A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

RönciKép
Én is nagyon szeretnék már egy zebricskut, remélem nemsokára összejönKép Igazad van, el sem fogom hinni amikor zebrás leszek, de hát azért csak lesz ilyen is!Kép

TüncsiKép
Szerintem kibíromKép egyszer már végre türelmes is lehetek, nemKép Ficánkának sok puszit küldök, és üzenem, hogy a mamija azt szereti ha sokat rugkapálKépKépKép

LaraKép
Sajnálom ha tényleg menzi közelegKép de folyt köv és majd akkor!Kép

TynusKép
Már nem sokat kell várni, hogy kiderüljön jöhet-e az a teszt! de annyit mondjátok nekem, hogy a végén tényleg nem fogom kibírniKépKépKép
Boldog névnapot a kisleánynak!!! ha fiú lesz, mikor lesz a névnapja?

Kép

KépKép
babcsi

TynusKép
Próbáltad a pattogatott kukoricát? Nekem bejött gyomorégés ellen.Kép

Egcsi(szomszéd topik)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Üdv lányok! Kép

Lara
Fel a fejjel! Kép Én az endometriózisos fórumot iktattam ki az életemből átmenetileg, mert nem bírtam a sok rossz hírt...és kezdtem bebeszélni magamnak, hogy akkor lehet, hogy én sem gyógyulok meg. Bár azóta beszéltem a dokimmal erről és ő pozitívan nyilatkozott...nem látogatom a fórumot (a párom megtiltotta Kép. Ez van. De ez a babás fórum sokkal pozitívabb. Nézd!!! Elindult a zebraeső is!!! Kép Nem sokára csatlakozunk mi is!!!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

TüncsiKép
Válaszoltam, csak sztem nem vetted észre. Nekem egyelőre jó az időpont, majd egyeztetünk még. Menzis előjelek még nincsenek, de nem is mindig szokott ilyenkor lenni (mondjuk az előző stimus hónapban pont a 24. napon kezdődött, de akkor 2 nappal előbb volt tüszőrepi. Szóval csütörtökig még jöhet a menzis tünet.

KriszKép
Nagyon tetszik a hozzáállásod és sztem se olvass lelombozó topicokat. Biztos meggyógyulsz.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Bocsi, közben én is észrevettemKép Akkor majd még lefixáljuk a dolgot.

TynusKép
Én is a Citrom utcába fogok valszeg menni. Nemsokára már szeretnék is, de még nincs fix időpont. Lehet, hogy a napokban intézkedem. A Zsófi jó név, csak nálunk az uncsitesóm Zsófi, úgyhogy szóba se jött.

LaraKép
SajnálomKép De Te olyan pozitívan állsz a dolgokhoz, hogy előbb-utóbb sikerülni fog.

RönciKép
Én pécsi vagyok, Bp.-re járni kicsit messze lenneKépKép Amúgy nem járok tornára. A neten találtam pár gyakorlatot, azokat fogom csinálni. Meg asszem gátizom erősítő gyakorlatokat fogok keresni, mert az segít a gátmetszés megúszásában.

BabcsibeKép
Olyan aranyos vagy, hogy Ficinek is üzenszKép Azért a teszttel még bírd ki, eddig nagyon ügyi voltál, hogy nem teszteltél.
gtünde

TüncsikeKép FicánkaKép
Persze, hogy üzenek neki is, Õ is olvassa az üziket, nem?Kép

Sajna, kicsi barna már van, és tegnap a pocim is kicsit fájt. Meg olyan érzésem van mint menzi előttKép na mindegy, a hőm még fent van, de az hirtelen szokott nekem leesni menzi előtt. Szerintem jön az a kis nyomikosarasKép Úgy tesztelnék egyet, de nem fogok!Kép

TizaKép
Te hogy állsz?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ki mennyire emlékszik az én történetemre, de leírom az azóta történteket.
Úgye szombaton pozítív lett a teszt. Olyan volt, mint, a Gyugyi tesztje. Sőt még egy kicsit erősebb is. Azóta már csináltam kettőt is, mind a kettő negatív lett. A tegnapi az első 20 percben csak egy csíkos volt, aztán meg megint halványan ott volt a kettő, és lehet, hogy hülyén hangzik, de délutánra meg eltünt.Az émelygés szünt egy kicsit, és úgy érzem, hogy a melleim sem fájnak, meg mintha lelappadtak volna az eredeti állapotára.Ha nem jön meg csütörtökön megyek be az orvoshoz.
Ja, már majdnem elfelejtettem:
Tegnap megnéztem, hogy mi a helyzet a cicieimmel, megnyomtam egy kicsit, és fehérkés valami jött ki belőle.
Most ugyan, mi lehet a helyzet???
Lehet ebből még baba????
ildike25

IldikeKép
Nem igazán értem. Szerintem menj el a dokihoz és majd csináltat egy vértesztet. Ha az pozitív akkor tényleg van baba. A tesztekre rá van írva, hogy 10 perc elteltével nem szabad őket értékelni mert fals + eredményt adhat. Hát nem tudom, szerintem is a doki fogja megmondani a tutit. Nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban!

Kép

KépKép
babcsi

Köszi Babcsi, hogy drukkolsz nekem. Bár úgy alakulna, hogy lenne baba!!!
Már annyira beleéltem magam.
De jó lenne, ha már csütörtök lenne!!!
Szorítsatok nagyon-nagyon nekem!!!
ildike25

Lányok, most jöttem a BMC-ből, Konc doki nagyon rossz passzba volt!
Indul a antagonista protokoll, rengetteg gyógyszert írt fel, első 5 nap puregon 125egység/nap utána oralutrán minden nap, plussz még luveris amiről nem tudok semmit! Kíváncsian várom hogy milyen eredménye lesz, ja plussz még külföldről is kell gyógyszert rendelnem aminek 10 nap az átfutási ideje.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hajrá Barbi Kép

A luveris-ről és a külföldi cuccról én se hallottam még semmit!!!!!
mot

TüncsiKép
Ok. Remélem sikerül talcsizni.

BabcsiKép
Még azért nincs minden elveszve, tudod sajnos a terhességi és a menzis tünetek nagyon hasonlítanak. (Na, mondjuk ezek engem nem szoktak vígasztalni, mert mindig tudom, hogy nem sikerült, ahogy a jelek megindulnak.) Nálam még semmi, hőm ma volt a legmagasabb 37.2, de mindig így szokott lenni, úgyhogy ez annyira nem dob fel.

Kép
Kép
tiza

Szia Tiza!

A te véleményedre is kiváncsi lennék.
Szerinted nálam még lehet baba?
ildike25

IldikeKép
Sztem még minden lehet, ha nem jött meg. A hődet méred? Ha jó magas (olyan 37 körüli v. annál több), az bíztató lehet, de csak ébredéskor mérd, mert napközben nem számít.

Kép
Kép
tiza

Szisztok,
Eseménydús napok vannak...
Mot/Roland szívből gratulálok! Megírnátok hányadik lombik volt és hol?
Zbarbi - izgi
Vizikrisz - én is hanyagolok minden endos olvasmányt
Nálam sajna nem sok jó. Reggel a doki megnézett, de ua. ami pénteken volt, nem nőtt a tüsző. Pénteken megint megyek. Kicsit kezdek belefáradni, az állandó vizsgálatokba....

Kép
Kép
emma1976

BarbiKép
Hajrá-hajrá!! Nagyon drukkolok!!!!!

TizaKép
Hát ez az, én is mindig érzem ha menzi van a dologban. Most is olyan érzésem van. Most megint az az érzésem, hogy miért nem jön már össze! Szedjem már össze magam! Na!Kép Jól meggyőztem magam, mi?Kép Ha most nem sikerült akkor menzi után hsg...Azért persze amig nincs itt nyomikosras addig nem adjuk fel, igaz?

Kép

KépKép
babcsi

Szia Tiza!

Mértem 3 hónapig a hőmet, de kb. egy hónapja abbahagytam. Úgy voltam vele, hogyha állandóan ezen görcsölök, meg mindig a babára gondolok, akkor még nehezebben fog összejönni.
Lehet, hogy nem fogom kibírni, hogy ne vegyek még egy tesztet!
Jó hülye vagyok, ugye?????
ildike25

Emma Kép

Nem Roland, hanem Botond Kép

BMC, antagonista protokoll után első visszaültetés. Blasztociszta (5 napos) állapotban kaptunk vissza kettőt. Egy ment fagyasztóba.

Kérdezz bátran!!!
mot

MotKép, még jó hogy tegnap kifaggadtalak hogy milyen lesz a protokoll, erre nekem teljesen más pedig ugyanabba az intézménybe járunk és ugyan azt a protokollt fogom végig csinálniKép).

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

IldikeKép
Egyáltalán nem vagy hülye, mindannyian ilyenek vagyunk. Vagy még ilyenebbek. Igaz BabcsiKép?

BabcsiKép
Azért maradj pozitív, mert az kell a babásodáshoz, de egyébként én is mindig hasonló gondolatokkal viaskodok. Arra gondolok, hogy az élet már eléggé próbára tett ahhoz, hogy jó anya legyek, nem kell több lecke. (Úgy látszik "élet" még nem így gondolja.)

Kép
Kép
tiza

Botond, bocsiKép
És volt vmi gond nálatok?
Én most kezdek ráhangolódni, hogy aug-tól bejelentkezek vhova lombikra, addigra meglesz az 5. inszem is, meg endo miatt állítólag nem is kellene ennyit végigcsinálni. Eddig el sem tudtam képzelni, hogy eljutok idáig, de most meg nem akarom még évekig halogatni... Főleg, mikor ilyen jó híreket hall az ember, egész máshogy áll hozzá... Csak félek, hogy lelkileg nagyon megviselő...

Kép
Kép
emma1976

Ezek örök rejtélyek maradnak számunkra!!!! Éredekes!!! Biztos a sok-sok vérvétel eredmény is befolyásolja a dolgokat.

A lényeg, hogy elkezdődött és ennek az antagonistának nagyon hamar vége is lesz.

Nekem ciklus 15 napján volt a punkció.
mot

Ezek örök rejtélyek maradnak számunkra!!!! Éredekes!!! Biztos a sok-sok vérvétel eredmény is befolyásolja a dolgokat.

A lényeg, hogy elkezdődött és ennek az antagonistának nagyon hamar vége is lesz.

Nekem ciklus 15 napján volt a punkció.
mot

Mot most te lebbegsz előttem példaképként, tudom rengetteg más dologtól is függ hogy sikerül vagy nem, de jó látni hogy sikerülhetKép Nekem ma vagy holnap meg jönn és a 2 cn már kezdődik is, izgulok nagyon , nekem is az 5 napon már lesz vérvétel meg uh és ekkor lép majd be az orgalutran és a luveris.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TizaKép
Bizony, bizonyKép

Akkor félre a negatív érzésekkel és csak pozitívan állunk hozzá! Azért néha egy picit elkámpicsorodhat az ember lánya, nem igaz?

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép

Képzeld mi is úgy vártuk pirit mint a Messiás-t. Tudtuk, hogy 2. cn indul a játék. Erre 42. cn-ra jött meg. Szóval tényleg minden ember más. A lényeg,hogy megjött piri és elindult a móka. Hamar elrepült az a két hét, jól reagált Kedvesem szervezete a cuccra. 10-et leszívtak, 7-et megtermékenyítettek, 6 osztódásnak indult és 3 elérte táptalajon az 5 napos kort. A többiről már tudtok.....

Hétfőn UH!!! Izgalom hegyek!!!! Pisi-alvás-pisi-alvás....
mot

Itt az élő bizonyíték, hogy nem vagyok normális. De tényleg...
Elugrottam a Dm-be egy tesztért. Már magam elött is ciki, meg rohadt sok pénz is elmegy a tesztekre, de egyszerüen nem bírtam ki. Na a teszt negatív lett!!
De 10 percig, után halványodni kezdett a 2. vonal is, és most rendesen, de halványan ott maradt.
Ez még érvényes?
Ugyanez volt a múltkori is.
ildike25

IldikeKép
Hát általában azt írják a tesztekre, hogy a 10 perc utáni eredmény már nem érvényes. Egyesek szerint átszivárog és azért lesz két csík, de nekem még egy óra múlva sem volt soha kétcsíkos a teszt. És volt már rá példa, hogy valakinek csak fél óra múlva látszott a második csíkocska mégis babás volt. Szóval ebből nehéz megítélni, hogy mi a helyzet. Sztem tovább ne tesztelgess, várd meg a dokit.

BarbiKép
El tudom képzelni mennyire várod már, hogy elinduljon a stimu. Kívánom, hogy Neked is legyen olyan sikeres, mint Mot-nak.

Kép
Kép
tiza

IldikeKép
Mikor kellett volna megjönnie? Vannak még tüneteid? Mert azért ha rögtön 10 perc után ott a csík akkor lehet babaKép Milyen tesztet használtál?

Kép

KépKép
babcsi

TizaKép köszönöm szépen! Még mindig futsz reggel?Nekem is kellenne, de nem bírom rá venni magamKép)

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Igen. Most majdnem minden nap futok. Az előző ciklusban agyon pihentem magam, minden jól alakult, mégsem lettem babás. A doki szerint sincs semmi köze a futásnak a sikertelenséghez. -Így legalább pszichésen jól vagyok.

Kép
Kép
tiza

Lilly-t használtam. Nem gyógyszertárban vettem, Hát a tünetek egyre kevésbé jelentkeznek.
Vasárnap kellett volna megjönnie.
Már nem is idegesítem magam, majd csütörtökön kiderül. De azért nagyon arik vagytok, hogy bítzattok.
ildike25

CsajokKép
Sikerült a közgáz szigorlatomKép Már csak 4 vizsgám van (köztük még egy matek) és meg van az évemKép Már csak babucinak kéne jönni, hogy teljes legyen az örömömKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi! Gratulálok a közgáz szigorlathoz. Én is elkezdtem valamikor a közgázt, de gyorsan is abbahagytam. A felét nem értettem.
ildike25

IldikeKép
Köszi a gratulát! Nem is olyan nagyon könnyűKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok lányok!

IldikeKép
Ez egy ilyen nap?Kép
Vettem én is tesztet, hogy megnyugodjak...Megcsináltam most rögtön. Baromi halványKépKép Ettől rettegtem.
Vendég

GyugyíííKép
Nem idegeskedni, a halvány is +!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Tudom. De nem kéne már erősebben látszania? Olyan vagyok, mint egy tudatlan szűzleány. Rendesen be vagyok sz@rva.
Vendég

Kép

Bocsi, Lányok, azt hiszem egy kicsit mgkreccsentem. Nem akakrom elveszíteni ezt a babát...
Vendég

Gyugyi!
Nyugi! Látom, a 30.cn-on vagy. Nekem is itt mutatta ki először, de ugyanígy halványan.Nincs erősebb teszt? A hcg szint mindenkinél máshogy emelkedik. És nem lehet mindegyik teszt rossz, amit vettél!Kép

Babcsi!Kép
Grat a vizsgához, remélem, nemsokára a zebra is megtalál.

tynus12

LányokKép

Megnéztem a tesztemet most. Sokat erősödött a csík!!!! Remélem, csak farkast kiáltok.

Bocsi a sok rinyálásért, de nem vagyok beszámítható (pirulós szmájli)
Vendég

Sziasztok babavárók!

Egyszer még nagyon régen írtam ide, és nagyon kedvesek voltatok hozzám. Ha nem gond, ismét idepofátlankodnék egy kérdéssel. Tavaly február óta próbálkozunk a kistesón, de sajnos eddig nem sikerült összehozni. :-( Két hete voltam dokinál, eddig csak reménykedtem. Írt fel Utrogestan tabit (nem hüvely), amit 16cn-től kell 10 napig szednem. A kérdésem erre vonatkozik. Aki szedett már ilyet: milyen mellékhatásokra számíthatok?

Gratulálok mindenkinek, akinek már sikerült!:-)
A többieknek meg drukk hegyek!
Néha benézek ám, és szorítok mindenkinek nagyon, csak azért nem merek jönni gyakran, meg úgy "igazán" csatlakozni, mert így is néha valség túlgörcsölöm a dolgot. Azért ti nagyon jó csapat vagytok ám, és előre is hálásan köszönöm, ha válaszoltok!

Zazi
zazi

ZaziKép
Én szedtem egy ciklusban. Nem akarlak elkeseríteni, de én nagyon szarul voltam tőle. Állandó püffedés és székrekedés és ettől ingerült voltam. Most hüvelyit használok és semmi bajom. Egyébként a szájon át szedhetőt lehet hüvelybe is rakni. Ha rád is rossz hatással van, próbálkozz azzal.

Kép
Kép
tiza

Szia ZaziKép
Nem tudok segíteni, nem szedtem ilyen gyogyit. Én clostiztam. Néztek hormont, volt uh-s nyomonkövetés?
Gyere gyakrabban!
Vendég

Szia Gyugyi!

Ne aggódj, szerintem jó ez a csík.Elvileg neked mikor kellett volna megjönnie?
Most kb. hány hetes terhes lehetsz?
Uh-ra mikor mész?
Nekem is hasonló volt a tesztem, mint a tied, de aztán sajna a többi mind negatív lett.
De még mindig nem jött meg!!!
Csütörtökön a korházban csinálnak egy tesztet vízeletből. Nem tudom, hogy milyen fajták lehetnek ott. Remélem jót fog mutatni.
Bár kezdek úgy érezni, hogy nem lesz belőle semmi.
Csak akkor ne lettek volna a jelek, meg a halvány pozítiv teszt.
Már alig bírok várni. Sajna ilyen vagyok. Vagy derüljön ki, hogy nem, vagy az, hogy igen, de valami történjen, mert már halálra izgulom magam.
ildike25

Gyugyi,
gratulálok a poz. teszthez! Kép Az enyém is ennyire volt pozitív...elvileg szombaton szülök. Kép Szóval egyáltalán nem reménytelen. Kép

Ági
potter_76

Tiza! Köszi az infót!

Gyugyi! Hát elég érdekes volt, mert csak egy hüvelyi UH volt és slussz. Nekem mindig pontos volt a ciklusom, csak az utolsó néhány tolódott ki, meg barnáztam, amit előtte soha. Ennyi infója volt a dokinak. Szerintetek ez nem gáz, hogy ennyiből rögtön gyógyi?

Zazz
zazi

GyugyiKép
Nekem már ennyire halvány csíkocska is elég lenne!Kép ami nem is annyira halovány és ha ez beerősödött akkoR nyugi!!! Pocakosodj boldogan és ne rettegj állandóan!!!! ( Bár igaz ami igaz én is bizti aggódnék)Kép

ZaziKép
Üdv. itt. Nem mértek nálad progi szintet? Biztos a barnázás miatt kaptad a gyogyit, de azért nem ártana egy hormontükör.

TizaKép
Hogy vagy? Cicifájás, émelygés egyéb érzések?

TüncsiKép FicánkaKép
Puszi nektetkKép

Kép

KépKép
babcsi

Ildike
Remélem megmarad a babó.
Csodálom, hogy más nem vette észre amit írtál, de az , hogy a melledből váladék jön, annak a jele lehet, hogy magas a prolaktinszinted...mint a szoptatós anyáknak. Ez köztudottan akadályozza a teherbeesést. Nézték ezt neked valaha? Pár lány szed vagy szedett bromót rá. Ha ez a bajod, lehet, hogy még nem késő. Én a helyedben gyorsan megnézetném a prolaktinszintemet. Remélem megmarad a babó.

Kép
vizkriszisback

TynusKép
Köszi a gratotKép A zebricskut meg nagyon váromKép Te hogy vagy?

KrisztaKép
Igen, tényleg, igazad van. Ez egy kezdődő terhességnél még nem normális, igaz?

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?