A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

BabcsiKép
Én a hőm mérésére szerintem alkalmatlan vagyok...KépKépKép
pbj12

JuditKép
hihihi...csak nem össze-vissza mérnéd?Kép ...na mindegy, nemsokára fény derül a titokra!!! küldöm a sok babatapasztó energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

KépKépKépKép:
kandi72
Budapest III. kerület

TüncsikeKép
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Julcsi,
úgy emlékszem, hogy Saci tudja Giling címét, de az övét sem találom.
Giling nagyon régen volt, de nézd meg, hátha valami másik topikba jár, talán az 2006 őszi-be.
Üdv, sok sikert!

Kép
Kép
Kép
amica

Tüncsianyu!
Boldog szülinapot, anyáknapját!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Kandi baba és Amica
Köszönöm a szülinapi és anyák napi jókívánságokat!!
Nektek is Boldog Anyák Napját!!

Babcsibe
Köszike!! Hát igen, már a 37.KépKép
gtünde

Sziasztok!

Mot, inkább ideírom: Reggel bemész (gondolom kaptál időpontot...fél 8?Kép), vérvétel, aztán sétálsz egy nagyot a Városmajorban, eszel egy fagyit, vagy a büfében egy körözöttes zsömit. Esetleg megnézheted a nőgyógy.-RTG épület előtti gólyás szobrot a kismedence közepén. Talán már nyílnak a vizililiomok. Szóval, próbáld meg elütni az idődet vhogy délig. Kép
Jöhet a sorbanülés, hogy Tanárúr színe elé szólítsanak. Valszeg vhol a végén leszel, mert T.Tan.úr betegei elsőbbséget élveznek...Bemész(mentek), aztán jól megmondják (remélem a jó hírtKép). Kb. ennyi. Azt kitapasztalhattad a BMC-ben, hogy várni kell. Sokszor sokat. Na, az eredményhirdetés az egyik ilyen, amikor naggyon sokat kell várni. Remélem megéri (nekem kétszer sem érte meg várni, aztán lett egy spontán BercinkKép)
Kérlek, mindenképpen írd be a "fönti" (vagy lenti?) topikba is, hogy mi lett! Addig is XXX meg +++ Neked és mindenkinek, akinek épp aktuálisKép

Mielőbbi babásodást:

Jovi+Berci a babásoktólKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

HalihóKép

Mot: inkább ide, jó?
Szóval, írtam Neked szépet, hosszút, elszállt. Most röviden:
Reggel leveszik a vért, aztán kb. délre kell visszamenni. A Tanárúr közli mindenkivel az eredményt, ha ő nincs, Z. doki. Készülj arra,, hogy a T.Tan.úr betegei elsőbbséget élveznek, úgyhogy majd hatszázkilencediknek fognak behívni.

Nagyon drukkolok Neked és mindenkinek, akinek épp aktuálisKép
Írj majd "lentre" is, hogy mi újság, puszi:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Tündi! Kép

Boldog születésnapot!!

Kép
lara26

Bocs a duplázásértKép

J.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Tiza Kép a szájon át szedhetőt dugdoshatod nyugodtan, amikor nem lehetett hüvelyit kapni a patikákban, én is ilyet kaptam, és a tanárúr megnyugtatott, hogy semmi különbség. Nehogy kidobd! Nagyon drukkolok!

Mot! Ez nagyon izgi! Küldök még nektek babatapit!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meg még hcg-t!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tüncsike Kép isten éltessen sokáig, és gratulálok a csajszihoz! Ez igen! Csodásak a nevek, szépet választottatok! Kép

A többieket is szívből üdvözlöm, sajnos nem tudtam visszaolvasni, de próbálok.

Rövid jelentés rólunk, ma 1600 g-nak mérték Danink becsült súlyát, és dobtunk egy hátast, mert pontosan 6 héttel ezelőtti vizsgálaton még csak 530 volt. Tündi készülj! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Még 3 hónapom van hátra Kép

Puszi mindenkinek!

Noémi és Dani baba
27+4
Vendég

Olyan kedvesek vagytok! Kép

Nagyon-nagyon izgulok és alig megy az idő!!! Hol van még a péntek! Mi W. dokihoz járunk, de gondolom a hosszú várakozást ez nem változtatja.
mot

Amica, nagyon szépen köszönöm! Kép
Julcsi2

Amica, nagyon szépen köszönöm!Kép
Julcsi2

Tüncsi drágaKép
Kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok!
Kívánom teljen sok örömöd és boldogságod kislányodban!!!

Kép

Mentségemre legyen, hogy táppénzen vagyok!!!
05.02-05.05. időszakot kórházban töltöttemKép
De már holnaptól dolgozom!Kép

manda

Sziasztok,

hát sajnos nem sikerült a 3. inszem sem...KépKép Nem tudom hogy miért... most volt a legjobb az eredmény 3 tüsző + a páromnak is kiváló lett az eredmény.... Nem tudom mi a köv lépés, de ma felhívom a dokit és megtudakolom.
pbj12

Sajnálom Judit Kép

manda

Pbj - annyira sajnálom!!! Teljesen tudom, mit érzel, én 4 inszem után éltem át ilyet. Az utolsónál a férjemet kértem, hogy telefonáljon, ő tapintatosabban közölte velem a rossz hírt. Tényleg olyan felfoghatatlan ez, ha minden jónak tűnik, miért nem találkoznak össze??? Sok erőt.
Én 5. cn-en vagyok, tök normális menzesz közben, összesen 2 óra görcs volt. Most jöttem csak rá, hogy az utólsó másfél évben az endótól voltak aziszonyatos görcseim, ami akkor már normálisnak tűnt, pedig nagyon nem volt az....

Kép
Kép
emma1976

Judit nagyon sajnálomKép Kitartás, előbb-utóbb mindenkinek sikerül, addig meg próbálunk várni és nem türelmetlennek lenni...ami persze nem könnyű. Előttem mindig Tüncsike példája lebeg, és erőt ad...szóval nem szabad nagyon elkeseredni mert össze fog jönni!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Szia TűzmanóKép
Háááát, tán együtt szülünkKép november 11?
Hogy vagytok? Mi a helyzet? Kép
Nekem hétvégén semmi bajom nem volt, aztán sajna visszatért a hányinger, de rosszabb, mint előtteKép Majd 30.án megyek AFP-t levetetni, itt csak keddenként veszik le.
Amúgy minden okés volt eddig a babánálKép
Sajna, elköltözöm itthonról 100km-re, úgyhogy nagyon bonyolult lesz minden. De legalább együtt leszünk végre a férjemmelKép feltéve, ha találunk vmi jó albérletet...
Úgyhogy írni sem tudok, de ha meglesz a baba, akkor úgyis jelentkezem.
Vendég

NoiKép
Gratulálok a szép nagy babóhoz! Köszi a választ az Utroval kapcsolatban. Gondoltam, hogy így van, de a többiek kezdtek elbizonytalanítani. Biztos a doki sem mondta véletlenül, hogy hüvelybe kellett volna.

JuditKép
Sajnálom, hogy nem sikerült a 3. sem, de azért ne csüggedj. Még annyi lehetőség van, és előfordul, hogy csak az 5. sikerül. Egyébként bennem is mindig ezek a gondolatok fogalmazódnak meg. Frankó kis tüszőim szoktak lenni, a nyálkahártya is mindig jó, a férjemnke szupi a spermája, mégsem sikerül. Ja, és állítólag semmi probléma nincs velünk.

MandaKép
Mi történt veled? (Ha nem publikus, akkor priviben.)

Kép
Kép
tiza

NoéKép
Gratula a babucihoz!!! Szuper!!!Kép

MandaKép
Mi volt a probléma ha nem titok?

Kép

KépKép
babcsi

Lara, Noé, MandaKép
Köszi a köszöntést!

MandaKép
Én olvastam a BMC-sben, hogy milyen rosszul voltál. Remélem, már sokkal jobban vagy. További jobbulást!!! Még egy hónap, és mentek nyaralni, igaz?!

NoéKép
Köszi a figyelmeztetést!Kép Nekem már most olyan óriásinak tűnik a hasam, hogy csak na. Mintha 1 hét alatt duplájára nőtt volna. Én is néha elámulok, hogy már túl vagyok a felén.

JuditKép
Annyira sajnálomKépKép Ez már tuti?? Sajnos, nekem sem sikerült egyik inszem sem (3 volt). De spontán, valami csoda folytán, összejött. Lehet, hogy Neked is jót tenne egy kis pihenés. Vagy nekivágtok a következőnek? Mindenesetre ne add fel. Tudom, hogy most el vagy keseredve, de túl leszel rajta.

MotKép
Hajrá-hajrá! Hát igen, ilyenkor vánszorog az idő. De eltelik!

Gyorsan egy tábla (tegnap elmaradt, bocsi):

Kép
Kép

SzilcsikeKép
Ebben a hónapban is fagyibaba lesz?? Vagy félreértettem a múltkor? Nem gond, ha nem jelentkezel. Én drukkolok!!
gtünde

Tünde Kép

Drága vagy! Kép
mot

TündeKép
Köszönöm a bíztatást, rámférKép Most talán annyira nem viselt meg mint a múltkor..., de azért szarKép
beszéltem a dokival és ha megjön a 3. napig kell eldönteme hogy várok -e avgy megyek a 4.re . Õ azt mondta még a múltkor, hogy 4-et csinálna utána pihennénk és után kipróbálnánk valami mást ( lombik) Még 1-et szerintem szertnék megcsiálni, de ha az se sikerül akkro muszály pihit tartanom, mert kezdek elfáradni...és nem akarom, hogy ez határozza meg a napjainkat otthon...(bár olyan csodás párom van hogy együtt csináljuk végig, és ő nagyon erősít,) de érzem...hogy ha enm jön össze a 4. sem akkor kell nekünk 2-3 hónap pihi.
Már annak örülök legalkább, hogy ezt így látom-belátom...
Figyusz Tünde, neked nem is volt limbik csak inszem...nem tudom miért gondoltam hogy volt...??

MotKép
Kitartás!!!! nagyon szorítok küldöm a babatapikat, de szerintem anélkül is tapadnak mint a darázs a mézbeKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++
pbj12

JuditKép
Szerintem azért gondoltad, mert úgy volt, hogy lombikkal folytatjuk a 3 sikertelen inszem után (ha visszaolvasod a decemberi hozzászólásaimat, láthatod, hogy már nagyban érdeklődtem Szilcsinél a lombik menetéről). Aztán, mivel karácsony és újév közeledett, tartottunk egy kis szünetet, aminek ugye a pocakomban az eredménye; és így a lombikra már nem volt szükség. Lehet, hogy Nektek is majd a pihi hozza meg a várva-várt kis csodát. Én is hasonlóképp éreztem a három után, untam már, hogy kéthetes ciklusokban élem az életem. Első két hétben azért izgultam, hogy legyen szép tüszőm és jó mnyh., aztán a köv. két hétben meg azért, hogy sikeres legyen a dolog. És igenis, ebbe bele lehet fáradni. Szóval, kitartás. És reméljük, hogy a 4. sikerülni fog!!
gtünde

Sziasztok!

Noi! Kép

Jól belehúzott a kis Dani baba!Kép
Most már nincs megállás.

Lányok lenne 1 kérdésem:
Mikor nem ajánlott hagymát enni?
Állítólag gátolja a nemzést.?

Kép
lara26

LaraKép
Na ne már...tényleg? én állandóan hagymát eszek mert annyira szeretmKép Ezt hol hallottad?

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép

IzaKép BabcsiKép
Röviden leírom, nehogy valakit untassak!
Szóval volt egy kis meghűlésem (torokfájás, köhögés, orrfújás, láz nélkül) kb. 3 hete, kaptam rá antibiotikumot (Aktil duo-t). Lett egy kis hasmenésem tőle, de nem volt annyira vészes és én beszedtem végig. Plusz muszáj volt dolgozni, meg ápr.28-30. meglátogatott egy fősulis barátnőm a párjával, és hát őket sem akartam lemondani, szóval úgy érzem jól voltam.
Végig kirándultuk a szombatot és a vasárnapot és nem volt semmi különös, azonkívül, hogy mindig jól elfáradtam.
Máj. 01-én reggel 6-ra begörcsölt a hasam, jött mindenhol mindenKép. Nem maradt meg bennem semmi. Végig szenvedtem az egész napon, mert hátha elmúlik, mivel kedden mennem kellett volna a könyvvizsgáló miatt dolgozni. Hát nem jött össze, kórház lett a vége kedd délelőtt.
Valószínüleg az antibiotikum nemcsak a bacikat ölte meg, hanem "kicsit" írtott a bélbolyhaimban is. Na, mindegy nem kívánom senkinek!Kép
4 napig bent voltam, infúzió, gyógyik és diéta, amit most is folytatok, mert különben fáj a hasam. Amúgyis fogyózni akartam!KépKépKép Legalább megoldódott, hogyan!KépKépKép
Hát bocsi, mégsem lett rövid! Remélem, nem haragszik érte senki!

Remélem, ti jól vagytok?!

IzaKép
Volt most inszemed? Bocsi, olvastalak, csak nem vagyok még teljesen képben. Drukkolok ám nagyon!!!

BabcsiKép
Olyan ügyesen veszed a vizsgáidat!!! Gratulálok!
Ti most hol tartotok?

TüncsiKép
Nagyon szép neveket választottatok!!! Gratulálok a kislányodhoz! Láttam ám a múltkor a pocós képedet!!! Azóta nőttél sokat?!
Nyaralás mindjárt itt lesz, ezért is megyek dolgozni holnaptól. Doki néni nem akart még kiírni, 16-án mék kontrollra, gondolom addig otthon akart tartani. De hát mit szólnak hozzá a cégnél, ha utána megint eltűnök kb.1,5-2 hétre?! Igaz, utána egész nyarat valszeg végig dolgozom!
Bocsi, nem untatlak!
További boldog pocakosodást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NoémiKép
Hogy már milyen nagyok vagytok! Hogy múlik az idő?! Mindjárt szülni mész?Kép
Ok, van még kb. 3 hónap haladékod!KépKépKép

AmicaKép
Druszám, már a te pocód sem semmi!!! És milyen szépségeket készítettél!!! Nagyon ügyi vagy! Ha tudsz, azért pihengess is! Először te jössz, Noémi előtt!Kép

MotKép
Halkan drukkolok ám neked, még ha nem is írok akkor is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És persze mindenkinek drukkolok, és küldöm a babanövesztőket, babatapasztókat, tüszőnövelőket és sok-sok pozitív energiát!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Manda!
Gyógyulj meg hamar, teljesen, mindjárt nyaraltok!Kép
Ma megint sikerült kifárasztanom magam, majd talán holnap kicsit lazítokKép

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi Amica!Kép
Azon vagyok, mert hogy megyek így nyaralni?!
Lazíts ám holnap!!!!

Még egy hír MaryrőlKép:
megvolt a leszívás és a beültetés, egy 4 sejtes embriot és 2 db zigotát kapott vissza. 18-án megy eredményhirdetésre!!! Drukkok mennek neki is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++

manda

MandaKép
Szegénykém, hát szépen összejött mindenKép a lényeg, hogy már jobban vagy és nemsokára mentek nyaralni és akkor jól kipihened magad!Kép Nagyon vigyázz magadra és gyógyulj meg rendesen, nehogy a munka fontosabb legyen az egészségnél!

Most vagyok a 15. cn.-n és várom a "csodát" hátha ez a hónap az a hónapKép Most sem tudtam hsg-re menni mert annyi minden közbejött, bár a múlt hónapban mintha lett volna egy nagyon halovány 2. csíkocskám, persze lehet, hogy nem az volt mert rá két napra már nem volt semmi. Na jó hosszú lettemKép

AmicaKép
Szióka! Hogy állnak a kis pillangók? Beborítottad a lakást gyönyörűségekkel?

IzaKép
te most hol állsz?

Marynek mennek a drukkok ezerrel és a babatapasztók+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Olyan jó olvasni, hogy gondoltok rám.

Mary is blasztót kapott vissza? Jól értem?

Ma egy hete kaptam meg a drágáimat. A cicim megnőtt és hatalmasak a mellbimbóim. Egyéb tünet nincs. Holnapután már péntek....

Pihi, nyálas filmek nézése, sok folyadék, fehérjedús étrend...

Kellemes napot Mindenkinek! Kép
mot

Izgulok....KépKép

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!Kép

MotKép
Ezek a tünetek nagyon jól hangzanak!! Mennek a drukkok ezerrel! Már csak kettőt kell aludni!

GyugyiKép
Szióka! Húú, csak nem? Holnap kellene nem megjönnie? és a görbéd megy felfelé? Ez jónak tűnik! Nagyon drukkolok!!!! Egyéb tünetek?

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Hát jól megjártad, de remélem most már minden rendben lesz és meggyógyulsz. Inszem nem volt csak sima stimu, ami eddig is. Már kezdek nem nagyon hinni benne, de majd meglátjuk.

BabcsiKép
A 18. napon vagyok, most nehezen telnek a napok. Kb. jövő csütörtökön kiderül. Akkor leszek pé utáni 12. napon és eddig mindig elkezdtem pecsételni. Reméljük most máskép lesz.

GyugyiKép
A hőd elég bíztató. Hajrá, hajrá...

Kép
Kép
tiza

MandaKép
Mielőbbi teljes felgyógyulást! Nem untattál!!! Végre sokat írtálKép Viszont ha legközelebb is antibiotikumot szedsz, akkor egyél mellé élőflórás joghurtot. Az megvédi a beleket.
Mary-nek mennek a drukkok ezerrel!!! Reméljük jót tett neki a babanet-szüneteltetés.
Sackólányról nem tudsz valamit?

GyugyiKép
Hűha, jól néz kiKép Úgy nézem, Neked is jót tett a bnet-szünetKép Nagyon drukkolok!!

Babcsibe, TizaKép
Szép napot! És Nektek is mennek a drukkok! Elkelne már néhány zebra itt!
gtünde

TizaKép
Akkor egyszerre izgulhatunk mert én meg a 16. napon vagyok. Nagyon drukkolok neked és remélem most már előbb utóbb összejön végre a zebrucskaKép Már annyira tesztelnék egyetKép egy +-at.!Kép Kívánjuk nagyon -nagyon és hátha!!!

TüncsikeKép
Köszi a drukkokat, ránk fér! Tényleg nagyon kéne egy -két zebra, hogy egy kicsit feldobja a hangulatot! Nekem dokihoz is kéne menni mert már régen voltam vagy 3 hete, de annyi minden van, hogy nem tudtam eljutni. Jó mérges is lesz mert ebben a hónapban akarta a hsg-t, de hát nem jött össze. Olyan jó lenne ha nem kéne mert közbeszól egy babuci... Holnap megyek hozzá UH-ra, meglátjuk a mnyh. hogy alakult.

Csajok, zebrásodásra fel!!! Hátha babanet szünet nélkül is összejön!

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
Neked is szép napot és köszi a drukkokat.

BabcsiKép
Én is drukkolok Neked. Lehet, hogy nem véletlen, hogy a hsg mindig csúszik. Akkor kívánjuk együtt nagyon. Ebben benne vagyok.
Tényleg ráférne a topicra néhány zebra.

Kép
Kép
tiza

TüncsikeKép
Ficánka örült a neveknek amiket kapott?Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Szerinted teszteljek? Kép
Vendég

GugyiKép
hihihihi...Jótól kérdezed...én már teszteltem volnaKép

Kép

KépKép
babcsi

GyugyiKép
Tényleg jó enbert találtál meg a kérédseddelKép, szerintem Babszi tudna adni tesztet a táskájábólKépKépKép
pbj12

JuditKép Mit táskámból, a fülem mögött is az vanKép

Kép

KépKép
babcsi

GyugyiKép
Szerintem még korai lenne a teszt. A tábla szerint ma vagy a 24. cn-on, és a ciklusaid 25-29 naposak. Én megvárnám a 29. napot. Igaz, a görbéd szerint korán volt pé-d, de én akkor is várnék a teszttel.

BabcsibeKép
Hát remélem, örült. Mindenesetre nem dörömbölt ki, hogy nem tetszik nekiKép
gtünde

Babcsi! Kép

A munkahelyen hallottam.
De aztán lehet, hogy hülyeség az egész, mert régebben az őseink szerintem nem nézték, hogy mikor mit egyenek. A koleszterin szinttel sem foglalkoztak. Nem?

Kép
lara26

Lányok!Kép
Nem bírtam ki......
Nagyon halvány, de KÉT CSÍK!!!!! KépKép

(Még nem merek igazán örülni, de azért vigyorgok.Kép)
Vendég

GyugyyyyyyiiiiiiKépKépKép
Hú nem mondok semmit, de nagyon dobog a szívem....... Király!!!!
Holnp reggel ismételni kell!!
Látod Babcsinak jó volt az ötleteKép
pbj12

Gyugyi!!!!KépKépKép
Jajj, de szuper, még csak úgy halkan de úgy örülök nektek!!!! nem tudod felrakni a képet róla? olyan kíváncsi vagyok...

JuditKép
Asszem az én ötletem kevés lett volna a két csíkhozKép hihihiKép

LaraKép
néztem a neten de nem találtam semmit...mindegy, én akkor is szeretem hagymátKép

TüncsikeKép
Ha nem dörömbölt akkor beleegyezett, nem?Kép

Most jöttem meg a dokitól, és persze megint elrömlott az UH. Szóval nemtom a mnyh-t de azt mondta egy kicsit barnázok, de az nem baj mert középidőben lehet ilyen...a 16 nap még középidő, ha a 11.-en volt pé-m? szerinte még belefér...

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?