A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Pontb:

Én is kaptam Clostit,nekem volt uh közben,de vérvétel nem,pedig másik hormont is kaptam.de megbíztam a dokimban és beszedtem.Pár hónap múlva Maszat lett a pocakomban.
Szóval ha bízol a dokidban nincs gond.
Sajnos minden gyógyszernek vannak mellékhatásai.

Gyugyi:

Látod???Milyen erős csíkocska.Na de többet már ne csinálj!!!

Ildi:

Nagyon sajnálom,tényleg!!

KépKép
rönci

Jaj Lányok, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Megnyugtattatok!
Akkor a köv ciklusban el is kezdem szedni! Mégegyszer köszönöm szépen!!!
pontb

próba
Vendég

kellőképpen ideges vagyok!!!! Irgum-burgum!!!
Nem fogadta el a jelszavamat, aztán közölte, hogy ilyen nevű felhasználó nincs és különben sem találok meg semmit.

(Minná lenyugszom ám :evil: :lol: )
Vendég

Jó reggelt!

Kis időbe telt nekem is, mire rájöttem, hogy kis betüvel kell bejelentkeznem!!

De sikerült!

Ma 5 hetes kedvesem (igazából ugye 3 hete volt a punkció)!!

Hétfőn UH!!

:)
mot

Gyugyi:)
Kár, hogy nem írtad meg végül hogyan sikerült, mert így fél órát kellett szórakoznom mire rájöttem. Mégis a Te hozzászólásod segített, mert észre vettem, hogy kisbetűvel van a neved, hát megpróbáltam így. Én is nagyon ideges lettem. Valami tájékoztatót azért felrakhattak volna.
Hogy vagy?
Én sz@rul, mert már görcsölök és a hőm is lejjebb ment egy tizeddel, úgyhogy nem veszek ma tesztet. Holnap úgyis elkezdek pecsételni (vagy lehet, hogy ma), aztán az eltart egy pár napig az utro miatt. Egyébként nem vagyok elkenődve, számítottam rá. Legalább a szombati érettségi találkozón ihatok egy kis bort. (Na, azért erről szívesen lemondtam volna a baba kedvéért.)
tiza

Sziasztok :)

Tiza :)
Amíg pirosat nem látsz, van remény!
Hányadik érettségi találkozó? 5 éves? :wink:

Én rögtön kisbetűvel próbálkoztam, mégse engedte. Most meg van egy betűkből meg számokból álló iszonyatos jelszavam. remélem nem kell bepötyögni mindig. Kipipáltam az autómatukius bejelentkezést, remélem műxik.

Mot :)
Már 5 hetes?
Én még csak 4+4 :D
Kíváncsi vagyok, mit látnak a hétfői UH-n. Nekem a jövő hét vége felé vérható. Ki se bírom.... :lol:

Tüncsi Győrben van, azért nem jelentkezik :?:
Vendég

Gyugyi :)
Na persze 5 éves találkozó. Majdnem, csak egy tizessel meg kell toldani.
Már nem reménykedek. :cry:
tiza

Sziasztok!

Tegnap megvolt az első szuri,de végig bőgtem ezt az egy percet míg szúrtunk, eszembe jutott a két terhességem, hogy az egyik babám már közel fél éves lenne a másikat pedig lassan megszülném, nem vagyok normális :cry: . Azt hittem hogy túl vagyok rajta, tévedtem.

Barbi
zbarbi

Drága Barbi :)

Akkor most nagyon felpörögnek az események! :)
Az antagonista pörög-pörög, hipp-hopp jön a leszívás!!!

Sok-sok tüszőcskét kívánok!!! :)
mot

Na sziasztok!

Hát nagy nehezen megtaláltam a topikot. Ti hogy jutottatok ide? Én próbáltam a régi elérésről, de onnan nem tudtam üzenni. Aztán a Társalgón keresztül sikerült, de ha a "megint megjött"-re kattintottam hibát írt ki, ezért a jobb oldalon arra a kis papírlapra (legutóbbi hozzászólások) kattintottam és bejött.
Szóval, nem tűntem el, csak megint nem volt net itt Győrben. Ma reggelre lett végre.

Tessék nem agyalni! Az a teszt pozitív és nem is menzizel! Nehéz lesz az UH-ig kibírni, de ki fogod :)

Babcsibe, Tiza :)
Én azért még reménykedem, hogy tudok Nektek zebrát osztani! :)

Barbi drága :)
Hidd el, normális vagy. Nem csoda, hogy kijött belőled, hiszen most is egy babára "gyúrtok". De ügyesek lesztek és SIKERÜLNI fog!!! Szerintem ez olyan dolog, amit soha nem fogsz elfelejteni, de amikor már ott lapul a pocódban a kis lurkó, talán könnyebb lesz. Szorítok nagyon!!!

Pontb :)
Szerintem nem ártana UH-val követni a pé-d a closti mellett, mert akkor látni, hogy tényleg használ-e, illetve okozhat cisztákat is, ami nem veszélytelen!!

Ildike :)
Sajnálom, hogy nem sikerült, de nem szabad feladni. Viszont jó ötlet, hogy kevesebbet agyalsz a dolgon.

Rönci :)
Igen, van a közelünkben is terhestorna, de sajnos kétlaki életet élek (Pécs-Győr). Viszont találtam már a neten gyakorlatokat, és lehet, hogy egy kazettába is beruházok. Egy dúla tanácsolta, hogy érdemes a gátizmot edzeni, mert akkor meg lehet talán úszni a gátmetszést.

Amica drága :)
Remélem, jobban vagy már. Valami járványféle lehet a levegőben, mert Apa is teljesen odavan. Én még megúsztam eddig. Lassan eljön az ideje a soproni utamnak, úgyhogy majd jelentkezem és megbeszéljük!

Emma :)
Ne olvasgass statisztikákat! Ez a lombik értékelés meg ki tudja hány hozzászólás alapján készült. Nem biztos, hogy fedi a valóságot. Nem emlékszem már, de nem mindig ugyanakkora tüszőt lát Nálad a doki? Nem lehet, hogy mindig ugyanazt látja, és esetleg ciszta? Nem rémisztgetni akarlak, csak olyan fura nekem.

Potter :)
Jesszum, de rohan az idő! Drukkolok, hogy gyors és könnyű szülésed legyen. És persze várjuk a híreket!!!

Mary :)
Mi újság?? Tegnap Te jártál a fejemben egész nap. Kérlek, jelentkezz vagy üzenj!

Wish :)
Hú, nem semmi helyre mentek nászútra! Bizti szupi lesz, és még csoda is történhet!! Más: Narco érdeklődött felőled a babaprojektesben, remélem, nem gond, hogy megírtam neki, mi van Veletek. Már amit tudtam.

Tynus :)
Tarkóredőt a 12. hétben nézik, szerintem kérdezz rá, hogy nem késő-e a 14-en. Azért fura, hogy most a méret alapján nem mondta, mekkora.

Zazi :)
Utrogestan-t az alacsony progi szintre adnak. Én is kaptam, pedig nem volt alacsony a progi szintem, de a biztonság kedvéért írta fel a doki. Segít a terhesség megtartásában. Én hüvelybe dugdostam, a gusztustalanságon kívül nem volt mellékhatása.:)

Mot :)
Kitartás, mindjárt 23-a és UH!!!

És a tábla - ha valami nem stimmel, szóljatok!
Kép 1148024225.07.jpg Kép 1148024243.71.jpg
gtünde

Mary:)
Most olvastam a BMC-sben, hogy sajnos nem sikerült. Annyira sajnálom. :( Igazad van, hogy most babanet szünetet tartasz, de azért nem vagy elfelejtve és mennek továbbra is a drukkok. Remélem, sikerül egy tökéletes protokollt találnotok, és szeptemberben már jobb hírekkel jössz. Sok puszi és ölelés!!
gtünde

Jé, most látom, hogy ott a fényképem a nevem alatt. :lol:
gtünde

Tünde!

Nagyon jól esnek a szavaid, köszönöm, hogy gondoltál rám.
Vigyázz nagyon magadra és a kis tündérkédre!

Drukkolok mindenkinek, Barbi hajrá! Csak a jövő járjon a fejedben, ne a múlt!!! Előre, előre, előre nézni!

Puszillak Benneteket!

Mary
mary78

Tünde!

Nagyon jól esnek a szavaid, köszönöm, hogy gondoltál rám.
Vigyázz nagyon magadra és a kis tündérkédre!

Drukkolok mindenkinek, Barbi hajrá! Csak a jövő járjon a fejedben, ne a múlt!!! Előre, előre, előre nézni!

Puszillak Benneteket!

Mary
mary78

Mary :D úgy örülők hogy itt vagy, nagyon sajnálom hogy nem sikerült, de a hozzállás tetszik szept. ikrek lesznek a pocakodba.
Vigyázz magadra, pihiz és azért néha nézzél be hozzánk, próbálok előre nézni és bízni a sikerbe de nehéz. Párommal megbeszéltük este hogy nem a következő lombikra gyűjtünk hanem baba bútorra.

Barbi
zbarbi

csajok:)
2 napja nem tudok írni mert azt hittem rossz a bnte...mi történt itt...na végre itt vagyok :twisted:
babcsi

Mary :(
Sajnálom, hogy nem jött össze, de hamarosan biztos ott lapul majd a babuci a pocidban! Mennek a drukkok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tegnapig bírtam teszt nélkül, mert tegnap előtt állatira feszitett a cicim, fájt a hasam és minden bajom volt...tegnap nem ment le a hőm és csináltam egy tesztet, ami mintha nagyon halványan lenne valami...ma sem jött még meg, hőm ua. teszt valami hasonló de nem nagyon látszik..szóval elvileg vasárnapra tette a ferti a tesztnapot..tegnap volt egy nagyon pici fura ragacsos valami...na mindegy, nem tom mi lesz...

Tiza :) Görcsölgetsz? Hogy érzed, mi lesz mert én már napok óta menziszerűen érzem magam de még semmi a tegnapi pici barnát kivéve....

Barbi :) Nagyon drukkolok!!!!!

Tüncsi :) Ficánka :) Gyugyi :) meg mindenki
Sziasztok!

Azért fárasztó míg beszúrod a fejeket :?
babcsi

Rönci :) Mot :) Ildike :)
Szép napot nektek is :lol:
babcsi

Mary :)
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, pedig bíztam benne, hogy most Te fogsz jönni jó hírekkel. Tetszik, hogy így állsz a dolgokhoz és még Te bíztatsz másokat. :cry:

Barbi :)
Én megértem, hogy megviselt a dolog, habár nekem még teherbe esnem sem sikerült (lehet, hogy jobb is.)
Tudósítsál ám, hogy hol tartassz és mikortól kell izgulnunk.

Tüncsi :)
Még áll a hétfői randi?

Babcsi :)
Azért nem tudtál feljönni a babanetre, mert felújították, amint látod. Nekem is nehezen sikerült ma belépnem.
tiza

Babcsibe :)

Te kis tesztelő! Szerintem még korai volt a teszt. Megint nem bírtad ki, mi? :lol: Szerintem, ha hétvégéig semmi, akkor tesztelj. Eddig jónak tűnnek a dolgok.
gtünde

Eddig áll! Majd még hétvégén megdumcsizzuk, ok?

Nekem annyira nem jön be ez az új forma. Nehéz idejutni. Jó lenne, ha a főoldalról rögtön be lehetne lépni.
gtünde

Egy kicsit fájdogál a hasam mensi szerűen, de nem mindig és nem egyformán. Ha a hőm nem ment volna le egy tizedet, talán reménykednék, de nálam mindig így kezdődik. Barnázás, pöttyözés még nincs. Cicim nekem is dagad, mint állat, de ez nem ér, mert utrozok.
Tesztet csak vasárnap csinálnék. Még nem is vettem.
tiza

Tiza:)
Hát azért reménykedjünk, a barnázás nekem most is van szóval én sem vagyok bizalommal telve, majd meglátjuk....mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++
babcsi

Hát azért reménykedjünk, a barnázás nekem most is van szóval én sem vagyok bizalommal telve, majd meglátjuk....mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++

Tüncsike :)
Igazad van, csak már úgy hiányzott :lol: na mindegy, majd hétfőn kiderül, még van egy tesztem :lol:
babcsi

Én is drukkolok Neked, de én már egyáltalán nem reménykedek.
tiza

Csajok, most meg egyszerre sikerült megnyitnom két topikot is és alig látlak benneteket! :roll:
Inkább egy szépség az erkélyünkről!!!!!!!!!!!!!
Babcsi+++++++++++++++++

Kép 1148035711.37.jpg
amica

Tüncsike :)
javítsd légyszí a cn. hosszát 24-27-re...köszike :)
babcsi

Tüncsi :)
Nekem is inkább 27-29.
Köszi
tiza

Tünde:)
Nem gond, hogy megírtad neki. Nem is tudtam, hogy megint ír, de most megnéztem, láttom ikreket vár :)

Babcsi tesztkirálynő:)
Türelem :)

wish

Amica :)
Szép virágod van :) köszi a ++++++++++++-kat :)

Wish:)
Tudom-tudom :) :) :)
babcsi

Hello Csajok! Klassz ez a megújúlt fórum! :lol:
MA reggel 10 mm mnyálkát és jobb oldalon 18 mmes tüszőt láttunk. Szombat este-éjszaka lesz action time :lol: :lol:
emma1976

olyan vicces ahogy a képeink megjelennek a nevünk alatt :P
babcsi

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!!
Én majd csak hétfőn tudok jönni.
ildike25

Emma :)
Hajrá-hajrá!!!!!!! Jók a paraméterek! :lol:
babcsi

Sziasztok,

én is drukkolok mindenkinek!
Lehet hogy a clostit nem tudom szedni, mert most voltam rutin vérvételen, és a májfunkcióm sz@r lett! :twisted:
Most mehetek vissza a dokihoz, hogy megkérdezzem, ilyenkor mi a szitu.
Nektek a gyógyik mellett gyakran nézik a vérképeteket? Ven nektek is, hogy vmi nem jó értéken van?
Elnézést, ha túlaggódom a dolgot.

Jó hétvégét mindnkinek!
pontb

pontb :)
Szerintem nem aggódod túl, jó, hogy odafigyelsz ezekre...nekem nézte a doki a vérképet gyogyi előtt és utána is, akkor minden o.k. volt... volt hormontükör is, ott a prolaktinom volt magas amire kaptam gyogyit ami szépen levitte...
babcsi

Sikerült beraknom egy vigyorit! :lol:

Ha képet akarok brakni, akkor nagyon le kell kicsinyíteni, ugye?
Vendég

Sziasztok!
Nagyon nem tetszik az új rendszer. Hozzászólni csak úgy tudtam, hogy rámentem, hogy idézet, azt meg kitöröltem. Nem találok olyat, hogy hozzászólás, új üzenet, vagy ilyenek.Meg nagyon lassú is.

Babcsi! :D Türelem, tudod!
Tiza! :D Szerintem is, ha piri még nincs, bármi lehet, nem?
Úgy szorítok nektek!
Tündi! Megkérdeztem egy orvost a neten, és azt mondta, hogy a 14.hétig ez még belefér. Nagyon elavult a gép. Ennyire. :(
Ez a hátránya, hogy nem Pécsre járok, viszont nem olyan a kapcsolatom vele,mintha az orvosom lenne, és ez nekem nagyon jó. Legközelebb viszek videokazit is, azt mondta, ráveszi nekem Kisnyuszit.
Kinőttem ezen a héten a nacijaimat, good bye 501! :( :) Remélem, lesz majd lehetőségem az életben még felhúzni. Még csak egy kilót híztam, de szerintem kb.10-nek látszik, lehet, hogy agyból fogyok?
tynus12

[quote]J írta:ó reggelt! :)

Micsoda újítás ment végbe! Végre pofásabb lett! :lol:

lara26

:shock: Azt hittem, hogy sima mezei szöveg lesz belőle, erre badob 1 idézetet. :D Na ezzel is meg kell ismerkednem.
lara26

Szia Tüncsi :lol:
Vendég

Tündi Anyu!
Küldtem Neked mail-t reggel,ha van időd rá válaszolj léci-léci-léci!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok :)

Gyors bekukk...
1 cn.... ez van :( jöhet a hsg......

Tiza:)
neked mennek a drukkok!!!!!

Tüncsi, Gyugyi, Kandi, Lara, Tynus, Rönci, Barbi, és mindenki :)
Puszi mindenkinek :)
babcsi

Babcsibe :( és :D
Ne szomorkodj a nyomikosaras miatt - végre eljutsz a HSG-ig, ott pedig sokminden kiderülhet - és gyorsan lehet is rajta segíteni, ha vmi gubanc van, és legalább tisztábban fogtok látni egy kicsit. Drukkolok Neked és majd tudósíts, mi történik veled!
Kellemes vasárnapot mindenkinek! :)
gmarta

Babcsi :) :(
Akkor hsg...
Figyeld meg, utána összejön. :) Nekem bejött...
Keresd fel gyorsan a dokit, nehogy "lemaradj" róla.
Szorítok :!:
Vendég

próba
Vendég

sikerült!
Vendég

Babcsibe :)
Sajnálom :( De tényleg, hátha a HSG után megnőnek az esélyek. Jó, hogy már léptek előre!!

Márcsibe :)
Holnapra mennek a drukkok, hogy minden jól menjen!!!!! Régen jártál erre!

Ügyi vagy!:D
gtünde

Tüncsibe :)
Köszi a drukkot - már kezdem megszokni, hogy havi rendszerességgel járok "aludni" a kórházba... Egyébként járok erre, és olvasgatlak benneteket, amikor csak tudlak, csak éppen írnom nincs miről, mert a várakozáson kívül semmi nem történik, illetve csak dolgozom őrült módon, lassan meg készülünk nyaralni (máj. 31-től). Neked és Réka Panna Ficánkának a legjobbakat kívánom - hihetetlen, hogy rohan az idő: már csak 124 nap?!
puszi, vigyázzatok magatokra! :)
gmarta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?