Na sziasztok!
Hát nagy nehezen megtaláltam a topikot. Ti hogy jutottatok ide? Én próbáltam a régi elérésről, de onnan nem tudtam üzenni. Aztán a Társalgón keresztül sikerült, de ha a "megint megjött"-re kattintottam hibát írt ki, ezért a jobb oldalon arra a kis papírlapra (legutóbbi hozzászólások) kattintottam és bejött.
Szóval, nem tűntem el, csak megint nem volt net itt Győrben. Ma reggelre lett végre.
Gyugyi
Tessék nem agyalni! Az a teszt pozitív és nem is menzizel! Nehéz lesz az UH-ig kibírni, de ki fogod
Babcsibe, Tiza
Én azért még reménykedem, hogy tudok Nektek zebrát osztani!
Barbi drága
Hidd el, normális vagy. Nem csoda, hogy kijött belőled, hiszen most is egy babára "gyúrtok". De ügyesek lesztek és SIKERÜLNI fog!!! Szerintem ez olyan dolog, amit soha nem fogsz elfelejteni, de amikor már ott lapul a pocódban a kis lurkó, talán könnyebb lesz. Szorítok nagyon!!!
Pontb
Szerintem nem ártana UH-val követni a pé-d a closti mellett, mert akkor látni, hogy tényleg használ-e, illetve okozhat cisztákat is, ami nem veszélytelen!!
Ildike
Sajnálom, hogy nem sikerült, de nem szabad feladni. Viszont jó ötlet, hogy kevesebbet agyalsz a dolgon.
Rönci
Igen, van a közelünkben is terhestorna, de sajnos kétlaki életet élek (Pécs-Győr). Viszont találtam már a neten gyakorlatokat, és lehet, hogy egy kazettába is beruházok. Egy dúla tanácsolta, hogy érdemes a gátizmot edzeni, mert akkor meg lehet talán úszni a gátmetszést.
Amica drága
Remélem, jobban vagy már. Valami járványféle lehet a levegőben, mert Apa is teljesen odavan. Én még megúsztam eddig. Lassan eljön az ideje a soproni utamnak, úgyhogy majd jelentkezem és megbeszéljük!
Emma
Ne olvasgass statisztikákat! Ez a lombik értékelés meg ki tudja hány hozzászólás alapján készült. Nem biztos, hogy fedi a valóságot. Nem emlékszem már, de nem mindig ugyanakkora tüszőt lát Nálad a doki? Nem lehet, hogy mindig ugyanazt látja, és esetleg ciszta? Nem rémisztgetni akarlak, csak olyan fura nekem.
Potter
Jesszum, de rohan az idő! Drukkolok, hogy gyors és könnyű szülésed legyen. És persze várjuk a híreket!!!
Mary
Mi újság?? Tegnap Te jártál a fejemben egész nap. Kérlek, jelentkezz vagy üzenj!
Wish
Hú, nem semmi helyre mentek nászútra! Bizti szupi lesz, és még csoda is történhet!! Más: Narco érdeklődött felőled a babaprojektesben, remélem, nem gond, hogy megírtam neki, mi van Veletek. Már amit tudtam.
Tynus
Tarkóredőt a 12. hétben nézik, szerintem kérdezz rá, hogy nem késő-e a 14-en. Azért fura, hogy most a méret alapján nem mondta, mekkora.
Zazi
Utrogestan-t az alacsony progi szintre adnak. Én is kaptam, pedig nem volt alacsony a progi szintem, de a biztonság kedvéért írta fel a doki. Segít a terhesség megtartásában. Én hüvelybe dugdostam, a gusztustalanságon kívül nem volt mellékhatása.
Mot
Kitartás, mindjárt 23-a és UH!!!
És a tábla - ha valami nem stimmel, szóljatok!

1148024225.07.jpg

1148024243.71.jpg