerintem szuper tüszőcskéid vannak, és már szép nagyok és még nőnek sokat!!! a mnyh-a is jó, az szépen megvastagszik amikorra kellKép Szóval hajrá-hajráKép

Ma még csak a 8. napon vagyok, számításaim szerint a 10.-en lesz pé-m. Képzeld nem tesztelgetek, valószínüleg csütörtökön megyek UH-ra petenézőbe, aztán meglátjuk mi lesz ebben a hónapban.

JuditKép
Tüncsi magzatvíz vizsgálatra ment, és persze nagy az izgalom, hogy minden rendben menjen!!!

TüncsikeKép
Nagyon drukkolunk, és ahogy tudsz jelentkezz!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Szóval, tényleg be voltam tojva, mert ugye még ilyet nem csináltak velem.Kép Kb. 10 óra után történt a dolog. Nem volt kellemes, de kibírható. Délután 3-ig voltam bent, utána hazaengedtek. AFP-t is néztek a magzatvízből, ami délutánra meg is lett. Az eredmény jó. Részeredményről pénteken lehet érdeklődni, a végleges kb. 2 hét. Ja, és édes Ficánkámat kétszer is el kellett a tű mellől tuszkolni. Valahogy nem zavarta őkelmétKép Amúgy jól vagyok. Most pihi ezerrel.

JuditKép
Nagyon bíztató, amit írtál. Most sikerülnie kell. Mennek a drukkok!!!

MotKép
Szuper!! Ügyes voltál. Fagyasztatni is fogtok?? Szerdára drukkok!!

TizaKép
Mi már dumcsiztunk, de még egyszer akciódús és eredményes hétvégétKép

BabcsibeKép
El sem hiszem, hogy nem tesztelgetszKép Csütörtökre küldök tüszőnövelőket!!

AmicaKép
Még mindig le vagyok nyűgözve! Nagyon jók a lepkék!

PotterKép
Köszi az érdeklődést! Szerencsére semmi gondKép A lányok már írták, hol voltam.
gtünde

Sziasztok!
Judit!Kép
Mennek a drukkok tőlem is, talán ez a jobb idő a babáknak is kedvet ad!
Tiza!Kép
Akkor hétvégén mindent bele, ki se szálljatok az ágyból!
Amica!Kép
Nagyon szép dolgokat csinálsz, már én is kinéztem egyet egy fürgeujjak gyermek különszámból, de anyukám fogja megcsinálni. 2gyerek mellett nem semmi, mi mindenre jut energiád!Kép
Tüncsi!Kép
Örülök, hogy jó az eredmény, meglásd, minden rendben lesz.Kép
BabcsiKép
Gondolom, még nem teszteltél, hiszen még meg sem fogant,de már nincs 1teljes heted apára ugrásigKépNagyon szurkolok!
Meg persze mindenkinek. A hőtöket méritek még?

tynus12

Sziasztok!

Tündi! Kép

Örülök, hogy jól vagy!

Judit!
Drukk neked!

Nekem most ebben a pár napban annyira fáj a hasam.Különösen azóta érzem a fájdalmakat, mióta volt a laparom. Lehet, hogy most óriási peték érnek nálam? Kép
Hozzáteszem: ebben a cikusban a 14. napon volt pé-m. Fú akkor nagyon fájt a hasam.
De ki lehetett birni.

Kép
lara26

TüncsikeKép
Szuper, hogy jó lett az eredmény de hát ezt is vártuk!Kép Ficánka szép és okos és minden jó!Kép

Képzeld, kibírtam a tesztelést idáig!! Köszi a tüszőnövelőketKép

TynusKép
Mondjuk lehetne LH tesztelni de azt már unom, meg az úgyis majdnem mindig 2 csíkosKép Köszi a szurkolást!Kép

Veled mi a helyzet?

LaraKép
SziókaKép Biztos szupertüszőid vannakKép Abból lesznek a szuper babucik!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tünde,
Kép akkor oksi Kép
potter_76

Tüncsi
KépKépKép
Vendég

TüncsiKép
Én is szorítottam neked!
Pihenj sokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsi! Kép

Remélem sikeres lesz ez a hónap mindenki számára! Kép

Kép
lara26

Tiza
Te mit kapsz, hogy ilyen sok tüsződ érik?

Én 12.-én tesztelek, ha addig semmi, de férjem láza miatt nagyon csökkentek az esélyeink ebben a hónapban, szóval túl sok remény nincs Kép

Kép
Kép
emma1976

EmmaKép
Olyan stimum van, mint az inszemeseknek, csak inszem nélkül. 5x2 Clostylbegitet szedek és
Gonal-F-et szúrok adagolótollból. Elvileg 6 szuri kellene, de elég volt 5 is, az utolsót már nem kellett beadnom és a lehető legkisebb adagot kapom (37,5 egység), mert nagyon jól reagál a szervezetem. Majd még csütörtökön be kell adnom egy tüszőrepi szurit és utána lehet belehúzni otthon.
Azért még ne add fel ezt a hónapot. Néha a legrosszabb feltételek mellett sikerül, a legideálisabb mellett meg nem. A természet kiszámíthatatlan.

Kép
Kép
tiza

5 x 2? Az jó sok! Gonal F-nekem ilyen nem volt inszemnél. EZ a BMC?

Kép
Kép
emma1976

Tündi úgy örülök hogy minden rendben van veletekKép), büszke vagyok rád nagyon én biztos össze pisiltem volna magam félelmembe amikor megszúrnak.

Tiza Kép) nekem aztán hétvégén húzatok bele!

Kezdek izgulni és egyben örülni is a lombiknak short-ot kezdjük a mensi első napján, remélem legalább lesz 4 db tüsző ami osztodni is szépen fog.Igazából a leszívástól félek!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

EmmaKép
Nem, én Pécsett járok egy magándokihoz. Nem mindenhol egyformán csinálják az inszemet, van ahol csak Clostit adnak. Ez nem tudom miért jobb, de biztos megvan a magyarázat. Ami azt illeti a Gonal-F jó drága. (Eddig nagyobb adagot kaptam az 25.000 Ft volt, most megúsztam 17.000-ből.)

BarbiKép
Köszi a drukkot, megtesszük, ami tőlünk telik. Most már csak várd a mensit, aztán indulhat a projekt. Legalább történik már valami nagy lépés is.

Kép
Kép
tiza

EmmaKép
Az 5x2 Closti az nem naponta van, hanem 5 napon keresztül 2. Az nem olyan sok, vagy igen?

Kép
Kép
tiza

OK!!!!!!! Az más Kép

Kép
Kép
emma1976

TizaKép
Érdekes ez a Clost...doldog, én most a Kaáliba járok ahol 5*1 et adnak, Előtte egy másik dokihoz jártam még szeptemberben az napi 2-őt adott, Erre a napi 2 re jó nagy és sok tüszöm lett, de a kaáliban rákérdeztem, hogy most miért csak napi 1-et kell, erre azt mondta a doki hogy napi kettőt nem szabad adni mert ennek a gyögyszernek a hatására a méhnyálkahártya elvékonyodik..és lehet hogy lesz az embernek szép negy-sök tüszője, de majd nem tud beágyazódni, mert nincs elég vastag méhny...
TüncsiKép
de jó de jó, hogy minden rendben!!! Olyan mintha Ficánka még élvezte volna a vizsgálatotKép
pbj12

Nekem napi 1-et írtak fel tavaly, de 7 napon át... Ez a 3. variációKép

Kép
Kép
emma1976

Tiza,
emlékszel Zituskára?
Neki is az "otthoni inszem" jött be tavalyKép

Kép
Kép
Kép
amica

LányokKép
Köszi, hogy örültök, de még nincsenek meg az eredményekKép Tegnap csak az AFP-t nézték. Pénteken kell előzetes eredményért, két hét múlva a végleges miatt telefonálnom. Úgyhogy még izgulok rendesenKép

BarbiKép
Hát én nem összepisiltem magam, ha nem gyakran rohantam WC-re nagyvécézniKépKép A legrosszabb a várakozás volt az egészben.
Akkor, ha jól következtetek, köv. ciklusban kezditek?!
gtünde

Tündi, igen május végén ha nem szórakozik velem a mensi akkor kezdünk!
SZerintem az már egy fél siker ha az AFP jó lett, akkor már nem lehet baj, ne izgulj élvezd ki minden percét a terhességednek.

Maryról nem tudtuk valamit kerestem a másik topikba is , de ott se találtam?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tiza,
megkérdezhetem, hogy nálatok mi a gond? Vagy nem találtak semmit? Ha nem publikus, akkor bocsánat.

Amica,
le a kalappal a "cuccosok" előtt, amit csináltál, nagyon tetszenek.

Ági
potter_76

JuditKép
Tényleg érdekes ez a Closti. Én is olvastam sok helyen, hogy elvékonyítja a nyálkahártyát. Ehhez képest nekem az előző két támogatott ciklusban kifejezetten vastag volt (pl. 12. napon 10mm). Szóval nem mindenkire egyformán hat.

PotterKép
Nálunk nem találtak semmit. Elvileg a párom is és én is teljesen egészségesek vagyunk, minden eredményünk nagyon jó lett, de már több, mint másfél éve próbálkozunk. Ezért sem indított a doki drasztikus dolgokkal, csak nagyobb esélyt akar adni. Ha így sem sikerül, akkor előbb-utóbb inszem lesz.

AmicaKép
Remélem én is úgy járok majd, mint Zituska.

Kép
Kép
tiza

BarbiKép
Sajnos Maryről csak annyit tudok, hogy lombikozik. De hogy hol tart, azt sajnos nem. Talán Manda többet tud.

TizaKép
Jó reggelt! Ma kapod a repit?

MotKép
Mi volt tegnap?? Hányat kaptál vissza?? Várjuk a híreket!
gtünde

TüncsiKép
Igen. Este kell beadnom. Én is kíváncsi vagyok mi lehet Maryvel.
Te jól vagy? Gondolom sokat pihizel.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

TündiKép
Légyszi javítsd a táblában, hogy november 11. a szülés várható ideje. Visszamentem a régi dokimhoz, ő is, meg az uh is azt a napot jelölte meg. Mást NEM KELL javítaniKép
köszike
Vendég

GTunde
Hány hetesen voltál magzatvizes vizsgálaton. Nekem a jovo héten kéne menni a 17.hét folyamán. Eredmény 3 hét múlva lesz és valoszínu 2 napig kell bennmaradnom. En jobban izgulok a vizsgálat végett mint az eredmény végett. Neked miket mondtak rola? Hányadik hétben csinálták?

Mindenkinek rengeteg drukkot kuldok.

16+1
mili

Csajok
Tudjátok egy hete kaptam a tüszőrepit, ma reggel meg 1-2 pötty pirosságot észleltem. Most megjön???? Azért ez nagyon fura...

Kép
Kép
emma1976

EmmaKép
Még elég korai lenne a mensi. Lehet, hogy a beágyazódástól van, de azért ne éld bele magad nagyon. Tudom milyen rossz várni meg kétségek közt lenni, de egy hét múlva kiderül.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Igen, pihizek. De elég uncsiKép

EmmaKép
Szerintem is lehet a beágyazódástól!

HagaKép
OksiKép

MiliKép
Hát én utolsó pillanatban mentem (19+4), 2 nap múlva már nem csinálták volna meg. De általában 16-18 hét között csinálják. Nekem reggel kellett bemennem, 10-11 között csinálták meg, aztán délután 3-kor hazaengedtek. Az itteni módszerrel 2 hét alatt megvan a végleges eredmény. Először én is izgultam, mert van 1-2% esély a vetélésre, de úgy érzem, nem lesz baj. Semmi görcsölés, vérzés nem volt. Ezekre kell figyelni, meg hogy nem csorog-e a magzatvíz, mert akkor azonnal vissza kell menni. 3 hét múlva kell ellenőrző UH-ra mennem, hogy megfelelően fejlődik-e a baba. Neked az ikrek kétpetéjűek, ugye? Mert akkor mindkét burokból vesznek magzatvizet. Gondolom, Neked azért is kell tovább bentmaradnod.
Drukkolok, hogy minden simán menjen, és az eredményed is jó legyen. De Te még fiatal vagy, kisebb az esély rendellenességre. De nem lesz semmi gond!!
gtünde

TizaKép
Most olvastam, hogy azt írtad, hogy elmúltam 37. Hát, még van 4 napomKépKépKép Hétfőn leszek 37.

Na, akkor egy tábla:

Kép
Kép

AmicaKép
Nevetek van már? Vagy titok?
gtünde

Tüncsi, Csajok, nincs nevünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nagyokét is én találtam ki, de akkor volt pár variáció és együtt választottunk, de most nincs.
A férjemet a kádban szoktam névolvasgatással zaklatni, mert onnan nem menekülhet, de ennél a babánál még nem tettem meg. Össze-vissza egy név, egy lánynév jutott az eszembe amikor terhes lettem, arra meg nem mondott még semmit. Kép
Majd azért megírom ám, legkésőbb ha megszületett.
Küldjek majd valakinek sms-t a kórházból?

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!bocsi hogy igy bepofátlankodom de szeretnék kérdezni töletek ugy hallottam closty "szakértök" vagytok!
2003ota probálkozunk de kb 2005oktober ota ugy mindent bele modon!már szedtem elevitet folsavat höméröztem de még semmi!oktober ota 60naposak a ciklusaim igy elég nehezen jönne össze a baba!orvoshoz sajnos nem tudok menni még egyenlöre igy most olyanokkal probálkozok amiket orvos nélkül is lehet és segithet!
most egy csajszi anyukámnak a clostyt mondta hogy hozzon nekem meg norcolut!lécci mondjatok el mindent nekem erröl a két gyogyszerröl!és milyen mellékhatásai vannak!beszedhetem e orvos nélkül vagy ugy nagyobb kárt okozok mint jot!köszönöm elöre is a segitségeteket
Virág

Virág
Kép
Kép
virág22

EmmaKép beágyazódástól simán lehet egy kis vérzés, egy a lényeg hogy elkell múlnia egy napon belül.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok, én a babaprojekt előtt állók topikból vagyok, de valamiért csak az első négy topikot hozza be nekem. Meg tudná innen valaki nézni, hogy nektek bejön-e a babaprojekt előtt állók topik.
Köszönöm,
Vendég

AngieKép
Nálam sem jön be a többi.

VirágKép
Ezeket a gyógyszereket szerintem eszedbe ne jusson orvosi felügyelet nélkül szedni. A Clostit is úgy szokták felírni, hogy közben UH-val figyelik, hogy minden oké-e. Valószínűleg nincs valami rendben nálad, mert a 60 napos ciklus az nem normális, egy csomó minden okozhatja (hormon probléma, PCO stb). Nem tudom miért nem mehetsz dokihoz, de az lenne az egyetlen célravezető út.

Kép
Kép
tiza

Nagyon kedvesek vagytok, még hinnék is benne, ha nem lett volna Uramnak láza, plussz nem lett volna ez a 6 hónap menzi-mentesség. De így szerintem csak kerge kicsit a szervezetem. Azt mindenesetre remélem, hogy csak jövő héten jön meg, nem most, mert az vmi hormon-problémát jelentene...

Kép
Kép
emma1976

tiza!köszi hogy válaszoltál!azota már részletesebben olvastam rola és igy már rájöttem én is hogy huha ezt csak ugy simán nem lehet!dokihoz azért nem tudok menni mert megszüntették a betegbiztositásom ugyanis németbe lakom és fél évre hazamentem!de ez hosszu!mindegy akkor alkotok addig is amig a dokis helyzet nem rendezödik természetes cuccokkal!köszi szépen a választ

Virág
Kép
Kép
virág22

gtünde

Köszi Tiza!
Akkor nem csak velem csinálja Kép
Nem baj, addig olvasgatlak Titeket. Látom, itt is szép kis csapat formálódott. Annyira jó látni ezeket a táblázatokat, pocakosodó boldog mamikat. Kívánom, hogy a kék részből előbb-utóbb mindenki felkerüljön a sárgába. Minden nőnek ott a helye!!!
Vendég

AngieKép
Kattints a linkre, amit beírtam, rögtön odajutsz.
gtünde

VirágKép
Sajnálom, hogy nincs lehetőséged orvoshoz menni. Azért azt saját magad is meg tudod állapítani, hogy van-e peteérésed. Hőmérőzni szoktál v. LH tesztet csinálni? Ezekhez nem kell orvos és biztos kint is lehet kapni ilyesmit.
Igazából úgy jó, hogy hőmérőzöl (a neten megtalálod hogy kell), LH tesztet csinálsz és figyeled a méhnyak nyákot (akkor jó, ha tojásfehérje szerű.) Lehet, hogy ezeket tudod, akkor bocs.

AngieKép
Én is mindig olvasom a ti topicotokat.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?